|
|
#1141 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D
Dziewczyny, mam pytanie odnośnie samochodu retro kiedyś, któaś z was podawała adres strony internetowej samochu retro tego złoto ecri. Niestety nie mogę odnaleśc w poprzednich watkach tego adres a sama tez sobie zapisywałam go gdzies ale nie wiem juz gdzie
byłabym wdzięczna za podanie tej strony jeszcze raz nawet na priv.A mam pytanie jeszcze odnośnie obrączek czy za Obrączki płacicie wpólnie czy tylko wasz TŻ???
|
#1142 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1143 |
|
Zakorzenienie
|
U nas tak jak u Frogutki
|
#1144 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1145 |
|
Zadomowienie
|
Sojana-buty cuudne, sama chcę podobne i tez na małym obcasiku skoro mam przetańczyć całą noc, z racji wzrostu mogłabym pozowlić sobie na wiele, bo ja mam 170 cm. a Tż-193 cm. Ale wolę niższe buty, a perspektywa noszenia ich od 15-6.00 jeszcze mnie w tym upewnia.
![]() My płacimy za wesele od osoby dlatego każdy płaci za swoich gości ,ale za ciasta, owoce, wiejski stół, zespół, kamerzysta+fotograf, autokar płacimy wspólnie. Za ślub płacimy na pół, ale za obrączki płaci Tż, bo powiedział, że nie wyobraża sobie tego, że za jego obrączki płacą rodzice( bo to rodzice sponsorują nam większość przyjęcia, Tż kupił wódkę) w moim wypadku dosłownie, bo nie pracuję. Mówi, że ten symbol połączy nas na zawsze i on jako głowa rodziny chce je kupić Tż kupuje tez kwiaty(bo w końcu to On przychodiz do mnie z kwiatami ).
|
|
#1146 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1147 |
|
Raczkowanie
|
u mnie kazdy za swoich gosci i oczywiscie za swoje stroje placi sam, zas za kamerzyste,foto,orkiestre i slub, alkohol, tort - koszty dzielimy na pol, obraczki kupil moj TŻ i za bukiet dla mnie i starszej tez bedzie placil TŻ...
zaręczeni 23.01.2010
![]() ten najszczęśliwszy moment 03.07.2010 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1148 |
|
Rozeznanie
|
U ,mnie również TŻ kupuje obrączki
![]() A resztę dzielimy na polowę
Edytowane przez kamila23106 Czas edycji: 2010-03-02 o 19:58 |
|
|
|
#1149 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki kochane mam do Was pytanie. Powiedźcie mi jaką fryzjerkę możecie polecić. Tylko tym razem nie chodzi mi o fryzurę a o farbowanie. Zależy mi, żeby w końcu ktoś zrobił to dobrze. Aktualnie mam pasemka, ale jako, że ostatnio robiła mi jedna fryzjerka a wcześniej jeszcze inna to jest troszkę różnicy. No i mam też ciut ciemniejsze na samym dole, bo to pozostałości po ciemnych włosach spod spodu
No i odrosty trochę mam Jak w ogóle myślicie czy jest taka cudotwórczyni, która uzyskałaby mi ładny jednolity kolor? Albo chociaż taka, która zrobiłaby mi ładnie pasemka
|
|
|
|
#1150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#1151 |
|
Raczkowanie
|
sukieneczki ktore wam sie podobaja
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1152 |
|
Raczkowanie
|
a z taka ksiadz by napewno nie wpuscil do kosciola
|
|
|
|
#1154 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy kturaś z Was dziewczyny malowała się u pani Eweliny w Ambrie? |
|
|
|
|
#1155 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ooo i ja tez z Chrystusa Krola;D
|
|
|
#1156 |
|
Raczkowanie
|
domika88 ja za skrzypka Szymona który będzie grał na ślubie i w czasie składania życzeń przed kościołem, razem z nim przyjeżdża wokalistka będzie śpiewać pieśni, najważniejsze to Ave Maryja i psalm. Razem z dojazdem bo są oni z Poznania płacę 700zł . I wiem że na życzenia za jakąś tam dopłatą mają drugiego skrzypka oraz trębacza.
aHA, co do opłat to mój TŻ sam kupuje obrączki oraz kwiaty. Natomiast każdy płaci za swoich gości bo ja mam o wiele więcej, natomiast wódka, autokar, kamerzysta, fotograf, samochód, strojenie kościoła i sali, stół wiejski płacimy po pół. Ciasta, szampan, tort nam odpada bo wszytsko mam już w cenie.
http://suwaczki.slub-wesele.pl/200812264028.html http://suwaczki.slub-wesele.pl/200701281137.html http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110625310713.html Edytowane przez Kasia1429 Czas edycji: 2010-03-02 o 20:40 |
|
|
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
klaudia1983 ja jestem zachwycona druga suknią skąd wziełaś zdjęcie, ciekawe czy jest do dostania w Polsce ?
![]() A jeśli chodzi o obrączki i inne wydatki, my dzielimy się na pół, oprócz tego TZ płaci za obrączki i każdy z nas oddzielnie płaci za swoje odświętne ubranie.
04.09.2010 szczęśliwa Żona ![]() Profesjonalny poradnik kosmetyczny przed ślubem mojego autorstwa https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcoun t=4130 Edytowane przez Lowczyni Czas edycji: 2010-03-02 o 20:48 |
|
|
|
#1158 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1159 |
|
Raczkowanie
|
ja ja znalazlam na www.ebay.co.uk z chin szyja dla ciebie podajesz im wymiary i ci przesylaja
|
|
|
|
#1160 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczynki mam do was kilka pytan....Moj slub za 2,5 m-ca a tu tyle rzeczy do zalatwienia ze glowa mala!! Boje sie ze moge nie zdazyc albo z powodu braku czasu cos przeoczyc...Moje pytania, wiedzacych cos w tych tematach prosze o odpowiedz
![]() 1. Ile sie placi za slub w parafii Sw. Wojciecha? 2. Czy przychodzac do parafii z zaswiadczeniem z USC i wszelkimi dokumentami trzeba miec juz zaswiadczenie z Poradni? 3. Gdzie oprocz Plant moge kupic buty slubne? 4. A welon? tylko w salonach slubnych? 5. Jakie solarium polecacie w centrum Kielc gdzies? 6. A ktory salon optyczny polecacie zeby zrobili mi badanie i dopasowali soczewki kontaktowe? 7. Myslicie ze lepiej robic zakupy (zywnosc na wesele bo mamy swoje kucharki) w hipermarketach typu TESCO, REAL czy lepiej w jakiejs hurtowni/ jesli tak to gdzie sie takie hurtownie znajduja? wiem tylko o jednej na Kolberga. 8.Dostane na Plantach jakas ladna bielizne i diadem/tiare na wlosy? 9. Polecana przez was Kwiaciarka z bazar to na ktorym stanowisku jest? 10. Szukam jakiegos kursu tanca najlepiej dla indywidualnych par. ma ktoras z was jakies namiary? I mam mnostwo innych pytan....sledze wizaz codziennie ale kilka rzeczy umknelo mi i brak jest czasu na przegladanie watkow ponownie. Dlatego prosze Was Kochanie o pomoc. W koncu jestescie Skarbnica Wiedzy do Przygotowan Slubnych
|
|
#1161 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1162 |
|
Raczkowanie
|
Pyt 4. welonu możesz poszukać w tych salonach "tańszych"
Pyt 8: na plantach jest na pietrze stoisko i tam dużo diademów widziałam pyt 9. Stoisko nr 23 Pani Ania na budce jest napis
W poszukiwaniu ciekawych miejsc: www.podroze-ep.blogspot.com Edytowane przez ewelinap5 Czas edycji: 2010-03-02 o 21:01 |
|
|
|
#1163 |
|
Raczkowanie
|
lowczyni ale najlepsza jest cena ok 98 funtow
|
|
|
|
#1164 |
|
Zakorzenienie
|
Klaudia przez Ciebie chyba znalazłam swoją suknie
tylko co z tego jak nie mogę ją przymierzyć a na ebay nie kupie. Jakbyś miała zdjęcie z tyłu, albo chociaż nazwę modelu, firmy to daj znać.Kurcze wiem że któraś z dziewczyn kupiła suknie na ebay na ślub tylko nie pamiętam która i jest zadowolona, a może się skuszę za tak śmieszną kwotę i będzie na poprawiny jakby co
04.09.2010 szczęśliwa Żona ![]() Profesjonalny poradnik kosmetyczny przed ślubem mojego autorstwa https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcoun t=4130 Edytowane przez Lowczyni Czas edycji: 2010-03-02 o 21:06 |
|
|
|
#1165 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chcę Cie martwić, ale kiedyś jakaś dziewczyna stworzyła wątek i poprosiła o opinię o tej sukni. Inna jej odpowiedziała, że o niej jest nawet cały wątek. Weszłam na niego z ciekawości i dziewczyny tam pisały (a nawet zdjęcia wklejały - widziałam na własne oczy) że to jedna wielka masakra. Zabrałam się za szukanie tego wątku, ale nie gwarantuję sukcesu...
|
|
|
|
#1166 |
|
Raczkowanie
|
pyt 3. buciki dostaniesz rowniez w salonach sukien slubnych,m.in. w paryzance,w teczy,katarzynie itp.
pyt.4 welon mozesz poszukac rowniez na necie,np. na alegro pyt 6. salon "twoje soczewki"na sienkiewicza (idac w strone dworca ), vision expres w tesco pyt. 7 w zaleznosci co z zywnosci konkretnie chcesz kupowac - czesc napewno oplaci sie w hipermarketach,na naszych gieldach rolnych pyt.8 bielizne do slubu polecam kupic na Ip. w teczy - bardzo dobra jakosc i przystepna cena a w koncu od tego tu jestesmy, by sobie pomagac
|
|
|
|
#1167 |
|
Raczkowanie
|
juz pokarze ci inna propozycje tej samej sukni
|
|
|
|
#1168 |
|
Raczkowanie
|
kurcze nie ma zdjec z tylu
|
|
|
|
#1169 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, znalazłam tylko tyle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...B1cy+tej+sukni
Nie poddaję się i szukam tego wątku... Klaudia jak się nazywa model tej sukni? Edytowane przez alamig Czas edycji: 2010-03-02 o 21:27 |
|
|
|
#1170 |
|
Zakorzenienie
|
alaming byłabym wdzięczna gdybyś znalazła ten wątek. Oj dawno mi jakaś suknia nie wpadła w oko,a czas już powoli się na coś decydować. Ok nie szukaj już. Jestem tylko ciekawa komu ten chińczyk ukradł te zdjęcie, bo zawsze można byłoby poszukać oryginału a tak to nawet nie wiem od czego zacząć.
Dlatego dziewczynki uczulam, jak któreś się rzuci w oczy ten model (najprawdopodobniej jest chyba z 2008 r) to proszę o wszelkie informację na priva, będę wdzięczna.
04.09.2010 szczęśliwa Żona ![]() Profesjonalny poradnik kosmetyczny przed ślubem mojego autorstwa https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcoun t=4130 Edytowane przez Lowczyni Czas edycji: 2010-03-02 o 21:36 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.

byłabym wdzięczna za podanie tej strony jeszcze raz nawet na priv.

).

myślałam, ze na forum z Chrystusa Króla jestem tylko ja :P
Agatek