Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-20, 09:55   #1141
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D

Cytat:
Napisane przez pagka Pokaż wiadomość
Takich debili to bym za jajca powiesiła na najwyższym drzewie jako przestrogę dla innych debili! Aż mi się ręce trzęsą poobejrzeniu tego filmiku, straszne...

Ja tego filmiku nawet nie będę próbować oglądać...

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 09:56   #1142
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Czeeeeść

Aniołku 100 lat!!! Zdrówka,zdrówka,zdrówka dla Ciebie i przede wszystkim dla TŻa.A reszta sama się ułoży
Ech nie ciesz się tak z 20stki. Mi po 20stce czas zaczął bardzo szybko lecieć

Ja bym mojemu nie dała tak milczeć
Jak Wy dziewczyny możecie się tak nie odzywać do TŻów,a jak milczą to nie domagać się uwagi?My z TŻem jesteśmy tacy,że nawet godziny nie wytrzymamy,żeby nie zadzwonić lub nie napisać smsa.
Zawsze chciałam być już starsza
Ale wiesz przy moim TŻ zawszę będę "piękna " i młoda

No mi napisała sms o 7 , pewnie skleja samochód żeby jakoś do mnie dojechać
Z tego co wiem to torta zamawiał więc pewnie sobie jakiś plan działania ułożył i pewnie wszystko chce szybko zrobić by wcześniej do mnie przyjechać
Stary 2010-02-20, 09:59   #1143
carmelova
Zakorzenienie

Motylku te ciemnoszare też są śliczne, tylko ten obcas jest baaardzo cieniutki. Wolałabym coś stabilniejszego, biorąc pod uwagę że w pracy się naganiam jak głupia, bo mój boss ma gabinet 2 piętra wyżej niż mój pokój
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 10:00   #1144
najfajniejsza
Zakorzenienie

Motyl, mi też dają mniej, choć o dowód mnie nie pytają od dawna, niestety.
Natomiast niedawno miałam sytuację, że poznałam koleżankę siostry i ona do mnie: "a Ty co zdajesz na maturze? boisz się matmy?" a ja, że zdawałam historię i matmy obowiązkowej nie było, a ona: "aaaa! to poszłaś już na studia?" ja: "no, poszłam..." ona: "nie martw się, pierwszy rok jest najcięższy podobno! a co studiujesz?" a ja: "jestem na czwartym roku", ona: "akurat. poza tym nie ma takiego roku, przecież są studia tylko 3+2" no ale w końcu jej wytłumaczyłam co i jak.
miłe to bylo

co do nieodzywania się do faceta, to ja też tak mam, że jak się długo nie odzywa, nie odpowiada na moje SMS-y, to mu spokoju nie daję ale często jest też tak, że on mi daje znać, że jest w pracy i już. koniec kontaktu
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 10:05   #1145
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Chciałyście, coby Was poinformować, to macie
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1088

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

oo, pokazałam TŻtowi tego demota: http://demotywatory.pl/1013561/Pierscionek-zareczynowy

Powiedział, że by go każda pogoniła z takim pierścionkiem.
I że my, kobiety mamy głupie wyobrażenie, że dostaniemy pierścień z diamentem.
"ooo, takiego wała... już ja Wam k****a dam diamenty... g**no sprasować pod wysokim ciśnieniem i będzie diament jak sk******n"

Noo, to wszystko jasne, co mnie czeka
Stary 2010-02-20, 10:08   #1146
najfajniejsza
Zakorzenienie

albo nie mam zupełnie gustu, albo nie wiem co, ale przejrzałam wczoraj wszystkie buty na stronie Sigmy i tak jako tako spodobało się może z 7 par. ale nie na zasadzie: "WOOOOOW, muszę je mieć".
ale może to dlatego, że jestem zwolenniczką mierzenia i że mam swój ulubiony butik z bucikami niedrogimi, no i wiem, jak wyglądają na nodze

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Ins, ale powiedział, normalnie szczyt elokwencji i innych takich...

możesz mu powiedzieć, że ja nie liczę na brylant ;]
Stary 2010-02-20, 10:09   #1147
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
albo nie mam zupełnie gustu, albo nie wiem co, ale przejrzałam wczoraj wszystkie buty na stronie Sigmy i tak jako tako spodobało się może z 7 par. ale nie na zasadzie: "WOOOOOW, muszę je mieć".
ale może to dlatego, że jestem zwolenniczką mierzenia i że mam swój ulubiony butik z bucikami niedrogimi, no i wiem, jak wyglądają na nodze

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Ins, ale powiedział, normalnie szczyt elokwencji i innych takich...

możesz mu powiedzieć, że ja nie liczę na brylant ;]
chciałam powiedzieć jeszcze przed wywodem, a po "ja Wam dam diamenty" - że ja na nic nie liczę, ale taka wiązanka poleciała, że się powstrzymałam od komentarza

przynajmniej wiem, na czym stoję coraz bardziej wiem - w tej kwestii
Stary 2010-02-20, 10:14   #1148
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

oo, pokazałam TŻtowi tego demota: http://demotywatory.pl/1013561/Pierscionek-zareczynowy

"ooo, takiego wała... już ja Wam k****a dam diamenty... g**no sprasować pod wysokim ciśnieniem i będzie diament jak sk******n"

Ale o co mu chodzi? Przecież diamenty wcale nie kosztują kilka tys. zł! A wiadomo, że lepiej się świeci, jest trwalszy niż cyrkonia. Zresztą akurat nam tak zależy na tych diamentach, jasssne . Ja tam bym się cieszyła nawet z cyrkoni.

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Cytat:
Motyl, mi też dają mniej, choć o dowód mnie nie pytają od dawna, niestety.
Natomiast niedawno miałam sytuację, że poznałam koleżankę siostry i ona do mnie: "a Ty co zdajesz na maturze? boisz się matmy?" a ja, że zdawałam historię i matmy obowiązkowej nie było, a ona: "aaaa! to poszłaś już na studia?" ja: "no, poszłam..." ona: "nie martw się, pierwszy rok jest najcięższy podobno! a co studiujesz?" a ja: "jestem na czwartym roku", ona: "akurat. poza tym nie ma takiego roku, przecież są studia tylko 3+2" no ale w końcu jej wytłumaczyłam co i jak.
miłe to bylo

co do nieodzywania się do faceta, to ja też tak mam, że jak się długo nie odzywa, nie odpowiada na moje SMS-y, to mu spokoju nie daję ale często jest też tak, że on mi daje znać, że jest w pracy i już. koniec kontaktu
E no to fajnie, fajnie!
Ja to mam trochę gorzej, bo ostatnio dentystka myślała, że mam uwaga... 15 lat. Nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać. Czy ludzie nie widzą moich zmarszczek??
Stary 2010-02-20, 10:15   #1149
najfajniejsza
Zakorzenienie

to, że wiesz, na czym stoisz, jest tak samo plusem, jak i minusem
tylko co go ugryzło? przecież dopiero co się zwierzał, że nie chce być tylko wujkiem...
Stary 2010-02-20, 10:16   #1150
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

Cytat:

no umm brak mi słów kochana... poprostu nie wiem co powiedzieć.

Cytat:
Napisane przez polka764 Pokaż wiadomość
Witam w nowej części dziewczynki, taa ja sie dopiero witam a tu już tyle postów nabitych, zaraz trzeba sie bedzie witać w kolejnej

ide nadrabiać

Grapeczek dasz rade;*
cześć poleczko czytaj czytaj i wracaj do nas

ja własnie wstałam, dziś spałam caaała noc i czuje sie komfortowo psychicznie. tylko ciągle pada ten deszcz... muszę się uczyć fonetyki mam znowu kolosa w dodatku samej mi się nie chce a połowa mojej grupy jest nie z tego miasta co ja coś muszę wymyśleć.

wszytskiego najlepszego dla Aniołka
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 10:17   #1151
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Antii, ja bym się cieszyła nawet z takiego druciku. Albo jakby mi TŻ coś wytoczył na tokarce w pracy w kawałka metalu. Naprawdę nie protestowałabym, o ile za tym szłyby jakieś kroki, czyli planowanie ślubu. Bo w przeciwnym razie potraktowałabym to jako żart.

Nie wiem, co on się tak czepił tych brylantów ja tam myślę, że to jego ogólne zdanie na oświadczyny, które już nieraz wygłaszał w mniej lub bardziej przyzwoitej formie
Stary 2010-02-20, 10:19   #1152
carmelova
Zakorzenienie

Oł noł! Ins te sandałki capuccino są śliczne, ale obcas... Ja potrzebuję czegoś do biegania na przystanek i jezdzenia na rowerze...
A Twój Tż... brak mi słów, chamska i prostacka wypowiedź. Tak to jest jak się faceta zbytnio pochwali :/
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 10:21   #1153
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Antii, ja bym się cieszyła nawet z takiego druciku. Albo jakby mi TŻ coś wytoczył na tokarce w pracy w kawałka metalu. Naprawdę nie protestowałabym, o ile za tym szłyby jakieś kroki, czyli planowanie ślubu. Bo w przeciwnym razie potraktowałabym to jako żart.

Nie wiem, co on się tak czepił tych brylantów ja tam myślę, że to jego ogólne zdanie na oświadczyny, które już nieraz wygłaszał w mniej lub bardziej przyzwoitej formie
On ma chyba jakiś problem z tym... Bo nawet jakby był przeciwny brylantom, zaręczynom to przecież można to powiedzieć w bardziej kulturalny sposób, a przede wszystkim się tym NIEEMOCJONOWAĆ!
Poza tym dlaczego on tak zareagował na te brylanty? Już facet nie może kupić własnej kobiecie?
Stary 2010-02-20, 10:22   #1154
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Oł noł! Ins te sandałki capuccino są śliczne, ale obcas... Ja potrzebuję czegoś do biegania na przystanek i jezdzenia na rowerze...
A Twój Tż... brak mi słów, chamska i prostacka wypowiedź. Tak to jest jak się faceta zbytnio pochwali :/
No ja też się boję obcasu, ale jak będą za wysokie, to puszczę dalej

A TŻ - ja go nie chwaliłam w domu... no, miła byłam, ale komplementów się nie nasłuchał za to dzisiaj mu humor zepsuł i się pewnie niedługo pokłócimy. Trudno
Stary 2010-02-20, 10:22   #1155
Antii89
Zakorzenienie

Aniołku Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i dużo siły. A przede wszystkim wymarzonych zaręczyn...
Stary 2010-02-20, 10:29   #1156
najfajniejsza
Zakorzenienie

hmm, może dlatego te buty mi się nie podobają zazwyczaj, bo są za wysokie ja potrzebuję obcas max. 5 cm, a najlepiej płaskie. z płaskich spodobały mi się jedne, ale są zbyt disco, nie na co dzień.

ja też bym cieszyła sie z druciku. albo z ręcznie zrobionego w ogóle z czegoś, nad czym musiał przysiąść, pomyśleć, w co musiał dać więcej energii niż w bieganie po sklepach. to by było taaaaaaaaaakie romantyczne ale schodząc na ziemię, dostanę kupny (o ile jakiś ), ale mam nadzieję, że będzie się starał, jakoś go dłuzej wybierał, a nie jak zazwyczaj prezenty dla mnie - wchodzi, zobaczy, kupi. całość trwa mniej niż 3 minuty.

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

aaaaaaaaa http://demotywatory.pl/1022906/Marzenia
Stary 2010-02-20, 10:31   #1157
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
łeeeeeeeee a ja chciałam tamte peep toe, najlepiej granatowe te są fajne, tylko kurcze za wysokie dla mnie powiedz jest w ogóle szansa, że zrobisz zamówienie na peep toe? te albo inne, np. na koturnie?
Tylko nie rób dzisiaj, bo o 12 wyjeżdzam na narty i nie ma mnie do nocy

Aniołku z okazji urodzinek życzę Ci dużo siły i by zawsze przy Tobie była ta najukochańsza osoba
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 10:34   #1158
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
łeeeeeeeee a ja chciałam tamte peep toe, najlepiej granatowe te są fajne, tylko kurcze za wysokie dla mnie powiedz jest w ogóle szansa, że zrobisz zamówienie na peep toe? te albo inne, np. na koturnie?
Tylko nie rób dzisiaj, bo o 12 wyjeżdzam na narty i nie ma mnie do nocy

Aniołku z okazji urodzinek życzę Ci dużo siły i by zawsze przy Tobie była ta najukochańsza osoba
jest szansa, bo też takie potrzebuję czekam na dostawę jeszcze
Stary 2010-02-20, 10:34   #1159
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
hmm, może dlatego te buty mi się nie podobają zazwyczaj, bo są za wysokie ja potrzebuję obcas max. 5 cm, a najlepiej płaskie. z płaskich spodobały mi się jedne, ale są zbyt disco, nie na co dzień.

ja też bym cieszyła sie z druciku. albo z ręcznie zrobionego w ogóle z czegoś, nad czym musiał przysiąść, pomyśleć, w co musiał dać więcej energii niż w bieganie po sklepach. to by było taaaaaaaaaakie romantyczne ale schodząc na ziemię, dostanę kupny (o ile jakiś ), ale mam nadzieję, że będzie się starał, jakoś go dłuzej wybierał, a nie jak zazwyczaj prezenty dla mnie - wchodzi, zobaczy, kupi. całość trwa mniej niż 3 minuty.

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

aaaaaaaaa http://demotywatory.pl/1022906/Marzenia

a to tak samo jak Mój TŻ i wszystko na ostatnią chwile kupuje
Stary 2010-02-20, 10:35   #1160
najfajniejsza
Zakorzenienie

Claris, udanego wypadu, szczęściaro niech Ci się nartki dobrze sprawują!
Stary 2010-02-20, 10:40   #1161
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
Ale o co mu chodzi? Przecież diamenty wcale nie kosztują kilka tys. zł! A wiadomo, że lepiej się świeci, jest trwalszy niż cyrkonia. Zresztą akurat nam tak zależy na tych diamentach, jasssne . Ja tam bym się cieszyła nawet z cyrkoni.

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

E no to fajnie, fajnie!
Ja to mam trochę gorzej, bo ostatnio dentystka myślała, że mam uwaga... 15 lat. Nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać. Czy ludzie nie widzą moich zmarszczek??
Haha moich chyba też nie widzą.Załamuję się jak widzę swoje wory pod oczami... jeszcze niedawno wcale ich nie było

Cytat:
jest szansa, bo też takie potrzebuję czekam na dostawę jeszcze
Ja też takie chcę Ale będziesz robić na granatowe czy szare? Bo nie wiem teraz czy kupować sobie w Quazi granat czy szare

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Claris oby narty się spisały.Ciekawa jestem jak będzie śmigać moja nowa deseczka

Stary 2010-02-20, 10:46   #1162
frezyjka85
Zakorzenienie

cześć wychodzę zaraz na autobus i jade do lubego

więc witam się tylko i postaram się zajrzeć i nadrobić wieczorkiem
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 10:47   #1163
najfajniejsza
Zakorzenienie

miłęgo dnia, Frezyjko
a ja się biorę za ogarnięcie trochę mieszkania i wypięknienie się a potem do rodzinki.
paaa

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-20, 10:55   #1164
_Maya_
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]Claris oby narty się spisały.Ciekawa jestem jak będzie śmigać moja nowa deseczka
Claris udanego śmigania na stoku ja jutro wyjeżdżam i chciałam piwiedzieć że w związku z tym mam nowe buuuutyyyy na deseczkę wczoraj kupiłam po mooocno okazyjnej cenie
(okazało się, że sobie schowałam 200zł w szafce stąd moje ostatnie pieniądze poszły na nowe buciorki, a resztka z konta pójdzie do INS bo zamówiłam te cappucino )

zwariowałam
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 10:57   #1165
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
miłęgo dnia, Frezyjko
a ja się biorę za ogarnięcie trochę mieszkania i wypięknienie się a potem do rodzinki.
paaa
dziękuję naj miłego pobytu u rodzinki

Wam również życzę miłego dnia!
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 11:00   #1166
Candy Killer
Zakorzenienie

dziendooobry babki

aleeez mnie dzisiaj glowa boli
ide zaraz sie ubierac i spadam na chwilke do pracy po rozjasniacz i wode i bede sie rudooowic hehe
pozniej was nieco nadrobie mam nadziejeee

If You can dream it , You can do it...

Candy Killer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 11:00   #1167
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
Claris udanego śmigania na stoku ja jutro wyjeżdżam i chciałam piwiedzieć że w związku z tym mam nowe buuuutyyyy na deseczkę wczoraj kupiłam po mooocno okazyjnej cenie
(okazało się, że sobie schowałam 200zł w szafce stąd moje ostatnie pieniądze poszły na nowe buciorki, a resztka z konta pójdzie do INS bo zamówiłam te cappucino )

zwariowałam

Czemu zwariowałaś?Ja wczoraj kupiłam jedne w Quazi za 250,mam na oku jeszcze balerinki.
A zamówiłam jeszcze 3 pary.Trzeba zrobić odświeżenie szafy butowej na nowy sezon

Ale buty na deskę mam na szczęście z zeszłego sezonu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-20, 11:42   #1168
_Maya_
Zakorzenienie

Cytat:
Czemu zwariowałaś?Ja wczoraj kupiłam jedne w Quazi za 250,mam na oku jeszcze balerinki.
A zamówiłam jeszcze 3 pary.Trzeba zrobić odświeżenie szafy butowej na nowy sezon

Ale buty na deskę mam na szczęście z zeszłego sezonu
no bo kto normalny kupuje buty nie mając pieniędzy?? ja nie wiem do tego jeszcze wyjazd w góry...skąd mi się te pieniądze biorą??
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 11:46   #1169
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Witam w kolejnym tak pięknym dniu
Ach dziś urodzinki
Dwójeczka weszła na pierwsze miejsce
brawo życzę Ci z okazji urodzin samych pięknych dni z TŻ i oby zaliczyli go do grupy, którą można już leczyć i żeby dzięki temu mógł z Tobą żyć dłużej. Żeby Ci się pięknie oświadczył i chciał wspólnej przyszłości z syneczkiem i Tobą i żebyś nie widziała już nigdzie złych omenów
Cytat:
Ilsa, wyślij naszej policji, oni to przekażą. A znalezienie nie będzie takie trudne.
masz rację, lepsze to niż nie zrobić nic. Skończę pisać tego posta to wyślę
Cytat:
miłe to bylo
to nieźle zorientowana w waszym życiu a co do nieodzywania się do faceta to u nas ciche dni trwają góra pół godziny i wtedy M. puszcza sms-a: żyjesz ? umarłaś ? zerwałaś ? a ja się nie gniewam tylko akurat robię coś innego. A on ma taką teorię spiskową że jak piszę na końcu zdania kropkę to jestem zła no więc pewnie mu czasem przykro i ma wrażenie że się kłócimy.
Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
Ja tam bym się cieszyła nawet z cyrkoni.
E no to fajnie, fajnie!
a ja jestem pustak i chcę ogromny brylant, jak nie będzie wielkości pięści to nie przyjmę oświadczyn
ej, laska, Ty masz 20 lat jak Ty możesz mieć zmarszczki ? Ja mam jedynie wokół ust jak się umiechnę i przestanę to skóra dochodzi dłużej na swoje miejsce ale takiego czegoś nie mogła widzieć jak siedziałaś z rozdziawioną buzią.
Cytat:

czemu on się tak agresywnie do Ciebie odzywa ?

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 12:01   #1170
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
brawo życzę Ci z okazji urodzin samych pięknych dni z TŻ i oby zaliczyli go do grupy, którą można już leczyć i żeby dzięki temu mógł z Tobą żyć dłużej. Żeby Ci się pięknie oświadczył i chciał wspólnej przyszłości z syneczkiem i Tobą i żebyś nie widziała już nigdzie złych omenów

masz rację, lepsze to niż nie zrobić nic. Skończę pisać tego posta to wyślę

to nieźle zorientowana w waszym życiu a co do nieodzywania się do faceta to u nas ciche dni trwają góra pół godziny i wtedy M. puszcza sms-a: żyjesz ? umarłaś ? zerwałaś ? a ja się nie gniewam tylko akurat robię coś innego. A on ma taką teorię spiskową że jak piszę na końcu zdania kropkę to jestem zła no więc pewnie mu czasem przykro i ma wrażenie że się kłócimy.

a ja jestem pustak i chcę ogromny brylant, jak nie będzie wielkości pięści to nie przyjmę oświadczyn
ej, laska, Ty masz 20 lat jak Ty możesz mieć zmarszczki ? Ja mam jedynie wokół ust jak się umiechnę i przestanę to skóra dochodzi dłużej na swoje miejsce ale takiego czegoś nie mogła widzieć jak siedziałaś z rozdziawioną buzią.

czemu on się tak agresywnie do Ciebie odzywa ?
21 moja droga. No dokładnie mam takie wokół ust i jeszcze jedną na czole, ale maskuję grzywką...
A od dziś zaczynam krem z kwasem glikolowym, może mi się wygładzą.

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości