![]() |
#1141 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1142 |
Zakorzenienie
|
Napisałam email do swojej oms, niech oddaje moją broszkę
![]() ![]() Nazbierałam całe pudło zwrotów, ciekawe ile poczta zgarnie jutro za przesyłkę ![]()
#1143 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Zakorzenienie
|
Kto pyta nie błądzi
![]() ![]()
Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? Edytowane przez smerfetka25 Czas edycji: 2010-02-25 o 20:53 Powód: lit |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17425588]wlasciwosci nawilzające są, aczkolwiek nie takie jak super krem sss nowosc w pudelku.
zapach delikatny, przyjemny.[/QUOTE] Dzięki ![]() ![]() Też zwróciłam uwagę na 'przenośny wieszak' do torebki- fajny gadżet. Wczoraj akurat widziałam podobne w jakimś sklepie na wystawie, ale cena nie była wystawiona a nie zapytałam ile kosztują, bo się spieszyłam... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1147 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja chcę zamówić maseczkę oliwkową do włosów, oferta to 2 dowolne za 34,90 więc mama wybiera drugi produkt, już dawno zainteresowały ją te ampułki, tym razem ma okazję żeby je wypróbować ale nie wiadomo czy nie warto zainwestować w coś innego...
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1148 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dorwałam wreszcie pachnącą stronę Eternal Magic, bo w poprzednim katalogu żadna nie pachniała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Rozeznanie
|
Wysłałam dzisiaj pokaźne zamówienie z kat.3 - 502,oo zł
![]() Poszalały kobitki na dzień kobiet ![]() Wzięłam 4 szminki Potęga koloru. Ryzyk - fizyk najwyżej jak klientki dostaną uczulenia to będę reklamować ![]() Cieszę się bardzo ,bo coraz cieplej , wiosna idzie a ja lubię jak ciepło i można bez rękawic łapki pokazać to lepiej pokazać pomalowane ![]() Jutro zobaczę na podglądzie czy niczego nie brakuję - mam nadzieję ![]() Edytowane przez melisska Czas edycji: 2010-02-25 o 21:23 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1152 |
Zakorzenienie
|
Pamietacie o tym jak pisalam, ze jeszcze raz do paczki wsadzili mi te felerne 15 tuszy ze wzgledu na jakis ich blad systemowy... poszly juz do zwrotu i czekam teraz na rozliczenie, ale jeszcze nie zostaly rozliczone i dzieki temu skladajac zamowienie w katalogu 3 na 2 termin mam 35% opustu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Rozeznanie
|
To super !!!
---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- A ja chyba ślepa jestem, bo za skarby nie widzę tego wieszaczka do torebki co to ma być w kat.4 na str.160 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1156 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny wielkie dzięki za wskazówki
![]() W życiu się tak nie naszukałam co dzisiaj ![]() A wszystko przez to , że nie mam jeszcze papierowej 4 - ki a na tych ściągniętych nie ma tych stron z produktami z Różową wstążką. Mogłam sobie tak szukać do uśmiechniętej śmierci ![]() Na dokładkę nie widać było dokładnie nr stron. Ale ja jestem uparta. Poszukałam sobie kat.4 z innych źródeł internetowych i w końcu ujrzałam ten upragniony wieszaczek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1158 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Nie narażam życia. Noszę rewolwer. Życie musi być podniecające. W przeciwnym razie nie jest warte jednego naboju. Isaac Baschevis Singer, "Spuścizna" http://www.lastfm.pl/user/K-H/ A czego Ty słuchasz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Zakorzenienie
|
dostałam paczuszkę i wziełam dla siebie cień CL kolor Storm - śliczny
![]() aa i jeszcze kredke Big color Blue azure
kosmetyki stroje karnawałowe dla dziewczynki same dziecięce! ciuszki twory i potwory Edytowane przez gothika Czas edycji: 2010-02-26 o 08:29 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1160 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1161 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja mam tak nadal nawet dzisiaj ![]() ![]()
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Zakorzenienie
|
chciałam wam napisać wrażenia z używania Śródziemnomorskiego kremu do mycia twarzy (k 03 str. 147). Kupiłam go bo miał działać delikatnie nie wysuszając skóry i ogólnie bardzo lubię serię oliwkową z PS. Niestety dla mojej cery (sucha, wrażliwa, naczynkowa i z przebarwieniami) nie jest zbyt dobry, po umyciu buzia była matowa, wysuszona i ściągnięta, musiałam od razu posmarować ją kremem nawilżającym. Do takiego typu cery nie polecam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Zadomowienie
|
Witajcie o poranku!
![]() Na początku muszę od razu pochwalić krem SSS,który zakupiłam za Waszą namową, rzeczywiście jest super, nawilża,lekko natłuszcza, i dość przyjemnie pachnie ![]() Dziś składam kolejne zamówionko z kat 03, no i bardzo się ciesze, bo z kat 04 mam juz zamówień na ponad 700 zł ![]() ![]() Miłego dnia!
#1164 | ||||
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
podpinam się pod pytanko, we wrocku są w marcu ![]() hihi Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dzięki za cienie na katalogowym tygrysie i kamuflujące
![]() |
#1165 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1166 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Wtajemniczenie
|
Fakturują się już pojemniki z karteczkami Memo. Na 3 termin wszystko przychodzi.
#1168 |
Rozeznanie
|
Magrens oczywiście , że zrób
![]() A teraz odnośnie mojego dzisiejszego podglądu f-ry z kat.3 Złociste perełki - produkt alternatywny Wyszczuplający krem antycellulitowy - brak w magazynie, w zamian - i tu miła niespodzianka ![]() Wprawdzie z tego co pamiętam ma 150 ml a wyszczuplający krem 200 ml ale dzialanie o niebo lepsze, no i cenę miał o wiele wyższą jak jeszcze był w katalogu. Teraz już go nie widzę od jakiegos czasu , pewnie wycofali. Dodam jeszcze, że brałam w tej promocji 1 - za 46,90 a 2 - za 5,90 i ten drugi ma opust 10% mimo, że w HT o tym nie napisali. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
Zakorzenienie
|
Moje kosmetyczne wrażenia, którymi postanowiłam się podzielić:
Czerwone serum z Anew - co prawda używa moja mama, ma też czerwony krem. Krem jest dość silny, ale doskonale napina. Za to serum jest absolutnie zachwycona. Posmarowała się wieczorem i przybiega do mnie"dotknij moją twarz!!". Myślałam, że coś się stało, ale okazało się, że skóra w dotyku była dosłownie jak jedwab, a mama jest po 40 więc jednak bruzd i zmarszczek troszkę ma. Mówi, że już po krótkim czasie widać różnicę w cerze i jest warte swojej ceny! Płatki oczyszczające czy tam peelingujące z nowej, srebrnej serii Clearskin - niezbyt ciekawe. Wolałam te stare. Te są bardzo silne (w sumie dobrze bo mam wypryski), nie wysuszają nadmiernie skóry jak na kosmetyk z alkoholem, ale mam wrażenie, że zapychają mi skórę i robią mi się po nich takie ropniaki poskórne! Może to przypadek, a może wina płatków. Dodatkowo przetrę skórę kilka razy i już się robi płatek jak wata i jest wysuszony. Raczej już ich nie kupię!
![]() |
#1170 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja to dostałam w zamian za brakujacy cellulit. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.