|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Cytat:
http://allegro.pl/item980505194_nako..._silikids.html ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1142 |
Zadomowienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
co do okresu... ja nie dostalam jeszcze wcale, ale jesli macie jakiekolwiek podejrzenia, to test zrobic trzeba, kosztuje 10zł, od razu macie wynik, a przynajmniej wszystko jest jasne
![]() aczkolwiek watpie zeby akurat teraz brak okresu byl oznaką ciazy... |
![]() ![]() |
![]() |
#1143 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() karenina, asioczka ale wynajdujecie wynalazki ![]()
![]() |
#1144 | |
Wtajemniczenie
|
Myslalam ze po porodzie cos sie zmieni i @ juz nie bedzie takich jazd i nie bedzie trzeba ibupromow garsciami jesc, a tu nic z tego i wlasnie ide skonsumowac jakiegos procha bo juz nie daje rady
![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() ja dalam malej starte jabluszko i mala byla zachwycona i chyba bede dawac czas od czasu, jablka mam od rodzicow, nie pryskane wiec czemu nie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Chce kupić Kamilce taki na szyba ao samochodu zeby ja słoneczko bnie razilo jak jedziemy takie na przyssawkach tyloko jak mam to szykac za allegro wie któraś?? ![]()
![]() |
#1146 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakbyś sama zrobiła zupke, to przypuszczam że aż tak by nie farbowało. Ja myję miseczkę i łyżeczkę od razu a i tak są zafarbowane. Przymierzam się do zrobienia zupki, takiej z marcheweczki, pół ziemniaczka kawałeczka selera i pietruszki. Tylko nie wiem, gdzie kupić te warzywa, żeby mieć do nich pewność, więc dopóki nie znajde jakiegoś sklepu z bio warzywami w okolicy to zostają słoiczki ![]() Co do zafarbowanych ciuszków, to vanish ten różowy w proszku tak średnio sobie z nimi radzi, czym Wy to spieracie? Karenina robisz ekspozycję na gluten? Młody właśnie śpi, dostał marchewkę z ziemniaczkiem ( jego ulubione) i nawet wypił około 40 ml z kubka niekapka ![]() Ale nie herbatki, tylko tego z Hippa herbatka & sok ( koperkowa z sokiem jabłkowym). W sumie, to w tych warzywnym słoiczkach mały wybór jest, dałabym mu już mięsko, ale lekarz powiedział, że o mięsku będziemy rozmawiać, jak przyjdziemy na szczepienia, więc na razie się wstrzymuję ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
http://allegro.pl/18685_rolety_przeciwsloneczne.html Ja też muszę takie kupić, ale to chyba w jakichś marketach na dziale z akcesoriami do auta będzie.
![]() |
#1147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ZŁAMAŁAM SOBIE PAZNOKCIA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1148 |
Wtajemniczenie
|
Warzywka tez mam od cioci tz i sa bio bo od niej i do sklepow biora bo nie pryskane
![]() ![]() ![]() ![]() Tez musze sie rozejrzec nad tymi ochraniaczami na okna do samochodu, teraz to pieluszka mala izoluje od slonca ale z tz jezdzilismy do tej pory, a ostatnio odwozilam tz do pracy bo zabalowal i nie chcial prowadzic co by prawka sie nie pozbyc i jak wracalam to mi dziad wyjechal, burak jeden stopa mial przed soba ale sie nawet nie zatrzymal i nie spojrzal czy nikt nie jedzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Rozeznanie
|
Witam!
![]() Trochę mnie nie było, bo się wszyscy na święta pochorowaliśmy i nawet nie miałam jak i kiedy zajrzeć na wizaż. U Kuby ze zwykłego kataru rozwinęło się zapalenie oskrzeli i ciągle jeszcze jest na antybiotyku, no i mnie i tż też jakieś przeziębienie dopadło, tak więc mały szpital mieliśmy w domu ![]() Wczoraj byliśmy z małym u kontroli i na szczęście już jest lepiej. Dzisiaj kończy 4 miesiące i wczoraj go ważyliśmy to miał 8700 ![]() ![]() Tak więc cały plan mi się posypał z karmieniem, spaniem, zabawą i muszę zaczynać od początku ![]() Dzisiaj tż na nockę idzie więc ponadrabiam was trochę, bo już wypadłam z tematu, a jestem ciekawa co tam u kogo słychać. Miłego popołudnia życzę!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki śliczne zdjęcia
![]() ![]() ![]() Ja też dziekuje za komplementy ale zbliżając sie do 30-stki chyba nie mozna wyglądac jak siostra swoich dzieci ![]() Jesli chodzi o gluten to ja dzis pierwszy raz podałam jabłuszko z kaszką manna Gerbera... I jeszcze życzonka dla Tomusia, Olivierka (mam sentyment do tego imienia bo przez 2 lata byłam z Francuzem Olivierem ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1152 |
Zakorzenienie
|
Sto lat dla Kubusia Kamili
![]() ![]() ![]()
#1153 | |||||
Zadomowienie
|
nie moge na Ciebie patrezc taka zes szczupla i ladna
![]() Cytat:
2. kolo 10 owoc a kolo 14 obiadek 3.ttyle co wczesniej 4x 200ml mleka 4. Tak ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ja gotuje sama zupki a jak mi sie nie chce to gotuje babcia a jak babci sie nie chce to daje sloiczki;p Cytat:
![]() Sto lat dla Jubilatow! A my od wczoraj jezdzimy w spacerowce bo mlody protestuje jak go wkadamy do gondoli.. w spacerowce jest na pol lezaco tak wiec nie jest zle ale bardzo mu sie podoba ja k moze wszytsko obserwowac ![]() Od piatku zasypia o 20 i budzi sie o 9 rano ![]() ![]() hm co jeszcze? jest okropnie marudny .. normalnie nie daje rady.. nie wiem czy toskok czy to zeby bo pcha wszytsko dobuzi i krzyczy jak chce mu zobaczyc do dziobka.. Zdjecia maluszkow piekne normalnie a zebry Fryzurka bardzo mnie sie podoba ![]() ![]() zamowilam krzeselko dla Fifika jutro chyba juz przyjdzie ![]() to BROWN ![]()
![]() |
#1154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No a jednak MOZNA...chyba, ze to nie twoje zdjecia sa to sie przyznaj... ![]() Brombi kurcze, jeszcze jestem do tylu z tym glutenem...ale mam kupiona kaszke manna i zaczne juz jutro... ![]() My po spacerku i przy okazji zakupach...Wynik zakupowy - dwie bluzko-sukienki dla mnie, 2 rampersy dla malego, spodenki i body... ![]() I oczywiscie kilka sloiczkow dla malego glodomorka ![]() A tak w ogole to stwierdzam, ze jestem zdecydowanie do tylu z dzisiejsza moda, bo przymierzalam bluzke dzisiaj i nawet mi sie podobala tylko, ze sprzedawczyni uswiadomila mnie, ze mam ja zalozona tyl na przod... ![]() No i niestety w wersji wlasciwej juz mi sie nie podobala... ![]()
![]() |
#1155 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() zdjęcia jak zwykle super ![]() Dziewczynki, podobają mi się Wasze krzesełkowe zakupy ![]() Nareszcie może Was nadrobię - chrzciny się udały ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1156 |
Zadomowienie
|
Agusiu i Kareninko normalnie mnie zawstydzacie...
![]() Same jesteście ślicznymi kobietkami wiec przestańcie mi słodzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Zakorzenienie
|
Aniulka i tak spoko, że robi Ci mała taką dłuższą przerwę w nocy... Mój je w dzień co 2,5 to walcze o noc chociaż... A zdjecia śliczne
![]() Jak myslicie... zostawić tak jak jest czyli, że mały je co jakieś 2,5 czasem 3 h czy próbować zawsze mniej więcej co 3? I wogóle dałam mu dziś 2/3 słoiczka dyni z ziemniaczkiem to powinnam mu podać sok do popicia lub herbatkę czy mleko? |
![]() ![]() |
![]() |
#1158 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1159 | |
Zadomowienie
|
heloł
![]() Karenina- ale uzdolniona bestia jesteś ![]() Cytat:
![]() Brombi- zielone najładniejsze ![]() A mi sie udało sprzedać krzesełko, tylko tera nie umiemy z TZem spakować do kartonu, nie mieści się nam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1160 |
Rozeznanie
|
witam po swiatecznie
zdjecia i wy dziewczyny wygladacie po ciazy zaje...fajnie ![]() co do @ to ja jeszcze nie dostalam, i zaczynam sie martwic czy nie mam jakis poroblemow z chormonami. czy ktoras z was, tych ktore rodzily w listopadzie - nie dostala jeszcze @??? nie zebym na nia czekala z jakims utesknieniem, ale juz prawie 5 miesiecy po ciazy a tu nic!!! kochane ratujcie, tak mi wypadaja wlosy a to nie tylko ze wyciagam garsciami ale mam juz lyse placki ![]()
![]() |
#1161 |
Zakorzenienie
|
Heloł Kochane
![]()
#1162 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1163 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
U nas święta bardzo udane. Rodzina zachwycona Alicją, a całe moje kuzynostwo zapragnęło dzieci :P Ala zaczęła chwytać swoje stópki, zabójczo wygląda ![]()
Jestem żoną ![]() http://s6.suwaczek.com/20090509570713.png Nasz mały skarb- Alicja http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911054965.html Czekamy na Marysię ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20130427724853.html |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1164 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękujemy bardzo Wszystkim za pamięć i życzenia ![]() Ja z Olivierem składamy najserdeczniejsze życzenia Tomkowi i Kubie ![]() Mój mały już od tygodnia mówi "mama mammmma", szczególnie gdy płacze mu to tak dramatycznie wychodzi, że biegne do niego mało nóg nie połamie. Na dodatek nauczył się piszczeć ![]()
![]() |
#1165 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A dziś u mnie była masakra. Tz wstawał dziś o 5, bo jechał w delegację, to Sandra też po karmieniu zamiast dalej spać zaczęła w najlepsze sobie gugać ![]() ![]() ![]() ![]() No i z mleczkiem jest już lepiej. Już w nocy było spoko i rano obudziłam się nie tyle z mokrą koszulką, ale przemoczoną. Tak samo wyglądało prześcieradło i kołdra ![]() ![]()
![]() |
#1166 |
Zakorzenienie
|
Bogus mój też ostatnio jak je to wpycha piąstke jednocześnie... przy ssaniu smoka to samo- przez co mu wypada i się wścieka...a lbo sam go sobie wyciaga i włorzyć nie umie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1168 | |||||
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Byliśmy u kuzynki na urodzinach, a Młody został z Teściówką i urządził mały strajk głodowy. Mleka modyfikowanego nie chciał, kaszki nie chciał dopiero jak wróciłam to pociągnął cyca i poszedł spać ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I zdrówka mu w tej chwili życzę przed wszystkim ![]() Ale z niego kawał chłopa ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() U Ciebie to może być dodatkowo nasilone przez te problemy z tarczycą też, co? Cytat:
![]() Super ![]() Co do @ to ja miałam w styczniu i od tamtej pory nic ![]() Nawet test robiłam kiedyś, ale raczej nie wydaje mi się żeby to była ciąża, w każdym razie 14 idę do gina to się może coś wyjaśni.
Edytowane przez brombusia Czas edycji: 2010-04-07 o 20:34 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
Zakorzenienie
|
fajne te krzesełka. My nawet nie szukamy, bo dostaniemy od znajomego po jego dziecku.
A co do @, to chyba normalne, że po ciąży organizm dość długo się regeneruje i może trochę potrwać zanim znów będzie wszystko regularnie ![]()
#1170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:32.