|
|
#1141 |
|
Rozeznanie
|
<3333
Magari91 - ja w takim gronie? nawet nie wiesz jak mi miło bajkowa - ty wiesz, że moje serduszko bardzo Cię kocha <3grise - my Cię też kochany, słońce ![]() lunaticgirll - miło mi i widzę że nowa jesteś, a takie cuda piszesz ;* oby tak dalejkontrastowa0 - zauroczyłaś mnie tym postem ;* co czujesz, kiedy zawodzą ludzie,
za których mogłabyś rękę uciąć? teraz to ty dotykasz dna. tym razem nie podam Ci ręki, co obleciał cię strach ? tylko przy nim wiedziałam dlaczego ciemność jest piękna i znowu sms i znowu mam tą cholerną nadzieję że to Ty i znowu smak gorzkiego rozczarowania
|
|
#1142 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
Aaaa! że niby ja w tak wspaniałym gronie? Ah uszczypnijcie
mnie bo normalnie nie wierzę! ;* Cudownaa o Tobie to przyznam się bez bicia, że okradłam Cię. Nie mogłam się powstrzymać. Cudeńka tworzysz kurcze! <3 _______ Powiedz tylko jak zrozumieć głupie serce, które wciąż kocha... ;( Jak domek z kart rozpadam się. Zmieniłam się specjalnie dla Ciebie. Największy błąd jaki popełniłam! ' Zamknięta w kropli dźwięku, tańczyła śmiejąc się. ' ![]() Drinki - jak rzygać to w kolorach tęczy. ![]() Haha nie moje ale nie mogłam się powstrzymać. Boskie xd
|
#1143 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
XDDDD Łiii! Łoooo! Łaaa ! Pozwoliłam sobie, powiększyc na 6, skacze z radośic przez 3 dnii! XDDD ![]() Uwielbiam Cię talenciku mój !Muuszleko moja ! I wgl ! ![]() Zuzka Z- biorę na podpis. ! Aha, tak na marginesie to zawsze witałąm cieplutko nowe na wizażu, a teraz dużo ich dochodzi, więc nie zbyt XDD Więc WITAM NOWE, I ŻYCZĘ WENYY ! X100! Widzisz ? - Co ? ; / - Nawet biedronki łączą się w pary. - Co ? - No zobacz, tu jest ich dwie ! Są razem ! - yyy.. To są dwa kamienie, i weź wreszcie puśc moją ręke, bo chce już IŚĆ ! 0oOo Veny ! ; (((( _________ Czasami rzucam focha, tak przypominam , ze trzeba mnie kochać ! by : Zuzka Z . Edytowane przez jogobella_musli Czas edycji: 2010-05-24 o 20:55 |
|
|
|
|
#1144 |
|
Raczkowanie
|
A tak weszłam Was poczytać i patrze a tu już któryś z kolei okradam opis jednej i tej samej dziewczyny - Zuzka Z. Zniewalasz kochana .;*
bez off'a Kocham Cię, ale nienawidzę bardziej.
chłopcze, nie mogę żyć bez Ciebie! Zabawa w powietrze. Tak masz racje. Udawajmy, że się nie znamy, że nigdy się nic nie wydarzyło między nami... |
|
|
|
#1145 |
|
Raczkowanie
|
chyba coś w tym jest. za każdym razem, gdy wychodzę z klasy, przeczesuję dłońmi włosy. za każdym razem z myślą o Tobie. zawsze z nadzieją, że zaraz Cię zobaczę i będę mogła wykrztusić z siebie 'cześć', patrząc na Twój zniewalający uśmiech, który będzie mi musiał wystarczyć na kolejne 45 minut.
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
Kochaj mnie, to takie łatwe Wystarczy tylko za siebie nie patrzeć Komputera szmer i ekranu blask Tu realny świat nie ma żadnych szans Czy to dziki sex czy to w piłkę gra Tutaj przecież ma dużo lepszy smak niż tam
|
|
#1147 |
|
Raczkowanie
|
mamy problem, kocham cie. - mamy problem, bo ja ciebie też. - Dziękuje. - Za co . ? -Za pokazanie, że miłości nie ma. Z góry bardzo dziękuje. bo żeby życ potrzebuję Twojej miłości....jeśli nawet będzie kosztowała miliony..będę spłacać ją na raty... nie mogła iść do przodu i nie miała dokąd zawrócić . wtulić się w zapomnienie. poczuć jak odchodzi myśl o spalonym marzeniu. chciałabym podejść do Ciebie i zapytać choćby o to czy podoba Ci się dzisiejsza pogoda.
|
|
#1148 |
|
Rozeznanie
|
Ostatnio nie jestem zwolenniczką romansów, a ostatnią rzeczą jaka mnie interesuje, jest nowy związek.
|
|
#1149 |
|
Rozeznanie
|
boję się, że nadejdzie taki dzień kiedy w pamięci rozmaże się Twoja twarz, głos straci wyrazistość i zauważe że przestało mnie to boleć.
nie wiem czy jeszcze jest wtorek czy już środa, nie mam siły szukać w ciemności zegarka. nie mam siły szukać w nicości czegokolwiek. tak, mówię o uczuciach. nie pozwól mi zwątpić. i pewnie bym dała sobie spokój, ale przecież Twoja dłoń nadal oplata moją talie, mówisz coś czułym głosem i mam wrażenie że to udawanie że wszysko okej nieźle nam idzie. chcę mieć pewność, że zawsze gdy powiem że Cie kocham, usłyszę Twoje 'ja Ciebie też'. w porządku, ja poczekam.. ale jakkolwiek bardzo będziesz zajęty nie zapomnij o uczuciach, kochanie.
|
#1150 |
|
Zadomowienie
|
no aż mi się głupio zrobiło
![]() _________________ 'I'm already missing You, but I'm not even gone.
In time we'll be together again, and it won't be long..' Już mi Cię brakuje, a nawet jeszcze nie odeszłam. Z czasem znowu będziemy razem, i to już niedługo..
|
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: <3333
'' kontrastowa0 - zauroczyłaś mnie tym postem ;* ''
jeeej, bardzo się cieszę * Chciałam pomóc Ci odzyskać marzenia. W podzięce Ty zabrałeś mi moje. 'Kochanie jesteś moim całym życiem. Jesteś jak tlen bez którego nie da się oddychać, to Ty jesteś jego podstawą. Jesteś jak narkotyk, tak szybko się od Ciebie uzależniłam. Jesteś jak brakująca część układanki bez której nic nie wypełni całości. W moim życiu ciągle czegoś brakowało, aż nagle w moim życiu zrodziła się miłość do Ciebie. Uwielbiam każdą chwilę spędzoną z Tobą, bo kiedy nie ma Ciebie nawet czekolada smakuje inaczej. Uwielbiam jak mnie przytulasz, całujesz i mówisz jak bardzo mnie kochasz, wiesz jak ja to uwielbiam? Mogę nie spać w nocy, by tylko o Tobie myśleć. Ale każdego wieczoru modle się w duchu, byś mi się przyśnił, tak uwielbiam Cię w moich snach. Uwielbiam jak się tak ślicznie do mnie uśmiechasz. I wiesz, dziękuje dziś Bogu, że los jednak Nam pozwolił się poznać i być teraz razem. Nawet nie wiesz jak puste były wieczory bez Ciebie. I wiedz, że nigdy w życiu nie pożałuje, że pierwsza przyznałam się do tego zakochania. I teraz wiem, co to miłość od pierwszego wejrzenia. I nigdy nie muszę Ci mówić, że tęsknie, sam to zauważysz na następnym spotkaniu. Czerwone oczy od płakania i obgryzione paznokcie. Kocham Cię bardziej niż wszystkie inne rzeczy na świecie razem wzięte.' Lubię gdy się do mnie uśmiechasz i lubię patrzeć w Twoje oczy. Lubię szukać Twego spojrzenia wśród milionów innych. I bardziej lubię wstawać gdy wiem, że za rogiem spotkam Ciebie. Każdy dzień staje się piękniejszy, a noc bardziej magiczną gdy jesteś przy mnie i gdy słyszę Twój głos. Kawa ma Twój smak, a deszcz zapach Twoich perfum. Lubię zapatrzyć się w Ciebie i nie myśleć o tym co będzie..Lubię.. |
|
|
|
#1152 | |
|
Zadomowienie
|
MalutkaGwiazdka, RozowaSkeyterka, _mandarynka - dziękuję za troskę, jest dobrze
![]() jogobella_musli, Tusilla - dziękuję za pochwały ![]() latin - jestem już ![]() * * * a do duup.y z taką miłością! rozkołysz niebo słowem. wsiąknij we mnie, wsiąknij na dłużej... ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
|
|
|
#1153 |
|
Raczkowanie
|
Magari91: Moje naj perełki ukochane Malinowa Girl, Smiley x, papergirl, Kaaate90, __Fallen Angel__, poprostuAsiss, Extremalna, Siatkarka18, Toogether93,Mrs Unfabulous, _mandarynka, BananowaDelma, myCh, xsxs, czekoladowe szczescie, _changime, czii, blondii69, otojest, jogobella_musli, LoveYourEyes, klada, grise, Primadonna, Kinderka13, limitowanaa, RobCoChcesz, dresowa, kreskowa, Zuzka Z, dreams_x33, the_end, ruda wiewiorka, TajemniczaPanna, CookieCrisp, bad_romance, keeendy, ciiri, CaMa, kamisha, happyend, dontgivemenames, latin, istny_paradoks, dresowa, Malinowa Girl - niunia nie spodziewałam się.. dziękuję moje słoneczko, które świeci najjaśniej.. ; *** <3.Movement: debeściary: BananowaDelma, Szydera, Missi_16, grise, LoveYourEyes, papergirl debeściary? a ty to kto?! cudak mój! dziękuję ;* _________________________ _ ......................... .......○●○♥○●○ `obydwoje jesteśmy za mało mądrzy aby przestać kochać. `spotykamy się w naszych sercach. `.nie rozumiem dlaczego jeszcze siedzisz w mojej głowie. . `będę uważać bardziej na ciepłe dłonie, rozpalone usta, na głębokie spojrzenia i czułe słówka! ;( `myślę, że masz najlepszą część mnie.
|
|
#1154 |
|
Raczkowanie
|
- Dlaczego płaczesz ?
- Zgubiłam instrukcję.. - Do czego ? - Życia. *** - Kocham Cię. - To Ci współczuję. :X - Dlaczego ? ;/ - Zobaczysz.. *** `Bo ona marzyła, by obudzić się w bezproblemowym świecie.` *** Chmury z bitej śmietany i czekoladowe niebo ^^ *** Pluszowy miś, to twój konkurent. Macie wiele wspólnego: Obaj jesteście do ściskania, do gniecenia, do serca, do targania. Tylko, że miś jest zawsze przy mnie. 1:0 dla misia.
|
|
#1155 |
|
Raczkowanie
|
Miłość potrafi znaleźć drogę nawet tam gdzie nie ma ścieżki. debeściary:
BananowaDelma,Szydera, Missi_16, grise, LoveYourEyes, papergirl.
|
#1156 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nawet nie wiesz jak mnie to cieszy, że się spodobał. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
O jacie! nie wierzę! ![]() Tak mi miło! __ __ __ __ __ __ __ __ "Potrafię wszystkiemu się oprzeć, z wyjątkiem pokusy" Ostrzegam Cie! Jeżeli jeszcze raz zbliżysz się do mnie na tak bliską odległość - schrupie Cię! druga połówka? pfff! ja już sama z sobą tworzę zaj*bi#tą całość ! półuśmiech, półmarzenia |
||
|
|
|
#1157 |
|
Raczkowanie
|
Niechciani, nielubiani jak koszmary w snach.
Nikomu Cię nie oddam ♥ TyŚ jedyny. z Tobą życie nabiera sensu ;* Porwij mnie ! ![]() Nie tylko zakazane dobrze smakuje . Trafił swój na swego.
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
`jednym spojrzeniem rozniosłabym cię w pył.`
.. czy się znie – czy się wyz- wolicie ..? ile razy można mówić, że będzie już lepiej, że będzie już dobrze. cisza wokół i wódka, która nadal parzy w usta.. pamiętam jak się uśmiechałaś, jak zasypiałaś, delikatną grę mięśni twojego ciała.. szukam cię wśród mej własnej itaki ciągle uciekasz, ciągle się chowasz; nie bój się - mi nie chodzi o to, żeby cię całować. happyend - nawet nie wiesz jak mnie to cieszy
![]() lustereczko w Twoją stronę ! ;* bajkowa - love , love , love , love Magari91 -
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-05-24 o 20:28 |
|
|
|
#1159 |
|
Raczkowanie
|
Zuzka Z. superaśne opisy. Oczywiście kradnę ; ****
***** ''Chętna zakończyć swoje życie, nie zaznawszy dorosłości. Chętna uczynić z młodości zmierzch swego życia. Gotowa wyrzec się wszystkiego.
06.10.2015r. W oczekiwaniu na NASZE MALEŃSTWO Edytowane przez BabyK Czas edycji: 2010-05-24 o 20:34 |
|
|
|
#1160 |
|
Przyczajenie
|
Nawet marzenia nie są idealne. Ich największa wada to to, że w dużej mierze się nie spełniają.
![]() Można mieć wszystko o czym się marzy, ale bez miłości to nic nie jest warte. Można nie mieć niczego, ale mieć czyjąś miłość i ma się cały świat. ![]() Nigdy nie pomyślałabym, że byłeś tylko po to, by podkładać mi nogi, gdy patrzę w inną stronę. ![]() grise, CaMa, _mandarynka, Primadonna < 3 Wielkie serducho dla was ![]() ![]() A Poza tym wszystkie jesteście super![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Karmelowa Truskawka Czas edycji: 2010-05-24 o 20:51 |
|
|
|
#1161 |
|
Rozeznanie
|
Lubię te uczucie kiedy otwieram drzwi od pokoju, rzucam
plecak w kąt, a potem kładę się na ziemi i mam te kilka sekund kiedy w mojej głowie pojawia się myśl " nareszcie koniec", ale po ułamku sekundy na nowo dociera sygnał, ze trzeba wstać, odrobić lekcje, zjeść, wyjść i żyć od nowa. Przecież kilku ludzi, parę niefortunnych zbiegów okoliczności nie może zmieść z powierzchni ziemi kogoś tak wspaniałego, kogoś kto znaczy tak wiele dla innych - przekonywał umysł depresję która zawitała w organizmie jednej pani. W końcu musisz znaleźć w sobie tą wewnętrzną siłę, która pozwoli Ci powiedzie " pier^$dole to " . Wywarłeś na mnie kolosalne wrażenie nie podejrzewałam, że ktoś taki jak Ty będzie potrafił napisać wypowiedź dłuższą niż dwa zdania, nie zrobiwszy w tym więcej niż 2 błędów ortograficznych, ale wiesz co mnie tak dla rozluźnienia sytuacji NIE zdziwiło ? To, że Twoje słowa " zaczekam kiedy będziesz gotowa (...) będę zawsze " to były puste słowa. Sranie w banie, a pranie się suszy ![]() Mhym, jaką maskę dziś ubrać ? może maskę, że jestem szczęśliwa i nikogo nie kocham ? O tak ! ta będzie idealna ... - takie trochę inne , ale mojego autorstwa ; d
Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2010-05-24 o 21:00 |
|
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
po niezauważonej...
Mocna lina wyobraźni nie obsuwa się z bioder i wciąż przyciąga w Twoją stronę. Niczym walka dwóch półkul, a ja na moście umieszczonym między nimi wciąż wybieram to samo rozwiązanie. Wy wciąż mnie urzekacie, szczególnie caroline060
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
to była namiętność, miłość od pierwszego wejrzenia.
nie wiedziałem jak żyć bez niej. potrzebuję go. |
|
|
|
#1164 |
|
Raczkowanie
|
marikab -
znowu zniknęłaś !________________ zawsze miałam nadzieje że twoje brązowe oczy, utrzymają mnie w przekonaniu że naprawdę kochasz.
Całe życie statkujemy się, by na koniec odpłynąć. i chociaż mamy wiosnę, deszcz skrapla skórę mocząc świeże rany. nie rozstawajmy się nawet na jeden dzień bądź gdy zasypiam bądź kiedy się budzę jesteś zapachem szczęścia , malinowym układem scalonym , tuż na moich ustach lubię kiedy zaplątani w sobie zasypiamy - marząc o tym wieczornym deszczu
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
#1165 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Te jej ciągłe roztargnienie okazało
się tym za czym najbardziej tęsknił. Dzisiaj wyrzucę klucz do mojego serca bo nie chcę już więcej bezsensownej miłości. Przez tą ch@%^*ną miłość siedzę teraz sama przed TV z lodami i czekoladą. Sprawiłeś że nie mogę spać ani nawet oddychać, gdy niema Ciebie w pobliżu. Nie umiem już nie Myślec o Tobie.
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2010-05-24 o 21:10 |
|
|
|
|
#1166 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ojej, przepraszam. Ale wzieło mnie na sentymenty x 6! XDDDD Zrobię wszystko, dam Ci muffina, przestane pisać , Zrobię wszystko W S Z Y S T K O ! Tylko błagam, nie patrz na mnie więcej, tym swoim wrogim spojrzeniem ! Edytowane przez jogobella_musli Czas edycji: 2010-05-24 o 21:05 |
|
|
|
|
#1167 |
|
BAN stały
|
xsxs
dziękuje bajkowa miło . ale Ty nigdzie się nie wybierasz . nigdzie . zrozumiano ? ![]() Magari91 ja tyż Cię uwielbiam , wiesz ? ![]() . ...
jestem i nie ma mnie . znikam za horyzontem i pojawiam się . marzę i nie kocham Cię . no co ? przecież kobieta w końcu zmienna jest . według statystyk Ty nie zasługujesz na mnie . a ja nie zasługuje na Ciebie . według statystyk też co druga polka w moim wieku ma miseczkę 'B', a co drugi polak ma dłuższego niż Ty . więc nie przejmuj się skarbie . statystyki nie są dla nas . mój rycerz w lśniącej zbroi okazał się ostatnim chamem i największym dupkiem jakiego znam . dasz wiarę ? może i jestem dziewczyną, dla której pierwiastek z 4 to tęcza . może i jestem jedną z tych, którym matematyka przychodzi z wielką trudnością. tą która zawsze się przeliczają licząc na najbliższych . może i jestem naiwna . ale żyje mi się z tym dobrze i wiedz, że żaden frajer taki jak Ty tego nie zmieni . w spojrzeniu ukryta miłość . w miłości ukryta nienawiść . pociągasz za moje sznurki jakbym była marionetką . bawisz się mną i myślisz, że będę tańczyć tak jak mi zagrasz . i wiesz co Ci powiem ? że jesteś w mega wielkim błędzie myśląc, że pozwole Ci kreować moje życie . ... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-05-24 o 21:07 |
|
|
|
#1168 |
|
Zadomowienie
|
'If tomorrow is judgement day, and I'm standin' on the front line,
and the Lord ask me what I did my life, I will say I spent it with You ..' Jeśli jutro będzie sądny dzień, a ja będę stać w pierwszym rzędzie, i Bóg spyta mnie, co zrobiłam ze swoim życiem, powiem, że spędziłam je z Tobą..
|
|
#1169 |
|
Przyczajenie
|
1 000 00 obietnic. Nie dotrzymałeś ani jednej.;/
Nie potrzebuję gwiazd. Ty zastępujesz mi całe niebo wraz ze wszystkimi konstelacjami. Co trzeba mieć, żeby być z Tobą? Kim trzeba by być, by Cię mieć? ![]()
|
|
#1170 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na pewno nie tak bardzo jak Ty. ♥ Ojj, od razu wielki smile mi zagościł na japie kochana moja <3***** Czasem bywa, że jeszcze przed śniadaniem wierzę w sześć absolutnie niemożliwych rzeczy bo Ty zaliczasz się do mojego 'wszystko' Bo szczęście to nie cel sam w sobie, ale styl życia. wystarczy tylko przesunąć krzesełko, aby na nowo oglądać zachód słońca Ciężko ubrać w słowa myśli codzienne. Te szare, te bez wykrzykników. Czasami wołam w niebo: Dlaczego ja? Dlaczego właśnie ja? I jest w tym tak wiele bólu, żalu i potępienia samej siebie za słabość tej rozpaczy. Za niemożność bycia silną już wiem czemu pech tak bardzo mnie polubił, szczęście już dawno zostało zarezerwowane dla głupców.
Nigdy nie byłeś , i nigdy nie będziesz częścią mojego świata ... jesteś jego całością Tomek:* http://www.facebook.com/profile.php?id=100000553001805 Edytowane przez Kinderka13 Czas edycji: 2010-05-24 o 21:19 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:52.

<3
i widzę że nowa jesteś, a takie cuda piszesz ;* oby tak dalej