|
|
#1111 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
.poniedziałek to taki dzień kiedy wszystko robię i nie mam czasu nawet by siąść i przemyśleć sobie czy to co robię ma w ogóle jakikolwiek sens.. .wczoraj upalna noc a dzisiaj wspólny długi chillout .zapomnij o misiu, bo miś sam da sobie radę.. .ja wierzę w miłość tylko taką, która jest życia przyczyną
|
|
#1112 |
|
Raczkowanie
|
smak i zapach pomarańczy.
- mogę cię przytulić? - a czy, gdy chcesz zjeść obiad pytasz się widelca czy możesz na niego nabić kawałek ziemniaka? `
|
#1113 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jeszcze ty sie do nas dopisujesz i kolejnych równie wspaniałych postów życzę __________________
1 zasada życia. nie przywiązuj się do rzeczy, miejsc, ludzi. (demotywatory) [...] Przyszłości nie ma lub jest. Można ją rysować, opisywać w cyfrach, zamknąć w tabelach, nigdy nie będzie to miało nic wspólnego z tym, czym się okaże dla każdego we wszystkich następujących po sobie chwilach. Śmiech - to szczere królestwo człowieka. nawet szklanka wody, ocieka potokiem zazdrości największych tragedi nie widać na polu bitwy, największych tragedi nie da się zobaczyć w zgiełku świateł ekranu, największe tragedie nie zawsze ciągną za sobą tłumy ludzi. największe życiowe tragedie dzieją się bez świadków - lekarzy, bez blasku szpitalnych lamp. największe tragedie dzieją sie tutaj, w sercu, wspomagane potokiem łez. najgroźniejsze są te wybuchy które nie wybuchają potliwe myśli układają rzeczywistość , a niebajkowe poranki odbijają dźwięk rozsypanych dusz. i znowu jest tylko deszczowo...
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
|
#1114 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz.. Od kilku dni świat mnie po prostu przytłacza. Dowiaduję się rzeczy, przez które najchętniej zabiłabym pół świata. Problemy mam praktycznie wszędzie, o czym tylko nie pomyśle jest źle.. FATALNIE. Wiesz, co ja wtedy robię? Zamykam oczy i uśmiecham się. Przypominam sobie, że życie właśnie z tego się składa. Będziesz trzymała Go za rękę. Ale to ja pierwsza tuliłam Jego dłoń. Będziesz z Nim szła przez miasto. Ale ludzie będą moją postać pamiętać. Będziesz całowała Jego usta, ale to ze mną przeżył swój pierwszy pocałunek. Będzie mu smutno, będziesz go pocieszać, ale On będzie pamiętał, jak ja to robiłam. Będziesz całowała Jego ciało. Ale On wspomni, gdy ja to robiłam. Będziesz Go bardzo mocno KOCHAĆ! Ale to ja pierwsza mu serce i dusze oddałam. Przedstawi cię swojej rodzinie, ale oni będą pamiętać moment, gdy mnie poznali. Będziesz próbowała zrobić coś oryginalnego, ale już ja kiedyś to dla Niego zrobiłam. Będzie patrzył w Twoje oczy, ale zauważy w nich mój kolor zielony!Będzie czuł Twój zapach, ale podświadomie poczuje moje perfumy. Będziesz z Nim spędzać dużo czasu, ale jeszcze więcej ja z Nim spędzałam. Nie wymażesz mnie z Jego wspomnień. A gdy będzie kiedyś płakał, przybiegniesz do Niego, Ale on się odwróci, nie pytaj, dlaczego. Bo tam już będę ja. Sama dobrze wiesz, że o pierwszej miłości nikt nie zapomina.
|
#1115 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
kochaaaam. <3 _______________ mów, ja umiem słuchać. kocham Cię rano trochę, po południu bardzo a wieczorem najbardziej. A Ty mnie tylko w snach ... Edytowane przez d2e46fae7a8bd3e7aa12085ac3bd7c19be148b8a_5f21ff727c733 Czas edycji: 2010-05-24 o 17:14 |
|
|
|
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
Moje naj perełki ukochane Malinowa Girl, Smiley x, papergirl, Kaaate90, __Fallen Angel__, poprostuAsiss, Extremalna, Siatkarka18, Toogether93,Mrs Unfabulous, _mandarynka, BananowaDelma, myCh, xsxs, czekoladowe szczescie, _changime, czii, blondii69, otojest, jogobella_musli, LoveYourEyes, klada, grise, Primadonna, Kinderka13, limitowanaa, RobCoChcesz, dresowa, kreskowa, Zuzka Z, dreams_x33, the_end, ruda wiewiorka, TajemniczaPanna, CookieCrisp, bad_romance, keeendy, ciiri, CaMa, kamisha, happyend, dontgivemenames, latin, istny_paradoks, dresowa, Malinowa Girl - Dziwny sen. Na ścianie plama krwi, białe światło. Chcę do niego iść.
Gdy zamienisz już rzeczywistość w sen Nie odnajdziesz się Nie odnajdzie ciebie nikt Dla Ciebie mógłbym wszystko zmienić, mógłbym nawet uwierzyć. Gdzieś na dnie, to tu gdzie jestem nie ma słońca. I czując cię obok opowiem o wszystkim, jak często się boję i czuję się nikim. I nagle skończy się to wszystko w co wierzysz, co kochasz zasypie śnieg I znów mój duch połyka lęk. Jak martwy człowiek wchłaniam śmierć.
|
|
#1117 | |
|
Zadomowienie
|
oj, pewnie już nawet o mnie zapomnieliście :( ; * Cytat:
jakże prawdziwe.. ; * ___________________ Maybe that's the reason, You felt, You had to go.. But soon You'll be missing me, Darling.. Może to jest powód, przez który czułeś, że musisz odejść.. Ale niedługo będziesz za mną tęsknił, Kochanie..
|
|
|
#1118 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuje moje Pierniczki za pochwały, których widziałam, ho ho ho i jeszcze trochę. jesteście kochane ! <3
jeśli nie ma po co to może warto mimo wszystko?
W takie dni jak te rośnie wiara i optymizm. chociaż raz sobą bądź na tyle, by pokazać na co Cię stać. chociaż raz pozwól mi usłyszeć,że zależy Ci właśnie na MNIE! rock'n'rollowym snem i rozkoszą był. bez Ciebie to nie to samo.. -dlaczego jesteś w stanie pokochać ją,a mnie przez taki czas nie pokochałeś? Jaka ona jest? -ona jest całkiem inna, różnisz się od niej wszystkim. -no fakt, ona ma duże cycki. kiedyś blisko teraz sobie obcy ludzie. znasz ten stan,że w przeciągu minuty masz w głowie milion myśli,że potrafisz zrobić tysiąc róznych rzeczy żeby tylko o nim nie myśleć,a wieczorem jednak okazuje się,ze to wszystko było na marne,bo i tak nie możesz spać myśląc o nim, znasz to? brakuje mi tych Twoich sms-ow. Zawsze kiedy je czytałam budziły się w moim brzuchu wszystkie motyle,a przecież nic w nich nie było takiego. Mam je nadal,ale dziś już wywołują tylko smutek i ból brzucha jakby wszystkie motyle umierały w jednej chwili. wyjdź stąd! wyjdź z mojej głowy! 'wiesz Kochanie, kiedyś kupimy sobie domek z ogródkiem, będziemy mieli dzieci, będziesz moją śliczną żoną i będziemy żyli długo, szczęśliwie i razem'-kiedyś to było realne,a dziś jest to bajka jedna z wielu, coś takiego czytała mi mama na dobranoc kiedy nie mogłam zasnąć. żałuję tylko tego,że pozwoliłam Ci odejść. bo Ty zaliczasz się do mojego 'wszystko'
|
#1119 |
|
Raczkowanie
|
dzięęęęękujęę <3 * to dziwne, że widzę cię codziennie, a dalej w to nie wierze. jesteś moim bogiem. miłość wyrażana nie w słowa, a czynach. |
|
|
|
#1120 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
to ja Cię zawsze po cichu podkradam, a Ty mnie chwalisz tak publicznie? ![]() +yyyxd - długie bo długie, ale jakie cudowne ![]() + Pani z innej bajki niech zaprzestanie gadaniu takich głupot. ![]() * ctrl+z i cofnijmy tą kłótnię, ctrl+x i wytnijmy rozstanie. zmotywuj, zmobilizuj, zwerbuj. zaryzykuję. w porządku, odejdź, ale zabieraj ze sobą wszystko, razem z tą cholerną nadzieją. spotkać Cię, uwodzicielsko unieść brew, posłać uśmiech i pozwolić Ci znów się zakochać. księżniczka płacze w wieży, w księcia z bajki już nie wierzy. jesteś za ładny, żeby bezkarnie mnie obserwować. zdecyduj się: albo pozwalasz mi zapomnieć, albo znów jesteś mój.
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-05-24 o 17:32 |
||
|
|
|
#1121 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
_________________________ _________ nieznajomi znają mnie lepiej niż ja sama. kocham plotki na mój temat, które rozśmieszają mnie do łez. Dzisiaj nie jestem dziewicą, a jutro zostanę zakonnicą ![]() nie trzaskaj drzwiami mego serca. moja miłość była jak bańka mydlana, za duży wiatr i pękła. zazdrość ludzka nie zna granic ;> za Ciebie oddałabym wszystkie swoje rzeczy, które są najważniejsze po Tobie.
|
|
|
#1122 |
|
Raczkowanie
|
Don't dream, it's over.
(Nie marz, to koniec.)
|
|
#1123 |
|
Rozeznanie
|
![]() + Patrysiowa - tęsknimy już! i czeeekamy noo!
Wir nic nie znaczących przygód. A co powiesz na dożywotni związek? Inny mężczyzna nie ma przy nim szans. <3
"hi mom, there are just 3 girls here, sleep over party, you know" [by otojest <3] ![]() Edytowane przez myCh Czas edycji: 2010-05-24 o 17:41 |
|
|
|
#1124 | |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ja wcale na to nie zasługuje. jest wiele lepszych ode mnie!
Cytat:
![]() ____ wiem, że któregoś dnia przeprosisz. nie łudź się jednak, że wybaczę. jest taka jedna księżniczka, wiesz? ma duży dom, lecz nie zamek. ma koronę, lecz tylko pozłacaną. chodzi na obcasach, jednak częściej zakłada trampki. nosi sukienki, ale o wiele lepiej czuje się w spodniach. maluje się, tylko wtedy kiedy pokazuje się ludziom. kocha księcia, ale on woli inną. - oczy masz... - marzyła. - jasne, że mam. każdy ma. - odparł oburzony. - ty masz takie inne. - dalej ciągnęła się w świat marzeń. - weź, dziewczynko. co ty masz do moich oczu? - rozwalił złudzenia, odchodząc. weszła w świat marzeń. a tam on. ze swoją dziewczyną, którą trzyma za rękę. uśmiechają się słodko. razem jedzą lody, uwielbiają je. najbardziej malinowe. ona szepta mu coś do ucha, on odpowiada. nie, to nie pomyłka. przecież pragnie tego co najlepsze dla przyjaciela. a ty co, myślałeś, że będzie o tobie marzyć? Edytowane przez BananowaDelma Czas edycji: 2010-05-24 o 17:46 |
|
|
|
|
#1125 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kochana ;*** jaki zaszczyt w gronie takich. _________________ "Są dwie rzeczy, których mężczyzna ukryć nie potrafi
- kiedy jest pijany i zakochany." Nie potrafiła oprzeć się urokowi jego oczu , który przeszywał ją i powodował drganie nawet najmniejszej komórki jej ciała. wczoraj było do dupy , dzisiaj jest do dupy , jutro pewnie też będzie do dupy . czyżby upragniona stabilizacja ? |
|
|
|
|
#1126 |
|
Raczkowanie
|
kradnę ; - ***
spadkobiercy negatywnych uczuć . gdy spotykali się wieczorami w świetle księżyca siadali na środku łąki i zapatrzeni w niebo pełne gwiazd trzymając się za ręce wyznawali sobie miłość. nienawidziła gdy ktoś dotykał jej włosów poza jedną osobą. można było powiedzieć, że wręcz była zakochana w tym go przytuleni do siebie on wplątywał swoją rękę w jej włosy, a potem śmiesznie udając, że nie może jej wyciągnąć. obiecali sobie, że właśnie w tym lesie, pod tym drzewem gdy nadejdzie już czas przyjdą tam, położą się wtuleni do siebie i umrą tak po prostu z miłość do siebie .
|
|
#1127 |
|
Zadomowienie
|
![]() __________ ' Kiedyś będę tak odważna że na ulicy będę pytać dresów czy chcą w pie,dol. ' ![]()
|
|
#1128 |
|
Rozeznanie
|
Kinderka13 <3
kocham grise! moja, ah moja <3 oh <3 prawdziwe, prawdziwe ______________ i like you, i really do. but i'm scared lubię cię, naprawdę ale się boję and oh, you love to hate me don't you, honey? i oh, ty kochasz mnie nienawidzić czy nie, słodki?
|
#1129 |
|
Zakorzenienie
|
też Cię kocham.
dlaczego ty zawsze myślisz ch*jem? |
|
|
|
#1130 |
|
Raczkowanie
|
xsxs, bajkowa ależ mi humor poprawiłyście dziewczynki
dziękujędo życia można wtrącać elementy bajek, nie na odwrót.
to głupie uczucie, w brzuchu, gilgoczące - niepojęte, nazywać by to należało po imieniu, czym to jest? za sprawą silnej trucizny, umotywowane strachem, pragnienie - rozpalające wnętrze, z całą pewnością jest rozpustnym widzi ci się, obrzydliwością wszeteczną, bezmyślną gmatwaniną pragnień, twoich, egoistycznych - nieludzkich instynktów, wbrew wszelkiemu rozumowi.
|
#1131 |
|
Rozeznanie
|
- Wiesz, chyba za bardzo Cię lubię.
I wtedy twarz jego przybrała wyraz niespotykanej łagodności i otwartości. A może po prostu nasza bliskość fizyczna za bardzo Cię paraliżuje. Chcę znowu poczuć zapach Twojego ciała i aby ogarnęły mnie płomienie namiętności. Pragnęła zanurzyć palce w jego ciemnych włosach. Coś nieuchwytnego dzieje się między nami. Dla mnie liczyła się tylko ta chwila, kiedy byliśmy razem, przyciągnięci do siebie potężną siłą. Miejsce podniecenia zajął ból.
|
|
#1132 |
|
Wtajemniczenie
|
konsekwentnie idźmy do przodu . zanim coś powiesz, to się dobrze zastanów . jak kamień w wodę . Ty bezczelnie umywasz teraz ręce . słów sznur urwał się . załóż sobie koronę i z góry patrz na mnie szyderco. i znów mi mówi Twój głos i znów szepczesz do mnie. |
|
|
|
#1133 |
|
Zakorzenienie
|
przeklęta su.ka , która niszczy marzenia – wołali na nią miłość a on brał jej ręce i kład sobie na twarz , uwielbiał dotyk jej drżących dłoni
|
#1134 |
|
Wtajemniczenie
|
albo odejść, nie mówiąc nic więcej . wyjmując z kieszeni kilka uśmiechów . tych wymuszonych bądź prawdziwych . dziś jest inaczej choć podobno też całkiem fajnie . przyjdę by po raz kolejny wznieść z Tobą toast . Ty dajesz mi siłę, Ty dajesz mi wiarę . biorę wdech . nie ufaj matematyce i magi imion . ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- wyjdź na ulice wsłuchaj się w dźwięk swojej duszy . życie . szare jak ten 30-letni tynk na ścianach . zostaw wszystko i przyjdź na dworzec . to miasto ma milion ulic, mi jest w nim za ciasno . jadę, by nie patrzeć w oczy nikomu kogo znam . masz oczy puste jak mój dom . znajome twarze. odbite w kilku parach źrenic . tajemnice, które nie dają mi zasnąć . a Ty mnie łap za słowa nim one złapią Ciebie . ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- duuuużo opisów!
duuużo! ![]() ~ * ~ czułam jego zapach . tak intensywnie jakby stał przy mnie . wolałam raczej święty spokój . Ty przyznasz mi rację, odetchniesz z ulgą . wpadłeś, żeby włożyć kij w mrowisko ? Edytowane przez daciaaaaaa Czas edycji: 2010-05-24 o 18:49 |
|
|
|
#1135 |
|
Zadomowienie
|
;**************
a Ty jesteś najniesamowitsza
nie będziesz w stanie nas opuścić, pfff, nie pozwolimy Ci nas opuścić, kotku ![]() oh, dziękuję perełko <3 + dacia - wspaniale, że nadrabiasz myszko! ________________ wysyłam rozpustny uśmiech wiernej kochanki Miną nadrabiała Czego nie Zdołała Zrobić Przy użyciu Ciała ballada to nie o ladacznicy ani ulicznicy, bo się udzielała w bardzo szacownej dzielnicy chciałabym się stać twoją wizją pieszczot Żąda, bym się mu pokazała zupełnie bez ciała. Chce, bym się kochała z nim samą duszą, a przecież duszę zawsze przy tym duszę, by dusza nic nie czuła, choćbym sama była nawet bardzo czuła.
[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Edytowane przez Primadonna Czas edycji: 2010-05-24 o 18:50 |
|
|
|
#1136 |
|
Zakorzenienie
|
jeeej, kobietki!
z dnia na dzień zakochuje się w Was coraz bardziej! * -kim on jest?
-wszystkim... powodem do życia jest. idealny mężczyzna dla mnie? to taki, który może być wszędzie ...ale woli być przy mnie. W tamtej chwili cały mój świat się zatrzymał. Ludzie stali bez ruchu, ptaki zawisły w powietrzu, zakochani zastygli w objęciach, a moje serce na ten krótki moment przestało bić. Twardy cukierek, ale z niespodzianką w środku. Nagle tak cicho zrobiło się w moim świecie bez Ciebie. połaskotał ją. - Nie ! przestań ! przestań ! pocałował ją. - nadal mam przestać ? |
|
|
|
#1137 |
|
Rozeznanie
|
bajkowa, xsxs - dziękuje ; ***
Kinderka13 - każdym swoim postem ? nie mogę uwierzyć (...)+ grise . xJoYx , Malinowa Girl, AlmostEverything - okradam <3 Mam dość słów ciężkichDiamenciki normalnie dziś poszalałyście jak mało kto <3 uhu Zuzka Z - wczoraj było do dupy , dzisiaj jest do dupy , jutro pewnie też będzie do dupy . czyżby upragniona stabilizacja ? - ten o w tym się zakochałam jak kamienie, które nosze ze sobą wszędzie w bagażu. Zalewa mnie kiedy widzę jak Ty beztrosko cieszysz się kiedy dotyka Cię swoimi dłońmi i muska Twoje usta swoimi ... tak " przypadkiem" na moich oczach. lekkością wyprowadzam swoje serce na zapoznawczy spacerek, niech wyrwie się z uścisku i trochę pohasa. love story? Probably without "love" / Historia miłosna? Chyba bez "miłosna" / Czasem szuka się kogoś, kto po prostu wysłucha. Wewnętrzna chęć opiep&^szenia tej wczorajszej mnie . Lepszy efekt przeprosin osiągniesz kiedy zrobisz to dlatego, ze pragniesz bym Ci wybaczyła, a nie dlatego, że tak wypada i tak mówili Ci kumple. Dziwnie patrzeć w oczy komuś, kto mówił, że będzie czekał, a tak na prawdę poszedł w tany z inną. Skrępowanie, uczucie nieswoistości- a kiedyś gadaliśmy godzinami . Bo właśnie teraz bilansuję swoje życie . 10 lat beztroskiego dzieciństwa trzeba wyrównać kolejnymi 10 latami cierpienia. Taka kolej rzeczy ....
|
#1138 |
|
Zadomowienie
|
Defragmentacja myśli i uczuć.
chłopak na pół etatu . Wczoraj zakwitło moje serce. Dziś jaśmin...
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
<3
Magari91 - dzięki. ![]() papergirl <3 rozetnę swoją klatkę piersiową i połamię wszystkie żebra. a wszystko tylko po to, by dać Ci swe serce.. chyba, że potrzebna Ci nerka? znajdę to czego szukam. kiedyś.
|
|
#1140 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję.
Kofeina w RedBullach, otojest, papergirl, caroline060, Primadonna- chylę czoła. _ zabierz do kur.wy nędzy ode mnie moje ręce! i can feel the heartbeat slowing to nothing mogę próbować ukryć tę ciemność w oczach, lecz ona będzie się sączyć między palcami dlaczego nie odejdę, skoro wiem, że nie pozostało mi nic innego? tak, jak stoję tutaj, przed tobą, przed samą sobą, stoję i myślę o tym, że powinnam coś zrobić, lecz niemoc przenika mnie do szpiku kości. Jackie left on a cold, dark night telling me he'd be home, he sailed the sea for a hundred years and left me all alone. pamiętam tę twarz, co kryła się w ramieniu, upadała, powstać sama nie umiała. spójrz, przyszło nam obmywać łzami sprawy niewarte słów. śnij się śnie upragniony, stań sie czymś więcej niż tylko snem. bądź manifestem, prowokacją, bądź inspiracją do życia, do bycia, do istnienia. nie ma juz nieba, co chciałoby słuchać naszych krzyków- co chciałoby powitać nasze ręce w górę wyciągnięte. pogubiły się wszystkie słwa, co powinny wyjść z moich ust, poukrywały się w dłoniach, w oczach. i spię, i staję się jedną z wielu fal w sztormie, co poniewiera małą barką myśli. to ten stan, co karmi się każdym jednym gestem, słowem i myślą, a potem kieruje to przeciwko mnie. myśl o mnie, co chcesz, taką mnie uczyniłeś. bo to nie morze w muszli szumi, to noc szepcze modlitwę do nieba.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:37.

dziękuję