|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1142 |
Wtajemniczenie
|
Weronisu faktycznie Thomas ci stresu przysporzył, ale na szczescie wszystko dobrze sie skończyło!
Enis faktycznie pościel cudeńko! Ja dzisaj bylam z tż na długim spacerku i po nim ledwo mogłam wejśc po schodach!Wogle 3 razy taki mnie bół 'złapał" w dole brzucha z lewej strony, że nie mogłam sie ruszyć. Potem objadłam się truskawkami i czeresniami, upiekłam nawet ciasto z truskawkami i zjadłam prawie poł blachy ![]() Rożek mam jeden nieusztywniany Musze zobaczyc co tam cosmaa nawyrabiała i zajrzec do klubiku oczywiście ![]() No i jutra się nie moge doczekac, bo bedziemy miały usg!
#1143 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
Zakorzenienie
|
Hmmm mi tak samo... ale jak beda chcialy to wyślą
![]() ![]()
#1145 |
Rozeznanie
|
Mi tez nie dziewczynki
![]()
#1146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam rozpuszczalne.. i nie wiem ile, ale mało, bo nacięcie było też niewielkie.. Ale coś mi tam jest nie tak.. idę w poniedziałek do gina bo nie podoba mi się to.. A się boje że położy mnie do szpitala.. albo że źle się zrosło, że się poprułam i bedą jeszcze raz nacinali ![]() i mnieee.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Zadomowienie
|
Hej kochane, ale naskrobałyście dzisiaj
Oczywiście nie pamiętam co komu chciałam napisać to napisze to co pamiętam ![]() Weronisiu strasznie współczuje takiego stresu, no ale najważniejsze że jest i nic mu nie jest. No ale dobrez że mu do słuchu powiedziałaś może następnym razem zastanowi się zanim narazi Cię na taki stres. Kardashi super że z Blaneczką wszystko dobrze, i jestem mega szoku że to już miesiąc kiedy to minęło? ![]() Co do cosmy to mi nawet się nie chce tego czytać ![]() ![]() Pościele śliczne co wstawiłyście A ja dziś rozmawiałam z moją gin. i ona ma dyżur w szpitalu, i mówiłam że ten kręgosłup mnie boli, że skurcze mam i powiedziałą żebym przyjechała. Na podorówce mówie wam tłok jak na centralnym ![]() Jutro normalnie mam przyjść na wizytę, powiedziała że zobaczymy wtedy ja się zmienia z dnia na dzień ta szyjka ![]() Powiedziałam jej że już chciała bym urodzić, a ona że ona też by chciała żebym urodziła bo później Filipek urośnie wielki i ciężej. Odebrałam dziś posiew z szyjki i nic mi nie wyhodowali, czyli super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1148 |
Zakorzenienie
|
No Latko to sobie popatrzałaś na tłok na porodówce, to zwby ci się nie odechciało rodzić
![]() A co do KLUBIKU, to ja nie dostałam zaproszenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Zakorzenienie
|
Kochane Pamelka, Enis, Weronisia i Kasia, Karolinka ja napisze do SAS na priv , jej teraz nei ma i nie zdażyła do Was wysłac zaproszonka, nie martwcie się kochane, dostaniecie
![]() Karolinko no to gratukuję rozwarcia skarbie ![]() ![]() Kochane moje zmykam spac, dobrej nocki i spokojnych senków ![]() ![]()
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2010-06-22 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Zakorzenienie
|
Ja chodziłam z 1 cm rozwarciem od 6 m-ca ciąży, a więc to jeszcze nic nie znaczy
![]() Też już znikam, bo boli nera.... dobrej nocki... |
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Zakorzenienie
|
Latko noo to gratulacje rozwarcia
![]() Już niedłuuugooo ![]() ![]() A co do Cosmyy.. o matko.. czego się wtrynia jak jej nie dotyczy, nie rozumiem.. co wchodzę na jakis wątek to jakaś napięta atmosfera przez jej wypowiedzi.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1152 |
Zadomowienie
|
Czesc kochane!!!
Wybaczcie ale nawet nie probuje was nadrabiac bo padam na twarz. Niiedawno wrocilismy i bylismy przez chwile u mamy tz-a. Teraz jestem juz w domu i szykuje sie do spania. Caly tydzien zlecial nam jak z bicza strzelil. Po prostu jakis obled. Z anulka wszystko dobrze i zdjecia juz widzialyscie. Jak narazie to kluseczka, oby za duzo nie urosla ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Zakorzenienie
|
Hej słonka
![]() Nie piszcie na razie nic w klubiku, bo sie okazało, ze inni mogą czytać, ale nie pisac i jak Moniczka bedzie , to zmieni to żeby nikt nie mógł czytać. No a tak w ogóle buziaczki na dobry początek dnia ![]() U mnei nocka znośna, poza sikaniem i bólami wszystkiego,a le to standardzik ![]() Kasienko cudownie, ze masz nowy pierścionek!!!! Wklejaj foteczki ![]() ![]()
#1154 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry skarby
![]() A u mnie jak jedna nocka lepsza , to druga znowu do kitu... wieczorkiem przeżyłam koszmar... szłam już spać, kiedy zobaczyłam , że Tz nie schował do lodówki ketchupu, no to wzięłam i ciach do lodówki.. nie wiem jakim cudem, ale gdzieś na słoiczku musiała być odrobina, no i upaćkałam rękę... potem szłam do wc, zrobiłam siusiu, no i się podcieram a tam... na papierze cos czerwonego... zamarłam... zaczełam płakac, ale dopiero patrzę a ja na reku mam to samo... okazało się , że to ketchup... przezyłam koszmar... to była odrobinka, ale wystarczyła, bym nie spała niemal całą noc... brzusio chyba z tego wszystkiego zaczał twardnieć, stawiac się... a jak juz zasnęłam, to mi sie sniło, że zaczęłam plamić.. no głupia jakas psychika robi swoje... a potem jak wstawałam sisuiu to za każdym razem bałam się , że zobaczę jakies chore plamienia... kurczę, ja chyba tak wszystko przezywam, bo wikulkę urodziłam szybciej i teraz bardzo się boję.. A tak w ogóle to chyba jutro wybiore się do ginka, bo akurat przyjmuje w przychodni i niech zobaczy czy tam wszystko ok... ja wiem, że to normalne, że teraz macica się stawia, bo sobie ćwiczy, ale mnie to podbrzusze tak pobolewa, brzucho cześciej twardnieje... a normalna wizyte mam dopiero 8.07
Wikulka - 08.11.2005 ![]() Kubuś 23.10.2010 ![]() Edytowane przez skorpionek19 Czas edycji: 2010-06-23 o 08:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1156 |
Raczkowanie
|
hej wam
juz nie pamietam co i jak chcialam napisac, wiec ja takze mialam tylko 2 szwy i rozpuszczalne,nie bylo wyciagania...uff rozki...hmm przy Klaudii mialam jeden ,ale go nie uzywalam,moze dlatego ze urodzila sie w czerwcu,bylo upalnie...ale jakos teraz nie chce wcale rozka. ![]() dzis bedziemy z mala robic wianek na jutro,bedzie tanczyla na jakims przedstawieniu,a w piatek na zakonczenie roku czeka nas przedstawienie na dzien mamy i taty,bo wtedy byla u nas woda malo dziei w szkole,i ospa panowala... nocka ok,choc juz mam dosc nog,praktycznie co druga noc tak mnie rwa lydki ze az plakac sie chce!!! ale wczoraj to bylam tak strasznie zmeczona ze nawet szybko zasnelam,klauduska mi pomogla i nazrywalysmy znowu truskawek,i troszke razem popielilysmy,nawet nam poszlo... ![]() powiem wam ze chyba tez troszke przesadzam bo czesto boli brzus i sie spina w dole,niewiem czy to zwykle rozciaganie czy jak...nie martwi mnie to za bardzo bo junior fika jak szalony,ale jest uciazliwe to rwanie w dole,chyba jednak zwolnie lekko tempo.. ![]() a dzis na obiadek wymyslilam sobie fasolke szparagowa (mam swoja w sloiczkach z zeszlego zbioru ![]() ![]() aaa i pokaze sie wam w nowej fryzurce... ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez monia9980 Czas edycji: 2010-06-23 o 08:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!!! Kurcze zamiast sobie pospać,poodpoczywac to ja juz od 7 oczy jak 5zł... chyba organizm sie przestawia
![]() I teraz mam pytanie dziewuszki. Zajrzyjcie na mój suwaczek. Czy ja zaczynam 39 tydzien???? jakoś to mi nie bardzo pasuje i podchodzi... |
![]() ![]() |
![]() |
#1158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie nocka super. Blanka obudziła się tylko raz.. i śpi dalej. A mnie obudzila babka bo zły numer konta jej przeslałam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry!!
A ja zrobilam sobie dzisiaj wolne (jakby mi bylo malo po tygodniowym urlopie ![]() Carol fotke zrobie jak tylko sie wygrzebie z poscieli ![]() ![]() Monia sliczne wloski i zbiory dla dzidzi juz takie pokazne!!! Ja jeszcze jestem w malinach w tej dziedzinie ![]() Linka to juz prawie meta. Teraz juz same bomby zegarowe ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1160 |
Wtajemniczenie
|
No jesteś Kasiu! Mam nadzieje ze urlopik udany!!! Taa my już na wylocie, raz ja mialam wrażenie ze sie zaczyna, a raz Carol ale i tak wszystko ucichło, ale to doczytasz!
![]() Kardashi a nie mogłas mi napisać ze to jeszcze tyyyyllle czasu? Monia ja cie skądś znam.... skąd pochodzisz? |
![]() ![]() |
![]() |
#1161 |
Zakorzenienie
|
Kasiu tylko weź sobie to sprzatanie i pranie tak powolutku.
Co do klubiku, Monika-SAS założyła klubik bociankowo żebyśmy mogły pisac tam o prywatnych sprawach i żeby nikt kto zaproszenia nie dostanie nie mogl tam nic napisac i przeczytac, tylko teraz sie okazalo,ze jakos ludziki moga to czytac ale nei pisac i Moniczka juz wie, ze musi zrobic całkowicie prywatny ten klubik, jak wejdzie to Ci wysle zaproszonko ![]() Monia super włoski, moje sie do takiej fryzurki ni enadają, bo mam za cienke ![]() ![]() ![]()
#1162 |
Zadomowienie
|
Witajcie kochane!
Weroniczko ja mam nadzieje że ja nie będe tyle chodziła z takim rozwarciem ![]() ![]() Skorpionku kochana, ale miałaś przygodę, nie dziwie Ci się że tak się zestresowałaś, tak jak pisałaś lepiej idz do lekarza, i może powiedz też o tych nokach że tak ciężko Ci się śpi. Linuś to już 38 skończone 39 się zaczyna. Czekam z niecierpliowością kiedy zaczniesz rodzić ![]() Kasieńko super prezent zrobił Ci tż. czekam na zdjęcie pierścioneczka. I wogóle dobry pomysł że dziś odpuściłaś pracę, zawsze wszystko możesz na spokojnie zrobić. Moniś piękna fryzurka i piękna kolekcje już uzbierałaś ![]() Karolinko mam nadzieje że już spokojniejsza jesteś? A jak Filipek? Mój skacze jak szalony, od wczoraj od ktg robi akrobacje w brzusiu. Za to od wczoraj nie miałam narazie skurczu, jak na złość wczoraj rano przez 20 min miałam co 5min nawet myślałam że się zaczęło, a jak zadzwoniłam do mojej gin. że przyjadę do niej do szpitala to cisza żadnego skurczu jak na złość A ja nockę miałam niezłą, standardowe już dolegliwości więc nawet nie wspominam. A dzis znowu wizyta na 18.40 ![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- A dzis chciałam iść na bazarek po śliwki, bo marzy mi się ciasto takie ze śliwkami, posypane cukrem puderem, mhhhhhhhh prosto z piekarnika takie gorące. ![]() No ale mąż powiedział że mam siedzieć i czekać na niego, i że jak wybiorę się sama to że mnie zamknie następnym razem ![]() ![]() Teraz to powiem wam że boje się tylko że jak zajedziemy tam na porodówkę to że nie będzie miejsc i będe musiałą na korytażu czekać ileś tam godzin aż się coś zwolni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Rozeznanie
|
Latkoo- spokojnie kotuś.. ja jak trafiłam do szpitala, to też było przepełnienie.... trafiłam na taka malutka 2 - osobową salkę, bo nie mieli miejsc na porodówce... położna co chwila przychodziła i mówiła do nas, że mamy poczekać, bo na porodówce nie ma miejsc...
![]() ![]() ![]() ![]() No a do tego wszystkiego miałam przygody, bo jak przewozili mnie karetką z 1 szpitala do drugiego ( plamiłam i odeszły mi wody w 35 tyg., a w tym drugim szpitalu była lepsza aparatura jakby co dla dzidzi), to na samym środku wielkiego skrzyżowania karetka odmówiła posłuszeństwa, zgasła i nie chciała odpalić.... położna była przerażona, że zacznę rodzić w karetce.. nie wspomnę o ratowniku medycznym... a ja tak leżałam i myślałam co jeszcze mnie spotka...
Wikulka - 08.11.2005 ![]() Kubuś 23.10.2010 ![]() Edytowane przez skorpionek19 Czas edycji: 2010-06-23 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#1164 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1165 |
Rozeznanie
|
No to faktycznie dziwna sytuacja... każdy szpital inny... ja osobiście nie chciałabym rodzić na korytarzu, każdy chodzi, patrzy... ejjj... a ile jest łóżek na porodówce?
#1166 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Rozeznanie
|
No to faktycznie loteria ale to jak jest oblegany świadczy o jakże dobrych warunkach... Życzę Ci ażebyś trafiła na wolne miejsce!!!!!!!!!!!!!!!
---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Idę się położyć, bo kręgosłup mnie strasznie boli, do tego brzusio się spina... jutro idę do ginka, a co tam... niech zobaczy co się dzieje... Kubuś kopie, wierci się więc pewnie wszystko ok.. ale ja będę spokojniejsza.... myślę, że dzidzia rośnie, dlatego to podbrzusze tak czasmi pobolewa, a Wam często się brzuszek spinał?
#1168 |
Zakorzenienie
|
O w koncu nadrobilam
![]() Siedze u TZta, brzuch mi urosl jak pileczka, coraz czesciej czuje"cos" w brzuchu ![]() Teraz juz naprawde czuje ,ze jestem w ciazy ![]() Szukamy mieszkania we Wroclawiu. Dziewczyny, juz zaraz rodzicie - niesamowite jak szybko czas zlecial!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana masz moze zdjecie swojego brzuszka w 12tc ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.