|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Cytat:
![]() Cytat:
ja dzis zaniosłam dokumenty do nowego dowodu, przy okazji dowiedzialm się, ż e nazwisko mam od dnia ślubu nowe, legitymuje sie na podstawie aktu malzenstwa, a dokumenty firmowe zmieniam po otrzymaniu dowodu, ale podpisy juz nowe ![]() a dzis okropnie sie czulam, miałam jakies migrenowe pobolewania glowy.. na szczęscie przeszło
![]() |
#1142 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
|
![]() ![]() |
![]() |
#1143 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() 1. A no ![]() 2.Dzisiaj nie dało rady,od rana było pochmurno.Może to dobrze,bo skóra musi odpocząć.No widzisz,to witam w klubie z jedną reką opaloną. ![]() 3. Dokładnie i nie chciałabym takiego obłudnika na swoim slubie/weselu.On chyba jedzie by się za przeproszeniem nażreć i napić za darmo.Oj,a lubi wypic,lubi zwłaszcza whisky może tak codziennie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Martoolko i jak tam obrączki odebrane??? ![]() Ad pecha,bo pisałaś wczoraj,że przeszło na Ciebie.Nic się nie martw ![]() ![]() ![]() Dziękuje również za wczorajsze gratko oklaski odnośnie 99 dni do slubu. ![]() ![]() Jak tam po wczorajszej wizycie teścia??? ![]() ![]() Witam też nową PM-ke 2010 elisje ![]() ![]() Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-06-18 o 21:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
Zakorzenienie
|
Moja mama będzie jej strzegła przed wszystkimi, bo sukienka jest w moim rodzinnym domu
![]() ![]() ![]() Mad ale pasztet z tego faceta... Jak byliśmy 2 miesiące w Londynie to wynajmowaliśmy pokój w takim domu gdzie mieszkałą taka chora para. Facet Polai Ukrainka. Kobieta na niego pracowała, skakała koło niego a on ją traktował jak śmiecia, normalnie nóż nam sie w kieszeni otwierał ![]()
#1145 |
BAN stały
|
mmmm,dokładnie ta jego dziewczyna też wprawdzie obydwoje pracują.No,ale to o jeszcze nic,ona robi zakupy a potem musi mu dac wszystkie paragony do sprawdzenia.Pamiętam jak dziś jak rozdarł się na nią,bo ona ma natychmiast dać mu ( panu i władcy ) paragony
![]() ![]() ![]() Co do sprzątania,on nam kiedyś powiedział,że ma z nią taki układ,a tak poza tym stara się jej pomagać dobry żart ![]() ![]() ![]() ![]() Aaa mmmm,gratki kupna sukienki. ![]() ![]() Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-06-18 o 22:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mój TZ też tak ma czasami, że matka tylko kiwnie palcem, a on już leci, ale czasem też jej powie co myśli (ale to rzadko, jak teściowa z czymś mocno przesadzi) ... Ach, ci faceci .... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1148 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dziś się bez budzika obudziłam o 7.30 ![]() ![]() U nas dziś równe 7 tygodni ![]() Cytat:
![]() Gratulacje ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1149 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Masakra teraz z tymi imionami jak zaczne kiedyś pracować w szkole to będe miała w klasie same Majki, Julki, Oliwie, i Amelki a chłopaków to Kacprów i Aleksów :P Kiedyś mi się podobało imię Milena, ale też już mi się odwidziało ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale mimo wszystko tż powinien zrozumieć, że mama powinna Was traktować jako całość i nie zwracac sie tylko do niego gdy jesteś z nim. I z tym prezentem też powinien zareagować. Choćby po to, żeby jego mama zauwazyła, że się starasz. Musisz być cierpliwa i stopniowa mu przypominać, że czas odetnąć chociaż troche pempowinke. Dla Was też ![]() ![]() ![]() Mnie dziś o 8 obudzili, żebym autko przestawiła bo obcinają gałęzie z drzew przed blokiem. Ogólnie to muszę dziś iść zapłacić ubezpieczenie za tego naszego "malutkiego" bo było do 13 czerwca a wczoraj była autkiem w pracy ![]() ![]() Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-06-19 o 07:56 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1150 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Obrączki odebrane ![]() A teść mnie o dziwo nawet nie zdenerwował ![]() Nie rozumiem jak można być taką naiwną ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Wtajemniczenie
|
Samoa wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia !!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1152 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1154 |
Zakorzenienie
|
No to wrzucam fotki obrączek
![]() Tylko nie opatrzcie na moje niewypiłowane pazury, bo nie miałam czasu się nimi zająć ![]() Strasznie ciężko było zrobić fotki, na których cokolwiek widać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja bardzo chciałam takie szerokie obrączki, ale mój TZ nie chciał ... pozatym, podejrzewam, że chciał takie obrączki, żeby teściowa się nie zorientowała, że są inne niż te, które nam dała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja początkowo chciałam węższe, bo mam krótkie palce, ale się bałam, że mi się nie spodoba efekt końcowy po zwężeniu, bo wzór by się zmienił. Dlatego zamówiliśmy dokładnie takie jak mogliśmy przymierzyć w salonie, tylko że całe błyszczące. Na tym zdjęciu je widać wyraźniej http://www.korund-gniezno.pl/product.php?productid=78 ale całe błyszczące nam sie bardziej podobają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My tez szukaliśmy błyszczących, bo każdy matowy wzór prędzej czy później się ściera i nie ma na to rady .... Już się nie mogę doczekać, az odbierzemy swoje ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1160 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1161 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już bym najchętniej obrączkę cały czas nosiła ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Piszę konspekty na podyplomówkę i: http://demotywatory.pl/1781379/Nie-c...sie-tak-bardzo |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1162 | |
Wtajemniczenie
|
i ja się dołączam
![]() Cytat:
no w końcu ![]() ![]() ja też nie mogę się doczekać aż zacznę nosić swoją, bo tak mi się podoba, że chciałabym się nią wszystkim pochwalić ![]() wróciłam z zajęć ( po 1,5 h siedzenia zamiast 6h ) bo nie mogłam juz wysiedziec, tak mi się spać chciało że szok, piję trzecią kawę, a przecież południa jeszcze nie ma... no i zaraz jedziemy z TŻ szukać dla Niego koszuli i kamizelki na ślub, no i dywaników i drzwi do naszego pokoiku ![]() Okazało się że mój Tata sam zamówił już zaproszenia dla swoich gości ( nawet mnie o tym nie powiadomił ) i ponoć mają być na poniedziałek... jestem w szoku, a jak zapytałam, to kto w końcu ma być to mi powiedział "porozmawiamy o tym w weekend" ![]() Asiu znowu przejścia masz z teściówką biedulko, ojej Ją, a TŻta walnij porządnie w główkę żeby się opamiętał, bo tak dalej być nie może jeśli macie razem mieszkać i tworzyć rodzinę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też jakaś senna jestem... niepotrzebnie wstałam tak wcześnie ![]() No to widzę, że czeka Was intensywny dzień ![]() A Tata bardzo nieładnie się zachował... Ja bym pewnie aferę zrobiła, bo strasznie mnie takie rzeczy irytują ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I co, może jeszcze sam im będzie wręczał? Ty w ogóle znasz tych ludzi, których tata chce zaprosic? Przepraszam za moje oburzenie, ale jestem w szoku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Powodzenia na zakupach ![]() a tatuś nie ładnie sie zachował, powinien się z Wami skonsultować w tej sprawie. Martoolko ja już pisałam ze mam taki mały problem z mamą jak Ty z babcią miałaś i niewiem co z tym fantem zrobić bo ona sie upiera przy swoim a my przy swoim a na prawde zacznie się gadanie jak zaczniemy rozdawać te zaproszenia. Gdyby moja mama umiaął to zrozumieć tak jak Twoja babcia ... byłoby cudonie ![]() Wróciłam z zakupów ![]() 1. Kupiłam dla mojej Basi brasoletkę, kolczyki i kartkę bardzo śmieszną i fajną ![]() 2. Popatrzałam sobie też na biżuterię ślubną. Spodobał mi sie jeden komplecik, któy w sumie wychodził 100 zł kolczyki, zawieszka i bransoletka, do tego łańcuszek to by było pewnie ok 120 ![]() ![]() ![]() ![]() 3. Mierzyłam staniki z Trumph'ie przereklamowany ten sklep, nie mają większych miseczek niż D ze staników utwardzanych, tylko z takich miękkich babciowych mają. Ach i jednak okazało sie, że kalkulator rozmiarów nie kłamał, bo D było znacząco małe tak o 2 rozmiary :szok: 4. oglądałam buciki na porpawiny, spodobały mi sie dwie pary. Jedne były beżowe obciągnęte tak jakbyc zrany koronką, łacznie z obcasem. Były bardzo ładne ale niewiem czy szybko nie uszkodzę tej koronki na obcasie, ja jestem taka ze lubie kopnąc tu i tam ![]() 5. Nie zapłaciłam ubezpieczenia bo mieli dziś zamknięte... ale wygodnictwo ![]() ![]() Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-06-19 o 11:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie babcia się z tym nie pogodziła - na pewno będzie coś mojemu tacie jeszcze na ten temat gadać, ale ja ją po prostu olewam w tej kwestii i robię swoje. 1. Super, że udało Ci się coś ciekawego dla niej znaleźć 2. Bardzo ładne ![]() ![]() 3. W takich sklepach to faktycznie jest problem coś porządnego dostać. Wyszukałam na biuściastej mapie sklepów, że w Rybniku jest sklep "wzgórza olimpu" na ul. Łony i tam powinnaś dostać coś fajnego. A jak nie to najlepiej chyba przez net zamówić ![]() 4. chyba by się faktycznie jakieś bardziej wyraziste dodatki przydały ![]() 5. No to kiszka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
BAN stały
|
Hej
![]() Ja tylko na chwile,na szybko nadrobiłam,ale odpisywać będe później ![]() Gdyż ponieważ ![]() ![]() Martoolka,ładniutkie obrączki ![]() ![]() acelinko,ładniutkie kolczyki. ![]() Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-06-19 o 11:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#1168 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co do mojej sytuacji, to bardzo przykro mi było odnośnie sytuacji z prezentem ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Za weselisko płacimy sami, mama tylko zaoferowała się że zapłaci za sukienkę ![]() W pierwszym momencie nie miałąm pojęcia co to za sklep, ale jak teraz myślę, to faktycznie jest na tej ulicy jakiś sklep z bielizną pewnie to ten ![]() ![]() ![]() Mad, dziękuję ![]() ![]() ![]() Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-06-19 o 12:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Czekamy na relację i fotki z zakupów ![]() Dzięki ![]() Zrobiliśmy wczoraj chyba ze 20 fotek, w różnych opcjach z lampą i bez, ale nie udało nam się żadnego lepszego zrobić ![]() ![]() A co do TŻta to dla niego to na pewno jest też trudna sytuacja, więc w pewnym sensie mogę go zrozumieć. Chociaż mimo to powinien zrozumieć, że to Ty jesteś najważniejsza, bo to z Tobą spędzi resztę życia. Mój TŻ też początkowo miał z tym problem, ale to było zupełnie na początku. Później mu opowiedziałam jak to u moich rodziców było, jak się babcia we wszystko wtrącała i w miarę jak nasz związek się rozwijał, to on sam doszedł do tego, że to ja jestem najważniejsza. Była jedna taka sytuacja, w której on się swojej mamie postawił i stanął po mojej stronie i od tego czasu teściowa już całkiem się wycofała, a ja poczułam się dużo pewniej. Życzę Ci, żeby u Ciebie też wkróce tak było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:23.