![]() |
#1141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki :o)
Ja tak jak Judi, nie kupuję używanych butów dla Mati
![]() ![]() Maluśna, gdzie te obiecane foty Buni? ![]() ![]() Edytowane przez Cestia Czas edycji: 2010-08-16 o 19:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#1142 |
Zakorzenienie
|
Zofia z nadal z pieluchą
![]() ![]() zaczęła obgryzać paznokcie ![]() ![]() ![]() ![]() dziś raczę się mojito ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Zakorzenienie
|
U nas też była mega burza
![]() Marti---masakra, współczuję przeżyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sosnowa a to ty jesteś sama w tym domku a gdzie masz tz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Zakorzenienie
|
Wersta moja obgryza ponad miesiąc, do tego od czasu do czasu rwie włosy z głowy
![]() ![]() ![]() ![]()
#1146 |
Zakorzenienie
|
a ja oglądnęłam sobie weselę z przed 3 lat
ale się uśmiałam //nawet poprawiło mi to humor // byłam tam starościną i wygląda na to że nie źle się tam bawiłam wiecie co ja zauważyłam że Karolek boi się w nocy byc na dworze /boi się gwiazd,boi się księżyca a jak już samolot leci to już koniec świata przyklei się jak kleszcz i ani drgnie ostatnio w sumie było jeszcze jasno na dworze i był taki ładny księżyc //taki bajeczny /i pokazuję dzieciakom go a Karolek od razu na ręce i ani nie oddychał i tłumaczenie mu co to jest że nie musi się bać nie pomagały |
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() Widzę, że zrobilo sie nawet tłoczno ![]() A ja nie mialam czasu wczoraj wejsc na net... utknelam na sprzataniu chaty, a tak mi się nie chciało ![]() Za to dzisiaj mam wolne od sprzatania ![]() Widze, ze rozne strachy dzieci sie trzymaja. Moj to dostaje ataku histerii na reklamie "śmig" Masakra, najlepiej bo tule delikwenta, a on mi i tak wyglada przez ramie jakby sie upewniał czy jeszcze jest sie czego bac ![]()
#1148 |
Zakorzenienie
|
Mati boi się "tylko" pradziadków
![]() Sosno, to sama tam z Łucją siedzisz? Ty portfel przygotowałaś, a ja widząc co się zbliża gotowa byłam wiać z dzieckiem i psem do piwnicy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Zakorzenienie
|
heloł, mieszkamy tu wszyscy, ale TŻ normalnie do pracy chodzi. Więc wychodzi rano i wraca popołudniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Zakorzenienie
|
hejka
![]() u nas wietrzysko straszne, musiałam Majce ubrać długi rękaw na spacer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cestusia - haha, ja zapomniałam o tych fotach buni ![]() ![]() mam pytanko, bo wy już wszystkie robiłyście dzieciakom urodzinki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Zakorzenienie
|
Maluśna my zrobiliśmy na zimno; sałatki warzywne, owoce itp., bo było prawie 40 st. - było zbyt gorąco na typowe dania. byli tylko moi rodzice
![]() biedna Sosna porzucona przez męża ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1152 |
Zakorzenienie
|
Werstusia - dzięki
![]() ![]() ![]() ![]() edit: zajrzyj na pocztę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Zakorzenienie
|
U mnie przebojow ciag dalszy, ale o tym opowiem wam pozniej, tymczasem spiesze doniesc, iz dzis wstapilam w krag 30-latek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1154 |
Zakorzenienie
|
Marti najlepszego
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytalam wlasnie, ze dla dzieci to duzo nie trzeba, one i tak sa zajete zabawa i nie beda za bardzo chcialy jesc. Ale dorosli przy samym slodkim tez nie wysiedza, wiec tez lepiej cos przygotowac. ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- No no no. NAsza Marti świętuje! Wszystkiego Naj Naj. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() u mnie dzieci tylko 2 sztuki będą (moje i 6-letnia siostrzenica) więc nie przewiduję ich zbyt długo przy stole ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1158 |
Zakorzenienie
|
masz garnuszek do founde? zawsze się sprawdza ta niewymagająca zaangażowania opcja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1160 |
Zakorzenienie
|
WITAM
wsztsrkiego najlepszego Marticia!!!!!! ![]() ![]() Mala ja robiłam grill party wiec wiadomo jakie zarcie przodowało. Poza tym u nas w rodzinie jest tak ze w takie uroczystosci to stoły są pełne jedzenia. To chyba zalezy od tradycji bo np moja kumpela zawsze daje tylko ciasto, paluszki, jakies czipsy i tyle ![]() ![]() Wiki dzis znowu strasznie płakała ![]() ![]() ![]()
#1161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() witaj w kregu ryczacych trzydziestek (niektore z nas z hakiem)
![]() |
#1162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Takuśna - jakbym miała możliwość zrobić imprezę na dworze to też postawiłabym na grilla, sałatki itp. tak najwygodniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Zakorzenienie
|
No... to bardzo milo, ze mnie tak przyjelyscie cieplo to grona 30-tek..hihihi
![]() ![]() Z przedwczorajsza oscia to byly takie buty, ze nie sama osc byla straszna, ale brak pomocy ze strony sluzby medycznej. nie macie pojecia jakiw rzask podnieslismy w szpitalu, bo nikt nei chcial malym sie zajac, plakal, wymiotowal, a nie bylo komu zajrzec mu do buzi. Dopiero po moich krzykach oraz krzykach innych ludzi pojawil sie jakis lekarz, ktorzy powiedzial,z e sprobuje zajrzec i zobaczuc czy cos widac. Jesli nie to musielibysmy czekac na specjalne urzadzenie z kamerka, tkore by pokazalo, gdzie osc utwila. Cale szczescie byl to migdal, lekarz wyciagnal osc szczypcami i po krzyku. Ale co sie strachu najedlismy.. w ogole to baby przez dlugi czas nie podam malemu ryby z oscmi, choc zawsze dokladnie przegladalam, czy ich nie ma. A Mario wlasnie taka chce rybe i tu sa buty, na drugi dzien ciagal dziadka do sklepu rybnego.. ![]() No a teraz.. zalapalismy jakeis nie wiadomo co, mlody cierpi na bol brzucha ma goraczke i katar, rpzeziebienie? takei to dupowate te nasze wakacje w tym roku.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1164 |
Zakorzenienie
|
Witam się
Marticia sto lat i dużo sukcesów no przedewszystkim zdrówka Małą u mnie to też raczej taka tradycja że jedzenie musi być do końca imprezy u mnie to było ciacho, tort, zimne przekąski, sałatki i mięsko z grila oczywiście napoje a co można przygotować z tego garnka founde na imprezkę |
![]() ![]() |
![]() |
#1165 |
Zakorzenienie
|
aha jeszcze jedno...alkohol podawałyście? bo ja w zeszłym roku kulturalnie szampana tylko
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1166 |
Zakorzenienie
|
czemu nie pasuje? przeciez to imprezka dla najbizszych a nie jakies sztywne przyjęcie
![]() u nas było wino bo tak wybrali goscie, zawsze sie pytamy a do wyboru jest wodka, wino, drinki. Piwa nie podaje bo raczej nie piją, ale skoro wiesz ze Twoi goscie lubia to dla mnie nie byłoby problemu ![]() Marti myslałam ze tylko polska słuzba zdrowia kuleje ![]()
#1167 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() Marticia 100 lat ![]() U mnie również był grill ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie musi byc duzo, zrob salatke, zimne jakies cos do przegryzienia i tyle. a reszta cos slodkiego jezeli lubicie, u nas to nie bardzo slodkie. tylko tortu kazdy po kawalku je, a pozniej juz nic ze slodyczy nie idzie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
Zakorzenienie
|
Marticia 100lat kochana!!!!
![]() U nas były 2 sałatki, tort, ciasta, takie kanapeczki ze szprotkami i cytryną ![]() ![]() ![]() Alkohol na dziecięcej imprezie... kulturalnie, po 1/2 drinki, nikt przecież nie przychodzi się urżnąć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Zakorzenienie
|
u nas tak samo, wiadomo, kazdy wie czego sie moze spodziewac po swoich gosciach
![]() Wiki padła ![]() ![]() ![]() pochodziłam dzis po sklepach dziecięcych i wiecie ze nie ma kurtek jesiennych ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:08.