|
|
#1141 |
|
Wiedźma
|
Dot.: Scent Bar XIX
A ja mam Sałatę wszędzie! Na FB, na NK, na GG, na Last FM i jeszcze F2F będę miała w sobotę! Jestem sałacianym potentatem!
![]() Bo jej Cię chyba polecałam. Gryxio! Mam ostatnio mnóstwo atrakcji pisanych. Wczoraj na przykład ten, którego imienia nie wolno wymawiać bluzgał mi na gg od intelektualnych impotentów i innych takich... ![]() Dziś za to dostałam maila, który poprawił mi humor. Napisał do mnie pan pewien. Obcy zupełnie. Mail jest z grubsza taki: Nazywam się XYZ jestem fotografem. Od niedawna śledzę Pani blog o perfumach. Z racji mojego zawodu często bywam na wytwornych imprezach (śluby, szkolenia firmowe, sesje z modelkami itp.) i wyraźnie brakuje mi dobrych męskich perfum do garnituru na wieczór. Proszę o kilka próbek, dopasowanych do moich wymagań. Pracuję z kamerzystą, który używa Hugo Boss szary, więc nie chciałbym kopiować na sobie tego samego zapachu, dlatego prosiłbym o próbki innych perfum. Nie znam się na perfumach i nie mam czasu na latanie po sklepach, zakupy robię przez internet. Jeśli moja prośba zostanie rozpatrzona pozytywnie, to proszę przesłać próbki na adres: (...) Z góry dziękuję. Ómaruam! ![]() On pracuje z modelkami i bywa na imprezach, więc to ja mam zapewniać mu na własny koszt próbki i opłacać wysyłkę. A on z góry dziękuje, bo przeciez jakże tu odmówić, skoro jest fotografem i bywa z modelkami... ![]() Odpisałam: (...) To jest tak, jak gdybym napisała Panu: mam taki i taki aparat, proszę wysłać mi kartę pamięci pasującą do niego. Nie znam się na fotografii, nie mam czasu na latanie po sklepach. Mam nadzieję, że mnie Pan zrozumie. Prośba zostaje rozpatrzona negatywnie. Przykro mi.
|
#1142 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ludzie są dziwne
|
|
#1143 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ad. 2 no dobra, wybaczam
|
|
|
|
|
#1144 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
My jemy pyszniastego Boscha
Cytat:
Ja mojej funduję codzienną 10-minutową sesję czesankową i zauważalnie mniej hefci Cytat:
, niejaki Askan, jest całkiem mięsisty To ten pierwszy pan po prawej, dzierżący dwa nagie miecze KLIK! ![]() Grysiaku Cytat:
![]()
A dlaczemu? Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1145 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kurde no..nie przypomne se nigdy skad była ta sukienka..ani nie znajde tego
---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- ja zbierałam jeszcze stare graty-wystarczyło ze cos było stare to sie nadało
|
|
#1146 | ||
|
Zakorzenienie
|
już dawno po ptokach
![]() Cytat:
mi też Kurka, w sobote zlocik? A ja w sobote do siory mam jechać ![]() Może za tydzień w wawku? Jak się Kamena z chatą nie wywali, to może do któregoś z mieszkań Red się zwalimy? ![]() Branoc Cytat:
![]() Czyżby to był ten? topless jeszcze lepszy ![]() http://www.myspace.com/gernotshagen_askan
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-14 o 23:10 |
||
|
|
|
#1147 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Buzialek! Cytat:
|
|||
|
|
|
#1149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------
|
|
|
|
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
Bo, bo, bo..bo nie lubisz Kasztanka ewentualnie dlatemu, że nie mam konta na NK i na FB w sumie to właściwie też nie bardzo do końca mam Ja prawie zawsze inaczej niż (inne) człowieki ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1151 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1152 |
|
Zakorzenienie
|
to już wiadomo, komu wyślesz flaszke ![]() a jakie on niebieskie oka ma!!! fiu fiu! ![]() Blondi z zespołu tyż niezły
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
A ja znowu żrę...
|
|
|
|
#1154 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gdzie Ty to trzymasz wszystko? ![]() Nie nic nie zbieram kiedyś zbierałam grosze ale mi się znudziło chyba mam je gdzieś jeszcze nawet... ciekawe czy chociaż złotówka się zebrała ![]() Cytat:
a Twoje odpowiedź jeszcze lepsza ![]() Spać mi się chce strasznie a spałam do 10 dziś starzeję się czy coś
|
||
|
|
|
#1156 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1158 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() która to lubiła sierotków usyfionych? Red? bo Ogon to pamiętam, że preferuje chude zady, a Sałać sztywność ogólną ![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- stawiam na ryż preparowany vel wafle z ryża ![]() zasadniczo jest w podobie styropiana
|
|
|
|
|
#1159 | |||
|
Zakorzenienie
|
Starałam się wykrzesać z siebie entuzjazm doń, naprawdę! Cytat:
![]() ![]() I jaka seksi żyła na kończynie ![]() A co, Skarbek chętna? Cytat:
![]() I goli się pod pachami ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Rozgryziono mnie |
|||
|
|
|
#1161 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() musisz sobie przypomnieć frazę czy jakieś charakterystyczne słowo, którego użyłaś w poście. w tej edycji baru była? Cytat:
![]() Cytat:
ja też ![]() i niestety ja.... ![]() Cytat:
![]() Albo cały set największych śmierdzieli i ospermków, najlepiej w zdublowanych fiolkach z mylącymi opisami. I zażądać relacji z testów. A bo Sałata pewnie nie wie, że jej obecność na fb stała się kartą przetargową w negocjacjach z Gryksem o założenie konta...
|
|
#1162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Ogon jeszcze chude ramiona ![]() nie - opchnij temu, co to kopulować chce jak czuje Lei ![]() ![]() To ja wracam wzdychać do vrecika - ten się na paszczy goli. To lubię ![]() bardziej tró wiking
|
|
#1163 | ||
|
Zakorzenienie
|
łooj nie ,bo się zakopuluje na śmierć i Sałać pójdzie do więźnia z umyślne spowodowanie śmierci przez nieustanną kopulację
---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Poza tym ja musze unikać seksu
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1164 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
a tego mkk to mnie ![]() Pierona, skarbek, wrabiający podpis! ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- cionsza? |
|
|
|
|
#1165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za dużo się chyba słodkiego i słonego dziś obżarłam, bo znów mnie suszy Idę sobie golnąć mineralnej z 5-litrowego baniaczka na korytarzu ![]() I spać ![]()
|
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1167 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ano fejsbuk mi powiedział---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
samego
|
|
#1168 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
generalnie śpiewająca artystka, wklejałam parę postów temu link do kawałka The Dresden Dolls, a na fejsie ich cover War Pigs. a zresztą tu też wkleję, świetny jest: http://www.youtube.com/watch?v=zJX9_W3ifYQ tylko bębny i klawisze, a jaka muzyka!!
ja też ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Idę pod kołdrę. Spać. Zimno jest, nie dość że kaloryfery nie grzeją w połowie mieszkania to jeszcze nie ma gorącej wody, tylko ledwie letnia. Chyba będę musiała zagotować wody i donieść do wanny, kąpiel historyczna będzie ![]() Jeszcze a propos spania, taka mała refleksja: fajnie się śpi samej z wyboru, gorzej jak nie ma wyboru......
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#1170 |
|
Zakorzenienie
|
A ja ide
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:36.

Że powtórzę za Sabb fak! fak! fak!

ludzie są dziwne

) - teraz za to bidna będzie w stresie po zmianie miejsca więc raczej odłożę eksperymenty jedzeniowe na później....

To ja Ci w zamian łoddam trochę z moich łudów
Jak się Kamena z chatą nie wywali, to może do któregoś z mieszkań Red się zwalimy? 

kiedyś zbierałam grosze ale mi się znudziło
starzeję się czy coś