|
|
#1141 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dietowanie studentek :)
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem co ile jeść posiłki, na podwieczorek biorę jogurt pitny + parę suszonych śliwek więc z tych rzeczy muszę wybrać tylko jedną
|
|
#1143 |
|
Zadomowienie
|
Moje udo ma 52
a po środku również 46-47, a że mam 161 cm wzrostu i króciutkie nóżki to nie zachwyca mnie jak ono się nagle poszerza do góry. Nic nie mam do zewnętrznej ani wewnętrznej części (niech żyją radosne buły ), chciałabym, żeby było trochę mniejsze. Niedużo.Taki szczyt-szczyt radości to by było 48.
|
|
|
#1144 | |
|
Raczkowanie
|
http://www.w-spodnicy.pl/Tekst/Fitne...strona-ud.html
---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1146 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja mam 165 ale moje uda i tak zajmuja najwięcej miejsca
|
|
|
|
#1147 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() http://www.modeling.pl/?sub=artykuly...&poz=11&art=48 |
|
|
|
|
|
#1148 |
|
Rozeznanie
|
ooo widzisz
![]() to mi sie podoba ![]() 4serie po 12 ćwiczeń?:P ja może będe robiła 1 zeby znowu mi sie udo nie zwiększyło
|
|
|
#1149 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1150 |
|
Rozeznanie
|
to co, w wakacje będziemy opalać nasze odchudzone, zadbane i zgrabne ciała?
|
|
|
#1151 |
|
Zadomowienie
|
Ja będę się chowac przed słońcem, gdyż lubię jasność, ale reszta się jak najbardziej zgadza :p
|
|
|
#1152 | |
|
Zakorzenienie
|
o jaaa dziewczyny wy od rana juz startujecie
, ja wlasnie przyszlam na drugie sniadanie i zaraz znowu lece na uczelnie, u mnie taka paskudna pogoda, mglisto i szaro-buro, moj nastroj dzisiaj dostosuje sie niestety do tej aury![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#1153 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale mi ktoś skutecznie zrypal humor;/;/ za jakieś pół godzinki obiad... |
|
|
|
|
|
#1154 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Jestem z siebie dumna jak przeczytam wszystko ![]() no ale do rzeczy... po wczorajszym wf (badminton) mój tyłek woła o pomoc mam taaaaaaaakie zakwasy Lubię takie aktywne dni, a już wszczególności jak słoneczko tak cudownie świeci jako że znudziła mi się normalna ryba w przyprawach, a w panierce nie lubię , zaczęłam kombinować z pomidorami. Natarłam rybą ulubionymi przyprawami, usmażyłam na oliwie, na patelce obok podsmażyłam czosnek, rozpaćkałam pomidory z puszki (ale bez tego soku), dorzuciłam oregano, bazylie trochę soli. Na talerzyku położyłam rybę i polałam tym sosikiem, wyszło pyszneeee! polecam
|
|
#1155 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja już po obiedzie-spaghetti Zaraz zabieram się za ankietę a widzę, że Wy się produkujecie co nie miara ![]() kluseczka co się stało?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1156 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A zaraz zabieram się za pieczenie piersi z indyka (znowu trupek Na podwieczorek za to kupiłam sobie lody Grycana cafe latte. Pychota
|
|
|
#1157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kupiłam dzisiaj Placentę i zamierzam ją w najbliższym czasie wypróbować ![]() Co do opalania to już nie mogę się doczekać Dzisiaj czekając na autobus wystawiłam twarz na słońce, rozłożyłam się wygodnie na ławce i opalałam moją bladziuchną twarz I już nawet mi trochę piegów wyszło
|
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wróciłam przed chwilą z zajęć i idę dalej do nauki na jutrzejsze 3 (!!!) kolokwia
|
|
#1159 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Placenta jest całkiem spoko, chociaż nic specjalnego moim zdaniem. Wiesz tylko, że dobrze takim odżywkom robi posiedzenie z głową w cieple przez 1-2 godziny? Ja używam do tego celu angorowej czapeczki. Bardzo lubię WAX-a. Często nakładam też olej kokosowy, naftę albo robię mieszankę oleju rycynowego z jajkiem. Polecam też odżywki Lorys - 1kg kosztuje ok. 15zł. Są dostępne w Auchanie i świetnie nadają się do codziennego stosowania (mają milion zapachów i rodzajów - ja szczególnie polecam taki w pomarańczowym opakowaniu Nutri Sun Gloss). Na końcówki pryskam też keratyną w płynie. I smaruję jedwabiem (dobry jest z Subriny). A z szamponów to bezkonkurencyjnye jest fryzjerski firmy Stapiz. To tak w skrócie ![]() Masz piegi? Też chcę!!! Podziel się Nati, to powodzenia w uczeniu się. Ale żeby aż 3 kolokwia jednego dnia... Stanowczo się nad wami znęcają na tych studiach.
|
|
|
#1160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak,wiem. Zawsze siedzę z odżywką nie mniej niż 15 minut. Dawniej siedziałam dłużej, z reklamówką na głowie i do tego ręcznik, żeby było ciepełko ![]() Teraz-brak czasu. Właśnie chciałam wypróbować bo słyszałam zachwyty. Wax-stosowałam ale krótko bo zniechęciłam się jego przetłuszczaniem włosów, które i tak mi się przetuszczają na potęgę ![]() Codziennie daję jedwab na końcówki. I staram się także po umyciu nałożyć na chwilkę Serum Babuni-ale spłukuję. Ot tak, żeby nie były takie szorstkie ![]() A w jakiej cenie jest ten szampon? Hm.. co do tych odżywek to kiedyś pomyślę-do Auchana mi nie po drodze a już wydałam swoje 13 zł na Placentę ![]() Masz ![]() : DDawniej ich nienawidziłam. Co ja to nie robiłam, żeby się ich pozbyć A teraz nie mogę się doczekać słońca, żeby wystawić twarz i patrzeć jak mi twarz piegowacieje ![]() Ech, męczę się z wykresami a nie wiem czy i tak je dobrze robię ![]() Nati powodzenia i miłej nauki, Kochana ![]() A w ogóle to chciałam się wyżalić. Poszłam do Natury. Kupiłam naprawdę potrzebne rzeczy, dosłownie 5.. 70 zł. nie moje Fakt-kupiłam 2 szampony (w tym w Rossie dałam za Garniera 2,79 ) , puder, tusz, maseczkę, żel antycell.Ale jestem przerażona jak mi kasa ucieka..
|
|
|
#1161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi tez ostatnio kasa tak leci, a najgorsze, ze na rzezcy, ktore nie sa mi do niczego potrzebne specjalnie , musze sobie postanowic, zeby nie kupowac bzdur bo zbankrutujeja dzisiaj kupilam w biedrze zieloną herbate malinową w torebkach i zachwycam sie jej smakiem caly czas, moze dlatego, ze dotychczas pilam zwykłą zieloną sypaną, ktorej smak w porownaniu z maliną jest dosc hm..'trawiasty' ![]() a do obiadu miałam pyszną pierś z kurczaka wcześniej marynowaną w mleku, czosnku i majeranku(uwielbiam to ziółko) wyszła aromatyczna i soczysta juz to mówiłam, ale dzisija pogoda mnie dobija
|
|
|
#1162 |
|
Wtajemniczenie
|
ja właśnie nadrobiłam Wasze posty od wczoraj
bo ja od wczorajszego popołudnia siedzę i non stop się uczę na jutrzejsze kolokwium, ale neistety oprócz nauki nagrzeszyłam strasznie wczoraj wieczorem zajadałam się mieszanką studencką i ZJADŁAM CAŁĄ PACZKĘ!!!!! przecież łącznie to daje około 1200 kcal !!!!!! a dziś z rana w ramach przerwy od nauki upiekłam ciasteczka owsiane żeby jutro zawieźć mamie i tym sposobem zjadłam ich do południa pół blaszki ale od południa jestem już grzeczna i jem dietetycznie, właśnie jedząc kolację białkowo warzywną!! jutro będę pól dnia w pociągu i kupiłam sobie na jutro grahamkę, jabłka i serek wiejski, + na obiad w pociągu zjem grahamkę z piersią z kurczaka ugotowaną i kupiłam małe pomidorki i marchewki do podgryzania ale mam nadzieję że moje wczorajsze orzeszkowe szaleństwo nie zemści się na mojej wadze podziwiam z całego serca tyle odżywek i specyfików na włosy !! ja jedyne co robie to stosowanie jedwabiu i tyle z mojej opieki nad włosami a są coraz bardziej zniszczone, jak już schudnę to biorę się za włosy
|
|
#1163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zjadłam właśnie kolację - 2 małe jajka na twardo + sałatka przerobiona z dzisiejszo/wczorajszego obiadu ![]() Teraz idę z twardo już się uczyć, a potem może troszkę brzuszków jeszcze porobię
|
|
|
#1164 |
|
Rozeznanie
|
a ja zgrzeszyłam, zjadłam kiełbaski z grilla.
Robiłam z rodzicami w sadzie i grzech było nie zapalic grila na taka pogode, a jescze wiekszym nic nie zjeść.. Ale chleb do tego był ciemny!:P Własnie sie pomierzyłam.. straciłam 5cm w pasie, 7cm w biodrach, 9cm pod biustem, 3cm w talii! ![]() schudłam 3kg!
Edytowane przez jabluuuszko Czas edycji: 2011-03-30 o 20:37 |
|
|
|
|
#1165 |
|
Wtajemniczenie
|
Masija, mi też kasa leci strasznie. Tylko, że mam wrażenie, że kupuję tylko potrzebne rzeczy. Inna sprawa, że kupuję tylko hipoalergiczne kosmetyki z apteki, więc jak coś mi się kończy to od razu stówa w plecy. O, np. w weekend kupiłam jeden krem: -50zł na koncie. Jutro muszę kolejny, bo też mi się kończy - znowu pewnie z -50.
Szampon Stapiza kosztuje ok. 15zł z litr (w mniejszej pojemności nie kupisz, bo to produkt dostępny w sklepach i hurtowniach fryzjerskich). Byłaś dziś w Rossmanie, tak? Zauważyłaś może, czy dalej jest promocja na tusze Max Factora? We wtorek widziałam je bardzo poobniżane (2000kcal kosztował 25 a nie 40zł) i chciałam kupić, ale nie miałam ze sobą kasy. A teraz nie wiem, czy jeszcze promocja trwa (do Rossmana muszę jechać do centrum, a mam prawie godzinę drogi). Nati, ja też zasnęłam. Poszłam na minutkę do łóżka o 18, a wstałam o 20. Z tym, że ja jutro nie mam w ogóle zajęć, więc chyba tylko przejadę się do h&m, bo podobno jakieś przeceny są. Karateczka, muszę wybrać się po tą zieloną herbatką skoro tak zachwalasz. U Ciebie jest zła pogoda? W Warszawie było dziś 15 stopni i ani jednej chmurki na niebie. Ale żeby bilans mojego pecha wyszedł na zero to rozkleiły mi się piękne skórzane buty i muszę zanieść je do szewca. Wiewióreczka, będzie bacik ![]() Ja w każdym razie zawsze unikałam takich rzeczy do pogryzania przed TV, popcornu w kinie, czy jakiś drażetek w czasie nauki, bo nawet nie myślę wtedy, a pcham to w siebie póki idzie. Jabłuszko, wielkie brawa!!!
|
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mówcie mi nawet o wydatkach....Mi w marcu poszło prawie 1000zł!!! (bez kosztów życia na stancji), bo a to siostra miała urodziny i trzeba było jej dać trochę kasy,a to na roczek byliśmy zaproszeni i też te 200zł trzeba było dać...
W dodatku jeszcze wiadomo, parę kosmetyków, korzystałam trochę ze zniżek z InStyle bo potrzebowałam nowej torebki i płaszczyka + 2 pary butów z Sigmy i duuuuuuuupa blada ![]() A jeszcze w tym miesiącu miałam tylko raz korki z moimi uczniami, bo raz byłam chora a potem oni lecieli na Kanaryjskie na 2 tyg, także cieszę się, że już teraz w piątek korki wracają i że dodatkowo idę do pracy, bo zawsze trochę kasy wpadnie
|
|
#1167 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż dzisiaj powstrzymałam się przed kupnem szalika ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Idę spać Dobranoc
|
|
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
o mamuniu tysiąc to jak dla mnie na prawdę dużo
ama, tak u nas bylo dzis strasznie, caly dzien mgla, szaro-boro i ponuro, kropił deszcz, ale jutro ma podobno przyjsc ta ladna pogoda ze srodka Polski tez na północ takze licze na poprawe ![]() bialkowa kolacja w postaci serka wiejskiego za mną, więc ja tez lece juz dziewczynki do lozka, trzymajcie sie dzielnie
~.~.~.~.~.~.~.~.~.~ Edytowane przez karateczka000 Czas edycji: 2011-03-30 o 23:00 |
|
|
|
|
#1169 |
|
Zakorzenienie
|
Histologia i chemia analityczna
Ale już nie mam siły i też idę spać... Dla mnie mimo, że dzięki korkom mam parę groszy zawsze dodatkowe to też baaaaaaardzo dużo, szczególnie w tak szybkim czasie i trzeba będzie przystopować
|
|
#1170 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja nie mam pojęcia gdzie ta kasa tak leci Jedno wyjście do Biedronki i 50 zł. A i tak w tygodniu jeszcze coś dokupuję, wiadomo-zawsze coś zabraknie.Ale wczoraj to naprawdę się załamałam w tej Naturze.. Tak myślę sobie czasami jak to będzie jak już będę po ślubie i z TŻtem będziemy musieli się utrzymać.. + kiedyś dzieci ![]() Jeszcze niech paliwo dojdzie do 10 zł, cukier to samo a będzie po prostu druga Irlandia ![]() ![]() Dzisiaj na śniadanie nudy jak zwykle: 3 małe kromki ciemnego z szynką i warzywami. Kochane a widziałyście może gdzieś klasyczną małą czarną? Potrzebuję kupić w końcu taką kieckę. Zawsze mam problem z ubraniem na jakieś wyjścia a taka by załatwiła sprawę. Widziałyście może gdzieś w sklepach
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.

Przynajmniej mam mobilizacje!

wczoraj wieczorem zajadałam się mieszanką studencką i ZJADŁAM CAŁĄ PACZKĘ!!!!! przecież łącznie to daje około 1200 kcal !!!!!! a dziś z rana w ramach przerwy od nauki upiekłam ciasteczka owsiane żeby jutro zawieźć mamie i tym sposobem zjadłam ich do południa pół blaszki 
Jedno wyjście do Biedronki i 50 zł. A i tak w tygodniu jeszcze coś dokupuję, wiadomo-zawsze coś zabraknie.