![]() |
#1141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szczęśliwie zakochane od 2007 roku!
pffe - a dziewczynki czy chłopców? Czy parkę?
![]()
![]() |
#1142 |
na przekór do celu
|
moje marzenie
![]() ale koniecznie chłopców. w ogóle chcę żeby mój pierwszy dzidziuś był chłopcem ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1143 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1144 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() i będziemy działać ![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- oczywiście ja bym chciała dziewczynki a TŻ chłopców, ale ustaliliśmy, że obojętne, a jak będą dziewczynki to się spłodzi jeszcze jedno żeby trójka była ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
![]() i imiona też mam wymyślone, razem z TŻ byliśmy bardzo zgodni w tej kwestii ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1145 | |
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1146 |
after hours
|
my też już mamy imię dla potomka
![]() po naszym ulubionym piłkarzu ![]()
![]() |
#1147 |
BAN stały
|
my jeśli dziewczynki bliźniaczki to Ania i Agatka, jeśli chłopcy to Daniel i Michał, a jak pojedynczo to jeszcze nie wiemy
![]() Bo chcieliśmy Dawida, ale TŻ-ta brat jest Dawid no i tak nie pasuje ![]() Przynajmniej z rodzicami chrzestnymi nie będzie problemu, bo ja mam siostrę a on brata. Szwagier miał ten problem, że miał brata i jego żona też dwóch braci i nie mieli kogo wziąć na matkę chrzestną i żałują, że wzięli kuzynkę, bo się interesuje tylko przy świętach i urodzinach małego. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1148 | |
na przekór do celu
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1149 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1150 |
Wtajemniczenie
|
Ja tam z moimi chrzestnymi raczej średnio na jeża utrzymuję kontakt... Nie chcę mieć bliźniąt, wybiję się a co!
Dzieciaka chcę mieć jak już będę się w stanie utrzymać... A jeśli chodzi o chrzestnych to w ogóle nie wiem czy ochrzczę moje dziecię. Będę musiała to mooocno przemyśleć, bo niby katolicki kraj, ale ja mam teraz trochę żal do moich rodziców że bez mojej zgody zostałam przypisana do takiej badziewnej, moim zdaniem, instytucji, jaką jest kościół. Jestem wierząca ale nie wiem dokładnie w co wierzę etc, etc... Z resztą nie będę się nad tym rozwodziła ![]() Byłam teraz na wyjeździe z TŻtem.... teoretycznie miały to być warsztaty matematyczne, ale żaden matematyk się nie pojawił ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1151 | |
BAN stały
|
hej co tak ucichło?
---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
a co do kościoła to też się zgadzam, że bez zgody przypisują, ale generalnie jest tak, że trochę tego dziadkowie wymagają na rodzicach, itd. no bo jak to dziecko bez chrztu! i to czasem wg mnie jest taka presja ze strony rodziny, dlatego ja nie obwiniam rodziców. Po za tym później dziecię idzie do komunii w szkole podstawowej, i ono jedno nie pójdzie? Wtedy jeszcze nie do końca jest świadome czy wierzy czy nie i w co wierzy, taka jest prawda, a wytłumacz teraz dziecku, że nie idzie do komunii, bo to badziewna religia, a uczą czego innego w szkole etc, etc,. Temat woda i problemów też milion z tego powodu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1152 | |
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() ![]() ja mam tyle rzeczy do zrobienia, że nie wiem za co się brać: wykonać rysunki, przeczytać książkę bez której rysunków nie zrobię, zacząć uczyć się na mega kolokwium które czeka mnie w czwartek czy napisać wypracowanie na niemiecki... chyba się wybiję i pójdę zrobić pranie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1153 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A choruję rzeczywiście często niestety... Chociaż ta choroba to chyba sprawa tego, że nie doleczyłam poprzedniej :< Ja mam w tym tygodniu dwa kolosy na które muszę się fatygnąć, ale generalnie bede siedziała w domu i odpoczywała....a co! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1154 |
na przekór do celu
|
mnie męczy ten mój basen. 1,5 godziny pływania i drugie tyle na suszenie się. przychodzę do domu padnięta i już nic nie chce mi się robić... najgorzej że moja instruktorka na nauczycielkę pływania się raczej nie nadaje. stanie przy naszym torze, powie: "a teraz płyniemy i tak machamy rękami" i idzie do grupy dobrze pływającej. a ja przerażenie w oczach i płyń sobie na 1,80m! bez desek oczywiście. z tych zajęć to ja chyba nic nie wyniosę...
![]() |
![]() |
#1155 | |
BAN stały
|
ja też bym chciała dłuższe weekendy, a wiecie, że w Ameryce mają poniedziałek wliczony w weekend i maja wolny?
nie wszędzie tak mają ale gdzieniegdzie tak ![]() Cytat:
ja bym sobie odpuściła, szkoda czasu i nerwów. ja muszę napisać jeszcze sprawozdanie z utk(urządzenia techniki komputerowej ![]() ![]() i TŻ podłogę ma zalaną, bo mu zawór puścił i cały parter w domu(150m) zalany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1156 | |
after hours
|
Cytat:
technik informatyk?
![]() |
![]() |
#1157 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1158 |
na przekór do celu
|
ja nie mogę sobie odpuścić, to mój W-F...
![]() |
![]() |
#1159 |
BAN stały
|
ja z wf mam zwolnienie ze względu na astmę, także z basenu bo uczulenie na chlor.
ale chłopaki u nas też nie mają łatwo i też ich olewa facet, a jak nie chcą pływać to im kijkiem pomaga ![]() jak się wychowawca dowiedział i dyrektor to była jazda, że mogą się potopić bo ich zmusza jak nie potrafią pływać i teraz jest spokój, a jak ktoś nie umie to próbuje tam, gdzie ma grunt. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1160 |
Wtajemniczenie
|
Viva, rozumiem i współczuję:[ Tacy ludzie nie powinni uczyć w ogóle... A nie mogłaś zamiast basenu wybrać czegoś innego? U nas nikt nie chodzi na basen bo jest strasznie mały a ludzi stosunkowo sporo więc wygląda to tak że w ciągu godziny jedna osoba pływa sobie ok. 5 minut a reszta czasu to czekanie w kolejce :<
Pffe Boże... wuefista który dźga uczniów kijem :O Bosz śfienty :< Dobrze że się tym zajęli... Jak przygotowania do studniówki, bo widzę w opisie, że jesteś w maturalnej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1161 |
after hours
|
wiem, wiem, sama przez to przeszłam
![]() ![]() programowanie strukturalne i obiektowe ![]()
![]() |
#1162 | |
na przekór do celu
|
Cytat:
ja ani razu jeszcze nie byłam na 1,8m, zwyczajnie się boję, jako dziecko się topiłam... ale chyba to, że nie nauczę się pływać nie zadecyduje o zaliczeniu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1163 |
Wtajemniczenie
|
Łooł.... to przerąbane, delikatnie mówiąc :O
U nas sobie można wybierać co się będzie w ramach wuefu robiło. Jest tenis, badminton, łyżwy, narty, siatkówka, koszykówka, football, taniec, basen, aerobik, taniec brzucha i jeszcze duuuużo innych... współczuję Ci więc, że musisz się męczyć na basenie... Ja nie umiem pływać wcale i jak mnie wrzucą do wody to się topię:< Ale jeśli chodzi o zaliczenie to się nie martw raczej. Jak będą widzieli że się starasz to nie będzie żadnego problemu z zaliczeniem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1164 |
na przekór do celu
|
u nas też
![]() też nie umiem w ogóle pływać, no może teraz przepłynę już 5 metrów na plecach. ale nie umiem się utrzymać na wodzie w miejscu i nikt nas tego nie uczy, a wolałabym to potrafić jak mi coś na tych 1,8m nie wyjdzie i nie będę mogła płynąć.
![]() |
![]() |
#1165 |
na przekór do celu
|
przyszłam się wam pochwalić co już zrobiłam:
wykonać rysunki - to raczej jutro ![]() przeczytać książkę bez której rysunków nie zrobię - przeczytana ![]() zacząć uczyć się na mega kolokwium które czeka mnie w czwartek - przeczytam sobie notatki przed snem ![]() napisać wypracowanie na niemiecki - jutro mam czas do 13:00, wtedy muszę to zrobić pójdę zrobić pranie - zrobione ![]() jeszcze mycie łazienki mnie czeka - umyta ![]() zadania wykonane w 50%, ale dobrze że chociaż tyle, nie będę sobie wyrzucać że weekend całkiem zmarnowałam ![]()
![]() |
![]() |
#1166 |
Wtajemniczenie
|
viva,
![]() Zupełnie nieźle Ci poszło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1167 | ||
Raczkowanie
|
Wróciłam z weekendu samoobrony
![]() ![]() W sobotę posprzątałam całe nasze mieszkanko, oprócz łazienki bo TŻ sam się za nią wziął wcześniej i osobiście mi pokazał jak ładnie jest wysprzątana ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja dziś rano zaliczyłam wizytę w PUPie - ale nie będę pisać co i jak bo szkoda gadać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1168 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Witam poniedziałkowo. Jak zwykle po weekendzie ciężko wrócić do szarej rzeczywistości. Poza praniem i szybki obiadem nic jeszcze nie zdążyłam dzisiaj zrobić. Lecę do biblioteki i zakopuje się w książki.
![]() |
![]() |
#1169 | |
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() ![]() to że ja chodzę na basen nie znaczy że umiem pływać ![]() machając chaotycznie rękami i nogami coś mi się uda przepłynąć, ale szybko się męczę. no i jak ktoś mnie np. pochlapie to od razu wpadam w panikę a co za tym idzie idę na dno ![]() wymyśliłam że jutro na basen chyba nie pójdę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1170 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale czemu masz żal? Teraz jesteś dorosła i możesz decydować o swojej wierze ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.