|
|
#1111 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Szczęśliwie zakochane od 2007 roku!
Dzień dobry dziewczynki
Cytat:
tyle razem w jednej szkole, w jednej klasie i studia.. nieźle ![]() V88 no to teraz z górki... trzymam ![]() A poza tym uwielbiam taką jesień i takie słonko kurcze czy ja zawsze muszę być pierwsza na stronie
|
|
|
|
#1112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdawałam nawet starą maturę ![]() No ktoś musi
|
|
|
#1113 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() a studniówka, o rany, tyle przygotowań a tu pyk - i minęło. na poprawinach sobie siadłam i myślałam właśnie że to już prawie za mną ![]() btw, co chwilę widzę nowe części tematów związkowych: Choć Tżtówka nad uchem Tżta czasem smęci, to i tak od 2008r związek się kręci- cz.VII Idzie zima a TŻ tżtówkę gorąco w objęcich trzyma TŻtówki 2009 i rodzynka 2008cz.IV ![]() a my? jakby związki z 2007 już nie dotrwały...
Edytowane przez viva91 Czas edycji: 2011-11-03 o 14:24 |
|
|
|
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
My Tż-ówki 2007 za często nie piszemy, bo się naszymi lubymi zajmujemy
Ale w końcu do drugiej części dotrzemy, bo bardzo chcemy
|
|
#1115 |
|
Raczkowanie
|
Za✂✂✂isty tekst
![]() Moze tam jest wiecej dziewczyn i dlatego im szybciej idzie
Edytowane przez ruda1984m Czas edycji: 2011-11-03 o 15:14 |
|
|
|
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ale za nami już przeszło tysiączek, więc też nie jest źle
|
|
#1117 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Sporo dziewczyn "ogłosiło się" w wątku i zniknęło. Pewnie gdyby pisały wszystkie, które się tu choć raz pojawiły, jakoś by szybciej ten wątek leciał (sama nie pojawiałam się za często, ale wracam z pokorą ) Nie ma co narzekać, dobrze że w ogóle taki wątek zaistniał. 2007 rok był przecież taki wyjątkowy...![]() Właśnie, czy w Waszym życiu oprócz poznania Waszych TŻ-tów, w 2007 roku wydarzyło się jeszcze coś szczególnego? Ja np. wtedy zdałam maturę, zaczęłam studia i był to zdecydowanie najbardziej "szalony" rok w moim życiu. Przeprowadzka do obcego miasta, zupełnie nowi ludzie wokoło, pierwsze studenckie imprezy
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1118 |
|
na przekór do celu
|
hmm, 2007... był szalony pod względem sercowym właśnie.
zerwanie jednego związku, obiekt-przerywnik ( ) no i początek aktualnego związku
|
|
|
#1119 |
|
Raczkowanie
|
Ja w 2007 - w kwietniu dokładnie - obroniłam licencjat i wróciłam do domu (stud. 350km od miejsca zamieszkania)
w lipcu poznałam TŻta a w grudniu załatwiałam wszystko ze swoją pierwszą pracą (stażem) którą zaczęłam od stycznia 2008r.
|
|
|
#1120 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ja do studniówki się przygotowywać zacznę za miesiąc, po próbnych maturach A egazmin zawodowy praktyczny próbny na 86% zdałam, a wymagane 75 ![]() Może mi się uda w maju zdać ![]() Laski, a jak szybko zaczęłyście miłość fizyczną ze swoimi TŻ-tami (jeśli można spytać oczywiście )A no i jak teściowie? Szybko poznałyście? Polubili was od razu czy z czasem?
|
|
|
|
|
|
#1121 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
po 9 miesiącach bycia razem![]() Teściów poznałam po 2 miesiącach. Naprawdę fajni ludzie Teściowa mnie zawsze przytula i mówi że nikomu mnie nie odda TŻ ma też 3 starsze siostry, wszystkie po 30-tce mężate i z dziećmi, więc tu też miałam sporo osób do poznania
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1122 |
|
Raczkowanie
|
Ja poznałam przyszłych tesciów po około 2 miesiącach i tez mamy super kontakty
a nasz pierwszy raz był po 6 mies. i jednoczesnie na naszym pierwszym wspólnym wyjezdzie
|
|
|
#1123 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() .. ooo i moje pierwsze prawdziwe wakacje- oczywiście już z Mężulkiem Cytat:
A "miłość fizyczną"
|
||
|
|
|
|
#1124 |
|
Zakorzenienie
|
W 2007 to ja zaczęlam szkołę policealną i tam poznałam TŻ-a
W sumie to potem oboje zostaliśmy na drugim kierunku i poznałam super kumpelki dwie ![]() Miłość fizyczną vel samoobronę Leżymy, leżymy w ogóle tacy spięci i nie wiedząc co robić, co mówić itp. i w pewnym momencie ja do niego mówię czy może mi pokazać ... swoje stopy ) To rozładowało atmosferę. Mieliśmy niezłą brechę
I Edytowane przez Szprycha174 Czas edycji: 2011-11-03 o 22:35 |
|
|
|
|
#1125 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczęta! I ja wracam z pokorą i przyrzekam wpadać częściej!
Cytat:
zaczęłam trenować po dwóch latach związku...Teściów poznałam jakoś niecały miesiąc po rozpoczęciu mojego związku... I szczerze, to do tej pory nie wiem czy mnie lubią....raczej po prostu wychodzą z założenia, że to nie ich biznes...acz zawsze są dla mnie bardzo mili Więcej grzechów nie pamiętam... ![]() 2007 rok był dla mnie generalnie dosyć udany Chyyyba zaczęłam wtedy ostatnią klasę gimnazjum... Ale oczywiście nowy, pierwszy związek jest dla mnie największym wydarzeniem 2007 roku...
Edytowane przez IgnisDivine Czas edycji: 2011-11-03 o 23:25 |
|
|
|
|
|
#1126 | ||
|
na przekór do celu
|
Cytat:
Cytat:
jak tam, przyzwyczaiłaś się już pewnie trochę, co?
|
|
|
|
#1127 | |
|
after hours
|
Cytat:
genialne ![]() witam Was obecnie walczę z ewidencją faktur w pracy, więc doczytam resztę w pn/wt poznaliśmy się 11 maja 2007 r na koncercie Myslovitz, a razem jesteśmy od 15 czerwca 2007 na wstępie powiem, że uznacie mnie za wariatkę, bo ani razu się nie pokłóciliśmy od 1 lipca 2011 zamieszkaliśmy razem i jest przecudownie
|
|
|
#1128 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
biorąc pod uwagę mój poprzedni związek, starałam się być ostrożna i sporo czasu minęło zanim w 100% zaufałam mojemu TŻ. W ogóle to możecie się śmiać, ale miałam ambicje czekania do ślubu, jednak no cóż.. przy moim TŻ nie dało się z tym wytrzymać i tak po około 2 latach związku... no![]() A teściów poznałam po jakimś roku. Są spoko, nie narzekam i myślę że od razu mnie zaakceptowali
|
|
|
#1129 |
|
BAN stały
|
no ja zaczęłam po 3 miesiącach samoobronę
![]() a teściów poznałam jakoś około miesiąc później i ich z wzajemnością uwielbiam ![]() od 2 lat co roku jeździmy w czwórkę z moim TŻ i jego rodzicami na wakacje w góry, na jakiś tydzień i jest na prawdę ok, chociaż mieszkać z teściami to bym nie chciała ![]() mieszkać z TŻ będę od września przyszłego roku, bo wyjeżdżamy na studia do Poznania, ale w czerwcu jedziemy na 3 miesiące do Holandii i tam też będziemy razem mieszkać, więc to będzie próba sił, aczkolwiek spędzamy ze sobą tyle czasu, że się nie martwię ![]() Teściowa mówi, że tak zgodnej pary to jeszcze nie widziała ![]() a teściu to w ogóle matkooo kochana jaki jajcarz ciągle się do mnie podśmiewa ![]() a co do rodzeństwa to TŻ ma starszego brata, którego też uwielbiam, a TŻ uwielbia moją młodszą siostrę (ale tylko jak śpi i jeść nie woła, tak jak i ja) ;D |
|
|
|
|
#1130 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ba - nawet w bardzo wczesnej młodości zakonnicą chciałam być Cytat:
Pisz, kiedy tylko możesz ![]() Ja wspominam nasz pierwszy koncert takich stołecznych zespołów - już nawet nazw nie pamiętam Ale pamiętam, że się szykowałam ponad godzinę. I żeby zrobić na nim wrażenie - bo on słucha najczęściej rocka i metalu, wymalowałam powieki czarną kredką, bo takiego cienia nie miałam Wiecie - że niby taka metalówa jestem Domyć się potem nie mogłam No to gratulacje Ja tam się prawie zawsze z Nim kłócę, bo nerwus jestem. Ale to JA z NIM - a nie on ze mną
|
|
|
#1131 |
|
after hours
|
w pn skończę z tymi fakturami i przekażę je do księgowej to znowu miesiąc luzu
|
|
#1132 |
|
Zakorzenienie
|
A w ogóle to dużo miałyście facetów przed waszymi aktualnymi TŻ-ami?
|
|
#1133 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
wcześniej nikogo na poważnie, lubiłam skakać z kwiatka na kwiatek i pokazywać dziewczynom, że potrafię poderwać kogo chcę ![]() byłam niedobra i odbijałam facetów koleżankom ![]() a teraz jestem wierna i to On jest moją gwiazdeczką w oku ![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1134 | |||
|
na przekór do celu
|
Cytat:
my mieliśmy czas kiedy kłótnie były dość częste, ale to głównie z powodu jego chorobliwej zazdrości. musiałam mu udowadniać że mój kuzyn jest moim kuzynem, bo miał wąty że jakiś chłopak mi na nk zdjęcie skomentował ![]() ale odkąd zaczął mieszkać z kolegą i jego dziewczyną (a teraz i ja do tej paczki dołączyłam) i popatrzył jak tam ona trzyma chłopaka na smyczy to oprzytomniał. przyszedł do mnie któregoś wieczoru i powiedział: "przepraszam że Misio był taki głupi" ![]() teraz mamy jedynie jakieś dogryzki, jak któreś z nas wstanie lewą nogą, ale szybko mijają ![]() Cytat:
![]() jak kładziemy się spać na łyżeczkę to nie ma wieczora żeby nie powiedział "bo mi się chce" co do drugiego - późnooooo... mój TŻ mi opowiadał że jak mówił w domu iż wychodzi do mnie to jego mama ciągle "a kiedy ją nam pokażesz" Cytat:
choć mój popadł w kompleksy i przed naszym pierwszym razem powiedział mi że ma już go za sobą... a przyznał się że skłamał dopiero po kilku dniach od tego wydarzenia. a czemu miał kompleksy? bo doszły do niego pogłoski że ja niby taka "obyta" jak się o tym dowiedziałam to cały wieczór przepłakałam, co jak co, ale mieć taką opinię wśród znajomych... a plotkę tą rozpuścił mój były, z którym nic a nic nie było, pewnie chciałby dupek jeden ![]() z tych wszystkich moich "przed" to jeden był tak na poważnie, na którego do dziś lubię sobie popatrzeć
|
|
|
|
#1135 |
|
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez BlackSwan89 Czas edycji: 2012-02-13 o 15:01 |
|
|
|
|
#1136 |
|
BAN stały
|
BlackSwan89 a wiesz, że na początku mało czasu spędzaliśmy razem, dzień może czasem dwa w tygodniu i na prawdę lepiej mi jest być 24 na dobę z nim i on też mówi, że nie może się rozstać ze mną na jedną noc
![]() Uważam, że my się tak po postu dobraliśmy i to kwestia charakterów. co do spania na łyżeczkę to ja lubię spać w tej pozycji, ale nigdy nie obędzie się bez słów "kotkuuu, zobacz jaki on na ciebie napalony!" przy tym dotyka moich pleców i pupy peniskiem, ale moje libido jest wysokie więc.... nigdy nie odmawiam ![]() a jeśli chodzi o takie śmieszne rzeczy, to jak poznawaliśmy swoje ciała to mówiliśmy na swoje części intymne niunia i niuniek śmieszyło mnie też to, że nie był w stanie bardzo długo powiedzieć do mnie sperma, tylko mówił "moje soczki" itp.
|
|
|
|
|
#1137 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
a to dziwne. my kiedyś wystraszyliśmy się że pękła nam prezerwatywa bo była z zewnątrz w jakiejś mazi (okazało się że to globulka się wyjątkowo spieniła) a on urażony na to: "moja sperma nie jest taka rzadka"
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1138 |
|
Zakorzenienie
|
Viva -
![]() Pffe - Moja koleżanka mówi do mnie czasem Niunia Chyba powiem jej żeby przestała
|
|
#1139 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
większy komfort no i nie ma stresu przed ciążą ![]() a też słyszałam jak mówią niunia ludzie ![]() do mnie wujek mówi niunia i zawsze mi się śmiesznie kojarzy ![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- w ogóle to ja bym chciała mieć bliźniaki ![]() mój TŻ też, ale u mnie nie było w rodzinie bliźniąt, u niego gdzieś tam u pra pra pra pra dziadków się zdarzyło no i nie wiem, czy to osiągalne i czy przez jakieś wspomagacze ginekologiczne nie będę pięcioraczki ale dzieci to za jakieś 5 lat więc będę miała jeszcze czas na myślenie i kombinowanie
|
|
|
|
|
|
#1140 |
|
after hours
|
w kobiecej linii się to dziedziczy, jeśli już
a możliwość jest zawsze ![]() tylko trzeba działać
Edytowane przez Ayo22 Czas edycji: 2011-11-04 o 22:00 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.

i jakie plany, 4 lata do przodu
tyle razem w jednej szkole, w jednej klasie i studia.. nieźle 

jakby związki z 2007 już nie dotrwały...

jak się o tym dowiedziałam to cały wieczór przepłakałam, co jak co, ale mieć taką opinię wśród znajomych...