Kolejne Mamusie dzieciaczki witają. Majówki rodzą, czerwcówki czekają. V-VI 2011 - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-13, 12:16   #1141
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Dot.: Kolejne Mamusie dzieciaczki witają. Majówki rodzą, czerwcówki czekają. V-VI 201

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
my też tęsknimy!!!

boże co ja to porobiłam we wczesniejszym opoście coś mi sie poprzeklejkało, juz naprwaione

ja mialam noc tragiczną
oczywiscie nie ze względu na skurcze bo ich brak

ale byłam siku 83 razy i za kazdym razem myslalam ze z łóżka nie wstane bo taka obolała byłam.

zaraz si eubieram (bo jestem w pizamie jeszcze) i ide w turne musze tż koszule kupić i trociny dla mańka (królika)
i mam tu jeszcze troche do nadrobienia
dobrze ze dzis nie jest tak gorąco

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

no franca z niej nic sie nie spodziewałam
w ogole nei mialam jej nr zapisanego i przecyztałam smsa i sie zatsanawiam kto to do cholery dopeiro na koncu był podpis to mi szczena opadła
Grazin chodź jedziemy dzisiaj na porodówkę, bo normalnie odczuwam jakąś presję
A co do wstawania w nocy to mam tak sama, zlec się nie idzie - i wydaje mi się, że to przesądza, że poród tuż tuż....teraz juz wiem o co chodziło mojemu ginowi w tamtym tygodniu, że ja jeszcze nie urodzę, bo taka żwawa jestem - teraz już mi nic z tej żwawości nie zostało

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Cytat:
Napisane przez monika21121984 Pokaż wiadomość
renesseme wielkie gratki , cudny chłopak

wiecie co?? moj mąz wczoraj na tej wizycie u neurologa dostał skierowanie na rezonans magnetyczny głowy do koszalina . Wiec dzis tam zadzwoniłam i padłam , moze przyjechac juz w piątek , ale kosztuje to 350złze skierowaniem...masakra jakas,ale co jak mus to mus.
nie wiem co mu tam siedzi w tej głowie,oby nie okazało sie ze to jakis guz
Monika nawet tak nie myśl , na pewno wszystko jest dobrze
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 12:20   #1142
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin
Dot.: Kolejne Mamusie dzieciaczki witają. Majówki rodzą, czerwcówki czekają. V-VI 201

dziewczonka ja tez czuje presje
no i też sie juz neo cuzje za żwawo.... jak wstaje z fotela to nigdy7 sie nie obedzie bez jęczenia ale to jakos mimowolnie robie bo po prostu nie daje rady sie dzwignąc

ide na spacer

monika nie gadaj tak! a co sie mezowi dzieje ze ma ten rezonans?
Stary 2011-05-13, 12:29   #1143
monika21121984
Rozeznanie

GG do monika21121984

ma silne napady zawrotow głowy w róznych odstepach czasu ,czasami dochodzi do wymiotow, we wtorek miał napad migania obrazu i dziwnego leku...
i tak od kilku miesiecy tuła sie od lekarza do lekarza, wkoncu wpadl jeden na pomysł i dał skierowanie na przeswietlenie, mam nadzieje ze cos sie wyjasni

szkoda tylko ze nie pojade z nim
Stary 2011-05-13, 12:42   #1144
Lolka1212
Zadomowienie

Fajowy Oliwierek, jaka ma minkę

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
Wypada dopiero we wtorek niestety, ale do tego czasu pewnie jeszcze nic nie będą robic, jedynie badania . Może się uda jeszcze przed wywoływaniem
(..)
Oj tak! Oby przed wywołanie.. też sie tego boję i liczę, że obejdzie bez..
Tobie życze tego samego

Cytat:
(..)
wiecie co?? moj mąz wczoraj na tej wizycie u neurologa dostał skierowanie na rezonans magnetyczny głowy do koszalina . Wiec dzis tam zadzwoniłam i padłam , moze przyjechac juz w piątek , ale kosztuje to 350złze skierowaniem...masakra jakas,ale co jak mus to mus.
Jacie.. skierowanie, ubezpieczenie i jeszcze tyle kasy trzeba dopłacić? Rzeczywiście masakra !! Monika ale wyrzuć z głowy wsyztskei złe myśli.. na pewno nie guz! Nawet tak nie pisz..
Mam nadzieję, że nie okaże się nic groźnego..
Stary 2011-05-13, 12:51   #1145
mamaoptymistka
Zadomowienie

renessme gratuluję
Listopadowa ja też chcę tak szybki poród
Stary 2011-05-13, 12:53   #1146
Lolka1212
Zadomowienie

A ja mam taką refleksje właśnie.. że w najgorszym przypadku.. czyli jak ja będę mocno przeterminowana.. to za miesiąc o tej porze będę już mamą!!

U mnie jest tak, że do szpitala na wywołanie jedzie się najpóźniej 10 dni po terminie.. a że mój termin to 2.06.. to to dziesięć dni wypada na 12.06..

Chociaż mam nadzieję, że mały zdecyduje się wyjść na świat jednak w wyznaczonym czasie

Dziewczynki.. a wiecie co..
dziwnie podejrzanie Paulizi nie ma

No i kiedy jakieś wieści o Camomile przyjdą
Stary 2011-05-13, 12:54   #1147
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Dziewczyny właśnie przeczytałam opis porodu ostatniej mamusi kwietniowej - boszesz co ona przeszła ...dla ciekawych https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=522325&page=39

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-13, 12:59   #1148
gusiagatko
Zakorzenienie

Listopadowa Witaj, tęskniłyśmy
Ale miałaś ekspresowy poród, zazdroszczę.

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
Gusiagatka, Amarcia a chociaż jakies pomysły, propozycje w sprawie imienia macie?
Mi się teraz wydaje, że dla dziewcyznki to tak łatwo ładne imię znaleźć i jest w czym wybierać
Loluś niby propozycje jakieś są ale żadna nie dość dobra

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
a teraz sms od renessme
nasz synek uor dzony 13/05 o godz 6:20 3,07 kg wagi i 57 cm długi strasznie bolało i juz myslalasm ze nie dam rady. najgorsze skurcze, parte to pikuś, całą noc nie spaliśmy. skurcze przyszły ok godz 19:00 ale juz konkretne bolące, a o 1 w nocy bylismy na porodówce i zaczelismy działać z położną teraz boli mnie juz tylko szycie;/"

Renessme Gratulację Kochana

Malutki jest cudowny

Cytat:
Cytat:
ma silne napady zawrotow głowy w róznych odstepach czasu ,czasami dochodzi do wymiotow, we wtorek miał napad migania obrazu i dziwnego leku...
i tak od kilku miesiecy tuła sie od lekarza do lekarza, wkoncu wpadl jeden na pomysł i dał skierowanie na przeswietlenie, mam nadzieje ze cos sie wyjasni
szkoda tylko ze nie pojade z nim
Niestety, dużo to kosztuje nawet ze skierowaniem. I proszę Cię nie myśl od razu o najgorszym. Nie wolno Podobne objawy miał ostatnio mój szwagier, dodatkowo prawie na oczy nie widział i apetytu nie miał. 2 tygodnie go padali i okazało się, że to coś z błędnikiem i uchem środkowym. antybiotyki mu pomogły.

trzymam, a Ty się proszę nie denerwuj. Przesyłam moc pozytywnego myślenia

06.07.2011
06:06

Edytowane przez gusiagatko
Czas edycji: 2011-05-13 o 13:00
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 12:59   #1149
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
Dziewczynki.. a wiecie co..
dziwnie podejrzanie Paulizi nie ma

No i kiedy jakieś wieści o Camomile przyjdą
Też właśnie tak czekam na naszą Paulizie i nic....o tej porze to już zawsze była
A Camomile mam nadzieje, że już urodziła - dzisiaj 10 dzień po terminie
Stary 2011-05-13, 13:01   #1150
Klaterina
Zadomowienie

Ollliwka nie bój się, my tu o Tobie będziemy myśleć

listopadowa80 no lajcik, po prostu tak mi się fajnie zrobiło po Twoim poście, że mogę iść rodzić choćby za 10 minut

renessme no gratulacje kochanaa synsś słodko sobie śpi na tym zdjęciu

Grazin to my się tu martwimy a Ty się śmiejesz niedobra kobieto :P

monika21121984 po rezonansie na pewno się wyjaśni więc się nie martw na zapas

byłam na szybkich zakupach w biednejbronce, wciągnęłam już pączka, rogalika z toffi, bułkę ze smalcem a na koniec rożżżżżżżek będzie
Stary 2011-05-13, 13:09   #1151
mamaoptymistka
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny właśnie przeczytałam opis porodu ostatniej mamusi kwietniowej - boszesz co ona przeszła ...dla ciekawych https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=522325&page=39
o żesz w mordę jeżą
chyba się boję

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-13, 13:12   #1152
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mamaoptymistka Pokaż wiadomość
o żesz w mordę jeżą
chyba się boję
No naprawdę strach się bac , dosyc, że się tak przeterminowała, to jeszcze taki poród...
Stary 2011-05-13, 13:12   #1153
Paulizia
Wtajemniczenie

Hej hej
Jestem... kochana Lolusiu pamietalas o mnie koHam Cze [i chcialam napisac, ze sie imieniem juz nie przejmuj, bo jak zobaczysz malego to juz bedziesz wiedziec jak ma na imie ]

Daisy, a wiesz ze ostatnio mowili o zaostrzeniu kar i nieodpowiedzialnosci kierowcos za pisanie smsow w czasie jazdy? Pamietaj kochana, ze masz teraz wieksze problemy z koncentracja i musisz uwazac
Najwazniejsze, ze z Gabi wszytsko dobrze, a lekarz napewno wie co mowi

Listopadowa zazdraszczam porodu. Jak w filmie

Napisalam do Camomile, bo miala sama dac znac, ale wczoraj sie nie odezwala tak wiec napisalam dzis i czekam na odp. chyba miala miec wywolywanie dzisaj

Mialam straszna noc i obudzilam sie nie dawno. Zasnelam moze o 12 w nocy i obudzilam sie przed 2. Skurcze. Nie byly jakos specjalnie silne, ale meczace. Po chwili zaczelo mnie mdlic i to konkretnie. Poszlam do kibla. Nic. Wrocilam, polozylam sie do lozka i za 2 minuty czuje jak mi sie zbiera no to sru do kibla i przeczyscilo na szczescie. jeszcze mnie skurcz po tym trzymal, ale ostatecznie przeszlo jak reka odjal. Niestey nie moglam spac i chyba po 4 zasnelam. Balam sie, ze sie akcja jakas zaczyna lub cos i sie przestraszylam porodu... zaczynam sie bac

Renessme doczekalas sie!!!! Gratulacje. Olwierek jest przeslodki!!!!!

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Dziewczonka
Stary 2011-05-13, 13:15   #1154
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Hej hej
Jestem... kochana Lolusiu pamietalas o mnie koHam Cze [i chcialam napisac, ze sie imieniem juz nie przejmuj, bo jak zobaczysz malego to juz bedziesz wiedziec jak ma na imie ]

Daisy, a wiesz ze ostatnio mowili o zaostrzeniu kar i nieodpowiedzialnosci kierowcos za pisanie smsow w czasie jazdy? Pamietaj kochana, ze masz teraz wieksze problemy z koncentracja i musisz uwazac
Najwazniejsze, ze z Gabi wszytsko dobrze, a lekarz napewno wie co mowi

Listopadowa zazdraszczam porodu. Jak w filmie

Napisalam do Camomile, bo miala sama dac znac, ale wczoraj sie nie odezwala tak wiec napisalam dzis i czekam na odp. chyba miala miec wywolywanie dzisaj

Mialam straszna noc i obudzilam sie nie dawno. Zasnelam moze o 12 w nocy i obudzilam sie przed 2. Skurcze. Nie byly jakos specjalnie silne, ale meczace. Po chwili zaczelo mnie mdlic i to konkretnie. Poszlam do kibla. Nic. Wrocilam, polozylam sie do lozka i za 2 minuty czuje jak mi sie zbiera no to sru do kibla i przeczyscilo na szczescie. jeszcze mnie skurcz po tym trzymal, ale ostatecznie przeszlo jak reka odjal. Niestey nie moglam spac i chyba po 4 zasnelam. Balam sie, ze sie akcja jakas zaczyna lub cos i sie przestraszylam porodu... zaczynam sie bac

Renessme doczekalas sie!!!! Gratulacje. Olwierek jest przeslodki!!!!!

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Dziewczonka
No jesteś , my tu panikary jesteśmy i popłoch siejemy
Stary 2011-05-13, 13:17   #1155
enchantresss
Rozeznanie

Gratulacje dla renes i Oliwierka !!!!

daisy
, co do dekoloryzacji to moja przyjaciółka z dawnych lat kiedyś sobie zamarzyła blond, a naturalne miała ciemny brąz i fryzjerka najpierw zrobiła jej tą dekoloryzację, a potem dopiero pasemka blond .. z tego co pamiętam miała mega zniszczone włosy po tych zabiegach Poczytaj w necie, ale generalnie dekoloryzacja to chyba wypłukanie tego naturalnego barwnika, dlatego tak niszczy i potem trzeba bardzo mocno dbać o włoski żeby wróciły do dobrej kondycji ..

Przeczytałam właśnie opis porodu ostatniej mamusi kwietniowej , ale się zryczałam ..

Gabrysia

04.06.2011
<3

enchantresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 13:20   #1156
Mango08
Rozeznanie

Hej
enchantresss gratuluję zdanej maturki

daisy super, że na wizyta udana, ja mam dzisiaj, zobaczymy co powie...

listopadowa super, że poród taki szybciutki!

anula Sophie jest słodziutka! Proszę o więcej zdjęć

Lolka doskonale rozumiem Twoje niezdecydowanie, bo ja mam b. podobnie, zanim wybrałam łóżeczko i komodę minęły wieki, a o wózku ciągle myślę;/
Co najważniejsze imię też nie jest jeszcze wybrane najprawdopodobniej będzie Ignacy... Ignaś, Ignasiek, Ignaśko, Igo, Iguś... ale pewna nie jestem Na początku miał być Jaś i TŻ tak zwracał się do brzuszka, a później nam się jakoś odmieniło. Na naszej liście był jeszcze: Leon (teraz pewnie po Usta Usta będzie bardzo popularny;/) Juliusz-Julian, Antoni...
Oprócz typowo tradycyjnych imion podoba mi się Maksymilian i Bruno, ale TŻ kręci nosem... Fajnie też Miłosz ale już zarezerwowane w rodzinie
Także pociesz się Kochana, że w swoich dylematach nie jesteś odosobniona
renessme gratuluję Synka!

Filip 21/06/2011
Mango08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 13:21   #1157
Klaterina
Zadomowienie

straszne to musiało być, błagam ja takiego nie chcę
Stary 2011-05-13, 13:33   #1158
enchantresss
Rozeznanie

Boże .. zapomniałam ! Rano dostałam sms od Anuu91, ale poszłam dalej spać i nawet jej nie odpisałam, a teraz patrzę telefon rozładowany, a ładowarkę chyba u TŻ zostawiłam, bo nigdzie jej nie ma

Napisała, że jest nadal z Małą w szpitalu, miały wyjść już w środę, ale dopadła je żółtaczka. Pytała co tam u Nas, która urodziła i kazała pozdrowić

Gabrysia

04.06.2011
<3

Stary 2011-05-13, 13:34   #1159
bzyczka1
Zakorzenienie

Paulizia nie wiem czy pamiętasz, mnie tak w całą niedzielę czyściło górą co zjadłam lub wypiłam aż w końcu dałam sobie spokój i z jedzeniem i piciem.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-13, 13:38   #1160
the_sania
Wtajemniczenie

Renessme gratuluję !!
Dużo zdrówka dla Ciebie i Oliwierka !!

Pauliziu a jak odczuwałaś te skurcze? i co żeś żarła, że rzygałaś?

wam też tak wypadają włoski ze szczotki do włosów dla malucha? nie dosc, że śmierdzi, to co przejadę ręką, to z 5 włosów wypadnie

Marcelek 30.05.2011

the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 13:42   #1161
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
Renessme gratuluję !!
Dużo zdrówka dla Ciebie i Oliwierka !!

Pauliziu a jak odczuwałaś te skurcze? i co żeś żarła, że rzygałaś?

wam też tak wypadają włoski ze szczotki do włosów dla malucha? nie dosc, że śmierdzi, to co przejadę ręką, to z 5 włosów wypadnie
Sania a co ty tak tą szczotkę molestujesz?
Moja jeszcze nie rozpakowana leży, ale ja mam z tego co widzę ze sztucznego włosia z Toommee Tipee
Stary 2011-05-13, 13:50   #1162
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:
Sania a co ty tak tą szczotkę molestujesz?
Moja jeszcze nie rozpakowana leży, ale ja mam z tego co widzę ze sztucznego włosia z Toommee Tipee
hihi
zaczęło się od tego, że przeczytałam, że za pierwszym razem trzeba wyparzyć. no i wyjęłam z opakowania. tak to się zaczęło już nawet 2razy ją wyparzałam... naturalne włosie. zastanawiam się, czy nowej nie kupić

Marcelek 30.05.2011

Stary 2011-05-13, 13:50   #1163
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Listopadowa, anulka !! Ale sie ciesze, ze juz jestescie w domku z nami i ze swoimi Dziewczynkami
Anulko w wolnej chwili napisz jak poród wygladał a Tobie Listopadowa zazdroszcze tego ekspresowego porodu Dałas czadu Kochana

dorkab, aa to dopiero idzesz do lekarza ??
Trzymam kciuki ale jestem pewna ze wiesci tylko pozytywne !!
Gratuluje Kochana DONOSIŁAS !
Ciesze, sie razem z Tobą *

Dziewczonka; zawiodła mnie
Juz po cichutku sie cieszyłam, że cos drgneło Wrrr
Nieustannie trzymam kciuki

Reness choc Tobie sie udało !!
Gratulacja dla Ciebie !!!!!!!!!!!!!!!!
Witamy Dzidziusia na świecie !!

Mango08, zamelduj nam jak po wizytce !! Rzadko zagladasz do nas

enchantresss, w końcu zrobiłam normalne blond pasemka pewnei tez troszke włosy niszczy no ale trudno

Paulizia, mnie własnie fryzjerka opowiadała, ze u niej poród rozpoczął sie od wymiotowania - tak ni stąd ni
zowąd

Kochane, wróciłam ze szpitala, wymaz pobrałam sobie sama w szpitalnej toalecie
Zrobiłam sobie tez burze blond pasemek na głowie... ale coś sie w nich czuje kijowo....
Taka mdła i w ogole jak bym była łysa albo siwa...
Proszę o szczere opinie ktora wersja lepsza ?? chyba jednak te rudosci co ?
Sorrki za bałagan i brak makijazu
zdjecia w albumie.
Urósł brzuch ?

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

Edytowane przez ddaaiissyy
Czas edycji: 2011-05-13 o 13:53
ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-13, 13:55   #1164
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość

Dziewczonka; zawiodła mnie
Juz po cichutku sie cieszyłam, że cos drgneło Wrrr
Nieustannie trzymam kciuki
Kochana ze mną nie tak łatwo , coś czuje, że się jeszcze musze pomęczyc
Stary 2011-05-13, 13:56   #1165
the_sania
Wtajemniczenie

Daisy kurcze jak dałaś radę sama taki wymaz pobrać? dobra jesteś !

Marcelek 30.05.2011

Stary 2011-05-13, 13:56   #1166
migotka03
Zadomowienie

Witam! Wyprawiłam TZa do pracy i nadrabiam co napisałyście.
Dzisiaj mój termin porodu, ale nawet nie nastawiam się że dziś coś się wydarzy. A poza tym jutro jeszcze wybieramy się z TZem na zakupy. Ale dobrze by było żeby mała już wyszła.

Renessme gratuluję!!

Enchantress gratuluje zdanej matury i nie przejmuj się, ważne że zdane i masz spokój.

Listopadowa zazdroszcze porodu, podobie jak moja znajoma ostatnio, też ledwo zdążyła.

mama
17 maja 2011
Paulinka

19 luty 2015
Krzyś

"Życie to tylko wieczna walka z czasem i pieniędzmi.." ~ Ł. Wejman
migotka03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 13:56   #1167
enchantresss
Rozeznanie

saniu , zostaw już tą biedną szczotkę w spokoju

daisy , widziałam zdj i skomentowałam, mnie się włosy podobają !

Ja uciekam na zakupy !
Będę wieczorkiem.
Spadać rodzić !!

Gabrysia

04.06.2011
<3

Stary 2011-05-13, 13:56   #1168
MoniaK
Zakorzenienie

Ja już po obiedzie, miałam pysznego dorsza w ziołach i puree mi się zachciało. Na dodatek wysłałam małża na poszukiwanie truskawek (wczoraj mi narobiłyście ochoty) i informuję, że w Kauflandzie są w promocji i nawet pachną Zaraz sobie zrobię

Renesmee, serdeczne gratulacje

Grazin no nie, my tu się martwimy a ta sobie bara bara urządza oby pomogło

Monika, nie martw się na zapas ale rzeczywiście bardzo drogie to badanie

Paulizia, mnie wczoraj trochę mdliło może coś się u Ciebie zaczyna

Listopadowa, zazdroszczę porodu

Anula, fajnie że już w domku jesteście wpadaj do nas czasami

Edytowane przez MoniaK
Czas edycji: 2011-05-13 o 13:58
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 14:16   #1169
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
Daisy kurcze jak dałaś radę sama taki wymaz pobrać? dobra jesteś !
ale to prosciuchno sie robi, dostałam jakby takie pałeczki do czyszczenia uszu
z obu dziurek sobie pobrałam - oczywiscie dwoma pałeczkami

enchantresss; udanych zakupków czy to już pod nowe gniazdko cosik kupujesz ?

MoniaK smacznego !! TRUSKAWY nie mam kauflandu tutaj Buu
ale miałas wypasiony obiadek i do tego zdrowy !!!

Grazynka dokładnie, sobie zrobiła jaja
No ale w tej sytuacji, skoro TZ był w domu... niech jej będzie Jest usprawiedliwiona

Dziewczonka, twardzielka jestes ale nie martw sie, Twoje godzinki są juz policzone
brzuchol urosł bo odkąd wykukałam, ze czekolada, ciastka i lody mi w ogole na cukier nie szkodza (Za to absolutnie nie moge ani kromeczki chleba) to moje zywienie polega tylko na opychaniu sie słodkim

migotka03, ale na zakupach nie rodz

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

Edytowane przez ddaaiissyy
Czas edycji: 2011-05-13 o 14:18
ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 14:24   #1170
migotka03
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
migotka03, ale na zakupach nie rodz
postaram się oby wody nie odeszły

mama
17 maja 2011
Paulinka

19 luty 2015
Krzyś

"Życie to tylko wieczna walka z czasem i pieniędzmi.." ~ Ł. Wejman
migotka03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości