|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Już nam mija roczek, czas postawić pierwszy kroczek! Urwisy V-VI. 2010r. cz. V.
Cytat:
![]() fotki Cytat:
i za zdobycze ![]() Cytat:
mimo że śliczne . Natomiast teraz w lecie młoda śmiga w takich zabudowanych sandałkach Bären-schuhe , są cudowne i naprawde polecam , miekkie i naprawde super na małą nóżke - jak dla mnie to był najlepszy wybórDziewczyny popatrzcie a raczej posłuchajcie co mi mąż podesłał - padłam http://www.youtube.com/watch?v=rbh-F...ature=youtu.be
|
|
#1142 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Już nam mija roczek, czas postawić pierwszy kroczek! Urwisy V-VI. 2010r. cz. V.
Cytat:
Naprawde polecam Ci buciki firmy Emel, jeszcze jesli mieszkasz w Czestochowie to masz blisko, warto tam podjechac. Slyszalam ze na miejscu jest duzy wybor wiec cos powinno Ci sie spodobac. Ja kupilam synkowi polbuty Elefanten i Emel model E791 z obu jestem zadowolona. |
|
|
|
|
#1143 |
|
Zadomowienie
|
o w takich teraz Gabi śmiga - naprawde są super
|
#1144 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Jak chciałam małej kupić na wiosnę buty i weszłam pooglądac kamasze to co wzięłąm do ręki to twarde skorupy niestety a czemu tak robią to nie mam pojęcia...sama bym nie chciała chodzić w takich betonach .Ale mają i fajne modele jakte co kupiłam i sobie chwalę.Zadnej firmy nie przekreślam,zawsze mierzę i oglądam swoim okiem---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- O a gdzie można je kupić?Wyglądają na wygodne... ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
Edytowane przez Curly81 Czas edycji: 2011-07-12 o 10:52 |
||
|
|
|
#1145 | |||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ładnee! dawo kupowałaś?Cytat:
Cytat:
zgadzam się z Toba, że najlepiej wszystko sprawdzić samemu W Clarksie mają ładne modele, ale boje sie kupować z tych sieciówek, bo mozliwe, że robią na ilość, a nie na jakość i będą pieniądze wyrzucone w błoto
|
|
|
#1146 |
|
Zadomowienie
|
curly w Deichmanie , 79 zł - to są trzecie buty Gabi
i nasz najlepszy wybórkupiłam jakieś 4 tyg, temu może wiecej.
God is a DJ Edytowane przez Silpe Czas edycji: 2011-07-12 o 11:06 |
|
|
|
#1147 |
|
Przyczajenie
|
Jasne
Szczerze powiedziawszy to Macius na razie czesciej chodzi w Emelach bo sa na cieplejsze dni. Maja elastyczna podeszwe i sa leciutkie. Tylko niestty jak je kupowalam to machnelam reka na to ze sa zapinane na klamerke i maly sam ich sobie jeszcze nie potrafi zapiac.
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1148 | ||
|
Przyczajenie
|
ooo, to może jeszcze będą, poszukam na stronie
Edit: Cytat:
Cytat:
Edytowane przez MalwInek Czas edycji: 2011-07-12 o 11:28 |
||
|
|
|
#1149 |
|
Raczkowanie
|
Bydgosiu zdobycze super, a Wasza rodzina jeszcze lepsza
![]() podobają mi się takie kalosze, chciałabym kupić, ale Sz. ma bardzo wysokie podbicie i wogóle ciężko jest mi kupić jakiekolwiek buty dla niego... Spadam się pakować dobrego dnia Dziewczyny
|
#1150 |
|
Przyczajenie
|
O no dobry pomysl, moze dowiesz sie czegos wiecej z lepszego zrodla
![]() Moj synek nie mial problemow z chodzeniem bo buciki nie maja rantow i nie zachacza stopka o stopke. |
|
|
|
#1151 |
|
Przyczajenie
|
Noo i dzwoniłam. Pani z Emela mi powiedziała, że buciki są robione z jakiejś skóry garbowanej metodą roślinną, wkładeczki są bez chromu, wiec są zdrowe i ekologiczne i przepuszczają powietrze. Cena takich bucików do nauki chodzenia waha się od 80 do 100 zł i to zależy od fasonu buta. No i są polecane przez Instytut Matki i Dziecka, ale z tego co widze na stronie Bartka tez jest napisane, że Instytut ich poleca. I coś jeszcze mówiła o tym, że poleca je ortopeda...mówiła mi nazwisko, ale nie pamietam, coś na P.
aa i zapomniałam: mówiła, że są wykonywane ręcznie
Edytowane przez MalwInek Czas edycji: 2011-07-12 o 13:58 |
|
|
|
#1152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisz cos o sobie i o synusiu ile ma latek itp witamy cie w naszym gronie curly ło matko 4 kg moja 3220 dzieki za odzew na temat popłakiwania przez sen co do butów to my chyba mamy 10 par dostalismy a i kiupilismy mlodej szybko rosnie noga wiec połowa z nich juz jest mała lecem obiad robic wróce wieczorem papa
|
|
#1153 |
|
Raczkowanie
|
no właśnie, moja jeszcze nie chodzi- do tego ma malutką stópkę, r. 17. Z tego co wiem elefanten zaczynają się od 18
![]() Przymierzaliśmy ostatnio 18 i młoda zdejmowała bez problemu, a rzepy były ciasno zapięte! |
|
|
|
#1154 |
|
Przyczajenie
|
Aaa może zostanę
ale nie wiem na jak długo, bo łączę prace z opieką nad Maciusiem i zajmowaniem się domem. A aktualnie jestem na urlopie. Jak wynika z nicka jestem Gosia, mam 33 lata i jestem z Kłobucka. Jak już mowiłam jestem szczęśliwą żoną i mamą 2-letniego Maciusia. Witam Was serdecznie ![]()
|
|
|
|
#1155 |
|
Wtajemniczenie
|
My mamy już trzecią parę befado, za każdym razem testujemy inny model i jestem zadowolona. Nie żebym była maniaczką butów (prędzej ona ma takie zapędy, bo ciągle chodzi z którymś butem w ręce
), ale stopa tak rośnie, że zaczynałyśmy z 18, potem 19, a teraz 20. Chociaż rozmiar też zależy od firmy, bo kupiłam jej dosłownie parę tygodni temu sandałki 20 (na bazarku, ale z podeszwą jak należy, trzymające piętkę, skórzane), a już jej paluszki do samego końca dochodzą teraz Tak jej ta stopa wystrzeliła, że nie wyrabiam z kupowaniem butów. A w dodatku ma wysokie podbicie i mało które jej na stopę wchodzą... A na te co Silpe kupiła też patrzyłam, ale u nas tak wykupili, że została tylko jedna para bodajże 23 :/ |
|
|
|
#1156 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jak niektóre dziewczyny pisza, Elefanten ma bardzo ładne i miekkie buty, np. te http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...ce-p%F3%42buty Jak do domu, to polecam Befado. Cytat:
Luiza wyrosła mi z sandałków i teraz nie wiem czy warto kupowac nowe Ma na podwórko takie kapciowate butki, ale jak jest cieplo, to sie jej nóżka trochę poci. No i teraz słabo juz z butami na lato, nie zamawiaja nowych a numeracja jest juz słaba. ostatnio jak patrzyłam, to były ale tylko jakieś sztywne. Na siłę nie chce brac, bo to tylko na 2 miechy by było. czy kupić tez kapciowate, ale odkryte?
|
|
#1157 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ale nie wiem na jak długo, bo łączę dom z pracą i opieką nad Maciusiem. Aktualnie jestem w trakcie urlopu, wiec moge sobie troszke odpocząć. Jak można się domysleć jestem Gosia, mieszkam w Kłobucku, mam 33 lata. Jestem szczęśliwą żoną i mamą 2-letniego Maciusia. Witam Was serdecznie ![]()
|
|
|
|
|
#1158 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
na dwór, na dwór ładne faktycznie, ale od numerku 21...
Edytowane przez MalwInek Czas edycji: 2011-07-12 o 13:57 |
|
|
|
|
#1159 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej,
Cytat:
Będe w pl to pewnie zakupie Befado jako kapcie po domu Cytat:
Moja Ola ma wysokie podbicie i kupiłam jej sandałki z Nexta na ebayu i nie wchodzą na podbiciu a za duże jeszcze.No i musze jednak kupić w Clarksie. |
||
|
|
|
#1160 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Witam po dłuższej przerwie Rodzinka już poinformowana o nowinie- wszyscy zadowoleni Kwestia wymienionych drzwi ani razu nie została poruszona, więc ja tez milczałam Remont przesunął się nam na 5 sierpnia.Może i lepiej, zdążę wsio ogarnąć..Szukam jakigos fajnego ubranka na śluby i nic znaleźć nie mogę...Kupowałyście coś na necie, co możecie polecić?Ubranko dla mnie Luźne, ładne i niedrogie//
Agatka Edytowane przez kumkura Czas edycji: 2011-07-12 o 18:19 |
|
|
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
Dziewczyny a co myślicie o butach Kornecki? Moja starsza corka w nich chodziła.Podoba mi się ich desingh. http://allegro.onet.pl/kornecki-nowe...672695830.html |
|
|
|
#1162 | |||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale akurat to co chciałam na wiosnę brać, to rozmiary nie te i odpuściłam. Bardzo fajne Cytat:
Dziewczyny, jeśli macie koło siebie TK MAXX to zaglądajcie, BARDZO fajne buty i niedrogie. Cytat:
![]() Cytat:
http://allegro.pl/kalosze-kaloszki-g...704131099.html a takie? Cytat:
muszę wam artykuł znaleźć o IMID i danonkach, cyrk na kółkach EDIT: proszę bardzo, na blogu jest przedruk artykułu IMiD a Danonki i takie tam Dziewczyny, to są najzwyczajniej w świecie KUPOWANE opinie i tyle. Jak mi odpowiednio zapłacą, to im takie cuda wysmaruję, że hej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale może kupię takie jakieś, by potem umyć podeszwę i do łażenia po domu będą/Cytat:
Cytat:
Dziewczyna mi właśnie brudy z pralki wyjęła i się ubiera
|
|||||||||
|
|
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
Też zamierzam kupić w pl jakieś buciki typu kapcie z Zetpola lub innej firmy.
Mnie czeka dziś zabiegany dzien. Olcia śpi a ja robię aukcje na all.Po południu bede wystawiała jej ciuchy. Miasto mnie czeka-muszę kupić sandaly dla Oli. Jestem w 3/4 spakowana. W dodatku dostalam @ i niezbyt dobrze się czuje. |
|
|
|
#1164 |
|
Zadomowienie
|
A jaka wode mineralna dajecie dzieciakom do picia?
Bo ja daję właśnie Żywiec niegazowany (to odnośnie artykułu wklejonego przez Szaję). Musze chyba lepiej zgłębić ten temat Wiem, że napewno musi to być woda źródlana nisko zmineralizowana. My od początku mamy buciki w rozmiarze 18 i ciągle jest w nich sporo luzu A wcale nie kupowałam jakiś specjalnie większych "na wyrost".
|
|
|
|
#1165 |
|
Zakorzenienie
|
My pijemy Primaverę, a teraz mąż kupił jakąś Polaris. My patrzymy na smak.
Dlatego ja nie lubię czytać gazet typu Maluszek, Moje dziecko, bo tam sa artykuły sponsorowane ![]() Luiza chodzi dzisiaj i powtarza tatatatatata
http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą? Z terrorystą można negocjować. ![]() Edytowane przez bydgoszczanka Czas edycji: 2011-07-13 o 13:02 |
|
|
|
#1166 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wodę pijamy raczej przegotowaną. Kranówkę. Czasem Żywiec Zdrój. Zależy jak leży ![]() Młody śpi. 3 dzień zasypiamy w łóżeczku, jestem dumna jak paw Co prawda trwa to trochę, ale nie ma płaczu, raczej są zabawy, chodzenie po łóżeczku, co jakis czas buziak ode mnie i wreszcie zasypia Dzisiaj odebrałam dowód osobisty Adama i nie mogę się napatrzeć Norweskie dziewczyny, słyszałyście coś o fabryce okien w Bergen?? Pytam, bo moja psiapsióła prawdopodobnie się tam wybiera (praca załatwiona przez znajomą znajomej ) i chciałam oblukać temat. Napiszcie coś
|
|
|
#1167 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, może już wiecie... w deichmanie częśc butków elefanten poprzeceniana, te miękkie różowe widziałam za 29 zł, nam udało się upolowac za 39zł bardzo fajne. Troszkę za duże bo zaczynały się od 18, ale chyba jej wygodnie. to chyba okazja, biorąc pod uwagę że ceny tych butków zaczynają się od stówki
![]() Do tego była promocja na przecenione butki- gdy kupujesz jedną parę, druga przeceniona 50%, a gdy bierzesz dwie to trzecia gratis. Warto się zaopatrzy, tym bardziej że stopy szybko rosną
Edytowane przez xxNiuniaxx Czas edycji: 2011-07-13 o 15:18 |
|
|
|
#1168 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
o tym sponsorowaniu badań przez instytuty już był nawet program w uwadze na tvn- nie, Mnie to najbardziej drażnią reklamy z supernianią, co psycholog ma wspólnego z żyweiniem? i to reklamuje najgorsze świństwa czyli ramę i danonki bydgoś, kumkura u nas po tatata Wiktor sie strasznie rozgadał a chwalę się postępami bo dziś syn mój ćwiczył kucanie i wstawanie z miejsca i nauczyłam go mruzyc oczy jak jest zadowolony hehe fajnie to wygląda
|
|
|
#1169 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dobry Wieczór!
A tu znowu pustki... Cytat:
Ale znając moje szczeście pewnie już nie bedzie rozmiarów dla ALi... ale zajrzę na pewno .---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
moja Ala też lubi dzieci w tym wieku .Atakuje je a one uciekają .---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
jak pierwszy raz zobaczyłam reklamę tej margaryny i tą babę to się mocno zdziwiłam,że reklamuje coś takiego jako produkt dobry dla dzieci...szok!
|
|||
|
|
|
#1170 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lenka też ma to już opanowane. Na dworze np. w piaskownicy nigdy nie siada tylko ciągle kuca. W domu w sumie też, bo szkoda czasu na siadanie- z kucków można szybciej wystartować, a ona ciągle w ruchu ![]() Moja też starsze zaczepia,a na rówieśników mówi dzidzi Notabene cięzka taka piłka przecież,a ta bez problemu podniosła i ostro szła
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.

będzie więcej, bo dosyć szybki internet mamy tu na wakacjach![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

mimo że śliczne . Natomiast teraz w lecie młoda śmiga w takich zabudowanych sandałkach Bären-schuhe , są cudowne i naprawde polecam , miekkie i naprawde super na małą nóżke - jak dla mnie to był najlepszy wybór

.Ale mają i fajne modele jakte co kupiłam i sobie chwalę.Zadnej firmy nie przekreślam,zawsze mierzę i oglądam swoim okiem
Szczerze powiedziawszy to Macius na razie czesciej chodzi w Emelach bo sa na cieplejsze dni. Maja elastyczna podeszwe i sa leciutkie. Tylko niestty jak je kupowalam to machnelam reka na to ze sa zapinane na klamerke i maly sam ich sobie jeszcze nie potrafi zapiac.

Ma na podwórko takie kapciowate butki, ale jak jest cieplo, to sie jej nóżka trochę poci. No i teraz słabo juz z butami na lato, nie zamawiaja nowych a numeracja jest juz słaba. ostatnio jak patrzyłam, to były ale tylko jakieś sztywne. Na siłę nie chce brac, bo to tylko na 2 miechy by było. czy kupić tez kapciowate, ale odkryte?

i to reklamuje najgorsze świństwa czyli ramę i danonki