![]() |
#1141 |
Raczkowanie
|
Dot.: politechnika świętokrzyska
Czyli wf nie jest obowiązkowy? A ja mam pytanie jeszcze odnośnie tego, czy istnieje parking dla uczniów, czy jest tylko ten płatny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1142 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1143 |
Przyczajenie
|
mam do was takie pytanie,
otóż jestem z PŚK z budownictwa. Teraz czeka mnie piąty semestr. Powiedzcie mi jak to w końcu jest z tym inżynierem, czy studia dla każdego studenta wyglądają jednakowo do dyplomu inżyniera, czy wybiera się jakieś "specjalności" tak jak to jest na magisterskich. Ciągle znajduję sprzeczne informacje na necie i wśród znajomych. Proszę pomóżcie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1144 |
Konto usunięte
|
Właśnie dostałem telefon z politechniki, że zostałem wylosowany do odbioru indeksu od rektora na tym całym rozpoczęciu. Czy ktoś z osób, które przeżyły już takie rozpoczęcie może mi w skrócie opisać jak to wygląda ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1145 |
Przyczajenie
|
Siemka mam pytanie, czy badania lekarskie należy zrobić w Kielcach czy można w dowolnej medycynie pracy?
Edytowane przez piotr1002 Czas edycji: 2012-09-19 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1146 |
Konto usunięte
|
Jak już ktoś pisał możesz je zrobić gdzie chcesz, ale w Kielcach będziesz miał je darmowo...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1147 |
Przyczajenie
|
dzięki za odpowiedź
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1148 |
Przyczajenie
|
Mam pytanie do starszych roczników jeszcze odnośnie wf-u, zaczynam od października 3 semestr, gdzies na stronie wyczytałam że trzeba się zapisać na zajęcia najpóźniej tydzień przed rozpoczęciem semestru... Mógłby ktoś mniej więcej przybliżyć o co chodzi, jak sie zapisuje, itp?
![]() |
#1149 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1150 |
Przyczajenie
|
A można tak ?? :P
![]() |
#1151 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- z tego co wiem to wf od 3 semestru jest obowiązkowy więc chyba nie można ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1152 |
Konto usunięte
|
Ja powtórzę swoje pytanie. Czy powie mi ktoś jak wygląda odbiór tych indeksów na rozpoczęciu. Bo tak jak pisałem dzwonili do mnie z uczelni i poinformowali, że zostałem wyznaczony do odebrania indeksu z rąk rektora(chyba)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1153 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=perfect_beauty;3665 2508]ja też idę na 3 semestr ale wiem od starszego rocznika, że każdy jest automatycznie zapisany na wf a do poszczególnych grup można zapisać się na pierwszym wfie
![]() a no właśnie też coś takiego słyszałam, bo z zapisywaniem się samemu byłoby dużo zamieszania, jak będzie nowy plan to się okaże ![]()
![]() |
#1154 |
Przyczajenie
|
![]()
A co powiecie na to? https://www.facebook.com/samorzadpsk...30498480319606
kurde, mnie jakoś to nie cieszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1155 | |
Zakorzenienie
|
dzien dobry dolaczam do watku
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1156 |
Przyczajenie
|
Witam, mam pytanie :
Czy obowiązkowym jest, aby zanieść do dziekanatu potwierdzenie przelewu za legitymację, czy wystarczy przelew zrobić i po sprawie? Pytam bo do Kielc mam spory kawałek drogi i nie jestem pewien czy w poniedziałek męczyć się z przyjazdem, czy to jest zbędne po prostu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1157 |
Przyczajenie
|
no na to wychodzi że raczej nam te dwa tyg. w lipcu zahaczą
![]() ![]() ---ZiIP |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1158 |
Przyczajenie
|
hej, mam kilka pytań dot akademika. dostałam przydział do Asystenta, czy ktoś z was wie jak wyglądaja warunki? z tego co słyszałam to pokoje są 3 osobowe i łazienka na trzy pokoje. prawda to? jak wygląda wyposażenie pokoju? są jakieś lodówki? kuchnia?" pościel się dostaje na wyposażeniu czy we własnym zakresie?
wiem, że pytania są głupie ale dla świeżaka dość istotne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1159 |
Przyczajenie
|
do kiedy można składać wnioski o stypendium socjalne na PŚk?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1160 |
Przyczajenie
|
Teraz nie mozna skladac wnioskow. Dopiero w pazdzierniku bo ma sie zmienic regulamin...
O ktorej rozpoczecie? I jak to wgl wyglada. Strona psk milczy. Porazka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1161 |
Przyczajenie
|
nic nie wiadomo jeszcze :/ zero organizacji, jedna jakaś wielka masakra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1162 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1163 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Z tego co się orientuję to pokoje są 3 osobowe i 2 osobowe, ale te 2osobowe to trochę ciężko dostać chyba. Z lodówką to jest tak, że niby mają w akademiku jakieś i można dostać teoretycznie, ale jeśli masz możliwość to lepiej mieć swoją. Mam nadzieję, że pomogłam. A z jakiego kierunku jesteś? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1164 |
Przyczajenie
|
dzieki za info
![]() ja z ZiIP |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1165 |
Raczkowanie
|
[1=7a4dc8cd6c0343b0d837442 8fa6f8af4901c4309_62bf7d6 ecc783;36654863]Ja powtórzę swoje pytanie. Czy powie mi ktoś jak wygląda odbiór tych indeksów na rozpoczęciu. Bo tak jak pisałem dzwonili do mnie z uczelni i poinformowali, że zostałem wyznaczony do odebrania indeksu z rąk rektora(chyba)
![]() Z tego co pamietam to w zeszlym roku na inauguracji wygladalo to mniej wiecej tak: wszyscy siedza na auli, na wielkiej "scenie" rektor i jego prawe rece , najpierw duzo paplaniny a potem po kolei po jednym studencie z kazdego kierunku w kolejnosci alfabetycznej(alfabetyczn ej kierunku) podchodza do rektora, ten kladzie reke na ramieniu studenta i mowi "Przyjmuje Cie w poczet studentow Pśk , aaa i Ty jestes ubrany w taka czarna toge(?) i czapeczke jak na amerykanskim filmie :P:P Ale skad oni biora te stroje i jak to przebiega "od wewnatrz" to juz nie wiem... Ja tyle widzialam siedzac na krzeselku jako publika ![]() I rok temu to wychodziy te osoby ktore mialy najwiekszoa liczbe punktow przy rekrutacji na swoim kierunku , reszta na indeksy nie zasluzyla xD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1166 |
Raczkowanie
|
A ja mam jeszcze pytanko do dziewczyn- Jak się ubieracie na inaugurację? :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1167 |
Raczkowanie
|
Inauguracja jest w pierwszy dzień i trwa ponoć ok. 20minut, a potem się idzie dalej na zajęcia, więc nie trzeba się stroić, tak słyszałam od siostry, która tam studiuje.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1168 |
Przyczajenie
|
wie ktoś z was jak jest z dostępem do internetu w akademiku? dopłaca się coś za niego? jak to wygląda?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1169 |
Konto usunięte
|
Byłem dzisiaj w akademiku i dopytałem o kilka spraw. Lodówek w akademiku nie ma, trzeba mieć swoje, pościel dają, jeśli ktoś nie ma. Łazienka jest na całe piętro i w każdym pokoju jest umywalka. Co do przydzielania do pokojów to mają przydzielać ludzi z I roku razem. Pani kierownik na moje pytanie jakie są warunki odpowiedziała cytuję "warunki są powojenne" , ale druga pani dodała "z tą różnicą, że po wojnie nie było internetu"
![]() ![]() ![]() Oczywiście mam na myśli DS Filon ![]() Co do internetu no to jest za darmo. Ale nie we wszystkich pokojach są od razu podłączone kable. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1170 |
Przyczajenie
|
Witam, trochę późno się ogarnąłem, ale piszę teraz ze względu na przedłużone wakacje o 2 tygodnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.