![]() |
#1141 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zapuszczanie włosów
Dziewczyny to jesteście umówione na jakieś konkretne daty co do mierzenia? Czy po prostu, np co dwa tygodnie albo co miesiąc? Jestem nowa i chcę się dowiedzieć, żeby lepiej z wami współpracować
![]() ![]()
#1142 |
Wtajemniczenie
|
Nastja, kilka dziewczyn deklarowało się, że będzie mierzyć 6 dnia każdego miesiąca. Także ja też tak postanowiłam mierzyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1143 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1144 |
Zadomowienie
|
Kobietki ja również chętnie przyłączyłabym się do mierzenia razem z Wami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1145 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1146 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Raczkowanie
|
Mam nadzieję że do jutra bo jakieś choróbsko mnie bierze. Mam 37.5 gorączki. Mam nadzieję że do jutra przejdzie i będę mogła zmyć ten olej kokosowy bo nie wyobrażam sobie leżenia z tym przez kilka dni :/
#1148 |
Raczkowanie
|
Takżee .. ja też zmierze jutroo
![]() Ehh co polecacie jeszcze na szybszy wzrost wlosow? Bo jak rezygnuje z seboradinu to musze go czyms zastąpic. A przyznam ze on naprawde dawal efekty co do wzrostu ![]() ![]() Teraz jakos malo preparatow uzywam ![]() ![]() Nie wiem co jeszcze robic zeby je bardziej zagęścic? Co polecacie? ![]() Musze znow cos kupic bo nie wytrzymam ! ![]()
#1149 |
Zadomowienie
|
Niestety, jutro wybieram się do fryzjera podciąć włosy i tak z kilka cm poleci. Poza tym chcę odświeżyć cieniowanie i podciąć grzywkę.
Moje włosy ostatnio trochę przeszły i podcięcie im się należy. Niedawno robiłam dekoloryzację z ciemnego brązu, potem farba rozjaśniająca. Teraz mam taki jakby karmel na głowie, także nie jest źle, ale kolor nie wyrównał się do końca. Jutro zetnę, co ciemniejsze. Zapuszczać zamierzam dalej, chociaż przez najbliższy czas będę musiała sobie odpuścić. Możliwe, że będę podcinać regularnie. Takich długich, jak planowałam mieć na wakację miała nie będę. Jednak kondycja jest najważniejsza, no i nie wiem, co z tym kolorem. Uwielbiam ciemne włosy, ale nie wyglądam w nich korzystnie, jakoś tak blado. Już nie mówiąc, że przy każdym farbowaniu na brąz drżałam o to, aby włosy nie wyszły czarne (raz wkopałam się Wellatonem średni brąz, który wyszedł smoliście czarny, coś strasznego!) i odrosty się dosyć mocno odznaczały. Z kolei w swoim naturalnym dosyć jasnym popielatym blondzie też siebie nie lubię, wolę cieplejsze odcienie a ten kolor jest bardzo zimny, wręcz jasnoszary/srebrny. Także nie wiem, co z kolorem, nie chcę już farbować trwałymi farbami ew szampon bez amoniaku. Może zostanę przy tym co jest, kusi mnie rudy, a z drugiej strony mogłabym przejść do jakiegoś cieplejszego blondu i na jakiś czas dać włosom odpocząć od farbowania. Nie wiem, nie wiem, co byłoby najlepsze dla kondycji włosów? Pewnie w ogóle niefarbowanie, ale jakoś sobie tego nie wyobrażam. Myślałam jeszcze o hennie, ale trochę się jej boje.
IT - programuj, dziewczyno! Edytowane przez rockandrollqueen Czas edycji: 2011-03-06 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Zakorzenienie
|
To moze i ja sie dolacze ? Wzielo mnie ostatnio na zapuszcanie włosów (tzn zapuszczam jakis czas juz ale nie dbalam specjalnie o nie, standardowo szapon + odzywka, nie susze suszarka chyba ze gdzies zaraz mam wyjsc to troche zimnym powietrzem, nie prostuje wcale bo mi nie trzeba tego, lakierow nie uzywam prawie wcale (od czasu do czasu jak robie lekkiego irokeza ) a teraz daje olej rycynowy i nafte przed myciem jak nie mam oleju na glowie i biore Belisse. Bede mierzyc tez 6
![]() ![]()
#1151 |
Konto usunięte
|
coś dziwnego mi się dzieje po tym capivicie
![]() odkąd go zażywam, przez godzinę po połknięciu kapsułki boli mnie brzuch ![]() Renatka_2108 witaj na wątku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1152 |
Zadomowienie
|
[1=6291cc2e5cca5cd6ab177e5 efe4c5e0758342977;2554434 8]coś dziwnego mi się dzieje po tym capivicie
![]() odkąd go zażywam, przez godzinę po połknięciu kapsułki boli mnie brzuch ![]() Kiedy łykasz tabletkę? Spróbuj w trakcie posiłku. Ja tak robię z vitapilem i bólu brzucha nie mam. |
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Zakorzenienie
|
Justyna ja przez pare dni slabo sie czulam po Belissie ale juz jest ok. Moze organizm musi sie przyzwyczaic ? Moze zostaw pare dni jeszcze jak dalej bedzie to samo to zmien.
#1154 |
Raczkowanie
|
Chyba przeszło mi choróbsko. Umyłam włoski i zmierzyłam
![]() ![]()
#1155 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1156 |
Wtajemniczenie
|
Zmierzyłam. Wyszło mi aż 46,7
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Konto usunięte
|
no właśnie w czasie posiłku łykam
![]() nigdy nic takiego mi sie nie działo ani po belissie, ani po skrzypovicie idt. Cóż, będę łykać dalej a ten godzinny ból brzucha przetrzymam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1158 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny widzę że mierzycie dzisiaj włoski
![]() ![]()
![]() |
#1159 |
Zakorzenienie
|
Ja teraz mierzylam od czubka glowy i mam 51 cm
![]() ![]()
#1160 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1161 |
Nindżopesz
|
Hej, pozwolicie, że dołączę?
Przed chwilą zmierzyłam swoje kłaki rozprostowując je i jest 54 cm, niestety naturalnie falują więc wychodzi około 52. Mam teraz dobre warunki do zapuszczania, siedzę w domu na ciążowym zwolnieniu więc nie muszę ich męczyć żadnymi specyfikami ani suszarką, farbuję tylko henną i używam oliwki Bambino po umyciu bo strasznie się puszą. Kusicie tym olejem kokosowym.... Czekam z utęsknieniem aż będę mogła łykać skrzyp i zapijać pokrzywową herbatką czy czymś tam. A marzy mi się 65-70 cm i zaskoczenie znajomych miedzianymi lokami po pas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Zakorzenienie
|
Gratulacje, swietny wynik
![]() chyba 2 mies. temu włosy urosly mi 2cm, miesiąc temu ani jednego ![]() ![]() teraz jakos przestalam zapuszczac, zupelnie nie wiem dlaczego ale chyba znow zaczne ![]()
![]() |
#1163 |
Wtajemniczenie
|
Agnieszka, to może rozpoczniesz zapuszczanie od zmierzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1164 |
Zakorzenienie
|
Łaa ja mam takie tłuste te wlosiska ze chyba trzeba dzis olej nalozyc... makabra :P
#1165 |
Raczkowanie
|
No ja wczoraj też zmierzyłam i wyszło tylko 41
![]() Ale w sumie to i tak nieźle biorąc pod uwagę fakt, że po wcześniejszym mierzeniu byłam u fryzjerki i ścięłam końcówki troszeczke. Czyli napewno urosły ze 2 cm ![]() ![]() ![]() A i gratuluje wam wyników , bo naprawde ja chciałabym mieć juz z 45 ![]() ![]()
Rób to co robisz brat, świat jest dziki, nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim. Edytowane przez kasia2277 Czas edycji: 2011-03-07 o 08:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#1166 | |
Dolce vita
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja zaczęłam znowu picie pokrzywy. Moje włosy wymagają podcięcia końcówek, ale tylko troszkę. Poza tym zaczęłam w weekend mycie szamponem z Apteczki Babuni i odżywkę z tej samej serii wzmacniające ze skrzypem i rozmarynem. Zapach - faktycznie strasznie ziołowy. Ale, ale....zobaczymy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Raczkowanie
|
Mocny Akcent, ja miałam ten szampon i powiem, że na włosach nie czuć takiego ziołowego zapachu. Ale ja zrezygnowałam z tego szamponu i oddałam mamie bo plątał mi włosy i były takie suche po nim
![]() ![]() uff i dzięki, ja też 3mam za was wszystkie kciuki,żeby uzyskać te upragnione długości ![]()
#1168 |
Zakorzenienie
|
Kasia ja mam to samo. Tez mialam ten szampon kiedys i wlosy rozczesac po tym to kosmos po prostu byl :/ Wiec wole drogeryjne .
#1169 |
Dolce vita
|
Hmm u mnie bylo OK, szampon, następnie odżywka. Rozczesałam odżywkę na włosach grubym grzebieniem...i bylo dobrze
|
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Zakorzenienie
|
Ja mam jakies dziwne wlosy :/ Jak sam szampon niewiadomo jaki za chiny ich nie rozczesze, a jak dam odzywke to owszem juz jakos idzie. A nie platam ich niewiadomo jak :/ Ciezko sie je rozczesuje , a po myciu sa sliczne gladkie, a za pol dnia tlusciochy sie robia :/
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:32.