|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21
|
![]() ![]() |
![]() |
#1142 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Rozeznanie
|
i jakie masz odczucia?
![]() |
#1144 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
1. zupy w proszku sa beeee, bo maja w skladzie jakies skrobie, maki i inne swinstwa, a nawet cukier. MYSLALAM O DOMOWYM WYROBIE!!! ![]() 2, Barszczyk proszkowy ma cukier, a cukier to zuo ![]()
![]() |
#1145 |
404 Not Found
|
Nie wyobrażam sobie po powrocie 5/5. 5 dni proto to jakaś masakra! 1/1... nie wiem, jakoś mi się wydaje mniej skuteczny niż parodniowe cykle. Dlatego wybraliśmy złoty środek - 3/3. Proto da się znieść i warzywek też w sam raz.
![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Źle kochana akcentujesz. Ma być zzuuuuuuuuuoooooooooooooo ooooooo!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
zgadzam się w 100 %
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
404 Not Found
|
No bo my jesteśmy genialne.
![]() JESTEM SERNIKOWĄ MISTRZYNIĄ, A NAWET O TYM NIE WIEDZIAŁAM. ![]() Edytowane przez Emilia 25 Czas edycji: 2011-09-14 o 20:48 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1148 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1149 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() moj ma 87kg i 174kg i sie odchudza twardo ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i Kochana gwoli wyjasnia, nic na Ciebie nie mam ochoty znaleźć ![]() ![]() natomiast nie lubię jak ktoś uwaza sie za Guru i "kopie w tyłek" leżacych i tych ktorzy gzreszą, widzisz ja podpisuję sie pod wizazanką z watku IV fazowego barbra66 pozwole sobie Ja zacytowac tutaj.. cyt:myślę,że to wszystko zależy od naszej silnej woli,ale nawet ta niepełna fazaII,jeśli daje efekty spadkowe,to chyba i tak warto,niż potem zniechęcić się i porzucić wszystko w (...). Dieta ma nie tylko nas odchudzić,ale i nauczyć zmiany nawyków żywieniowych,fakt miło jak waga szybko leci,ale nie tylko o to chodzi. Zatem wszelkie wysiłki które służą poprawie naszego wyglądu i zdrowia,chyba jednak warto docenić. Nie wszyscy muszą się tu zgodzić,ale najgorzej to się poddać (i już)" ktora własnie ceni dziewczyny za to, ze wogole wziely sie za odchudzanie i chca schudnac zawziely sie, czasem sie potykają ale biora się za siebie dalej...Ty dalas pare razy odczuc kilku osobom na tym watku, "że jak Ty bylas na diecie to 100% skutecznosci i zaangazowanie...itd itd.." i cudownie, ze dalas rade, może mialas wieksza motywacje, moze mniej do schudniecia, moze jeszcze tysiac innych rzeczy może po prostu kazdy jest inny ale to nie znaczy, że gorzej robi bo to tylko tej osoby sprawa...i uwagi w takim stylu mnie czasem wkurzają bo ktoś (mnie to akurat nie rusza) ale bardziej wrazliwy po prostu przestanie sie odchudzac bo pomysli jaki to jest beznadziejny jak inni sa tacy super...to forum słuzy chyba wsparciu i motywacji czasem tez przywroceniem do pionu ale z tym chyba trzeba ostrozniej... natomiast kompletnie mi jesteś obojętna jesli chodzi o szukanie na Ciebie czegos, po prostu chcialam Ci tylko odpowiedziec...ale moge nie zwracac juz wiecej uwagi na Twoje posty ![]() Amen ![]() kurcze zazdroszcze...ja nie dam rady 3 dni bez warzyw ![]() przepraszam za przydługi post, wiecej juz nie bede... dobranoc ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1150 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
404 Not Found
|
Ideał wręcz, tylko taki przy kości...
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1152 |
Raczkowanie
|
buahahaha dobre
![]() ale też nienawidzę tego określenia. |
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]() o , wlasnie to, bo klotnie to zuooooooooooooooooooooooo ooooooo i ooooooooo ze hoho hoooooooooooooooooooo ![]() ![]() ![]()
#1154 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja się przez Ciebie (o ile dobrze pamiętam) napaliłam na paprykę, i na pierwszym dniu na PW po 3 dniach na P zaczynam dzień od wszamania całej wielgachnej czerwonej papryki ![]() Szkoda mi tych zupek ![]() ![]() Ja o sobie mówię że jestem idealna, w końcu kula to kształt idealny ![]() ![]()
![]() |
#1155 | ||
Wtajemniczenie
|
http://www.dukandiet.co.uk/en/700-th...the-month.html
a to dla Was na poprawe humoru ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- wracajac do tego artykulu powyzej przeze mnie wklejonego- to Dr Dukan kategorycznie zabrania na 2giej fazie, mimo iz byly prosby o nagiecie diety dla Francuzow, Brytoli i innych alkoholopijow i t p . Natomiast dozwolony jest on do gotowania potraw, niewielkie ilosci np 2-3 lyzki (nie pamietam, ale na liscie tolerowanych jest wymieniony), i dlatego mozna uzywac do gotowania gdyz pieknie wyparowuje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- i pocieszenie dla leni- spacery ![]() ![]() http://www.dukandiet.co.uk/en/347-th...rre-dukan.html ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- pocieszenie o jajach- mozna maksymalnie 7 zoltek tygodniowo, najpierw pisali, ze 1 zoltko dziennie max, ale ktos np lubi omlet z 3- nie ma sprawy, tyle, ze w kolejne dni musi juz sie pilnowac i nie jesc zoltek gdy limit jest przekroczony ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Londondevil : Hi Sonja! I understand that we are allowed one egg a day now. Do they have to be spaced out, or is it seven eggs in a week? It is nice to have more than one egg in an omelette! sonja : Hi Londondevil! It's one egg yolk per day but if you feel to have 7 yolks in a go that's fine. Then you will not be able to have some more during the rest of the week. For omelette you can use for example two yolks and four egg whites as these are unlimited. Bon appetit! ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- to okreslenie przy kosci to mi sie z psem kojarzy ![]()
![]() |
#1156 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() Kostko - u mnie ok, raz tylko dodalam kawalek kabanoska do jajecznicy. Dziś mam tunczyka do pracy - nienawidze tunczykow, ale w salatce z jajem i szczypiorkiem prawie nie czuc. Milego dnia! Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2011-09-15 o 05:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Rozeznanie
|
Dzień doberek w biały serek
![]() Po porannej zabawie ze szczurasami najwyższa pora zbierać się do pracy ![]() Waga stoi, nie rośnie i nie spada, więc powrót nadal baaardzo męczący ![]() Miłego dzionka i buziooorrryyyy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1158 | ||
Zakorzenienie
|
hello
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a zupki to przeciez najmniej pracochłonne ![]() ![]() ja tez dziwnie pracuje tzn w roznych godzinach, czasem mam wolne a czasem musze jechac na juz.. i dlatego sobie robie niektore rzeczy na zapas ![]() d6666 - dzieki za wiesci z czatu ![]() ![]() z tymi spacerami to mnie pocieszylas bo lubie spacerowac ![]() waga dzisiaj bez zmian i chyba zaczne sie wazyc rzadziej ![]() za oknem piekna jesienna pogoda ![]() ![]() u mnie dzisiaj powidla na zimę w kuchni krolują ![]() milego dnia dukaneczki ![]() Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2011-09-15 o 06:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dzisiaj zaczynam 5/5 mam nadzieje ze uda mi się zrzucić do 7 z przodu do końca miesiąca ![]() Miłego dnia ![]()
#1160 | ||
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zdrówka życzę! A ja nadal jestem obrażona na wagę i na nią nie wchodzę. Głupia franca. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1161 |
Rozeznanie
|
Agucha, Kostka! Proszę , włączcie luz.
Nie chcę przesłodzonego forum, ale takie fajne kobitki jesteście. Mam nadzieję, że Wam przejdzie. D666666 - możesz przybliżyć bardziej sprawę spacerów? Dlaczego lepsze od fitnessu ? Czym argumentują? Kostka ma rację. Od papryki to ja.Słodka,czerwona papryka. Jedna, druga , trzecia........szósta. Jedzona jak jabłko, chrupiąca w zębach i soczysta.Mniam. Trochę mi przeszło, przez co wróciłam na Dukana. Ale na PW dalej obowiązkowa. Nie umiem wklejać emotów z emoty. blox ![]() Wchodzę na link, na stronie mam [IMG]file:///C:/Users/iwona/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-7.png[/IMG][IMG]file:///C:/Users/iwona/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-6.png[/IMG][IMG]file:///C:/Users/iwona/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-5.png[/IMG][IMG]file:///C:/Users/iwona/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-3.png[/IMG][IMG]file:///C:/Users/iwona/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-4.png[/IMG][IMG]file:///C:/Users/iwona/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-2.png[/IMG]tylko emota, daję "kopiuj" myszką. Potem chcę TU wkleić i ....d....a ![]() Proszę o pomoc ![]() EDIT. I SKĄD W MOJEJ ODPOWIEDZI WZIĘŁO SIĘ TO NA CZERWONO?????????????
Dukan od14.08 waga 86 kg wzrost 160 cm Edytowane przez Iloa Czas edycji: 2011-09-15 o 08:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1163 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1164 |
Zakorzenienie
|
Głodnemu chleb na myśli
![]() Ja dziś śniadanko pycha, chlebek, żółty ser (wyrób własny ![]() Jutro znowu P, kurcze akurat jak mam 3 dni wolnego w pracy i mogłabym coś pokombinować ![]() Aiesha - a po ile te przysmaki? ![]()
#1165 |
Raczkowanie
|
cześć
nie chce mi się nic pisać...@ przyszła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1166 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() A u mnie, tadaaam 7 z przodu w końcu ! ![]() ![]() ![]()
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1167 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1168 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2011-09-15 o 11:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
404 Not Found
|
Pięknie Rekordzistko!!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1170 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale fajnie smakuje taki z cebulka z patelni ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
![]() Alko na diecie to big no no, i my dobrze wiemy, ze nie nie nie ![]() na 3 pewnie, uczta bez wina ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- A ja mam problem alkoholowy, bo nie pije i nie lubie za bardzo alkoholu, ale chetnie odstapie komus. (co nie oznacza,ze nie mialam nigdy alko w ustach, co to to nie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.