Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21 - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-14, 19:19   #1141
1988anna
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
A kto to? Kto to?

Ale przeczytaj uważnie czy nie ma tam cukru, na moje oko i wyczucie ciężko będzie znaleźć takie bez.
PEWNIE TO TA SAMA OSOBA KTÓRA JEST MOIM GÓRU, CZYLI LyraBea
1988anna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 19:44   #1142
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez zbroziu Pokaż wiadomość
ja też bardzo lubię fazę 3/3... przechodziłam też na 1/1 bo myślałam, że będę miała lepsze wyniki a tu klops....

faza 3/3 jest the best
My też teraz jesteśmy na 3/3.
Stary 2011-09-14, 19:44   #1143
zbroziu
Rozeznanie

GG do zbroziu

i jakie masz odczucia?

66-65-64-63-62-61-60-59-58-57,6-56-55-54-53

WAGA POCZĄTKOWA: 66

CEL: 53

zbroziu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 19:58   #1144
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez blair witch Pokaż wiadomość
Aleś mi humor poprawiła Jutro napad robię na sklep i szukam po składach pomidoróweczki, rosołku, borowikowej, pieczarkowej
A tak szczerze to wątpię żeby w sypanym barszczyku była jakaś wysoka ilość buraczków, pewnie sam aromat i kolor
Poprawka
1. zupy w proszku sa beeee, bo maja w skladzie jakies skrobie, maki i inne swinstwa, a nawet cukier. MYSLALAM O DOMOWYM WYROBIE!!!

2, Barszczyk proszkowy ma cukier, a cukier to zuo
Moze kiedys magiczne 66 kg

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
d666666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 20:01   #1145
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
i jakie masz odczucia?
Nie wyobrażam sobie po powrocie 5/5. 5 dni proto to jakaś masakra! 1/1... nie wiem, jakoś mi się wydaje mniej skuteczny niż parodniowe cykle. Dlatego wybraliśmy złoty środek - 3/3. Proto da się znieść i warzywek też w sam raz.

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

Cytat:
Napisane przez d666666 Pokaż wiadomość
Źle kochana akcentujesz. Ma być zzuuuuuuuuuoooooooooooooo ooooooo!!!
Stary 2011-09-14, 20:06   #1146
zbroziu
Rozeznanie

GG do zbroziu

Cytat:
Nie wyobrażam sobie po powrocie 5/5. 5 dni proto to jakaś masakra! 1/1... nie wiem, jakoś mi się wydaje mniej skuteczny niż parodniowe cykle. Dlatego wybraliśmy złoty środek - 3/3. Proto da się znieść i warzywek też w sam raz.
wiesz.... mam takie samo zdanie jak Twoje....

zgadzam się w 100 %

66-65-64-63-62-61-60-59-58-57,6-56-55-54-53

WAGA POCZĄTKOWA: 66

CEL: 53

zbroziu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 20:28   #1147
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
wiesz.... mam takie samo zdanie jak Twoje....

zgadzam się w 100 %
No bo my jesteśmy genialne.

JESTEM SERNIKOWĄ MISTRZYNIĄ, A NAWET O TYM NIE WIEDZIAŁAM.

Edytowane przez Emilia 25
Czas edycji: 2011-09-14 o 20:48
Emilia 25 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-14, 20:56   #1148
Agucha 79
Raczkowanie

Cytat:
A kto to? Kto to?
Cytat:
Napisane przez 1988anna Pokaż wiadomość
PEWNIE TO TA SAMA OSOBA KTÓRA JEST MOIM GÓRU, CZYLI LyraBea

-----31.05.2011 ---62,5

Faza III
- 1.06.2011 - 18.09.2011
29.06.2011 ---60,6
Bez papieroska już 3 lata

Agucha 79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 20:57   #1149
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
Pisałyśmy na temat skrobi w poprzednim wątku po pojawieniu się tego wywiadu i miał to być już temat zamknięty. Doktorek w tym wywiadzie wyraźnie mówi, że jeżeli w Polsce łatwiej dostępna jest skrobia ziemniaczana to można używać jej jak najbardziej, byle nie używać mąki. W tym wywiadzie mówi również o ograniczeniu do 1 łyżeczki dziennie. A cały wywiad jest tutaj >klik<, znaleziony na blogu zkotemwkuchni.
Amen

Cytat:
Napisane przez Miss Saeki Pokaż wiadomość

po prostu jak już przyjdę po pracy do domu to nie chce się wychodzić...
ja na fintesie nigdy nie bylam w zyciu wiec nie pomoge konie, rower, plywanie to i owszem ale to nie powoduje spalania tłuszczu za bardzo..

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość

Moose - ile masz wzrostu? Bo faceci 80kg to zazwyczaj chudzielce sa
moj ma 87kg i 174kg i sie odchudza twardo no i latwiej mu idzie...niestety faceci i w tym maja latwiej
Cytat:
Na obiad byly nozki. W pracy za to mialam pyszny twarog z jogurtem i szczypiorkiem.
jak tam Ci idzie kochana?? trzymasz sie dzielnie? trzymam kciuki za Ciebie
Cytat:
Pytanie do znawczyń - jak się ma sprawa z zupami w proszku? Bo znalazłam taki barszczyk który ma na 100 g węgli chyba 3g albo 3,2, i się zastanawiam czy się nie skusić (tłuszczu ma 0,2g) Wiem że buraczków często nie wolno, ale raz na tydzień jakby zrobił z łyżeczki takiego barszczu 200 ml i doprawił jeszcze (normalna porcja na 200ml to 2 łyżeczki) to czy są przeciwskazania? Albo jakiś rosołek czy pomidorówka? Bo kurde to ciągłe gotowanie mnie powoli denerwi, dotąd byłam leniem kuchennym pospolitym i gotowałam od święta jak miałam wolny dzień...
niestety takie zupy jak napisala juz d6666 to zuooooooo

Cytat:
Napisane przez Agucha 79 Pokaż wiadomość
Kochana skoro już taka dokładna jesteś (żeby nie powiedzieć czepliwa, bo widzę, ze bardzo się starasz COŚ na mnie znaleźć) to już wyjaśniam )

Proto czwartku nie robię ponieważ na III chudłam a ponieważ szczurowaty wyraz twarzy mnie nie kręci to zaprzestałam proto czwartku , żeby waga miała szansę się zatrzymać i tak dzięki dobremu losowi jest do dziś. Nadal przestrzegam zasady "wszystko albo nic" może dlatego faza II trwała niecałe trzy miesiące a nie rok, więc mogę sobie kamieniem rzucić z czystym sumieniem. I z łaski swojej odpuść mi juz bo nie mam przyjemności w łagodzeniu każdego Twojego postu, sorki za ton ale ileż można...

a powiedzenie "wszystko albo nic" jest zupełnie innej osoby, którą stawiałam sobie za przykład sumienności i uczciwości w podejściu do diety.
wszystko albo nic jest dr. Dukana z tego co pamiętam...

i Kochana gwoli wyjasnia, nic na Ciebie nie mam ochoty znaleźć odpowiadam na Twoje posty bo zjawiasz się tylko wtedy kiedy można coś zripostować przynajmniej tak to odbieram i tak to wyglada - moze mylnie, ewentualnie odpowiadam na Twoje uwagi ale to chyba moge po to jest to forum...
natomiast nie lubię jak ktoś uwaza sie za Guru i "kopie w tyłek" leżacych i tych ktorzy gzreszą, widzisz ja podpisuję sie pod wizazanką z watku IV fazowego barbra66 pozwole sobie Ja zacytowac tutaj.. cyt:myślę,że to wszystko zależy od naszej silnej woli,ale nawet ta niepełna fazaII,jeśli daje efekty spadkowe,to chyba i tak warto,niż potem zniechęcić się i porzucić wszystko w (...).
Dieta ma nie tylko nas odchudzić,ale i nauczyć zmiany nawyków żywieniowych,fakt miło jak
waga szybko leci,ale nie tylko o to chodzi.
Zatem wszelkie wysiłki które służą poprawie naszego wyglądu i zdrowia,chyba jednak warto docenić.
Nie wszyscy muszą się tu zgodzić,ale najgorzej to się poddać (i już)"

ktora własnie ceni dziewczyny za to, ze wogole wziely sie za odchudzanie i chca schudnac zawziely sie, czasem sie potykają ale biora się za siebie dalej...Ty dalas pare razy odczuc kilku osobom na tym watku, "że jak Ty bylas na diecie to 100% skutecznosci i zaangazowanie...itd itd.." i cudownie, ze dalas rade, może mialas wieksza motywacje, moze mniej do schudniecia, moze jeszcze tysiac innych rzeczy może po prostu kazdy jest inny ale to nie znaczy, że gorzej robi bo to tylko tej osoby sprawa...i uwagi w takim stylu mnie czasem wkurzają bo ktoś (mnie to akurat nie rusza) ale bardziej wrazliwy po prostu przestanie sie odchudzac bo pomysli jaki to jest beznadziejny jak inni sa tacy super...to forum słuzy chyba wsparciu i motywacji czasem tez przywroceniem do pionu ale z tym chyba trzeba ostrozniej...
natomiast kompletnie mi jesteś obojętna jesli chodzi o szukanie na Ciebie czegos, po prostu chcialam Ci tylko odpowiedziec...ale moge nie zwracac juz wiecej uwagi na Twoje posty
Amen
Cytat:
My też teraz jesteśmy na 3/3.
kurcze zazdroszcze...ja nie dam rady 3 dni bez warzyw

przepraszam za przydługi post, wiecej juz nie bede...
dobranoc
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 21:13   #1150
Agucha 79
Raczkowanie

Cytat:
No bo my jesteśmy genialne.

JESTEM SERNIKOWĄ MISTRZYNIĄ, A NAWET O TYM NIE WIEDZIAŁAM.
ano widzisz najpierw malowanie teraz serniczek ...

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
Amen

wszystko albo nic jest dr. Dukana z tego co pamiętam...

i Kochana gwoli wyjasnia, nic na Ciebie nie mam ochoty znaleźć odpowiadam na Twoje posty bo zjawiasz się tylko wtedy kiedy można coś zripostować przynajmniej tak to odbieram i tak to wyglada - moze mylnie, ewentualnie odpowiadam na Twoje uwagi ale to chyba moge po to jest to forum...
natomiast nie lubię jak ktoś uwaza sie za Guru i "kopie w tyłek" leżacych i tych ktorzy gzreszą, widzisz ja podpisuję sie pod wizazanką z watku IV fazowego barbra66 pozwole sobie Ja zacytowac tutaj.. cyt:myślę,że to wszystko zależy od naszej silnej woli,ale nawet ta niepełna fazaII,jeśli daje efekty spadkowe,to chyba i tak warto,niż potem zniechęcić się i porzucić wszystko w (...).
Dieta ma nie tylko nas odchudzić,ale i nauczyć zmiany nawyków żywieniowych,fakt miło jak
waga szybko leci,ale nie tylko o to chodzi.
Zatem wszelkie wysiłki które służą poprawie naszego wyglądu i zdrowia,chyba jednak warto docenić.
Nie wszyscy muszą się tu zgodzić,ale najgorzej to się poddać (i już)"

ktora własnie ceni dziewczyny za to, ze wogole wziely sie za odchudzanie i chca schudnac zawziely sie, czasem sie potykają ale biora się za siebie dalej...Ty dalas pare razy odczuc kilku osobom na tym watku, "że jak Ty bylas na diecie to 100% skutecznosci i zaangazowanie...itd itd.." i cudownie, ze dalas rade, może mialas wieksza motywacje, moze mniej do schudniecia, moze jeszcze tysiac innych rzeczy może po prostu kazdy jest inny ale to nie znaczy, że gorzej robi bo to tylko tej osoby sprawa...i uwagi w takim stylu mnie czasem wkurzają bo ktoś (mnie to akurat nie rusza) ale bardziej wrazliwy po prostu przestanie sie odchudzac bo pomysli jaki to jest beznadziejny jak inni sa tacy super...to forum słuzy chyba wsparciu i motywacji czasem tez przywroceniem do pionu ale z tym chyba trzeba ostrozniej...
natomiast kompletnie mi jesteś obojętna jesli chodzi o szukanie na Ciebie czegos, po prostu chcialam Ci tylko odpowiedziec...ale moge nie zwracac juz wiecej uwagi na Twoje posty
Amen

przepraszam za przydługi post, wiecej juz nie bede...
dobranoc
Widzę, że byś nie usnęła jak byś "nie zripostowała" , ja juz ripostować nie będę też jesteś mi całkowicie obojętna więc śpij dobrze. Twojej "elokwencji" nie śmiem nawet podważać.

-----31.05.2011 ---62,5

Faza III
- 1.06.2011 - 18.09.2011
29.06.2011 ---60,6

Stary 2011-09-14, 21:29   #1151
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez Agucha 79 Pokaż wiadomość
ano widzisz najpierw malowanie teraz serniczek ...
Ideał wręcz, tylko taki przy kości...
Stary 2011-09-14, 22:05   #1152
Agucha 79
Raczkowanie

Cytat:
buahahaha dobre )

ale też nienawidzę tego określenia.

-----31.05.2011 ---62,5

Faza III
- 1.06.2011 - 18.09.2011
29.06.2011 ---60,6

Stary 2011-09-14, 22:39   #1153
d666666
Wtajemniczenie

Hej ale tu glosno i gwarno, po co te spory glupie jak i tak predzej czy pozniej skonczymy wszyscy .... na 4 fazie
o , wlasnie to, bo klotnie to zuooooooooooooooooooooooo ooooooo i ooooooooo ze hoho hoooooooooooooooooooo:b rzydal:

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Stary 2011-09-14, 22:41   #1154
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:
Poprawka
1. zupy w proszku sa beeee, bo maja w skladzie jakies skrobie, maki i inne swinstwa, a nawet cukier. MYSLALAM O DOMOWYM WYROBIE!!!

Buuuuuuuuuuuu

Cytat:
moj ma 87kg i 174kg i sie odchudza twardo no i latwiej mu idzie...niestety faceci i w tym maja latwiej

niestety takie zupy jak napisala juz d6666 to zuooooooo

Ja się przez Ciebie (o ile dobrze pamiętam) napaliłam na paprykę, i na pierwszym dniu na PW po 3 dniach na P zaczynam dzień od wszamania całej wielgachnej czerwonej papryki

Szkoda mi tych zupek Po prostu nie starcza mi czasu na gotowanie przy mojej pracy

Cytat:
Ja o sobie mówię że jestem idealna, w końcu kula to kształt idealny
Stary 2011-09-14, 23:17   #1155
d666666
Wtajemniczenie

http://www.dukandiet.co.uk/en/700-th...the-month.html

a to dla Was na poprawe humoru i chumoru. O alkoholu na dukanie, zaraz zreferuje

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Cytat:
Buuuuuuuuuuuu

Ja się przez Ciebie (o ile dobrze pamiętam) napaliłam na paprykę, i na pierwszym dniu na PW po 3 dniach na P zaczynam dzień od wszamania całej wielgachnej czerwonej papryki

Szkoda mi tych zupek Po prostu nie starcza mi czasu na gotowanie przy mojej pracy

Papryka czerwona bardzo mi smakuje jak sie ja ladnie na cienkie slupki pokroi i posypie sola, tak jakos mi wpadlo do glowy. papryka jest pyszna, podduszona tez

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Cytat:
Buuuuuuuuuuuu

: hahaha:

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

wracajac do tego artykulu powyzej przeze mnie wklejonego- to Dr Dukan kategorycznie zabrania na 2giej fazie, mimo iz byly prosby o nagiecie diety dla Francuzow, Brytoli i innych alkoholopijow i t p . Natomiast dozwolony jest on do gotowania potraw, niewielkie ilosci np 2-3 lyzki (nie pamietam, ale na liscie tolerowanych jest wymieniony), i dlatego mozna uzywac do gotowania gdyz pieknie wyparowujeto tyle, juz sie nie wymadrzam

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

i pocieszenie dla leni- spacery sa bardziej efektywne niz silownia ( na naszej diecie). Kazde przespacerowane 5 min sie liczy, mozna sobie rozlozyc na kilka razy dziennie, jak ktos nie da rady dlugo spacerowac, dlatego osoby, ktore rezygnuja ze srodkow lokomocjii typu tramwaj, autobus, lub jak nawet wysiadaja przystanek wczesniej, to wszystko dla ich dobra
http://www.dukandiet.co.uk/en/347-th...rre-dukan.html

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

pocieszenie o jajach- mozna maksymalnie 7 zoltek tygodniowo, najpierw pisali, ze 1 zoltko dziennie max, ale ktos np lubi omlet z 3- nie ma sprawy, tyle, ze w kolejne dni musi juz sie pilnowac i nie jesc zoltek gdy limit jest przekroczonya oto przyklad. Tu nawet pisza ze 7 dziennie,jak ktos bardzo chce ale w tygodniu 7 max i koniec, jak sie 1 dnia zje 7 to juz potem zadnych zoltekaz do nastepnego tygodnia,hm to pocieszenie, co
Londondevil : Hi Sonja! I understand that we are allowed one egg a day now. Do they have to be spaced out, or is it seven eggs in a week? It is nice to have more than one egg in an omelette!
sonja : Hi Londondevil! It's one egg yolk per day but if you feel to have 7 yolks in a go that's fine. Then you will not be able to have some more during the rest of the week. For omelette you can use for example two yolks and four egg whites as these are unlimited. Bon appetit!

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Cytat:
to okreslenie przy kosci to mi sie z psem kojarzy

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Stary 2011-09-15, 05:37   #1156
Fenris
Czekam na Ragnarok

Kostko - u mnie ok, raz tylko dodalam kawalek kabanoska do jajecznicy.

Dziś mam tunczyka do pracy - nienawidze tunczykow, ale w salatce z jajem i szczypiorkiem prawie nie czuc.

Milego dnia!

Edytowane przez Fenris
Czas edycji: 2011-09-15 o 05:38
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 06:08   #1157
moose1979
Rozeznanie

Dzień doberek w biały serek
Po porannej zabawie ze szczurasami najwyższa pora zbierać się do pracy
Waga stoi, nie rośnie i nie spada, więc powrót nadal baaardzo męczący

Miłego dzionka i buziooorrryyyy
Stary 2011-09-15, 06:19   #1158
Kostka09
Zakorzenienie

hello
Cytat:
Hej ale tu glosno i gwarno, po co te spory glupie jak i tak predzej czy pozniej skonczymy wszyscy .... na 4 fazie
o , wlasnie to, bo klotnie to zuooooooooooooooooooooooo ooooooo i ooooooooo ze hoho hoooooooooooooooooooo:b rzydal:

Cytat:

chyba Iloa byl czas, ze szamała papryke na kilogramy ja tez lubie ale duszę ja pod przykryciem w małej ilosci wody wogole teraz tyle warzyw jest pysznych, ze czlowiek głupieje

a zupki to przeciez najmniej pracochłonne wrzucasz miesko warzywa i samo sie robi i do lodowki sobie daj do sloikow i masz na 2-3 dni, a barszcz polecam kiszony ( buraki obrac pokroi w plasterki dac do duzego sloja tak ok 1 kg, zalac letnia wodą, dodac kminku, czosnku, ew. troche xylitolu/slodzika i kawalek skorki z chleba razowego na zakwasie lub troszke zurku i w cieple miejsce przykrywajac sciereczką) jak juz bedzie czuc, że jest kwaśny to przecedz do butelki i do lodowki (mozesz go trzymac nawet miesiac ) i jak masz smak to siup rosolek warzywny - odtłuszczony + dodatek tego barszczyku do smaku, lepiej go nie gotowac bo jest zdrowszy i smaczniejszy
ja tez dziwnie pracuje tzn w roznych godzinach, czasem mam wolne a czasem musze jechac na juz.. i dlatego sobie robie niektore rzeczy na zapas

d6666 - dzieki za wiesci z czatu szkoda, ze nawet winka nie mozna ale co zrobic potem sie napijemy bo chyba na III juz mozna troche...??
z tymi spacerami to mnie pocieszylas bo lubie spacerowac

waga dzisiaj bez zmian i chyba zaczne sie wazyc rzadziej

za oknem piekna jesienna pogodauwielbiam jesien
u mnie dzisiaj powidla na zimę w kuchni krolują

milego dnia dukaneczki

Edytowane przez Kostka09
Czas edycji: 2011-09-15 o 06:24
Stary 2011-09-15, 06:52   #1159
paulinika
Zakorzenienie

Dzień dobry Jestem znowu chora...zapalenie płuc i angina, już 3 tydzień...normalnie nic tylko się powiesić...
Dzisiaj zaczynam 5/5 mam nadzieje ze uda mi się zrzucić do 7 z przodu do końca miesiąca
Miłego dnia
paulinika jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-15, 07:27   #1160
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
No teraz dobrze akcentujesz.

Cytat:
Napisane przez paulinika Pokaż wiadomość
Dzień dobry Jestem znowu chora...zapalenie płuc i angina, już 3 tydzień...normalnie nic tylko się powiesić...
Dzisiaj zaczynam 5/5 mam nadzieje ze uda mi się zrzucić do 7 z przodu do końca miesiąca
Miłego dnia
Uuu, to niedobrze, mam nadzieję że już będzie szło ku lepszemu.
Zdrówka życzę!

A ja nadal jestem obrażona na wagę i na nią nie wchodzę. Głupia franca.
Stary 2011-09-15, 08:07   #1161
Iloa
Rozeznanie

Agucha, Kostka! Proszę , włączcie luz.
Nie chcę przesłodzonego forum, ale takie fajne kobitki jesteście. Mam nadzieję, że Wam przejdzie.

D666666 - możesz przybliżyć bardziej sprawę spacerów? Dlaczego lepsze od fitnessu ? Czym argumentują?

Kostka ma rację. Od papryki to ja.Słodka,czerwona papryka. Jedna, druga , trzecia........szósta. Jedzona jak jabłko, chrupiąca w zębach i soczysta.Mniam.
Trochę mi przeszło, przez co wróciłam na Dukana. Ale na PW dalej obowiązkowa.

Nie umiem wklejać emotów z emoty. blox
Wchodzę na link, na stronie mam [IMG]file:///C:/Users/iwona/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-7.png[/IMG][IMG]file:///C:/Users/iwona/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-6.png[/IMG][IMG]file:///C:/Users/iwona/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-5.png[/IMG][IMG]file:///C:/Users/iwona/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-3.png[/IMG][IMG]file:///C:/Users/iwona/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-4.png[/IMG][IMG]file:///C:/Users/iwona/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-2.png[/IMG]tylko emota, daję "kopiuj" myszką.
Potem chcę TU wkleić i ....d....a .
Proszę o pomoc

EDIT. I SKĄD W MOJEJ ODPOWIEDZI WZIĘŁO SIĘ TO NA CZERWONO?????????????

Edytowane przez Iloa
Czas edycji: 2011-09-15 o 08:09
Iloa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 08:35   #1162
Aiesha
Rozeznanie

Cytat:

Dziś mam tunczyka do pracy - nienawidze tunczykow, ale w salatce z jajem i szczypiorkiem prawie nie czuc.

Milego dnia!
a ja w tesco znalazłam bossskie kabanosy... z ŁOSOSIA 98%rybka + otoczka białkowa. Dla nas jak znalazł

wzrost 176cm
start: 92
kolejne podejście: cel 1: "85"
cel 2: 83
cel 3: 79
do wakacji
cel 4: ...
Aiesha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 08:47   #1163
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez Aiesha Pokaż wiadomość
a ja w tesco znalazłam bossskie kabanosy... z ŁOSOSIA 98%rybka + otoczka białkowa. Dla nas jak znalazł
Przecytałam z ŁOSIA.
Stary 2011-09-15, 08:54   #1164
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:
Przecytałam z ŁOSIA.
Głodnemu chleb na myśli

Ja dziś śniadanko pycha, chlebek, żółty ser (wyrób własny ), tuńczyk, biały serek, pomidorek, ogórek i jestem fuuuuul.

Jutro znowu P, kurcze akurat jak mam 3 dni wolnego w pracy i mogłabym coś pokombinować

Aiesha - a po ile te przysmaki?
Stary 2011-09-15, 10:11   #1165
napoleonka74
Raczkowanie

cześć

nie chce mi się nic pisać...@ przyszła prawie kilo więcej na wadze
napoleonka74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 10:32   #1166
magda_lena40
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez napoleonka74 Pokaż wiadomość
cześć

nie chce mi się nic pisać...@ przyszła prawie kilo więcej na wadze
Nie martw się, jak @ sobie pójdzie to i waga spadnie

A u mnie, tadaaam 7 z przodu w końcu ! -31kg

Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia.
Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

magda_lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 11:04   #1167
Iloa
Rozeznanie

Cytat:

Nie martw się, jak @ sobie pójdzie to i waga spadnie

Stary 2011-09-15, 11:07   #1168
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:

brawo kiedy III? ile jeszcze planujesz zrzucic?

Edytowane przez Kostka09
Czas edycji: 2011-09-15 o 11:35
Stary 2011-09-15, 11:18   #1169
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:

Pięknie Rekordzistko!! :roz a:
Stary 2011-09-15, 11:38   #1170
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:

Milego dnia!
Fenrisku, fajnie sie trzymasz, ciesze sie, bedzie dobrze ja tez za tunczykiem srednio przepadam, chyba,ze w oleju lub z majonezem (zuoooo)
ale fajnie smakuje taki z cebulka z patelni mozesz do tego dodac jaja.

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Cytat:
Napisane przez moose1979 Pokaż wiadomość
Dzień doberek w biały serek
Po porannej zabawie ze szczurasami najwyższa pora zbierać się do pracy
Waga stoi, nie rośnie i nie spada, więc powrót nadal baaardzo męczący

Miłego dzionka i buziooorrryyyy
Jeszcze nie raz Cie zaskoczy ta szklana, plaska.... pi..... (chodzi o dzwiek piiiii).mysle ze pozytywnie zaskoczy. pozdrawiam

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Cytat:
hello

chyba Iloa byl czas, ze szamała papryke na kilogramy ja tez lubie ale duszę ja pod przykryciem w małej ilosci wody wogole teraz tyle warzyw jest pysznych, ze czlowiek głupieje

a zupki to przeciez najmniej pracochłonne wrzucasz miesko warzywa i samo sie robi i do lodowki sobie daj do sloikow i masz na 2-3 dni, a barszcz polecam kiszony ( buraki obrac pokroi w plasterki dac do duzego sloja tak ok 1 kg, zalac letnia wodą, dodac kminku, czosnku, ew. troche xylitolu/slodzika i kawalek skorki z chleba razowego na zakwasie lub troszke zurku i w cieple miejsce przykrywajac sciereczką) jak juz bedzie czuc, że jest kwaśny to przecedz do butelki i do lodowki (mozesz go trzymac nawet miesiac ) i jak masz smak to siup rosolek warzywny - odtłuszczony + dodatek tego barszczyku do smaku, lepiej go nie gotowac bo jest zdrowszy i smaczniejszy
ja tez dziwnie pracuje tzn w roznych godzinach, czasem mam wolne a czasem musze jechac na juz.. i dlatego sobie robie niektore rzeczy na zapas

d6666 - dzieki za wiesci z czatu szkoda, ze nawet winka nie mozna ale co zrobic potem sie napijemy bo chyba na III juz mozna troche...??
z tymi spacerami to mnie pocieszylas bo lubie spacerowac

waga dzisiaj bez zmian i chyba zaczne sie wazyc rzadziej

za oknem piekna jesienna pogodauwielbiam jesien
u mnie dzisiaj powidla na zimę w kuchni krolują

milego dnia dukaneczki
Do uslug
Alko na diecie to big no no, i my dobrze wiemy, ze nie nie nie
na 3 pewnie, uczta bez wina

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

A ja mam problem alkoholowy, bo nie pije i nie lubie za bardzo alkoholu, ale chetnie odstapie komus. (co nie oznacza,ze nie mialam nigdy alko w ustach, co to to nie)

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości