Powiększanie piersi cz.7 - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-25, 15:45   #1141
podwodniak
BAN stały

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Ja mam takie pytanie do kobiet które mają implanty:

Czy wasze piersi po zabiegu stały się wrażliwsze na bodźce?
Chodzi mi o to czy bardziej lubicie pieszczoty piersi jak np. ssanie sutków i czy miałyście orgazm sutkowy po zabiegu.
podwodniak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 16:02   #1142
korinka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez podwodniak Pokaż wiadomość
Ja mam takie pytanie do kobiet które mają implanty:

Czy wasze piersi po zabiegu stały się wrażliwsze na bodźce?
Chodzi mi o to czy bardziej lubicie pieszczoty piersi jak np. ssanie sutków i czy miałyście orgazm sutkowy po zabiegu.
Nie, ja tak nie mam. No może początkowo sutki były mega drażliwe, ale przeszło.. i są normalne. Kurcze z tak wrażliwymi sutkami ciężko by było funkcjonować

Maluszki Dwa witaj ponownie
Vanessita mam nadzieję, że problemy finansowe szybko miną i szybko zrobisz sobie cycunie
Kajuja Ja też nie chciałam wielkiego cyca, mam takie według mnie takie średnie - w sam raz...ale tuż po operacji martwiłam się, że opuchlizna nie zejdzie i będą takie ...napompowane
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 16:07   #1143
podwodniak
BAN stały

Cytat:
Napisane przez korinka Pokaż wiadomość
Nie, ja tak nie mam. No może początkowo sutki były mega drażliwe, ale przeszło.. i są normalne. Kurcze z tak wrażliwymi sutkami ciężko by było funkcjonować
A lubisz jak teraz TŻ pieści ci piersi czy wolałaś takie pieszczoty przed zabiegiem?

Interesuje mnie czy taki zabieg daje kobiecie jeszcze jakieś korzyści oprócz, wizualnych i lepszego samopoczucia.
podwodniak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 17:00   #1144
jooasi
Wtajemniczenie

no tak jak facet to tylko o jednym:P

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------

Korinka ja już kiedyś chyba prosiłam ale się przypomne, gdybyś mogła swoje fotki podrzucić bo mnie ten sam implancik który Ty masz interesuje
nie wiem czy nick masz od imienia ale moja środkowa córka to Kornelia istnie żywe srebro

ciekawe co się z Gwendolinką dzieje? Kajuje powinny też jej cycuszki zainteresować, średniaczki od dr Skwiercz
Stary 2011-10-25, 17:27   #1145
chinka1987
Przyczajenie

pisalam wczesniej, ale podam jeszcze raz 159cm, 47kg, 65 pod piersiami, 76 w "piersiach",talia 64, biodra 88,odstep sutkow 17cm (zmierzylam od samego srodka do srodka brodawki) nie mam dzieci, mam 24 lata
dziekuje bardzo za pomoc Pani pielegniarko
Stary 2011-10-25, 17:45   #1146
kasia1988stce
Raczkowanie

Cytat:
A lubisz jak teraz TŻ pieści ci piersi czy wolałaś takie pieszczoty przed zabiegiem?

Interesuje mnie czy taki zabieg daje kobiecie jeszcze jakieś korzyści oprócz, wizualnych i lepszego samopoczucia.
zdarzają się takie przypadki- ale jeden na wieeele

dużo zmienia w psychice.. co ma też duży wpływ na sprawy łóżkowe moim zdaniem (przynajmniej dla mnie)

Kupiłam dziś nowy staniczek zwykły, czarny koronkowy, ale żal było nie brać bo przeceniony z 180 koron na 30 (około 15zł)
jest mega wygodny i ma miękką fiszbinę, ale zastanawiam się czy i tak jej nie wyjąć.. nawet jakby się rozlazł to nie będzie mi szkoda, taki tani był.
hmmm no nie wiem jak sądzicie??

zdjęcia będą za minutke w albumie

buziaki dla Was wszystkich

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

juz wstawione
kasia1988stce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 18:03   #1147
Vanessita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kajuja1 Pokaż wiadomość
tak uwazasz? ja tez chyba bardziej do anatomów sie skłaniam. chociaz ja nie chce miec wielkiego cyca!!! no nie chce. a ty masz wybranego lekarza? jaki typ wkładki? nie doczytałam, nie wiem czy pisałaś

ale marudze wiem... sorry dziewczynki
Nie martw się ja też się strasznie boję bo jestem ogólnie bardzo wysoka i szczupła i ogólnie jako deska też jest spoko Widziałam i wiem, że tak jak dr robi implanty są duże ale nie wielkie. Nic spod pachy nie wychodzi i pięknie wypełniają wkładkę.
Ja mam op u Dr Skwiercz implancik cpg333 485cc...

Cytat:
Napisane przez Mirabellla Pokaż wiadomość

Vanessita o jeju..mam nadzieje że problemy finansowe CI sie rozwiążą i spełnisz swoje marzenie! eh ze tak musi być..że to musi byc tak drogie wrrr
Spełnię, spełnię... chwilkę muszę poczekać no ale wiem na co czekam i jest mi weselej....

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
hej VANESKOmówisz dokładnie jak moja pani dr,powiedziała dokładnie TAK:jak się rozbierzesz prze mężem lub w bikiki to będzie fajny cycek a w ubraniu one znikną!!!!!!!!!!tak odpowiedziała na moje obawy!!i wtedy jak robiłam u niej przymiarkę,z resztą którą mam w albumie to mikre te cyci mi wyszły..tzn małe w porównaniu z moimi obawami że bedę miała giganty,a widzisz jak ryżu napakuje to małe nie są..więc o co komon!!aaaaa...cóż..ja mam 161 53 kg,raczej wąską klatkę i odstający tyłek i zawsze miałam cycki to nie powinnam się bać!!

i jeszcze moja siostra wczoraj..jak jej poświeciłam cyckaminoo siostro nie dziwię się że chcesz zrobić tą operację!!!ale przestań już gadać bo to nudne!!!he he..widzicie po co mamy siebie tu na forum!!!
Mam tak jak ty ciąglę myślę i rozmyślam, a i tak wiem, że pójdę, włożę co mi dają i będę zadowolona. A jak będę już kilka dni przed to będę mdlała z bólu i wszystkich o odczucia pytała Jak to jest itp. itd hehe
Stary 2011-10-25, 18:49   #1148
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chinka1987 Pokaż wiadomość
pisalam wczesniej, ale podam jeszcze raz 159cm, 47kg, 65 pod piersiami, 76 w "piersiach",talia 64, biodra 88,odstep sutkow 17cm (zmierzylam od samego srodka do srodka brodawki) nie mam dzieci, mam 24 lata
dziekuje bardzo za pomoc Pani pielegniarko
No rzeczywiscie jestes bardzo drobna. Dla Ciebie taki optymalny implant to szerokosc max 11 cm. Tak wnioskuje na podstawie wielu obserwacji, studiowania tabelek i wymiarów Dziewczyn.
A ten Twój jaki ma byc?
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 18:55   #1149
Nadinka2
Raczkowanie

Kasiu sliczne piersiatka! Przejzalam albumik. A okazja super,tez lubie!
Stary 2011-10-25, 18:59   #1150
kajuja1
Raczkowanie

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Kaja a mierzyłaś ten implancik na sobie u doktorki??
ja wiem, ze dla mnie 430 byłoby zawiele jak przyszłam na forum dziewczynki namawiały mnie na takie implanciki powyżej 400 i oglądałam ich fotki, które bardzo mi się podobają i nawet byłam skłonna już sobie takie brać ale mija czas i okrzepłam tu już trochę i cieszę się, że miałam ten czas na myślenie bo teraz wiem czego chce i takie koło 300 będę dla mnie wystarczjące, tyle tylko by wypełnić flaczka
Dr Skwiercz jest napewno świetna i też bym jej zaufała ale jako, że Ty nie masz żadnych flaków do wypełniania a boisz się rozmiaru pogadaj z nią jeszcze o innych opcjach, spróbuj też tej przymiarki z ryżem żeby wiedzieć jaki rozmiar Ci pasuje. Krokusik pewnie nie ma wyboru bo musi wypełnić piersi po karmieniu ale jak Ty jesteś płaska to napewno można pokombinować z rozmiarkiem[/QUOTE]

ja jestem po dwóch ciazach i dwóch 10 miesiecznych karmieniach. swoje piersi uwielbiałam, kiedy karmiłam dzieci, miałam piekne, jedrne i sterczace wiec mysle ze te 430 ml które mi dr proponuje własnie wypełnia moja klatke piersiową
kajuja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 18:59   #1151
krokus26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
No rzeczywiscie jestes bardzo drobna. Dla Ciebie taki optymalny implant to szerokosc max 11 cm. Tak wnioskuje na podstawie wielu obserwacji, studiowania tabelek i wymiarów Dziewczyn.
A ten Twój jaki ma byc?
Witam,
dziś mam strasznie kiepski dzień. Ogólnie jestem osłabiona- pierwszy raz w swoim dorosłym życiu miałam krwotok z nosa- w dodatku w nocy podczas snu. Obudziłam się troszkę zakrwawiona. W pracy stres /cięcia budżetu, zwalnianie pracowników- ogólnie nie wesoło/. Porobiłam badania zgodnie z zaleceniem Pani dr i zobaczymy co tam słychać. Mam nadzieję, że to tylko przemęczenie i nic poważnego, gdyż termin zabiegu jest jedynym dla mnie dogodnym terminem.
Mirabelka i Joasi dziękuję za przyjęcie zaproszeń.
PS. Czy może któraś z Was wie co słychać u SweetM.? Jak ona się czuje?
Stary 2011-10-25, 19:01   #1152
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krokus26 Pokaż wiadomość
Witam,
dziś mam strasznie kiepski dzień. Ogólnie jestem osłabiona- pierwszy raz w swoim dorosłym życiu miałam krwotok z nosa- w dodatku w nocy podczas snu. Obudziłam się troszkę zakrwawiona. W pracy stres /cięcia budżetu, zwalnianie pracowników- ogólnie nie wesoło/. Porobiłam badania zgodnie z zaleceniem Pani dr i zobaczymy co tam słychać. Mam nadzieję, że to tylko przemęczenie i nic poważnego, gdyż termin zabiegu jest jedynym dla mnie dogodnym terminem.
Krwotok z nosa sie zdarza, mysle ze nie wplynie to na wyniki badan
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 19:05   #1153
Nadinka2
Raczkowanie

Klaudeczko dziekujemy za buziaki i sle w pospiechu gorące))
Stary 2011-10-25, 19:10   #1154
kajuja1
Raczkowanie

Cytat:
Witam,
mam nadzieje kochana ze wszystko bedzie dobrze ))trzymam kciuki. ja tez zamierzam po weekendzie robic badania, zeby w razie czego nie było akcje, ze wyniki jakies złe

gdzie robiłas usg i rtg klatki?
Stary 2011-10-25, 19:13   #1155
Nadinka2
Raczkowanie

Cytat:
Witam,
Oj bidulka nasza.To napewno sprawka stresu i wiru pracy. Napewno wyniki beda pozytywne,trzymam kciuki. Krokusku wiec teraz herbatka i odpoczywaj z nozkami w gorze!
Stary 2011-10-25, 19:21   #1156
krokus26
Raczkowanie

Cytat:
mam nadzieje kochana ze wszystko bedzie dobrze ))trzymam kciuki. ja tez zamierzam po weekendzie robic badania, zeby w razie czego nie było akcje, ze wyniki jakies złe

gdzie robiłas usg i rtg klatki?
Kochana USG robiłam u dr Podgórczyk w Gdańsku /ul. Miszewskiego 18, tel. 058 341-19-10/ aparat 4D- opis od ręki- super babka /tylko cenowo nie najtańsza- 100 zł/.
RTG i resztę badań robiłam dziś w swissmedzie na Wileńskiej w Gdańsku.
Kaja- na usg postaraj się już umówić, gdyż okazuje się, że terminy są dość odległe- tak było w przynajmniej jak dzwoniłam do kilku gabinetów na początku października.

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Nadinka2 Pokaż wiadomość
Oj bidulka nasza.To napewno sprawka stresu i wiru pracy. Napewno wyniki beda pozytywne,trzymam kciuki. Krokusku wiec teraz herbatka i odpoczywaj z nozkami w gorze!
Jesteś kochana. Ale jeszcze walczę z grafikami. Mam nadzieję, że się szybko uporam i będę mogła zastosować się do zaleceń.
Stary 2011-10-25, 19:21   #1157
amelia222
Raczkowanie

kochane chyba oszlalam z radkosci na punkcie moich panienek dzisiaj odkurzylam stare bluzeczki, zapraszam do nowego albumu
Stary 2011-10-25, 19:59   #1158
krokus26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez amelia222 Pokaż wiadomość
kochane chyba oszlalam z radkosci na punkcie moich panienek dzisiaj odkurzylam stare bluzeczki, zapraszam do nowego albumu
Dziękuję za przyjęcie zaproszenia. Twoje piersi wyglądają suuuper. Aż nie mogę się doczekać swoich.
Stary 2011-10-25, 20:25   #1159
Nadinka2
Raczkowanie

Cytat:

Cieszymy sie z Toba Amelko! Przesliczne!:cmo k:
Stary 2011-10-25, 20:49   #1160
grazia78
Raczkowanie

dobry wieczór kochane cycolinki chciałam bardzo podziękować Wszystkim kobietką,które mi pomogły i dodały otuchy po tym co napisała mi MIRAN na privie buziaczki dla was kochane cycolinki lecą ***
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 21:01   #1161
kajuja1
Raczkowanie

dziewczeta drogie wysylam do was zaproszenia, prosze o przyjecia

dziekuje
Stary 2011-10-25, 21:20   #1162
Cykaneczka
Raczkowanie

Mya Tak to już jest, że jak się stad wpadnie to pozniej juz ciezko wrocic, bo wiekszosc osob, ktore tu się przez ten czas zaczely udzielac, to dla mnie nieznajome
Dodałam nowe fotki do albumiku, zapraszam, jeśli ktoś jest ciekawy

Klaudeczko, Żabulku, dziękuję za komentarze

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=796824
Cykaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 21:40   #1163
amelia222
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez grazia78 Pokaż wiadomość
dobry wieczór kochane cycolinki chciałam bardzo podziękować Wszystkim kobietką,które mi pomogły i dodały otuchy po tym co napisała mi MIRAN na privie buziaczki dla was kochane cycolinki lecą ***

Witaj Kochana a co ona ci nawypisywala bo jestem po tylach, pozatym dziewczynki dziekuje za mile komentarze Doktorek trafil mi w sedno z tymi cycuchami, teraz to sie czuje prawdziwa kobieta Buziaczki dla was
Stary 2011-10-25, 21:53   #1164
Nadinka2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cykaneczka Pokaż wiadomość
Mya Tak to już jest, że jak się stad wpadnie to pozniej juz ciezko wrocic, bo wiekszosc osob, ktore tu się przez ten czas zaczely udzielac, to dla mnie nieznajome

A dzisiaj o Tobie Cykaneczko myslalam.Jeszcze ciekawe co u naszej Pumy Dawno jej nie bylo. Pozdrawiam.Zaraz zajrze do albumiku.
Stary 2011-10-25, 22:29   #1165
gwendolinka
Zadomowienie

Dziewczyny weźcie mi powiedzcie bo w innym watku nie ma takiego ruchu jak tu a juz brak odp mnie irytuje.
Czy można zajść w ciąże w 24 dniu cyklu miesiączkowego? Jakieś to nielogiczne a moja kolezanka to jest panikara i mówi ze ZAWSZE MOŻNA

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
no tak jak facet to tylko o jednym:P

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------

Korinka ja już kiedyś chyba prosiłam ale się przypomne, gdybyś mogła swoje fotki podrzucić bo mnie ten sam implancik który Ty masz interesuje
nie wiem czy nick masz od imienia ale moja środkowa córka to Kornelia istnie żywe srebro

ciekawe co się z Gwendolinką dzieje? Kajuje powinny też jej cycuszki zainteresować, średniaczki od dr Skwiercz
Jestem jestem Ostatnio nie nadąrzam z czytaniem ale staram się być na bierząco. Bo mi to ostatnio za duzo głowe zawracaja osoby które niepowinny .... Teraz bede czesciej

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Cytat:

Facetów to tylko jedno interesuje...
Ja miałam ok 2-3 mcy po operacji super wrażliwe cycki ale jeszcze nie na tyle żeby sprawiało mi to ból. Było fajnie, mega czułe. Teraz wszystko się unormowało. Ale jeśli podwodniak drażysz temat ... Mi się wydaję ze pewność siebie u kobiety udziela się w sytuacji łożkowej i jest wtedy fajniej. A nie jak ma kompleksy i jak się zgina, pręzy i wszystko robi żeby te cycki jak najlepiej zaprezentować

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 22:30   #1166
dagaa81
Raczkowanie

[QUOTE=gwendolinka;3015306 6]Dziewczyny weźcie mi powiedzcie bo w innym watku nie ma takiego ruchu jak tu a juz brak odp mnie irytuje.
Czy można zajść w ciąże w 24 dniu cyklu miesiączkowego? Jakieś to nielogiczne a moja kolezanka to jest panikara i mówi ze ZAWSZE MOŻNA

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Znam taki przypadek...niestety ale u każdej z nas inaczej to wszystko działa w organiźmie - ja tam tez uważam że zawsze można...mam kumpele co zaszła w ciąże zaraz po miesiączce....mało tego-to, że jest w ciąży zorientowała się w 5 m-cu ciąży jak coś tyć zaczęła, bo okres wciąż miała regularny w tej ciąży...
dagaa81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 22:44   #1167
gwendolinka
Zadomowienie

Na początku cyklu bardziej prawdopodobne bo ten Plemnik może "czekać" chyba ze 3 dni na owulację, ale pod koniec? 5 dni przed miesiaczka?

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 22:54   #1168
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez grazia78 Pokaż wiadomość
Nie potzrebujesz dodatkowych stresow, w dodatku tych nieuzasadnionych Trzymaj sie i czekaj w swoj dzien Bedziesz miala sliczne piersi od czarodzieja Widzialas album Amelki????
Brak slow

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Cytat:

nieznajome, ale bardzo sympatyczne
Uciekam do albumu I pisz czesciej:pala :

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Cytat:
dziewczeta drogie wysylam do was zaproszenia, prosze o przyjecia

dziekuje
przyjelam prosze Cie bardzo

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
Witaj Kochana a co ona ci nawypisywala bo jestem po tylach, pozatym dziewczynki dziekuje za mile komentarze Doktorek trafil mi w sedno z tymi cycuchami, teraz to sie czuje prawdziwa kobieta Buziaczki dla was
Amelia Masz boski dekold
To sa stare bluzki???? O ludzie
Jak bym Cie na ulicy zobaczyla, to bym wzroku nie oderwala:love :
Stary 2011-10-25, 22:58   #1169
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nadinka2 Pokaż wiadomość
A dzisiaj o Tobie Cykaneczko myslalam.Jeszcze ciekawe co u naszej Pumy Dawno jej nie bylo. Pozdrawiam.Zaraz zajrze do albumiku.

Tez mysle o Pumie
Wydarzyla sie niemila sprawa na rozowym Wszystkie dziewczyny poplynely po niej, ze ma BO i wyglada jak z filmow porno Popisalysmy troche , ale zniknela. Przykra sprawa Mam nadzieje, ze kiedys wroci, bo byla silna dziewczyna
Stary 2011-10-25, 23:04   #1170
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
heeelo laseczki
wkradł sie bład. ja mam termin na 16 listopada

Mya. mam dylemat i to wielki!!!! spac nie moge, jesc nie mogę no maskara jest.
chociaz intuicyjne gdzies tam w głowie mam te anatomy. i dr skiwercz. jej chyba ufam bardziej.
tylko jedno mnie zastanwia. czy one nie bede za wielkie!!!!???
Wybrać musisz sama- wiesz już wszystko . Jaka decyzja nie zapadnie- wierzę że juz niedlugo będziesz szczęśliwą cycolinką
Cytat:
Napisane przez kasia1988stce Pokaż wiadomość
Kupiłam dziś nowy staniczek zwykły, czarny koronkowy, ale żal było nie brać bo przeceniony z 180 koron na 30 (około 15zł)
jest mega wygodny i ma miękką fiszbinę, ale zastanawiam się czy i tak jej nie wyjąć.. nawet jakby się rozlazł to nie będzie mi szkoda, taki tani był.
hmmm no nie wiem jak sądzicie??

zdjęcia będą za minutke w albumie

buziaki dla Was wszystkich

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

juz wstawione
To ja już pędzę
Fiżbinka jeśli elastyczna/ergonomiczna i o odpowiednim promieniu nie powinna Ci krzywdy zrobić za jakiś czas. Ponoś sobie ten staniczek na próbę i oceń sama co się dzieje Jak go na troszkę założysz nawet teraz nic się nie stanie.

Cytat:
a to dziś jakieś świeto- tyle nowych fotek Oczywiście za chwileczkę Cie odwiedzę.

Cytat:
i Cykaneczka foteczki wkleiła.
A Ty stąd wypadłaś- nie możliwe, Cykaneczko z nami tak szybko rozstać się nie sposób

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Dziewczyny weźcie mi powiedzcie bo w innym watku nie ma takiego ruchu jak tu a juz brak odp mnie irytuje.

Jestem jestem Ostatnio nie nadąrzam z czytaniem ale staram się być na bierząco. Bo mi to ostatnio za duzo głowe zawracaja osoby które niepowinny .... Teraz bede czesciej

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Facetów to tylko jedno interesuje...
Ja miałam ok 2-3 mcy po operacji super wrażliwe cycki ale jeszcze nie na tyle żeby sprawiało mi to ból. Było fajnie, mega czułe. Teraz wszystko się unormowało. Ale jeśli podwodniak drażysz temat ... Mi się wydaję ze pewność siebie u kobiety udziela się w sytuacji łożkowej i jest wtedy fajniej. A nie jak ma kompleksy i jak się zgina, pręzy i wszystko robi żeby te cycki jak najlepiej zaprezentować
Hejeczka kochana. Koleżanka niechaj się zabezpieczy bo jak się jest taką panikarą to jak z sexu się cieszyć. Choć faktycznie - ciąża może się przydażyć zawsze. No ale i zabezpieczenia 100 % też nie ma- tzn jest zero sexu

Kaludeczko-co z sexem to Ci wytłumaczymy jak już będziesz po operacji

Vanesko - życze by jak najszybciej pieniążki się znalazły Luty to też piękny miesiąc na operację- rok się zacznie, zaczniemy realizować nowe postanowienia i nowe plany . Ty pojedziesz po swoje piersiątka

Chinko - myślę że warto zadzwonić i poprosić by były przygotowane dla Ciebie i większe implanciki I jak Pan dr. Cię obejrzy wtedy zadecydujecie które będą dla Ciebie najlepsze.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości