Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIII - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-25, 21:19   #1141
ja321
Raczkowanie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIII

hej dziewuszki ma ktoś gazetkę na przyszły tydzień
ja321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 21:21   #1142
_Lorelay_
Raczkowanie

Warto spróbować nowych rurek waflowych Tasso.

Wcześniej były z jakimś twardo-tłustym gniotem w środku.

Ostatnio coś mnie podkusiło na waniliowe i są pyszne!
Nadzienie delikatne i kremowe, a rurka kruchutka.
Dzisiaj dokupiłam kolejne dwie paczki i już jedna z nich jest opróżniona.

Pewnie zmienił się producent - teraz robi je Flis.
_Lorelay_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 21:33   #1143
lza_slonca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DudiBoy Pokaż wiadomość
Nie, no... cudów nie ma! Chcecie do Biedronki chodzić i się odchudzać, kiedy tam tyle dobrych i kuszących rzeczy?
A kto się odchudza

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Emocja20 Pokaż wiadomość
Umieram ze śmiechu

To jak, nie jadł nikt smażonej kapusty?
Eeee....jeszcze jej nie widziałam nigdy w Biedronce?

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Zussska Pokaż wiadomość

(...)

Edit:
Kaszki mleczny start robi za to Lubella(właśnie sprawdziłam). Napisano na opakowaniu, że Maspex, ale jak sprawdzimy na gepir.pl jest lubella
(...)
Nie wydaje mi się to odkryciem koleżanko bo jasno i wyraźnie jest opisane przy czyjej współpracy kaszki powstały i tam jest m.in. Lubella

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
(...)
Byłam dzisiaj na mini zakupach, bo skończyły się tabletki do zmywarki. Mam nadzieję, że te Biedronkowe Glossima też będą fajnie zmywały.
Osobiście ich nie polecam. Nie dość, że trzeba dokupić do nich nabłyszczacz i sól to nie domywają i naczynia mają dla mnie brzydki zapach

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Cytat:
Napisane przez ja321 Pokaż wiadomość
hej dziewuszki ma ktoś gazetkę na przyszły tydzień
Którą gazetkę konkretnie

Dukam po raz 2

start: 97kg
faza I od 16.11. do 24.11
koniec: 91,9kg

start II faza: 92,7 kg
faza II 25.11
lza_slonca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 21:36   #1144
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lza_slonca Pokaż wiadomość
Osobiście ich nie polecam. Nie dość, że trzeba dokupić do nich nabłyszczacz i sól to nie domywają i naczynia mają dla mnie brzydki zapach
Nabłyszczacz i sól używamy zawsze do każdych tabletek. Nawet nie pomyślałam o tym, żeby ich nie używać.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 21:40   #1145
ja321
Raczkowanie

Cytat:
A kto się odchudza

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Eeee....jeszcze jej nie widziałam nigdy w Biedronce?

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Nie wydaje mi się to odkryciem koleżanko bo jasno i wyraźnie jest opisane przy czyjej współpracy kaszki powstały i tam jest m.in. Lubella

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Którą gazetkę konkretnie
Tę inspiracje tygodnia która bd od tego tygodnia
ja321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 21:52   #1146
lza_slonca
Zakorzenienie

Cytat:
Nabłyszczacz i sól używamy zawsze do każdych tabletek. Nawet nie pomyślałam o tym, żeby ich nie używać.
Ja używam : "CALGONIT QUANTUM - Kostka zwiera: środek myjący, środek nabłyszczający, sól, ochronę szkła przed matowieniem, środek do usuwania trudnych zabrudzeń. Do tego zawiera aktywny żel, który nadaje efekt końcowy, naczynia lśnią jak nowe. "
Więc nie bawię się w nic więcej prócz tabletki...

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Cytat:
Napisane przez ja321 Pokaż wiadomość
Tę inspiracje tygodnia która bd od tego tygodnia
Inspiracji nie było. Była urodowa od 29 lutego i specjalnie dla Ciebie...

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Nadrobiłam 4 strony w 10min, a teraz idę spać bo mam migrenę..i nawet żelki ssylki nie pomogły razem z napojem 4FIT. Dobranoc...

Dukam po raz 2

faza II 25.11
Stary 2012-02-25, 22:05   #1147
baggy
Raczkowanie

Mój tż poszedł dziś do biedrony szukać ciasta z jabłkami, ale nic takiego nie było ;-( Za to kupił roladę z truskawkami. Całkiem znośna była ;-)
baggy jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-25, 22:09   #1148
Odonate
Zadomowienie

GG do Odonate

Muszę powiedzieć, że nie udało mi się przebrnąć przez imponującą liczbę trzynastu wątków... ale chyba mogę dołączyć, co?
Stary 2012-02-25, 22:13   #1149
DudiBoy
Zakorzenienie

GG do DudiBoy

Cytat:
Napisane przez Emocja20 Pokaż wiadomość
Umieram ze śmiechu

To jak, nie jadł nikt smażonej kapusty?
Cytat:
Napisane przez Caroline3010 Pokaż wiadomość
Co to za smażona kapusta ? ja w ogólnie nie wiem o co chodzi, ale kapustę bardzo lubie to też zaciekawił mnie ten produkt

Jeżeli mowa o kapuście zasmażanej "U Jędrusia" to polecam, naprawdę smakuje jak robiona w domu. Buraczki i marchewka z groszkiem również pycha.
300g, ok. 3,50zł

[Dobrze, że kubeczki po tym zbieram ]
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0502.jpg (83,4 KB, 87 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0501.jpg (115,9 KB, 74 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0503.jpg (86,9 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0504.jpg (89,8 KB, 46 załadowań)
DudiBoy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 22:18   #1150
DudiBoy
Zakorzenienie

GG do DudiBoy

Cytat:
Uwaga, moje własne, świeże odkrycie(choć może ktoś już o tym pisał, nie wiem, nie sprawdzałam)

Herbata Dakir zielona liściasta oraz zielona z białą, które sa chyba po 2,99 zł. produkowane są przez firmę Mokate. Naszą polską

Proszę o klik w podpis

Edit:
Kaszki mleczny start robi za to Lubella(właśnie sprawdziłam). Napisano na opakowaniu, że Maspex, ale jak sprawdzimy na gepir.pl jest lubella

Żeby było ciekawej płyn do płukania ust robi TORF CORPORATION Fabryka Leków, czyli Tołpa

Maspex Wadowice to producent marki Lubella

DudiBoy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 22:18   #1151
Mithrillek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kaaren84 Pokaż wiadomość
I mam pytanie do Wizażanek i Wizażystów pracujących w Biedronce. Przewija się tu wątek innej ceny przy kasie i innej na półce i prawie klienta do walki o swoje pieniądze . Też miałam niedawno taki przypadek - inna cena na półce(niezdjęta cena promocyjna), inna( sporo wyższa) przy kasie. Zorientowałam się po odejściu od kasy, ale jeszcze w sklepie. W pierwszej chwili, chciałam interweniować, ale czytając w prasie horrory o wykorzystywaniu pracowników w B., pomyślałam, że moja interwencja, może skończyć się poleceniem po premii jakiejś dziewczynie, odpowiedzialnej za zmiany cen i......zrezygnowałam. Miałam rację obawiając się takiej reakcji kierowniczki - czy nie? Wiem, wiem, że o swoje (pieniądze) należy walczyć i że kto ma miekkie serce, musi miec twardą d().......
Nie ma najmniejszego problemu w takich sytuacjach. Nawet lepiej, jak klient zgłosi taki przypadek, bo wtedy zła cenówka natychmiast wyleci do kosza. Najczęściej jest to zwykłe przeoczenie. Każdemu może się zdarzyć.
Oczywiście rozumiem (sam też jestem klientem), że można się poczuć "zrobionym w bambuko", ale nie bójcie się zawołać w takich sytuacjach kierownika sklepu.

Procedura wygląda tak ():
Jeżeli towar przy kasie okaże się droższy, informujemy o tym kasjera i prosimy aby zadzwonił po kierownika.
Osoba z kierownictwa zechce zapewne sprawdzić, czy faktycznie na sklepie nadal wisi stara cena (bo czasami ludzie nie patrzą na cenówkę, na którą trzeba - u nas cena zawsze nad produktem i po lewej jego stronie).
Jeżeli faktycznie nad towarem będzie stara cena, to jedyną rzeczą, którą KS (kierownik sklepu) może zrobić, to zaproponowanie zwrotu pieniędzy.
Trwa to dosłownie małą chwilunię.
Klient oddaje towar i dostaje swoją kasiorę.
Ja osobiście na swoich sklepach nie robiłem z tego powodu wielkiej afery pracownikom, ale ludzie są różni...

Niestety, ceny w naszych sklepach ustalane są odgórnie, po czym na bieżąco są wysyłane z serwerów do każdego obiektu i kierownictwo na sklepie nie ma żadnej możliwości modyfikacji danej ceny.
Nie mogą więc sprzedać towaru po niższej cenie, gdyż na kasie zawsze nabije się cena ustalona odgórnie.
Oczywiście różne sklepy należą do różnych "grup cenowych", stąd różnice w cenach danego towaru na różnych sklepach.
Ale to już inna bajka
.

Edytowane przez Mithrillek
Czas edycji: 2012-02-25 o 22:19
Mithrillek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-25, 22:25   #1152
tapetka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Lorelay_ Pokaż wiadomość
Warto spróbować nowych rurek waflowych Tasso.

Wcześniej były z jakimś twardo-tłustym gniotem w środku.

Ostatnio coś mnie podkusiło na waniliowe i są pyszne!
Nadzienie delikatne i kremowe, a rurka kruchutka.
Dzisiaj dokupiłam kolejne dwie paczki i już jedna z nich jest opróżniona.

Pewnie zmienił się producent - teraz robi je Flis.
a ja mam niestety odmienne zdanie.
Produkowane przez Tago były o wiele lepsze...
Te nadzienie z tych się "wylewa"
na pewno więcej nie kupię
poza tym cena też wcale nie jest kusząca
Stary 2012-02-25, 22:33   #1153
lilianna90
Kocia i psia mama :)

Cytat:
Napisane przez DudiBoy Pokaż wiadomość
Jestem lepszy
Ja podczas akcji gdzie miałem coś "przemycić" włożyłem serek w plastrach Hohlandu do pudełka z Delmą ^^ ( wybrałem trochę margaryny woreczkiem i zostawiłem w pustym kartonie po konfiturze, w którym niby grzebałem)^^
Pani na kasie nic nie zauważyła
To już przesada...

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Mithrillek Pokaż wiadomość
Nie ma najmniejszego problemu w takich sytuacjach. Nawet lepiej, jak klient zgłosi taki przypadek, bo wtedy zła cenówka natychmiast wyleci do kosza. Najczęściej jest to zwykłe przeoczenie. Każdemu może się zdarzyć.
Oczywiście rozumiem (sam też jestem klientem), że można się poczuć "zrobionym w bambuko", ale nie bójcie się zawołać w takich sytuacjach kierownika sklepu.

Jeżeli towar przy kasie okaże się droższy, informujemy o tym kasjera i prosimy aby zadzwonił po kierownika.
Osoba z kierownictwa zechce zapewne sprawdzić, czy faktycznie na sklepie nadal wisi stara cena (bo czasami ludzie nie patrzą na cenówkę, na którą trzeba - u nas cena zawsze nad produktem i po lewej jego stronie).
Jeżeli faktycznie nad towarem będzie stara cena, to jedyną rzeczą, którą KS (kierownik sklepu) może zrobić, to zaproponowanie zwrotu pieniędzy.
Ja osobiście na swoich sklepach nie robiłem z tego powodu wielkiej afery pracownikom, ale ludzie są różni...

Niestety, ceny w naszych sklepach ustalane są odgórnie, po czym na bieżąco są wysyłane z serwerów do każdego obiektu i kierownictwo na sklepie nie ma żadnej możliwości modyfikacji danej ceny.
Nie mogą więc sprzedać towaru po niższej cenie, gdyż na kasie zawsze nabije się cena ustalona odgórnie.
Oczywiście różne sklepy należą do różnych "grup cenowych", stąd różnice w cenach danego towaru na różnych sklepach.
Ale to już inna bajka
.
Już kiedyś Ci pisałam, ale pewnie zaginęło gdzieś w tej gęstwinie postów. Pracujesz jako Kr, Ko gdzieś w Cd? Czy jeszcze gdzieś indziej? Z czystej ciekawości pytam
lilianna90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 23:04   #1154
Mithrillek
Raczkowanie

Teraz w Centrum, ale ciii...
Mithrillek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 23:19   #1155
lilianna90
Kocia i psia mama :)

Cytat:
Nie mój rejon, więc będę ciii
lilianna90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-25, 23:52   #1156
princesa89
Raczkowanie

Ja z nowej gazetki zapoluję na żele pod prysznic apart i nivea i lakiery bo mam na nie ostatnio szał mam ich mnóstwo ale nie umiem się powstrzymać , teraz ostatnio kupiłam sobie lakier magnetyczny golden ros polecam super sprawa i zestaw do stempelków konad też polecam.
Z gazetki urodowej w sumie nic więcej mi nie wpadło w oko. A 1 marca pędzę do biedronki po bajkową porcelanę, mimo że nie jestem dzieckiem to uwielbiam takie motywy. Kupię na pewno Kubusia Puchatka i królewnę śnieżkę mam taki zestaw porcelany z dzwoneczkiem którego kocham mam nawet w awatarze też z biedronki i jest super kubek i talerzyk obowiązkowo jest zawsze na śniadanie
princesa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 03:53   #1157
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
[B] [B]Od razu mi lepiej jak wiem,ze nie tylko ja sie tak smakiem musze obejsc bedac w biedronie i widzac te wszystkie pysznosci
ale damy rade w grupie sila[COLOR="Silver"]
I vice versa, raźniej nieco
Cytat:
W biedronce jest tylko jeden - niebieski Smile. Za niecałe 6 zł warto spróbować
Ale nie pali tak jak listerine
Zgadzam się

Edytowane przez laisla
Czas edycji: 2012-02-26 o 03:56
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 05:09   #1158
wredek
Zadomowienie

Wczoraj byłam w biedronce i widziałam jakiś zestaw do fitnessu i jeszcze czegoś (w jednym kartonie) za 40 zł. I mam pytanie (bo nie przyjrzałam się mu dokładnie ) co zawiera ten zestaw? Widziałam tylko, że chyba piłkę, ale co jeszcze? Czy ktoś posiada? Warto kupić?
Stary 2012-02-26, 07:12   #1159
kaaren84
Raczkowanie

Cytat:

Ale to już inna bajka
.
Dzięki za dokładną odpowiedź. Zrozumiałam, że mogłam zrezygnować z zakupu(i jeszcze może narobić nieprzyjemności jakiejś dziewczynie). Czyli, zdecydowałam dobrze, bo towar mi się podobał i nawet po tej wyższej cenie - nie żałuję zakupu.

kaaren84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-26, 07:51   #1160
Oh Peggy Brown
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wredek Pokaż wiadomość
Wczoraj byłam w biedronce i widziałam jakiś zestaw do fitnessu i jeszcze czegoś (w jednym kartonie) za 40 zł. I mam pytanie (bo nie przyjrzałam się mu dokładnie ) co zawiera ten zestaw? Widziałam tylko, że chyba piłkę, ale co jeszcze? Czy ktoś posiada? Warto kupić?
Piłkę dużą, pompkę i dwie małe ciężkie piłeczki

Uważam, że warto kupić Ta duża piłka- body ball jest świetna do siedzenia, do gimnastyki, do zabawy, dla dzieci nawet, a do tego w tym zestawie wychodzi bardzo tanio! Na allegro kosztuje od 40 zł wzwyż.

cudo <3
Oh Peggy Brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 08:01   #1161
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja używam : "CALGONIT QUANTUM - Kostka zwiera: środek myjący, środek nabłyszczający, sól, ochronę szkła przed matowieniem, środek do usuwania trudnych zabrudzeń. Do tego zawiera aktywny żel, który nadaje efekt końcowy, naczynia lśnią jak nowe. "
Uważam, że jak coś jest do wszystkiego, to tak naprawdę jest do niczego. Jakoś nie wierzę w milion funkcji ukrytych w jednej rzeczy. Ale to moja opinia. Póki co poszły już dwa zmywania z Biedronkowymi tabletkami i wszystko jest ok.
Cytat:
Napisane przez wredek Pokaż wiadomość
Najbardziej zależało mi na piłce, więc kupiłam, ale jestem średnio zadowolona. Piłka jest dość cienka i jeszcze coś w jej środku lata (jakiś mały plastikowy element), a przecież nijak tego nie wyjmę. I czuję, jakby ciągle schodziło mi powietrze.
Cytat:
Napisane przez Oh Peggy Brown Pokaż wiadomość
Piłkę dużą, pompkę i dwie małe ciężkie piłeczki

Uważam, że warto kupić Ta duża piłka- body ball jest świetna do siedzenia, do gimnastyki, do zabawy, dla dzieci nawet, a do tego w tym zestawie wychodzi bardzo tanio! Na allegro kosztuje od 40 zł wzwyż.
W zestawie jest jeszcze taśma gumowa do rozciągania.
Do 40 zł też się na All taka piła znajdzie. Chłopak kupił, dał mniej niż 40 zł i jego piłka wydaje mi się lepsza od tej Biedronkowej. Na pewno jest o wiele grubsza i wygodniej mi się na niej siedzi.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 08:13   #1162
Oh Peggy Brown
Zakorzenienie

Cytat:
W zestawie jest jeszcze taśma gumowa do rozciągania.
Do 40 zł też się na All taka piła znajdzie. Chłopak kupił, dał mniej niż 40 zł i jego piłka wydaje mi się lepsza od tej Biedronkowej. Na pewno jest o wiele grubsza i wygodniej mi się na niej siedzi.
I z przesyłką wyszło taniej niż 40? :O
Jednak i tak zestaw wychodzi bardzo tanio.

cudo <3
Oh Peggy Brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 08:20   #1163
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
W biedronce jest tylko jeden - niebieski Smile. Za niecałe 6 zł warto spróbować
Ale nie pali tak jak listerine
Mnie wystarczająco pali. Często daję go mniej, niż pisze na opakowaniu.
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2012-02-26, 08:45   #1164
lza_slonca
Zakorzenienie

Cytat:
Uważam, że jak coś jest do wszystkiego, to tak naprawdę jest do niczego. Jakoś nie wierzę w milion funkcji ukrytych w jednej rzeczy. Ale to moja opinia. Póki co poszły już dwa zmywania z Biedronkowymi tabletkami i wszystko jest ok.
(...)
Dla każdego co innego

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Odonate Pokaż wiadomość
Muszę powiedzieć, że nie udało mi się przebrnąć przez imponującą liczbę trzynastu wątków... ale chyba mogę dołączyć, co?
Możesz
Witaj, to co na szaro to Nasz kochany spam a na czarno tyczy się Biedronki
Założyłyśmy też KBO (Klub Biedronkowych Odchudzaczek) ale chyba zmienimy na KBD (Klub Biedronkowych Dietek)

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

a i co do tej kapusty, buraczków itp..u mnie tego nigdy nie było :| a spróbowało by się...

Dukam po raz 2

faza II 25.11
Stary 2012-02-26, 08:46   #1165
Tequilka_84
Rozeznanie

Cytat:
Wojnicz czy ruda?

Tequilka_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 08:54   #1166
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Dla każdego co innego

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Możesz
Witaj, to co na szaro to Nasz kochany spam a na czarno tyczy się Biedronki
Założyłyśmy też KBO (Klub Biedronkowych Odchudzaczek) ale chyba zmienimy na KBD (Klub Biedronkowych Dietek)

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

a i co do tej kapusty, buraczków itp..u mnie tego nigdy nie było :| a spróbowało by się...
tylko KBD juz tak nie bedzie ladnie brzmialo zostanmy przy KBO pliss
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 09:15   #1167
lza_slonca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
tylko KBD juz tak nie bedzie ladnie brzmialo zostanmy przy KBO pliss
No ok, niech zostanie KBO

Dukam po raz 2

faza II 25.11

REKLAMA
Stary 2012-02-26, 09:21   #1168
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
No ok, niech zostanie KBO
To super dzienks
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 09:24   #1169
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
o których tavletkach piszesz?
tych co były niedawno w gazetce 100szt za 24,99? czy o tych co są w stałej ofercie za 17zł 40sz t- one są chyba "alli in one" a przynajmniej "3 w 1", te z ostatniej gazetki były bez niczego, trzeba dodatkowo nabłyszczacz i sól

Cytat:
Cytat:
a sól to i tak powinna być w zmywarce, nawet w każdej instrukcji obsługi pisze, ze po zakupie, podłączeniu, przed pierwszym użyciem, trzeba napełnić zbiornik na sól do pełna.

Cytat:
słyszałam, że Glossima ta ze stałej oferty B. jest w porządku, porównywalna z W5 z Lidla, której używam i jestem zadowolona
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 09:27   #1170
Caroline3010
Raczkowanie

W ramach KBO kupiłam dziś w tylko jabłko i banana Oprócz tego kupiłam też chusteczki wyciągane bo są już świąteczne wzory lubię jak są takie sezonowe opakowania ale mogliby już dać coś nowego bo od kilku lat są takie same na święta. Zakupiłam także papier velvet 16 rolek za 9,99 i jak przyniosłam do domu to stwierdziłam że w sumie nie było to wcale tak tanio, ale przynajmniej wielka paka będzie na dłużej

Ale miałam problem bo ten papier był ustawiony strasznie wysoko i wszystkie paczki takie zafoliowane, rozdarłam jedna tak na wysokości wzroku bo do najwyższych nie dostawałam i myślę sobie jak wyjmę jedna paczke to nic sienie stanie Niestety jak wyjęłam jedną to te z góry nie trzymały się i wszystko zaczeło spadać, oczywiście nie doprowadziłam do katastrofy i przytrzymałam wszystkie paczki ale zostałam uwięziona trzymając papier, nie mogłam odejść bo wszysto by runęło Już miałam wołać o pomoc, ale udało mi się tak przesunąć paczki z niższej warstwy ze konstrukcja stanęła i trzymała się już bardzo dobrze, spokojnie mogłam odejść bez obawy że się zaraz zawali
W związku z tą sytuacją czasem denerwuje mnie to że produkty w B są w tych wielkich kartonach, często poustawiane bardzo wysoko i ja muszę się często bardzo wysilać żeby dosięgnąć albo prosić kogoś z obsługi o pomoc.
Caroline3010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości