U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012 ! - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-19, 18:21   #1141
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_
Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
evvcia mam trochę więcej czasu na to, bo ja dopiero za 2 dni 36 tydzien zaczynam..,Ale postanowiłam już że się za to wezmę za parę dni

A stopy też mam spuchnięte od stania w kuchni. Ale jak już będzie masakra to napije się pokrzywy, staram się nie pic za częśto, ale jak już jest b.źle to piję bo pomaga.
Do tego nogi w górę i da się życ
U mnie dziś to jakaś tragedia z tymi stopami właśnie leżę z nimi w górze. Nienawidzę tego

Ciekawe jak tam Alegna w szpitalu

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11
Córeczka Laura, ur. 22.03.12
Będziemy ślubować 31.08.13

evvcia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 18:30   #1142
desia888
Wtajemniczenie

Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012

Cytat:
a widzisz, ja nawet nie bardzo miałam jak w weekend wejśc i poczytac, bo mi net szwankował.. i mnie rozłączało.
Jak ja Cię rozumiem, że denerwuje Cię ta niemoc, ja mam dokładnie to samo, wkurza mnie że jestem taka niezdrana i z rąk wszystko leci!
DObrze, że już lepiej
Słoneczko zadziałało

Jej, ja jeszcze nawet nie mam listy co do szpitala spakowac, muszę się ogarnąc póki nastanie ta 12 częśc wątku

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

a to ja tez mam czasem i tak i tak..

Miałam dziś dzień pichcenia - zrobiłam placki po zbójnicku (czy też po węgiersku, w sumie to nie wiem jaka jest różnica) a przed chwilą kajmaka. Dawno nie jadłam słodyczy i jakoś mnie tak wzięło!
No juz sie nie moge doczekac kiedy znowu np odkurzenie zabierze mi tyle czasu ile powinno a nie 3 razy tyle

Adaikaka ja tez czasami zaluje ze niektorych rzeczy takich typowo meskich jak np skrecenie lozeczka nie potrafie sama, bo moj skreci i zrobi, fakt, ale czasami to poszloby 100 razy szybciej gdybym sama umiala
A dzisiaj skrecilam karuzelke do lozeczka , calkowicie sama
Duzej filozofii tam nie bylo, a jednak jestem z siebie dumna, bo jestem kompletne antytalencie, jak widze instrukcje obslugi czegokolwiek to czuje kompletna pustke w glowie

Jeszcze z Adasiem ponaklejamy naklejki nad lozeczkiem Viki, i pomalutku tez bede mogla wstawiac OSTATNIE zdjecie
Ale jednak poczekam chociaz do skonczonego 37 tygodnia

Viki 28.04.2012
desia888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 18:31   #1143
Zia_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MoniaHan Pokaż wiadomość
ogolnie porod do tych bezproduktywnych boli partych wspominam bardzo milo, byla bardzo spokojna atmosfera, gdyby w tej atmosferze sie porod skonczyl (a mialam taki plan to bylabym super zadowolona no ale przeszlosci sie nie cofnie, najwazniejsze ze mam obok siebie teraz malutka kruszynke
No wlasnie az do skurczy partych twoj porod wygladal dokladnie tak jaki sama chcialabym miec... Bardzo mi imponuje twoj spokoj no i oczywiscie wsparcie jakie mialas od TZ. Niestety nie do konca jest tak ze jak jestes dzielna i spokojna to w nagrode wszystko pojdzie wedlug optymistyczniego planu Ale koniec koncow zdrowie i bezpieczenstwo maluchow najwazniejsze przeciez! Hania jest cudna a Wy wygladacie na bardzo szczesliwych!

Kciuki za Balbinke!
Zia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 18:32   #1144
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez evvcia_ Pokaż wiadomość
U mnie dziś to jakaś tragedia z tymi stopami właśnie leżę z nimi w górze. Nienawidzę tego

Ciekawe jak tam Alegna w szpitalu
No ja czatuje przy komorce caly dzien na wypadek gdyby cos napisala akurat do mnie bo wiem ze miala moj numer
No ale cisza, wiec tez sie zastanawiam co u Niej!

Viki 28.04.2012
Stary 2012-03-19, 18:33   #1145
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Moj mały wisial mi na cycu od 15 do 18 mały ssaczek jeden
Najpierw ssal przez 50 minut potem troche czuwania, zmiana pieluszki, pogadalismy sobie popatrzylismy w oczy a potem znow dojadał 20 minut potem 15 minut i znow 10 minut
W koncu zasnal

konia trzymam kciuki za usg!

Monia dzielna bylas!

Cytat:
Napisane przez MegMakeUp Pokaż wiadomość
Właśnie wysłałam na maila kilka zdjęć. Zanim dostaniemy od fotografa to pewnie minie, ale to co mam i się w miare nadaje to prosze
slicznie wygladalas, zjawiskowo
Cytat:
Napisane przez desia888 Pokaż wiadomość
A nie uzywacie dziewczyny nakladek na sutki przy takich problemach?
Pisze w liczbie mnoegiej bo wiecej dziewczyn pisalo o problemie z poranionymi sutkami
Nam w szkole rodzenia mowili ze jesli taki wlasnie problem jest to do zagojenia mozna spokojnie sprobowac nakladek, ja mysle ze jakby co to sprobuje
Ja mam nakladki z aventu, probowalam jak krwawil mi sutek, ale moj Szymonek nie chcial jesc przez nakladki, pluł tym.
Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Ja mysle,ze tak ladnie spi,bo po prostu jest dobrze najedzony.Moja Wiki tez w nocy przesypiala po 6-8 godz i nie budzilam jej,bo przybierala rewelacyjnie.
.
Dzieki Małgosiu W srode mam wizyte u pediatry to podpytam no i bedzie wazony wiec dowiem sie jak przybiera. Ogolnie lubi sobie pojesc
Cytat:
Napisane przez Mravka Pokaż wiadomość
o to moze niech Szymonek zamieni dwa slowa z Robertem i wytlumaczy,ze woda Mu nie wypali skory
No cena jest srednio fajna,bo chyba 42zł placiłam, ale sutasy uratowała więc jestem wdzięczna...a opakowanie duże więc raczej nie zabraknie. Dziekuje za link będzie na przyszłosc
hehe No coz, nie kazdy rodzi sie plywakiem
Cytat:
SMS OD BALBINKI!!!!!!!!!!!

''Polozna mi taki masaz odstawila ze krwotoku dostalam. cisnienie mi spadlo 58/55, dziecko mialo ponad 200 tetno i zabrali mnie do szpitala. narazie czekam na lekarza, boli jako takich nie mam tylko takie uczucie jakby mi brzuch mial opasc''
biedna Balbinka;/
Trzymaj sie kochana!
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 18:39   #1146
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
Najpierw ssal przez 50 minut potem troche czuwania, zmiana pieluszki, pogadalismy sobie popatrzylismy w oczy a potem znow dojadał 20 minut potem 15 minut i znow 10 minut
W koncu zasnal

konia trzymam kciuki za usg!

Monia dzielna bylas!

slicznie wygladalas, zjawiskowo

Ja mam nakladki z aventu, probowalam jak krwawil mi sutek, ale moj Szymonek nie chcial jesc przez nakladki, pluł tym.

Dzieki Małgosiu W srode mam wizyte u pediatry to podpytam no i bedzie wazony wiec dowiem sie jak przybiera. Ogolnie lubi sobie pojesc

hehe No coz, nie kazdy rodzi sie plywakiem

biedna Balbinka;/
Trzymaj sie kochana!
Jejku, tak napisalas o tym patrzeniu w oczy ze ja tez juz bym chciala
A to pech ze nie chcial jesc przez nakladke!
Ale najwazniejsze ze Wam sie unormowalo karmienie wogole!
Bo tylko na piersi jestescie, prawda?

a wogole to sie ciesze bo dostane od siostry wage taka dla niemowlakow, wiec bede mogla na biezaco wage sprawdzac przed i po karmieniu i tym sposobem bede wiedziala ile mala wyciagnela z cyca

Viki 28.04.2012

Edytowane przez desia888
Czas edycji: 2012-03-19 o 18:41
Stary 2012-03-19, 18:42   #1147
gkatarzynka
Zadomowienie

Podczytuję Was co chwilę, ale ten przedszpitalny stres mnie totalnie dołuje i jakoś nie mam weny do pisania....

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i ewentualne badania...
MoniaHan, normalnie się popłakałam czytając opis... jakoś tak odniosłam do siebie, bo też na Hanię czekam... choć u mnie ma być zaplanowana cesarka...

A teraz idę w końcu spakować się na jutro do szpitala... i ciągle sie modlę, żeby nie było miejsc... bo ja przeciez nie muszę leżeć w szpitalu jeśli mają mi podać tylko no-spę i ewentualnie zrobić ktg... tak samo mogę co jakiś czas zaglądać na izbę i mogą mi tam robić ktg a potem mogę wrócić do domu... tak sobie to wykombinowałam zwłaszcza, że i tak czeka mnie trochę pobytu w szpitalu przed samym porodem i po nim,....
gkatarzynka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-19, 18:50   #1148
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Jejku, tak napisalas o tym patrzeniu w oczy ze ja tez juz bym chciala
A to pech ze nie chcial jesc przez nakladke!
Ale najwazniejsze ze Wam sie unormowalo karmienie wogole!
Bo tylko na piersi jestescie, prawda?
Tak tylko na piersi Z czego bardzo sie ciesze, kontakt z dzieckiem i ta bliskosc jest niesamowita, niestety z Filipkiem tej bliskosci nie mialam.
Oczywiscie tez jestem "uwiazana" ale na razie mi to nie przeszkadza
A oczka otwiera coraz czesciej i tak patrzy fajnie, zapamietuje buzie mamusi Smieje sie zawsze do niego, ze patrzy na te wlosy co stercza w kazda strone
Jeszcze troszke i bedziesz swoja Małą tulila i bedziecie sobie patrzec w oczka.
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 18:55   #1149
adaikaka
Zakorzenienie

GG do adaikaka

Cytat:
No juz sie nie moge doczekac kiedy znowu np odkurzenie zabierze mi tyle czasu ile powinno a nie 3 razy tyle

Adaikaka ja tez czasami zaluje ze niektorych rzeczy takich typowo meskich jak np skrecenie lozeczka nie potrafie sama, bo moj skreci i zrobi, fakt, ale czasami to poszloby 100 razy szybciej gdybym sama umiala
A dzisiaj skrecilam karuzelke do lozeczka , calkowicie sama
Duzej filozofii tam nie bylo, a jednak jestem z siebie dumna, bo jestem kompletne antytalencie, jak widze instrukcje obslugi czegokolwiek to czuje kompletna pustke w glowie
ooo taaakkk gdzie te czasy kiedy w pół dnia sprzątnęłam całe mieszkanie
spoko loko ... teraz, zaraz bedziemy musiały się ruszać 3 x szybciej

mąż składa łóżeczko
a fotelik ocieka z wody

Jutro jadę do rodziców więc nic nie zrobię ale po jutrzeee
Stary 2012-03-19, 19:11   #1150
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak tylko na piersi Z czego bardzo sie ciesze, kontakt z dzieckiem i ta bliskosc jest niesamowita, niestety z Filipkiem tej bliskosci nie mialam.
Oczywiscie tez jestem "uwiazana" ale na razie mi to nie przeszkadza
A oczka otwiera coraz czesciej i tak patrzy fajnie, zapamietuje buzie mamusi Smieje sie zawsze do niego, ze patrzy na te wlosy co stercza w kazda strone
Jeszcze troszke i bedziesz swoja Małą tulila i bedziecie sobie patrzec w oczka.
Mam nadzieje ze u nas bedzie tak jak u Ciebie, Adasia tez nie udalo mi sie nigdy karmic tylko cycem, niestety , to moze chociaz tym razem sie uda!
Bede walczyc o to
No Aguska, ja juz tak tesknie za tymi malymi oczkami ze szok

Pomalu wszystko gotow, dzisiaj przyszedl fotelik, tylko prasowanie mi zostalo i wlasciwie nic wiecej chyba

Katarzynka , oby Cie puscili do domu! No ale jesli Cie zatrzymaja to nie stresuj sie niepotrzebnie bo i tak nic nie zmienisz (latwo mowic - wiem)
Wkazdym razie powodzenia na ktg jutro!

Adaikaka , a co zrobilas z fotelikiem ze ocieka woda?

Jolka jak tam atmosfera w domu?

Viki 28.04.2012

Edytowane przez desia888
Czas edycji: 2012-03-19 o 19:13
Stary 2012-03-19, 19:19   #1151
adaikaka
Zakorzenienie

GG do adaikaka

Cytat:

Adaikaka , a co zrobilas z fotelikiem ze ocieka woda?
to co materiałowe wyprałam już jakiś czas temu... dzsiaj umyłam to co plastikowe... już ociekło
Stary 2012-03-19, 19:25   #1152
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez adaikaka Pokaż wiadomość
to co materiałowe wyprałam już jakiś czas temu... dzsiaj umyłam to co plastikowe... już ociekło
A no, chyba ze tak
A dopiero teraz widze ze tp z usg masz taki jak ja 14.04
A z kiedy ten termin masz, tzn usg z ktorego tygodnia?

Viki 28.04.2012
Stary 2012-03-19, 19:28   #1153
adaikaka
Zakorzenienie

GG do adaikaka

Cytat:
A no, chyba ze tak
z 33
to tak sobie wpisałam dla podtrzymania swojej nadziei, że jednak do tego 14.04 się rozpakuje... a dokładnie raczej rozpakują mnie bo chyba będę mieć CC...
Stary 2012-03-19, 19:32   #1154
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

za Balbinke
MoniaHan ale sie rozpisalas ale fajny opis, dzielna jestes
Stary 2012-03-19, 19:32   #1155
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
A no, chyba ze tak
a to ja też mam termin blisko Was- z ostatniego usg wyszło mi na 13 kwietnia

ale chyba najbardziej prawdopodobne jest usg z początku ciąży??;/
to wtedy mi wyszło jakoś podobnie jak z OM..
Stary 2012-03-19, 19:32   #1156
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez adaikaka Pokaż wiadomość
z 33
to tak sobie wpisałam dla podtrzymania swojej nadziei, że jednak do tego 14.04 się rozpakuje... a dokładnie raczej rozpakują mnie bo chyba będę mieć CC...
A z OM kiedy masz?
Ja mam pomiedzy terminami 3 dni, wiec mam nadzieje ze gdzies tam w tych oklicach urodze i ze sie nie przeterminuje zbytnio

Viki 28.04.2012
Stary 2012-03-19, 19:33   #1157
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Jolka jak tam atmosfera w domu?
Troszkę lepiej, ale w sumie nadal kiepsko jakoś tak dziwnie

MICHAŁEK

WYMIANA
Jolkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 19:36   #1158
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tikki85 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale historia...
Niedawno dowiedziałam się, że znajoma jest w 3mies. ciąży...po tyg. po tym co usłyszałam była u lekarza i okazało się że pęcherzyk jest pusty. Parę dni temu miała mieć usuwany pęcherzyk płodowy, ale lekarz wziął ją jeszcze raz na USG i okazało się, że dziecko jest i żyje i serduszko bije i jest wszystko OK. Ja jestem w SZOKU! Jak lekarze tak mogli się pomylić
jestem w szoku!!! dobrze, że zrobili jej jeszcze to usg bo strach pomyśleć co by było...
Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
Wiesz ja tak miała w tamtym tygodniu że od wtorku wieczór nie czułam Oskara i dopiero w środę popołudniu zadzwoniłam na IP i kazali przyjechać. Lekarz powiedział mi że powinnam od razu we wtorek wieczór przyjechać, ale ja głupia myslałam że po prostu ma leniwy dzień ten mój syn. Zostawili w szpitalu na 2 dni i okazało się że wszystko OK.
Więc na Twoim miejscu nie zastanawiałabym się tylko pojechała, zrobią KTG i USG i będziesz spokojniejsza.
Jak pojedziesz na IP i powiesz w którym jesteś tyg i że mała jest mało aktywna to oni już wiedzą co robić
Cytat:
Napisane przez evvcia_ Pokaż wiadomość
Jak do wieczora nie poczujesz wyraźnie małej kilkakrotnie to jedź i się nie zastanawiaj. Tak jak Nikii napisała, już na tym etapie ciąży zrobią KTG i inne badania. Nie ma co czekać, może być łożysko już niewydolne czy coś z pępowiną (odpukać!), więc lepiej to sprawdzić Ale nie stresuj się, bo może rzeczywiście po prostu już jest mała leniuszkiem przed porodem lub ma za mało miejsca i tak delikatnie tylko się rusza, a poza tym może macica szaleje jak sama zauważyłaś. Daj znać jak tam
Cytat:
też się czasem zastanawiam jak to rozróżnic.
Może warto sprawdzic na KTG?
Cytat:
Karo 89 mam andzieje ze jednak mala sie rozbryka
dzięki dziewczyny!

popołudniu byliśmy u dziadka na imieninach i mała się poruszała, więc się trochę uspokoiłam, ale jak to się znów powtórzy to pojadę, bo nie chcę ryzykować. się wystraszyłam tym...

raz za czas dostaje czkawki więc raczej jest wszystko dobrze, ale jak coś to popołudniu pojadę to sprawdzić...

Cytat:
SMS OD BALBINKI!!!!!!!!!!!

''Polozna mi taki masaz odstawila ze krwotoku dostalam. cisnienie mi spadlo 58/55, dziecko mialo ponad 200 tetno i zabrali mnie do szpitala. narazie czekam na lekarza, boli jako takich nie mam tylko takie uczucie jakby mi brzuch mial opasc''

Balbinka kciuki za Ciebie i Dzidzie!!!!
o mamo za ten masaż położnej
Balbinka trzymam za Was!!!

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 19:49   #1159
aalegna
Wtajemniczenie

u mnie nudy nic sie nie dzieje, oprocz tego ze krwawie po badaniu, skurcze sa ale nieregularne. Mam ciotke pielegniare miala dzis dyzur pouganiala mnie po schodach ale nic to nie dalo. Jutro jak sala porodowa bedzie wolna to schodze o godz 7 na kroplowke.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-19, 19:51   #1160
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Glodomorek

Cytat:

a wogole to sie ciesze bo dostane od siostry wage taka dla niemowlakow, wiec bede mogla na biezaco wage sprawdzac przed i po karmieniu i tym sposobem bede wiedziala ile mala wyciagnela z cyca
Mowisz,ze na wadze tak dobrze to pokaze?Chyba,ze jest mega dokladna,bo to sa malutkie ilosci 50-100 ml,u takiego swiezaka.
Stary 2012-03-19, 19:52   #1161
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aalegna Pokaż wiadomość
u mnie nudy nic sie nie dzieje, oprocz tego ze krwawie po badaniu, skurcze sa ale nieregularne. Mam ciotke pielegniare miala dzis dyzur pouganiala mnie po schodach ale nic to nie dalo. Jutro jak sala porodowa bedzie wolna to schodze o godz 7 na kroplowke.
No to kochana, wielkie kciuki zeby poszlo szybko i sprawnie

Viki 28.04.2012
Stary 2012-03-19, 19:55   #1162
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 19:57   #1163
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

wrzucilam fotki na maila
aalegna

Edytowane przez Cytrynka_Wawa
Czas edycji: 2012-03-19 o 19:59
Cytrynka_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 19:58   #1164
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Glodomorek

Mowisz,ze na wadze tak dobrze to pokaze?Chyba,ze jest mega dokladna,bo to sa malutkie ilosci 50-100 ml,u takiego swiezaka.
Tak, pokaze
Bo to takie specjalne wagi.
Taka wage kupowala moja siora wlasnie bo miala problem i wydawalo jej sie ze mala nic z piersi nie wyciagala i tak jej lekarka doradzila!
To jest cos w tym stylu :
http://www.topwagi.pl/?p=1563&o=mens...enia_niemowlat

jak widzisz dokladnosc do 1g

Viki 28.04.2012
Stary 2012-03-19, 20:15   #1165
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Napisane przez Cytrynka_Wawa Pokaż wiadomość
wrzucilam fotki na maila
Fajnie oglada sie wasze zdjecia,taki spokoj i milosc z nich bije

Cytat:
Tak, pokaze
Bo to takie specjalne wagi.
Taka wage kupowala moja siora wlasnie bo miala problem i wydawalo jej sie ze mala nic z piersi nie wyciagala i tak jej lekarka doradzila!
To jest cos w tym stylu :
http://www.topwagi.pl/?p=1563&o=mens...enia_niemowlat

jak widzisz dokladnosc do 1g
O widzisz,nie przypuszczalabym ze sa tak dokladne.To faktycznie fajna rzecz
Stary 2012-03-19, 20:18   #1166
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Fajnie oglada sie wasze zdjecia,taki spokoj i milosc z nich bije

O widzisz,nie przypuszczalabym ze sa tak dokladne.To faktycznie fajna rzecz
Bardzo fajna i do tego taka rzecz, ktora kosztuje sporo i w sumie ciezko zdecydowac sie na taki zakup, no po prostu zapomnialam kompletnie ze siostra cos takiego miala bo to pare lat temu bylo, wiec ciesze sie teraz jak glupia

Viki 28.04.2012
Stary 2012-03-19, 20:52   #1167
adaikaka
Zakorzenienie

GG do adaikaka

Cytat:
a to ja też mam termin blisko Was- z ostatniego usg wyszło mi na 13 kwietnia

ale chyba najbardziej prawdopodobne jest usg z początku ciąży??;/
to wtedy mi wyszło jakoś podobnie jak z OM..
he he... tak sprawdzam z usg z poprzedniej ciaży... pierwsze miałam w 15 tc i wtedy wyszło wg. : OM 26.08.2009; wg. USG: 24/08/2009 a mały urodził się 25.08.2009 o 2:43 w nocy

tak więc wyjdzie kiedy będzie chciał

wg. usg w 12 tc powinnam urodzić ok 22/23.04.2012

Cytat:
A z OM kiedy masz?
Ja mam pomiedzy terminami 3 dni, wiec mam nadzieje ze gdzies tam w tych oklicach urodze i ze sie nie przeterminuje zbytnio
wg OM 28.05.2012

Cytat:

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-19, 21:03   #1168
MoniaHan
Wtajemniczenie

SMS OD BALBINKI!!

''zOSTAWIAJA mnie w szpitalu, maja dac cos na wywolywanie.cale szczescie juz nie krwawie ale boli tez nie mam. tylko cisnienie mi skacze co chwile mam odlot. Pozdrow dziewczyny''

Gosiu na wszelki wypadek podalam Balbince Twoj nr telefonu bo pytala, miala tylko moj.

http://www.suwaczek.pl/cache/99ac688358.png
MoniaHan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 21:09   #1169
gucia6
Zakorzenienie

MoniaHan podziwiam Cie
i ogromne brawa dla tzta
Stary 2012-03-19, 21:22   #1170
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
SMS OD BALBINKI!!

''zOSTAWIAJA mnie w szpitalu, maja dac cos na wywolywanie.cale szczescie juz nie krwawie ale boli tez nie mam. tylko cisnienie mi skacze co chwile mam odlot. Pozdrow dziewczyny''

Gosiu na wszelki wypadek podalam Balbince Twoj nr telefonu bo pytala, miala tylko moj.

Ok,jasne jak by co bede przekazywac informacje.

za Balbinke!Oby szybko poszlo!

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości