![]() |
#1141 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1142 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Zakorzenienie
|
No cóż, coś za coś :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
Raczkowanie
|
Coś dla modowych koneserów! http://allegro.pl/venezia-czerwone-t...256015880.html
Nawiasem mówiąc...czy ktoś widział kiedykolwiek coś podobnego u Kasi Tusk...? Ta 'soczysta czerwień' nijak mi do pasteli nie pasuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1145 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1146 |
Zakorzenienie
|
To całe hipsterstwo mi zakrawa na takie ciśnięcie się na oryginalność - nic sobą nie reprezentuję więc poudaję że należę do jakiejś nieokreślonej grupy - tak jak bractwa studenckie i inne "sekretne stowarzyszenia" - tylko tu jeszcze ludzie coś razem robią.
Na allegro mnie najbardziej rozwala to, że tytuły aukcji przypominają bardziej zbiór tagów niż naprawdę mówią co jest w środku - np. "pastel neon tulipan klosz wysoki stan hit" - eeeee? A druga rzecz to jak na miniaturce jest zdjęcie katalogowe jakiegoś ciucha a jak się wejdzie to się okazuje że to jakaś szmata do podłogi - nie wiem czemu zupełnie jest to niezauważane przez całe rzesze pracowników allegro... |
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Zakorzenienie
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3354215 4]u KT nie, ale u siebie widzę soczyście czerwone buty dosyć często, oczywiście nie takie
![]() ![]() Ja lubię pastele, ale rzadko kiedy podoba mi się taki overlook. Dobrze jest je czymś przełamać albo odwrotnie - pastele w formie dodatków. Pięknie i subtelnie wyglądają na paznokciach np. Wszystko ma swoje plusy i minusy. Jak ktoś ubiera się non stop w takie rozbielone, zgaszone odcienie od stóp do głów, to jest jakoś za bardzo mdło i niewyraźnie. Ale oczywiście nie ma tu reguły, można ubrać się pastelowo na całego i wyglądać świetnie i z charakterem. U Kasi Tusk jednak nie widziałam takiego zestawu. |
![]() ![]() |
![]() |
#1148 |
nyan nyan ^^
|
No to mnie poraża
![]() http://29.media.tumblr.com/tumblr_l4...zhzdo1_500.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#1149 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
inna sprawa nie zaprojektuje jako projektantka czegos czego nie czuje, wiec moze i dlatego Kupisza czy jak mu tam do mnie nie przemawia. A co siwadczy o tym czy ktos jest dobrym projektantem - sadze osobiscie ze to w jakim nakladzie sie sprzedaja, choc pewnie nie do konca... moze to ile serca w to wklada, bo mozna byc dobrym ale niedocenionym (chyba)... nie wiem juz jest dla mnie za pozno na myslenie :P... trza zniknac i znalezc sie w lozku ![]()
![]() |
#1150 |
Wtajemniczenie
|
OMG, wyparłam z głowy mój piątkowy rozwalacz - no po prostu mój umysł postarał się, bym wymazała to z pamięci. Stoję sobie na światłach, a tu dwie ubrane IDENTYCZNIE (nie podobnie, nie w przybliżone ubrania - po prostu w identyczne egzemplarze, kropka w kropkę, tylko chyba jedna miała większy rozmiar, ale niedużo, obie szczupłe/chude) dziewczyny. Tyłem stały, pomyślałam, że jakaś akcja promocyjna albo ulotki roznoszą, bo to jednak rzadko spotykany widok, chociaż kurczę, jakieś tandetne te ubrania miały (białe krótkie kurtki sportowe, jasne dżinsy, białe adidaski z tych uznawanych za "eleganckie"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Zakorzenienie
|
Dziś centrum handlowe. Babka generalnie ubrana w ciepłej brązowej tonacji. Czerwona spódniczka, średnio brązowa ramoneska, torebka w identycznym kolorze, ciemnobrązowe rajstopy z jakimś dziwnym szlaczkiem z tyłu i do tego... fioletowe szpilki, które były z zupełnie innej planety...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1153 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() ![]() Mnie denerwuje jak jest aukcja "worka ciuchów" i na miniaturce jest zdjęcie z pokazu/zdjęcia ze stron sklepów itd, z ciekawości zawsze wchodzę a tam jakieś szmatki brzydkie ![]() Szalenie mnie irytuje/rozwala Pani Borsukowa z allegro, w ciągu ostatnich lat dosłownie opanowała dział modowy, razem ze swoimi równie strasznymi koleżankami. Z roku na rok jest coraz bardziej przerażająca, a jej ciuchy tandetne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1154 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Ta druga ma fajnie blurem namalowane mięśnie brzucha
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1157 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1158 |
Rozeznanie
|
U Kamili za to w ostatnim poście ubraniowym dobrze.
![]() ![]() Poza tym podoba mi się jej koszula w kratkę z sesji na sianie. ![]()
#1159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1161 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1164 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1166 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem, czy ten temat był tu poruszany, ale po zobaczeniu kilku zdjęć nie mogę się powstrzymać. Mimo, że nie jestem wysoka, to rozwala mnie, kiedy niskie dziewczyny zakładają gigantyczne obcasy, koturny itp. Owszem, dodają sobie wzrostu, ale jednocześnie optycznie się skracają, a efekt jest karykaturalny. Patrz: Dulcecandy - gdzie wysokość buta równa się prawie połowie łydki:
http://farm8.staticflickr.com/7085/7...b84e69e8_b.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#1167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1168 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam swoich modowych faworytów: czarne rajstopy i biała zwiewna sukienka. Zobaczyłam po raz pierwszy taka dziewczynę i myślałam, ze z choinki się urwała. Potem zobaczyłam jeszcze kilka takich dziewczyn i pojęłam, ze to taki trend.
![]() Poza tym modny zestaw: balerinki i bardzo obcisłe dżinsy na niskiej, niezgrabnej dziewczynie. Dżinsy miały jeszcze taka właściwość, ze poza opinaniem krzywizn łydek i kolan, miały z tyłu nisko naszyte kieszenie. W efekcie młoda dziewczyna wyglądała jak kaczuszka-krótkonóżka.
#1169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uff ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Szef ds. Wymianek
|
tez mi sie wydaje, ze jest Niemka, swego czasu bylo glosno o tej modelce na Plotkowym, gdzie mozna bylo poogladac jej lepsze (pozytywnie, nie ironicznie) zdjecia.
mnie nie rozwala, ale na pewno dziwi, kiedy mowi sie, ze niskie dziewczyny nosza bardzo wysokie obcasy wlasnie dlatego, ze sa niskie. a ja nie czaje tego, bo wychodzi, jakby "niska" oznaczala "gorsza" - i dlatego czyni proby bycia "wyzsza". no, chyba ze chodzi o sieganie samodzielnie produktow w supermarketach z najwyzszych polek? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:11.