Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6 - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-22, 09:55   #1141
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Hej kochane
My wczoraj ze znajomymi byliśmy na piwie i oglądaliśmy mecz ja wypiłam dwie herbaty zielone nestea także dziś się dobrze czuję

Zoska kochana, ja siedzę w domu, mam czas więc robię różne zabiegi pielęgnacyjne No ale masz rację, jak się chce to się znajdzie czas, także kochana spinaj pośladki i też się za siebie bierz
A co do włosów, to mi też zawsze bardzo wolno rosły, 1 cm na miesiąc, dopiero teraz ( mam nadzieję ) zaczęły rosnąć, no chyba że przez następne 2 tyg staną i nic nie urosną
Mureczko widzę miałaś fajny dzień pokaż nam się koniecznie w nowych leginsach ja też mam takie a'la jeansy, ale coś nie lubię w nich chodzić, bo mi się zsuwają i co chwila podciągam je do góry może ja też dziś zobaczę do Lidla
Pipson w weekend można pozwolić sobie na więcej ja zawsze w weekendy miałam taką przerwę, bo jak bym cały czas trzymała rygor to bym zwariowała i szybko odechciało by mi się diety
Zielonykotek cieszę się, że u Ciebie wszystko dobrze pisz do nas choćby tak jak teraz, żebyśmy wiedziały że wszystko ok u Ciebie

Miłej niedzieli skarby
Stary 2012-04-22, 11:17   #1142
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

hej dziewczyny

znalazlam chwile zeby wpasc na forum
pamietacie jak mowilam ze mam ochote na pizze, nutelle...? do tego doszla ochota na hot chocolate cookie z pizzy huut (uwielbiam), chipsy...
I w ten weekend wszystko to zjadlam nie bijcie, bo wystarczajaco mnie pokaralo- zaparcia. Czulam ze mam tak pelne jelita i tak mnie brzuch bolal, ale nie moglam sie zalatwic. Dopiero jak kupilam ten syropek o ktorym pisalyscie to troche sie poprawilo, ale dalej brzuch pobolewa... Nie chce juz tak zrec

MyNameIs- spoznione zyczonka

Murka- a jakiego szamponu uzywasz? Widac roznice w dlugosci

Moja mama kupila wczorja skrzypowite, kuracje na 50dni bo w superpharmie byla przecena i 50 kapsulek kosztowalo 9zl!!!!! zaraz mi sie vitapil konczy to sprobuje tej skrzypowity
Poza tym w piatek odebralam reklamacje kurtki mojej i wymienilam na ciuchy- 2 sukienki, sweterek i spodnica. Wszystko kolorowe! W koncu!!!! jedna sukienka taka luzna, ale w talii musze paskiem sciagnac kobaltowa, spodnica bezowa , sukienka czarno- rozowa i sweterek malinowy hihihi
WLasnie naolejowalam wlosy , za 30 min musze splukac i odzywke nalozyc na dluzej :P

W ogole mam pytanka, bo przegladam grupona i grupera.
Czy ktoras z Was miala mikrodermabrazje? Jakie efekty jesli tak?
i czy ktoras z Was byla na platformie vibro action? Jakie efekty ?

Bo przed wakacjami chce mikro zrobic (jesli fajne efekty po tym sa) i jak dostane troche $$$ to wykupic sobie karnet na platforme. Normalnie kosztuje 120zl (tyle ile moja silka) a na gruponie znalazlam za 40 albo 60. I ponoc daje efekty tak jak 1,5 godziny na silce. Moja kolezanka byla na tym ale ona jest chudzielcem wiec nawet nie pytalam

Przepraszam ze tak o sobie ciagle pisze, ide czytac co naskrobalyscie

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 11:25   #1143
MyNameIs
Raczkowanie

Post Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
hej dziewczyny

znalazlam chwile zeby wpasc na forum
pamietacie jak mowilam ze mam ochote na pizze, nutelle...? do tego doszla ochota na hot chocolate cookie z pizzy huut (uwielbiam), chipsy...
I w ten weekend wszystko to zjadlam nie bijcie, bo wystarczajaco mnie pokaralo- zaparcia. Czulam ze mam tak pelne jelita i tak mnie brzuch bolal, ale nie moglam sie zalatwic. Dopiero jak kupilam ten syropek o ktorym pisalyscie to troche sie poprawilo, ale dalej brzuch pobolewa... Nie chce juz tak zrec

MyNameIs- spoznione zyczonka
Mi brzuch dobrze wzdęło po Świętach - nigdy więcej xD
Choć dzisiaj też nie czuję się zbyt dobrze, bo zjadłam wczoraj tonę Rafaello

Od dziś ścisła dieta!!!!!!

Dziękuję za życzonka

Wiecie co, zaczęłam pić drożdze - i tak strasznie mi smakują z mlekiem, że nie mogę się doczekać codziennie aż je wypiję
MyNameIs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 12:04   #1144
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Zoska nie ważne ile na wadze, ważne że w udzie spadło

A ja od 3 dni masuję się tym roll-onem uda i brzuch i uda mi się zrobiły takie fajne jędrniejsze i gładziuteńkie a ciekawe co będzie po dłuższym stosowaniu chciałabym żeby cellulit zniknął całkowicie, na szczęście i tak duży nie jest, więc może się uda
Tym zoltym roll onem garniera? ja go kupilam kiedys na promocji w tesco, mam go od 2 lat, data waznosci pewnie dawno minela ale przed silownia sobienim uda smaruje i pozniej sa takie fajne gladkie i jedrne

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Widzę, że jesteś fanką stron typu kwejk itp. xD Ja teeeż
Hhihi, witam w klubie ! ja uwielbiam je

Cytat:
Napisane przez MyNameIs Pokaż wiadomość
Nie lubię ludzi. Są dziwni i mnie dołują.
"Nie przejmuj sie ludzmi, i tak wszyscy umra"

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Meeedzik, Heroine kochane jestescie u mnie lipa z dietą :/ waga jak zaklęta nie chce zejść poniżej 50 i przez to mam doła i sie nie udzielam, tylko czytam na bieżąco co u kogo
Nie doluj sie przeciez zawsze zdarzaja sie zastoje cwiczysz? Moze jakis therm line czy cos? Bo widze, ze juz koncowke masz a Medzik pisala ze jak miala koncowke to zaczela brac Thermo Speed i waga zaczela leciec

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
to indywidualna rekacja organizmu, jak ze wszystkim. u mnie np się sprawdza
Kiedys mialam tak, ze jak zaczelam pic duzo wody (teraz to normalna dawka ok 1,5-2l/dzien) to ciagle siedzialam w kiblu, taka lekka bylam, ale organizm sie przyzwyczail

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
No jak to mój mąż stwierdził - Tutaj ludzie na prawdę brzydko się ubierają i o modzie nie mają pojęcia. Ja Ci powiem, że faktycznie tak jest, teraz bardziej patrzę na ubiory ludzi i jestem w szoku, że tak beznadziejnie się ubierają. Ja na szczęscie aż tak strasznie też nie przepadam za słodyczami te niemieckie lubię i to bardzo ale jakoś tak zjem raz czy dwa razy dziennie jakiegoś Knoppersa czy cos z Kinder i mi starczy Też najbardziej mi Kinder smakuje

Zosiu ale czy jest sens ciągnąć dalej ten związek? Myślisz, że on się zmieni i będzie lepiej?? ja bym na to nie liczyła..... Przecież tak się nie da żyć... na siłe to nic się nie da. Ty powinnaś być szczęsliwa, on powieniem być wsparciem dla Ciebie i pomagać Ci we wszystkim.... Moim zdaniem bez niego byłabyś szczęśliwsza bo nie musiałabyś się denerwować tym wszystkim
Wlasnie dziwne, ze tak sie do dupy ubieraja... ja pamietam ze jak bylam w Dusseldorfie to czulam sie jak szara myszka tam i wszyscy tak ladnie, laski wystrojojne itp, a ja taka paskuda i ciuchy byly w sklepach sliczne i kolorowe tez byly no coz, moze po prostu trafialam na zakupoholiczki bo 5 z 10 dni spedzaonych w Dusseldorfie spedzilam w galeriach handlowych

I Zoska, podpisuje sie pod zdaniem Moni na ten temat moj poprzedni chlopak byl taki, tak mnnie psychicznie wymeczyl i tak mialam dosyc wszystkiego, klotnia- on szedl na impreze, ja siedzialam w domu i plakalam, wszystko ale to wszystko bylo tak jak on chce... W koncu zerwal, myslalam ze to koniec swiata, ze lepszego nie znajde, ze jestem beznadziejna, ze nikt mnie nie bedzie chcial... Poplakalam miesiac i podolowalam sie (on 2 tyg po rozstaniu zaczal sie spotykac z laska ktorej nie lubilam, wszyscy bylismy w jednej klasie, to byla klasa maturalna ;]), ale pozniej zaczelam si ebawic i korzystac z zycia, tu impreza, tu gdzies ze znajomymi wychodzilam, tu do kina z kims, tu na kawe...zaczelam zyc i stwierdzilam ze samej jest mi SWIETNIE i lepiej bez niego bo to bylo bez sensu sie meczyc... no i na jednej z imprez poznalam mojego obecnego TZa

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Hej kochane ja właśnie wróciłam od Tż i siadłam żeby Was poczytać Tylko w międzyczasie chciałam zapytać, czy znacie jakieś dobre szampony które dodają włosom blasku, sprawiają że są bardziej sprężyste? Tylko takie sprawdzone. W ogóle to szukam jakiegoś który by przyciemniał włosy delikatnie, chociaż nie wiem czy wierzyć w te szampony-cud. A co myślicie o tym : http://torebka.kafeteria.pl/index.php?mode=view&id=6836 ?? Bo stwierdziłam że zrezygnuję z szamponu dla przetłuszczających się włosów. bo i tak muszę myć codziennie a są wysuszone. Liczę na Wasze opinie
A moze zacznij bez SLS i SLES? Bo to one powoduja ze wlosy sa oklapniete i przetluszczone i takie brzydkie:P
Moze na poczatek kup sobie babydream z rossmana (4zl) zobacz miesiac jak dziala na Twoje wlosy Bo on splukuje te paskudne silikony i wlosy "odzywaja" i wlosy lepiej wchlaniaja odzywki i inne takie co prowadzi do polepszenia ich kondycji sprobuj sobie go Ja jak uzywalam pantene, elseve, herbal, nivea, dove itp to mialam czubek wlosow oklapniety, po jednym dniu przetluszczony (!!!!) a mam bardzo suche wlosy, reszta byla PRZESUSZONA A GORA PRZETLUSZCZONA (!!!!), zaczelam uwywac tego Babydream (ogolnie odstawilam silikony) i teraz moge glowy nie myc 3-4 dni bo skora mi sie nie przetluszcza, a wlosy nie sa oklapniete ani nic

mż-wr
Stary 2012-04-22, 13:18   #1145
murka04
Zadomowienie

Cześć laski Ale piękna pogoda u mnie, opalałam się 2h i już mam fajny brzuszek, te kwietniowe słońce jest najlepsze na opalanie podobno Od razu się żyć chce jak tak ciepło jest
medzik to ładnie Cię wykorzystują teraz jako kierowcę a w Lidlu były już praktycznie ostatnie u mnie to ciekawe czy u Ciebie jeszcze będą Ale jak będą to kupuj bo one są bardzo wygodne, na gumce więc nie spadają
kamilon ale pojechałaś z jedzeniem no no ale miałąś nauczkę to może na drugi raz się zastanowisz
Ale promocja się trafiła Twojej mamie za 9zł super, ja biorę Skrzypovitę jakoś 2 czy 3 miesiące i jestem zadowolona, tylko jej smak to jest OBRZYDLIWY ! jak żarcie dla kota
Pokazuj nam ciuszki!
myname drożdże z mlekiem brr na samą myśl mi słabo, nienawidzę zapachu drożdży aż mnie na wymioty zbiera A Ty się nie możesz doczekać, szalona!
kamilon niby czytałam kiedyś o tych SLS itp. ale nigdy się nie orientowałam w jakich szamponach to jest i jak to rozpoznać. A z tym przetłuszczaniem to mam tak samo, po jednym dniu muszę myć ale miałam tak odkąd zaczęłam dojrzewać no i do dziś to trwa. No ale mam bardzo cienkie włosy a to też na pewno zmusza do częstego mycia. Może i warto by spróbować tego Baby Dream? Wiesz co kupię go za jakiś czas, chcę najpierw przetestować ten Pamtene bo wczoraj to miałam piękne włosy po nim, co prawda dziś już są tłuste ale to normalne u mnie Dziękuję za radę, na pewno spróbuję

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.

Edytowane przez murka04
Czas edycji: 2012-04-22 o 13:19
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 13:56   #1146
MyNameIs
Raczkowanie

Cytat:
mynameis drożdże z mlekiem brr na samą myśl mi słabo, nienawidzę zapachu drożdży aż mnie na wymioty zbiera A Ty się nie możesz doczekać, szalona!
A ja bardzo lubię zapach, a smak-tylko z mlekiem (jestem mlekomaniaczką) Bo z wodą raz wypiłam, ale myślałam, że zaraz zwrócę Zapach drożdży kojarzy mi się z pysznym ciastem drożdżowym roboty mojej mamy
Stary 2012-04-22, 15:04   #1147
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielonykotek Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny :-* u mnie w porządku ale ciągle nie mam czasu pisać czytać wpadam na chwilkę przeglądam forum i wątek, staram się być na bieżąco, ale wychodzi jak wychodzi w każdym razie na razie idzie mi dobrze, dziękuję za słowa motywacji jestem bardzo wdzięczna za nie!! nawet zaczęlam 8-minutówki ćwiczyć pozdrawiam wszystkich i życzę miłej nocy
Ech, chciałabym wrócić do *minutowych ćwiczeń, ale mobilizacji całkowicie brak! Dobrze, że Tobie się udaje!!!

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Cytat:
I Zoska, podpisuje sie pod zdaniem Moni na ten temat moj poprzedni chlopak byl taki, tak mnnie psychicznie wymeczyl i tak mialam dosyc wszystkiego, klotnia- on szedl na impreze, ja siedzialam w domu i plakalam, wszystko ale to wszystko bylo tak jak on chce... W koncu zerwal, myslalam ze to koniec swiata, ze lepszego nie znajde, ze jestem beznadziejna, ze nikt mnie nie bedzie chcial... Poplakalam miesiac i podolowalam sie (on 2 tyg po rozstaniu zaczal sie spotykac z laska ktorej nie lubilam, wszyscy bylismy w jednej klasie, to byla klasa maturalna ;]), ale pozniej zaczelam si ebawic i korzystac z zycia, tu impreza, tu gdzies ze znajomymi wychodzilam, tu do kina z kims, tu na kawe...zaczelam zyc i stwierdzilam ze samej jest mi SWIETNIE i lepiej bez niego bo to bylo bez sensu sie meczyc... no i na jednej z imprez poznalam mojego obecnego TZa

Ja właśnie się boję, że już nie znajdę tak wspaniałego faceta, jakim jest mój Tż teraz. Gdyby do jasnej cholery chciał się leczyć i dał sobie pomóc, to nie byłoby tego wszystkiego!!!!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Aha, u mnie wczoraj z dietką spoko, dzisiaj też na dobrej drodze!

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 16:04   #1148
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Poza tym w piatek odebralam reklamacje kurtki mojej i wymienilam na ciuchy- 2 sukienki, sweterek i spodnica. Wszystko kolorowe! W koncu!!!! jedna sukienka taka luzna, ale w talii musze paskiem sciagnac kobaltowa, spodnica bezowa , sukienka czarno- rozowa i sweterek malinowy
no to poszlałaś pokazuj nam tu szybko co kupiłaś

Cytat:
W koncu zerwal, myslalam ze to koniec swiata, ze lepszego nie znajde, ze jestem beznadziejna, ze nikt mnie nie bedzie chcial... Poplakalam miesiac i podolowalam sie (on 2 tyg po rozstaniu zaczal sie spotykac z laska ktorej nie lubilam, wszyscy bylismy w jednej klasie, to byla klasa maturalna ;]), ale pozniej zaczelam si ebawic i korzystac z zycia, tu impreza, tu gdzies ze znajomymi wychodzilam, tu do kina z kims, tu na kawe...zaczelam zyc i stwierdzilam ze samej jest mi SWIETNIE i lepiej bez niego bo to bylo bez sensu sie meczyc... no i na jednej z imprez poznalam mojego obecnego TZa
ja też się podpisuję pod tym, ze zycie zaskakuje nas w momencie, keidy się tego nie spodziewamy lub kiedy już dawno straciłyśmy nadzieję na pozytywne zmiany... gdy moja wielka miłość, chłopak za którym poszłabym w ogień, wyjechał i mnie zostawił- to był mój prywatny koniec świata, nie chciałm zyć.. .przepłakane tygodnie, wiele głupich rzeczyz robiłam... nie byłam pewna siebie, myslałam ze niekt mnie już nie będzie chciał, nikt się mną nie zainteresuje... i wtedy, po pół roku, w najmniej oczekiwanym momencie i miejscu poznałam faceta, który mnie pokochał taką jaką jestem i bez którego nie wyobrażam sobie swoejgo życia teraz

Cytat:
Ale promocja się trafiła Twojej mamie za 9zł super, ja biorę Skrzypovitę jakoś 2 czy 3 miesiące i jestem zadowolona, tylko jej smak to jest OBRZYDLIWY ! jak żarcie dla kota
noooo. ten smak to masakra
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 16:23   #1149
meeedzik
Zakorzenienie

Kamilon tak tym żółtym roll onem,m tylko masuję się nim a całą zawartość wylałam najpierw smaruję się balsamem, teraz olejkiem Alterra z Rossmana i jadę z koksem i brzuch też tym masuję także jak masz ten roll-on to polecam
No i pokaż koniecznie ciuszki

Mureczko cieszę się, że szamponik Ci przypasował ja też dziś kupiłam następny teraz mam do włosów przetłuszczających się i matowych, czy jakoś tak u mnie nadal promocja po 9,99zł już resztka została, bo to chyba wysprzedają ostatki w starym opakowaniu
A w Lidlu nie byłam, bo Tż się już nie chciało jechać trudno może zobaczę w tygodniu, jak jeszcze będą no a Ty nam się koniecznie pokaż pewnie ślicznie wyglądasz, bo masz chudziutkie i zgrabniutkie nóżki
Zazdroszczę pogody u mnie 11 stopni i zero słońca zimno.
No a ja na razie chcę jeździć, bo jeździmy tylko na piwko, więc mogę się poświęcić i napić się herbatki a na imprezie bez alko jeszcze nie byłam, więc ciekawa jestem jak to będzie.
Stary 2012-04-22, 16:54   #1150
paulownia
Zakorzenienie

Calkiem przyzwoity weekend - bez obzarstwa. Chyba wracam na dobre tory. Wczoraj mielismy ladna pogode - wyszlismy na dlugi spacer. Okrazylismy jezioro, lazilismy prawie poltorej godziny, jeszcze wieczorem cwiczylam triceps z hantelkami, wiec trening jakis byl. I zamowilam pizze dla TZ, a sobie wzielam szaszlyczek z kurczaka i salatke.
Dzis bylo pol godziny wiosel - to aeroby, i jeszcze cos silowego pocwicze, moze wypady i przysiady.
Waga sie uspokoila na 61,5 kg i przymierzam sie do walki o 5 z przodu.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 18:11   #1151
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dzien dobry
wróciłam do normalnosci w piatek na imprezie byłam a wczoraj umierałam, bo ząb mnie strasznie bolał cały dzien lezałam dopiero wieczorkiem troszke przeszło, ale wizyta u denstysty nieunikniona

I własnie z zakupów wrociłam kupiłam sobie marynareczke, tunike i kobaltowe rurki, ale jakos nie jestm do nich do konca przekonana, wprawdze wszyscy mowia ze ładnie i wogole a ja jakos nie wiem sama.. musze sie zastanowic mam 30 dni na oddanie jakby co

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 18:33   #1152
Eldo_rado
amor vincit omnia

aga pokazuj się w spodniach, my tu fachowym okiem ocenimy
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 18:53   #1153
meeedzik
Zakorzenienie

Agunia właśnie właśnie kochana pokazuj się nam no i w reszcie zakupów także

Ja zjadłam przed chwilką ziemniaki z grilla i taka pełna jestem, że szok.
Stary 2012-04-22, 21:01   #1154
pipson
Zadomowienie

hej kobietki
ja jestem dzis z siebie dumna, bo jem wzorowo rano byla owsianka z owocami, potem koktajl z bananka i jogurtu naturalnego, na obiad warzywka smazone z kurczakiem , jakis owoc, a potem jajeczka na miekko
Staram się rano jeść węglowodany, żeby mieć "paliwo" i stopniowo je ograniczać, kolację jeść białkową - i powiem Wam, że czuje sie lekko, ale nie jestem ospała
zaraz hula hoop !
milego wieczorku
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 21:22   #1155
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Dzien dobry
wróciłam do normalnosci w piatek na imprezie byłam a wczoraj umierałam, bo ząb mnie strasznie bolał cały dzien lezałam dopiero wieczorkiem troszke przeszło, ale wizyta u denstysty nieunikniona

I własnie z zakupów wrociłam kupiłam sobie marynareczke, tunike i kobaltowe rurki, ale jakos nie jestm do nich do konca przekonana, wprawdze wszyscy mowia ze ładnie i wogole a ja jakos nie wiem sama.. musze sie zastanowic mam 30 dni na oddanie jakby co
Ja widzę, że wszyscy na zakupy chodzą No no, chwalcie sie zakupami!!!

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

U mnie dietkowo byłoby idealnie, gdyby nie 10 ciasteczke korzennych, które wszamalam ok godz 20:15 Byłam tak wściekla, że nie mogłam się powstrzymać... Ale chyba mi nie zaszkodzą... Jutro rano na fit!

Stary 2012-04-22, 22:09   #1156
pipson
Zadomowienie

zooska, ja tez widze, ze wszyscy na zakupy chodza, tylko ja przepuscilam oszczednosci jakos... i ledwo mi starcza na bilety i jedzenie ale to dobrze, bo nie stac mnie do konca miesiaca zeby zrec te wstretne swinstwa na miescie
jeden raz Ci sie nic nie stanie, jak wszamiesz ciastka gorzej jak to sie stanie normą

Agunia, pokazuj te spodnie!

dziewczynki, zbliza sie moj deadline osiagniecia 48 kg, 17 mam urodziny i chce dobrze wygladac, gońcie mnie do cwiczen!
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 22:16   #1157
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Jutro porobie foteczki i napewno wstawie do albumu

Think happy - be happy

M

Stary 2012-04-23, 06:31   #1158
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Jestem, żyję i mam się dobrze na wieczorze panieńskim było superowo wybawiłam się za wszystkie czasy do dzisiaj mnie nogi bolą

No, a zaraz zmykam do pracy

Dziewczynki biorę udział w konkursie i jeśli mogłabym liczyć na Wasze głosy to proszę klikajcie w mój banerek w podpisie można głosować co 5 min byłabym wdzięczna

Miłego dnia!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 06:55   #1159
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Jestem, żyję i mam się dobrze na wieczorze panieńskim było superowo wybawiłam się za wszystkie czasy do dzisiaj mnie nogi bolą

Dziewczynki biorę udział w konkursie i jeśli mogłabym liczyć na Wasze głosy to proszę klikajcie w mój banerek w podpisie można głosować co 5 min byłabym wdzięczna

Miłego dnia!
Zaglosowalam

Mam taki syf w zoladku, ze az mi ciezko i nawet glodna nie jestem a jak mysle o zarciu to mi niedobrze :/ fuck

Milego dnia chudziny

mż-wr
Stary 2012-04-23, 07:58   #1160
MyNameIs
Raczkowanie

Cytat:
Dzień dobry!

Miłego dnia!
Również zagłosowałam.
Dziś się przyda miły dzień!
Stary 2012-04-23, 08:39   #1161
meeedzik
Zakorzenienie

Hej chudzinki
U mnie w końcu ładna i słoneczna pogoda, w słońcu teraz 18 stopni, mam nadzieję, że już tak cały dzień będzie w ogóle na sobotę pokazywali 28 stopni a na piątek 25 coś nie chce mi się wierzyć, choć nie powiem ucieszyłabym się gdyby się sprawdziło
Na wadze po weekendzie nie ma tragedii 48,1 kg

Heroine super, że imprezka się udała i się dobrze bawiłaś
Agunia koniecznie pokaż zdjęcia, już się nie mogę doczekać
Pipson no to proszę ładnie zabierać się za ćwiczenia
Stary 2012-04-23, 09:26   #1162
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry!

Miłego dnia!
Kliknelam
Fajnie, ze sie wybawiłas miłego dnia w pracy kochana
Cytat:
Hej chudzinki
U mnie w końcu ładna i słoneczna pogoda, w słońcu teraz 18 stopni, mam nadzieję, że już tak cały dzień będzie w ogóle na sobotę pokazywali 28 stopni a na piątek 25 coś nie chce mi się wierzyć, choć nie powiem ucieszyłabym się gdyby się sprawdziło

Heroine super, że imprezka się udała i się dobrze bawiłaś
Agunia koniecznie pokaż zdjęcia, już się nie mogę doczekać
Pipson no to proszę ładnie zabierać się za ćwiczenia
Jak wróce porobie foteczki i dodam
U mnie tez sliczna pogoda słoneczko swieci, oby na majow weekend tak było
Ja juz w pracy i senna strasznie jestem , @ przyszedł i musiałam tabletki rano wziasc, jakos musze wytrzymac do 17

Think happy - be happy

M

Stary 2012-04-23, 10:44   #1163
meeedzik
Zakorzenienie

Agunia współczuję @ no ale jak tabletkę wzięłaś, to pewnie brzuch nie boli

Zamawiam zaraz drugie opakowanie Vitapilu, bo czytałam, że trzeba go brać minimum 3 miesiące
Stary 2012-04-23, 10:46   #1164
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:

Zamawiam zaraz drugie opakowanie Vitapilu, bo czytałam, że trzeba go brać minimum 3 miesiące
Dziekuje
Dwa ibupromy max wziełam, nic innego na mnie niestety nie działa ale dam rade, najwazniejsze , ze nie boli

Think happy - be happy

M

Stary 2012-04-23, 11:57   #1165
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
zooska, ja tez widze, ze wszyscy na zakupy chodza, tylko ja przepuscilam oszczednosci jakos... i ledwo mi starcza na bilety i jedzenie ale to dobrze, bo nie stac mnie do konca miesiaca zeby zrec te wstretne swinstwa na miescie
jeden raz Ci sie nic nie stanie, jak wszamiesz ciastka gorzej jak to sie stanie normą
dziewczynki, zbliza sie moj deadline osiagniecia 48 kg, 17 mam urodziny i chce dobrze wygladac, gońcie mnie do cwiczen!
Aaaaaaaaaaaa, to trzeba wziąć się w garść i ćwiczyć, ćwiczyć i mało żreć! W sumie, przepuścilaś kasę, więc na jedzenie nie masz Ha!

Ja jestem zwolenniczką second handów, tam taaakie ładne ciuszki znajduję, no cuda normalnie, jak będziecie chciały to wam wkleję moje perełki

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Cytat:
Jutro porobie foteczki i napewno wstawie do albumu

Czekamy do wieczora na foteczki

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Heroine Głos oddany Hm... konkurs super, może i ja sie przyłączę... Przydałby mi się therm line

Super, ze było dobrze na impresssssce

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Cytat:

Mam taki syf w zoladku, ze az mi ciezko i nawet glodna nie jestem a jak mysle o zarciu to mi niedobrze :/ fuck
Oooooooj, a co sie stało;> Najadlaś się czegoś ciężkostrawnego wczoraj? biedna Ty, wieczorem bd ok!

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Cytat:
Hej chudzinki
Kurcze, Ty to super tą wagę utrzymujesz
U mnie tez słonko wyszło, także jest ok, pogoda sprzyja energii do działania
Biorę z Ciebie przykład i na nowo zaczynam dbać o siebię! Tj,narazie mi nie wychodzi i zaprzestałam na balsamowaniu się, ale co tam Będzie lepiej. potem dodam masowanie się masażerem. Dzisiaj jak pozmywam podłogi, pomyje naczynia i zrobię wszystko, co mogłoby zniszczyć paznokcie, to je pomaluję ^^

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Cytat:

Wszyscy tak zachwalają ten Vitapil, że i ja się chyba skusze, ale to jak wykończe swój Humavit, który notabene jest bardzo dobry

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Byłam na 10 na fitnessie na SHAPE

Stary 2012-04-23, 12:11   #1166
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Aaaaaaaaaaaa, to trzeba wziąć się w garść i ćwiczyć, ćwiczyć i mało żreć! W sumie, przepuścilaś kasę, więc na jedzenie nie masz Ha!

Ja jestem zwolenniczką second handów, tam taaakie ładne ciuszki znajduję, no cuda normalnie, jak będziecie chciały to wam wkleję moje perełki

Wszyscy tak zachwalają ten Vitapil, że i ja się chyba skusze, ale to jak wykończe swój Humavit, który notabene jest bardzo dobry

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Byłam na 10 na fitnessie na SHAPE
Pokaz koniecznie te perełki z sh sama lubie czasami pojsc i zawsze cos wygrzebie fajnego

Ja tez czekam az moje tabletki ze skrzypem i drożdżami sie skoncza i kupuje VItapil

Think happy - be happy

M

Stary 2012-04-23, 12:13   #1167
tinekk
Zadomowienie

Dzien doberek

Meeedzik Tobie to tylko pozazdrościć tej wagi a raczej tego że możesz jeść co chcesz i ile chcesz
Chyba tez sie zaopatrze w Vitapil bo kudły wypadają mi garściami i coś ostatnio w ogóle nie rosną ( widze po odroście ) mam nadzieje ze Tobie pomogą jak innym i ja tez sie skusze

Heroine kliknięte obyś wygrała

Zoska ojjjjjjjjj ja też jestem wielka zwolenniczką SC, ostatnio mniej czasu na zwiedzanie ale masz racje tam są perełki

Pipson do ćwiczeń ale juz !!!

Agunia pokaż się w spodniach my powiem czy oddać czy zostawić

Paulownia za ćwiczenia

Kamilon też sie zastanawiałam nad jakimś wspomagaczem, ale narazie biore sie za cwiczenia i dietke i zobaczymy jak nie ruszy to wtedy pomyslę dogłębniej o tym oby nie było potrzebne

Ja w sobote przejechałam 60 km na rowerze, byłam na przejażdżce z kolezanką a potem wybrałysmy się z koleżanką do Łańcuta, matko myślałam że padne jakie góry objeździłam, gdybym wiedziała ze to taka trasa to bym w zyciu sie tam nie wybrała ale dałam rade jestem z siebie dumna a w nagrodę na miejscu zjadłam loda z maszyny śmietankowego mniam

Na kolacje jem tylko i wyłącznie białko bo widzę że to na prawde jest najodpowiedniejszy posiłek

Zmykam do pracy buziaki miłego dnia wszystkim

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 12:22   #1168
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Hej kochane

Powiem Wam ze moj weekend byl konkretny
Dwa dni pod rzad imprezowalam do oporu
Boston Masaciuset poprostu hahaha
Takze dzisiaj odzyskuje swiadomosc

Heroine dopiero przeczylam ze bylas w Lbn
Niezla jestem
A kochana gdzie balowalas?
Bo ja w sumie widzialam jeden panienski w Hadesie hahahah ale juz bylam dobrze zrobiona

Wczoraj akurat bylam na domowce i zgrzeszylam tostami, migdalami i sliwkami
W sumie az tak duzo nie zjadlam ale pora byla dosc pozna, ale za to dzisiaj mialam az dwie przygody z porcelanka wiec podejrzewam ze wszytsko poszlo w swiat
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 12:59   #1169
meeedzik
Zakorzenienie

Agunia najważniejsze, że nie boli to dasz rade wysiedzieć do 17
Zoska
pokaż koniecznie
A co do powrotu do dbania o siebie to kochana od czegoś trzeba zacząć także balsamowanie jak najbardziej ok jeszcze pazurki pomalujesz to już całkiem
A co do Vitapilu to ja już na zapas kupiłam drugą paczkę, bo boję się, że później nie będzie promocji na niego na allegro
Tinek kochana oj nie wszystko mogę jeść, bo jak za bardzo poszaleję, to też później na wadze się odbija ostatnio nie mogę zejść poniżej 48kg a chciałabym, żeby w tygodniu było chociaż te 47,5 kg żebym przez weekend mogła przybrać te 0,5kg
No ja też mam nadzieję, że Vitapil pomoże, w pierwszym tygodniu jak zaczęłam brać to włosy po myciu garściami mi wypadały ale czytałam, że tak się właśnie dzieje, bo wypadają te martwe włosy, a teraz już mi duuużo mniej wypada i zauważyłam baby hare
Czekoladko hehe o to widzę ostro poimprezowałaś zazdraszczam ja ostatnio ciągle bez %%% choć wczoraj tylko jedno piwko sobie wypiłam
Stary 2012-04-23, 13:55   #1170
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Pokaz koniecznie te perełki z sh sama lubie czasami pojsc i zawsze cos wygrzebie fajnego
Ok To pod koniec tygodnia wrzucę, jak będę mieć aparat. Ech, perełki, ładne rzeczy po prostu

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Tinekk Mhm...rowerek Brawo! Ja sobie zrobiłam niedawno spacerek 5 km

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Hej kochane

Powiem Wam ze moj weekend byl konkretny
Dwa dni pod rzad imprezowalam do oporu
Boston Masaciuset poprostu hahaha
Takze dzisiaj odzyskuje swiadomosc

Heroine dopiero przeczylam ze bylas w Lbn
Niezla jestem
A kochana gdzie balowalas?
Bo ja w sumie widzialam jeden panienski w Hadesie hahahah ale juz bylam dobrze zrobiona

Wczoraj akurat bylam na domowce i zgrzeszylam tostami, migdalami i sliwkami
W sumie az tak duzo nie zjadlam ale pora byla dosc pozna, ale za to dzisiaj mialam az dwie przygody z porcelanka wiec podejrzewam ze wszytsko poszlo w swiat
Migdaly i śliwki toż to nie grzech! :P A tost, owszem
Widze, że energia rozpiera! I dobrze!!!

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Meeedzik Powoli i znowu zacznę o siebie dbać, jak kiedyś Normalnie ja maniaczka wszelkich nowinek kosmetycznych bylam, zawsze coś wynalazłam fajnego z kosmetyków i to testowałam, a teraz... kura domowa
Nie zrobię ze soba nic, bo zaraz to nad kuchenką stoje, czuje jak mi wszystko do porów wlatuje, a paznokcie zdzierają mi się przez 1 dzień!!! Rano pomaluje, a na noc mam katastrofę:/ I dlatego mi się też nie chce. No nic

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Ech, w ogóle ostatnio za bardzo pozwalam sobie na słodycze
Rano do kawy zjadłam 2 ciasteczka korzenne, potem po ftnessie znowu 2 ciasteczka korzenne, do tego 3 ciasteczka francuskie z jabłkiem i 2 kostki gorzkiej czekolady. Pocieszam się, że wszystko było do godziny 13...
Ale tak, to ok jest z dietą xD Muszę więcej ćwiczyć, coraz więcej czasu mam na to, bo niektóre zajęcia pozaliczane już, także... Brać sie do roboty. No i znowu spadłam do 58,3 kg więc jest git

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości