|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Hej kochane
![]() My wczoraj ze znajomymi byliśmy na piwie i oglądaliśmy mecz ja wypiłam dwie herbaty zielone nestea także dziś się dobrze czuję ![]() Zoska kochana, ja siedzę w domu, mam czas więc robię różne zabiegi pielęgnacyjne No ale masz rację, jak się chce to się znajdzie czas, także kochana spinaj pośladki i też się za siebie bierz ![]() A co do włosów, to mi też zawsze bardzo wolno rosły, 1 cm na miesiąc, dopiero teraz ( mam nadzieję ) zaczęły rosnąć, no chyba że przez następne 2 tyg staną i nic nie urosną Mureczko widzę miałaś fajny dzień pokaż nam się koniecznie w nowych leginsach ja też mam takie a'la jeansy, ale coś nie lubię w nich chodzić, bo mi się zsuwają i co chwila podciągam je do góry może ja też dziś zobaczę do Lidla ![]() Pipson w weekend można pozwolić sobie na więcej ja zawsze w weekendy miałam taką przerwę, bo jak bym cały czas trzymała rygor to bym zwariowała i szybko odechciało by mi się diety Zielonykotek cieszę się, że u Ciebie wszystko dobrze pisz do nas choćby tak jak teraz, żebyśmy wiedziały że wszystko ok u Ciebie ![]() Miłej niedzieli skarby
|
#1142 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
hej dziewczyny
![]() znalazlam chwile zeby wpasc na forum pamietacie jak mowilam ze mam ochote na pizze, nutelle...? do tego doszla ochota na hot chocolate cookie z pizzy huut (uwielbiam), chipsy... I w ten weekend wszystko to zjadlam nie bijcie, bo wystarczajaco mnie pokaralo- zaparcia. Czulam ze mam tak pelne jelita i tak mnie brzuch bolal, ale nie moglam sie zalatwic. Dopiero jak kupilam ten syropek o ktorym pisalyscie to troche sie poprawilo, ale dalej brzuch pobolewa... Nie chce juz tak zrec ![]() MyNameIs- spoznione zyczonka ![]() Murka- a jakiego szamponu uzywasz? Widac roznice w dlugosci Moja mama kupila wczorja skrzypowite, kuracje na 50dni bo w superpharmie byla przecena i 50 kapsulek kosztowalo 9zl!!!!! zaraz mi sie vitapil konczy to sprobuje tej skrzypowity Poza tym w piatek odebralam reklamacje kurtki mojej i wymienilam na ciuchy- 2 sukienki, sweterek i spodnica. Wszystko kolorowe! W koncu!!!! jedna sukienka taka luzna, ale w talii musze paskiem sciagnac kobaltowa, spodnica bezowa , sukienka czarno- rozowa i sweterek malinowy hihihi WLasnie naolejowalam wlosy , za 30 min musze splukac i odzywke nalozyc na dluzej :P W ogole mam pytanka, bo przegladam grupona i grupera. Czy ktoras z Was miala mikrodermabrazje? Jakie efekty jesli tak? i czy ktoras z Was byla na platformie vibro action? Jakie efekty ? Bo przed wakacjami chce mikro zrobic (jesli fajne efekty po tym sa) i jak dostane troche $$$ to wykupic sobie karnet na platforme. Normalnie kosztuje 120zl (tyle ile moja silka) a na gruponie znalazlam za 40 albo 60. I ponoc daje efekty tak jak 1,5 godziny na silce. Moja kolezanka byla na tym ale ona jest chudzielcem wiec nawet nie pytalam ![]() Przepraszam ze tak o sobie ciagle pisze, ide czytac co naskrobalyscie
|
#1143 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Choć dzisiaj też nie czuję się zbyt dobrze, bo zjadłam wczoraj tonę Rafaello Od dziś ścisła dieta!!!!!! ![]() Dziękuję za życzonka ![]() Wiecie co, zaczęłam pić drożdze - i tak strasznie mi smakują z mlekiem, że nie mogę się doczekać codziennie aż je wypiję
|
|
|
|
|
#1144 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja go kupilam kiedys na promocji w tesco, mam go od 2 lat, data waznosci pewnie dawno minela ale przed silownia sobienim uda smaruje i pozniej sa takie fajne gladkie i jedrne![]() Hhihi, witam w klubie ! ja uwielbiam je ![]() "Nie przejmuj sie ludzmi, i tak wszyscy umra" ![]() Cytat:
przeciez zawsze zdarzaja sie zastoje cwiczysz? Moze jakis therm line czy cos? Bo widze, ze juz koncowke masz a Medzik pisala ze jak miala koncowke to zaczela brac Thermo Speed i waga zaczela leciec ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i wszyscy tak ladnie, laski wystrojojne itp, a ja taka paskuda i ciuchy byly w sklepach sliczne i kolorowe tez byly no coz, moze po prostu trafialam na zakupoholiczki bo 5 z 10 dni spedzaonych w Dusseldorfie spedzilam w galeriach handlowych ![]() I Zoska, podpisuje sie pod zdaniem Moni na ten temat moj poprzedni chlopak byl taki, tak mnnie psychicznie wymeczyl i tak mialam dosyc wszystkiego, klotnia- on szedl na impreze, ja siedzialam w domu i plakalam, wszystko ale to wszystko bylo tak jak on chce... W koncu zerwal, myslalam ze to koniec swiata, ze lepszego nie znajde, ze jestem beznadziejna, ze nikt mnie nie bedzie chcial... Poplakalam miesiac i podolowalam sie (on 2 tyg po rozstaniu zaczal sie spotykac z laska ktorej nie lubilam, wszyscy bylismy w jednej klasie, to byla klasa maturalna ;]), ale pozniej zaczelam si ebawic i korzystac z zycia, tu impreza, tu gdzies ze znajomymi wychodzilam, tu do kina z kims, tu na kawe...zaczelam zyc i stwierdzilam ze samej jest mi SWIETNIE i lepiej bez niego bo to bylo bez sensu sie meczyc... no i na jednej z imprez poznalam mojego obecnego TZa Cytat:
Moze na poczatek kup sobie babydream z rossmana (4zl) zobacz miesiac jak dziala na Twoje wlosy Bo on splukuje te paskudne silikony i wlosy "odzywaja" i wlosy lepiej wchlaniaja odzywki i inne takie co prowadzi do polepszenia ich kondycji sprobuj sobie go Ja jak uzywalam pantene, elseve, herbal, nivea, dove itp to mialam czubek wlosow oklapniety, po jednym dniu przetluszczony (!!!!) a mam bardzo suche wlosy, reszta byla PRZESUSZONA A GORA PRZETLUSZCZONA (!!!!), zaczelam uwywac tego Babydream (ogolnie odstawilam silikony) i teraz moge glowy nie myc 3-4 dni bo skora mi sie nie przetluszcza, a wlosy nie sa oklapniete ani nic
|
|
#1145 |
|
Zadomowienie
|
Cześć laski
Ale piękna pogoda u mnie, opalałam się 2h i już mam fajny brzuszek, te kwietniowe słońce jest najlepsze na opalanie podobno Od razu się żyć chce jak tak ciepło jest ![]() medzik to ładnie Cię wykorzystują teraz jako kierowcę a w Lidlu były już praktycznie ostatnie u mnie to ciekawe czy u Ciebie jeszcze będą Ale jak będą to kupuj bo one są bardzo wygodne, na gumce więc nie spadają ![]() kamilon ![]() ale pojechałaś z jedzeniem no no ale miałąś nauczkę to może na drugi raz się zastanowisz ![]() Ale promocja się trafiła Twojej mamie za 9zł super, ja biorę Skrzypovitę jakoś 2 czy 3 miesiące i jestem zadowolona, tylko jej smak to jest OBRZYDLIWY ! jak żarcie dla kota ![]() Pokazuj nam ciuszki! ![]() myname drożdże z mlekiem brr na samą myśl mi słabo, nienawidzę zapachu drożdży aż mnie na wymioty zbiera A Ty się nie możesz doczekać, szalona! ![]() kamilon niby czytałam kiedyś o tych SLS itp. ale nigdy się nie orientowałam w jakich szamponach to jest i jak to rozpoznać. A z tym przetłuszczaniem to mam tak samo, po jednym dniu muszę myć ale miałam tak odkąd zaczęłam dojrzewać no i do dziś to trwa. No ale mam bardzo cienkie włosy a to też na pewno zmusza do częstego mycia. Może i warto by spróbować tego Baby Dream? Wiesz co kupię go za jakiś czas, chcę najpierw przetestować ten Pamtene bo wczoraj to miałam piękne włosy po nim, co prawda dziś już są tłuste ale to normalne u mnie
163cm - 57kg Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie. Edytowane przez murka04 Czas edycji: 2012-04-22 o 13:19 |
|
|
|
#1146 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) Bo z wodą raz wypiłam, ale myślałam, że zaraz zwrócę Zapach drożdży kojarzy mi się z pysznym ciastem drożdżowym roboty mojej mamy
|
|
|
|
|
#1147 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że Tobie się udaje!!!![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
Ja właśnie się boję, że już nie znajdę tak wspaniałego faceta, jakim jest mój Tż teraz. Gdyby do jasnej cholery chciał się leczyć i dał sobie pomóc, to nie byłoby tego wszystkiego!!!!!!!!!!!! ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Aha, u mnie wczoraj z dietką spoko, dzisiaj też na dobrej drodze !
|
|
#1148 | |||
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
pokazuj nam tu szybko co kupiłaś Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilon tak tym żółtym roll onem,m tylko masuję się nim a całą zawartość wylałam
najpierw smaruję się balsamem, teraz olejkiem Alterra z Rossmana i jadę z koksem i brzuch też tym masuję także jak masz ten roll-on to polecam ![]() No i pokaż koniecznie ciuszki ![]() Mureczko cieszę się, że szamponik Ci przypasował ja też dziś kupiłam następny teraz mam do włosów przetłuszczających się i matowych, czy jakoś tak u mnie nadal promocja po 9,99zł już resztka została, bo to chyba wysprzedają ostatki w starym opakowaniu ![]() A w Lidlu nie byłam, bo Tż się już nie chciało jechać trudno może zobaczę w tygodniu, jak jeszcze będą no a Ty nam się koniecznie pokaż pewnie ślicznie wyglądasz, bo masz chudziutkie i zgrabniutkie nóżki ![]() Zazdroszczę pogody u mnie 11 stopni i zero słońca zimno.No a ja na razie chcę jeździć, bo jeździmy tylko na piwko, więc mogę się poświęcić i napić się herbatki a na imprezie bez alko jeszcze nie byłam, więc ciekawa jestem jak to będzie.
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
Calkiem przyzwoity weekend - bez obzarstwa
. Chyba wracam na dobre tory. Wczoraj mielismy ladna pogode - wyszlismy na dlugi spacer. Okrazylismy jezioro, lazilismy prawie poltorej godziny, jeszcze wieczorem cwiczylam triceps z hantelkami, wiec trening jakis byl. I zamowilam pizze dla TZ, a sobie wzielam szaszlyczek z kurczaka i salatke . Dzis bylo pol godziny wiosel - to aeroby, i jeszcze cos silowego pocwicze, moze wypady i przysiady. Waga sie uspokoila na 61,5 kg i przymierzam sie do walki o 5 z przodu .
|
|
|
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ![]() wróciłam do normalnosci w piatek na imprezie byłam a wczoraj umierałam, bo ząb mnie strasznie bolał cały dzien lezałam dopiero wieczorkiem troszke przeszło, ale wizyta u denstysty nieunikniona![]() I własnie z zakupów wrociłam kupiłam sobie marynareczke, tunike i kobaltowe rurki, ale jakos nie jestm do nich do konca przekonana, wprawdze wszyscy mowia ze ładnie i wogole a ja jakos nie wiem sama.. musze sie zastanowic mam 30 dni na oddanie jakby co
|
#1152 |
|
amor vincit omnia
|
aga pokazuj się w spodniach, my tu fachowym okiem ocenimy
![]()
|
|
|
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
Agunia właśnie właśnie kochana pokazuj się nam
no i w reszcie zakupów także ![]() Ja zjadłam przed chwilką ziemniaki z grilla i taka pełna jestem, że szok.
|
#1154 |
|
Zadomowienie
|
hej kobietki
![]() ja jestem dzis z siebie dumna, bo jem wzorowo rano byla owsianka z owocami, potem koktajl z bananka i jogurtu naturalnego, na obiad warzywka smazone z kurczakiem Staram się rano jeść węglowodany, żeby mieć "paliwo" i stopniowo je ograniczać, kolację jeść białkową - i powiem Wam, że czuje sie lekko, ale nie jestem ospała ![]() zaraz hula hoop ! milego wieczorku
|
|
#1155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No no, chwalcie sie zakupami!!!![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- U mnie dietkowo byłoby idealnie, gdyby nie 10 ciasteczke korzennych, które wszamalam ok godz 20:15 Byłam tak wściekla, że nie mogłam się powstrzymać... Ale chyba mi nie zaszkodzą...
|
|
#1156 |
|
Zadomowienie
|
zooska, ja tez widze, ze wszyscy na zakupy chodza, tylko ja przepuscilam oszczednosci jakos... i ledwo mi starcza na bilety i jedzenie
ale to dobrze, bo nie stac mnie do konca miesiaca zeby zrec te wstretne swinstwa na miescie ![]() jeden raz Ci sie nic nie stanie, jak wszamiesz ciastka gorzej jak to sie stanie normą![]() Agunia, pokazuj te spodnie! ![]() dziewczynki, zbliza sie moj deadline osiagniecia 48 kg, 17 mam urodziny i chce dobrze wygladac, gońcie mnie do cwiczen!
|
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro porobie foteczki
i napewno wstawie do albumu
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Jestem, żyję i mam się dobrze na wieczorze panieńskim było superowo do dzisiaj mnie nogi bolą No, a zaraz zmykam do pracy Dziewczynki biorę udział w konkursie i jeśli mogłabym liczyć na Wasze głosy to proszę klikajcie w mój banerek w podpisie można głosować co 5 min byłabym wdzięczna Miłego dnia!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#1159 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam taki syf w zoladku, ze az mi ciezko i nawet glodna nie jestem a jak mysle o zarciu to mi niedobrze :/ fuck Milego dnia chudziny
|
|
#1160 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziś się przyda miły dzień! |
|
|
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
Hej chudzinki
![]() U mnie w końcu ładna i słoneczna pogoda, w słońcu teraz 18 stopni, mam nadzieję, że już tak cały dzień będzie w ogóle na sobotę pokazywali 28 stopni a na piątek 25 coś nie chce mi się wierzyć, choć nie powiem ucieszyłabym się gdyby się sprawdziło ![]() Na wadze po weekendzie nie ma tragedii 48,1 kg ![]() Heroine super, że imprezka się udała i się dobrze bawiłaś ![]() Agunia koniecznie pokaż zdjęcia, już się nie mogę doczekać ![]() Pipson no to proszę ładnie zabierać się za ćwiczenia
|
#1162 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie, ze sie wybawiłas miłego dnia w pracy kochana![]() Cytat:
![]() U mnie tez sliczna pogoda słoneczko swieci, oby na majow weekend tak było ![]() Ja juz w pracy i senna strasznie jestem , @ przyszedł i musiałam tabletki rano wziasc, jakos musze wytrzymac do 17
|
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
Agunia współczuję @
![]() Zamawiam zaraz drugie opakowanie Vitapilu, bo czytałam, że trzeba go brać minimum 3 miesiące
|
#1164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dwa ibupromy max wziełam, nic innego na mnie niestety nie działa ale dam rade, najwazniejsze , ze nie boli
|
|
#1165 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ha!Ja jestem zwolenniczką second handów, tam taaakie ładne ciuszki znajduję, no cuda normalnie, jak będziecie chciały to wam wkleję moje perełki ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Czekamy do wieczora na foteczki ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Heroine Głos oddany Hm... konkurs super, może i ja sie przyłączę... Przydałby mi się therm line![]() Super, ze było dobrze na impresssssce ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() U mnie tez słonko wyszło, także jest ok, pogoda sprzyja energii do działania ![]() Biorę z Ciebie przykład i na nowo zaczynam dbać o siebię! Będzie lepiej. potem dodam masowanie się masażerem. Dzisiaj jak pozmywam podłogi, pomyje naczynia i zrobię wszystko, co mogłoby zniszczyć paznokcie, to je pomaluję ^^---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Byłam na 10 na fitnessie na SHAPE
|
|
#1166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama lubie czasami pojsc i zawsze cos wygrzebie fajnego![]() Ja tez czekam az moje tabletki ze skrzypem i drożdżami sie skoncza i kupuje VItapil
|
|
#1167 |
|
Zadomowienie
|
Dzien doberek
![]() Meeedzik Tobie to tylko pozazdrościć tej wagi a raczej tego że możesz jeść co chcesz i ile chcesz ![]() Chyba tez sie zaopatrze w Vitapil bo kudły wypadają mi garściami i coś ostatnio w ogóle nie rosną ( widze po odroście ) mam nadzieje ze Tobie pomogą jak innym i ja tez sie skusze ![]() Heroine kliknięte obyś wygrała ![]() Zoska ojjjjjjjjj ja też jestem wielka zwolenniczką SC, ostatnio mniej czasu na zwiedzanie ale masz racje tam są perełki ![]() Pipson do ćwiczeń ale juz !!!Agunia pokaż się w spodniach my powiem czy oddać czy zostawić ![]() Paulownia za ćwiczenia Kamilon też sie zastanawiałam nad jakimś wspomagaczem, ale narazie biore sie za cwiczenia i dietke i zobaczymy jak nie ruszy to wtedy pomyslę dogłębniej o tym oby nie było potrzebne ![]() Ja w sobote przejechałam 60 km na rowerze, byłam na przejażdżce z kolezanką a potem wybrałysmy się z koleżanką do Łańcuta, matko myślałam że padne jakie góry objeździłam, gdybym wiedziała ze to taka trasa to bym w zyciu sie tam nie wybrała ale dałam rade jestem z siebie dumna a w nagrodę na miejscu zjadłam loda z maszyny śmietankowego mniam ![]() Na kolacje jem tylko i wyłącznie białko bo widzę że to na prawde jest najodpowiedniejszy posiłek ![]() Zmykam do pracy buziaki miłego dnia wszystkim
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() Powiem Wam ze moj weekend byl konkretny Dwa dni pod rzad imprezowalam do oporu Boston Masaciuset poprostu hahaha Takze dzisiaj odzyskuje swiadomosc ![]() Heroine dopiero przeczylam ze bylas w Lbn ![]() Niezla jestem ![]() A kochana gdzie balowalas? Bo ja w sumie widzialam jeden panienski w Hadesie hahahah ale juz bylam dobrze zrobiona ![]() Wczoraj akurat bylam na domowce i zgrzeszylam tostami, migdalami i sliwkami W sumie az tak duzo nie zjadlam ale pora byla dosc pozna, ale za to dzisiaj mialam az dwie przygody z porcelanka wiec podejrzewam ze wszytsko poszlo w swiat
|
|
|
|
#1169 |
|
Zakorzenienie
|
Agunia najważniejsze, że nie boli to dasz rade wysiedzieć do 17
![]() Zoska ![]() pokaż koniecznie ![]() A co do powrotu do dbania o siebie to kochana od czegoś trzeba zacząć także balsamowanie jak najbardziej ok jeszcze pazurki pomalujesz to już całkiem A co do Vitapilu to ja już na zapas kupiłam drugą paczkę, bo boję się, że później nie będzie promocji na niego na allegro ![]() Tinek kochana oj nie wszystko mogę jeść, bo jak za bardzo poszaleję, to też później na wadze się odbija ostatnio nie mogę zejść poniżej 48kg a chciałabym, żeby w tygodniu było chociaż te 47,5 kg żebym przez weekend mogła przybrać te 0,5kg No ja też mam nadzieję, że Vitapil pomoże, w pierwszym tygodniu jak zaczęłam brać to włosy po myciu garściami mi wypadały ale czytałam, że tak się właśnie dzieje, bo wypadają te martwe włosy, a teraz już mi duuużo mniej wypada i zauważyłam baby hare ![]() Czekoladko hehe o to widzę ostro poimprezowałaś zazdraszczam ja ostatnio ciągle bez %%% choć wczoraj tylko jedno piwko sobie wypiłam
|
#1170 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To pod koniec tygodnia wrzucę, jak będę mieć aparat. Ech, perełki, ładne rzeczy po prostu![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Tinekk Mhm...rowerek Brawo! Ja sobie zrobiłam niedawno spacerek 5 km ![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
![]() Widze, że energia rozpiera! I dobrze!!! ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Meeedzik Powoli i znowu zacznę o siebie dbać, jak kiedyś Normalnie ja maniaczka wszelkich nowinek kosmetycznych bylam, zawsze coś wynalazłam fajnego z kosmetyków i to testowałam, a teraz... kura domowaNie zrobię ze soba nic, bo zaraz to nad kuchenką stoje, czuje jak mi wszystko do porów wlatuje, a paznokcie zdzierają mi się przez 1 dzień!!! Rano pomaluje, a na noc mam katastrofę:/ I dlatego mi się też nie chce. No nic ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Ech, w ogóle ostatnio za bardzo pozwalam sobie na słodycze ![]() Rano do kawy zjadłam 2 ciasteczka korzenne, potem po ftnessie znowu 2 ciasteczka korzenne, do tego 3 ciasteczka francuskie z jabłkiem i 2 kostki gorzkiej czekolady. Pocieszam się, że wszystko było do godziny 13... Ale tak, to ok jest z dietą xD Muszę więcej ćwiczyć, coraz więcej czasu mam na to, bo niektóre zajęcia pozaliczane już, także... Brać sie do roboty. No i znowu spadłam do 58,3 kg więc jest git
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.

ja wypiłam dwie herbaty zielone nestea 

nie bijcie, bo wystarczajaco mnie pokaralo- zaparcia. Czulam ze mam tak pelne jelita i tak mnie brzuch bolal, ale nie moglam sie zalatwic. Dopiero jak kupilam ten syropek o ktorym pisalyscie to troche sie poprawilo, ale dalej brzuch pobolewa... Nie chce juz tak zrec 

ja go kupilam kiedys na promocji w tesco, mam go od 2 lat, data waznosci pewnie dawno minela ale przed silownia sobienim uda smaruje i pozniej sa takie fajne gladkie i jedrne
no coz, moze po prostu trafialam na zakupoholiczki bo 5 z 10 dni spedzaonych w Dusseldorfie spedzilam w galeriach handlowych
Tylko takie sprawdzone. W ogóle to szukam jakiegoś który by przyciemniał włosy delikatnie, chociaż nie wiem czy wierzyć w te szampony-cud. A co myślicie o tym : 
super, ja biorę Skrzypovitę jakoś 2 czy 3 miesiące i jestem zadowolona, tylko jej smak to jest OBRZYDLIWY ! jak żarcie dla kota 
Dobrze, że Tobie się udaje!!!