Żony 2009 cz.XXXIII - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-12, 14:11   #1141
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Żony 2009 cz.XXXIII

O na szybko narysowałam

Kto ma jakiś pomysł?

Powiem co bym chciała:

-wannę
a obok
- grzejnik taki wysoki rurkowy na ręczniki

-wc (tak aby papier dało się zamocować na ścianie; i żeby nie był na przeciwko drzwi wejściowych do łazienki)
-bidet
te dwa obok siebie

- umywalkę (najlepiej z przedłużonym blatem)

---
a pod skosem będzie jakiś 1,25 po wylaniu wylewki, bo teraz jest chyba 1,4m
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg lazienka.jpg (27,4 KB, 26 załadowań)

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2012-05-12 o 21:07
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-12, 14:31   #1142
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
O na szybko narysowałam

Kto ma jakiś pomysł?

Powiem co bym chciała:

-wannę
a obok
- grzejnik taki wysoki rurkowy na ręczniki

-wc (tak aby papier dało się zamocować na ścianie; i żeby nie był na przeciwko drzwi wejściowych do łazienki)
-bidet
te dwa obok siebie

- umywalkę (najlepiej z przedłużonym blatem)
Ana moze dopisz wymiary lazienki-bedzie latwie pomyslec
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-12, 15:00   #1143
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Ana moze dopisz wymiary lazienki-bedzie latwie pomyslec
już
Stary 2012-05-12, 19:24   #1144
india83
Zakorzenienie

dopiero wróciłam z pracy - jestem wykończona

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Melduje tylko ze jutro lece na 2 tygodnie na Majorke nie martwcie sie o mnie hehe
szczesciara, bawcie sie dobrze

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
zazdroszcze

mój syn ubrany w piżamę, założył sobie czapkę, moje buty wziął do ręki kluczyki z auta i mówi "jade bumbum dziadzia nara" zrobił pa pa i wyszedł z pokoju
dobrze ze do klamki nie sięgnie bo by było hahaha
no niezły jest

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
hahaha padłam

Samba Ty wiedźmo, przyszłaś nas poszczuć Zazdroszczę!!!! Baw się dobrze!

Hej

Pogoda do bani, ale i tak mamy plan jechać na zakupy. A po południu do koleżanki na kawkę
Wczoraj mężus zrobił mi niespodziankę i wrócił wcześniej niż mówił, o godz. 21 rozpalił grilla i upiekliśmy banany z czekoladą Do tego winko, a reszta jest milczeniem
oo jak romantico

Ana w wolnej chwili pomysle nad Twoja łaźnia, ale juz na pewno nie dziś...
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-12, 21:46   #1145
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
takiej to dobrze. Wypoczywaj

banany z grilla- brzmi pysznie. Rozumiem, że w skórkach trzeba je opiec na ruszcie?
Banany trzeba naciąć, zrobic taką klapkę na jednym boku ze skórki i kawałka miąższu, wydłubać troszkę miąższu ze środka i tam naładować czekolady mlecznej, zamknąć klapkę i banana szczelnie owinąć folią aluminiową (błyszczącą stroną do środka) i piec dosyć nisko nad żarem.
Pycha! Polecam
Skórka od banana zrobi się czarna, ale to w niczym nie przeszkadza.

Cytat:
(...)

ajjjjj jaki piekny wieczor

A moj maz dzis wraca

Na razie u nas szaro i ponuro
ja sprzatam zeby ladnie meza w domu przyjac
No to u Was też będzie miły wieczór, jak się tak za soba wytęskniliście

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
(...)

oo jak romantico

Ana w wolnej chwili pomysle nad Twoja łaźnia, ale juz na pewno nie dziś...

Byłam dzisiaj u pani brafitterki Kupiłam stanik, jaki miałam już wcześniej, z esotiqa ale w większym rozmiarze. Generalnie pani świetna, super doradzila, pokazała jak "nosić" biust w dobrym staniku, także jestem mega zadowolona. A najlepsze jest to, że za ten stanik zapłaciłam mniej niż w sklepie firmowym esotiq

Ana a co do Twojej łazienki, to jedno jest pewne, tam gdzie masz skosy na pewno nie możesz postawić kibelka, a tym samym bidetu (skoro chcesz by były obok siebie), bo jest ryzyko, że wstając można uderzyć się w głowę.

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2012-05-12 o 21:50
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-12, 22:50   #1146
Ana***
Zakorzenienie

India czekam na propozycje

Ktosiu też na początku tak myslałam ale po całym dniu oglądania różnych łazienek da się wystarczy kibelek podwieszany z zabudową do sufitu i np. w tym półeczka z światełkami lub też bez półki tylko sama zabudowa
Stary 2012-05-12, 23:37   #1147
martucha84
Zakorzenienie

wróciliśmy z 18szwagra, było sympatycznie było kilka strzałów ale to nie na forum
połowę imprezy przesiedziałam z młodszą częścią biesiadników oglądają ksw więc było nam wesoło

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2012-05-12 o 23:48
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 07:48   #1148
india83
Zakorzenienie

zaraz wyruszam do pracy... dziś do 17tej, więc pewnie znowu wrócę wypopowana
Stary 2012-05-13, 08:28   #1149
gold-fish
Zakorzenienie

Rosette mam nadziję że z Tobą już lepiej kurcze, dziwne że tak nagle spuchłaś, może coś zjadłaś na co jesteś uczulona no sama nie wiem

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Gold super butki i poduszki też , zdolniacha.
dziękuję zastanawiam się czy ich jeszcze jakos nie ozdobić (poduszek)

Cytat:
buty dla mnie takie se, aleeeee super poduchy, podobne w ikei widziałam, ale co swoje to swoje no i plus taki że wyprać można bo tamte nie bardzo...
musze ci powiedzieć że sypialnia na 3 fotce (ta z obiciem ściany) mi się cholernie marzy
ja ostatnio (jak już uszyłam ) widziałam z takim samym kolorze w Leroy... zależało mi właśnie na takim niebieskim bo pasuje mi do beżu na ścianie cena koło 12 zł czyli na to samo by wyszło, ale mam tez satysfakcję, że dałam radę

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Melduje tylko ze jutro lece na 2 tygodnie na Majorke nie martwcie sie o mnie hehe
miłego urlopu i duuuuuuzo słońca

Cytat:
mój syn ubrany w piżamę, założył sobie czapkę, moje buty wziął do ręki kluczyki z auta i mówi "jade bumbum dziadzia nara" zrobił pa pa i wyszedł z pokoju
dobrze ze do klamki nie sięgnie bo by było hahaha
nara dobry jest

Ktosiu, a te banany to trzeba obracać na grillu? nie wypływa wtedy czekolada na folię ?

Ana, zrobiłam rysunek- te szare to armatura- po wielkości się chyba domyslisz. Wannę zrobiłabym pod skosami co do tego nie mam wątpliwości. No i masz tak dużą łazienkę w dodatku kwadratową i dwa skosy ze aż sie prosi o porządną narozną wanne! W wannie najczęściej leżysz więc nie potrzebujesz wysokości, a nad głową będziesz miała ponad pół metra zaraz przy wejściu ustawiłam umywalkę. Jest to wygodne bo przecież często do łązienki wchodzimy tylko po to zeby szybko umyć ręce. Dalej bliżej sciany jest grzejnik. Ciepłe powietrze będzie leciało na środek łazienki i wannę. Mozesz też powiesić ręcznik na grzejniku żeby wysychał na bierząco (taki do rąk) albo zawiesić go pomiedzy umywalką a grzejnikiem na ścianie. Na drugiej scianie masz bidet i sedes . Jakbyś chciała lekko odgrodzić sedes od wejscia to mogłabyć postawić lekką szklaną ale mleczną szybkę od góry do dołu, albo wymurować taką jakby doniczkę prostokątną na wysokość np. 30 cm od podłogi- oklejoną normalnie kafelkami, w której rosłyby np. bambusy, albo inne wysokie zielsko Inaczej tego nie widzę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg lazienka.jpg (28,3 KB, 25 załadowań)

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 10:53   #1150
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
(...)
Ktosiu, a te banany to trzeba obracać na grillu? nie wypływa wtedy czekolada na folię ?

Ana, zrobiłam rysunek- te szare to armatura- po wielkości się chyba domyslisz. Wannę zrobiłabym pod skosami co do tego nie mam wątpliwości. No i masz tak dużą łazienkę w dodatku kwadratową i dwa skosy ze aż sie prosi o porządną narozną wanne! W wannie najczęściej leżysz więc nie potrzebujesz wysokości, a nad głową będziesz miała ponad pół metra zaraz przy wejściu ustawiłam umywalkę. Jest to wygodne bo przecież często do łązienki wchodzimy tylko po to zeby szybko umyć ręce. Dalej bliżej sciany jest grzejnik. Ciepłe powietrze będzie leciało na środek łazienki i wannę. Mozesz też powiesić ręcznik na grzejniku żeby wysychał na bierząco (taki do rąk) albo zawiesić go pomiedzy umywalką a grzejnikiem na ścianie. Na drugiej scianie masz bidet i sedes . Jakbyś chciała lekko odgrodzić sedes od wejscia to mogłabyć postawić lekką szklaną ale mleczną szybkę od góry do dołu, albo wymurować taką jakby doniczkę prostokątną na wysokość np. 30 cm od podłogi- oklejoną normalnie kafelkami, w której rosłyby np. bambusy, albo inne wysokie zielsko Inaczej tego nie widzę
Moim zdaniem pięknie to widzisz

A co do bananów to można je obracać, a czekolada nam jeszcze nigdy nie wypłynęła
Stary 2012-05-13, 13:11   #1151
Zakorzenienie

Czesc

Ana - zrobilam twoja lazienke jeszcze zanim dalas wymiary, ale jest bardzo podobna do propozycji gold. Wanne dalam prostokatna ale myslalam tez o okraglej.

Marta - fajnie ze impreza u szwagra udana!

Robie zaraz grillowany karczek na obiad-juz glodna jestem!

Maz wczoraj wrocil wkoncu na przywitanie upieklismy z Tomem muffiny migdalowo czrkoladowe-wszystkie juz zniknely
Dzis do rodzicow przyjechala rodzinka taty z ktora sie dawno nie widzieli-idziemy do nich na kawe popoludniu i na razie koniec planow na dzis.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg lazienka.jpg (32,2 KB, 17 załadowań)
Stary 2012-05-13, 13:19   #1152
baja_86
Zakorzenienie

Ana propozycja Gold bardzo mi się podoba

Ktosia dzięki za przepis-wypróbuje na pewno
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 14:13   #1153
Zakorzenienie

Szukam jakiejs sukienki, takiej na codzien, na spacer...juz pod katem lata.
Moze kupilyscie ostatnio cos fajnego na all
nie wiem co o takich myslec
http://moda.allegro.pl/072-marszczon...313403835.html

http://moda.allegro.pl/jokamar-dwuko...313018751.html
Stary 2012-05-13, 14:42   #1154
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

u nas dzis kurak na piwie

boski BYŁ i pieczone ziemniaczki i kapustka zasmazana z wczorajszego golonka którym uszczęśliwiłam męża

LASeczki mam pytanie
kiedys gadałysmy o srodkach do czyszczenia piekarników?
macie jakis sprawdzony nieżrący srodek ?
Bo nasz piekarnik emaliowany jest

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
KASIK MAM Coś dla ciebie
sie ucieszysz

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 16:39   #1155
iwka28
Wtajemniczenie

Samba - łap słonca ile możesz

Ana - myślę, że Gold propozycja jest dobra, sama bym tak zrobiła, wanna na pewno pod skosy, nawet jak obudujesz wc i bidet ścianką podwieszaną i przez to zwiększysz odległość do sufitu to ja bym i tak miała obawy o walnięcie się w głowę przy częstym stosowaniu, A tak nad wanną nie potrzebujesz tyle miejsca.

Anika - ja używam pasty z sody oczyszczonej i wody (do sody dodać tyle wody aby powstała gęsta papka) - miodzio i nie śmierdzi chemią. Przykrywam zabrudzenia, czekam z pół godziny potem ścieram gąbką płukaną w ciepłej wodzie.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 20:00   #1156
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
LASeczki mam pytanie
ostatnio sama walczyłam z piekarnikiem. Był w użyciu W5, cif, proszek do pieczenia, kwasek cytrynowy... sody chyba nie używałam. Nie doszorowałam niektórych miejsc mimo używania srebrnej gąbki. Najlepsze że simens w ulotce napisał żeby piekarnik myć UWAGA wodą z mydłem i delikatną ściereczką że co ? !@##$%^^&&**((

Mąż osadza kołki w ścianie, a ja sączę piwko z sokiem i siedzę na neci... no żyć nie umierać

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2012-05-13, 20:07   #1157
india83
Zakorzenienie

Ana Gold pieknie Ci to wszystko wymysliła, jak dla Twojej łazienki to układ idealny

Cytat:
Czesc

Ana - zrobilam twoja lazienke jeszcze zanim dalas wymiary, ale jest bardzo podobna do propozycji gold. Wanne dalam prostokatna ale myslalam tez o okraglej.

Marta - fajnie ze impreza u szwagra udana!

Robie zaraz grillowany karczek na obiad-juz glodna jestem!

Maz wczoraj wrocil wkoncu na przywitanie upieklismy z Tomem muffiny migdalowo czrkoladowe-wszystkie juz zniknely
Dzis do rodzicow przyjechala rodzinka taty z ktora sie dawno nie widzieli-idziemy do nich na kawe popoludniu i na razie koniec planow na dzis.
układ podobny, ale chyba umywalka nie moze byc tam gdzie skosy, brak miejsca na lustro chyba

Cytat:
Szukam jakiejs sukienki, takiej na codzien, na spacer...juz pod katem lata.
Moze kupilyscie ostatnio cos fajnego na all
nie wiem co o takich myslec
http://moda.allegro.pl/072-marszczon...313403835.html

http://moda.allegro.pl/jokamar-dwuko...313018751.html
fajne, ale dla mnie to bardziej takie tuniki i bez leginsów bym nie ubrała

padam na twarz... wróciłam od. 17tej a jutro znowu na rano. Na szczescie wtorek wolny ale czeka mnie wizyta w urzedzie, musimy zglosic zabudowe wiatrołpau, a być moze nawet bedziemy musieli czekac na pozwolenie- musze im przedstawic jak to wszystkow wyglada
Stary 2012-05-13, 20:27   #1158
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
u nas dzis kurak na piwie

boski BYŁ i pieczone ziemniaczki i kapustka zasmazana z wczorajszego golonka którym uszczęśliwiłam męża

LASeczki mam pytanie

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
KASIK MAM Coś dla ciebie
sie ucieszysz
jeeeeeee
a ja mam kase uzbieralam, wykombinowalam i mam
ej kochana a ja bede w czwartek w gliwicach

Cytat:

układ podobny, ale chyba umywalka nie moze byc tam gdzie skosy, brak miejsca na lustro chyba
no tak masz racje

Wrocilismy od rodzicow-milo bylo, a najlepsze ze rodzinka chciala zobaczyc film z wesela i polteru(trzaskanie szkla przed weselem) i chyba przez 4 godz lecial nasz film.... Mamy taki amatorski nagrany przez wujka-ja pierwszy raz ogladalam w calosci nawet fragment jak sie przewrocila i prawie nos zlamalam jest nagrany
Stary 2012-05-13, 20:58   #1159
martucha84
Zakorzenienie

hej ho
mięliśmy super dzień,
pojechaliśmy do moich rodziców na obiad, mama wyciągnęła mnie do pepco, obkupiła mnie kupiła mi spodnie, 3 bluzki, sweterek, mężowi mojemu bluzki 2, pat dostał ciuchy śmiała się że to na dzień dziecka tylko donosiła mi do przymierzalni..

potem pojechaliśmy do przyjaciół i poczuliśmy się jak za czasów mieszkania tam robiliśmy wspólne jedzeniem, gadałyśmy z przyjaciółką siedząc na blacie w kuchni z kubkiem herbaty chłopcy szaleli w pokoju, przerzucaliśmy sie infomacjami na odległość, jesoo jak zatęskniłam za mieszkaniem z nimi cudne to były chwile pewnie na dłuższą metę by to nie przeszło ale tak na 3 dni
Stary 2012-05-13, 21:47   #1160
Zakorzenienie

Cytat:
hej ho
mięliśmy super dzień,
pojechaliśmy do moich rodziców na obiad, mama wyciągnęła mnie do pepco, obkupiła mnie kupiła mi spodnie, 3 bluzki, sweterek, mężowi mojemu bluzki 2, pat dostał ciuchy śmiała się że to na dzień dziecka tylko donosiła mi do przymierzalni..

potem pojechaliśmy do przyjaciół i poczuliśmy się jak za czasów mieszkania tam robiliśmy wspólne jedzeniem, gadałyśmy z przyjaciółką siedząc na blacie w kuchni z kubkiem herbaty chłopcy szaleli w pokoju, przerzucaliśmy sie infomacjami na odległość, jesoo jak zatęskniłam za mieszkaniem z nimi cudne to były chwile pewnie na dłuższą metę by to nie przeszło ale tak na 3 dni
fajny dzien za wami

Martus masz moze jakis pomysl na zabawy z balonami?
Stary 2012-05-14, 00:56   #1161
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję pięknie za pomysł na łazienkę Nie powiem propozycja mi się podoba i dołączam również swoje przemyślenia, zerknij proszę

Cytat:
Dziękuję
Jedyne co to umywalka nie może być pod skosem, bo ani żadne lusterko ani nic. Podobna do tej Gold.

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Ana propozycja Gold bardzo mi się podoba

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Ana - myślę, że Gold propozycja jest dobra, sama bym tak zrobiła, wanna na pewno pod skosy, nawet jak obudujesz wc i bidet ścianką podwieszaną i przez to zwiększysz odległość do sufitu to ja bym i tak miała obawy o walnięcie się w głowę przy częstym stosowaniu, A tak nad wanną nie potrzebujesz tyle miejsca.
Dzisiaj się przymierzaliśmy jeśli wc nie będzie blisko drugiego skosu to nie ma obawy. Zresztą załączę zdjęcie łazienki jaką znalazłam

Cytat:
Ana Gold pieknie Ci to wszystko wymysliła, jak dla Twojej łazienki to układ idealny

Zerknijcie jeszcze na to co wykombinowałam dziękuję za wszelkie sugestie- takie rady są bardzo cenne!

Załączniki:
1) Prowizorka w programie pro100 oczywiście nie taka jak byś powinna, jeśli chodzi o ustawienie wc, mebli itp. głownie chodzi mi tu o spojrzenie na skosy. Jedynie co się zgadza to wysokość skosów, wielkość pomieszczenia.
2) Koncepcja
3) Koncepcja (wkradła się literówka, "grzejnik odwrotny do poprzedniej wersji - poziomej" czyli pionowy)
4) Grzejnik poziomy, który mógłby iść pod okno
5) Łazienka, w której wc jest pod skosem w zabudowie (z internetu)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg lazienka1.jpg (35,9 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg lazienka01.jpg (33,7 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg lazienka02.jpg (51,4 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg grzejnik.jpg (28,5 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4fdd3fd0ef999e3emed.jpg (21,0 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 00000011.jpg (20,4 KB, 14 załadowań)

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2012-05-14 o 01:00
Stary 2012-05-14, 08:56   #1162
Gucia0987
Zakorzenienie

Witajcie,

Gold Ty to jesteś miszczu!!! Super wymyśliłaś łazienkę dla Any
A co do piekarnika, to nie masz opcji samoczyszczenia się piekarnika?

Martucha super dzień mięliście!

Ktosia wrzuć proszę przepis na grillowane banany do k? Brzmią super, ale muszę się wczytać w przygotowanie bo nie do końca łapię

Anika ten kurczak na piwie za mną chodzi od jakiegoś czasu, ale coś się nie mogę za nie zabrać Proste w przygotowaniu?

Katunia super, że mężul już wrócił, no i fajnie z tym filmem wczoraj

India ale miałaś weekend.... biedactwo! Mam nadzieje, że jutro sobie odpoczniesz!

Rossi jak się czujesz?

My wczoraj mieliśmy miły wieczór. Pojechaliśmy do znajomych, wróciliśmy po 1. Jestem dzisiaj nie przytomna, ale super było się spotkać.

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2012-05-14 o 08:57
Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 09:17   #1163
ktosia86
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Mąż dzisiaj zaspał do pracy Chyba pierwszy raz mu się to zdarzyło.

Guciu wrzucę
Stary 2012-05-14, 09:46   #1164
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Witajcie,

Gold Ty to jesteś miszczu!!! Super wymyśliłaś łazienkę dla Any
A co do piekarnika, to nie masz opcji samoczyszczenia się piekarnika?

My wczoraj mieliśmy miły wieczór. Pojechaliśmy do znajomych, wróciliśmy po 1. Jestem dzisiaj nie przytomna, ale super było się spotkać.
Dziewczyny dzięki za miłe słowa ja po prostu lubię bawić się w aranżowanie Ana ja jednak pozostane przy swoim projekcie. Nie podoba mi się sedes i bidet pod skosami

Mam taką opcję, ale jeszcze jej nie używałam u mnie jest napisane że to czyści elementy samoczyszczące temperatura chyba koło 260... no i mam eco clean (EcoClean uruchamia się przy każdorazowym użyciu piekarnika, ponieważ nawet niskie temperatury aktywują działanie katalizy. ) nie wiem czy to coś da

Ja też jestem dziś padnięta. jakas taka nie wyspana... a od kilku dni mam tak głupie sny, raz że tż zaczął palić po 20 fajek dziennie (nie pali) a dzisiaj że upił się na sztywno (praktycznie nie pije) i stał pod naszym blokiem i coś krzyczał do mnie no ja nie wiem skąd te sny... bo ja nawet nie mam obaw że on nagle tak zacznie się zachowywać... ale sny męczące

jak dobrze pójdzie to dzisiaj zamontujemy szafki na buty i jutro może lustro i ten sławny wieszak (tak, tak zrobiłam go )

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2012-05-14, 10:06   #1165
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny dzięki za miłe słowa ja po prostu lubię bawić się w aranżowanie Ana ja jednak pozostane przy swoim projekcie. Nie podoba mi się sedes i bidet pod skosami
I idzie Ci to sprawnie

Kłóci mi się jedynie to, że chcę długi blat a jak będzie tam grzejnik to się nie zmieści... hmm

Mówisz, ze nie podobają Ci się wc pod skosem... ale tu https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1336949628 może być w podobnym lub tym samym miejscu co Ty pokazałaś. Tylko czy grzejnik ten https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1336949628 zda egzamin pod oknem?

Sny masz niefajne...

Mojemu tż z kolei śniło się, że mieliśmy córcie i mówił, że nosił ją na rękach i czuł się wspaniale! że ją chroni, ze nic jej się nie stanie, że jest w jego ramionach... mówił, że chyba cały czas był uśmiechnięty przez sen mówię Wam, ze jak mi to opowiadał to miałam ciary!!!

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2012-05-14 o 10:08
Stary 2012-05-14, 10:56   #1166
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Mąż dzisiaj zaspał do pracy Chyba pierwszy raz mu się to zdarzyło.

Guciu wrzucę
jak mieszkałam jeszcze u rodziców i miałam pokój z bratem to zaspał do pracy bo miałam łóżko przy parapecie a on tam telefon zostawił z nastawionym budzikiem a ja na śpiąco mu wyłączyłam, a tŻ ostatnio do pracy by zaspał gdybym nie wstała siku

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 11:20   #1167
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
I idzie Ci to sprawnie

Kłóci mi się jedynie to, że chcę długi blat a jak będzie tam grzejnik to się nie zmieści... hmm
a napisz czemu chcesz długi blat? do czego on by miał służyć?
i jakiego typu- z kamienia czy oklejony płytkami ?
z wpuszczaną umywalką czy umywalka będzie leżała na blacie?

jakbyś wkleiła zdjecie tego okna na skosie to bym mogła ocenić jak to będzie wygladało po oknem. No i jeszcze- czy chcesz wieszać na nim ręczniki. Bo jeżeli nie to mogłabyś grzejnik powisić nisko tak jak masz w pokojach czyli jak na rysunku
ciepłe powietrze i tak leci od razu do góry
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg lazienka.jpg (28,6 KB, 6 załadowań)

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2012-05-14, 11:57   #1168
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 12:06   #1169
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Rosi dobrze, że z okiem lepiej.

Ana mi się podoba ten rozkład co Gold wkleiła.

Ogarnęłam mieszkanie, zrobiłam i powiesiłam pranie, wyjęłam jedzonko na obiad, wysłałam listę zakupów mężowi jeszcze tylko nauka z ang. mi została i relax

aaa i może ciasto dziś upiekę no zobaczymy.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 12:21   #1170
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości