|
|
#1141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony 2009 cz.XXXIII
O na szybko narysowałam
![]() Kto ma jakiś pomysł? Powiem co bym chciała: -wannę a obok - grzejnik taki wysoki rurkowy na ręczniki -wc (tak aby papier dało się zamocować na ścianie; i żeby nie był na przeciwko drzwi wejściowych do łazienki) -bidet te dwa obok siebie - umywalkę (najlepiej z przedłużonym blatem) --- a pod skosem będzie jakiś 1,25 po wylaniu wylewki, bo teraz jest chyba 1,4m
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2012-05-12 o 21:07 |
|
|
|
#1142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1143 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1144 | |||
|
Zakorzenienie
|
dopiero wróciłam z pracy - jestem wykończona
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ana w wolnej chwili pomysle nad Twoja łaźnia, ale juz na pewno nie dziś... |
|||
|
|
|
#1145 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pycha! Polecam ![]() Skórka od banana zrobi się czarna, ale to w niczym nie przeszkadza. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byłam dzisiaj u pani brafitterki Kupiłam stanik, jaki miałam już wcześniej, z esotiqa ale w większym rozmiarze. Generalnie pani świetna, super doradzila, pokazała jak "nosić" biust w dobrym staniku, także jestem mega zadowolona. A najlepsze jest to, że za ten stanik zapłaciłam mniej niż w sklepie firmowym esotiq Ana a co do Twojej łazienki, to jedno jest pewne, tam gdzie masz skosy na pewno nie możesz postawić kibelka, a tym samym bidetu (skoro chcesz by były obok siebie), bo jest ryzyko, że wstając można uderzyć się w głowę. Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2012-05-12 o 21:50 |
|||
|
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
India czekam na propozycje
![]() Ktosiu też na początku tak myslałam ale po całym dniu oglądania różnych łazienek da się wystarczy kibelek podwieszany z zabudową do sufitu i np. w tym półeczka z światełkami lub też bez półki tylko sama zabudowa |
|
|
|
#1147 |
|
Zakorzenienie
|
wróciliśmy z 18szwagra, było sympatycznie
było kilka strzałów ale to nie na forum ![]() połowę imprezy przesiedziałam z młodszą częścią biesiadników oglądają ksw więc było nam wesoło
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2012-05-12 o 23:48 |
|
|
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz wyruszam do pracy... dziś do 17tej, więc pewnie znowu wrócę wypopowana
|
|
|
|
#1149 | |||
|
Zakorzenienie
|
Rosette mam nadziję że z Tobą już lepiej
no sama nie wiem ![]() dziękuję ![]() Cytat:
) widziałam z takim samym kolorze w Leroy... zależało mi właśnie na takim niebieskim bo pasuje mi do beżu na ścianie cena koło 12 zł Cytat:
![]() Cytat:
Ktosiu, a te banany to trzeba obracać na grillu? nie wypływa wtedy czekolada na folię ? Ana, zrobiłam rysunek- te szare to armatura- po wielkości się chyba domyslisz. Wannę zrobiłabym pod skosami co do tego nie mam wątpliwości. No i masz tak dużą łazienkę w dodatku kwadratową i dwa skosy ze aż sie prosi o porządną narozną wanne! W wannie najczęściej leżysz więc nie potrzebujesz wysokości, a nad głową będziesz miała ponad pół metra Inaczej tego nie widzę
|
|||
|
|
|
#1150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do bananów to można je obracać, a czekolada nam jeszcze nigdy nie wypłynęła |
|
|
|
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
Ana - zrobilam twoja lazienke jeszcze zanim dalas wymiary, ale jest bardzo podobna do propozycji gold. Wanne dalam prostokatna ale myslalam tez o okraglej. Marta - fajnie ze impreza u szwagra udana! Robie zaraz grillowany karczek na obiad-juz glodna jestem! Maz wczoraj wrocil wkoncu ![]() Dzis do rodzicow przyjechala rodzinka taty z ktora sie dawno nie widzieli-idziemy do nich na kawe popoludniu i na razie koniec planow na dzis. |
|
|
|
#1152 |
|
Zakorzenienie
|
Ana propozycja Gold bardzo mi się podoba
Ktosia dzięki za przepis-wypróbuje na pewno |
|
|
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam jakiejs sukienki, takiej na codzien, na spacer...juz pod katem lata.
Moze kupilyscie ostatnio cos fajnego na all nie wiem co o takich myslec http://moda.allegro.pl/072-marszczon...313403835.html http://moda.allegro.pl/jokamar-dwuko...313018751.html |
|
|
|
#1154 |
|
Zakorzenienie
|
u nas dzis kurak na piwie
boski BYŁ i pieczone ziemniaczki i kapustka zasmazana z wczorajszego golonka którym uszczęśliwiłam męża LASeczki mam pytanie kiedys gadałysmy o srodkach do czyszczenia piekarników? macie jakis sprawdzony nieżrący srodek ? Bo nasz piekarnik emaliowany jest AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KASIK MAM Coś dla ciebie ![]() sie ucieszysz
|
|
#1155 |
|
Wtajemniczenie
|
Samba - łap słonca ile możesz
![]() Ana - myślę, że Gold propozycja jest dobra, sama bym tak zrobiła, wanna na pewno pod skosy, nawet jak obudujesz wc i bidet ścianką podwieszaną i przez to zwiększysz odległość do sufitu to ja bym i tak miała obawy o walnięcie się w głowę przy częstym stosowaniu, A tak nad wanną nie potrzebujesz tyle miejsca. Anika - ja używam pasty z sody oczyszczonej i wody (do sody dodać tyle wody aby powstała gęsta papka) - miodzio i nie śmierdzi chemią. Przykrywam zabrudzenia, czekam z pół godziny potem ścieram gąbką płukaną w ciepłej wodzie.
|
#1156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mąż osadza kołki w ścianie, a ja sączę piwko z sokiem i siedzę na neci... no żyć nie umierać
|
|
|
|
|
#1157 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ana Gold pieknie Ci to wszystko wymysliła, jak dla Twojej łazienki to układ idealny
Cytat:
Cytat:
padam na twarz... wróciłam od. 17tej a jutro znowu na rano. Na szczescie wtorek wolny ale czeka mnie wizyta w urzedzie, musimy zglosic zabudowe wiatrołpau, a być moze nawet bedziemy musieli czekac na pozwolenie- musze im przedstawic jak to wszystkow wyglada
|
||
|
|
|
#1158 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja mam kase uzbieralam, wykombinowalam i mamej kochana a ja bede w czwartek w gliwicach ![]() Cytat:
Wrocilismy od rodzicow-milo bylo, a najlepsze ze rodzinka chciala zobaczyc film z wesela i polteru(trzaskanie szkla przed weselem) i chyba przez 4 godz lecial nasz film.... Mamy taki amatorski nagrany przez wujka-ja pierwszy raz ogladalam w calosci nawet fragment jak sie przewrocila i prawie nos zlamalam jest nagrany
|
||
|
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
hej ho
![]() mięliśmy super dzień, pojechaliśmy do moich rodziców na obiad, mama wyciągnęła mnie do pepco, obkupiła mnie kupiła mi spodnie, 3 bluzki, sweterek, mężowi mojemu bluzki 2, pat dostał ciuchy śmiała się że to na dzień dziecka tylko donosiła mi do przymierzalni.. potem pojechaliśmy do przyjaciół i poczuliśmy się jak za czasów mieszkania tam robiliśmy wspólne jedzeniem, gadałyśmy z przyjaciółką siedząc na blacie w kuchni z kubkiem herbaty chłopcy szaleli w pokoju, przerzucaliśmy sie infomacjami na odległość, jesoo jak zatęskniłam za mieszkaniem z nimi cudne to były chwile pewnie na dłuższą metę by to nie przeszło ale tak na 3 dni ![]()
|
|
#1160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Martus masz moze jakis pomysl na zabawy z balonami? |
|
|
|
|
#1161 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie powiem propozycja mi się podoba Cytat:
![]() Jedyne co to umywalka nie może być pod skosem, bo ani żadne lusterko ani nic. Podobna do tej Gold. Cytat:
jeśli wc nie będzie blisko drugiego skosu to nie ma obawy. Zresztą załączę zdjęcie łazienki jaką znalazłam![]() Cytat:
![]() Zerknijcie jeszcze na to co wykombinowałam dziękuję za wszelkie sugestie- takie rady są bardzo cenne! Załączniki: 1) Prowizorka w programie pro100 oczywiście nie taka jak byś powinna, jeśli chodzi o ustawienie wc, mebli itp. głownie chodzi mi tu o spojrzenie na skosy. Jedynie co się zgadza to wysokość skosów, wielkość pomieszczenia. 2) Koncepcja 3) Koncepcja (wkradła się literówka, "grzejnik odwrotny do poprzedniej wersji - poziomej" czyli pionowy) 4) Grzejnik poziomy, który mógłby iść pod okno 5) Łazienka, w której wc jest pod skosem w zabudowie (z internetu)
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2012-05-14 o 01:00 |
||||
|
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie,
Gold Ty to jesteś miszczu!!! Super wymyśliłaś łazienkę dla Any A co do piekarnika, to nie masz opcji samoczyszczenia się piekarnika? Martucha super dzień mięliście! Ktosia wrzuć proszę przepis na grillowane banany do k? Brzmią super, ale muszę się wczytać w przygotowanie bo nie do końca łapię ![]() Anika ten kurczak na piwie za mną chodzi od jakiegoś czasu, ale coś się nie mogę za nie zabrać Proste w przygotowaniu?Katunia super, że mężul już wrócił, no i fajnie z tym filmem wczoraj ![]() India ale miałaś weekend.... biedactwo! Mam nadzieje, że jutro sobie odpoczniesz! Rossi jak się czujesz? My wczoraj mieliśmy miły wieczór. Pojechaliśmy do znajomych, wróciliśmy po 1. Jestem dzisiaj nie przytomna, ale super było się spotkać.
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2012-05-14 o 08:57 |
|
|
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Mąż dzisiaj zaspał do pracy Chyba pierwszy raz mu się to zdarzyło.Guciu wrzucę |
|
|
|
#1164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja po prostu lubię bawić się w aranżowanie Ana ja jednak pozostane przy swoim projekcie. Nie podoba mi się sedes i bidet pod skosami Mam taką opcję, ale jeszcze jej nie używałam u mnie jest napisane że to czyści elementy samoczyszczące temperatura chyba koło 260... no i mam eco clean (EcoClean uruchamia się przy każdorazowym użyciu piekarnika, ponieważ nawet niskie temperatury aktywują działanie katalizy. ) nie wiem czy to coś da Ja też jestem dziś padnięta. jakas taka nie wyspana... a od kilku dni mam tak głupie sny, raz że tż zaczął palić po 20 fajek dziennie (nie pali) a dzisiaj że upił się na sztywno (praktycznie nie pije) i stał pod naszym blokiem i coś krzyczał do mnie no ja nie wiem skąd te sny... bo ja nawet nie mam obaw że on nagle tak zacznie się zachowywać... ale sny męczącejak dobrze pójdzie to dzisiaj zamontujemy szafki na buty )
|
|
|
|
|
#1165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kłóci mi się jedynie to, że chcę długi blat a jak będzie tam grzejnik to się nie zmieści... hmm ![]() Mówisz, ze nie podobają Ci się wc pod skosem... ale tu https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1336949628 może być w podobnym lub tym samym miejscu co Ty pokazałaś. Tylko czy grzejnik ten https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1336949628 zda egzamin pod oknem? ![]() Sny masz niefajne... Mojemu tż z kolei śniło się, że mieliśmy córcie i mówił, że nosił ją na rękach i czuł się wspaniale! że ją chroni, ze nic jej się nie stanie, że jest w jego ramionach... mówił, że chyba cały czas był uśmiechnięty przez sen
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2012-05-14 o 10:08 |
|
|
|
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
jak mieszkałam jeszcze u rodziców i miałam pokój z bratem to zaspał do pracy bo miałam łóżko przy parapecie a on tam telefon zostawił z nastawionym budzikiem a ja na śpiąco mu wyłączyłam, a tŻ ostatnio do pracy by zaspał gdybym nie wstała siku
|
#1167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i jakiego typu- z kamienia czy oklejony płytkami ? z wpuszczaną umywalką czy umywalka będzie leżała na blacie? jakbyś wkleiła zdjecie tego okna na skosie to bym mogła ocenić jak to będzie wygladało po oknem. No i jeszcze- czy chcesz wieszać na nim ręczniki. Bo jeżeli nie to mogłabyś grzejnik powisić nisko tak jak masz w pokojach czyli jak na rysunkuciepłe powietrze i tak leci od razu do góry
|
|
|
|
|
#1168 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1169 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Rosi dobrze, że z okiem lepiej. Ana mi się podoba ten rozkład co Gold wkleiła. Ogarnęłam mieszkanie, zrobiłam i powiesiłam pranie, wyjęłam jedzonko na obiad, wysłałam listę zakupów mężowi jeszcze tylko nauka z ang. mi została i relax aaa i może ciasto dziś upiekę no zobaczymy.
|
|
|
|
#1170 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:32.

Zazdroszczę!!!!
Do tego winko, a reszta jest milczeniem 

no sama nie wiem 
) widziałam z takim samym kolorze w Leroy... zależało mi właśnie na takim niebieskim bo pasuje mi do beżu na ścianie

Brzmią super, ale muszę się wczytać w przygotowanie bo nie do końca łapię
temperatura chyba koło 260... no i mam eco clean (EcoClean uruchamia się przy każdorazowym użyciu piekarnika, ponieważ nawet niskie temperatury aktywują działanie katalizy. ) nie wiem czy to coś da