![]() |
#1141 |
Rozeznanie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część II
Witajcie Kobietki
![]() Czarna Kochanie nie przejmuj się to jeden dzień, choć dobrze, że żałujesz i dobrze, że jest Ci z tym źle bo kolejny raz takiego błędu nie popełnisz. Spinaj pośladki i dalej dietkujemy ![]() Martuszka wielkie brawa, że oparłaś się pokusie i nie sięgnęłaś po żadne świństwo ![]() ![]() U mnie dzisiaj na wadze równiótkie 99kg (-0,5kg) a więc I CEL OSIĄGNIĘTY!!!! ![]() ![]() ![]() Dzisiaj u nas słonko choć strasznie wieje ale i tak jem śniadanko zawożę mame do pracy i smigam z małą na plac zabaw ![]()
#1142 |
Zadomowienie
|
Hey!
![]() Dziękuję wam kochane i to każdej z osobna za słowa pocieszenia ![]() ![]() Este-ja nie 1 raz mam takie napady i wiem jakie to cholernie dołujące.Zresztą mam już tak poukładane w głowie,że tylko zjem coś więcej zaraz zaczyna się u mnie myślenie jak najmniej pozytywne,ale z doświadczenia wiem,że podnoszę się i idę dalej ![]() ![]() ŻYCZĘ WAM MOJE PIĘKNE MIŁEGO PIĘKNEGO I DIETETYCZNEGO DNIA ![]() ![]() ![]()
96.4... ![]() ![]() ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2012-05-18 o 07:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Rozeznanie
|
pysia1711 : Mam nadzieję że się nie pogniewasz, że wrócę do Twojej historii z psem. Opowiem Ci krótko swoją - może będzie Ci łatwiej. Część ludzi dziwiła się, że miałam taką traumę ale zawsze jakiś strach pozostaje. Mnie historia spotkała parę lat temu jak miałam jeszcze malutkiego psa rasy shih-tzu i byłam panną. Sąsiad ma dwa mieszańce takie wielkości do kolana ale strasznie agresywne. Ludzie Ci lubią zajrzeć do procentów i cóż... bardzo często wypuszczają swoje maleństwa free, a one terroryzują całą okolicę. Wielokrotnie zwracałam im uwagę, bo bałam się wracać z psem ze spaceru ale do nich nic nie trafiało. Aż raz je zauważyłam w ostatniej chwili, jak pędzą dwa, i się przestraszyłam ,że mi mojego pieska zagryzą (on miał tylko 4 kg - maluszek) więc go szybko do góry i .... ugryzły mnie. Tak jak Ciebie w udo, dość porządnie więc ból straszny.
Właściciel wyleciał i do mnie tekstem, żebym nie przesadzała bo nic się nie stało!!!!! Zadzwoniłam po straż miejską (mieszkam w małym mieście i policja po 15 nie pracuje) i przyjechali kazali pokazać szczepienia i wlepili mu mandat. Nie pamiętam jaki ale wiem że czułam niesprawiedliwość bo był śmiesznie niski. Po latach żałuję że to tak zostawiłam, mogłam jeszcze zgłosić na policję czy co, ale cóż człowiek był młody, a głupia była cała sytuacja bo to w końcu był sąsiad i jakoś tak się potoczyło. Po kilku latach śladu nie ma, tylko widać po słońcu, że skóra się tam prawie wcale nie opala. Długo się bałam wyjść z psem mimo że nie pogryzyły mnie tak jak np. pokazują nieraz w wiadomościach,ale jednak. Także wspieram się musisz być silna. ![]() ![]() Ja teraz już wychodzę z psem, mam Goldenka, ale zawsze mam przy sobie albo jakiś przedmiot a ostatnio i tak się przymierzam do zakupu gazu pieprzowego. Jakby jakiś pies podleciał za blisko... Oczywiście nie można winić psa, winny jest właściciel, który go nie upilnował niestety nie każdy nadaje się aby mieć psa. A dietetycznie : Wczorajsza kolacja to jajeczko, plasterek wedliny drobiowej i dużo pomidorka A dziś: na śniadanie jogurt light i łyżka otrębów pszennych na drugi sniadanie mam surówkę: mix sałat + dodatkowo lodowa +pomidor+ ogórek + trochę wędliny drobiowej+plasterek oscypka drobno skrojony+ oliwa z oliwek z przyprawami oregano,bazylia,pieprz + chlebek lekki obiad planuje piers z kurczaka i do tego jakies warzywa, a kolacja - zobaczymy... Do tego zaczełam wczoraj 6 Weidera i chyba hulahop kupie ![]() thenerdqueen: dziękuję za polecenie sonko dyniowo - orkiszowego - PYCHA!
#1144 |
Raczkowanie
|
Noo Czarna, nareszcie gadasz jak człowiek
![]() ![]() ![]()
#1145 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Czarnulko miło czytać to co dziś piszesz ![]() ![]() Ja już po śniadaniu - płatki Just fit + błonnik + szklanka mleka 0,5% + 45 minut na rowerku ![]() Pięknego dnia dziewczyny ![]()
![]() |
#1146 |
Wtajemniczenie
|
elganja: nie próbowałam lewatywy nigdy, sposób może jednorazowo dobry, ale na dłuższą metę należy pamiętać, że w jelitach dochodzi do ostatniego wchłaniania substancji pokarmowych i nie można tego zaburzyć
![]() Puchatek: wiem, to niesprawiedliwe, że obie mamy wzrost ![]() Wyrafinowana: kajam się ;_; rowerku wczoraj też nie było, bo zasiedziałam się nad zeszytem i potem wyszłam na koncert.. czuję potworne wyrzuty sumienia z tego powodu ![]() ![]() ![]() suominada: nie tylko siostrze twojej się tak umamiło.. jak widzę koleżanki ze studiów, które "oborzejestemwieloryb em" i biorą się za "odchudzanie" to koniec końców jedzą o wiele więcej niż do tej pory jadły, bo to paczka wafli na okienku, a to 3 jabłka (???) itd. anusiawa: dzięki za bacik :< kręć hula w obie strony, w sensie kilka minut w lewo, kilka w prawo, to równomiernie sobie talię wyrobisz, spadku również gratuluję ![]() ![]() pysia: ![]() elganja: co do sonko - no problemo, amigo ![]() mruffka: jejku, zjadłabym takich pieczaruniek, aż mi ślinka cieknie.. współczuję, ja tak pysznego zapachu bym nie zniosła :< super, że pojeździłaś na rowerku ![]() lordi: może za duże obciażenie masz na kole, albo masz zakwasy po czym innym ![]() arsenalka: podobnie się robi pulpeciki z kuciaka, które się tu kiedyś przewijały już ![]() martuszka: ja mogę szpinak w każdej postaci jeść, to dla mnie żelazna racja, która zawsze jest w zamrażarce ![]() ![]() ![]() Czarna: obie popłynęłyśmy serduszko. nie masz dość diety, po prostu przyszedł kryzys. nie poddasz się, bo jesteś twardziel. ![]() ![]() este: gratulacje ![]() ![]()
FORCE yourself to do things. FORCE yourself to get out of bed and practice. FORCE YOURSELF TO WORK. Edytowane przez thenerdqueen Czas edycji: 2012-05-18 o 09:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1147 | |
Wtajemniczenie
|
tak tak.
![]() ![]() Cytat:
![]() elganja niestety takie rzeczy sie zdarzaja. Tez myslam o gazie
![]() |
#1148 |
Wtajemniczenie
|
tak mnie dziś kark strasznie boli jakby mnie przewiało wczoraj... ledwo zywa jestem ;_; a tymczasem idę ogarnąć mieszkanie, dokończyć naukę, koło 12 do lekarza i jak wrócę to na rowerek, bo już się serial ściągnie.
![]() |
#1149 |
Zakorzenienie
|
anusiawa - ale super te prace z twojego linku! jak się przykleja te ozdoby z papieru do kartki? trzyma sie to? wiesz coś na ten temat? bardzo fajny bałwanek
![]() CzarnaDamo - mam nadzieję że dziś już lepszy dzien i takie będa juz od tej pory! Niedajmy się obżarstwu! thenerdqueen - a co tam ci się ściąga? ![]() ciekawa jestem co tam jutro waga pokaże - przypomnijcie mi - wagę podajemy tu w sobote, niedziele czy poniedziałek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Rozeznanie
|
Ale u mnie dziś Słonecznie
![]() CzarnaDamo – nie będę wracać już do wczorajszego tematu – tylko chce dodać, że może Ty w to nie wierzysz ale JESTEŚ MOTYWACJĄ dla NAS i tak z ręką na sercu mówię, dobrze jakbyś w to wreszcie uwierzyła, nie bądź taka skromna ![]() ![]() ![]() ![]() Thenerd-Szczurku ![]() ![]() ![]() ![]() Elganja – szczurkowi też się pomyliło ![]() ![]() Sylvi_86 witaj ponownie ![]() ![]() Anusiawa Quisling - śliczne te cudeńka ![]() Martuszka brawo i tak trzymaj – bez śmieci ![]() Este ho ho ho ![]() ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Wtajemniczenie
|
gothika: awake s01e12. tak, dziś już ok
![]() wyrafinowana: zazdro! u mnie była w zeszłym roku zimą coma symfoniczna i bardzo chciałam iść, a mnie choróbsko rozłozyło i nie mogłam ;_; wczoraj grał happysad u mnie ![]() ![]()
FORCE yourself to do things. FORCE yourself to get out of bed and practice. FORCE YOURSELF TO WORK. Edytowane przez thenerdqueen Czas edycji: 2012-05-18 o 09:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1152 |
Rozeznanie
|
Gothika tabelkę Soshka ma wrzucać w poniedziałek po 15, więc wagę najlepiej podać w poniedziałek rano, jeśli wtedy z jakiegoś powodu nie możesz to najlepiej w niedziele rano to zrobić
![]() Thenerd to zapraszam Cię do Siebie ![]() ![]() ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg Edytowane przez WyrafinowanySmak Czas edycji: 2012-05-18 o 09:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Wtajemniczenie
|
w ogóle ursynalia tegoroczne
![]() a w przyszłym tygodniu chyba się zawinę na piątkowe juwenalia białostockie ![]()
![]() |
#1154 |
Przyczajenie
|
[QUOTE=czarnaDama2394;3418 8396]Hejka piękne!
Dziewczyny zawaliłam dziś na całego!zaczęło się od wizyty u teściowej no i popłynęłam na maxa ![]() ![]() ![]() Czarna Damo nie poddawaj się weź się w garść i walcz dalej !!!!
#1155 |
Konto usunięte
|
Hej
![]() Czarna Dobrze,że już się otrząsnęłaś po wyskoku teraz wracaj na dietkowe tory ![]() Thenerd boski avatar ![]() Pysia no to miałaś przygodę,mnie ugryzły 2 psy jak byłam dzieckiem w wewnętrzną prawą rękę i mam dwie blizny jedną przed nadgarstkiem a drugą przed zgięciem ręki Este za Cel ![]() Arsenalfan dobrze,że z dietką sobie radzisz po za wiesz czym ![]() Anusiawa Te prace są Twojego wykonu? Ja nie jestem tak cierpliwą osobą ![]() ![]() Carolina coś nie wychodzi Ci cytowanie , trzeba tylko kliknąć Cytuj ![]() A gdzie reszta lasek,gdzieś się pochowały. Kurcze ten szpinak zachwalacie i chyba na weekendzie się skuszę ! ![]() Edytowane przez 201606210914 Czas edycji: 2012-05-18 o 10:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#1156 |
Rozeznanie
|
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Wtajemniczenie
|
superkas: dziękówka :3
wyrafinowany: a daj spokój, poprzewracało im się z tymi cenami w makówkach... ![]()
![]() |
#1158 |
Raczkowanie
|
Komplement w wykonaniu mojego taty: Ale ty schudłaś, aż niemiło patrzeć
![]() Ale ja go znam - on zawsze w ten sposób wyraża uznanie, dlatego jego komplementy są podwójnie cenne ![]()
#1159 |
Wtajemniczenie
|
robie dzisiaj napad na targ
![]() Czekam az glowa wyschnie i jade robic napad ![]()
#1160 |
Rozeznanie
|
suominadia miło z jego strony naprawdę, mój ojciec to tylko pod górkę robi i nigdy w życiu za nic mnie nie pochwalił ;/
thenerd boski ten chomiczek hmmm słodziak ![]() pysia jakby to ktoś przeczytał to by zarządził ewakuacje targu bo napad hehehe obyś kupiła wszystko co chcesz/potrzebujesz ![]() superkas też właśnie nigdy nie jadłam szpinaku choć dziecku dawałam do zupki i jadła, muszę spróbować z tą piersią i makaronem albo te naleśniki hmm wyrafinowana zazdroszczę słoneczka u mnie nadal zimno raz na jakiś czas słońce wyjdzie to chociaż wtedy człowiek wie, że to dzień ale jakby nie było pranko zrobione i okna umyłam nawet ![]()
#1161 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1162 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Udało mi się wczoraj wieczorem nie podjadać hell yeah ![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- carolina31 widzę, że mamy ten sam cel ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Rozeznanie
|
Z podjadaniem mam najwiekszy problem i to w pracy, siedze przy biurku i by sie zrobilo : gryz gryz coś słodkiego....
Jak mnie dopada i nie mogę wytrzymać to wciskam jabłko lub marchewkę Jak królik ![]() czarnaDama2394: Dopiero teraz zobaczyłam,że 22,4 kg za Tobą. Jesteś dla mnie motywacją (i nie tylko dla mnie) i Mega ci gratuluję. Trzymaj tak dalej i się nie poddawaj. Jesteś dowodem na to że jak się chce to można. ![]()
Be Yourself. Always. Edytowane przez elganja Czas edycji: 2012-05-18 o 13:03 Powód: dopisanie |
![]() ![]() |
![]() |
#1164 | |
Zadomowienie
|
Dobra podniosłam się już i jest git!!!
![]() ![]() Thenerd-ja też ja też!!!idę z wami!!! ![]() ![]() ![]() Kurde laski dziś mam taki dziwny dzień że przez wczoraj nic mi się jeść nie chce!w sumie to dobrze,ale nie na jedzeniu dieta polega ![]() słońce u mnie świeci,ale wieje wiatr i lipnie przez to ![]() Ahaaaa!!!!!dzięki za słowa otuchy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
lepiej jedz te jabłko i marchewkę niż czekoladę ![]() ![]()
![]() |
#1165 |
Zadomowienie
|
Dobra moje dupeczki Kochane czas kupić hula hula:p więc proszę bardzo o instruktaż użytkowania,żeby mnie mój mężuś nie wyśmiewał,bo on tak lubi sobie ze mnie jajca porobić i powiedzcie jakie wybrać,a najlepiej link poproszę żebym mogła oblookać.. Będę niezmiernie wdzięczna
![]() ![]()
#1166 |
Wtajemniczenie
|
este: to je ściuuur!
![]() czarna: oczywiście, że zabiorę :3 suzzi: jest multum filmików na youtube "jak kręcić hula" ![]() ![]() a u mnie piękna pogoda dzisiaj, aż sobie spacerkiem wróciłam od lekarzowni i jest cudnie ![]() ![]()
![]() |
#1167 |
Zadomowienie
|
thenerd dziękować
![]() ![]()
![]() |
#1168 |
Rozeznanie
|
Hej Wam ;* Nadrobiłam dziś wasze posty
![]() Idę śniadanie, bo niedawno wstałam. Plan na dziś jest prosty: I. Jogurt jakiś i sałatka warzywna. II. Jogurt wiśniowy (jeśli nikt go nie zjadł mi w pracy) III. Sałatka z kurczakiem lekko ostrym lub kotletem sojowym i sosem jogurtowym z mnóstwem warzyw. IV. Serek wiejski z warzywami (coś w stylu sałatki) Przez juwenalia może nie jadłam zdrowo, ale niewiele. Nie miałam czasu. Powstrzymywałam się przed jedzeniem w budach z fastfoodami lub innymi pajdami ze smalcem. Jedyne grzeszki to kilka chipsów i paluszków, ale tak poza tym to wszystko w miarę ok. Do tego poskakałam, aż mam zakwasy. Dziś tak białkowo i warzywnie bo się oczyszczam z alkoholu. Lecę do pracy! Trzymajcie się. Życzę miłego dnia!
#1169 |
Rozeznanie
|
U mnie też piękne słoneczko
![]() ![]() Thenerd mam nadzieję, że ten lekarz to przez nic poważnego ![]() ![]() Suominadia komplement to komplement ![]() Czarna ![]() suzzi ![]() YennaSnape wracaj na dobre tory ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1170 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=W0asdrUHzv4 Ja zbieram sie do powrotu do cwiczen w domu po przerwie mam jakies dvd i dzis sie zmobilizuje chociaz na godzinke!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.