|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2
Ale wy macie tempo....
![]() Ja dziś jestem jakaś taka rozbita...czekam na @...Tż w trasie....i jeszcze w czwartek ostatnie spotkanie w poradni małżeńskiej....tym razem spotkanie w trójke: ona....ja ....i Tż(jak wróci) ![]() Dziewczyny które mają to za sobą....o co ona będzie nas pytać???????? Nie mam ochoty rozmawiać z jakąś obcą babą o moim @,zwłaszcza podczas @
|
#1142 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2
Cytat:
nie gadasz o swojej @ tylko ogólnie o nich, i o npr (co w przyszłości może Ci się przydać)
|
|
|
|
|
#1143 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34928347]wyluzuj
nie gadasz o swojej @ tylko ogólnie o nich, i o npr (co w przyszłości może Ci się przydać)[/QUOTE]Mam nadzieje że nie będzie taka interesowna jak na pierwszym spotkaniu
|
#1144 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Mam ochote na sernik z lukrem Zawsze na @ mam jakieś zachcianki Tak sobie własnie obliczyłam że moge dostać @ na samo wesele...masakra
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1147 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Próbuje Was ogarnąć, mam nadzieje, że przed północą sie uda ![]() Byłam na próbnym makijażu chciałam Wam zrobić fotkę, ale sie okazało, że baterie nienaładowane, Tż mnie pośpieszał i nic z tego nie wyszło, chyba, że siostra gdzieś tam ma zdjęcia z wesela. W kazdym badz razie, jakos nie bardzo mi sie widział, zrobiła mi srebrne kreski, które wclae mi nie odpowiadały. Natomiast mamie sie podobał. Umówie sie jeszcze do k0gos innego. A co do samego wesela, było świetne, orkiestra super zabawiała gości i to ta, która chcieliśmy na początku tylko z kwestii finansowych zrezygnowaliśmy, bo chcieli sporo. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło po wczorajszej nieprzespanej nocy, dziś poczyniłam krok i....... ZMIENILIŚMY ORKIESTRĘ tzn. ja zdecydowałam, że czas na zmiany PMka miała dość ciekawą suknię składając sie z kilku części, sukienka falbankowa. Najpierw był taki długi tren, który potem odpieła i na I tańcu już był krótszy. Potem została bez trenu, sama sukienka do ziemi. Potem odpieła kolejną część i była z przodu krótsza a z tyłu dłuższa. Po jakimś czasie została sukienka do kolan, a na sam koniec odpieła kolejną częśc i zostały tylko dwie falbanki i sięgała ud ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
bardzo fajna![]() Bardzo łądny makijaż i śliczna jesteś Cytat:
![]() My tez odebraliśmy w końcu spodnie, które poszły do powiększenia ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1148 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1151 |
|
Konto usunięte
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1153 |
|
Raczkowanie
|
;(
|
#1154 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1155 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
załatwionych sprawCytat:
|
||
|
|
|
#1156 |
|
Zadomowienie
|
Witam wszystkie panienki i zoneczki
![]() Nie pisalam wczoraj relacji bo patnieta bylam, dzis pierwszy dzien w pracy, po trzech tygodniach Normalnie pozapominalam wszystkich hasel Ale przywitanie bylo gorace Cele biurko mialam ubrane balonami Just Married Kwiatki, serpentynki, kartki z zyczeniami, prezenty, normalnie w szkoku bylam Caly dzien nic nie zrobilam bo ciagle ktos przychodzil, gratulowal Super bylo ![]() No ale do rzeczy,relacja tak jest, juz wszystko wam pisze jak na spowiedzi ![]() Od czego by tutaj zaczac…hmmm….bylo zaraaaaaaaaaaabisie ach tyle mam wam do napisania Znowu sie pewno w jednym poscie nie zmiesci ![]() Moze od tego ze Wyspy Zielonego Przyladka okazaly sie nieco inne niz chyba kazdy sobie wyobraza. Chyba slowo "zielone" w nazwie wszyskich w blad wprowadza Czytajac opnie przed wylotem natrafilam na rozne i dosc skrajne. Jedni porownywali wyspy do Dominikany, inni do Tunezji, jeszcze inni do kubla z piaskiem No coz kazdy z nich mial troche racji, choc w ten kubel piasku jakos do konca nie moglam uwierzyc. Ale jak zaczelismy ladowac na Boa Vista i zobaczylam ten niekonczacy sie piasek dookola, nie mielismy juz zludzen. Wygladalo to prawie jak Sahara. Po wyladowaniu udalismy sie do hotelu, mila wiadomosc byla taka, ze mamy do niego 5 min Szybko sie zapakowalismy do smiesznego samochodziku z przyczepka i ruszylismy w jego strone. Po drodze w zasadzie oprocz piasku nic nie widzielismy, do tego mialam dziwne wrazenie ze poza lotniskiem i hotelem ktory juz z lotniska na horyzonie bylo widac nic wiecej na tej wyspie nie ma. Od razu sobie pomyslalam ze ci ktorzy porownywali te wyspe do kubla pisku mieli troche racje Ale mimo wszysko krajobrazy byly bardzo mile dla oka Sam hotel zrobil na nas ogromne wrazenie i to nie tylko swoja wielkoscia i rozlozystoscia ale takze struktura architektoczniczna. Wygladal troche jak palac alladyna polozony nad przepieknie turkusowym oceanem, otoczony zewszad gorami piasku. Po zalogowaniu w hotelu wskoczylismy szybko w stroje kapielowe i popedzilismy na plaze. Kiedy zobaczylam ten cudownie przejrzysty i turkusowy ocean i bialy pisek poczulam sie dokladnie tak samo jak kilka miesiecy temu na Dominikanie ten sam cudowny dla oka widok, tyle ze bez palm juz mi nic wiecej do szczescia nie bylo trzeba, no oczywiscie poza moim najukochanszym mezem od razu poszlismy na spacer wzdloz niekonczacej sie plazy. Jeszcze nigdy w zyciu tak pieknej, dlugiej i szerokiej plazy w zyciu nie widzialam. Mozna bylo isc i isc, konca nie bylo widac, do tego zupelna puska, czulismy sie tak jakbysmy byli tam niemal sami. Mozna bylo robic wszystko z czego oczywiscie skorzystalismy Szum ocenu, slonko i przyjemny wiatr dzieki ktoremu w ogole nie odczuwalo sie wysokiej temperatury. Po spacerku poszlismy na lunch i znow na plaze i tak blogo spedzilismy cala reszte dnia, popijajac oczywiscie cuba libre czyli rum z cola Wypilismy go naprawde ogromne ilosci ![]() Nie bede wam kazdego dnia opisywac bo byloby pewno nudno tak pisac o lezeniu plackiem to na plazy, to przy basenie ![]() Ale oczywiscie poza lezeniem robilismy tez inne rzeczy Konsumowalismy juz w pelni na legalu nasz zwiazek No i zwiedzilismy cala niemal wyspe. Nie bylo tego duzo, bo cala wyspa to 30 km w szerz i 35 km wzdloz Z hotelu organizowali takie fajne przedpoludniowe wypady w rozne miejsca. Wyjezd po sniadanku i powrod na lunch. Tak ze byla jeszcze spora czasc dnia na wylegiwanie sie na plazy.
|
|
|
|
#1157 |
|
Zadomowienie
|
Podczas tych wypadow zobaczylismy mnostwo ciekawych rzeczy i zrobilismy pod tysiac fotek
Tak w telegraficznym skrocie to bylismy na przepieknych wydmach, krajobrazy niczym z Sahary, odwiedzilismy najpiekniejsza plaze na wyspie Santa Monica, z przeogromnymi falami, pisakiem bialym jak kokaina i to w dodatku bez zywej duszy, tzn poza nasza grupa ktora tam dotarla. Bylismy w kilku malutkich wioskach w ktorych zyja pokolenia afrykanczykow, wiec raj dla fotografow, male murzyniatka chetnie pozujace do zdjec, moglismy podgladac zycie tamtejszych ludzi, jak mieszkaja, co jedza, gdzie robia zakupy itd. Fantastyczne doznania. Ludzie zyja tam bardzo ubogo, ale za to z usmiechem na twarzy. Wszyscy zyja w zwolnianym tempie, az trudno w to uwierzyc. Odwiedzilismy tez szkole, widoki jak w Afryce A najbardziej urzekly mnie kolorowe domki niczym jak na Kubie, z malymi okienkami i ludzmi przed nimi stojacy, rozmawiajacy, jedzacy obiad. Raj dla kazdego fotografa i nie tylko. I jeszcze pare slow o hotelu, jakby ktos mial ochote wybrac sie w tame strony Idealne miejsce na podroz poslubna ![]() Hotel Karamboa, swietna lokalizacja, tak jak wspominalam 5 min od lotniska. Od razu nasuwa sie pytanie czy w zwiazku z tym nie odczuwa sie halasu ladujacych samolotow. Otoz nie. Za caly tydzien widzialam chyba 2 samoloty, ale ich w ogole nie bylo slychac, wiec problemu nie ma zadnego. Postaram sie zalaczyc kilka fotek hotelu, bo tak ciezko opisywac. Jedzonko przepyszne, bardzo duzy wybor i kazdy znalazl dla siebie cos odpowiedniego. Poza restauracja glowna 3 restauracje temetyczne, jeszcze pyszneijsze jedzonko Jedna mielismy ulubiona, mieli przepyszne krewetki, mozna bylo je jesc bez konca, co tez czynilismy ![]() Bardzo sympatczna obsluga, aczkolwiek dziala troche w zwolnianym tempie Nam to nie przeszkadzalo, ale faktycznie czasami az bylo to niewiarygodne jak oni sie wolno poruszaja. Wszedzie bardzo czysto, pokoje codziennie sprzatane. Przepiekny ogrod z niezliczona iloscia palm i kaktusow…ahhh….szkoda ze juz wrocilismy. Chetnie posiedzilabym tam jeszcze kilka dni ta pogoda, ludzie, taki stoicki spokoj dokladnie to czego potrzea czlowiekowi po takim slubnym szalenstwie dlatego zalecam wszystkim wypad zaraz po slubie, gdziekolwiek, za granice, w gory, nad morze czy tez na wies po prostu wylaczyc sie, wyluzowac, powspominac zeby pozniej z naladowanymi bateryjkami wrocic do pracy Dla nas to byly najpiekniejsze wakacje jakie przezylismy, no oczywiscie poza Dominikana, ale ona jest poza konkursem, zawsze zostanie na pierwszym miejscu i to sie nigdy nie zmieni ![]() Zdjatek bylo tak duzo ze z trudnoscia wybralam 200 znajdziecie je pod tym linkiem:https://picasaweb.google.com/1054074...eat=directlink Milego ogladania zycze, a ja tymczasem ide sie przytulac do mojego mezulka
|
|
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
A czemu taki nastrój?
---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Następna smutna...dziewczyny co z Wami?
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34929807]co jest?
znow nie mam swiadkowej moja poprzednia jest w ciazy, ciaza jest zagrozona i nie przyleca do Pl na wesele
|
|
#1160 | |
|
Konto usunięte
|
Marylko piękna relacja! najbardziej rozśmieszyło mnie legalna konsumpcja związku
a fotki w krótkiej fryzurce wrzucisz nam? ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
a może weź świadka? nie musi być facet i babka za świadków
|
|
|
|
|
#1161 |
|
Raczkowanie
|
od wczoraj mam doła, dzisij bez tż ;(
|
#1162 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziękuję Co się stało, dziewczyny? |
|||
|
|
|
#1163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to musi być znak, bo mieli jedyną wolna sobote w sierpniu ![]() [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34929939]dużo zaliczki straciliście?[/QUOTE] 400 zł. Niemało-niedużo. Tłumacze sobie tym, że i tak nie mamy wszystkiego co chcieliśmy. Tż sie zgodził na zmianę, także damy radę Najważniejsze, że moge spać spokojnie
|
|
|
|
|
#1164 |
|
Rozeznanie
|
Marylko, wspaniała relacja, miejsce piękne (sprawdził w google, zanim zobaczyłam album)
|
|
|
|
#1165 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dołączam do smutów. Przejrzałam Was na szybko....ale nie odniosę się do nikogo, bo nie chcę wyróżniać....ech, przepraszam.... ksiądz zabronil wynajmować firmę do kwiatów, bo jego Panie się obrażą i teraz muszę zmusić te cholerne panie żeby mi chociaż krzesła na biało ubrały, bo ostatnio 600zł dali młodzi, a kościół wyglądał okropnie.... ksiądz ledwo się zgodził na to by nasz przyjaciel zaśpiewał na ślubie...a to niby znajomy ksiądz i na wesele nawet jest zaproszony..... i jeszcze nagle szwagierka wypaliła, że jednak z kimś przyjdzie, jakiś kolega szwagra, którego nikt nie zna, łącznie z nią....nie będę "domawiać" jednej winietki, trudno, wypiszę ręcznie, bo na szczęście będę mieć kilka pustych.... PRZEPRASZAM, musiałam ;(
|
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
Głowa do góry
Będzie dobrze. Znajdzie się inna świadkowa.
|
|
|
|
#1167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1168 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1170 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki!! chyba nie zasne bez mojego skarba... do kogo mam się przytulic?
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.

nie gadasz o swojej @ tylko ogólnie o nich, i o npr (co w przyszłości może Ci się przydać)
Jak już będę miała karteczkę to chętnie kogoś wyślę za mnie... pisze się ktoś? 
Zawsze na @ mam jakieś zachcianki
Tak sobie własnie obliczyłam że moge dostać @ na samo wesele...masakra

a może weź świadka? nie musi być facet i babka za świadków
Będzie dobrze. Znajdzie się inna świadkowa.