|
|
#1141 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rossmann - część XV
Cytat:
Może jutro mi się uda- kolejne podejście ![]() Też byłam świadkiem takiej uroczej sceny, ale w drogerii Aster- dziewczyna wszystkie paznokcie pomalowała lakierami z szafy Essence. A potem nie dziwota, że wszystkie tam mają rozwarstwione.
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
|
#1142 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny są teraz w Rossmannie jakieś podkłady w promocjach?
|
|
|
|
#1143 |
|
Rozeznanie
|
Eveline sprzedaje dwie odżywki z tym samym składem pod różnymi nazwami:
Eveline, Nail Therapy Professional, 8 w 1 skoncentrowana odżywka do paznokci BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, PHTHALIC ANHYDRIDE/ TRIMELLITIC ANHYDRIDE/ GLYCOLS COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, AQUA, FORMALDEHYDE, ACETYL TRIETHYL CITRATE, STEARALKONIUM HECTORITE, ADIPIC ACID/ FUMARIC ACID/ PHTHALIC ACID/ TRICYCLODECANE DIMETHANOL COPOLYMER, CI77891, N-BUTYL ALCOHOL, CITRIC ACID, DIAMOND POWDER Eveline, Nail Therapy Professional, Odżywka wzmacniająca z diamentami BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, PHTHALIC ANHYDRIDE/ TRIMELLITIC ANHYDRIDE/ GLYCOLS COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, AQUA, FORMALDEHYDE, ACETYL TRIETHYL CITRATE, STEARALKONIUM HECTORITE, ADIPIC ACID/ FUMARIC ACID/ PHTHALIC ACID/ TRICYCLODECANE DIMETHANOL COPOLYMER, CI77891, N-BUTYL ALCOHOL, CITRIC ACID, DIAMOND POWDER |
|
|
|
#1144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1145 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz za 3,99 stosuję jako puder do twarzy ale po kąpieli jest super -wczoraj się wypudrowalam i skora momentalnie stala sie aksamitna zapach tez ma super...taki dzieciecy ![]() do wlosow jeszcze nie probowalam ale na pewno sprobuje
|
|
|
#1147 |
|
Raczkowanie
|
A ja znalazłam dziś w gazecie ofertę z rossmanna od 5-25 października.
Nie wiem, czy była o tym mowa. Oprócz tego u mnie przy kasach zmywacze z isany zielone i różowe 125 ml za 1,99, więc wychodzi korzystniejsza cena, niż ten duży zielony
|
|
|
|
#1148 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...eam-puder.html chyba musze zalozyc klodke na Wizaz bo zbankrutuje
|
|
|
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
Bourjois healthy mix, z 59,99zł na 47,99zł.
|
|
#1150 |
|
Raczkowanie
|
O a co to za nowa gazetka ? masz więcej zdjęć ?
|
|
|
|
#1151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1152 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
|
#1153 |
|
Zadomowienie
|
To już norma, stoją i machają paznokciami by zobaczyć lakier w różnym świetle
![]() Kupiłam pierwszy raz, bardziej dla TŻ bo on nie może znaleźć dla siebie idealnej gumy do włosów Dziś trochę użyłam, nie wiem czy dobrze się tym posługuję, po wyprostowaniu włosów, wygładziłam je. Dobrze wyglądały, nawet się bardzo nie po wywijały po całym dniu ![]() Ostatnio zauważyłam coś takiego http://www.sklepy24.pl/sklep/goldmax...-u-nasady/3369. Poszukiwałam czegoś z termoochroną po skończeniu mgiełki z Marion, a tutaj dodatkowo włosy mają być uniesione więc plus tylko, że kosztuje ok 16 zł Używał ktoś i może się wypowiedzieć?
|
|
#1154 |
|
Raczkowanie
|
Ta oferta jest na ostatniej stronie gazety z programem TV - jest tylko jedna strona. Dziś jak byłam w sklepie, to te produkty nie miały zmienionych cen, ale pod czytnikiem i na kasie były te niższe ceny.
Ja skusiłam się na płukankę do ust produktdent, zmywacz isana i na rolkę do ubrań. |
|
|
|
#1155 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a o kłódce to coś wiem ![]() Cytat:
fajny jest na stopy tez-pięty jak u dzidzi ![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- lusterko w tej ulotki ma fajna cene..
|
|
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
łeee..to nie chce..bo sie wystrasze;p
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj chciałam odebrać nagrodę- 3 lakiery do paznokci z konkursu Wibo, a okazało się, że w paczce były saszetki zapachowe do torebki.
Reklamowałam nagrodę. ![]() Spotkałyście się z czymś takim?
|
|
|
|
#1159 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy ten korektor jest ciągle dostępny w R.? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...er.html&next=1 (Miss Sporty, korektor w płynie z witaminami E i C)? Jeśli tak to wiecie może ile kosztuje?
Czytam o nim pozytywne opinie, a jakoś nie przypominam sobie, żebym go widziała...
|
|
|
|
#1161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja właśnie zastanawiałam się nad zakupem tego korektora, ale w końcu kupiłam Bell. Edytowane przez Madziulllka Czas edycji: 2012-10-05 o 20:44 |
|
|
|
|
#1162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1163 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Bardzo go polecam, jestem w trakcie drugiego opakowania, ładnie kryje cienie pod oczami i jest trwały. Zawiera w sobie takie maciupeńkie drobinki rozświetlające - ale ja zauważyłam je przy końcu pierwszego opakowania
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1164 |
|
Zakorzenienie
|
Olśnij blaskiem swojego stylu! - wiecie coś o wynikach? miały być 1 października i cisza...
odebrałam dziś nagrodę - odzywki Eveline - ale ich dużo połowy nawet w Rossie nie widziałam ^^ a i biżuteria po 5 złotych! : O odłożyłam 3 sobie, to jutro pójdę na spokojnie.. i gość kupił mi przed nosem wszystkie Kinder Jajka z CND.. były po 0,99 zł a chciałam się poczuć przez chwilę jak dziecko |
|
|
|
#1165 |
|
Zakorzenienie
|
Kupowała któraś z Was parasol w Rossmannie??
Jak z jakością tych parasoli?? Bo dzisiaj oglądałam i całkiem przyzwoicie wyglądają Nie wiem czy warto kupić
|
|
|
|
#1166 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i przez ten czas tylko raz musiałam przyszyć materiał w jednym miejscu do druta, a tak to mu nic się nie stało, więc gorąco polecam
|
|
|
|
|
#1167 |
|
Zakorzenienie
|
Mam ten parasol Maly składany od niedawna ale moge stwierdzić ze jest bardzo stabilny, mocny i wytrzyma dlugo. Wiele moich koleżanek na go juz długi czas i nigdy na niego nie narzekały. Polecam zakup.
|
#1168 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kupię go
|
||
|
|
|
#1169 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
(niestety nie wszystkie produkty są w bazie)Cytat:
Cytat:
będę musiała się bliżej przyjrzeć tym drobinkom bo jeszcze nie zauważyłam Cytat:
|
||||
|
|
|
#1170 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy rossnet informował mailowo, o tym czy się wygrało w jakimś konkursie?
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.

Używał ktoś i może się wypowiedzieć? 

a chciałam się poczuć przez chwilę jak dziecko