Kobiety Policjantów/przyszłych Policjantów część III - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Praca i biznes > Służby mundurowe

Notka

Służby mundurowe Służby mundurowe to forum, na którym dyskutujemy o pracy, szkołach i możliwości zatrudnienia w policji, straży granicznej, wojsku. Podziel się wiedzą.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-28, 07:40   #1141
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Kobiety Policjantów/przyszłych Policjantów część III

nie wierzę w to co czytam, kurde dziewczyny dla mnie to trochę dziecinne zachowanie nie wiem ile jesteście ze swoimi TZ po ile macie lat ale dla mnie związek to związek i tyle a nie jakieś gierki podchody
a jak już zostaną policjantami będą na służbie i dajmy 12h się n8ie odezwą też będziecie się czaić chodzić za nimi?

ja chyba sobie daruję ten wątek bo od pewnego czasu widzę, że tytuł powinien brzmieć "przyłap na zdradzie swojego faceta"

także życzę wytrwałości i Wam i Waszym facetom

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 08:39   #1142
perelka8942
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
nie wierzę w to co czytam, kurde dziewczyny dla mnie to trochę dziecinne zachowanie nie wiem ile jesteście ze swoimi TZ po ile macie lat ale dla mnie związek to związek i tyle a nie jakieś gierki podchody
a jak już zostaną policjantami będą na służbie i dajmy 12h się n8ie odezwą też będziecie się czaić chodzić za nimi?

ja chyba sobie daruję ten wątek bo od pewnego czasu widzę, że tytuł powinien brzmieć "przyłap na zdradzie swojego faceta"

także życzę wytrwałości i Wam i Waszym facetom
Wreszcie jest ktoś kto się ze mną zgadza
perelka8942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 10:35   #1143
Millygirl
Zadomowienie

Omg...po co wy z tymi facetami jestescie i nazywacie ich swoimi tz skoro im w ogole nie ufacie? Kasowanie nr kolezanek, kupowanie starterow i smsy? A oni tylko wyjechali do szkoly zeby miec dla siebie i dla WAS lepsza przyszlosc...a co zrobicie jak beda mieli nicna sluzbe z kolezanka i sie nie odezwie kilka h? Bedziecie zza krzaka go podgladac albo pognacie za radiowozem?
Moze nie robcie z nich niewyzytych pieskow ktorych nie mozna spuscic z oka i smyczy bo pognaja do pierwszej lepszej suki.
Stary 2013-02-28, 12:08   #1144
rybka92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Millygirl Pokaż wiadomość
Omg...po co wy z tymi facetami jestescie i nazywacie ich swoimi tz skoro im w ogole nie ufacie? Kasowanie nr kolezanek, kupowanie starterow i smsy? A oni tylko wyjechali do szkoly zeby miec dla siebie i dla WAS lepsza przyszlosc...a co zrobicie jak beda mieli nicna sluzbe z kolezanka i sie nie odezwie kilka h? Bedziecie zza krzaka go podgladac albo pognacie za radiowozem?
Moze nie robcie z nich niewyzytych pieskow ktorych nie mozna spuscic z oka i smyczy bo pognaja do pierwszej lepszej suki.
No ale buterrfly napisała ,że jej TŻ się rzadko do niej odzywa , że dziwnie się zachowuje i go o cos podejrzewa.Co ma siedziec z założonymi rękami i czekać na rozwój sytuacji ?Jak napisze do niego kilka smsów to przeciez nic się nie stanie.Jak nie będzie odpisywał to znaczy ,że mozna mu wierzyć ,że nie jest chętny na jakies nowe znajomości z dziewczynami a jak odpisze to wiadomo - chętny i otwarty.A co byscie zrobiły jakby wasi się do was nie odzywali , kazde połączenie by odrzucali ? Przecież same wiecie ,że jak chcą to znajda czas żeby się w ciągu dnia odezwać ......Jeszcze się dziewczyna pytała ile razy się nasi odzywają i pisałysmy ,że dużo to chyba miała prawo się zmartwic
rybka92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 12:33   #1145
perelka8942
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rybka92 Pokaż wiadomość
No ale buterrfly napisała ,że jej TŻ się rzadko do niej odzywa , że dziwnie się zachowuje i go o cos podejrzewa.Co ma siedziec z założonymi rękami i czekać na rozwój sytuacji ?Jak napisze do niego kilka smsów to przeciez nic się nie stanie.Jak nie będzie odpisywał to znaczy ,że mozna mu wierzyć ,że nie jest chętny na jakies nowe znajomości z dziewczynami a jak odpisze to wiadomo - chętny i otwarty.A co byscie zrobiły jakby wasi się do was nie odzywali , kazde połączenie by odrzucali ? Przecież same wiecie ,że jak chcą to znajda czas żeby się w ciągu dnia odezwać ......Jeszcze się dziewczyna pytała ile razy się nasi odzywają i pisałysmy ,że dużo to chyba miała prawo się zmartwic

Rybka... tyle że każdy facet jest inny... mój też odrzucał połączenia jak był zajęty i jak za często się do niego dobijałam, ale nie robiłam z tego afery... nie piszemy niewiadomo ile ze sobą... to jest kwestia zaufania... związek musi się opierać na zaufaniu. Wg. mnie, tak powinna siedziec i czekac na rozwój... o ile on wogóle nastąpi... przecież wiesz, że oni tam czasem naprawde nie mają czasu... a jak będzie chciał zdradzić to albo już to zrobił... albo może zrobić to tuż pod jej nosem w tej samej miejscowości... a takim zachowaniem jedynie odpychacie swoich mężczyzn od siebie... tak mi się wydaje...
Stary 2013-02-28, 12:40   #1146
rybka92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez perelka8942 Pokaż wiadomość
Rybka... tyle że każdy facet jest inny... mój też odrzucał połączenia jak był zajęty i jak za często się do niego dobijałam, ale nie robiłam z tego afery... nie piszemy niewiadomo ile ze sobą... to jest kwestia zaufania... związek musi się opierać na zaufaniu. Wg. mnie, tak powinna siedziec i czekac na rozwój... o ile on wogóle nastąpi... przecież wiesz, że oni tam czasem naprawde nie mają czasu... a jak będzie chciał zdradzić to albo już to zrobił... albo może zrobić to tuż pod jej nosem w tej samej miejscowości... a takim zachowaniem jedynie odpychacie swoich mężczyzn od siebie... tak mi się wydaje...
No dobrze perełciu może zmienimy temat co ? ide na 15 na egzamin wewnetrzny na prawo jazdy ;o rzygam już tymi testami bleee

Edytowane przez rybka92
Czas edycji: 2013-02-28 o 12:41
Stary 2013-02-28, 12:41   #1147
perelka8942
Raczkowanie

ok, tylko błagam... bez krzywych akcji i zdrad... tak naprawde każda z nas wie swoje a jesteśmy tu po to żeby się wspierać

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-28, 12:43   #1148
lady17
Wtajemniczenie

Cytat:
Zostawiłabym bez głupich zabaw. Po co sie poniżać i robić z siebie idiotkę? Po co być z kimś komu nie ufam. Po co być z kimś kto do mnie nie tęskni? Dziecinada i tyle.
Stary 2013-02-28, 12:48   #1149
perelka8942
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lady17 Pokaż wiadomość
Zostawiłabym bez głupich zabaw. Po co sie poniżać i robić z siebie idiotkę? Po co być z kimś komu nie ufam. Po co być z kimś kto do mnie nie tęskni? Dziecinada i tyle.
zgadzam się w 100%!!!
Stary 2013-02-28, 12:51   #1150
Millygirl
Zadomowienie

Jakby sie do mnie nie odzywal czy odrzucal przez kilka h to bym uznala ze jest zajety albo spi

jakby to bylo dluzej dniami/tygodniami i zero kontaktu to bym uznaka ze koniec znajomosci.
Stary 2013-02-28, 14:16   #1151
Butterfly_1101
Raczkowanie

...

Edytowane przez Butterfly_1101
Czas edycji: 2013-08-11 o 20:31
Butterfly_1101 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-28, 14:25   #1152
lady17
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Butterfly_1101 Pokaż wiadomość
Widzę,że rozwinęła się dyskusja na temat mojej wczorajszej obawy. I moich dziwnych pomysłów na sprawdzanie go.
Proszę nie dziwcie mi się, wczoraj odezwał się głupim smsem, rozmowy odrzucał. A dziś to samo. Czyli zero odzewu z jego strony. Nie dziwcie mi się,że wariuję i głupio myślę, bo założę się ze gdyby tylko chciał, to znalazł by głupie 2 min na napisanie 1 smsa w ciągu dnia. Nie wierze poprostu,że w ogóle nie ma czasu. Nie jest w żadnym zakładzie karnym o zaostrzonym rygorze, a telefon ma przy d***e.

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

rybka92 powodzenia na wewnętrznym zaliczeniu oby gładko poszło

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

Mam jeszcze pytanie: czy któraś z was jest mężatką?

No ale co Ci da ta zabawa ze zmianą numeru? Toć powinnaś wiedzieć kogo masz w domu, z kim żyjesz. Nie rozumiem po co chcesz go sprawdzać skoro facet ma tam za☠☠☠☠☠☠☠ i nie ma czasu się odezwać. Ale skoro tak szalejesz to oznacza,że facet nie chce. A skoro nie chce to po co z takim być? Widać nie do końca dobrze wybrałaś.
Stary 2013-02-28, 14:25   #1153
perelka8942
Raczkowanie

Uwierz mi dziewczyno... oni naprawde czasem nie mają tam czasu się po tyłku podrapać ... szczególnie na początku szkolenia, a co mówić o pisaniu smsów... ja byłam przeszczęśliwa jak mój tż zadzwonił do mnie wieczorem po apelu...
Stary 2013-02-28, 14:36   #1154
patision
Raczkowanie

Boże dziewczyny jak chce go sprawdzic niech sprawdzi kazdy ma inny zwiazek i kazdy inaczej ufa swojemu facetowi a wy swoje opinie ze jak mozna z kims byc jak sie nie ufa nikomu sie nei ufa do konca nigdy. Ja tez gdybym miala podejrzenia to bym zrobila tak jak ona sprawdziła goo i tyle i bym wiedziała czy mnie zdradza czy cos a nie ja glupia bede czekac na niego martwic a on bedzie sie swietnie bawic. Jak chce niech pisze powiedziała jaka sytuacja i tyle poradziła sie nas jesli ma taka potrzebe to go sprawdzi a jak nie to nie.
patision jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 14:39   #1155
perelka8942
Raczkowanie

że tak to ujmę naszym polskim porzekadłem "róbta co chceta", dla mnie to jest dziecinne i tak zachowują się dziewczynki w gimnazjum, które uważają się za dorosłe... koniec kropka, finito... wrócę tu jak się troche uspokoi, bo aż się mi w żołądku przewraca jak czytam niektóre bzdury

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-28, 14:43   #1156
lady17
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez patision Pokaż wiadomość
Boże dziewczyny jak chce go sprawdzic niech sprawdzi kazdy ma inny zwiazek i kazdy inaczej ufa swojemu facetowi a wy swoje opinie ze jak mozna z kims byc jak sie nie ufa nikomu sie nei ufa do konca nigdy. Ja tez gdybym miala podejrzenia to bym zrobila tak jak ona sprawdziła goo i tyle i bym wiedziała czy mnie zdradza czy cos a nie ja glupia bede czekac na niego martwic a on bedzie sie swietnie bawic. Jak chce niech pisze powiedziała jaka sytuacja i tyle poradziła sie nas jesli ma taka potrzebe to go sprawdzi a jak nie to nie.
A niech robi co chce. To nie zmienia mojego podejścia do tematu. Ja to ja - nie byłabym w związku gdybym nie ufała. I nie ma wg mnie czegoś takiego,że ufam, ale nie dokońca. Jak ufam to ufam. Jak będzie chciał mi rogi doprawić to i tak to zrobi - nie ważne jak bardzo będzie kontrolowany. Przykre to, że tyle kobiet widzi to zupełnie inaczej.
Stary 2013-02-28, 14:46   #1157
perelka8942
Raczkowanie

Zmiana tematu heh, któryś z waszych mężczyzn też już dziś zjeżdża? Ja jestem wniebowzięta, że będziemy mieć ten jeden dzień więcej dla siebie
Stary 2013-02-28, 14:48   #1158
patision
Raczkowanie

A ja mam to gdzies wiecie co jutro 1 marca a 22 marca moj Kochany wraca konczy szkołe jeszcze tylko 22 dni!!
patision jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 14:54   #1159
rybka92
Raczkowanie

Cytat:
Widzę,że rozwinęła się dyskusja na temat mojej wczorajszej obawy. I moich dziwnych pomysłów na sprawdzanie go.
Proszę nie dziwcie mi się, wczoraj odezwał się głupim smsem, rozmowy odrzucał. A dziś to samo. Czyli zero odzewu z jego strony. Nie dziwcie mi się,że wariuję i głupio myślę, bo założę się ze gdyby tylko chciał, to znalazł by głupie 2 min na napisanie 1 smsa w ciągu dnia. Nie wierze poprostu,że w ogóle nie ma czasu. Nie jest w żadnym zakładzie karnym o zaostrzonym rygorze, a telefon ma przy d***e.

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

rybka92 powodzenia na wewnętrznym zaliczeniu oby gładko poszło

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

Dziękuję zdałam ! Ja jestem mężatką )

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

Cytat:
Napisane przez patision Pokaż wiadomość
A ja mam to gdzies wiecie co jutro 1 marca a 22 marca moj Kochany wraca konczy szkołe jeszcze tylko 22 dni!!
Jak ja ci zazdroszczę ! teraz to już z górki zleci szybciutko :P

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

Cytat:
Zmiana tematu heh, któryś z waszych mężczyzn też już dziś zjeżdża? Ja jestem wniebowzięta, że będziemy mieć ten jeden dzień więcej dla siebie
No właśnie Perełcia ! Wykąpana , zrobiona na bóstwo ?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-28, 15:02   #1160
lili_123
Raczkowanie

Uhum, a gdyby CIę chłop zdradził to byś żałowała że nic nie zrobiłaś , taka prawda .. dla kogo dziecinne dla tego dziecinne, ja gdybym miała obawy (tzn. nie pisał by i odrzucał tel. bo w sumie to chyba mógłby napisać sms ,, jestem zajęty" tak?? czy nie?? to tylko zajmuje minutę ;]).!

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Mój niestety nie wraca służba baa,... ale poczekam ten tydzień a później nie zostawię go na krok
lili_123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 15:09   #1161
perelka8942
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuję zdałam ! Ja jestem mężatką )

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

Jak ja ci zazdroszczę ! teraz to już z górki zleci szybciutko :P

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

No właśnie Perełcia ! Wykąpana , zrobiona na bóstwo ?
jeszcze nie... mam jeszcze czas pewnie zobaczymy sie dopiero koło 20-21... o 17 kończy zajęcia

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Cytat:
Napisane przez lili_123 Pokaż wiadomość
Uhum, a gdyby CIę chłop zdradził to byś żałowała że nic nie zrobiłaś , taka prawda .. dla kogo dziecinne dla tego dziecinne, ja gdybym miała obawy (tzn. nie pisał by i odrzucał tel. bo w sumie to chyba mógłby napisać sms ,, jestem zajęty" tak?? czy nie?? to tylko zajmuje minutę ;]).!

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Mój niestety nie wraca służba baa,... ale poczekam ten tydzień a później nie zostawię go na krok
a co tu można zrobić? jak będzie chciał zdradzić to zdradzi cię i pod twoim nosem... Wydaje mi się, że jak się kogoś naprawde kocha i mu się ufa i przede wszystkim zna się swojego mężczyznę, to ma się pewność, że nie zdradzi...
Stary 2013-02-28, 15:11   #1162
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
mój jutro

Stary 2013-02-28, 16:08   #1163
justine_08
Raczkowanie

Cytat:
heh mój też jutro przyjeżdża pewnie będzie mi opowiadał i streszczał cały swój pierwszy tydzień na szkółce -.- nawet nie wiecie jaki on jest gadatliwy
justine_08 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-28, 16:15   #1164
rybka92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justine_08 Pokaż wiadomość
heh mój też jutro przyjeżdża pewnie będzie mi opowiadał i streszczał cały swój pierwszy tydzień na szkółce -.- nawet nie wiecie jaki on jest gadatliwy
hehe to się dobraliście co ? Bo kojarzy mi się coś ,że ty pisałaś ,że gaduła z Ciebie
Stary 2013-02-28, 16:24   #1165
lili_123
Raczkowanie

justine_08 widzę że blisko siebie mieszkamy ;D

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Zazdroszczę że Wasi już wracają
Stary 2013-02-28, 16:27   #1166
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lili_123 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę że Wasi już wracają
mój tylko raz na weekend na służbę został na początku, teraz już cwaniakuje i bierze służby w tygodniu

Stary 2013-02-28, 16:35   #1167
perelka8942
Raczkowanie

mój też i dzięki tej jednej służbie w weekend, odbiera godziny i wraca dziś
Stary 2013-02-28, 18:51   #1168
justine_08
Raczkowanie

Cytat:
hehe to się dobraliście co ? Bo kojarzy mi się coś ,że ty pisałaś ,że gaduła z Ciebie
haha, no tak ale czasem potrafie się wyciszyć, albo palnę coś głupiego xD ale teraz i wyłącznie skupiam się na nim i wysłuchuję go i jestem jak jego prywatny psycholog i dlatego mówię o nim że gaduła

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

justine_08 widzę że blisko siebie mieszkamy ;D

a skąd jesteś? ....
justine_08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 20:36   #1169
lili_123
Raczkowanie

a za Jarosławiem ;D
Stary 2013-02-28, 22:13   #1170
perelka8942
Raczkowanie

Dostałam od mojego TŻ czarną koszulkę ćwiczebną z napisem POLICJA heh jak to stwierdził mój mężczyzna, pasuje na mnie idealnie i nadaje sie do spania
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Służby mundurowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości