|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać-cz. 17.
mam problem z allegro i chciałam się poradzić:
kupiłam na aukcji termokubek, miał nie przeciekać, być fajny, w ogóle polecała go tutaj jedna wizażanka nawet faktycznie, był fajny, ale po tygodniu zaczął przeciekać i zalał mi torbę ![]() chciałam się dogadać ze sprzedawcą, napisałam maila oraz wiadomość przez allegro czy da się coś z tym zrobić [w sensie - wymienić na nowy jako towar niezgodny z umową], ale mi nie odpisuje. pierwsza próba kontaktu z 12 grudnia. no i co teraz? pisać do allegro? przez centrum sporów czy jak? nie wystawiłam mu jeszcze komentarza ale wolę sprawny kubek od negatywa w odwecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
od razu zaloz spor. gdzie podstawa do neigo bedzie niezgodny z opisem towar. wtedy poczekaj. ![]() ja by mtak zrobila ![]()
![]() |
#1143 |
Wtajemniczenie
|
Farbowanie włosów.
Mój naturalny kolor to:k.jpg Zafaarbowałam je tym: farba.jpg i obecnie mam jakieś bordo na włosach. Spoko ale zamarzyły mi się troche jaśniejsze włosy, nie od razu blond ale jasny brąz. I teraz pytanie żeby zafarbować na jasny brąz muszę najpierw uyć rozjaśniacza a potem farby w odpowiednim kolorze? Jestem w stanie zrobić to sama w domu? Gdzie się taki rozjaśniacz kupuje w rossmanie? Nie wypadną mi włosy po czymś takim? ![]()
#1144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie mam opcji wstawiania obrazkow do wpisuuuu...... czemu "Ty masz a ja nie? :P A odpowiedz na swoje pytanie uzyskasz tutaj: Jak uzyskać taki kolor- wątek zbiorczy tu jest FRYZ5 i on jest specjalista ![]() musisz uzyc moim zdaniem FARBY (ona ma krem + rozjasniacz) jesli wybierzesz cos z poziomu 9 juz w górę. są ozjasniaczee 9%, 12%. ale jak wyjsc do jasniejszego brazu to pytaj fryza, ja doradze ale przy blondach ;p
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 03.2018: Pasjonatka Fotografii ![]() FB: ARIKA - Fotografia Edytowane przez Friese Czas edycji: 2012-12-20 o 10:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Wtajemniczenie
|
![]() no wstawiłam fotki do załącznika ii tu w edytorze między uśmiechniętą mordką a strzałkami jest załącznik, klikasz go wybierasz które zdjęcie chcesz umieścić w tekście (wcześniej je dajesz w załączniku) i masz!
#1146 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1147 | |
and cigarettes
|
Cytat:
eyHCnl.jpg Ale szał, działa. ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1148 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
U każdego jubilera ( nie sieciowego). Koszt to ok. od 1 zł do 3 zł za literkę.
![]() |
#1149 |
Zadomowienie
|
Dyiecko poprzestawiao mi wszystko na klawiaturye. Jak mam to naprawic nie wiem gdyie ynak znak zapytania a gdzie kropka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dostalas paczke w dniu kiedy zmienila status, ze bedzie doreczona? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1152 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
alt+ ctr+ shift. Powinno pomoc. Spróbuj. Chodzi o te klawisze po prawej stronie. Zna ktos ciekawe filmy dramatyczne, bograficzne? Edytowane przez NinaSimone Czas edycji: 2012-12-20 o 11:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1154 |
Raczkowanie
|
Niestety nie,paczka wczoraj zmieniła status o godzinie 18:05 na "Przesyłka oczekuje na kolejny cykl doręczenia. Szczegółowe informacje dostępne są w naszym Contact Center" i dzisiaj ma status "Przesyłka przekazana kurierowi do doręczenia" od 07:27.I znowu siedzę w domu i czekam jak durna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
Zakorzenienie
|
Tez czekam.. I juz nerwica mnie bierze, bo trace dzien.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1156 |
Wtajemniczenie
|
ja kiedyś korzystałam..
Szczerze mowiąc nie byłam zadowolona bo każdy kurier przynosi mi paczki zawsze następnego dnia. Oni dopiero po dwóch dniach a wtedy bardzo mi się spieszyło.. No i jeszcze z Siódemki czekałam kedyś 2 dni ale to było dawno temu. I zdarzyło się u nich tylko raz. |
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Zadomowienie
|
Najgorszy z jakim miałam stycznośc. Zamówiłam paczkę na godz 9-12 bo tylko wtedy byłam w domu a bardzo mi zależało zeby ja odebrac własnie tego dnia. Nie dosc ze zero kontaktu ze strony kuriera, paczka dostarczona dzien pózniej i po 17 to jeszcze kurier na moje pytanie co się z nim działo odpowiedział : Tak to jest jak się tak wymysla z terminami i godzinami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Zakorzenienie
|
Do suchej cery jest lepszy krem nawilżający czy natłuszczający? Jaki?
![]()
#1160 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, da się uratować zmarznięta gwiazdę betlejemską?
![]() |
#1161 |
Zakorzenienie
|
Czy to mozliwe, ze allegro przetrzymywało tak długo pieniądze? Wystawiłam coś na all, 13-go babka kupiła. Podobno zapłaciła od razu. I teraz tak - napisała mi maila (niemiłego), że tyle czeka, to miało być na prezent itd a ja dopiero dzisiaj rano dostałam pieniądze z paya na allegro! Na koncie ich jeszcze nie mam (okej, dojdą później) ale kurcze nie wysyłam rzeczy jeśli nie mam wpłaty. Pisałam jej, ze proszę na maila o potwierdzenie wpłaty, wczoraj wysłała i rzeczywiście - 13go przed 23.00 wpłaciła ale dopiero dzisiaj doszły! Jest mi głupio (komentarz pewnie będzie negatywny...) :/ ale cholera to nie moja wina. Miała któraś z Was podobną sytuację?
#1162 |
Konto usunięte
|
Hej
Czy może mi któraś z Wszystkowiedzących powiedzieć, gdzie mam najbliżej we Wrocławiu w obrębie Galerii Dominikańskiej jakąś drukarnię, cokolwiek, gdzie będę mogła z maila wydrukować dokumentację 50stron dla klienta? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1163 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1164 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaką wybrała metodę płatności? Przez PayU, ale czy robiła przelew internetowy czy np przelew tradycyjny na poczcie? Edytowane przez wdowa_po_leninie Czas edycji: 2012-12-20 o 14:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1166 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Zadomowienie
|
Ja znowu pytam o pracę...
Jestem na umowie o prace na zastępstwo z 3 dniowym okresem wypowiedzenia. Aktualnie jestem do piątku 21 grudnia na chorobowym i chciałabym sie zwolnić, ponieważ raz, że podupadłam na zdrowiu, a dwa, że po prostu nie chce mieć z tą firmą nic wspólnego już, trzy mam "obiecaną" fajniejsza pracę od nowego roku. I zastanawiam się jak to zrobić żeby jak najlepiej wyjść z tym wypowiedzeniem... (mam 3 dni urlopu którym chce pokryc okres wypowiedzenia) Czy dobrze liczę, że jeśli dam jutro wypowiedzenie, to pracę będę miała do 28 grudnia? (mamy pracującą wigilię i te 2 dni po świetach) Wnioskuje, że te 3 dni są to dni pracujące i nie liczą się do nich soboty niedziele i święta, ale na necie czytałam różne opinie, więc wolę się zapytać ![]() Z góry dzięki za odpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1168 | |
Zakorzenienie
|
doczytałam na stronie poczty polskiej coś takiego:
Cytat:
![]() Zdarzenia przesyłki Liczba pozycji: 4 Data zdarzenia Jednostka pocztowa Zdarzenie Szczegóły 2012-12-14 11:41 Lublin 1 Nadanie 2012-12-14 18:09 Lublin 1 Wysłanie z ładunkiem 2012-12-14 18:44 WER Lublin Przyjęcie z ładunkiem 2012-12-15 02:12 WER Warszawa Przyjęcie z ładunkiem
pisze się: wg - według wgl - w ogóle Udowodniłam samej sobie, że się da! 75kg-62,5kg Takie tam przemyślenia Edytowane przez gazowane lody Czas edycji: 2012-12-20 o 15:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam takie może głupie pytanie, ale jak należy się zachować na pogrzebie?
![]() Byłam na pogrzebie tylko raz, i to w roli bliskiej rodziny, a jutro idę w ramach "delegacji" z pracy na pogrzeb ojca koleżanki (taka tradycja ...) - miałam iść z jeszcze jedną osobą, ale w końcu idę sama. Kiedy powinnam podejść do koleżanki i coś powiedzieć? Co mam powiedzieć?? Czy w ogóle coś, może wystarczy ją przytulić? Czy do jej mamy też mam podejść? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.