|
|
#1141 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Guciu od Megi:zagadaj do kolegi- II-IV 2010
Cytat:
masz psychikę silniejszą![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
zdolności współodczuwania to ja mam, niestety |
||
|
|
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
Oliwka- Danielek
![]() Lind- nam pani doktor kazała dawać raz dziennie 5 ml. Zosia dostaje teraz żelki a co do herbaty to ja uwielbiam zieloną i czerwoną. Jakiś czas nie piłam zielonej bo żołądek zaczął mnie boleć, a teraz znowu zaczęłam. Ana pamiętasz różową koszule hello kitty naszych dziewczyn? wczoraj koleżanka której mama ma lumpka przyniosła mi nowiutką z metką za 3 zł jest większa bo na 110![]() Pop zdrówka dla Oliwki Iza jak Zosia? ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Asia dla Ciebie też zdrówka ![]() ja Lilki przeczytałam na razie 20 stron, leży i czeka sobie aż skończe Greya czytać
|
|
#1143 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdyby tej kobiety nie opuścił mąż,którego ona już nie kochała,zresztą on też nie kochał to nie miałaby okazji przeżyć tylu orgazmów ile przeżyła. Mąż zaznał szczęścia przy innej kobiecie,Mańka odkryła swoją kobiecość.Zamiast siedzieć w własnym kwaśnym,popsutym lekko sosie,odchodząc dali sobie szczęście i pozostali w przyjazni. Mańka zaopiekowała się siostrą,której rzekomo nienawidziła,a której zmieniała z oddaniem woreczki.Którą pokochała Gdyby Lilka nie zachorowała to Mańka nie odkryłaby tej miłości do niej i żyła by dalej w przekonaniu,że jej siostra to złośliwy chochlik na którego patrzeć nie może. No i jeszcze gdyby Mania nie zaopiekowała się Lilą to ta druga żyła by dalej samotnie w opuszczeniu w poczuciu,że jest taka nikomu niepotrzebna. Ja to tak widzę-pozytywnie. ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
Fajnie,że Ci się trafiło
Mój najpiękniejszy uśmiech "Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley Edytowane przez anakazar Czas edycji: 2013-01-06 o 12:41 |
||
|
|
|
#1144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak właściwie to tylko to że ją mąż opuścił było pozytywne dla nich dwoje. Ale reszta? O Lilce już napisałam. Popatrz na jej syna. Lekarz a nie widzi perspektyw życia w Polsce. Nie widzą wraz z żoną możliwości dobrego wychowania dziecka. Szkoła to tylko katolicyzm, przeładowany materiał no i przemoc. Zabrali sie i wyjechali. Są szczęśliwi. Popatrz na Gieńka - facet na stare lata odnalazł szczęście i co? i dupa. O tatusiu nie będę pisała bo też nie miał za wesoło. Tak naprawdę to w tej książce tylko mąż Marianny odnalazł szczęście.
|
|
#1145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gieniu tak czy siak by umarł,a tyle jego,że poznał tą Panią,której imienia już nie pamiętam i żył razem z nią szczęśliwy. dla mnie ta książka to taki prawdziwy lajf.Motyw gwałtu pokazany,śmierci,choroby, opuszczenia przez męża.Realia pieprzonej Polski.To,że trzeba wyjechać by móc normalnie żyć,robić karierę.Przecież to się dzieję tu i teraz,obok nas.Spotyka naszych bliskich,sąsiadów,znajomy ch. Więc czemu mam się dołować czymś co jest w prawdziwym życiu codziennością?
Mój najpiękniejszy uśmiech "Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley Edytowane przez anakazar Czas edycji: 2013-01-06 o 12:51 |
|
|
|
|
#1146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1147 |
|
Zakorzenienie
|
Ana - bo ja w książkach chcę czytać o szczęściu i lubię zakończenia żyli długo i szczęśliwie.
Wystarczająco tego smutku jest w koło mnie. Np. w Millenium też jest dużo przemocy nieszczęścia ale konie końców ci źli są ukarani a ci dobrzy szczęśliwi. Teraz czytam Greya więc mam nadzieję że mnie nie rozczaruje
|
#1148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardziej ryję mi psychikę Millennium właśnie.Za dużo tej cholernej brutalności i gwałtów-mnie porażają,kobiet które są tylko przedmiotem z którym można zrobić co się chcę.
Mój najpiękniejszy uśmiech "Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley Edytowane przez anakazar Czas edycji: 2013-01-06 o 13:02 |
|
|
|
|
#1149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co dziś serwujecie/serwowałyście na obiadek? u mnie karpik dochodzi w piekarniku
|
|
|
|
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
Chociaż jest jedna pozytywna myśl tej książki: Na miłość i dobry seks nigdy nie jest za późno
![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- U mnie rosół jak co niedziela. Ale my go uwielbiamy.
|
#1151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdrówka dla Wszystkich wychorowanych
|
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1154 |
|
Zakorzenienie
|
Evi byc może że z tym bioaronem o to jej chodziło ,bo kupowałam wtedy też leki na przeziębienie właśnie i jakiś syrop i cos na gorączkę i może myślała że chcę to wszystko na raz wpakować dzieciakowi
apteczkę uzupełniałam po prostu ![]() Chyba sobie sprawię taki dzbanek bo też mnie wkurzaj a te liście Wczoraj zrobiłam pierwszy trening z hantlami ,ale mam zakwasy w rękach ja pierdziele jakbym się w ogóle w życiu nie ruszała. Mikołaj szaleje z tą wielką piłką że mało chaty nie rozwali ,chyba mu kupię trampoline na lato bo energia go roznosi
|
|
|
|
#1155 |
|
Zakorzenienie
|
aneczka, teraz tran molers jest w promo na dozie-za 30,7ozł
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1156 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak mi się przypomniało o przedszkolnych zderzeniach - mój brat w przedszkolu zderzył się z młodszym dzieckiem, tamten miał guza a mój brat szczękę drutowaną Także wszystko przed namiPochorowały się dzieci i nie tylko Zdrówka wszystkim...U mnie śnieg sypie, ciekawe czy poleży
|
|
#1158 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dobra byłateż wolę ekspresówki może u Ciebie efekt placebo zadziałał ,czasem jest silniejszy niż inne specyfiki ![]() Cytat:
Cytat:
Albo weźmy pod lupę nasze stare baśnie,same sieroty wykorzystywane ,wypędzane ,zjadane przez wilki itp. Ti już chyba ta Lilka lepsza ![]() Cytat:
u mnie bitki w sosie śliwkowo grzybowym ,ziemniaki ,surówka to dla rodzinki a dla mnie coś innego
|
||||
|
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
fajnie macie
![]() dialog dobiegający z łazienki z przed chwili: (młoda wstała i poszła z tatą zrobić siku) -tatusiu, a wiesz , mama to ma paskudną pipkę, widziałam kiedyś (tatuś w okropny śmiech) -no co cię tak śmieszy? naprawde! ![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- a ja liptona nie znoszę tego zwykłego-już wolę sagę. A torebki piramidki to już w ogóle okropne dla mnie były. Smakowe czarne to irving ma fajne. I dilmah mi smakuje
|
|
#1160 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fuck co to za"bajka"? ![]() Cytat:
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
Dilmah też mi smakuje i mam kilka różnych ,fajne są w takich małych pudełkach kwadratowych różne kolory czerwony,fiolet ,pomarańcz piramidki właśnie ale bardzo dobre
a saga to mnie brelok raczy trochę lurowata ,wolę mocniejsze.Mój dziadek to pijał taki czaj że pół kubka fusów było. irving jjakoś nie piłam jeszcze ![]() Ana nie pamiętam autora ale to gdzieś w necie znalazłam i było napisane że opowieść dla dzieci
|
|
|
|
#1162 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Po niej sięgnęłam po Grocholę i nie mogę się wpasować w klimat-żarcik żarcikiem pogania, wszystko takie z przymrużeniem oka-musi chyba odleżeć jeszcze trochę na półce. A czytałyście Białą Masajkę i pozostałe części? Co do herbat to ostatnio moją ulubioną jest niebieski Twinings-ale liściasty, nie z torebek.
|
|
#1163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie i nie zamierzam.Wiem mniej-więcej o czym jest i nie dla mnie takie książki.
|
|
#1164 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zosia w swoją też jeszcze wchodzi, niby rozmiar 98 ale dobra jest
Cytat:
![]() Cytat:
Pop czyta Greya, to teraz tż nie będzie miał spokoju ![]()
|
|
|
#1165 |
|
Zakorzenienie
|
No całkiem normalny nie był
Biała Masajka jakoś też mnie nie bierze ,nie wiem czy juz czasem filmu nie nakręcili bo niedawno się natknęłam na urywek jak biała kobiet aubrana w te wszystkie ich ozdoby z jakimś czarnym tam tego
|
|
|
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
film już nakręcili i to nie jeden
śnieg mi kurde pada za oknem! ale taki mokry co to się rozbebła za chwilę i będzie piękne błoto! Libra, czy taką choinkę kupioną w doniczce (ale nie przesadnie wielkiej) to jest sens wysadzać na działkę, czy ona raczej bez korzeni porządnych jest, skoro doniczka taka niezbyt duża? Wystawiłam na razie na balkon i nie wiem czy brać na działkę i przesadzać czy brać na działkę i zostawić w tej doniczce? wracając do herbat-piłam gdzieś kiedyś taką http://allegro.pl/mighty-leaf-chocol...848212864.html -zarąbista jeśli ktoś lubie takie połączenie, ale jak sprawdziłam ceny to trochę mi przeszła ta miłość... i jeszcze a propos, macie jakieś psrawdzone pojemniki/puszki na kawę czy herbatę, ale takie, które faktycznie trzymają aromat długo?
http://lb4f.lilypie.com/WKoyp2.png Edytowane przez mrowak Czas edycji: 2013-01-06 o 15:23 |
|
|
|
#1167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a skąd to wzieła.... boska jest, może ona nie powinna chodzić z tatą do łazienki? ![]() Ja lubie liptonka w piramidkach owoce leśnie chyba to są, albo z cytryną, smakują mi. LiBRA obiadek twoj też pycha, a co robiłaś dla siebie? |
|
|
|
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
laski a od ktorego greya zaczynac??
jak wlasnie popijam liptona heh piramidki, biala z imbirem i liczi - mniam
Edytowane przez mloda1989 Czas edycji: 2013-01-06 o 15:28 |
|
|
|
#1169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.sklepy24.pl/sklep/adom24_...-2-l-69914/391 |
|
|
|
|
#1170 | |
|
Zakorzenienie
|
Lilka - mnie też dobiła, 2 dni po przeczytaniu nie mogłam dojść do siebie
Cytat:
co do herbat - ja uwielbiam wszelkie earl grey teraz jestem na czerwonych śmieciówkach ekspresowych, nie lubię liści walających mi sie potem po zlewie - dlatego expresówki kupuję
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:39.

masz psychikę silniejszą
jest większa bo na 110

Zdrówka wszystkim...
to taką sobie teorię dorobiłam
a dobra była

teraz jestem na czerwonych śmieciówkach ekspresowych, nie lubię liści walających mi sie potem po zlewie - dlatego expresówki kupuję