|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby
Cytat:
objawy jak dla mnie wsazują endo ;( Cytat:
Cytat:
Kobiety tzn Maru i torema a powiedzcie mi przy laparo to ciwnikują???ja sie tego najbardziej boje hahahaha |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1142 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No fakt, Dorotko. Więc też się cieszę, że hagissy które kupiłam są przez nią pochwalone. Amen. A teraz zmykam, muszę trochę pobyć z mężem.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Zadomowienie
|
Witam dziewczeta.
NIESTABILNA mam nadzieje, ze ex zjawi sie tak jak obiecuje i bedziesz to miala za soba. Co do pociagu, to nie jedziesz sama, a wiadomo, ze z kims to zawsze razniej. Milej podrozy. Ale sie dzis nie wyspalam..... Jakies glupoty mi sie snily.... Teraz lezymy w wyrku, maz zrobil sniadanko i bedziemy ogladac jakies filmy ![]()
#1144 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Progesteron 7-8 dni po owulacji. Cytat:
Cytat:
![]() Witam ![]() Wczorajsze spotkanie bardzo udane posiedzieliśmy pogadaliśmy ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry
![]() Linka, dobrze,że już po wszystkim,współczuję bólu jaki musiałaś przeżyć... 3mam kciuki żebyś teraz szybciutko zobaczyła II kreseczki ![]() Niestabilna- będzie dobrze, nie stresuj się ![]() Dlaczego weekendy tak szybko mijają? ![]() W piątek byliśmy na zakupach, wczoraj od rana wsiedliśmy z Tż w auta i pojechaliśmy na myjkę je wypucować, wieczorkiem zamówiliśmy pizze ,wypiliśmy po drineczku,szybki numerek i spać ![]() Dziś raczej w domu..., siostra miała wczoraj 100- dniówkę więc czekam jak się obudzi żeby zdała mi relację a tymczasem zmykam zjeść jakieś śniadanie ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() witam z druga już dzisiaj kawą ![]() My sie zbieramy w drogę, więc miłego dnia for all ![]()
#1147 |
Zakorzenienie
|
Witam się i ja, wróciliśmy wczoraj o północy, wypiliśmy piweczko i spać, a raczej TŻ mnie zaniósł, bo zasnęłam na sofie.
Teraz idę się myć, i lecimy do Koscioła. A potem do knajpy na obiad. A wczoraj dostałam pierwszy zasiłek i wyrównanie. W kwocie 1300 euro.
#1148 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny kopiuje moje pytanie z forum o dupku może wy mi pomożecie bo mam już na prawdę dosyć
![]() Dziwewczyny znowu mam pytanie. Puki co nie mam jak iść do lekarza a potrzebuje pomocy przez dwa ostatnie cykle brałam duphaston który miał wyregulować mi okres a skrócił go i miałam przy nim spore plamienie właściwie przez cały czas ich brania. W tym cyklu już go nie brałam i teraz mam pytanie bo mam 34 dc i zero krwawienia ![]() ![]() ![]()
#1149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właściwie całe to laparo nie było jakieś bolesne. Ale może dlatego, że u mnie nie było wielkich zmian, wypalali tylko laserkiem, więc za bardzo mnie nie poharatali. Jak się obudziłam to najgorsze było mega pragnienie, a w 1 dzień nie dawali pić ani jeść ... Anteria, myślę, że możesz wziąć kilka tabletek, jeśli nie masz nadal okresu.
![]() |
#1150 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Wczoraj pod czytałam Was ale sił na pisanie nie było. Wczoraj sobota więc składy opału działają bardzo krótko..Na ostatnią chwilę udało mi się zebrać te 200zł i zakupiłam 0,5 tony węgla..Potem musiałam to wszystko wnieść do komórki..Dobrze,że chrzesna moja przyszła mi pomóc i sąsiadka z dołu ![]() No a najlepsze,że wczoraj znalazłam mieszkanie. ![]() Warunki super!!! W bloku 3 pokoje w tym: jeden większy z balkonem, jeden mniejszy dla chłopców i do jednego się wchodzi z kuchni i to będzie nasza sypialka z Tymkiem ![]() Jest kuchnia oczywiście, łazienka i wc osobno. wyremontowane, płytki , panele, okna plastikowe ![]() 2 piętro więc nie jest źle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czynszu 400-450zł do spółdzielni( ogrzewanie,woda,śmieci,fu ndusz remontowy) i 300zł dla nich. W sumie 700-750zł. Cenowo wyjdzie nam to samo co tutaj. Bo tutaj 550zł mieszkanie,wywóz śmieci 23zł miesięcznie, opał o 2 tysiące na cały rok( podzielić na 12 miesięcy to by było 160zł miesięcznie.) więc wychodzi również tyle samo,ale w bloku,bez palenia,noszenia węgla,mieszkanie w super stanie i przytulniejsze ![]() ![]()
#1151 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1152 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() u mnie jest tak pięnie.. biało, śnieżek pruszy.. tak chcicałabym wyjść z TŻ na spacerek ![]() Mały dowodzi od rana więc tak jak mówilam ma dni aktywności ![]() we wtorek ide do siostry zrobić taką mini sesje brzuszkową bo niedługo brzucha nie będzie (chyba ze tłuszczyk) ![]() ![]() ![]() Oczywiście noc miałam super, zasnęłam po 12 (żeby się lepiej spało) obudziłam o 3 ![]() ![]() dziewczyny w nowym MjakMama pisze że w dniach 9-10 w Warszawie będą Międzynarodowe Dni Płodności, i będą tam przedstawiać usługi i produkty wspomagające płodność, seminarnia na temat niepłodności itp. Chyba warto jak ktoś jest z Warszawy ![]() http://www.fertilityfair.com/ Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Bardzo się ciesze że tak się wam udało ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Zakorzenienie
|
Color super! Ale się cieszę! Brawo!
#1154 |
Wtajemniczenie
|
Color- super wieści
![]() ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1155 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Kochana, a doszły tabletki? Mnie też jakieś koszmary dziś w nocy nawiedziły. To straszne, jak się przebudzę ze strachu a potem zasypiam i znowu to samo. Cytat:
Super, bo rzadko się zdarza, że ktoś nie chce kaucji. ![]() Chyba jadę już na ostatnich siłach. Nie mam na nic ochoty ale jak widzę gdzieś kurz to aż mi ręce świerzbi, żeby sprzątać.Dziś ścierałam kurz z kwiatka. Spać nie mogę, brzuch nie pozwala znaleźć wygodnej pozycji. Pierwsze co zrobię jak urodzę to spanie na brzuchu. Jak mi tego brakuje. Żebra mnie bolą, muszę siedzieć prosto, bo inaczej ucisk na żebra nie pozwala na inną pozycję. Plecy bolą....to se pomarudziłam. Dziś z mężem zastanawialiśmy się jak to będzie za rok, półtora, jak mała będzie siedzieć między nami. Śmiałam się, że będzie mu wkładać palce do oczu, nosa, wdrapywać się na niego trzymając się jego koszulki. Ąż mi się tak tęskno zrobiło. A tak poza tym to nuuudyy. u nas zaczęły się ferie.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka Edytowane przez IsiaG Czas edycji: 2013-02-10 o 14:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1156 |
Rozeznanie
|
Color super wieści !
![]() misia ![]() ![]() niestabilna - powodzenia na rozprawie ![]() Linka - czytałam, że nie było tak źle ![]() ![]() nie wiem co jeszcze miałam napisać... aa, że zbliża się @, bo brzuch boli niesamowicie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Zakorzenienie
|
![]()
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... ![]() Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2013-03-03 o 22:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#1158 |
Zakorzenienie
|
Witam wieczorowo
![]() Dziewczyny, gdzie jest Dedra? ![]()
#1159 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Dedra musiała na troche zniknąć z forum.
||
![]() ![]() |
![]() |
#1160 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale jak czytalam opisy innych dziewczyn, to niektore nie mialy cewnika. Ja sie najbardziej balam lewatywy, a nie mialam! Ani tez zadnych tabletek przeczyszczajacych, ani nic. Tylko dieta. Cytat:
![]() Mi sie nie chcialo ani jesc, ani pic. Nic nie czulam w zasadzie oprocz rozbicia fizycznego. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1161 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, przepraszam że nawet z tel się nie zameldowałam po wizycie ale po prostu nie dałam rady... W piątek wizyta miala być na 17.40 a zrobiła się z tego 18.30... Potem jeszcze na zakupy i ostatnie porządki w domu no i o 21szej już byli moi rodzice, więc nawet nie miałam kiedy wziąc tel do ręki. a wczoraj wieczorem jak wzięłam, to zasnęłam z nim w dloni ![]() No więc na wizycie w sumie ok... Mały waży prawie 2kg - przez 8 dni przybrał 220g, więc chyba nieźle? Dlatego troche się zdziwiłam gdy ginka mi jednak przypisała tę heparynę ![]() ![]() Tak w ogóle to przez te gorsze przepływy z macicy będę miec kontrole juz co tydzień, więc teraz znowu w piątek... I się zaczęlam zastanawiac - może ona mi nic nie mówi ale przypisała heparyne bo dopuszcza potrzebe wczesniejszego porodu jesli przepływy się pogorszą? ![]() ![]() Tak w ogóle to melduję, że rodzice pojechali okolo 13stej ale od razu musiałam się połozyć i spałam jak suseł do 16stej - strasznie mnie ich wizyta wymęczyła. Niby oni nie sa jacyś absorbujący i nie oczekuja żeby kolo nich biegać ale ja juz tak mam, że jak sa goście to z kuchni nie wychodzę... Wczoraj nastałam się 3h przy garach i od tamtej pory chodzę jak z krzyża zdjęta - strasznie mnie boli w pachwinach, a szczególnie w lewej. Dobra, starczy smęcenia i marudzenia ![]()
![]() |
#1162 |
Zakorzenienie
|
Witam się...nie z kawa ale z lodem
![]() dzis 12 dc , nawet nie mam śluzu płodnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i na tym protokole jest napisane co po kolei robili podczas zabiegu. A co do bólu po laparo to ja właściwie nie czułam jakoś mocno. Żadnych przeciwbólowych nie potrzebowałam. W szpitalu mi chyba dawali ketonal czy coś tam, ale jak wyszłam to już nie brałam nic. Więc to zależy pewnie od zakresu operacji ... A szwy - miałam 2 malutkie dziureczki, ale ja chuchro wtedy byłam, więc pewnie wystarczyło zrobić malutkie nacięcia żeby się dostać do środka. Color - cieszę się, w końcu będziesz miała wygodnie i cieplutko ![]() Mokka - a jak tam stópka małego? Coś się zmieniło? Isia - już niedługo ![]() ![]() A ja dziś przeszłam całą Manufakturę, rajd po sklepach sobie zrobiłam i .. kupiłam tylko taki golfo-szalik za 5,90 ... jakoś nie mam weny na zakupy ostatnio. Ale chociaż spacer był ![]()
![]() |
#1164 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny.
Podczytałam Was troszkę Colorblue - cieszę się, ze znalazłaś mieszkanko i powiem Ci, że wcale nie drogo, moja koleżanka wynajmuje 2-pokojowe i płaci 680 zł czynsz+odstępne, a babka od 1 marca chce się im podnieść (nie wiem w jakim mieście Ty mieszkasz i po ile u Was chodzą wynajmy). Tak więc myślę, że trafiła Ci się okazja, ja bym brała w ciemno, a jeszcze bez kaucji, super
#1165 |
Zakorzenienie
|
Maru & torema nie uspokoiłyście mnie wcale z tą laparo ... musze sie w te 3 cykle sprezyć i zadziałać małego dziabąga
![]() ta susza mnie przeraża..mam ochote isc na monitoring..ale nie , nie bede fisiować,jak ma byc to bedzie.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1166 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1168 |
Zadomowienie
|
witam was dziewczynki....
po wczorajszym balu męczył mnie trochę ból głowy po winie ![]() ale było fajnie co mnie cieszy bo mój tż raczej nie jest duszą towarzystwa i najlepiej czuję się w moim ![]() a tam i sporo ludzi było i wcale jakoś mu to nie przeszkadzało ja bardziej spięta byłam bo to w sumie nasze 1 takie wyjście ![]() trochę potańczyliśmy pojedliśmy i o 2 do domku jeszcze pogadaliśmy gdzieś do 4, coś nam spać się nie chciało trochę o młodości jakie to głupotki się kiedyś robiło ![]() u mnie tydzień do @ póki co żadnych znaków i objawów brak! colour - bardzo się cieszę że się udało coś szybko znaleźć i fajna ![]() ![]() ile ja bym dała żeby takie coś znaleźć ![]() chyba że jakaś komórka ![]() mokka - gratki za badanie, na pewno Gucio szyszko przybierze i będzie ok i tak z tego co piszesz jest już lepiej ![]() ![]() iza kciuki za tż ![]() misia - tego co przeszłaś nie da się szybko zapomnieć i raczej bez porady fachowca będzie Ci ciężko, ale trzymam kciuki żeby było już zawsze lepiej i żebyście mogli w pełni cieszyć się sobą, zapominając o przeszłości linka silna jesteś, pewna byłam że sobie poradzisz ![]() 3 cykle i będzie dzidzia a Egipt poczeka ![]() niestabilna trzymam kciuki za szybki bezproblemowy rozwód, też swoje się nacierpiałaś.... ![]() co tam miałam jeszcze komu hmmm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
Zakorzenienie
|
Linka możesz mieć cykl bezowulacyjny, nawet zdrowe kobiety czasem mają ..
#1170 |
Zadomowienie
|
aa
nuna gratuluję świetnego przygotowania wyprawki i Luna dzięki za porady być może kiedyś i ja z nich skorzystam ![]() za wszystkie kobitki trzymam kciuki i dopinguje was gorąco ![]() odpoczywajcie sobie i pielęgnujcie brzusie ![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- co do mojej ostatniej chandry sama nie wiem co się dzieje jakoś przyszłość zaczęła mnie przerażać, niby nie wydajemy na głupoty kasy a jednak nie możemy nigdy odłożyć i zawsze jesteśmy na styk ![]() niby zarabiamy razem średnio ok 3500, nie wiem czy mało czy dużo ale na kredyt hipoteczny nas nie stać.... wg bankowców na mieszkanie komunalne zarabiamy za dużo wynajem płacimy 1400 więc dalibyśmy radę i płacić tyle bankowi ale tż ma umowę zlecenie a to nie jest w pełni akceptowalne przez bank czekamy jeszcze jak ja dostanę na stałe (w marcu) oby!! i idziemy do jakiegoś doradcy może ktoś się zajmie naszą sprawą....może coś się uda... mieliśmy nadzieję po mieszkanko po babci które kiedyś tż obiecała po jej śmierci ale teraz nabrała wody w usta i nie ma tematu! może panikuję, nie mam komu się wygadać w pracy nie chce gadać o moich problemach bo zaraz pójdą plotki tż nie chce też smucić bo obiecałam że zmienię nastawienie na bardziej pozytywne i zacznę cieszyć się z tego co mamy ale jakoś nie mogę a rodziny nie chce martwić wiec padło na was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:01.