![]() |
#1141 |
zuy mod
|
Dot.: Łóżkowe"wpadki"cz.2
Em, nie. Robienie tabu to by było jakby je wywalili ze złością z pokoju. To nie chodzi o to żeby dziecku uświadomić w wieku 5 lat na czym DOKŁADNIE polega seks.
![]() |
![]() |
#1142 | |
Ante Pante
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1143 |
Konto usunięte
|
Nie wiem co Ty chcesz dziecku tłumaczyć, skoro wg Ciebie przy dziecku nie powinna w ogóle zaistnieć sytuacja, w której rodzice uprawiają seks. Dziecko nie widzi, nie wie, problem nie istnieje, po co tłumaczyć cokolwiek. A potem się nagle dowie z mediów i co, trauma.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1144 |
Rozeznanie
|
Tez nie raz przylapalam rodzicow i traumy nie mam, choc czulam sie na poczatku niezrecznie
![]()
![]() |
#1145 |
Zakorzenienie
|
Ja też w dzieciństwie przyłapałam swoich, myślałam że ojciec mamę dusi.. Raczej mnie nie widzieli a i ja nie wracałam do tamtych chwil. Pamiętam za to, jak pytalam mamy, co to jest playboy,bo kolega z klasy powiedział że mi pokaże hahaha
![]() |
#1146 |
Rozeznanie
|
A ja raz w lazience znalazlam w gazetniku twoj weekend czy cos. Akurat gdy wzielam do reki weszla moja mama. Ale byl wstyyyyd! ;D mialam z 14 lat.
![]() |
#1147 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1148 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzieci znajdą wszystko. Wujek był wojskowym, miał w domu broń. Zamknięta była w skrzynce i ukryta. Kluczyk do skrzynki był jeszcze w innym miejscu. Kiedyś na imprezie rodzinnej kuzyni ( juz byli starsi, byli nastolatkami ) zaczęli śmiać się z rodziców, że Ci chcieli byś sprytni schowali tak tą broń ale oni i tak wiedzieli gdzie ona jest, ba nawet wiedzieli gdzie jest kluczyk. a naprawdę wszystko było ukryte. Kulczyk był w kieszeni kurtki, która w szafie wisiała. Dorośłi myśleli, że dzieci to nic nie widzą a to cwane bestie są. Nigdy tej broni nie ruszali bo wcześniej rodzice im wytłumaczyli, że to taty, że nie wolno, że tata czasem przynosi broń do domu bo musi, ze nei ruszamy. Wcześńiej widzieli ten pistolet i wujek dał im potrzymać itd więc nie byli już bardzo ciekawscu. Chłopaki wiedzieli i faktycznie nie ruszali. CIekawe co by było, gdyby ich do tego nie przygotowali. Tak samo jest z seksem ![]()
Nigdy nie szczekam ale zdarza mi się warknąć. Edytowane przez Nameria Czas edycji: 2015-02-11 o 08:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1149 |
Zakorzenienie
|
Pozwolę się wtrącić.
Dziecko może mieć traumę jeśli przyłapie rodziców na seksie, bo dziecku się wydaje, że rodzice robią sobie krzywdę. Nie rozumie, że to miłość, bliskość, wyraz uczuć, bo nie jest jeszcze na etapie myślenia abstrakcyjnego. Więc jeśli już doszłoby do takiej sytuacji to trzeba dziecku wytłumaczyć, że to nic złego, że mama i tata się kochają po prostu dać dziecku informację, ale takie informacje, które będą dostosowane do jego wieku. Na pewno nie mówić dziecku do 5-6 roku życia, że to jest seks i penetracja. Wytłumaczyć co i jak, ale tylko tyle ile powinien na ten moment wiedzieć. I tak najważniejszą informacją dla niego będzie, że rodzice nie robią sobie krzywdy. I nie, dziecko nie będzie miało traumy jeśli w wieku 5 lat powiemy mu, że rodzice "przytulają się z miłości", a w wieku 10 lat okaże się, że to był seks. Wtedy każdy z nas miałby non stop same traumy życiowe ![]() To tak odnosząc się do specjalistów w dziedzinie rozwoju dziecka na tym wątku ;-)
![]() |
#1150 |
Konto usunięte
|
Pffe, z Twoich postów strasznie jakoś mi wyziera ogromna zazdrość, że inni się tak "bzykają jak króliki"
![]() Każdy ma inne libido i jak się para chce kochać codziennie, albo i kilka razy dziennie, to ma święte prawo to robić, obojętne, czy mają dzieci, czy też nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1151 |
Wtajemniczenie
|
Ja się też podzielę swoją wpadką z ostatnich dni. Spała u nas córka mojego TŻ, ale ma swój pokój, więc jak zasnęła to poszliśmy do sypialni. I wyjątkowo coś działaliśmy pod kołdrą (wyjątkowo że pod kołdrą
![]() ![]() Edytowane przez mrofka89 Czas edycji: 2015-02-11 o 10:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1152 |
Zadomowienie
|
Opiszę wpadkę moich rodziców. Jak byłam mała znalazłam u nich gumki. Nie wiedziałam co to jest, (oczywiście rozerwałam opakowanie). Tata powiedział, że to takie specjalne balony ale mi to zabrał. Nie ogarniałam dlaczego mi zabierają i o co chodzi. Potem już w tym miejscu nie znalazłam tych gumek, schowali je gdzieś indziej. Jak sie zapytałam, mama powiedziała, że nie mogłam ruszać bo to do szkoły dla dzieci ( miałam wtedy 5-6 lat).
Oczywiscie powiedziałam o tym potem moim kuzynom a Ci postanowili poszukać u swoich rodziców. Znaleźli. Przywieźli je do babci na wieś, wielka konspira była. Zabawa była dopóki nas starsza kuzynka nie nakryła i zawołała wujka. Jak przyszedł z dumą pokazaliśmy mu, jakie te balony są mocne, można nalać w nie wodę i nie pękają. Mina wujka była bezcenna. Potem dorośli się z nas śmiali a my nie rozumieliśmy o co chodzi ale wiedzieliśmy, że te balony były "nielegalne" i nie powinniśmy ich ruszać. Balonów? głupota ![]() Dopiero po latach zrozumiałam co to było.
![]() |
#1153 |
❤ bee happy ❤
|
Dziewczyny nie róbcie OT
![]()
![]() |
![]() |
#1154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1155 |
Raczkowanie
|
Wczoraj, po peetingu z dziewczyną, niekontrolowanym dojściu pomiędzy piersi, tuż nad stanikiem i szybkim wycieraniu chusteczkami, zeszliśmy na dół do siostry TŻki i jej koleżanki. W pewnym momencie siostra mi się przygląda i mówi: "Co Ci się w rękę stało?". Zaschnięta sperma na palcach razem z kawałkami chusteczki, o czym zapomnieliśmy... Przy napływie gorąca teatralnie się zdziwiłem, TŻka powiedziała, że ja nawet porządnie nosa nie umiem wydmuchać, i uciekłem do WC się umyć. :sly:
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1156 |
Przyczajenie
|
przyłapali nas rodzice, siostra, brat parę razy.. wiele tego było aj
![]() |
#1157 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1158 |
zuy mod
|
ja kiedyś przez pół miasta przejechałam ze spermą na szyi
![]()
![]() |
![]() |
#1159 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1160 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;50188083]po prostu mówisz o tym z taką nie znoszącą sprzeciwu pewnością, że odniosłam wrażenie, że to Twoje własne spostrzeżenia. Jeśli nie to naprawdę ciekawi mnie skąd masz takie poglądy.
![]() Normalnie, dla mnie seks rodziców jest obrzydliwy. Wiem, skąd się wzięłąm, ale nie chcę o tym myśleć ![]()
![]() |
#1161 |
Konto usunięte
|
Z tego co zrozumiałam z postu, to ona pilnowała czyjegoś dziecka, a nie swojego. Wiec naprawdę, wg mnie można się powstrzymać przez 1 noc, jeśli mieli pod opieką dziecko... Nie swoje.
polskie znaki i przecinki mi uciekły. łapać skurczybyki! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1162 |
Raczkowanie
|
Jechałem kiedyś latem autobusem i stałem za jakąś ładną dziewczyną. Na jej karku było coś, co przykuło moją uwagę. I nie wiem co to był za brud, nie pytałem, ale sperma pierwsza nasunęła mi się na myśl. Potem wyobrażałem sobie, że wraca z jakiegoś udanego spotkania. Może facet wystrzelił jej na plecy i usuwając ślady, pominęła te na karku...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1163 | |
multitasking ninja
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1164 |
Konto usunięte
|
Why- gwałt to tez seks, a wyrazem miłości raczej nie jest
![]() ![]() polskie znaki i przecinki mi uciekły. łapać skurczybyki! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1165 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1166 |
Konto usunięte
|
Historia opowiedzina mi przez ciocie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1167 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No dziwne było jakbyś spytał, to w końcu nieznajoma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1168 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1169 |
multitasking ninja
|
No własnie, tu tylko powód do chwały i samozadowolenia, a nie wstydu
![]()
![]() |
#1170 |
Raczkowanie
|
[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;50220433]
![]() No dziwne było jakbyś spytał, to w końcu nieznajoma ![]() Wiesz, chciałem zdrapać trochę i spróbować, ale ręce miałem zajęte. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.