Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20. - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-30, 19:07   #1141
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.

Bika ech...
No to nieźle, nam jeszcze nigdy Maja nie zasnęła podczas ubierania.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 19:15   #1142
malamaluczka87
Zadomowienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.

Madziu, Maleństwo - duże przytulasy dla was;-***********
A ja po urodzinach taty. Wszystko super wypadło, ale się wybawiłam - byłam najbardziej wytańczoną ciężarówką;D

Wieści od Tomalinki - macie wszystkie pozdrowienia, wszystko w porządku, ale mała trochę gorączkuje więc czeka aż jej przejdzie by mogły wyjść do domu. Z karmieniem nie ma problemu i ogólnie radzi sobie z córeczką;-) Rozczochrana i przegrzeczna

Blonde ;-* dzięki za opis kochana. Idę niebawem na porządne usg to może coś więcej wyniucham;-)

Serum na hormonalne wypadanie włosów:
http://www.kkkleopatra.blogspot.com/...wypadanie.html
malamaluczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 19:16   #1143
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Blonde jeszcze nie poczułam, ze to wakacje. Cały weekend byłam z Mają sama. Jestem wymęczona bo biednej czwórka się przebija (już maluśki kawałek widać) i jeste bardzo marudna. W nocy też się częściej budzi (na szczęście szybko usypia) ale o 5.30 już jest na nogach (o 19 pada w 3 min). Do tego coś ją dziś wywaliło a nic nowego nie dostała. Ma cały polik czerwony, nie pamiętam kiedy miała tak silnie i ma od czwartku bardzo luźne kupki ( moze przez zęby) tak, zę codziennie mam ze 3 pary spodni do prania bo wszystko przelatuje. No masakra normalnie. Do tego mąż ma sesję i jakoś nie umiemy się dogadać. No i jeszcze dziś dostałam plamienia (a tydzień temu mi się @ skończył) - miesiąc temu było dokładnie to samo tak więc jakoś mnie dół złapał i ryczeć mi się chce przez to wszystko.
Oby szybko sie ten zabek przebił
Ale dawalas chyba cos nowego ostatnio, niewiem co, jajkoa to po czasie tez moze uczulic...no bo przeciez chyba nie koty tesciowej skoro weekend byłas cały z Maja...
współczuje z ta alergia

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Młotek...... eh, głupi prezent od teścia [COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------
ale co, ze mlotek głupi czy ze gumowy
Seba mial młotek pluszowy z odgłosami jak puknał
Stary 2013-06-30, 19:20   #1144
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Blonde alergolog nam powiedział, ze do 24 godzin jakby co, to powinno ją zawsze wywalać. Jajko dostała tydzień temu, więc to na bank nie to. Nie wiem, wczoraj znalazła pastę (moją) nie wiem jak mi spadła i trochę jej zjadła... możliwe że to od tego?

Mała super, też bym sobie poszalała na parkiecie.
Pozdrów Tomalinkę, super że tak sobie świetnie radzi.

Mam ochotę na coś słodkiego (po zakończeniu roku mam spory zapas). W ogóle to ładny prezent dostałam od rodziców.

Stary 2013-06-30, 19:30   #1145
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Piatkowa wizyta u gina ok. Miałam zrobionom cytologie, w nastepnym cyklu mam przyjsc na usg w polowie cyklu, zeby sprawdzic co tam sie dzieje z jajeczkiem do tego dostałam do zrobienia z krwi, prolaktyne, tsh i progesteron. Pani dr powiedziała, ze tyle na poczatek.. po tym pakiecie badani, bedą ewentualnie kolejne.
Butter, wyniki badań o których rozmawialysmy ostatnio są dobre.
Mysiu, to super, że wyniki dobre
A Ty zrób badania, ciekawe co Ci tam wyjdzie

Metko cieszę się, że babka Ci smakowała Takie rzeczy to zawsze 'miód na moje serce'

Czytałam Was, ale nie mam siły nic więcej napisać. Padam. Idę spać...

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 19:32   #1146
mysia1986
Zakorzenienie

Malenstffo, Madzia, tule mocno i odpedzam doly
Kurcze, Madzia, biedna ta Majka z tymi uczuleniami..
Mala, super, ze impreza urodzinowa taty sie udala. Mojemu zorganizowalismy w zeszlym roku na 50 ur impreze niespodzianke. Ale bylo placzu Pozdrowienia dla Tomalinko i Hani.
Mnie zatoki bola i cos mnie chyba rozklada. Leze w lozku z herbata z cytrynka.
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 19:32   #1147
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
[
Wieści od Tomalinki - macie wszystkie pozdrowienia, wszystko w porządku, ale mała trochę gorączkuje więc czeka aż jej przejdzie by mogły wyjść do domu. Z karmieniem nie ma problemu i ogólnie radzi sobie z córeczką;-) Rozczochrana i przegrzeczna

Blonde ;-* dzięki za opis kochana. Idę niebawem na porządne usg to może coś więcej wyniucham;-)
super
Trzymam kciuki za szybkie wyjscie

Cytat:
Blonde alergolog nam powiedział, ze do 24 godzin jakby co, to powinno ją zawsze wywalać. Jajko dostała tydzień temu, więc to na bank nie to. Nie wiem, wczoraj znalazła pastę (moją) nie wiem jak mi spadła i trochę jej zjadła... możliwe że to od tego?

Mam ochotę na coś słodkiego (po zakończeniu roku mam spory zapas). W ogóle to ładny prezent dostałam od rodziców.
nieznam sie na alergiach ale mnie tam najbardziej pasuje to jajo...

A co dostalas od rodziców?
Stary 2013-06-30, 19:37   #1148
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Blonde jak kiedyś ją jajo uczulało, to od razu następnego dnia była wysypana. No nic... ja już nie mam na to siły Dostałam album dzieci (zdjęcia + jakiś tekst napisany przez nich lub ich rodziców) i jeszcze taki zestaw (wazon i patera) ale wykonane z koronki - takie sztywne.

Mysia zdrówka.

Stary 2013-06-30, 19:42   #1149
malamaluczka87
Zadomowienie

aha, jeszcze zapomniałam:

Kasiu- brawa za wizytę!!! to lekuśki ten twój Miko;-) i ty lekuśka <zazdraszczam;D> Najlepszego kochana!!!

Serum na hormonalne wypadanie włosów:
http://www.kkkleopatra.blogspot.com/...wypadanie.html
malamaluczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 19:45   #1150
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość

ale co, ze mlotek głupi czy ze gumowy
Seba mial młotek pluszowy z odgłosami jak puknał
Wszystko co od teścia jest głupie

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Cytat:

A co dostałaś....?

Ja to niezłego miałam "klina" wbitego przez te prezenty ale to może Wam w K napiszę jak będę miała wenę.....
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 19:49   #1151
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Bika już napisałam. aaa i zapomniałam świeczki w kształcie wielgachnego bukietu róż 0 cudnie pachną. Napisz w k. bo jestem mega ciekawa.

Siedzę i wcinam czekoladę wedla tiramisu - jadłyście?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-30, 19:50   #1152
Ana***
Zakorzenienie

Aaby fajne ciuszki wybraliście

Kaśka wszystkiego najlepszego, zdrówka, szczęścia , pomyslnego rozwiązania i nieskończenie mocnej miłości do syneczka
Super, że wizyta udana!

Bika ale Emilka raczkuje kochana Ty od września normalnie wracasz do pracy?

Cześć
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 20:04   #1153
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Aaby fajne ciuszki wybraliście

Kaśka wszystkiego najlepszego, zdrówka, szczęścia , pomyslnego rozwiązania i nieskończenie mocnej miłości do syneczka
Super, że wizyta udana!

Bika ale Emilka raczkuje kochana Ty od września normalnie wracasz do pracy?

Cześć
No tak, niestety..... pierwszą klasę dostanę.
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2013-06-30, 20:24   #1154
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
coś konkretnego czy tak bez powodu???

Popatrz, może to Ci chwilowo poprawi humor http://www.youtube.com/watch?v=zIA_6...ature=youtu.be wyobraź sobie że Ciebie to czeka razy 2
O rany, ale cudnie!
Nie mogę się doczekać aż Amelcia tak będzie )
Chociaż z drugiej strony łezka się oku kręci, że tak szybko dzieci rosną..
i moja dopiero co się urodziła, a już taka kumata duża dziewczynka jest.

Emilka jest śliczna i ta takie... chochliki w oczach ) charakterna pannica?

A moja mała zaczęła z dnia na dzień podnosić głowę gdy leży na plecach lub jest w bujaczku, łapie się czegoś i dźwiga O_o chyba powoli odkrywa siadanie..

Malenstwo: dziwne, bo Amelka się krzywi jak jabłuszko dostaje, a szpinak z ziemniakiem zajada - a fe.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 20:42   #1155
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Dobry...

Dzisiaj dziewczyny dostały pierwszy raz jabłuszko...a właściwie jabłuszko z marchewką...zasmakowało im, ale jaki miałam ubaw, jak co którąś łyżeczkę się krzywiły .. Bo jednak trochę kwaśne to było, hihi

A poza tym to mam chyba doła...
przytulam z powodu doła, a co do dziewczynek to fajnie musiały wyglądać jak jadły
Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Hej.

Co do reszty nie pamietam...
W piatek nawiedziała mnie kumpela, do 3 nad ranem siedziałysmy na balkonie z winem i plotkowałysmy
Wczoraj odwiedziałam chrzesnice a dzisaj dzien pełen lenistwa.

Piatkowa wizyta u gina ok. Miałam zrobionom cytologie, w nastepnym cyklu mam przyjsc na usg w polowie cyklu, zeby sprawdzic co tam sie dzieje z jajeczkiem do tego dostałam do zrobienia z krwi, prolaktyne, tsh i progesteron. Pani dr powiedziała, ze tyle na poczatek.. po tym pakiecie badani, bedą ewentualnie kolejne.
Butter, wyniki badań o których rozmawialysmy ostatnio są dobre.
super, że wyniki dobre, trzymam kciuki za dalsze badania
Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość

własnie wrocilismy z obiadu od tesciów,
wczoraj bylismy w zoo safari, fajnie tyle ze daleko ajeszcze jak wracalismy to stalismy ze 40 min w korku
o to fajną wycieczkę mieliście

Cytat:
coś konkretnego czy tak bez powodu???

Popatrz, może to Ci chwilowo poprawi humor http://www.youtube.com/watch?v=zIA_6...ature=youtu.be wyobraź sobie że Ciebie to czeka razy 2
ale ona jest śliczna, dobry ten ogonek

Cytat:
Blonde jeszcze nie poczułam, ze to wakacje. Cały weekend byłam z Mają sama. Jestem wymęczona bo biednej czwórka się przebija (już maluśki kawałek widać) i jeste bardzo marudna. W nocy też się częściej budzi (na szczęście szybko usypia) ale o 5.30 już jest na nogach (o 19 pada w 3 min). Do tego coś ją dziś wywaliło a nic nowego nie dostała. Ma cały polik czerwony, nie pamiętam kiedy miała tak silnie i ma od czwartku bardzo luźne kupki ( moze przez zęby) tak, zę codziennie mam ze 3 pary spodni do prania bo wszystko przelatuje. No masakra normalnie. Do tego mąż ma sesję i jakoś nie umiemy się dogadać. No i jeszcze dziś dostałam plamienia (a tydzień temu mi się @ skończył) - miesiąc temu było dokładnie to samo tak więc jakoś mnie dół złapał i ryczeć mi się chce przez to wszystko.
przytulam, oby ząbek się przebił

Cytat:

super, że sobie tak radzisz, oby gorączka Hani szybko przeszła
Cytat:
Bika już napisałam. aaa i zapomniałam świeczki w kształcie wielgachnego bukietu róż 0 cudnie pachną. Napisz w k. bo jestem mega ciekawa.

Siedzę i wcinam czekoladę wedla tiramisu - jadłyście?
ja z Wedla nie lubię czekolad, ale z Terravity jadłam i dobra była

ale mi szybko dzisiaj dzień zleciał, teraz byłam u chrześniaka i fajnie się bawiliśmy, już taki z niego duży chłopiec ciekawe jak będzie reagował na mojego synka, pewnie trochę zazdrosny będzie jak to dziecko

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 20:51   #1156
Natala84
Zakorzenienie

Bika, świetnie Emilka raczkuje uśmiałam się z psiego ogona obstawiam, że lada chwila zacznie wstawać

Madziu, nie dołuj się a ten policzek to może od śliny np? jak jej ząbek idzie to pewnie się ślini bardziej?

Kasia, jak masz +4kg to raczej kuleczką nie jesteś wg mnie nie przytyłaś nic, tzn synek + wody + łozysko i cała reszta waży pewnie nawet więcej niż 4kg
no i spóźnione zyczenia spełnienia wszystkich marzeń

więcej chyba nie pamiętam jutro wyjeżdżamy mam nadzieję, że pogoda dopisze

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 21:07   #1157
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
No tak, niestety..... pierwszą klasę dostanę.
W symie tak Emilka będzie miała już 10 miesięcy chyba nie tak źle

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość

Udanego wyjazdu i wypoczynku! Przypomnij, gdzie jedziecie?
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 21:13   #1158
Natala84
Zakorzenienie

Ana, nigdzie daleko bo już bym się obawiałam dalekich i długich podróży. Jedziemy nad jezioro, do Ślesina

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 21:16   #1159
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystko co od teścia jest głupie

Cytat:
udanego wypoczynku
Stary 2013-06-30, 21:17   #1160
Malensstfo
Zakorzenienie

Ehh Madzia to przytulmy sie razem...
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 21:22   #1161
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Co Cię tak znerwowało siostro?
szkoda nawet gadac

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
No wlasnie , a trampki sa odpowiednie na pierwsze kroczki?
ten chlopczyk co sie nim opiekuje mial wlasnie takie trampki ale ze sztywna pieta.....i nie byly z takiego cienkutkiego materialu i na przodzie mialy taka gume sztywna ale nie wiem gdzie oni to kupili
Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Kotku, a co Cię tak wkurzyło?
hmmm moze napisze tylko ze praca....i juz powinno byc wszystko jasne
Cytat:
Sms od Tomalinki:
"Hej, mała waży 2850 i ma 51cm. Miałam rewelacyjną położną. I także lekarz bardzo mi pomógł bo się zlitował i podał oksytocynę na przyspieszenie skurczów. Inaczej pewnie urodziłabym w poniedziałek bo tak wolno się akcja rozwijała. No ale po porodzie położna powiedziała mi, że to niesamowite, że przy tak wąskich biodrach udało mi się urodzić bez cc. I że miałam naprawdę ekspresowy poród. Od podania oksytocyny o 18 przy rozwarciu 3 cm poród zakończył się o 20:20 ;-)"
oo rajciuuuu faktycznie ekspresowo sie uwinely dziewczyny
Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Wdech-wydech
tak wlasnie robilam........wdech wydech.......
Z ciuszków kupiliśmy:
- pajaca: http://www.smyk.com/cool-club-pajac-...a-dla-dzieci-p
- body z krótkim: http://www.smyk.com/cool-club-body-d...a-dla-dzieci-p
- półśpiochy: http://www.smyk.com/cool-club-polspi...a-dla-dzieci-p
- półśpiochy: http://www.smyk.com/cool-club-polspi...a-dla-dzieci-p (w sklepie byly przecenione )
i jeszcze trzypak body z długim rękawkiem, ale nie widzę na stronie.
Teraz zamówiłam jeszcze jedne półśpiochy w drzewka, tylko większe (bo są super w dotyku, więc biorę, póki są przecenione), i body:
- http://www.smyk.com/cool-club-komple...a-dla-dzieci-p
- http://www.smyk.com/cool-club-body-d...a-dla-dzieci-p
Łupów lumpkowych nie chce mi się prawdę mówiąc focić Ale ogólnie trochę już tego mamy Zobaczycie za parę m-cy na Małej
Z tych małych brakuje nam jeszcze jednego-dwóch pajacy bawełnianych, a tak jeśli będziemy coś kupować teraz, to już na 68
piekneee
Cytat:
my tez my tez

Madziulka
mam nadzieje ze dzis juz lepiej z humorkiem??

oglaszam ze jestesmy prawie spakowani jeszcze trzeba spakowac buty, jedzenie, kosmetyki.......mam nadzieje ze niczego nie zapomnimy

aaaa i biore lapka w razie jakby mi sie nudzilo wieczorkiem to bede zagladac

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 22:28   #1162
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
O rany, ale cudnie!
Nie mogę się doczekać aż Amelcia tak będzie )
Chociaż z drugiej strony łezka się oku kręci, że tak szybko dzieci rosną..
i moja dopiero co się urodziła, a już taka kumata duża dziewczynka jest.

Emilka jest śliczna i ta takie... chochliki w oczach ) charakterna pannica?

A moja mała zaczęła z dnia na dzień podnosić głowę gdy leży na plecach lub jest w bujaczku, łapie się czegoś i dźwiga O_o chyba powoli odkrywa siadanie..

Malenstwo: dziwne, bo Amelka się krzywi jak jabłuszko dostaje, a szpinak z ziemniakiem zajada - a fe.
Jej, dziękuję Ci bardzo i oj tak, Emilka zaczyna pokazywać charakterek, ale i tak nadal ogólnie jest bardzo grzeczna i przede wszystkim pogodna. Płacze prawie nigdy

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Cytat:
Bika, świetnie Emilka raczkuje uśmiałam się z psiego ogona obstawiam, że lada chwila zacznie wstawać

Dzięki ale jak mi zależało na raczkowaniu, to akurat do wstawania mi się nie śpieszy chociaż i tak potrafi już klęknąć.....
Udanego wyjazdu

Dzięki Storkotka i Blonde

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
W symie tak Emilka będzie miała już 10 miesięcy chyba nie tak źle

Udanego wyjazdu i wypoczynku! Przypomnij, gdzie jedziecie?
Ale co nie tak źle?

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Cytat:
Sms od Tomalinki:
"Hej, mała waży 2850 i ma 51cm. Miałam rewelacyjną położną. I także lekarz bardzo mi pomógł bo się zlitował i podał oksytocynę na przyspieszenie skurczów. Inaczej pewnie urodziłabym w poniedziałek bo tak wolno się akcja rozwijała. No ale po porodzie położna powiedziała mi, że to niesamowite, że przy tak wąskich biodrach udało mi się urodzić bez cc. I że miałam naprawdę ekspresowy poród. Od podania oksytocyny o 18 przy rozwarciu 3 cm poród zakończył się o 20:20 ;-)"
No i zapomniałąbym o najważniejszym

TOMALINKO OGROMNE GRATULACJE klask i:

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Aha, jeszcze mam ogromną prośbę, od pewnego czasu "choruję" na tę torebkę http://szafa.pl/c10838493-czarna-lis...ory-burch.html czy któraś z Was wie może gdzie mogę ją kupić??? Szukałam na prawdę WSZĘDZIE gdzie mogłam no i nic..... plis
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2013-07-01, 03:37   #1163
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
jest kilka parasolek rozkladanych całkiem na plasko... musialabys poszukac, ja niewiem jakie firmy sa u Ciebie dostepne...z tego co kojarze to maclaren techno ma (ogldałam go), rozejrzyj sie za maxi cosi wozkami...u mnie jest jeszcze Mamas and Papas- kilka modeli maja rozkładanych.
Ze spacerowek u mnie na mamusiowym chwalone były cybex calisto, topaz, ale one chyba nie rozkładaja sie całkiem na płasko...
kolezanak tez miała jakis model silver cross z rozkaldanym siedziskiem na płasko.

My wszyscy czekamy na babcie

za sukienkiPochwal sie

Bylismy na zakupach. Kupilam sobie mega kwiata i doniceJuz stoi pod oknem
Dzieki za info wlasnie ostatnio wpadla mi w oko ta spacerówka z MC http://www.buybuybaby.com/store/prod...tegoryId=32220 niby pisze ze jest rozkladana w 5 pozycjach. Teraz zaluje ze nie przygladnelam się jej dokładnie Może jutro uda mi się podjechać do sklepu. M&P sa raczej z tych droższych nie?

Jakiego kwiatka kupilas?

Postaram się już wrzucić foteczki w sukienkach.

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Dobry...

Dzisiaj dziewczyny dostały pierwszy raz jabłuszko...a właściwie jabłuszko z marchewką...zasmakowało im, ale jaki miałam ubaw, jak co którąś łyżeczkę się krzywiły .. Bo jednak trochę kwaśne to było, hihi

A poza tym to mam chyba doła...
Brawa za jabłuszka

Czemu masz dola?

Cytat:
Nie doluj się! Kurcze biedna Maja z tym uczuleniem Najgorsze jest to ze nie wiecie dokładnie od czego nie?

Cytat:
Właśnie ominęło mnie wieczorne kp Emilka zasnęła tż podczas ubierania na przewijaku....
o rany to musiala być bardzo zmeczona

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
.
brawa

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość

ten chlopczyk co sie nim opiekuje mial wlasnie takie trampki ale ze sztywna pieta.....i nie byly z takiego cienkutkiego materialu i na przodzie mialy taka gume sztywna ale nie wiem gdzie oni to kupili
No wlasnie dzisiaj widziałam faaajowe trampki ale nie wiem czy odpowiednie do chodzenia na początek. Zdjecie w załączniku.

Cytat:

Aha, jeszcze mam ogromną prośbę, od pewnego czasu "choruję" na tę torebkę http://szafa.pl/c10838493-czarna-lis...ory-burch.html czy któraś z Was wie może gdzie mogę ją kupić??? Szukałam na prawdę WSZĘDZIE gdzie mogłam no i nic..... plis
Dokladnie ta torebke chcesz? Ona dość droga jest przynajmniej u nas.

natala - udanego wyjazdu!

Ufff! Zaczynam się pomalu pakowac Tylko proszę mi się tu nie smiac musze mieć wszystko zaplanowane co i jak Tym bardziej ze koncowka tygodnia jest dość szalona 2 czwartek mamy swieto wybieramy się na grilla w piątek jak pogoda dopisze jedziemy do parku wodnego a wieczorem grill ze znajomymi

Dzisiaj bylam na urodzinach Katelyn ( dziewczynka która się opiekowałam ) było bardzo fajnie Domino się wyszalał nie chciał do domu wracac. Pozniej wariacje u babci i spacer z rowerkiem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 382514_10200948917178732_82902311_n.jpg (79,8 KB, 17 załadowań)

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 06:21   #1164
kaska87
Zakorzenienie

hej
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
No wlasnie dzisiaj widziałam faaajowe trampki ale nie wiem czy odpowiednie do chodzenia na początek. Zdjecie w załączniku.
ale czadowe ja mam na razie dla Mikiego takie z miękką podeszwą też śmiechowe

wyspałam się

Bika śliczna ta torebeczka a na allegro lukałaś?

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 07:02   #1165
Malensstfo
Zakorzenienie

Dobry

Rodzice rozłożyli mi dywan, więc od dziś bawimy się na nim a raczej na macie piankowej i do zabawy
Stary 2013-07-01, 07:29   #1166
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny...

Malenstfo, strasznie,okropnie Cię przepraszam, ale nie miałam kiedy wysłać pledzika - obiecuję wysłać go dziś! Przepraszam

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 07:41   #1167
(t)asia
Zadomowienie

Witam się po weekendzie =)

Tomalinko ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!!

Zabieram się za nadrabianie =)
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 07:43   #1168
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny...

Malenstfo, strasznie,okropnie Cię przepraszam, ale nie miałam kiedy wysłać pledzika - obiecuję wysłać go dziś! Przepraszam

Butter
no co ty! Wyślesz, kiedy będziesz miała sposobność, my poczekamy! I tak jesteśmy wdzięczni, że nam go kupiłaś
Stary 2013-07-01, 07:45   #1169
mysia1986
Zakorzenienie

Hej.

Witam się tylko z Wami dziewczynki i spadam do roboty
Miłego dnia
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 07:52   #1170
Malensstfo
Zakorzenienie

Dziewczyny nie chcę mi się wklejać do klubu, więc wstawiłam do swojej galerii zdjęcia pokoju...nie zwracać uwagę na bałagan

I chciałam dodać jeszcze 2 zdjęcia dziewczynek, ale zniknęła mi ikonka dodawania zdjęć... jest limit jakiś?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości