![]() |
#1141 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Kremy BB i kosmetyki azjatyckie cz. V
Powroce jeszcze do Memeboxa... Przypomne swoja wczesniejsza wypowiedz:
Cytat:
No wiec tak. Paczka z "dodatkowymi produktami" nadal do mnie idzie, chociaz dzis dostalam info z Royal Mail, ze mam clo do zaplacenia £14, wiec nie wiem czy juz nie doszla... I kolejna rzecz. Wlasnie w tej chwili byl u mnie kurier z... Memebox #5 o_O tak, dostalam za niego zwrot kasy o_O
![]() |
![]() |
#1142 |
Rozeznanie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4516864 6]
ja muszę przyznać, że jestem zachwycona tym serowym ![]() ja też ![]() ![]() ![]() ![]() 3 pełne wymiary, essencja, błyszczyk caresse shine loreal i roll on olejek zapachowy (bardzo fajny, paczula wetiwer, ale ma niezłą moc, odrobine na nadgarstek spróbowałam, niby do jogi ale ja wykorzystam w czasie ćwiczeń) ![]() minus taki że nie ma tej karteczki z opisem i papieru który jest dodatkowo z naklejką..
![]() |
#1143 |
Rozeznanie
|
Ja w #5 mam mydlo w kostce i koreanski blyszczyk, karteczka z opisem tez jest
![]()
![]() |
#1144 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#1145 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj odkryłam azjatyckie kosmetyki i jestem pod wrażeniem..
Jestem dopiero w połowie wątku ale już kręci mnie żeby coś kupić i mam pytanie. Czy któraś z was kupowała tą maskę : http://www.aliexpress.com/item/PILAT...756085081.html lub to serum http://www.aliexpress.com/item/Brand...388618913.html Często piszecie, że trzeba przetestować coś samemu ale po co coś testować skoro na nikim to nie działa, więc wolę zapytać ![]() No i poczynię jeden zakup już na pewno : http://www.ebay.com/itm/Mizon-Snail-...item1e7d53ac5f I jeszcze jedna sprawa.... mam 21 lat, skórę mieszaną-tłustą z lekkim trądzikiem, przebarwieniami oraz bliznami po trądziku... szukam czegoś to pozbycia się tych przebarwień oraz czegoś na zmarszczki. Przygarniecie mnie i uświadomicie? ![]()
![]() |
![]() |
#1146 | |
我相信我可以
|
Cytat:
Mialam platki pod oczy z tego Pilatena, dziadowska firma, nie polecam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1147 |
Zakorzenienie
|
Jakby ktoś pytał o krem pod oczy, to polecam Ohui, The First Cell Revolution Eye Cream. Gęsty, treściwy, ale dobrze się wchłania, można nałożyć w formie maseczki na noc. Rozprostował mi zmarszczki mimiczne, pewnie dlatego, że świetnie nawilża.
A tak przy okazji mam do oddania próbki z azjatyckiej pielęgnacji: 1) Ohui, Cell Power No.1 - esencja przeciwzmarszczkowa, 14 x 1ml 2) Sulwhasoo, Time Treasure Renovating Serum - ziołowe serum przeciwzmarszczkowe, 5 x 1ml 3) Benton, Snail Bee High Content Essence - esencja z filtratem ze ślimaka i jadem pszczelim, 4 x 2ml 4) Purebess, Multi-4 Syn-Ake Cream - krem zawierający Syn-Ake, syntetyczny jad żmii, 50g (pozostało 10g) 5) Skin79, Hot Pink Super+ BB Cream (oryginalna próbka) 6) Skin79, The Oriental Shining Pearl BB Cream Plus - rozświetlacz (oryginalna próbka) 7) TonyMoly, Dr.Tony AC Control Acne Cleansing Foam - pianka do mycia twarzy (oryginalna próbka) 8) Etude House, Precious Mineral, Cotton Fit BB Cream, odcień NO2 Light Beige (oryginalna próbka) Jeśli ktoś jest zainteresowany to zapraszam na PW ![]() Edytowane przez Shazney Czas edycji: 2014-02-20 o 18:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1148 |
Konto usunięte
|
U mnie sie ohui nie sprawdzil :-(
Wysyłane z mojego ST25i za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1150 |
Zakorzenienie
|
Czeka ktoś jeszcze na superboxa#1 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1151 |
Zakorzenienie
|
Ja zamówiłam Lucky boxa ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1152 |
Zakorzenienie
|
Chyba jeszcze nic mnie nie zawiodło z tej firmy, bardzo ją lubię.
Co dokładnie z Liese? Miałam tylko Designing Jelly, ale było to totalne nieporozumienie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1153 |
Zakorzenienie
|
Airy style water. W sumie to nie mam doświadczenia z azjatyckimi produktami do włosów. Do tej pory miałam tylko Gatsby.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1154 |
我相信我可以
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1155 |
Zakorzenienie
|
Ja właściwie też miałam tylko ten jeden produkt. Gdzieś czytałam, że ich kosmetyki do włosów nie są przystosowane do naszych wymagań i mogą obciążać, ale nie wiem na ile to prawda.
![]() |
#1156 |
Zakorzenienie
|
Mi zależy właśnie na nadaniu objętości przede wszystkim. I to takiej konkretnej, odbiciu od nasady i utrzymaniu efektu. Zdaje sobie sprawę, że to raczej ciężki jest do osiągnięcia, a suszenie z głowa do dołu u mnie nie w chwili obecnej nie sprawdza, bo już mam zbyt długą wierzchnią warstwę włosów. A cieniować nie chce znowu, bo straciłam ich bardzo dużo i jak jeszcze pozbędę się na własne życzenie, to chyba piec kosmyków na krzyż mi zostanie
![]() ![]() W sumie całkiem fajny był ten Gatsby air rise, ale właśnie nieco obciążał po myciu było w porządku, ale na drugi dzień włosy były w nieciekawym stanie. Dodam, ze nie myję codziennie i nie chcę tego zmieniać. Zresztą, moje włosy zazwyczaj lepiej prezentują się właśnie drugiego dnia ![]() ![]() Hmm, jeśli faktycznie te produkty tak obciążają, to chyba jednak nie są dla mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1157 |
Wtajemniczenie
|
Hmmm, EbonyLuna, może głupio z mojej strony, ale próbowałaś zestaw pianka+lakier? Ja używałam suchego szamponu, pudrów i kilku innych (drogeryjno-allegrowych) specyfików na objętość i muszę przyznać, że ten duet najlepiej się u mnie sprawdza
![]() To tak moje 3 grosze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przez pewien czas falowałam włosy prostownicą, aby nadać im objętość, ale jednak wolę proste + nie zawsze mam czas na to. W sumie na długości nie jest źle, bo skróciłam sporo, wiec wyrównały się, a wycieniowane odrosły i połączyły się z resztą, ale za to przy skórze są wiecznie oklapnięte ![]() ![]() Cóż, kiedyś miałam kompletnie inne włosy. Co prawda także pozbawione objętości, ale to dlatego, że było ich dużo, były grube i ciężkie przez to. A teraz suche, cienkie, delikatne... Jak na razie jednak najlepiej pudry się spisują ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1159 |
Zakorzenienie
|
Ja też stosuję puder, bez niego byłoby... cienko
![]()
![]() |
#1160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jutro będę farbować henną po kilkumiesięcznej przerwie, więc choć na moment uzyskam objętość, blask i pogrubienie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1161 |
Crazy turtle lady
|
Równo po tygodniu dostałam swój Sllepin Pack z Etude House
![]() ![]() ![]() Poczta Polska i inne mogą sie schować ![]() Jako gratis dostałam Tony Moly Red appletox honey cream i tony moly floria nutra energy essence ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1163 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny,
chciałam kupić Dr.G Gowoonsesang Brightening BB cream 45ml na Ebayu ale żaden z polecanych przez Was sprzedawców z pierwszej strony go nie sprzedaje Może któraś z Was ma jeszcze jakiś namiar na kogoś kto ma oryginały ?> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1164 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() http://www.ebay.pl/itm/Dr-G-Gowoonse...item1e7e109ca8 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1165 |
Konto usunięte
|
listy nie aktualizowałam jakiś czas, jeśli macie nowe propozycje - piszcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1166 |
Rozeznanie
|
No to ja polecam newcre8tive, zamawiałam co prawda tylko dwa razy ale czytałam, że inne dziewczyny też robiły u niego zakupy i były zadowolone. O ile dobrze kojarzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1167 |
Rozeznanie
|
Kremy BB i kosmetyki azjatyckie cz. V
Ja goraco polecam f2plus1
---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- I etudehouse-korea
"People should have chips implanted in their skulls that explode when they say something stupid." Sheldon Cooper Bloguję ![]() marcowy wątek wymiankowy Edytowane przez inkaxx Czas edycji: 2014-02-21 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1168 |
Zakorzenienie
|
polecicie mi jakieś skarpetki złuszczające w przyzwoitej cenie? do stóp oczywiście
![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- dodam, że kiedyś miałam złuszczające skarpetki z TonyMoly. A teraz widzę, że pojawiła się jeszcze Holika Holika. Może ma któraś z Was porównanie? Holika są tańsze o ok 10zł, a to spora różnica jak dla mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1169 |
Rozeznanie
|
Ja nie polecam tych Butterfly
![]()
![]() |
#1170 |
Raczkowanie
|
Ja w ostatnie wakacje stosowałam Tony Moly, ostatnio Holika Holika, działanie jest bardzo podobne. Co prawda przy Tony Moly miałam większą wylinkę, ale z tego co pamiętam miałam też wtedy stopy w gorszym stanie. W każdym razie jestem zadowolona z Holiki, i jeśli znowu będę zamawiać to kupię Holike albo wypróbuję The Face Shop w podobnej cenie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:33.