|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 | |||||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI
Cześć
Cytat:
ale powiem wam, że fajnie tak po paru latach poczytać sobie w nim o naszych wrażeniach po danej wycieczce Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() W ogóle to dziś mam jakiś gorszy dzień, nic mi się nie chce leżę tylko i oglądam seriale. Do tego posprzeczałam się rano z K. Justii i Małgoś wasza bezsenność przeszła chyba teraz na mnie, dziś miałam koszmarną noc. Nie mogłam znaleźć sobie pozycji, w każdej bolał mnie kręgosłup. Budziłam się co chwila, o 3 musiałam wstać na siku, jak wstawałam to tak zaklęłam, że aż K poderwał się z łóżka co się stało Jak już zasnęłam nad ranem, to wyobraźcie sobie, że obudził mnie komputer, sam się włączył.
|
|||||
|
|
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
Justii - bida z ciebie z tym puchnięciem (ale określenie - napuchłam jak ropucha niezłe hahaha)
Fiona - nie nastawiaj się ani na tak, ani na nie - co będzie to będzie. Czasami niektóre rzeczy nie są od nas aż tak zależne jakbyśmy chcieli ![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Ewelika - mnie czasem normalnie budzą takie rzeczy... mam strasznie lekki sen ... ale współczuję bezsenności |
|
|
|
#1143 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poczekaj kochana Fikusek też się zarzekała że na nią pełnia nie działa Zajrzałam do Was koło południa ale że było cicho to się za mycie okien wzięłam a potem do lekarza pojechałam ale już jestem Cytat:
Cytat:
Cytat:
W niedziele Tż miał mi format zrobić ale nie miałam na co zdjęć przerzucić i skończyło się na ich oglądaniu przez pół dnia a nie naprawie kompa ![]() mój mi zapowiedział że pod koniec będzie mnie taczką woził ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;44521721] Dziękuję ci dobra kobietą za linka do tego sklepu, w sobotę pojedziemy pooglądać tam wózki, bo znalazłam u nich idealny dla nas i do tego 200zł tańszy niż na allegro W ogóle to dziś mam jakiś gorszy dzień, nic mi się nie chce leżę tylko i oglądam seriale. Do tego posprzeczałam się rano z K. Justii i Małgoś wasza bezsenność przeszła chyba teraz na mnie, dziś miałam koszmarną noc. Nie mogłam znaleźć sobie pozycji, w każdej bolał mnie kręgosłup. Budziłam się co chwila, o 3 musiałam wstać na siku, jak wstawałam to tak zaklęłam, że aż K poderwał się z łóżka co się stało Jak już zasnęłam nad ranem, to wyobraźcie sobie, że obudził mnie komputer, sam się włączył.[/QUOTE]Daj znać jak Ci się podobało w tym sklepie bo też miałam się wybrać. Coś chyba nasze chłopy ciężki okres przechodzą bo ja ze swoim trż się dogadać nie mogę ![]() A co do nieprzespanych nocy (mnie budzi światło z komórki na której gra Tż) i bólu pleców to możemy sobie podać rękę |
||||
|
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
Pradip - o to może na kompie jutro posprzątam
|
|
|
|
#1145 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;44521721]Cześć
Ja mam nawet zeszyt do którego wklejam takie bzdety ale powiem wam, że fajnie tak po paru latach poczytać sobie w nim o naszych wrażeniach po danej wycieczce Musisz uwierzyć wiara czyni cuda ![]() Tylko nie zapomnij mu kupić okularów Dziękuję ci dobra kobietą za linka do tego sklepu, w sobotę pojedziemy pooglądać tam wózki, bo znalazłam u nich idealny dla nas i do tego 200zł tańszy niż na allegro Ja od pewnego czasu mam tak samo, czuję się taka zawieszona ![]() W ogóle to dziś mam jakiś gorszy dzień, nic mi się nie chce leżę tylko i oglądam seriale. Do tego posprzeczałam się rano z K. Justii i Małgoś wasza bezsenność przeszła chyba teraz na mnie, dziś miałam koszmarną noc. Nie mogłam znaleźć sobie pozycji, w każdej bolał mnie kręgosłup. Budziłam się co chwila, o 3 musiałam wstać na siku, jak wstawałam to tak zaklęłam, że aż K poderwał się z łóżka co się stało Jak już zasnęłam nad ranem, to wyobraźcie sobie, że obudził mnie komputer, sam się włączył.[/QUOTE]Oby nie wszystkie moje dolegliwości na Was przeszły bo będziecie miały przesr.... Mnie nie obudzi nic bo nie śpię Sklep jest bardzo mały, ale facet jeśli ma interesujący Was model na miejscu to wyciągnie go i spokojnie będzie można sobie obejrzeć ![]() Mwiłam, że mają w tym sklepie najtaniej ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
![]() Z wynikami zadzwoniłam już do lekarza, więc jestem spokojna ![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Dziewuszki macie jakieś sprawdzone kremy, balsamy na cellulit i ujędrnienie ciała?? Bo czas pomyśleć o kosmetykach dla siebie
|
||
|
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
Justii - tak sobie czytałam ostatnio "W oczekiwaniu na dziecko" i tam na początku rozdziału o połogu jest taki tekst typu ... gratulacje, twoje dolegliwości ciążowe się skończyły, ale teraz zaczną się te poporodowe" i jakoś od razu pomyślałam sobie o tobie
mam nadzieję, że chociaż te dadzą ci spokój---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- mi na myśl przychodzi jedynie peeling kawowy ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Justii - Gegee pytała o Ciebie w klubie |
|
|
|
#1147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko nie to ![]() No chyba bym pałą z wrażenia jak bym miała jeszcze dolegliwości poporodowe, ale znając moje szczęście to pewnie będę je miała ---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ---------- Kolejna noc nie przespana ale mam następną dolegliwość, drętwieją mi dłonie "Najczęstszą przyczyną drętwienia rąk podczas ciąży jest zespół cieśni nadgarstka. Objawy tego zespołu to nie tylko drętwienie ale również łaskotanie, pieczenie a niekiedy nawet tępy ból palców, dłoni, nadgarstka a bywa, że całych ramion. Pojawia się zazwyczaj w obu dłoniach w drugiej połowie ciąży, kiedy to organizm kobiety zatrzymuje duże ilości płynów." i wszystko jasne |
|
|
|
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
Justii - co do drętwienia rąk to akurat świetnie cię rozumiem, bo czasem musze az wstac zeby pochodzic bo nie czuje rąk... i ostatnio czasami w ciagu dnia koncowki palcow tez takie zdretwiale, ale co dziwne nie sa spuchniete moje paluchy...
ja sobie wczoraj uswiadomilam, ze w zły dzien poszlabym do szpitala na wizyte... bo cos mi sie ten 16.01 w pamięć wrył a wizyte mam 13.01... choc pewnie dostane smsa z przypomnieniem od nich
|
|
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny
Współczuje wam bóli ja ostatnie kilka dni czuje się zupełnie nie ciążowo ani malucha nie czuję ani nic nie boli aż mnie to martwi jedynie ciągle mi zimno i kości łamią ale nie daję się i walczę aby żadne choróbsko się nie przyplątało. Ostatnio mamy gorący okres na spotkania ze znajomymi a mnie już to męczy i chciałabym sobie posiedzieć sama. Nawet mąż ostatnio przechodzi samego siebie, wysprzątane, ugotowane, nawet nie pyta co ma gotować a do tego ostatnio ok 22 wspomniałam, że chyba kupie sobie coś gazowanego i słodkiego bo od tej wody to już mi niedobrze i się zebrał i pojechał, wrócił z fantą i lodami Pradip ty dzisiaj masz USG czy tylko zwykła wizytę? |
|
|
|
#1150 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My dziś mamy kolędę , ale mama ma do mnie przyjść Wczoraj podejmowaliśmy ciężki temat z TŻ, a mianowicie chrzestnych dla Marcelka. No i jak przyjdzie fajny ksiądz mam zamiar zapytać się go o chrzest w sobotę ![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
, ale dla Niego za sprzątanie, gotowanie
|
||
|
|
|
#1151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lody też dla mnie były ja tylko jadam lody i słodycze, reszta może nie istnieć
|
|
|
|
|
#1152 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1153 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mi też drętwieją dłonie , a konkretnie końcówki palców lewej dłoni.
|
|
#1154 |
|
Zadomowienie
|
![]() My juz po szczepieniu... nie bylo zle.. na pewno bylo lepiej niz ostatnio... maly wazy juz 6645 niestety doktor stwierdzila alergie... i teraz bedziemy sie obserwowac,... wczoraj przyszla mata i moge ja polecic maly jest niezle zaciekawiony, odglosy ma fajne i lampki i zawieszki ciekawe http://www.ceneo.pl/712413 w kazdym badz razie godna polecenia![]() Jeszcze czekam na chuste i juz sie nie moge doczekac ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ślub 25.08.2012 ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 Leon 31.03.2015 g 12:10 |
|
|
|
#1155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe na co ?A któreś z Was jest alergikiem? Ma jakaś wysypkę? Bardzo fajnie wygląda ta mata
|
|
|
|
|
#1156 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
narazie spi 15 minut a matka ma wolne ![]() A dzis uderzam na siłke a we wtorek bylam na fitnesie, po roku przerwy stwierdzilam ze nie jest ze mna tak zle.... to byly zajecia najpierw step, pozniej pilki i stretching i sie zdyszalam po 25 minutach hehe ale dotrwalam do konca.. ale niestety miesnie brzucha nie moge jeszcze mocno cwiczyc... kilka cwiczen odpuscilam na dolne partie brzucha.. na gorne ok.. justi a zapytasz sie swojego gina jak z aktywnoscia po cc? Bo ja tam mojej nie wierze ona stwierdzila ze po 6 tygodniach pologu spokojnie brzuszki moge robic.. ehe.. jakbym jej posluchala to dopiero szkody bym sobie narobila.. a Twoj lekarz to taki obcykany we wszystkim ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ślub 25.08.2012 ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 Leon 31.03.2015 g 12:10 |
|
|
|
|
#1157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak w czasie karmienia trzeba uważać co się je,, dobrze, że teściowa zrobiła domowy ketchup chociaż na pomidory też trzeba uważać.Będę we wtorek u lekarza to na pewno zapytam sama jestem ciekawa co mi powie czasami dobrze popytać wszystkich dookoła Zrobiłaś Małemu werandowanie i dobrze, świeże powietrze dobrze wpływa na takie małe dzieci ![]() Ja mam zamiar werandowanie wprowadzić 10 dni po urodzeniu, tak wyczytałam w mądrych książkach , a Ty po jakim czasie zaczęłaś na spacery wychodzić?---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- http://www.klocekikredka.com/nie-wychowuj-mi-dziecka-2/ |
|
|
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
Aldrin - to cię mężulo rozpieszcza
![]() Magalska - super, że Bruno lepiej zniósł szczepienie mata wygląda świetnie, a i daj znać jak będzie sprawowała się chusta a może próbuj oliwy z oliwek zamiast jakiś kremów? mam nadzieję, że to od proszku i szybko mu przejdzie co do fitness to niezła jesteś! tak trzymaj mamuśka! a jeśli chodzi o brzuszki to też mi się wydaje, że po cc 6 tyg po to troszkę za szybko Meduzka - jednym drętwieją już wcześniej innym później. Ja obecnie mimo tego, że wstałam już dawno temu to nadal nie czuję do końca wszystkich moich końcówek palców (właśnie u lewej ręki) Justii - no fakt nie mam bólu puchnięcia, ale mam ból drętwienia bo jak mi cierpną to aż bolą... dziś znów musiałam pochodzić troszkę w nocy, bo jak tylko się położyłam, to od razu "mrówki" chodziły mi po rękach, no i ten ból... rano chyba miałam delikatnie podpuchnięte palce, ale nie było najgorzej, a teraz w sumie już mogłabym założyć obrączkę, więc nie jest tak źleJa pogadałam sobie dziś z mamą, prawie 2 godziny i na szczęście podsunęła mi pomysł na obiad a w ogóle to zapraszam na kawkę z bitą śmietaną i sosem toffi, Justii a dla ciebie zrobimy takie kakao, bo wiem, że nie pijesz kawki
|
|
|
|
#1159 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cześć
czy u was też dziś tak wieje? Cytat:
Cytat:
![]() Wiesz co mi pomaga na ból, jak K przytuli się do mnie od tyłu, wtedy mam odciążony kręgosłup i jest mi o wiele lepiej Jednak czasami te nasze chłopy do czegoś się przydają ![]() Jak tam po wizycie? Cytat:
Ten nasz budyń lubi płatać figle Cytat:
Ja też mam tak czasami, że zapominam o ciąży dopiero jak spojrzę w lusterko i zobaczę brzuch to sobie przypominam My mieliśmy taki okres po świętach codziennie jacyś goście u nas byli, na szczęście teraz już mamy spokój Uważaj na siebie, bo teraz taka głupia pogoda, że o przeziębienie nie trudno Cytat:
Bo tak musiałybyśmy przyjmować tylko z mamą.A kiedy macie zamiar chrzcić Marcelka? My pewnie będziemy w lipcu. I kogo wybraliście na rodziców chrzestnych? Cytat:
Biedny z tą alergią, ale dobrze, że w miarę wcześnie lekarz to odkrył. Teraz bardzo dużo dzieci jest alergikami. Bardzo fajna ta mata |
||||||
|
|
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelika - ja to obecnie śpię nieźle, chociaż dziś akurat nie spałam do 3 na ranem, ale to Justii jest bardziej męczona tym, ja w sumie nie tak często... Dawno temu miałam straszne problemy ze snem, a odkąd jestem z tż-tem to jest zdecydowanie lepiej
no przydają się te chłopy na coś hahaz tym moim lekkim snem to mam od zawsze, ale zupełnie mi to nie przeszkadza... przeważnie się budziłam i zaraz zasypiałam... teraz jest różnie, ale nie jest źle ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- znacie jakieś fajne gry na xboxa? ale takie dla mnie bo muszę się w coś wciągnąć heheh jutro jedziemy po Lego - władca pierścieni
|
|
|
|
#1161 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no u nas w 8 dobie byla polozna i wygnala nas na spacer bo piekna pogoda byla i zaczelismy od pol godziny, nastepnego dnia juz godzina i teraz chodzimy ok1-2,5h zalezy jak lezy i czy mam cos do zalatwienia... poki co moje dziecie spi 1h i 15 minut zdazylam pozamiatac, zmyc podloge, nastawic pranie, ogarnac obiad, zetrzec kurze i teraz czytam wizaz zyc nie umierac... chyba wprowadze takie "spacery" czesciej ![]() Cytat:
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;44535674]Cześć czy u was też dziś tak wieje? na szczęście narazie ta bezsenność była jedno razowa, dziś po przespanej nocy czuję się o wiele lepiej. Naprawdę współczuję wam dziewczyny, że tyle czasu już was męczy ta bezsenność. Chyba będzie trzeba w końcu użyć patelni ![]() Wiesz co mi pomaga na ból, jak K przytuli się do mnie od tyłu, wtedy mam odciążony kręgosłup i jest mi o wiele lepiej Jednak czasami te nasze chłopy do czegoś się przydają ![]() Jak tam po wizycie? Fajnie masz z tym sms przypominającym, u nas niestety nic takiego nie ma. Ten nasz budyń lubi płatać figle Brawo dla mężulka Ja też mam tak czasami, że zapominam o ciąży dopiero jak spojrzę w lusterko i zobaczę brzuch to sobie przypominam My mieliśmy taki okres po świętach codziennie jacyś goście u nas byli, na szczęście teraz już mamy spokój Uważaj na siebie, bo teraz taka głupia pogoda, że o przeziębienie nie trudno U nas kolęda jest w sobotę za tydzień i nie nikomu nie uda się wywinąć, a w szczególności tacie, który ma alergię na księży Bo tak musiałybyśmy przyjmować tylko z mamą.A kiedy macie zamiar chrzcić Marcelka? My pewnie będziemy w lipcu. I kogo wybraliście na rodziców chrzestnych? o już ładna waga, jest co nosić Biedny z tą alergią, ale dobrze, że w miarę wcześnie lekarz to odkrył. Teraz bardzo dużo dzieci jest alergikami. Bardzo fajna ta mata Tez tak wieje.. brrr... nic nie mówcie o koledzie... jak ja jej nieznosze... (to chyba od tego ze jestem jedynaczka i zawsze uwaga ksiedza sie skupiala na mnie i moim zeszycie... ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
||
|
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
Magalska - mocno robić schabowe wieprzowe, otoczyć w mące i delikatnie przysmażyć, następnie podlać wodą, zetrzeć marchewkę, pietruszkę, ewentualnie jeszcze seler na grubym oczku na tarce, dorzucić przypraw i tak dusić
a do tego zrobię placki ziemniaczane bo tż kupił mrożone i są świetne i co najlepsze bez żadnej roboty ![]() ale grzeczny syneczek - niech sobie pośpi ciekawe czy tym razem poprosi cię o zeszyt hehehe ja pamiętam jak raz przyszedł do nas ksiądz na kolędę i pytał mojego brata w której jest klasie i pytał o zeszyt, a potem do mnie w której jestem klasie i żebym zeszyt pokazała, a ja już byłam na 4-tym roku studiów hahahaha, ale takie historie często mi się zdarzały, że mnie pytano czy jest ktoś dorosły jak otwierałam drzwi itd
|
|
|
|
#1163 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
heheh no to nieźle to młodziutko wyglądasz kochana ![]() Ja wlasnie wróciłam z fitnesu ehh od razu lepiej jak sie czlowiek porusza dzieć śpi, mąż poleciał na angielski, dosłownie minęliśmy sie w drzwiach... chetnie bym wskoczyla pod prysznic tylko kto wie czy Brunio zaraz sie nie obudzi wiec poki co czekam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
|
#1164 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziś miałam wizytę na nfz i dostałam skierowanie na połówkowe pod koniec stycznia a usg prywatne mam we wtorek ale nie wiem czy będzie je traktował jak połówkowe czy jak to z 13tc bo po tamtym powiedział że dobrze buźki nie widzi i chce nas jeszcze teraz obejrzeć. Cytat:
![]() Cytat:
dostałam dziś skierowanie na glukozę i już się boję...pisz nią do nas to Ci się rozrusza i nie będzie drętwiała a Ty jak się czujesz?Cytat:
![]() Bardzo fajna ta mata Cytat:
Spróbuj jeszcze odstawić cytrynę w herbacie jeśli dodajesz. I wielkie gratulacje za ćwiczenia ![]() Cytat:
![]() [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;44535674]Cześć czy u was też dziś tak wieje? Chyba będzie trzeba w końcu użyć patelni ![]() Wiesz co mi pomaga na ból, jak K przytuli się do mnie od tyłu, wtedy mam odciążony kręgosłup i jest mi o wiele lepiej Jak tam po wizycie?[/QUOTE] U nas głowy nie urywa ale mama mieszka na 17 piętrze i jak okno uchyliła to we dwie ledwo je zamknęłyśmy. Z patelnią to chyba najpierw pójdę do szefa męża bo za każdym razem jak mu układa kilka tygodni po sobie na drugą zmianę to go humory dopadają i żremy się o głupoty ![]() Strasznie lubię jak mąż się tak we mnie wtula ale teraz jak widzi jak mnie te plecy bolą to mówi że boli się mnie tulić we śnie i aż na szafce nocnej prawie leży żebym tylko ja miała jak najwięcej miejsca. Wizyta jak wizyta bardziej na wtorek czekam. Wyniki mam takie sobie (wczoraj lekarz prywatnie stwierdził że mogą być A Ty masz już wyniki glukozy? Cytat:
![]() Justii od razu zamierzasz kąpać małego w emolium? Izetka Papryczka co u Was? |
||||||||
|
|
|
#1165 |
|
Zakorzenienie
|
Magalska - no teraz już tak młodo nie wyglądam, ale nadal cieszy mnie jak pytali mnie o dowód, kiedy chciałam kupić alkohol
![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Pradip - to i dla ciebie zrobię kakao ![]() właśnie dostałam powiadomienie o terminie wizyty w szpitalu więc jednak chyba bym nie pomyliła
|
|
|
|
#1166 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja mam na liście te oliatum ale na samym początku chyba z niego zrezygnuję, słyszałam dużo opini, że lepiej zacząć od zwykłych kąpideł, bo jak skóra malucha się przyzwyczai to później trudno ją wyleczyć a te oliatum właśnie jeden z takich "aptecznych" specyfików magalska biedny maluszek oby szybko się dowiedzieliście co na pewno go uczula |
||
|
|
|
#1167 |
|
Zakorzenienie
|
Aldrin - tutaj to akurat norma, nawet jak się umówisz u zwykłego lekarza to ci wysyłają przypomnienie
|
|
|
|
#1168 | |
|
Zakorzenienie
|
A dziękuję
Cytat:
![]() Ja początkowo chciałam od razu kąpać z emolium bo wiem jaka to ulga ale potem doszłam do takiego wniosku jak Ty. Zobaczę jeszcze co mi położna powie ale myślę że co którąś tam kąpiel będę zmiękczać nim wodę a normalnie hipp albo coś w tym stylu. Czytałam u czerwcówek że się o izofix ( ) pytałaś. Na warsztatach chłopak z maxi cosi mówił że montują go w autach od 2007 i to w nie każdym. A czy fotelik pasuje nie sprawdzisz inaczej niż jadąc do sklepu stacjonarnego i prosząc o przymocowanie. Różnie są wyprofilowane kanapy i zdarza się że fotelik za bardzo się buja albo wystaje.
|
|
|
|
|
#1169 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Ja też mam niedobór, ale to normalne w ciąży. Dużo kobiet ma z tym problemy. Wyniki odebrał mi dziś K, ale jeszcze nie wrócił z pracy. Z tego co czytał mi przez telefon to cukier mam ok Cytat:
Cytat:
O matko ale mi zrobiłaś ochotę Muszę jutro w końcu kupić kapsułki do ekspresu, bo ciągle o nich zapominam, a czasami mam ochotę na jakąś smakową kawę Moje dziecko zaczęło się chyba przekręcać, bo do tej pory leżało poziomo, a dziś czuję ucisk i coś twardego pod żebrami. 20 mam wizytę, strasznie jestem ciekawa w jakiej pozycji będzie już leżała Moja 7 letnia bratanica strasznie przeżywa moją ciążę, jest nią bardzo zafascynowana. Jak tylko się widzimy to zadaje mi tysiące pytań. I dziś chodziła cały czas za mną i się dopytywała czemu ja mam płaski pępek a ona ma dziurkę Jej ulubione pytanie to co je dzidziuś, jak jej odpowiadam, że to samo co ja, to ona zawsze z niesmaczną miną mówi,, Biedne to dziecko, bo musi jeść też twoją ślinę'' Uwielbiam jej rozumowanie ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
Glukoza nie jest taka zła wcisnęłam do niej pół cytryny i smakowała jak lukier cytrynowy gorzej było później jak się mi nią odbijało, ale wzięłam mały łyk wody i dałam radę Mi było ciężko, bo praktycznie nie jem słodyczy, zjem pół batona i już ma dość. Ale jak wy dziewczyny lubicie słodkie to myślę, że nie będziecie miały problemu
|
|||||
|
|
|
#1170 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
, ile jesteś po porodzie?
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:46.

ale powiem wam, że fajnie tak po paru latach poczytać sobie w nim o naszych wrażeniach po danej wycieczce
dopiero 18 dc. Ale jak to ja i tak nie wierzę, że się uda 

dla Niego za sprzątanie, gotowanie 

Ślub 25.08.2012
Bo tak musiałybyśmy przyjmować tylko z mamą.