|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosną spamujemy i offtopowo o włosy nadal dbamy- cz. XXX
Idźcie z takimi rozmowami gdzie indziej.
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
I widziałam dziś nowe lakiery essence, w zasadzie same brokaty, pupy nie urywa, no może jeden był przepiękny, z drobinkami
|
|
|
|
#1143 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#1144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie upomina, a sama takie rzeczy pisze Taaak pękają, a jak już nie pękną to się mocno naciągają ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- chyba tak zrobię, bo portfel coraz chudszy
Edytowane przez M4rt3czk4_92 Czas edycji: 2014-03-24 o 20:20 |
|
|
|
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1147 | |
|
Zakorzenienie
|
Jutro zrobię zdjęcie, o ile Kav mnie nie wyprzedzi na swoim funpage
![]() Cytat:
|
|
#1148 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#1149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Kav mam do Ciebie pazurkowe pytanko. Chcę oduczyć się wycinania skórek, mam zamiar je tylko odpychać, czy skórki się do tego przyzwyczają i będą za jakiś czas wyglądać wyjściowo, czy będą cały czas takie okropne??
|
|
|
|
|
#1150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ani mi nie mów o jedzeniu.. Mam @ i dzisiaj tyle zjadłam, a dieta leży i kwiczy Ale ćwiczyłam!
|
|
#1151 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1152 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1153 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#1154 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1155 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
Wizaż to jedno wielkie drzewo genealogiczne |
|
|
|
|
#1156 |
|
Zakorzenienie
|
Tak
Nie wiem, czy nie zacząć piłować paznokci w kierunku migdałków..
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1158 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#1159 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1160 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My tu pitu o przesuszu, a u mnie suszek puszek po płukance z cytryną. Chciałam spowolnić przetłuszcz i zrobić tym bezczelnym kudłom SPA, to się przeliczyłam i nic z tego nie mam ![]() Cytat:
Gdybyś jednak kiedyś zamawiała to możemy się umówić na wymianę Może skusisz się wtedy na coś ode mnie. Za mało alkoholu i nerki nieprzeczyszczone, powiadam Ci. Zabieganaś taka i nie ma kto Ci polać Cytat:
Cytat:
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." |
||||
|
|
|
#1161 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli łagodny, to Planeta Organica, Aleppo Shampoo {odżywczy szampon z Aleppo} . Ma zioła, ale nie wysusza, bo jest mocno olejowy. Zawiera co prawda Magnesium Laureth Sulfate, ale daaaleko w składzie i nieodczuwalne. Jak mnie nie podrażnił, to nie podrażni nikogo Jeśli do porządnego oczyszczenia, to mam na stałe jednego faworyta : Chantal Prosalon Szampon oczyszczający. W Rossmannie go nie kupisz, ale warto za nimi po hurtowniach fryzjerskich pobiegać. Mam i drugiego pupila. Ale on tak z doskoku, bo zaporowo drogi : Schwarzkopf BC Hair & Scalp Deep Cleansing Ja osobiście nie polecam. Moje cienkie włosy tak kołtuni, że żadna odżywka nie jest w stanie ich rozplatać. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Jej zależy na mieszkaniu, bo w marcu trudno chyba nowe, atrakcyjne cenowo i towarzysko lokum znaleźć, no i podbierać od Ciebie rożne kosmetyczne dobroci może. Tobie zależy, bo trudno w marcu nowego wspólnika do czynszu znaleźć i chyba do tej pory dogadywałyście się. Tak myślę, choć przyznać muszę, że się nie orientuję. "Nie orientuję się", a rad udzielam ![]() Spróbuj jej powiedzieć : no nie bądź dzieckiem i się nie fochaj; a na zgodę - drugi komplet kluczy ci dorobię. Ja tam bym się odobraziła. No chyba, że Ci nie zleży - to chrzań balangistkę . Ale zależy, bo masz globusa i jadłowstręt. Myślimy, że włosy będą wyrywać. E tam - "zazwyczaj". "Często", ale nie "zazwyczaj". Jak daleko sięgnę okiem, wszyscy wycinają. Ja też. Dobre cążki tylko trzeba mieć. Teraz i ja się pożalę. Kuźwa, trzy koty mi się pochorowały. Jeden się straszliwie przeziębił i seria poooszła. A że to : "straszliwie" może zapaleniem płuc grozić, a ja nie umiem kotom tabletek aplikować, do weterynarza na zastrzyki muszę. I tu
|
||||
|
|
|
#1162 |
|
Spaceroholiczka
|
Ja zaraz zbieram się na autobus, po szkole nałożę jakiegoś miksa i może przysiądę do zdjęć.
Tymczasem życzę wam miłego dnia |
|
|
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
Grupa odwołała angielski, że niby chcą iść na uczelniane targi... tiaa
Wyciągnę TŻta na zakupy muszę w końcu kupić nową torebkę bo ta obecna jest zdezelowana wczoraj nawet zauważyłam że ucho się nadpruwa ![]() Włosowo jeśli mama nie kupi dziś farby to pewnie nałożę olej i odżywkę przed myciem. Jeśli kupi farbę trzymajcie kciuki się aby nie było czerwonych refleksów
|
|
|
|
#1164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dam znać jak tylko będę zamawiać .Wczoraj już nadrobiłam dwoma piwami z kołem naukowym, powinno być lepiej .Cytat:
Ja bym przepraszała za nieparlamentarne zachowanie - pić też trzeba umieć, a jak ktoś się awanturuje, to trudno mówić o tej umiejętności. A kwestię kluczy wyjaśniła na trzeźwo, zamiast teraz fochać się i milczeć. No, ale ja ugodowa kobieta jestem, szkoda mi czasu na nerwy. Dobrze prawisz generalnie.Z kotami współczuję. Trzech kotów to tylko kiedyś parę dni pilnowałam, ale do lekarza chore wozić... I niech mi ktoś powie czemu jest taka beznadziejna pogoda!
|
|
#1165 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zresztą, przeszła już na etap małych złośliwości bezsłownych. Ogólnie jak to potrwa do dwóch tygodni, to się wynoszę. Na szczęście mój kumpel szuka lokatora, a od biedy mogę też do domu wrócić, nie mam daleko do Krk. Byłam dobra, jak pożyczałam kasę, kosmetyki, malowałam twarz i paznokcie, latałam do sklepu jak była chora czy na kacu. Każda sytuacja ma plusy - przynajmniej wiem, jak byłam dojona.
|
|
#1166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To tak ona tak pogrywa, to ja bym się zastanowiła: albo rzucasz w cholerę wszystko już teraz, bo co z tego że w ciągu dwóch tygodni jej przejdzie, skoro za jakiś czas pewnie wróci, albo postanawiasz niniejszym, że więcej nie będziesz się nią przejmować i niech sobie siedzi w słuchawkach.
|
|
#1167 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ciężko jest mi dobrać jakikolwiek szampon..z ogólnodostępnych krzywdy nie robi mi malwa z czarną rzepą i hipp. Maść bardzo polecam, nakładam ją raz na dwa tygodnie, czasem co tydzień. Przynosi niesamowitą ulgę ![]() Cytat:
![]() Ja jestem bardzo łakoma, ale mam to szczęście, że na mnie nic nie wchodzi. Czasem brzuch mi wywali, ale herbatka miętowa i po sprawie ![]() Cytat:
Właśnie -Kallos Latee świetnie się przy tym sprawdzał, mam teraz chętkę na wersję Color. Miał może ktoś? Bo skład krótki i całkiem przyjemny ![]() Cytat:
Fitomed robił mi coś okropnego na długości. Niestety szamponu PO nie miałam, ale ma balsam i jest genialny. Na pewno go kupię przy najbliższej okazji ![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Aha, no i wczoraj zaolejowałam się Alterrą 'Migdał i papaya', potem nałożyłam maskę alterry (wzbogciłam ją dodatkowo keratyną i dodałam kilka kropel oleju lnianego) a na koniec zrobiłam płukankę aloesową. Nie miałam efektu Wow, ta alterrowa maska jakoś nie przypadła mi do gustu. Włosów jest więcej, ładnie błyszczą, ale są szorstki w dotyku. Ciągle próbuję ją ulepszać, ale alkohol widocznie mi nie służy ;/ |
||||
|
|
|
#1168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
#1169 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1170 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A co do wycinania skórek to robię to już od kilku ładnych lat, ale skórki są popuchnięte, czerwone i wyglądają bleee, dlatego chce zacząć tylko odpychać. Edytowane przez M4rt3czk4_92 Czas edycji: 2014-03-25 o 10:48 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.

mnie upomina, a sama takie rzeczy pisze 

Wyciągnę TŻta na zakupy muszę w końcu kupić nową torebkę bo ta obecna jest zdezelowana wczoraj nawet zauważyłam że ucho się nadpruwa