Jaka FRYZURA bêdzie mi pasowaæ ? - w±tek zbiorczy - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2008-09-05, 23:39   #1141
tucia09
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 149
Dot.: Jak zrobic?

Cytat:
Napisane przez justusia16 Poka¿ wiadomo¶æ
Powiedzcie mi jak zrobiæ taka fryzure.. chodzi glownie o t± ''bulwe'' reszta w kitek..
jakies wskazówki

poprostu natapirowac mocno
Stary 2008-09-06, 09:30   #1142
justusia16
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 501
Dot.: Jak zrobic?

ale jak sie natapiruje nie beda takie g³adkie..
justusia16 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-09-15, 22:32   #1143
Patrisha
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 17
Question Gêste w³osy. Jaka fryzura? Cieniowanie dobre?

Cze¶æ Wam !!
Postanowi³am w koñcu cos zrobiæ z moim w³osami i je zmieniæ .
Choæ nie wiem za bardzo jak i nie mam zbyt wielu mo¿liwo¶ci.
Moje w³osy s± strasznie gêste i grube !!! S± bardzo ma³o podatne !
Dlatego ciêzko z nimi cokolwiek zrobiæ .
W³osy mam do po³owy pleców , troszkê wystopniowane.

Jaka wed³ug Was jest najodpowiedniejsza fryzura dla takich w³osów???
czy uwa¿acie ¿e taka fryzura by³a by dobra? I czy bez u¿ycia prostownicy tez wygada³aby" w miarê".... ??

Proszê was o jakiekolwiek rady )
ca³ujê;*
Patrisha jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-09-16, 06:29   #1144
lovellyhippo
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 903
GG do lovellyhippo
Dot.: Gêste w³osy. Jaka fryzura? Cieniowanie dobre?

Cytat:
Napisane przez Patrisha Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ Wam !!
Postanowi³am w koñcu cos zrobiæ z moim w³osami i je zmieniæ .
Choæ nie wiem za bardzo jak i nie mam zbyt wielu mo¿liwo¶ci.
Moje w³osy s± strasznie gêste i grube !!! S± bardzo ma³o podatne !
Dlatego ciêzko z nimi cokolwiek zrobiæ .
W³osy mam do po³owy pleców , troszkê wystopniowane.

Jaka wed³ug Was jest najodpowiedniejsza fryzura dla takich w³osów???
czy uwa¿acie ¿e taka fryzura by³a by dobra? I czy bez u¿ycia prostownicy tez wygada³aby" w miarê".... ??

Proszê was o jakiekolwiek rady )
ca³ujê;*
bez prostownicy taka fryzurka nie da rady, chyba ¿e masz naturalnie EXTRA proste w³osy.... polecam co¶ takiego... ma³o widaæ, ale do brzegu.. chodzi o to by grzywka by³a ''zlana'' z reszt± w³osów... wtedy nawet bez prostownicy bêdzie super. no i oczywi¶cie mo¿esz sobie pozwoliæ na mocne wycieniowanie... jak na 2zdjeciu...

pozdrawiam!!
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 579px-Melody_Thornton_LF.jpg (57,9 KB, 240 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 740605.jpg (98,3 KB, 271 za³adowañ)
lovellyhippo jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-09-19, 16:59   #1145
All_that_jazz
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 330
Dot.: Gêste w³osy. Jaka fryzura? Cieniowanie dobre?

Propozycja ciêæ do gêstych w³osów.
Prostownica raczej nie za³atwi sprawy.Zainwestuj w wyg³adzaj±ce od¿ywki i dobre ciêcie.
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg Bangs19.jpg (61,6 KB, 192 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg hairstyles-for-thick-hair.jpg (13,0 KB, 172 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg Oval4.JPG (21,2 KB, 163 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg zageszczanie.jpg (35,7 KB, 149 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg Long5.JPG (22,1 KB, 173 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg Medium-Length-Flip-Hairstyle.jpg (45,8 KB, 149 za³adowañ)
All_that_jazz jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-09-26, 22:20   #1146
cybercat11
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 577
Dot.: Jaka fryzura dla cienkich w³osów?

cisza? a temat wa¿ny
cybercat11 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-09-27, 12:34   #1147
zadziorek
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 139

Tez bym tak opisa³a siebie i ¿e takie dziwne bo troche proste troche falowne ! Te¿ podbijam chce siê dowiedzieæ ;D

zadziorek jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2008-09-28, 17:01   #1148
paolapreziosa
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 26

ja tez mam takie wlosy! tez czekam na odpowiedz jesli ktos cos napisze..
ale jest caly watek o wlosach cienkich i delikatnych.. poszukajcie w wyszukiwarce!

pozdrowienia dziewczyny
Stary 2008-09-28, 19:24   #1149
2018070520180950
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 58 878

tez mam takie wloski podobaja mi sie te fryzurki, pasuja do cienkich wlosow ktorych raczej malo jest?
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 340x.jpg (36,3 KB, 259 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg VictoriaBeckham2WI_468x767.jpg (82,1 KB, 266 za³adowañ)
2018070520180950 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-10-01, 16:41   #1150
Natalis23
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 55
Unhappy jaka fryzura?? doradzcie! prosze!!

czesc dziewczyny
mam do was prosbe... otoz chce zmeinic swoja fryzure... ale juz sama nie wiem co robic... czasem mam takie chwile, ze najchetniej wzielabym nozyczki i sciela te wlosy a czasem mam znowu watpliwosci...
ale moze zaczne od poczatku
od dobrych kilku lat nie scinalam wlosów.... tak aby sobie rosly i rosly ( czasem aby podcinalam koncowki i jakos scieniowalam grzywke) i teraz mam je do ok. polowy plecow... brakuje mi tak z 10 cm do pasa(w najdluzszym punkcie bo mam ja sczerze mowaic poscinane byle jak:P)
chcialam cos w sobie zmienic.. nie moge juz patrzec na te wlosy.... farbuje je na czarno i sa bardzo cienki i slabe.. a ich koncowki wygladaja czasem okropnie.. jakies takie poplatane porozdwajane... bardzo chcialabym je troche odbudowac... i mysle o ich scieciu... nie wiem jakies wycieniowanie albo cos.. czasem to nawet mysle zeby obciac sie cos w stylu wictorii beckham i nie wiem co zrobic... szkoda mi ejdnak tych wlosow i z drugiej strony chcialam je cale wycieniowac ale zeby siegaly chociaz za ramiona.. juz sama nie wiem...
moze wy mi doradzicie.... bo ejst taki jeden maly problem.... za 2 lata biore slub i na slubie chcaialabym meic dlugie w³osy... zawsze marzylam o jakis falach na slubie lub jakies fryzurce z rozpuszczonych wlosow...ale nei chce miec krotkich...
mozecie mi powiedziec co zrobilybyscie na moim miejscu. tak myslalam, zeby teraz sie sciac zobacze jak bede wygladac i anajwzyej nie obcinac juz ich do slubu... ale boje sie, ze mi nie odrosna i bede miala krotkie wlosy na slubie
prosze doradzcie czy sie obcinac czy nie... dodam, ze mam okrag³a twraz i taka dluzsza grzywke po skosie... a wlosy sa proste i cienkie...
chcailabym jakos sie zmienic... bo teraz mam okragla twarz z ulizanymi dlugimi wlosami... nie moge juz patrzec an siebie...
no i boje sie ejscze tego, ze jak przez te 2 lata bede ejscze farbowac wlosy to do slubu zrobia sie calkiem cienkie i bede wygladac jakbym miala pare wloskow... mzoe warto teraz je sciac???? co wy na to????
Natalis23 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-10-01, 17:01   #1151
madlen666
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 305
Dot.: jaka fryzura?? doradzcie! prosze!!

a czy mog³abys dodac swoja fote bo tak trudno cokolwiek doradzic
madlen666 jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-01, 17:04   #1152
lovellyhippo
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 903
GG do lovellyhippo

Cytat:
Napisane przez Natalis23 Poka¿ wiadomo¶æ
czesc dziewczyny
mam do was prosbe... otoz chce zmeinic swoja fryzure... ale juz sama nie wiem co robic... czasem mam takie chwile, ze najchetniej wzielabym nozyczki i sciela te wlosy a czasem mam znowu watpliwosci...
ale moze zaczne od poczatku
od dobrych kilku lat nie scinalam wlosów.... tak aby sobie rosly i rosly ( czasem aby podcinalam koncowki i jakos scieniowalam grzywke) i teraz mam je do ok. polowy plecow... brakuje mi tak z 10 cm do pasa(w najdluzszym punkcie bo mam ja sczerze mowaic poscinane byle jak:P)
chcialam cos w sobie zmienic.. nie moge juz patrzec na te wlosy.... farbuje je na czarno i sa bardzo cienki i slabe.. a ich koncowki wygladaja czasem okropnie.. jakies takie poplatane porozdwajane... bardzo chcialabym je troche odbudowac... i mysle o ich scieciu... nie wiem jakies wycieniowanie albo cos.. czasem to nawet mysle zeby obciac sie cos w stylu wictorii beckham i nie wiem co zrobic... szkoda mi ejdnak tych wlosow i z drugiej strony chcialam je cale wycieniowac ale zeby siegaly chociaz za ramiona.. juz sama nie wiem...
moze wy mi doradzicie.... bo ejst taki jeden maly problem.... za 2 lata biore slub i na slubie chcaialabym meic dlugie w³osy... zawsze marzylam o jakis falach na slubie lub jakies fryzurce z rozpuszczonych wlosow...ale nei chce miec krotkich...
mozecie mi powiedziec co zrobilybyscie na moim miejscu. tak myslalam, zeby teraz sie sciac zobacze jak bede wygladac i anajwzyej nie obcinac juz ich do slubu... ale boje sie, ze mi nie odrosna i bede miala krotkie wlosy na slubie
prosze doradzcie czy sie obcinac czy nie... dodam, ze mam okrag³a twraz i taka dluzsza grzywke po skosie... a wlosy sa proste i cienkie...
chcailabym jakos sie zmienic... bo teraz mam okragla twarz z ulizanymi dlugimi wlosami... nie moge juz patrzec an siebie...
no i boje sie ejscze tego, ze jak przez te 2 lata bede ejscze farbowac wlosy to do slubu zrobia sie calkiem cienkie i bede wygladac jakbym miala pare wloskow... mzoe warto teraz je sciac???? co wy na to????
zetnij - do ramion, wycieniuj. od¿ywiaj, i nie farbuj.
lovellyhippo jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-10-01, 17:17   #1153
Natalis23
Raczkowanie

zdjecia raczej nie moge dodac bo mam nowego kompa i wszystkei zdj jakie mialam zostaly na starym dysku... jeszcze ich nie pozgrywalam...

mi juz nawet nei chodzi o to jak bede wygladala.... bo kiedys mialam nawet tak ze moglam w jednej chwili pojsc do fryzjera i z dlugich wlosow sciac je na krotkie...
ale teraz nurtuje mnie ten problem ze slubem....
boje sie, ze nie odrosna mi w³osy... ale az mnie roznosi zeby jak najszybciej je sciac... cos w sobie zmienic...
ponoc wlosy rosna 1cm na mies to jesli przez 2 lata urosna ok. 20 cm to chyba takie krotkie nie beda prawda???
Stary 2008-10-01, 17:17   #1154
madlen666
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 305

polecam ci takie fryzurki jesli nie chcesz zmieniaæ dlugosci w³osków
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 8840.jpg (64,7 KB, 17 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 1220882803.jpg (141,3 KB, 32 za³adowañ)
madlen666 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-10-01, 17:34   #1155
Natalis23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madlen666 Poka¿ wiadomo¶æ
polecam ci takie fryzurki jesli nie chcesz zmieniaæ dlugosci w³osków

bardzo ladna ta druga fryzurka
moze wyprobuje cos w tym stylu

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-02, 11:02   #1156
noki88
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 2

z tych w³osów nie wile moge ale doradzcie jaka fryzurke i jaki kolor mam wybrac prosze nied³ugo mam slub i potrzebuje zmiany
noki88 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-10-03, 20:44   #1157
madela82
Przyczajenie

Nowa fryzura... ale jaka?

Porad¼cie proszê, chcia³abym co¶ zmieniæ, od lat na g³owie nosze to samo do tego pasemka jak zawsze. Marzy mi siê br±z ale nie jestem pewna czy to dobry pomys³, mo¿e która¶ z tych fryzur?
madela82 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-10-03, 22:05   #1158
dobra humorka
Przyczajenie

Pierwszy post ; ) w³a¶ciwie trafi³am tu w³a¶nie w poszukiwaniu fryzury. Czyta³am i próbowa³am znale¼æ co¶ dla siebie, ale bezskutecznie.
Kiedy¶ mia³am grzywkê prost± i wiem, ¿e nie jest mi dobrze. Jaki¶ czas temu, dok³adniej jeszcze przed wakacjami, z w³osów d³ugich, prostych, niecieniowanych mniej wiêcej do talii ¶cie³am siê do koñca szyi i wycieniowa³am.
http://photos120.nasza-klasa.pl/dev2...0451935503.jpg
http://www.photoblog.pl/kuku0 (tu reszta moich zdjêæ)
to zdjêcie jest jak na dzieñ dzisiejszy najbli¿szy prawdzie, chocia¿ wtedy by³am chora. Co do w³osów. S± mocne, czasami siê faluj±, przynajmniej ja to tak nazywam xD. Mam nie rozdwojone koñcówki, s± mo¿e troche 'twardsze ni¿ bym chcia³a, ale nie narzekam. W lecie w³osy dostaj± z³otawych pasemek, na jesieñ pob³ysk jest rudy, ale uwaga, tylko po³ysk.
Nigdy w ¿yciu nie suszy³am w³osów i nie chce. (na basenie jedynie, w domu nigdy xD Zwykle myjê w³osy wieczorem i rano tylko rozczesujê) Nie bardzo u¶miecha mi siê jakie kolwiek inne uk³adanie(chyba ¿e jakie¶ nie bardzo skomplikowane i czasoch³onne), bo tego te¿ nigdy nie robi³am. Jestem typem który budzi siê piêtna¶cie minut przed 'wybiegiem' na autobus i dociera na niego w zebach trzymaj±c tosta, i nadal wi±¿±c buta ; 3
Jest jesieñ, zmieniam meble pokoju, kolor ¶cian, remament w szafie i oczywi¶cie fryzurê. Wiem, ¿e bêde mia³a wtedy wiêcej energii,
Bardzo Was proszê,
Pomó¿cie
Z góry dziêkujê.
(Je¶li te zdjêcia wam nie wystarcz±, oczywi¶cie dodam co¶ wiêcej.)
dobra humorka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-10-03, 22:20   #1159
Spider1111
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 6
jaka fryzura?...Bardzo mi zale¿y na czasie;]

Witam.

Od oko³o 4 miesiêcy mia³em tak± fryzurkê jak na zdjêciu tyle ¿e przed ni± mia³em krótkie w³osy i stawia³em tylko grzywkê na ¿el,wiêc oko³o miesi±ca zapuszcza³em t± grzywkê, w wakacje mia³em blond-pasemka , które teraz ju¿ tylko s± lekko widoczne na grzywce.Teraz codziennie prostuje sobie grzywkê, biorê j± lekko na bok i stawiam na ¿el ca³± górê, lecz mam bardzo gêste i ciê¿ko uk³adaj±ce siê w³osy wiêc muszê dodatkowo ¿el podsuszyc suszark±, by siê trzyma³y.I tu mam kilka pytañ do fryzjerki

1.W przeci±gu kilku dni wybieram sie do fryzjera i chcia³bym siê poradziæ jaka fryzura by³aby dla mnie najlepsza, my¶le juz o zciêciu grzywki bo jest trochê uci±¿liwa, mo¿e macie jakie¶ zdjêcia fryzur, która pasowa³aby do mnie i da³oby siê j± uzyskaæ z moich w³osów.

2.Jaki ¿el polecacie do mojego typu w³osów i czy lepiej trochê moczyæ w³osy przed jego na³ozeniem zeby miec efekt mokrych w³osów czy lepiej tak an sucho.Teraz mam ¿el Got2B ,,sexappeal,, jest podobno mocny ale jak go nie wysusze to w³osy od razu opadaj±.

3 Mo¿e u góry by³by dobry efekt nie³±du ale jak go uzyskaæ z takich gêstych w³osów?

A tutaj zdjêcie http://img74.imageshack.us/my.php?image=pict0988sg1.jpg

Z góry dziêkuje za porady i sugestie pozdrawiam
Spider1111 jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-04, 08:19   #1160
anulkax7
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 47
Jaka fryzura przy t³ustych w³osach???

Witam, mam du¿y problem. Mam t³uste w³osy, czasem myje je 2 razy dziennie. Chcia³abym znale¿æ dla siebie fajn±, ³atw± w uk³adaniu fryzurkê (jestem do¶æ zabiegan± osob±). Mam w³osy do ramion, niefarbowane (ciemny blond). Czy powinnam je cieniowaæ? Co mi polecacie?
anulkax7 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-10-04, 11:48   #1161
spioch7
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 1 038
Dot.: Jaka fryzura przy t³ustych w³osach???

polecam przetluscic wlosy i dopiero umyc nawet jaka sa juz przyklapniete poczekac jeszccze 1 dzien i umyc.Myjac wlosy 2 razy dziennie wzmaga sie ich przetluszczanie poniewaz skora glowy jest za sucha i wzmaga sie wydzielanie sebum co przetluszcza wlosy

Jesli myjesz wlosy wystarczy kropla wielkosci wisni by je umyc przy twojej dlugosci bo gdy uzywasz go za duzo to wlosy tez sie przetluszaja szybciej
spioch7 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-10-04, 19:02   #1162
DontSaySorry
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 688
Dot.: jaka fryzura?...Bardzo mi zale¿y na czasie;]

Cytat:
Napisane przez Spider1111 Poka¿ wiadomo¶æ
Witam.

Od oko³o 4 miesiêcy mia³em tak± fryzurkê jak na zdjêciu tyle ¿e przed ni± mia³em krótkie w³osy i stawia³em tylko grzywkê na ¿el,wiêc oko³o miesi±ca zapuszcza³em t± grzywkê, w wakacje mia³em blond-pasemka , które teraz ju¿ tylko s± lekko widoczne na grzywce.Teraz codziennie prostuje sobie grzywkê, biorê j± lekko na bok i stawiam na ¿el ca³± górê, lecz mam bardzo gêste i ciê¿ko uk³adaj±ce siê w³osy wiêc muszê dodatkowo ¿el podsuszyc suszark±, by siê trzyma³y.I tu mam kilka pytañ do fryzjerki

1.W przeci±gu kilku dni wybieram sie do fryzjera i chcia³bym siê poradziæ jaka fryzura by³aby dla mnie najlepsza, my¶le juz o zciêciu grzywki bo jest trochê uci±¿liwa, mo¿e macie jakie¶ zdjêcia fryzur, która pasowa³aby do mnie i da³oby siê j± uzyskaæ z moich w³osów.

2.Jaki ¿el polecacie do mojego typu w³osów i czy lepiej trochê moczyæ w³osy przed jego na³ozeniem zeby miec efekt mokrych w³osów czy lepiej tak an sucho.Teraz mam ¿el Got2B ,,sexappeal,, jest podobno mocny ale jak go nie wysusze to w³osy od razu opadaj±.

3 Mo¿e u góry by³by dobry efekt nie³±du ale jak go uzyskaæ z takich gêstych w³osów?

A tutaj zdjêcie http://img74.imageshack.us/my.php?image=pict0988sg1.jpg

Z góry dziêkuje za porady i sugestie pozdrawiam
Ja mam tylko jedna rade [ nieprofesjonalna oczywiscie ] - zrezygnuj z tej grzywki na bok.
Poza tym Twoje wlosy wcale nie wygladaja na takie geste jak sobie wyobrazalam po opisie ...
Moze zrezygnuj z ¿elu na rzecz pasty do w³osów?
Z tego co opowiadaj± mi koledzy [ no i z moich obserwacji] wynika, ze jednak pasta lepiej siê sprawuje...
Stary 2008-10-04, 21:24   #1163
marlenkarr
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 680

Mi sie pododba Twoja fryzura dziewczyny chyba lec± teraz na taki styl ?? a Fryzjer to genialny nie by³ niestety boki powinny byc troszke d³uzsze moim zdaniem a grzywka nieco krotsza i bardziej wycieniowana z gory chyba ze chcesz wygladac jak Artur z pierwszej mi³o¶ci Ale nie wydaje mi sie ten jak to powodziales artystyczny nie³ad hmm... nie stawiala bym ich na Twoim miejscu az tak w kazda strone tylko nieco na bok w jedn± strone tak jak grzywka zeby ³adnie sie komponowa³o. musisz isc poprostu do dobrego fryzjera na poprawke
marlenkarr jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-10-05, 15:50   #1164
playboykaa77
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 458
Dot.: Nowa fryzura... ale jaka?

aa gdzie ksztalt twojej twarzy ? ilosc wicherkow? odcien skory kolor oczu? styl itp?
playboykaa77 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-10-05, 16:41   #1165
Spider1111
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 6

w³osy s± bardzo gêste zaufajcie mi Fryzjer jest do¶æ dobry tylko nie by³em u niego od wakacji;]

czyli uwa¿asz ¿e powinienem t± grzywkê tak bardziej na bok braæ ¿eby ods³oniæ czo³o?

ale ¶cinaæ j± czy nie bo ju¿ sam nie wiem
Spider1111 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-10-05, 18:42   #1166
agisiaczek
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 52
Dot.: Jaka fryzura przy t³ustych w³osach???

Moim zdaniem, nie powinna¶ ¶cinaæ w³osów za krótko i dodaæ kilka jasnych pasemek, przy pasemkach nie widaæ tak przet³uszczaj±cych sie w³osów jak przy jednolitym kolorze wlosów.
agisiaczek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-10-05, 18:47   #1167
No_cry
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 163
Jaka fryzura dla mnie?

Chcia³abym zrobiæ co¶ z w³osami tzn. ¶ci±æ jako¶. Ale sama nie wiem jak. T± fryzurê jak± mam teraz, mam ju¿ d³ugo. Chcia³abym co¶ zmieniæ. Dorad¼cie w jakiej fryzurze by³oby mi dobrze. Farbowanie w³osów nie wchodzi w grê . i zdjêcie jedyne na którym mniej wiêcej widaæ w³osy.
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00013.jpg (76,9 KB, 116 za³adowañ)
No_cry jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-10-05, 18:51   #1168
SweetAgu¶
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 30
Dot.: Jaka fryzura dla mnie?

Mo¿e zaaksperymentuj z jak±¶ grzyweczk± Mo¿e prosta a mo¿e byæ poprostu postrzêpiona na bok I jaki¶ jednolity kolorek np. czekoladowy br±z
Stary 2008-10-05, 19:40   #1169
kaska222
Moderator

Wiadomo¶ci: 6 269

Przeciez No_cry pisala ze farbowanie nie wchodzi w gre
Sliczna masz fryzure,moze tylko koncowki sciäc z 2cm i grzywka dluzsza na bok

RegulaminWizaz.pl
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno.
Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum.

Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego u¿ytkownika na forum. Jak za³o¿yæ tak± reklamê? (klik!)
kaska222 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-10-05, 20:27   #1170
Serendipity
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 281

Cytat:
Napisane przez No_cry Poka¿ wiadomo¶æ
Chcia³abym zrobiæ co¶ z w³osami tzn. ¶ci±æ jako¶. Ale sama nie wiem jak. T± fryzurê jak± mam teraz, mam ju¿ d³ugo. Chcia³abym co¶ zmieniæ. Dorad¼cie w jakiej fryzurze by³oby mi dobrze. Farbowanie w³osów nie wchodzi w grê . i zdjêcie jedyne na którym mniej wiêcej widaæ w³osy.
Rozumiem,¿e farbowanie nie wchodzi w grê,ale to ¿ó³te co¶ wygl±da po prostu ¼le.
Serendipity jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Fryzury i styling

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:35.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.