|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1141 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 149
|
Dot.: Jak zrobic?
Cytat:
poprostu natapirowac mocno
![]() |
#1142 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 501
|
Dot.: Jak zrobic?
ale jak sie natapiruje nie beda takie g³adkie..
#1143 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 17
|
![]()
Cze¶æ Wam !!
Postanowi³am w koñcu cos zrobiæ z moim w³osami i je zmieniæ . Choæ nie wiem za bardzo jak i nie mam zbyt wielu mo¿liwo¶ci. Moje w³osy s± strasznie gêste i grube !!! S± bardzo ma³o podatne ! Dlatego ciêzko z nimi cokolwiek zrobiæ . W³osy mam do po³owy pleców , troszkê wystopniowane. Jaka wed³ug Was jest najodpowiedniejsza fryzura dla takich w³osów??? czy uwa¿acie ¿e taka fryzura by³a by dobra? I czy bez u¿ycia prostownicy tez wygada³aby" w miarê".... ?? ![]() Proszê was o jakiekolwiek rady ![]() ca³ujê ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1144 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gêste w³osy. Jaka fryzura? Cieniowanie dobre?
Cytat:
pozdrawiam!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 330
|
Dot.: Gêste w³osy. Jaka fryzura? Cieniowanie dobre?
Propozycja ciêæ do gêstych w³osów.
Prostownica raczej nie za³atwi sprawy.Zainwestuj w wyg³adzaj±ce od¿ywki i dobre ciêcie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 577
|
Dot.: Jaka fryzura dla cienkich w³osów?
cisza? a temat wa¿ny
|
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 139
|
Tez bym tak opisa³a siebie i ¿e takie dziwne bo troche proste troche falowne ! Te¿ podbijam chce siê dowiedzieæ ;D
#1148 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 26
|
ja tez mam takie wlosy! tez czekam na odpowiedz jesli ktos cos napisze..
ale jest caly watek o wlosach cienkich i delikatnych.. poszukajcie w wyszukiwarce! pozdrowienia dziewczyny ![]()
#1149 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 58 878
|
tez mam takie wloski podobaja mi sie te fryzurki, pasuja do cienkich wlosow ktorych raczej malo jest?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 55
|
![]()
czesc dziewczyny
![]() mam do was prosbe... otoz chce zmeinic swoja fryzure... ale juz sama nie wiem co robic... czasem mam takie chwile, ze najchetniej wzielabym nozyczki i sciela te wlosy a czasem mam znowu watpliwosci... ale moze zaczne od poczatku od dobrych kilku lat nie scinalam wlosów.... tak aby sobie rosly i rosly ( czasem aby podcinalam koncowki i jakos scieniowalam grzywke) i teraz mam je do ok. polowy plecow... brakuje mi tak z 10 cm do pasa(w najdluzszym punkcie bo mam ja sczerze mowaic poscinane byle jak:P) chcialam cos w sobie zmienic.. nie moge juz patrzec na te wlosy.... farbuje je na czarno i sa bardzo cienki i slabe.. a ich koncowki wygladaja czasem okropnie.. jakies takie poplatane porozdwajane... bardzo chcialabym je troche odbudowac... i mysle o ich scieciu... nie wiem jakies wycieniowanie albo cos.. czasem to nawet mysle zeby obciac sie cos w stylu wictorii beckham ![]() moze wy mi doradzicie.... bo ejst taki jeden maly problem.... za 2 lata biore slub i na slubie chcaialabym meic dlugie w³osy... zawsze marzylam o jakis falach na slubie lub jakies fryzurce z rozpuszczonych wlosow...ale nei chce miec krotkich... mozecie mi powiedziec co zrobilybyscie na moim miejscu. tak myslalam, zeby teraz sie sciac zobacze jak bede wygladac i anajwzyej nie obcinac juz ich do slubu... ale boje sie, ze mi nie odrosna i bede miala krotkie wlosy na slubie ![]() ![]() prosze doradzcie czy sie obcinac czy nie... dodam, ze mam okrag³a twraz i taka dluzsza grzywke po skosie... a wlosy sa proste i cienkie... chcailabym jakos sie zmienic... bo teraz mam okragla twarz z ulizanymi dlugimi wlosami... nie moge juz patrzec an siebie... ![]() no i boje sie ejscze tego, ze jak przez te 2 lata bede ejscze farbowac wlosy to do slubu zrobia sie calkiem cienkie i bede wygladac jakbym miala pare wloskow... mzoe warto teraz je sciac???? co wy na to????
#1151 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 305
|
Dot.: jaka fryzura?? doradzcie! prosze!!
a czy mog³abys dodac swoja fote bo tak trudno cokolwiek doradzic
|
![]() ![]() |
![]() |
#1152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Raczkowanie
|
zdjecia raczej nie moge dodac bo mam nowego kompa i wszystkei zdj jakie mialam zostaly na starym dysku... jeszcze ich nie pozgrywalam...
mi juz nawet nei chodzi o to jak bede wygladala.... bo kiedys mialam nawet tak ze moglam w jednej chwili pojsc do fryzjera i z dlugich wlosow sciac je na krotkie... ale teraz nurtuje mnie ten problem ze slubem.... boje sie, ze nie odrosna mi w³osy... ![]() ponoc wlosy rosna 1cm na mies to jesli przez 2 lata urosna ok. 20 cm to chyba takie krotkie nie beda prawda??? ![]()
#1154 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 305
|
polecam ci takie fryzurki jesli nie chcesz zmieniaæ dlugosci w³osków
|
![]() ![]() |
![]() |
#1155 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
bardzo ladna ta druga fryzurka ![]() moze wyprobuje cos w tym stylu ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1156 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Przyczajenie
|
Nowa fryzura... ale jaka?
Porad¼cie proszê, chcia³abym co¶ zmieniæ, od lat na g³owie nosze to samo do tego pasemka jak zawsze. Marzy mi siê br±z ale nie jestem pewna czy to dobry pomys³, mo¿e która¶ z tych fryzur?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1158 |
Przyczajenie
|
Pierwszy post ; ) w³a¶ciwie trafi³am tu w³a¶nie w poszukiwaniu fryzury. Czyta³am i próbowa³am znale¼æ co¶ dla siebie, ale bezskutecznie.
Kiedy¶ mia³am grzywkê prost± i wiem, ¿e nie jest mi dobrze. Jaki¶ czas temu, dok³adniej jeszcze przed wakacjami, z w³osów d³ugich, prostych, niecieniowanych mniej wiêcej do talii ¶cie³am siê do koñca szyi i wycieniowa³am. http://photos120.nasza-klasa.pl/dev2...0451935503.jpg http://www.photoblog.pl/kuku0 (tu reszta moich zdjêæ) to zdjêcie jest jak na dzieñ dzisiejszy najbli¿szy prawdzie, chocia¿ wtedy by³am chora. Co do w³osów. S± mocne, czasami siê faluj±, przynajmniej ja to tak nazywam xD. Mam nie rozdwojone koñcówki, s± mo¿e troche 'twardsze ni¿ bym chcia³a, ale nie narzekam. W lecie w³osy dostaj± z³otawych pasemek, na jesieñ pob³ysk jest rudy, ale uwaga, tylko po³ysk. Nigdy w ¿yciu nie suszy³am w³osów i nie chce. (na basenie jedynie, w domu nigdy xD Zwykle myjê w³osy wieczorem i rano tylko rozczesujê) Nie bardzo u¶miecha mi siê jakie kolwiek inne uk³adanie(chyba ¿e jakie¶ nie bardzo skomplikowane i czasoch³onne), bo tego te¿ nigdy nie robi³am. Jestem typem który budzi siê piêtna¶cie minut przed 'wybiegiem' na autobus i dociera na niego w zebach trzymaj±c tosta, i nadal wi±¿±c buta ; 3 Jest jesieñ, zmieniam meble pokoju, kolor ¶cian, remament w szafie i oczywi¶cie fryzurê. Wiem, ¿e bêde mia³a wtedy wiêcej energii, Bardzo Was proszê, Pomó¿cie Z góry dziêkujê. (Je¶li te zdjêcia wam nie wystarcz±, oczywi¶cie dodam co¶ wiêcej.) |
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 6
|
jaka fryzura?...Bardzo mi zale¿y na czasie;]
Witam.
Od oko³o 4 miesiêcy mia³em tak± fryzurkê jak na zdjêciu tyle ¿e przed ni± mia³em krótkie w³osy i stawia³em tylko grzywkê na ¿el,wiêc oko³o miesi±ca zapuszcza³em t± grzywkê, w wakacje mia³em blond-pasemka , które teraz ju¿ tylko s± lekko widoczne na grzywce.Teraz codziennie prostuje sobie grzywkê, biorê j± lekko na bok i stawiam na ¿el ca³± górê, lecz mam bardzo gêste i ciê¿ko uk³adaj±ce siê w³osy wiêc muszê dodatkowo ¿el podsuszyc suszark±, by siê trzyma³y.I tu mam kilka pytañ do fryzjerki 1.W przeci±gu kilku dni wybieram sie do fryzjera i chcia³bym siê poradziæ jaka fryzura by³aby dla mnie najlepsza, my¶le juz o zciêciu grzywki bo jest trochê uci±¿liwa, mo¿e macie jakie¶ zdjêcia fryzur, która pasowa³aby do mnie i da³oby siê j± uzyskaæ z moich w³osów. 2.Jaki ¿el polecacie do mojego typu w³osów i czy lepiej trochê moczyæ w³osy przed jego na³ozeniem zeby miec efekt mokrych w³osów czy lepiej tak an sucho.Teraz mam ¿el Got2B ,,sexappeal,, jest podobno mocny ale jak go nie wysusze to w³osy od razu opadaj±. 3 Mo¿e u góry by³by dobry efekt nie³±du ale jak go uzyskaæ z takich gêstych w³osów? A tutaj zdjêcie http://img74.imageshack.us/my.php?image=pict0988sg1.jpg Z góry dziêkuje za porady i sugestie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1160 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 47
|
Jaka fryzura przy t³ustych w³osach???
Witam, mam du¿y problem. Mam t³uste w³osy, czasem myje je 2 razy dziennie. Chcia³abym znale¿æ dla siebie fajn±, ³atw± w uk³adaniu fryzurkê (jestem do¶æ zabiegan± osob±). Mam w³osy do ramion, niefarbowane (ciemny blond). Czy powinnam je cieniowaæ? Co mi polecacie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1161 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 1 038
|
Dot.: Jaka fryzura przy t³ustych w³osach???
polecam przetluscic wlosy i dopiero umyc nawet jaka sa juz przyklapniete poczekac jeszccze 1 dzien i umyc.Myjac wlosy 2 razy dziennie wzmaga sie ich przetluszczanie poniewaz skora glowy jest za sucha i wzmaga sie wydzielanie sebum co przetluszcza wlosy
Jesli myjesz wlosy wystarczy kropla wielkosci wisni by je umyc przy twojej dlugosci bo gdy uzywasz go za duzo to wlosy tez sie przetluszaja szybciej |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 688
|
Dot.: jaka fryzura?...Bardzo mi zale¿y na czasie;]
Cytat:
![]() Poza tym Twoje wlosy wcale nie wygladaja na takie geste jak sobie wyobrazalam po opisie ![]() Moze zrezygnuj z ¿elu na rzecz pasty do w³osów? Z tego co opowiadaj± mi koledzy [ no i z moich obserwacji] wynika, ze jednak pasta lepiej siê sprawuje...
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 680
|
Mi sie pododba Twoja fryzura
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1164 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 458
|
Dot.: Nowa fryzura... ale jaka?
aa gdzie ksztalt twojej twarzy ? ilosc wicherkow? odcien skory kolor oczu? styl itp?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1165 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 6
|
w³osy s± bardzo gêste zaufajcie mi
![]() czyli uwa¿asz ¿e powinienem t± grzywkê tak bardziej na bok braæ ¿eby ods³oniæ czo³o? ale ¶cinaæ j± czy nie bo ju¿ sam nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1166 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 52
|
Dot.: Jaka fryzura przy t³ustych w³osach???
Moim zdaniem, nie powinna¶ ¶cinaæ w³osów za krótko i dodaæ kilka jasnych pasemek, przy pasemkach nie widaæ tak przet³uszczaj±cych sie w³osów jak przy jednolitym kolorze wlosów.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 163
|
Jaka fryzura dla mnie?
Chcia³abym zrobiæ co¶ z w³osami tzn. ¶ci±æ jako¶. Ale sama nie wiem jak. T± fryzurê jak± mam teraz, mam ju¿ d³ugo. Chcia³abym co¶ zmieniæ. Dorad¼cie w jakiej fryzurze by³oby mi dobrze. Farbowanie w³osów nie wchodzi w grê
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1168 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 30
|
Dot.: Jaka fryzura dla mnie?
Mo¿e zaaksperymentuj z jak±¶ grzyweczk±
![]() ![]() ![]()
#1169 |
Moderator
Wiadomo¶ci: 6 269
|
Przeciez No_cry pisala ze farbowanie nie wchodzi w gre
![]() Sliczna masz fryzure,moze tylko koncowki sciäc z 2cm i grzywka dluzsza na bok ![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego u¿ytkownika na forum. Jak za³o¿yæ tak± reklamê? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
#1170 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 281
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:35.