Mamy swe pociechy pielęgnują, ciążówki do nowej roli się szykują.Mamy po staraniach V - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-07, 15:33   #1141
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken
Dot.: Mamy swe pociechy pielęgnują, ciążówki do nowej roli się szykują.Mamy po staran

Mela dostała takie ciuszki Także na Święta będzie w co stroić małą

http://www.smyk.com/cool-club-sukien...a-dla-dzieci-p
http://www.smyk.com/cool-club-bolerk...a-dla-dzieci-p
http://www.smyk.com/cool-club-pajac-...a-dla-dzieci-p
http://www.smyk.com/cool-club-komple...a-dla-dzieci-p

Nie mogę się doczekać tych Świąt
zuken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-07, 15:43   #1142
Zalamana_girl
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy swe pociechy pielęgnują, ciążówki do nowej roli się szykują.Mamy po staran

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
Jakie sliczne <3 a to bolerko slodziutkie

Moje największe szczęście <3
Zalamana_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-07, 16:08   #1143
manieczka1
Zakorzenienie

Aga brawo dla Heli za nowe umiejętności mnie póki co sąsiedzi o nic nie pytają a mały daje nieraz taaaakie koncerty
Mako jak chcesz teraz monitor, a potem nianie to chyba kupilabym juz od razu 2 w1 jesli macie teraz kase. Monitor na serio sie przydaje, a niania mimo, ze w mieszkaniu to tez fajna sprawa.
Jul wspolczuje nieprzespanych nocy i gorszych dni! Badz silna!!!!
Mako ja w dzieciowym proszku pralam tylko dzieciowe i je prasowalam i do teraz do robie niedrapki tez pralam a koszuli itp juz nie pralam w dzieciecym tylko w zwyklym.
Zuken piekne ciuszki

My dzis robilismy zamowienia na empiku i smyku prezentow na swieta i Frankowi kupilismy pajaca renifeka na swieta nie wstwie teraz bo z tel mi ciezko, ale na srodku ma reniferka i stopki reniferki
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-07, 16:41   #1144
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Jul spoko nie gniewam sie. Wszystko zależy od tego kiedy urodze. Bo jwslinto będzie kilka dni to dam sobie spokój, ale jak np do dwóch tygodni to będę walczyła o kazdy dzień
Czyli raczej u was to zęby

Zuken zaraz wszystko ppogladam

Mania właśnie jak tak patrzę na nianie z monitorem to np. Ak byśmy chcieli z dwiema płytkami to bardziej sie opłaca kupić osobno monitor i osobno nią ie, a jeśli z jedną płytka to faktycznie 2w1 ehh, sama nie wiem.
Jednak skusiliscie sie na tego reniferka

Dzięki dziewczyny za odp

My bylismy na chwilę u tesciow, ale storczyki mnie znów uczulily i moje usta i oczy są jeszcze bardziej czerwone i podpuchniete niz były eh. A później poszliśmy z malzem na krótki spacerek

Teraz malz zrobil sok z marchewki i jabłka i biorę sie za torbę do szpiyala

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-07, 16:58   #1145
wik_and_ola
Zadomowienie

Zuken, super ubranka 💓 Córcia pięknie będzie wyglądać na święta. No i brawo za zdolności Moja jakaś leniwa jest, nawet coś ostatnio zaprzestała przywracania się na plecki i odwrotnie :noniewiem :

Moja Ania to też raczej nie płacze, jak chce coś zakomunikować to pokrzykuje na mnie "ee ee"

Jul, a u Ciebie znów meksyk, współczuję

Ma.ko, ja prałam w dzidziusiowym proszku i Prasowałam tylko Ani ubranka , swoich piżam I staników nie. A od jakiegoś miesiąca piore już jej ubranka w naszym proszku, ale prasuję wszystko

Jul, no To brawa za zakupy I czekamy Na fotki

My juz po dwóch imprezach, dziś Odpoczynek, tzn ja z dziewczynami bo tż w pracy od 14. A Ania przysnela mi przed 16 i śpi Do tej pory . Nie wiem co robić, bo zawsze o tej porze brałam ją do kąpieli i do spania. Nie wiem sama
Stary 2014-12-07, 17:35   #1146
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Juliette25 Pokaż wiadomość
A u Was skok? Który to tydzień ma już Zuzia? (nie chce mi się liczyć )

Daj spokój, masakra jednym słowem. Ah.
Ciekawe o której się teraz obudzi potem znów wieczorem da czadu.

W ogóle to mam sflaczałe cycki

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

No to pospal Cala godzine teraz sie bawimy na macie ale oczywiscie nie mozna go na chwile zostawoc bo jest ryk.

Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka
Zuzia ma 10 tydzień. W środę będzie 11.

Ona ma takie dni marudy właśnie. Teraz miała problem z kupa bo dwa dni nie robiła i widać ze ja to meczylo.

No moje cycki tez się zmieniły. Po pierwsze jeden biustonosz mi tylko został bo reszta małe. Po drugie rozstępy a po trzecie ogólnie wygladowo są inne.
Stary 2014-12-07, 18:28   #1147
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Julie pociesze Cie, ze moj biust tez sie zmienil niestety takze to chyba sama ciaza ma bardzo duzy wplyw na to, nawet nie to karmienie bo przeciez ja karmilam tylko 2 tygodnie

Wika co do przekrecania to Mela tez nie chce, marudzi tak dlugo az ja ja przewroce:P no ale pelzac to juz by chetnie chciala postaram sie wrzucic filmik na dniach na poczte tylko nie wiem kiedy bo padla nam bateria w lapku i zostalismy bez kompa

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-12-07, 18:31   #1148
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
dobrze, że to tylko przez złe ułożenie do snu bolało i już przeszło
nie chce mi sie z nią kłócić, a poza tym już nie mam się zgłaszać na kolejną wizyte. Dopiero na IP. zostaje mieć nadzieje, że Leo wyjdzie w terminie
To mówisz, że planujesz sylwestra na sali?
Sali porodowej oczywiście

Co do pytania o pranie ubrań, to Heli ciuszki prałam w dziecięcym i jak karmiłam piersią to swoje piżamy i staniki do karmienia też prałam w dzidziusiowym płynie, cała reszta w zwykłym proszku. Ok. 3 miesiąca już wszystkie swoje rzeczy prałam w zwykłym proszku. Heli rzeczy piorę do dziś w jej płynie, ale głównie dlatego, że miałam zapas i został mi na jakieś 2 tury prania potem już będę prała w naszym, i tak kupuję zawsze opcję sensitive a co do prasowania to ja się nie wypowiadam, ja bym wszystko wyprasowała, to moje małe zboczenie

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Aga no trzyma się mnie ta laktacja. Jakby tak się udało całkiem na cyca przerzucić to by było dobrze. Takie karmienie mieszane to jest ciężkie bo nie wiem ile zjada z Cycka i p o tym godziny jedzenia mi się mieszają i nie wiem czy płacze z głodu czy Marudzi.
Mam nadzieję, że się uda, fajnie, że jednak walczycie

Cytat:
Napisane przez Juliette25 Pokaż wiadomość
Padl po 8 godzinach aktywnosci
Ileeeee? U nas 3 godziny to jest maksimum i tak z wielkim rykiem, bo już jest taaaaka zmęczona...
Czyli jednak nie działa ten mój filmik? Ech, nie wiem co źle wrzucam, bo rozszerzenie chyba jest dobre...
Brawo za dwójeczkę w paszczy, ależ wyłazą na potęgę te zęby!!!

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-07, 18:34   #1149
Kamel
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny
Nadrabiam Was chyba od 2 godzin i nie mogę się skupić bo M gotuje bigos i coś pyta a mały też co chwila coś chce.

Pani dr powiedziałą, że może to być po antybiotyku i też od nadmiaru leków, no z tymi lekami to faktycznie tragedia co się biedaczek już nałykał.
Kazała nie dać wtedy na noc jednej dawki duomoxu tylko rano, a ja się zdziwiłam, bo zawsze mówiono, że antybiotyk o tych samych porach itd a tu całą dawkę ominąć?
Więc sama spróbowałam podać małemu choć połówkę tabletki i nie o 20 a o 17 i dawałam mu dużo jedzenia jeszcze po tym mając nadzieję, że skoro wymiotów nie było w dzień to może to chodziło o to, że nic po antybiotyku już nie jadł tylko osłonowe.
Dała mu też lakcid zamiast tych aptecznych badziewi osłonowych bo powiedziała, że to jest lek, może to też dobrze wpłynęło na niego i na szczęście tamtej nocy co tak zrobiłam już nie wymiotował
Dziś w nocy też nie
Musimy to uszko wyleczyć, żeby znowu się nie odnowiło.

Cytat:
Napisane przez cloud_on_sky Pokaż wiadomość
O to to! Dokładnie jak u nas. Mąż pracuje, ja nie, odkładamy kasę, ale nie na dom, bo już mamy na szczęście. Tylko z tego co widzę, to moglibyśmy odkładać jeszcze więcej. W aptece w tym tygodniu na same leki z powodu choroby (nie liczę swoich witamin, witamin męża itd., tylko to co konieczne przez chorobę) za moje 60zł, małego ponad 50zł, a dla męża 120zł. I to się tak zbiera właśnie. No ale fakt faktem, że mamy na czym zaoszczędzić i w związku z tym zacznę wprowadzać jakieś zmiany

Ja już proszę M żeby mi pożyczył kasę za becikowe, a potem mu oddam bo mam jeszcze trochę tych droższych zakupów i wolałabym to mieć teraz a nie biegać jak dostanę becikowe nie wiadomo kiedy.

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość

A brał już duomox? Czy w ogóle antybiotyki z penicyliną? Możliwe żeby miał nietolerancję? Współczuję tych wymiotów faktycznie dziwny zbieg okoliczności, że to akurat o takiej samej porze a w ciągu dnia jest wszystko okej... Mam nadzieję, że lekarka Wam coś uradzi... A może to już za dużo tych lekarstw w organiźmie? Biedny synek

Współczuję bólu, nie wiem co Ci tak dokucza, ale współczuję
I dobrze, że Córcia zdrowa i się ładnie się rozwija, to jest najważniejsze
Aguś tak strasznie dużo już tych leków się nabrał, ja też no ale co zrobić jak ciągle rodzice przyprowadzają dzieci chore do przedszkola Ale za to ospa go ominęła bo był wtedy chory.
Mnie boli dalej, powiem tylko, że to również przypadłość ciążowa ale nie tylko, nikomu nie życzę kto tego cholerstwa nie miał.

Cytat:
Napisane przez Zalamana_girl Pokaż wiadomość
Kamel wspolczuje tej choroby Aga cos wspomniala o penicylinie, duomox ja ma w składzie, bo nawet nie wiem? Bo moze faktycznie jest na nią uczulony? Ja tak mam z ampicylina(czy jak to sie pisze). Mam nadzieje,ze lekarka wam faktycznie pomoze, bo szkoda zeby dziecko sie tak meczylo
Już lepiej odkąd daję wcześniej i potem jeszcze dużo je i podaję Lakcid.
A jutro raniutko ja na badanie tarczycy do laboratorium i z synkiem do kontroli do laryngologa, czy ja kiedyś wyjdę od tych lekarzy?, badań. Praktycznie codziennie coś.

Cloud Bardzo ładny fotelik Ja polecam ogólnie tą firmę P. Perego bo M kupił małemu quad-a w zeszłym sezonie i nie ma porównania do tych ze słabszymi silnikami co jedynie wolno jeżdżą po chodniku Mały jeździ nim po wysokiej trawie, piachu w lesie no super
Ale nie wiem czy bym dała tyle za fotelik My dostaliśmy fotelik od moich rodziców bardzo podobny ale za poniżej 300zł i jest wystarczający Ale Twój śliczny.

Zuken śliczne Fajnie tyle od kogoś dostać
Ja teraz to czekam na wyprzedaże No chyba, że pojedyncze rzeczy ubrankowe.
Ale ostatnio byliśmy w Tesco i kupiłam prześliczne skarpeteczki, kurcze ale drogie bo 22zł za chyba 5 par niby, ale były takie ładne, że chciałam kupić też drugie w większym rozmiarze ale to wtedy dać za skarpetki 44zł?

Mako śliczny pokoik, ja niestety nie mam możliwości zrobić tak pojedynczego pokoiku dla maluszka, więc będzie łóżeczko samochodzik zielony/limonka w naszej byłej sypialni i łóżeczko maluszka biało różowe, nic kolorystycznie nie będzie grało A do tego nasza szafa wenge z czerwonym szkłem
Ale chociaż u rodziców robię pokoik

PS. Dajcie znać jak będą w F&F wyprzedaże

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-07, 19:14   #1150
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Wik a Ania będzie spala w nocy jak Teraz spi od 16?

Good nie strasz mnie, ją juz wiekszych piersi nie chce miec

Aga nieee sylwester na białej sali ale jeszcze nie porodowej hehe. Na porodowce to może w nowy rok hihi.

Kamel
Najważniejsze że kazdy będzie miał swój kącik
Na sie super ułożyło, bo mamy 4 pokoje ale to dlatego że tewciowie poszli do domu babci miesiąc po śmierci dziadka.

Torbą spakowana. matko ile tego tam jest
Muszę dokupic tylko żel do higieny intymnej, gatki bawełniane w pepco bo ostatnio kupilam w tesco ale białe haha. wziac od mamy duży ciemny recznik bo ją mam same jasne wrr, wyprac bluzę zamiast szlafroka, kupić wodę i biszkopty i w sumie wsio
Ale pampersy i chusteczki dla Leo chyba wpakuje to reklamówki bo mi za dużo miejsca zajmuja w torbie.i G sobie naszykowal prawie sam co ma wziac do szpitala na wyjscie Leo także teraz czekamy na rozwój wydarzeń

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
Stary 2014-12-07, 20:23   #1151
wik_and_ola
Zadomowienie

Co do biustu, to hmmm... Ja to się zastanawiam na czym moja córcia dorobila się takich faldek, bo cycek już prawie wcale nie mam. Aż się boję co mi zostanie jak przestanę karmić.

Aga, ja widziałam filmik, Hela super się porusza

Kamel, dobrze, że u synusia te wymioty się skończyły.

Ma.ko, Ania obudziła się o 18:15. Na szczęście. O 20 zrobiłam jej kapiel, dostała cyca i do łóżeczka. Sporo się jeszcze kręciła, ale poszłam starszej córce poczytać książkę na dobranoc i jak wróciłam to już spała. Zobaczymy jak będzie w nocy.
Ma.ko, no czekamy Ale jeszcze Jagatka w kolejce

Dziewczyny śpią, ja już wykąpana, mam chwilę dla siebie. Mąż o 22 kończy pracę, chciałam na niego poczekać, ale nie wiem czy dam radę, bo strasznie zmęczona jestem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-07, 20:36   #1152
Kamel
Wtajemniczenie

Mako, Ola

Oglądacie Dlaczego Nie na 1? Zaczęło się.
Idę jeszcze przygotować ubrania dla synka do przedszkola i lekarza bo jutro o 6 muszę wstać.

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2014-12-07, 20:46   #1153
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Wik oby jednak spala ładnie w nocy
Nie mam zamiaru sie wcinac Jagatce w kolejkę hehe ale torbę wolę miec spakowana.

Kamel ją nie oglądam chociaż lubię widziałam juz że 100 razy, ale chyba tylko dirty dancing mogę oglądać bez końca.
A propo dlaczego nie- śnił mi sie dziś zakoscielny nie pytajcie co

Leoś 29.12.2014 

Edytowane przez ma.ko
Czas edycji: 2014-12-07 o 20:55
Stary 2014-12-07, 21:01   #1154
Kamel
Wtajemniczenie

Mako ja też oglądałam
No Ty też już niedługo rodzisz Ale ten czas leci

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2014-12-07, 21:08   #1155
vioris
Zakorzenienie

Hejka dziewczyny wpadłam na chwilę Wam napisać coś ważnego

Dziś o godzinie 18.35 przyszedł na świat Kubuś Jagatki
Waży 3730 i mierzy 53 cm, dostał 10 pkt
Młoda mamusia czuje się świetnie a Kubuś jest prześliczny

Pozdrawiam przy okazji i kibicuję Wam nadal i często podczytuję

Edytowane przez vioris
Czas edycji: 2014-12-07 o 21:31
vioris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-07, 21:09   #1156
manieczka1
Zakorzenienie

Jagatonku!!!! Jeszcze tutaj Ci pogratuluję slońce cieszę sie przeogromnie odpoczywajcie i wracajcie szybko do domku
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-12-07, 21:12   #1157
wik_and_ola
Zadomowienie

Ja już też oglądałam ten film parę razy. Idę spać już, bo mi się oczy same zamykają.

Ma.ko, dzięki, tez mam nadzieję na spokojną noc. Mam nadzieję, że ten sen z Zakościelnym był miły ;-)

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Wow!!! Ale wiadomość No nie spodziewałam się tak szybko. Jagatka, gratulacje!!! Super, że wszystko z Wami ok Odpoczywajcie i cieszcie się sobą w tych pięknych pierwszych chwilach
Stary 2014-12-07, 21:12   #1158
manieczka1
Zakorzenienie

Dziewczyny jestem na biezaco, ale nie mialam kiedy dzis napisac
Dzieki za rady co do masci majerankowej pomoglo

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Mako! Szykuj torbe na porodowke
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-12-07, 21:13   #1159
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość

Młoda mamusia czuje się świetnie

O matko Jagatka GRATULACJE
A nic nie wskazywało chyba, że już

Vioris co u Ciebie?

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-07, 21:28   #1160
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość
O matko Jagatka GRATULACJE
A nic nie wskazywało chyba, że już

Vioris co u Ciebie?
Hej Kochana
U mnie średnio. Jestem w trakcie pierwszego cyklu z CLO, jutro drugi monitoring. Działamy Nie jest łatwo, bo trwa to i trwa, ale nie był owu w ostatnich cyklach a teraz jest pęcherzyk i mam nadzieję, że ładnie rośnie w 11dc miał 13mm.
A jak u Ciebie? Coś mi mignęło, że chorujecie z synkiem? Mam nadzieję, że jest już lepiej
Stary 2014-12-07, 21:42   #1161
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:

Młoda mamusia czuje się świetnie a Kubuś jest prześliczny

Super że wpadlas z taka wiadomością
Jagatka wielkie gratulacje, wracaj szybko do siebie i do domu, będziecie mieli cudowne święta

Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość
Mako ja też oglądałam
No Ty też już niedługo rodzisz Ale ten czas leci
A jednak wlaczylam i oglądam haha.
Nooo

Cytat:
Napisane przez wik_and_ola Pokaż wiadomość
Ma.ko, dzięki, tez mam nadzieję na spokojną noc. Mam nadzieję, że ten sen z Zakościelnym był miły ;-)
Oj tak był miły hihi.
Spokojnej nocki

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Nie strasz mnie. Torbą spakowana, jutro dokupie reszte o której pisałam ale jeszcze niech Leo posiedzi w brzuchu z tydzień chociaż do końca 37 tygodnia
Super że u was lepiej i że masc pomogła.

Cytat:
Hej Kochana
U mnie średnio. Jestem w trakcie pierwszego cyklu z CLO, jutro drugi monitoring. Działamy Nie jest łatwo, bo trwa to i trwa, ale nie był owu w ostatnich cyklach a teraz jest pęcherzyk i mam nadzieję, że ładnie rośnie w 11dc miał 13mm.
A jak u Ciebie? Coś mi mignęło, że chorujecie z synkiem? Mam nadzieję, że jest już lepiej
Kochana mocno Ci kibicuje i 3 mam

Ejjj po wiadomości od Jagatki zaczęłam sie stresowac.
Chyba jeszcze umowie sie prywatbie na wizytę przed wigilia akurat będzie koniec 39 tygodnia. może dotrwam będę wiedziała jaki Leo duży i czy sie nie zaczyna

Leoś 29.12.2014 
Stary 2014-12-07, 21:45   #1162
wik_and_ola
Zadomowienie

Vioris, powodzenia!

Ma.ko, no, już teraz Twoja kolej
Stary 2014-12-07, 21:54   #1163
meire
Zakorzenienie

Jagatka.. Ty wiesz jak sie ciesze, ze takiego cudnego Kubusia urodzilas.. i ze bylas taka dzielna..
Ale jeszcze tutaj pozwol, ze pogratuluje Ci tego slodziaka... calusy dla Was, Kochana..

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

meire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-07, 22:14   #1164
Elfka86
Zakorzenienie

Jagacia !!!!! Gratulacje ogromne!!!!
Stary 2014-12-07, 22:16   #1165
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej Kochana
To powodzenia na monitoringu, niestety czasem trzeba poczekać na to szczęśćie Trzymam kciuki
A My chorujemy prawie non stop od września jak mały poszedł do przedszkola

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość

A jednak wlaczylam i oglądam haha.
Nooo

Ejjj po wiadomości od Jagatki zaczęłam sie stresowac.
Chyba jeszcze umowie sie prywatbie na wizytę przed wigilia akurat będzie koniec 39 tygodnia. może dotrwam będę wiedziała jaki Leo duży i czy sie nie zaczyna

Ja tak oglądałam i co chwilę musiałam wychodzić coś zrobić.

Jak będziesz spokojniejsza to się umów
Ja spakuję torbę pewnie znowu na ostatnią chwilę, muszę się zmobilizować i powoli kompletować bo u mnie zawsze wszystko postawione na głowie

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2014-12-07, 22:42   #1166
Zalamana_girl
Wtajemniczenie

Jagatka ogromne gratulacje kochana :-* oklaski mamusiu

Vioris trzymam kciuki abys w koncu do nas dolaczyla

A moj smyk siedzi w łóżeczku i sie bawi zamiast spac

Edytowane przez Zalamana_girl
Czas edycji: 2014-12-07 o 22:43
Stary 2014-12-07, 22:44   #1167
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Jagatka gratulacje tak myslalam, ze u Ciebie to kwestia dni ale nie chcialam straszyc podejrzeniami

Zalamana oj Alus nocny marek Mela juz dawno spi, sama siebie wykonczyla dzisiaj
Stary 2014-12-07, 22:45   #1168
Zalamana_girl
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny jestem na biezaco, ale nie mialam kiedy dzis napisac
Dzieki za rady co do masci majerankowej pomoglo

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Bardzo sie ciesze,ze moja rada co do masci pomogla :-*

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
Jagatka gratulacje tak myslalam, ze u Ciebie to kwestia dni ale nie chcialam straszyc podejrzeniami

Zalamana oj Alus nocny marek Mela juz dawno spi, sama siebie wykonczyla dzisiaj
Alus normalnie spi o tej porze

Stary 2014-12-07, 22:51   #1169
manieczka1
Zakorzenienie

Kamel wspolczuje tych ciaglych chorobsk...zdrowka zycze
Zalamana polnoc to dobra pora na zabawe a co
Franko spi dzis ogolnie mial super dzien ale ciiiiiicho, nic nie chwale
Zmykam spac
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-12-07, 23:05   #1170
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Kamel wspolczuje tych ciaglych chorobsk...zdrowka zycze
Zalamana polnoc to dobra pora na zabawe a co
Franko spi dzis ogolnie mial super dzien ale ciiiiiicho, nic nie chwale
Zmykam spac

To życzę Wam samych takich spokojnych dni
Ja też idę spać, bo znowu zasnę przy laptopie, u mnie jak zwykle wszyscy śpią już od 21 a ja...
A rano to ja muszę wstać pierwsza i przygotować wszystko, synka ubrać a skubaniec nie chce się ubierać, ucieka i ma z tego zabawę i to przy każdym ubieraniu, jedzeniu, o matko ile ja zdrowia i czasu przy tym tracę

A jutro oprócz tych lekarzy i bad. krwi mam odebrać zamówienie z Empiku

Idę, dobranoc

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości