Odpieluszkowe zapalenie mózgu cz. II - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-25, 12:23   #1141
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken
Dot.: Odpieluszkowe zapalenie mózgu cz. II

Ajah to nie wiedzialam ze tam jest az taki zimny chow. Nigdy nie bylam swoja droga

No ale o chinczykach z dziura w spodniach zamiast pampka tez nie mialam pojecia :P tz jak mu dzisiaj powiedzialam o kupie w sklepie z Agd to mi nie wierzyl :P
zuken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 12:24   #1142
kawa_zmlekiem
damn good coffee

Cytat:
Napisane przez avesome Pokaż wiadomość
Fantazję to Ty masz. Trzeba przyznać
Ja? Nie, nie ja Ja nie przekłułabym niemowlaka.

2015: 70
2016: 67

kawa_zmlekiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 12:25   #1143
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Ridja devojka dlatego ja nie zakladam kusego bikini w panterke bo na plazy jestem po to, zeby wypoczac a nie zeby epatowac swoimi wdziekami, nie opalam sie tez topless wiec nie widze powodu zeby moje dziecko mialo to robic

To ze dzieci nie maja poczucia swojej plci to nic nie zmienia, bardzo szybko zreszta poznaja swoje cialo i odkrywaja seksualnosc. Idac Twoim tokiem rozumowania to dzieci moglyby caly czas w neglizu chodzic, po co im ubrania skoro nie maja swiadomosci tego ze sa nagie?
Przyklad z jedzeniem bardzo slaby.
zuken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 12:28   #1144
ajah
wańka wstańka

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
Ajah to nie wiedzialam ze tam jest az taki zimny chow. Nigdy nie bylam swoja droga

No ale o chinczykach z dziura w spodniach zamiast pampka tez nie mialam pojecia :P tz jak mu dzisiaj powiedzialam o kupie w sklepie z Agd to mi nie wierzyl :P
Ano, zimny chów jesli chodzi o sposób ubierania, o sposób wychowania niekoniecznie

Swoją drogą nadal potrafię z daleka rozpoznac polskie dziecko, tak specyficznie niektóre Polki dzieci ubierają.
Stary 2015-01-25, 12:30   #1145
Lady in Blue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kawa_zmlekiem Pokaż wiadomość
Kolczyk w brwi. Albo w sutku. I doczepione włosy.
A w wieku 15 lat makijaż permanentny
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 12:31   #1146
OYE
Zakorzenienie

Cytat:
Kobieto ale o czym Ty piszesz? Rozerwane ucho? Teraz mają znieczulenia. Do dziecka podchodzą z 2 pistoletami... I tu nie chodzi o ból tylko o huk bo dzieciak może bardziej się tego przestraszyć. Twoja niewiedza w temacie jest powalająca i jakby moje dziecko miało mieć rozerwane uszko to nigdy bym tego nie zrobiła.
Zgadza sie wiekszosc nie ma pojecia czym pisze. Chodz moze w PL tak jest.

W US mozna przebic juz w szpitalu lub u pediatry, kolczyki sa antyalergiczne ze stali. Uszy mozna znieczulic mascia. To nie wiekszy bol niz szczepienie. Osobiscie to nie dla mnie ale robienie z tego takiej afert jak tutaj to glupota. Zreszta wiekszosci co tutaj sie wypowiada nie ma pojecia w temacie.

Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell Pokaż wiadomość
Przebijania pistoletem nie będę tłumaczyć. Ale jak kogoś interesuje to wstawię zdjęcie mojego ucha, gdzie mam dziurkę robioną pistoletem i dwie następne igłą, to mu się odechce kolczykowania pistoletem.
Swoją drogą, teraz latam i kupuję różne ciuszki dla 4 miesięcznego chłopca, i naprawdę, nie ma zbyt dużego wyboru. O ile dla dziewczynek ciuszkow jest mnóstwo, to dla chłopców jak na lekarstwo.

polskie znaki i przecinki mi uciekły. łapać skurczybyki!
jak mialas robienie w jakies rzezni

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
Pistolet to najgorsza metoda przekłuwania uszu, rodzic który obwiesza dziecko przedmiotami mogącymi być niebezpiecznymi jest nieodpowiedzialny. Nie napisze więcej.
Ale z miłością, odpowiedzialnością i rodzicielstwem nie ma to nic wspólnego.
Ze w US lekarze sie nie boja jak to takie nieodpowiedzialne I niebezpieczne.

Cytat:
Napisane przez Farmakopea Pokaż wiadomość
Dorośli maja troche spaczony obraz. Dzieciom z reguły jest cieplej bo a)więcej sie ruszają b)krew znacznie lepiej krąży, serce dziecka pracuje wydajniej.
tak szczegolnie niemowlakom

Cytat:
Wiele dziewczyn powiedziało, że jej mamy lub one same przebiły uszy dziecku. W wieku 3, 4, 5 czy 6. I nie rozumiem dlaczego większym złem jest przebicie rocznemu? Bo te ciut starsze potrafią powiedzieć, że chcą? Słabe. Dzieci w tym wieku dużo chcą Nie oszukujmy się. To żadne usprawiedliwienie
bo w tym wieku juz nie boli, i 6 latki sa tak bardzo swiadome swojego ciala i decyzji

Haters Gonna Hate
OYE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 12:32   #1147
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
Nie mówię, że posiadanie zdjęć gołego wnuka to jakiś masthef, ale nie zabraniałabym babci zrobienia zdjęcia bo akurat wnusio w negliżu.
: O nie wierze w to co czytam. PO CO jakiemukolwiek czlonkowi rodziny zdjecie nagiego dziecka? Moze babunia poleci i pokaze kolezankom "zobaczcie jak mu fifolek zwisa" albo "ale ma psioszke rozowiutka"?
Nie ogarniam tego, serio. Rozumiem, ze jak bedziesz miala 80 lat to mozna bedzie robic ci zdjecia na golasa i rozsylac je, bo przeciez bedziesz malo czaila? Nikt nie powinien posiadac zdjec nagich dzieci, ani swoich ani niczyich innych. Po prostu brak szacunku dla dziecka jako czlowieka. Ciekawe czy bys sie cieszyla jakby twoje dxiecko zrobilo ci zdjecie w kapieli i wyslalo do znajomych.

201803111829 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-25, 12:33   #1148
OYE
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sein Ulin Pokaż wiadomość
Przebijanie kolczyków pistoletem jest skrajnie nieodpowiedzialne przede wszystkim z tego względu, że można przy okazji złapać np. WZW czy HIV. Czy mamy które prowadzą swoje małe dzieci do kosmetyczek pomyślały o tej kwestii?

O różnych innych negatywach przebijania pistoletem https://www.youtube.com/watch?v=uDK49SrctTU

a nastolatka czy dorosly juz nie moze sie zarazic

Haters Gonna Hate
OYE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 12:35   #1149
kawa_zmlekiem
damn good coffee

Cytat:
Napisane przez OYE Pokaż wiadomość
Nastolatka czy dorosły człowiek podejmuje decyzję świadomie i samodzielnie, licząc się z ryzykiem. Nie robi tego za nie rodzic-<brzydkie słowo>.

Stary 2015-01-25, 12:38   #1150
201705121341
Konto usunięte

Cytat:
Ja też mam problem z Twoimi postami. Jechać matki bo laleczki robią z dzieci a sama wykolczykowana z małą różnicą bo ona prosiłaś 2 lata

ale tutaj rozmawia się o zachowaniu matek. 6 latek może o duuużo prosić

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Pudło. Z fusów wróżyłaś?
Ja wykolczykowana? Widzisz w ogóle różnicę między nieświadomym człowiekiem w wieku 14 miesięcy a 8 letnim dzieckiem które już umie pisać, liczyć i rozumie że przebicie uszu boli i dziurki są na zawsze?

A kolczyków nie noszę. Bo się okazało że mam uczulenie. Uszy bardzo długo się goiły, ciągle sączyła się krew i ropa, stwierdziłam że to bez sensu i kolczyków nie noszę. Dlatego nie rozumiem takich ludzi jak ty, czy ty w ogóle nie myślałaś o konsekwencjach? A jakby takiemu maluchowi się zrobił stan zapalny bo mamusia chciała kolczyki? W ogóle cię to nie rusza?

I tak, rozmawiamy o zachowaniu matek. Bo jak ktoś jest poważny i jego dziecko prosi o milion rzeczy w tym o kolczyki to z nim rozmawia i tłumaczy że to może boleć, że te dziurki w uszach są na całe życie itd. I to rodzic bo jest DOROSŁY powinien zadecydować. I moja mama zdecydowała że mam pstro w głowie i poczekała z kolczykami kilka lat, bo prosiłam o nie między kolejną lalką i misiem kompletnie nie rozumiejąc jakie mogą być konsekwencje.

Tak ciągle powtarzasz że małe dziecko prosi o dużo rzeczy. Twoje o nic nie prosiło i nie wiesz czy za parę lat nie powie "mama po co mi te dziury w uszach, nie podobają mi się, dlaczego mnie nie zapytalas?".

Wysłane z telefonu, jem ogórki i literki

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Jeszcze Oye tu brakowało Porównywać szczepienie z kolczykami... Panie daj mi siłę

201705121341 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 12:40   #1151
avesome
Raczkowanie

Cytat:

W US mozna przebic juz w szpitalu lub u pediatry, kolczyki sa antyalergiczne ze stali. Uszy mozna znieczulic mascia. To nie wiekszy bol niz szczepienie. Osobiscie to nie dla mnie ale robienie z tego takiej afert jak tutaj to glupota. Zreszta wiekszosci co tutaj sie wypowiada nie ma pojecia w temacie.

bo w tym wieku juz nie boli, i 6 latki sa tak bardzo swiadome swojego ciala i decyzji

Zaznaczone na czarno
avesome jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-25, 12:42   #1152
201609102148
Konto usunięte

Japrdl jeszcze oye tu brakowało do tego cyrku.

Proponuje rozumnym ludziom ewakuować sie z tego wątku, dopóki są tu te dwie ksiezne, które chyba faktycznie podzielily sie punktami IQ z dziećmi. Na pól.

Spadam, bo ileż można pisać to samo: "kolczyk u małego dziecka jest niebezpieczny, maluch może sobie rozerwać ucho"- " aaale jakto pszeciesz marzenka urzyla superduper pistoletu nic się nie rozrywa hehehehehejeh i teras moja mala ksienszniczka jest taka cudna."

Jeszcze cudniejsza będzie Franczeska czy ta inna Victoria Elisabeth bez kawałka ucha

Niektórzy serio nie umiom zrozumieć słowa pisanego. Kalectwo intelektualne.
201609102148 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 12:42   #1153
201604130936
Konto usunięte

Cytat:

Ze cos jest praktykowane w US nie znaczy ze jest to ok. Plus mowa o przebijaniu pistoletem. U pediatry na pewno robia to igla. Widzisz roznice?

Edytowane przez 201604130936
Czas edycji: 2015-01-25 o 12:43
201604130936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 12:44   #1154
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Cytat:

1. W US mozna przebic juz w szpitalu lub u pediatry, kolczyki sa antyalergiczne ze stali. Uszy mozna znieczulic mascia.
2. To nie wiekszy bol niz szczepienie.

3.jak mialas robienie w jakies rzezni

1. Kolczyki "antyalergiczne" nie są antyalergiczne. Stal chirurgiczna zawiera domieszkę niklu, więc jak najbardziej mogą uczulać. Nie uczula tytan i bioplast, a tym nie przebijają u kosmetyczki.
Plus pistolet ROZRYWA ucho.
NIE da się go wysterylizować, a jedynie spryskać spirytusem, więc tym samym pistoletem miało przebijane uszy kilkaset osób.
2. Rozumiem, ze mialas przebijane a raczej rozrywane uszy skoro wiesz jak to boli.
3. Miałam robione pistoletem u kosmetyczki,a nie w rzeźni. I naprawdę, jest duża różnica. Dziurki od pistoletu są duże, widoczne, długo się goiły, ropiały. Po przebijaniu igłą nie działo się nic.

Stary 2015-01-25, 12:44   #1155
Lady in Blue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez harleyka Pokaż wiadomość
Ze cos jest praktykowane w US nie znaczy ze jest to ok. Plus mowa o przebijaniu pistoletem. U pediatry na pewno robia to igla. Widzisz roznice?
No bo w Hameryce jest wszystko lepsze niż w cebulastej Polszy
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 12:47   #1156
kawa_zmlekiem
damn good coffee

Mi problemy po przekłuciu zaczęły się dopiero po roku od przekłucia. Puchnięcie, ropa, krew, czasem nie mogłam ucha oderwać od poduszki. Raz ucho tak spuchło, że wciągnęło kolczyk do środka Ja byłam już wtedy prawie dorosła - moja decyzja. Ale dziecko?

Stary 2015-01-25, 12:49   #1157
Sein Ulin
Rozeznanie

Cytat:
Sein Ulin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 12:51   #1158
201705121341
Konto usunięte

Cytat:
Mi problemy po przekłuciu zaczęły się dopiero po roku od przekłucia. Puchnięcie, ropa, krew, czasem nie mogłam ucha oderwać od poduszki. Raz ucho tak spuchło, że wciągnęło kolczyk do środka Ja byłam już wtedy prawie dorosła - moja decyzja. Ale dziecko?
No boże nie znasz się, to boli tak jak szczepienie czyli nic a w ogóle to w juesej zaraz po urodzeniu pediatra przebija uszy i się nie znasz boś z zacofanej Polski Polaku cebulaku

Stary 2015-01-25, 12:52   #1159
ajah
wańka wstańka

Jak podane jest znieczulenie, to boli mniej niż przy szczepieniu (oczywiście mówię o samym kłuciu, a nie konsekwencjach)

Edytowane przez ajah
Czas edycji: 2015-01-25 o 12:53
ajah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 12:55   #1160
ridja devojka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
Ridja devojka dlatego ja nie zakladam kusego bikini w panterke bo na plazy jestem po to, zeby wypoczac a nie zeby epatowac swoimi wdziekami, nie opalam sie tez topless wiec nie widze powodu zeby moje dziecko mialo to robic

To ze dzieci nie maja poczucia swojej plci to nic nie zmienia, bardzo szybko zreszta poznaja swoje cialo i odkrywaja seksualnosc. Idac Twoim tokiem rozumowania to dzieci moglyby caly czas w neglizu chodzic, po co im ubrania skoro nie maja swiadomosci tego ze sa nagie?
Przyklad z jedzeniem bardzo slaby.
Cytat:
: O nie wierze w to co czytam. PO CO jakiemukolwiek czlonkowi rodziny zdjecie nagiego dziecka? Moze babunia poleci i pokaze kolezankom "zobaczcie jak mu fifolek zwisa" albo "ale ma psioszke rozowiutka"?
Nie ogarniam tego, serio. Rozumiem, ze jak bedziesz miala 80 lat to mozna bedzie robic ci zdjecia na golasa i rozsylac je, bo przeciez bedziesz malo czaila? Nikt nie powinien posiadac zdjec nagich dzieci, ani swoich ani niczyich innych. Po prostu brak szacunku dla dziecka jako czlowieka. Ciekawe czy bys sie cieszyla jakby twoje dxiecko zrobilo ci zdjecie w kapieli i wyslalo do znajomych.
A założyłaś kiedykolwiek mini? Czy kobiety, które je noszą są nieodpowiedzialne, bo na świecie tyle zboczeńców?
Ja na dziecko totalnie nie patrzę jak na dorosłego. Nagość u dziecka jest dla mnie naturalna, i nie ma dla mnie różnicy, czy mama swoje dziecko widzi nago, czy robi mu zdjęcia, jak te jest nagie. Nie mówię oczywiście o jakimś parciu na takie fotki, ale dzieci są fotografowane w różnych momentach życia, a dość często są niekompletnie ubrane. Moim zdaniem porównywanie tego do starszego człowieka, który jest nieświadomy, jest kiepskie. Ja mam kilka zdjęć ze swojego dzieciństwa, na których jestem goła, większość moich znajomych takie ma. Nasi rodzice widocznie nie widzieli w tym nic zdrożnego. Nadchodzi taki wiek, kiedy dziecko samo zaczyna czuć wstyd i to trzeba bezwzględnie uszanować.

I tak, moim zdaniem dzieci mogłyby być cały czas w negliżu, dopóki nie jest im zimno i nie ma ryzyka, że narobią na dywan serio, dla mnie jedynym powodem by nakładać niemowlakowi ciuchy są kwestie praktyczne.
Stary 2015-01-25, 12:58   #1161
avesome
Raczkowanie

Cytat:
Nastolatka czy dorosły człowiek podejmuje decyzję świadomie i samodzielnie, licząc się z ryzykiem. Nie robi tego za nie rodzic-<brzydkie słowo>.
Ale tu mowa o dzieciach. Już widzę rozmowe z 5, 6 latkiem.
"To jak jesteś zdecydowana?, możesz zarazić się hiv"

"No to lecimy przebijać uszka, jestes już duża i podejmujesz decyzję sama za siebie"

Skoro to jest zło wiek dziecka nie jest usprawiedliwieniem dla żadnej mamuski.

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Cytat:
Napisane przez ajah Pokaż wiadomość
Jak podane jest znieczulenie, to boli mniej niż przy szczepieniu (oczywiście mówię o samym kłuciu, a nie konsekwencjach)
Zgadza się.
avesome jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 12:59   #1162
201604181004
Konto usunięte

robie zaklady: ile razy słowo US pojawi sie w postach OYE na tej stronie

osobiscie mysle ze dobije do 15
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 13:02   #1163
ajah
wańka wstańka

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
A założyłaś kiedykolwiek mini? Czy kobiety, które je noszą są nieodpowiedzialne, bo na świecie tyle zboczeńców?
Ja na dziecko totalnie nie patrzę jak na dorosłego. Nagość u dziecka jest dla mnie naturalna, i nie ma dla mnie różnicy, czy mama swoje dziecko widzi nago, czy robi mu zdjęcia, jak te jest nagie. Nie mówię oczywiście o jakimś parciu na takie fotki, ale dzieci są fotografowane w różnych momentach życia, a dość często są niekompletnie ubrane. Moim zdaniem porównywanie tego do starszego człowieka, który jest nieświadomy, jest kiepskie. Ja mam kilka zdjęć ze swojego dzieciństwa, na których jestem goła, większość moich znajomych takie ma. Nasi rodzice widocznie nie widzieli w tym nic zdrożnego. Nadchodzi taki wiek, kiedy dziecko samo zaczyna czuć wstyd i to trzeba bezwzględnie uszanować.

I tak, moim zdaniem dzieci mogłyby być cały czas w negliżu, dopóki nie jest im zimno i nie ma ryzyka, że narobią na dywan serio, dla mnie jedynym powodem by nakładać niemowlakowi ciuchy są kwestie praktyczne.
Trochę nieadekwatna analogia.
Pewne obrazy są tylko dosępne osobom najbliższym, nie trzeba ich uwieczniać, bo po co?

Zdjecia nagich dzieci i zagrożenia z tym związane to nie są fantaje a kwestie rzeczywistości, w której żyjemy.
Stary 2015-01-25, 13:04   #1164
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Pewnie, nagosc jest naturalna wiec wszyscy chodzmy nago. Ubierajmy sie tylko jak zimno bedzie.

Stary 2015-01-25, 13:08   #1165
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez Lady in Blue Pokaż wiadomość
No bo w Hameryce jest wszystko lepsze niż w cebulastej Polszy
Bo w Hameryce umią przebijać, u nas nie

Wszyscy dyskutują o bolu, a tu chodzi bardziej o ryzyko wyrwania sobie takiego kolczyka z ucha.

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby

Edytowane przez winter76
Czas edycji: 2015-01-25 o 13:09
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 13:14   #1166
201705121341
Konto usunięte

Cytat:
Ale tu mowa o dzieciach. Już widzę rozmowe z 5, 6 latkiem.
"To jak jesteś zdecydowana?, możesz zarazić się hiv"

"No to lecimy przebijać uszka, jestes już duża i podejmujesz decyzję sama za siebie"

Skoro to jest zło wiek dziecka nie jest usprawiedliwieniem dla żadnej mamuski.

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Zgadza się.
Czyli przyznajesz że dziecko jest głupie i takie decyzje jak niepotrzebne mu kolczyki trzeba podejmować za niego?

Mnie to wygląda trochę tak jakbyś się bała że jak twoja córka dorośnie to nie będzie chciała kolczyków więc lepiej było podjąć za nią tę decyzję i przebijać jak mała nie wiedziała w ogóle o co chodzi

Edytowane przez 201705121341
Czas edycji: 2015-01-25 o 13:15
Stary 2015-01-25, 13:22   #1167
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Odnosnie ozm. Czytam forum slubne, i laska pisze "biore slub z moim tz, ojcem moich dzieci". Serio, konieczne bylo wspominanie o dzieciach w pytaniu "co zamiast welonu?" ?

Stary 2015-01-25, 13:26   #1168
201705121341
Konto usunięte

Cytat:
Odnosnie ozm. Czytam forum slubne, i laska pisze "biore slub z moim tz, ojcem moich dzieci". Serio, konieczne bylo wspominanie o dzieciach w pytaniu "co zamiast welonu?" ?

Odnośnie OZM to śmiałam się dwa dni z laski która spamowała na Wizażu linkiem do swojego bloga - "Blog żony, matki i pani budującego się domu" XDDDDDD i na wątku o terminacji ciąży dowaliła tekstem "chcecie się dowiedzieć jak przebiegł mój poród? Zapraszam na *adres* "

Ale skisłam jak zobaczyłam to "pani budującego się domu". Domu jeszcze nie ma, ale się buduje, buduje się i ja jestem panią domu

Stary 2015-01-25, 13:29   #1169
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez whiteglove Pokaż wiadomość
Odnośnie OZM to śmiałam się dwa dni z laski która spamowała na Wizażu linkiem do swojego bloga - "Blog żony, matki i pani budującego się domu" XDDDDDD i na wątku o terminacji ciąży dowaliła tekstem "chcecie się dowiedzieć jak przebiegł mój poród? Zapraszam na *adres* "

Ale skisłam jak zobaczyłam to "pani budującego się domu". Domu jeszcze nie ma, ale się buduje, buduje się i ja jestem panią domu

Niestety z racji przeżyć jestem na tym wątku i jak to zobaczyłam, to szczęka mi opadła i nie mogłam wyjść z szoku przez dwie godziny.
Stary 2015-01-25, 13:30   #1170
201604181004
Konto usunięte

co to za wizazanka? prosze o info
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości