|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI
Hej kochane... U mnie haja na chacie... Wgl mam dość ojca i rozchodzi się głównie o kolesia..Jutro opiszę co i jak bo już nie mam sił na ta poje.bana rodzinę i chore relacje...
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI
Wczoraj miałam kłótnie jak nigdy;/ no to od początku. Siedziałam z dziewczynami bo z Opola wróciły jakoś od 22 wszystko spoko fajnie itp itd. No i koło 24 przyszedł kelner
Wszystko spoko aż dziewczyny stwierdziły że idą i został tylko on. Siedzimy, gadamy a mi moja mama wydzwania z drugiego pokoju;/ W końcu on się aż głupio czuł to też poszedł i ledwo drzwi za nim zamknęłam to mój ojciec w ryk... Że co ja sobie wyobrażam, że co to ma być, że on siedzi itp. że on go nie zna i sobie nie życzy..że się nie szanuje.. ja ryczę i w końcu się wkurzylam i mu mówie żeby się nad sobą zastanowił bo ciągle ze mnie drwi bym sobie kogoś znalazła, gada że jestem lesba a jak tylko do mnie ktokolwiek przyjdzie to wielkie ale, foch i darcie ryja... i nie pogadasz bo on dalej swoje. A jakby dziewczyny z nami do tej godziny siedziały to by żadnego problemu nie miał. A najlepsze bo moja mama przyszła pograć i siedziała na kompie a my sobie normalnie rozmawialiśmy przy niej. A dzisiaj się zachowuje jakby nic się nie stało.Jedyny plus, wczoraj nie zjadłam żadnego ciasta, sałatki z majonezem ani nawet chipsów no i dziś na wadzę powitało mnie 66 kg
|
#1143 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba wyczerpałam limit kalorii na ten miesiąc.
|
|
|
|
#1144 | |||||
|
Zadomowienie
|
Witam, jak tam Panienki w LAny Poniedziałek
My jeszcze suche, bo tz w pracy, lae juz szykuję z córką arsenał jajeczek z wodą na jego powrót. Znając życie, dla mnie ta zabawa zakończy się kąpielą w wannie i zimnym prysznicem ![]() Cytat:
współczuję teściowej moja tego prosto w oczy nigdy mi nie powiedziała, ale za to, co chwilę dorzuca swoje trzy grosze... że ona na moim miejscu to by tego nie jadła... że kolację to mogą jeść jedynie osoby, które nie mają problemów z odkładającym się tłuszczykiem itp.MArtolina a film naprawdę fajny, jak dla mnie to trochę przesadzone te wszystkie cuda i efekty, które oni wyrabiają, ale super sie ogląda. No i końcówka taka wzruszająca, zmieniona specjalnie dla Paula... film również zadedykowany Jemu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ok, załatwione, będę trzymać Cytat:
Cytat:
mówisz, że wyglądasz za☠☠☠iście? czyżby miłość ![]()
|
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
Witamy z dżabą.
Zaraz spadamy do teściowej. Ashya no rzeczywiście jak Pawlak |
|
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
Hahahaha Pawlak
nieważne co to by był za koleś ważne że koleś;/ on się zatrzymał chyba w latach 70tych i według niego to powinnam iść z nim w południe na pół godziny najlepiej w jego towarzystwie;p albo ze powinien jak przyszedł siąść i z nim pogadać... Jakby to jeszcze coś poważnego było a nie 2 czy 3 spotkanie. Aż głupio to wygląda
|
#1147 |
|
Zakorzenienie
|
A wiesz, moi rodzice też chyba tacy są. Ja tam nikogo do siebie nie zapraszam właśnie z tego względu.
|
|
|
|
#1148 | ||
|
Zakorzenienie
|
hello...u mnie nie było tradycji- nic, stary siedzi z głową w kompie, nawet nie zauważyl, że wstałam dopóki kawy sobie nie zaczęłam robić, a jego nie spytałam czy chce...eh...święta- nienawidzę!
Zawsze się ludzie kłócą. Zawsze...u mnie w domu rodzinnym to było wręcz oczywiste, że będzie awanti a potem "cudowne" dzielenie opłatkiem czy jajeczkiem ![]() Wiem, że już po świętach prawie...ale życzę Wam jak najmniej dodatkowych kg poświątecznych. Cytat:
Jedyna rada to nie zapraszać, a docinki o twoim lesbijstwie ucinać "tak jestem lesbą, przecież nie chcesz widzeć żadnych facetów w tym domu" i tyle...nic nie poradzisz niestety ja to pewnie nawet za ten kwartał Cytat:
|
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
Ah te święta tak zbliżają ludzi
więc wychodzi na to, że będę żyć jak zakonnica ) jakbym ja wychodziła to zaś by było, że dom jak hotel traktuje więc chyba nie da się znaleźć nawet złotego środka![]() Za to teraz siedzę i myślę co by tu zjeść
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
o mamo skasowało mi takiego dlugiego posta
to w skrócie...Ashya twoj ojciec nie moze sie pogodzic, ze jesteś dorosła. Pora mu to uświadomić. Wytłumacz na spokojnie, że cudów nie ma i jak masz kogoś poznac to musisz mieć jakś swobode w tym wzgledzie i to juz nie te czasy, gdy chlopak szedl do ojca panny zapewnic o uczciwych zamiarach. Z tym o nieszanowaniu sie to moim zdaniem gruby kaliber Ja też nocując u J. musiałam mówić, że spię u koleżanki. Po co to? Nie wiem. Teraz jako matka serio wolałabym mieć sprawe na oku w swoim domu niż zmuszac zieciaka do spotkań gdzies "po krzakach". Z reszta wiem, ze u was to taki pierwszy etap, ze nawet krzaki niepotrzebne Oj przewrazliwiony ten twoj tata. Eh życzę wam, by jedzenie szybko zniknęło. Rozdawajcie gosciom na odchodnym. Ja już tylko dziś żurek i po świętach. Nie mam nawet smaka. a ciężkie to wielkanocne żarcie. Byłam pobiegać i szkoda mi sie teraz objeść. Założyłam na fb wydarzenie. Gdyby któras chciala dołączyc a zapomniałam zaprosić to zapraszam ![]() Ej słyszałyscie o zakwasach od wymiotów? J. umiera. Juz nie przez bol zołądka czy mdłosci. Mówi, ze ma takie zakwasy w klatce piersiowej i karku. Faktycnie chodzi jak paralityk
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem że mięśnie bolą np od kaszlu
bo akurat te mięśnie nie są na codzień aż tak używane i taki kaszel to dla nich duży wysiłek może z wymiotami jest tak samo
|
#1152 |
|
Zadomowienie
|
A ja wymęczona dziś jestem. U nas jest tak piękna pogoda, że aż żal w domu siedzieć. Przez cały dzien było w słońcu 30 stopni
|
#1153 |
|
Rozeznanie
|
tamlin dżaba czyli nowa nazwa Kropa? Z praca Tz nic niewiadomo, dopiero jutro sie dowie jak pojedzie ale ma robote tylko na 2dni, bo to jakies poprawki. Gorzej, ze drugim miejscu jest pracy na 2tyg i wiekszosc osob juz dzis wieczorem miala wyjechac
![]() ashya wspolczuje porabanej sytuacji tez nic takiego nie tknelam, a nawet nie jadlam chleba, ziemniakow, makraonow etc w niedziele. Dzisiaj jedynie do sniadania 2kromki chleba, a tak dalej bez ciasta, slodkiego, majonezu, smietany i innych tuczacych rzeczy. marta ja nigdy nie musialam klamac nawet jak chodzilam spac do kolegow. Mowilam umowilam sie z X czy Y wroce pozno/nie wroce/nie wiem czy wroce ja sie rano zwazylam po kawie i bez wizyty w WC to mialam -100g Dzis zjadlam - 2kromki chleba, szynke wlasny wybor, 2jajka w jogurcie, cwikle z chrzanem, 2pomidory -mieso z udek uduszone z boczniakami -2jajka na twardo, ogorki z jogurtem -z napoi jedna kawe z mlekiem, szkl soku pomarnczowego, butelke wlasnej wody smakowej z roznych owocow ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- hagie na wsi jest taki zwyczaj, ze w lany poniedzialek zbiera sie znajomych, kazdy zabiera cos z domu do jedzenia i procenty ewentualnie kocyk i idzie sie do lasu robic ognisko. Dla nich lany poniedzialek i taka impreza to rozpoczecie sezonu grillowego
|
|
|
|
#1154 |
|
Zakorzenienie
|
Bakus dżaba to mój wielki brzuch
Marta i jak się biegało po takiej przerwie? Masakra u mnie, byliśmy u teściowej, później u siostry i jej faceta. Pękam w szwach. No ale z dżabunią dla odmiany witamy nie z piwem a wódeczką, aktualnie bimberkiem
|
|
|
|
#1155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jeszcze dzisiaj witam z piwem
|
|
#1156 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj witałam z białkiem
Kac po wczoraj mi starczy
|
#1157 |
|
Rozeznanie
|
hehe a ja witam z winem polslodkim
Mezus juz spi, bo kolo 5 wstaje, a ze nie moge spac jakos jeszcze wiec sobie poszlam na dol i przypomnialam o polowi butelce winka
|
|
|
|
#1158 |
|
Raczkowanie
|
ooo wątek się alkoholizuje przy święcie
a również - syropek przeciwkaszlowym 3 dzień szczekam jak pies! Aysha, masakra z tym twoim tatą, też bym była na Twoim miejscu wściekła ... to co laski, ogarniamy pupy po świętach i wracamy na dobre tory ? ja się mobilizuję i do czerwca będę aniołem diety ![]() ![]() wysyłam buziaki na dobry tydzień
“Always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, Sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about.” jeśli nic się nie zmieni - to nic się nie zmieni
|
|
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja bym chciqla zeby do jedzenia mnie tak ciagnelo jak do alkoholu...bylabym laska
![]() Tamin drugie bieganie i drugie ![]() Jutro smocze. Ma byc silownia z racji ze jeszcze na wode nie schodzili tzn. Widzialam ich ktorejs niedzieli ale podobno to bylo dla chetnych. Oczywiscie modze jak to ja ktore spodnie ktora bluzka. Czy t-shitt czy bokserka i takie tam. Wstydze sie. Nikogo nie znam. Prawie nikogo jak byloby super z kims tak znajomym pojsc sie zapisac.
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
Marta trzymam kciuki za jutro
podziwiam ze sie zdecydowałas, ja wody sie boje strasznie
|
#1161 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam się z pracy...w końcu kompa swojego wzięłam do roboty na noc
![]() Cytat:
![]() Cytat:
u nas zimno...wietrzno, wczoraj śnieg z deszczem i gradem na zmianę...no cudna wiosna po prostu ![]() Cytat:
Cytat:
Powodzenia jutro
|
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() kto już na nogach? tamlin dżaba się zmniejsza? La'Mbria i jak sie biega/-ło? Chyba właśnie jesteś w trakcie ![]() mnie sie pochrzaniło i zaczęłam od 2'bieg/4'marsz a w rozpisce jest 2' bieg/5'marsz. coś mi sie właśnie nie zgadzało ![]() zaraz ruszam na bitwe do lidla. musze kupić jakąs koszulkę. tylko masakra jaki teraz brzydkie będą ![]() makijażu nie zamierzam. nie będę z siebie robić miss siłowni ale chcę zwalczać demony ---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ---------- http://www.bieganie.pl/?show=1&cat=13&id=1791 znalazłam ciekawy artykuł o baaardzo wolnym bieganiu "szuraniu". potwierdzam to swietny sposob na budowanie kondycji. pamietam, ze od tego zaczał sie kiedys moj progres. byłam na kilka dni u rodziców i wiecorami biegałam z koleżanką tzn.ona szybko szła, bo nie mogła/nie chciała sprobowac. a że ja chciałam biec to biegłam w ślimaczym tempie tak, by ona nadążałam z marszem i wiecie, ze nie obejrzałam sie jak mineło chyba 30 minut ciaglego takiego truchtu? potem wróciłam do domu i przebiegłam pierwszy raz 10km, w tempie niewiele szybszym ale jednak ![]() tak więc może jeśli komuś ciężko biec poszura sobie ![]() na pewno łatwiej ustabilizowac w ten sposob oddech i przyzywczajac organizm do dłuższego wysiłku. marszobiegi stanowia jednak jakas przeplatankę b.wysokiego tętna i niższego. niewprawionych może od tego np. rozboleć głowa.
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
Dżaba na swoim miejscu, rozpycha się strasznie.
Matko laski ja pijana jestem ciągle. Jak szybko wytrzeźwieć????? |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1164 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie dopiero puściło, myślałam, że wczoraj umrę, to była chyba jakaś chrzczona wódka.
Jak żyć? Na wadze pewnie plus dziesięć kilo. Edytowane przez patisia123 Czas edycji: 2015-04-07 o 10:49 |
|
|
|
#1165 |
|
Zakorzenienie
|
Tamlin zimny prysznic, rosół, jajecznica na maśle, albo coś słodkiego
no i ziolka (toksyny wyplukaja, najlepiej moczopedne) to do moja spr sposoby
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
Ashya ten prysznic, rosól i jajecznicę tak trochę ciężko w pracy ogarnąć
![]() No ale jest coraz lepiej. Zaczynam myśleć. No i znów jestem sama, Krop właśnie rusza do Sarbinowa. Ale do piątku ma wrócić. |
|
|
|
#1167 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Od kawy przestaje sie wymiotowac. A takze duzo wody i mozesz sobie walna izotonika jakiegos ze wzgledu na mienaraly Co tam u was na sniadanie? U mnie byla podpiekana wedlina na taflonie, kawa z mlekiem jakos nic wiecej mi sie nie chcialo. A moje dziecko zazyczylo sobie zupe ogorkowa, ktora wczoraj robilam wieczorem zeby Maz rano mial cos cieplego do zjedzenia. Bardzo lubi przed praca zupe sobie odgrzac albo resztki obiadu. wiec nic sie nie marnuje w domu. Oczywiscie kanapki do pracy mial z boczku i schabu pieczonego wspolnymi silami u mamy. ![]() Jakie macie pomysly na resztki poswiateczne? Od mamy dostalismy ugotowane ziemniaki w calosci i kurczaka z boczniakami wiec mysle, by troche ziemniakow dac do kurnika, a reszte na talarki grube i podpiec. hmmmmm Maz bylby zachwycony gdyby przerobic na kopytka ale nie bardzo chce mi sie tyle brudzic i sprzatac. Jeszcze pomysle nad tym. |
|
|
|
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
Ja większość żarcia spakowałam Kropowi w delegację
|
|
|
|
#1169 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł kochane
Mówiłam już dziś, że zwoje mi sie przegrzewaja? ta praca doprowadzi mnie do jakiegoś ... jak to sie mowi w amerykańskich filmach... załamania nerwowego. siedze czerwona jak burak i dosłownie czacha dymi. flaki mi się trzęsą, ręce pomału też.poszłabym pobiegac serio. fajnie jakos . widac przyszedł mój czas. szczegolnie, ze biegam z muzyką glosna i bardzo rytmiczną. można sie wyżyć i nie myślec...a tego mi bardzo potrzeba.ja resztek praktycznie nie mam, poza sernikiem, ktory nie wiedziec czemu, podszedł wodą. wyrzucę go dziś.
|
#1170 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie wszystko zostali praktycznie
sałatka, ciasta itp. Niby jedno ciasto mi wyszło bardziej dietetyczne bo w przepisie zamiast 1,5 szklanki cukru, przeczytałam 0,5 ale nawet go jeszcze nie próbowałam ![]() Marta nawet nie wiesz jak ja bym chciała w pokoju mieć powieszony worek bokserski albo w piwnicy zrobić taki pokój idę wale z całych sił i całej złości się pozbyć. To moje marzenie
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:19.

Wszystko spoko aż dziewczyny stwierdziły że idą i został tylko on. Siedzimy, gadamy a mi moja mama wydzwania z drugiego pokoju;/ W końcu on się aż głupio czuł to też poszedł i ledwo drzwi za nim zamknęłam to mój ojciec w ryk... Że co ja sobie wyobrażam, że co to ma być, że on siedzi itp. że on go nie zna i sobie nie życzy..że się nie szanuje.. ja ryczę i w końcu się wkurzylam i mu mówie żeby się nad sobą zastanowił bo ciągle ze mnie drwi bym sobie kogoś znalazła, gada że jestem lesba a jak tylko do mnie ktokolwiek przyjdzie to wielkie ale, foch i darcie ryja... i nie pogadasz bo on dalej swoje. A jakby dziewczyny z nami do tej godziny siedziały to by żadnego problemu nie miał. A najlepsze bo moja mama przyszła pograć i siedziała na kompie a my sobie normalnie rozmawialiśmy przy niej. A dzisiaj się zachowuje jakby nic się nie stało.
My jeszcze suche, bo tz w pracy, lae juz szykuję z córką arsenał jajeczek z wodą na jego powrót. Znając życie, dla mnie ta zabawa zakończy się kąpielą w wannie i zimnym prysznicem 

moja tego prosto w oczy nigdy mi nie powiedziała, ale za to, co chwilę dorzuca swoje trzy grosze... że ona na moim miejscu to by tego nie jadła... że kolację to mogą jeść jedynie osoby, które nie mają problemów z odkładającym się tłuszczykiem itp.

Oj przewrazliwiony ten twoj tata.
ale chcę zwalczać demony