DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Ginekologia

Notka

Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-28, 20:07   #1141
kicius007
Przyczajenie

Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

Jesli chodzi o Kraków to polecam dr. Urszule Sędzimir,przyjmuje ona prywatnie na ul.Sarego 12/10 od 16-18 ale czasami jest juz od 15-ej w pon i pt a jesli jest duzo pacjetek to nikogo nie odprawi z kwitkiem i przyjmuje do ostatniej osoby gdy mieszkanie i gabinet ma w tym samym miejscu .Super kobieta podchodzi do kazdego z pelnym profesionalizmem.Kazdemu poswieci tyle czasu ile trzeba.Sama do niej chodze i jestem zadowolona w 100000000000000% ...Ten wybor byl strzalem w 10...Dla chetnych moge podac jej nr tel kom
kicius007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-29, 10:04   #1142
ciemnanoc
BAN stały

Dziweczyny tworzą ranking najlepszych ginekologów

– Moja pierwsza wizyta u ginekologa była koszmarem. Zostałam skrzyczana, że przyszłam tylko po środki antykoncepcyjne....

Z powodu takich historii, która przydarzyła się też i mi, dziewczyny postanowiły stworzyć ranking najlepszych ginekologów.

Artykuł o tej inicjatywie na ŻW Online: http://www.zw.com.pl/zw2/index.jsp?p...0514&page=text
ciemnanoc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-29, 10:35   #1143
nariatka
Raczkowanie

Dot.: Dziweczyny tworzą ranking najlepszych ginekologów

juz byl podobny watek

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...pszy+ginekolog

nariatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-29, 19:34   #1144
tancerka212
Zakorzenienie

hej wybieram się na pierwszą wizyte do ginekologa czy ktoś mógłby mi powiedzieć gdzie najlepiej się wybrać w lublinie??? z racji tego ze to mój pierwszy raz zależy mi na tym aby była to kobieta... nie mam żadnych problemów więc szukam po prostu miłej delikatnej osoby która wykona to pierwsze badanie tak abym potem nie miała urazu wykonywac go regularnie... chyba wolę też prywatnie pójść na wizytę i być porządnie zbadana więc proszę też o ceny takich prywatnych wizyt! z góry dziękuję!
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-29, 19:50   #1145
anitka12345
BAN stały

tancerka212
ja bym Ci odradzała iść do kobiety bo wiem jakie one umią być nie przyjemne,ja byłam u kobiety ale to jeszcze jak byłam dziewicą,nie jestem juz dziewicą i chciałabym iśc do faceta ale nie mam pojęcia jaki jest odpowiedni w Bydgoszczy?
anitka12345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-29, 19:53   #1146
tancerka212
Zakorzenienie

moze kiedys pojde do faceta ale narazie na pierwszej wizycie w gre wchodzi tylko kobieta bo inaczej wcale nie pojde tak sie bede stresowac... dlatego jeszcze raz ponawiam pytanie: szukam miłej pani ginekolog w lublinie
Stary 2007-11-30, 08:41   #1147
justyś81
Przyczajenie

Lublin

Czy ktoś słyszał coś o dr Magdalenie Tucewicz - Pasikowskiej? Przyjmuje w "Anagenesis" na Męczenników Majdanka
justyś81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-30, 09:00   #1148
rubia82
Przyczajenie

Dot.: Dobry ginekolog-Piotrkow/Radomsko!Znacie?

Cześć!
Polecam dr Mirosława Kempę z Radomska. Nie wiem czy przyjmuje w przychodni, ale prywatnie ma gabinet na ul. Śląskiej 32 w Radomsku.
rubia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-30, 09:29   #1149
Gosiaq
Raczkowanie

GG do Gosiaq Send a message via Skype™ to Gosiaq
Thumbs up Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

WARSZAWA

Przedwczoraj zachęcona tyloma dobrymi opiniami wizażanek, poszłam do dr Agnieszki Hoffman i jestem poprostu zachwycona. Jest strasznie miła, można pogadać z nią o wszystkim, jak trzeba to pociesza, delikatna i wogóle the Best. =) naprawde polecam. warto wydać te 50-70zł i znaleść się u niej.

Ja miałam troszkę problemy z dojechaniem do niej na ul. Kuropatwy 7. Nikt tutaj nie pisał jak dojechać a więc ja napisze, może komuś się przyda.

Wsiadasz w metro i wysiadasz na Wilanowskiej, z tamtąd idziesz na pętle autobusów i jedziesz: 319, 709 lub 727. Wysiadasz na ostatnim przystanku przed Mysiadłem (coś na B... nie pamiętam dokładnie)

Co do ceny to ja zapłaciłam 70zł. Zrobiła mi też USG.

Naprawde serdecznie Wam polecam.

Buźka
Gosiaq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 11:16   #1150
blistex
Rozeznanie

Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy (a kogo nie ;) )

poszukuje naprawde bardzo obrego ginekologa w okolicach WAŁBRZYCHA dodam ze mam dosc niedoswiadczonych lekarzy ktorzy mysla ze pozjadali rozumy konczac studia i ze znaja sie na wszystkim nie wazne ile mnie to bedzie kosztowalo interesuje mnie tylko jedno by potrafil mi pomoc bo jak narazie odwiedzilam kilku i za kazdym razem sama musialam sie prosic o skierowania na poszczegolne badania i w wiekszosci to ja zadawalam pytania zarazem udzielajac na nie odpowiedzi a oni tylko siedzieli jednym slowem szukam kogos kto mi pomoze

bardzo prosze o jakies namiary mam dosc wydawania pieniedzy w bloto jestem naprawde zrospaczona
blistex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-02, 11:23   #1151
Vanessa176
BAN stały

GG do Vanessa176
Dot.: Dobry ginekolog-Piotrkow/Radomsko!Znacie?

Cytat:
Napisane przez rubia82 Pokaż wiadomość
Cześć!
Polecam dr Mirosława Kempę z Radomska. Nie wiem czy przyjmuje w przychodni, ale prywatnie ma gabinet na ul. Śląskiej 32 w Radomsku.
Hej rubia
Wlasnie u niego bylam.Jest rewelacyjny.Byl bardzo mily i w ogole sie nie stresowalam.Rowniez go polecam.
Vanessa176 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-02, 18:59   #1152
Adka_
Raczkowanie

KRAKOW Poszukuje lekarki panstwowo z okolic Bronowic
Adka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-03, 10:09   #1153
krechulec
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Gosiaq Pokaż wiadomość
WARSZAWA
Przedwczoraj zachęcona tyloma dobrymi opiniami wizażanek, poszłam do dr Agnieszki Hoffman i jestem poprostu zachwycona. Jest strasznie miła, można pogadać z nią o wszystkim, jak trzeba to pociesza, delikatna i wogóle the Best. =) naprawde polecam. warto wydać te 50-70zł i znaleść się u niej.
Ja miałam troszkę problemy z dojechaniem do niej na ul. Kuropatwy 7. Nikt tutaj nie pisał jak dojechać a więc ja napisze, może komuś się przyda.
Wsiadasz w metro i wysiadasz na Wilanowskiej, z tamtąd idziesz na pętle autobusów i jedziesz: 319, 709 lub 727. Wysiadasz na ostatnim przystanku przed Mysiadłem (coś na B... nie pamiętam dokładnie)
Co do ceny to ja zapłaciłam 70zł. Zrobiła mi też USG.
Naprawde serdecznie Wam polecam.
Buźka
Również byłam u dr Hoffman, bardzo podobała mi się ta wizyta, z jednym zastrzeżeniem. Pani doktor nie bada piersi. Mówi, że nie ma odpowiedniego doświadczenia w tej kwestii, więc nie podejmuje się i odsyła do przychodni specjalistycznej. To jedyny zgrzyt, cała reszta, badanie, wywiad, porady, swobodna i sympatyczna atmosfera na medal. Trochę długo czeka się na wyniki cytologii ale nie miałam "ciśnienia", więc nie był to problem. Za wizytę, USG dopochwowe i cytologię zapłaciłam w sumie 150 zł (60+60+30).
krechulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-03, 10:09   #1154
kinga_friend
Przyczajenie

Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy Wrocław

Witam
Temat już wiele razy poruszany, sama przejrzałam dziesiątki stron u Was...Tak zresztą też znalazłam pierwszego swojego ginekologa we Wrocławiu. Była Nią Pani dr. Anna Roszyk. Pracuje w placówce prywatnej ale opłacającej składki NFZ więc ja nie płaciłam za wizyty. I to też było bardzo istotne dla mnie. Niestety Pani dr. choć bardzo miła zawsze kończyła wizyty w 5 minut. Nigdy mnie nie przebadała. Raczej aby jak najszybciej skończyć wizytę a przecież nie o to chodzi. Byłam u niej z infekcją przepisała mi globulki za które zapłaciłam ponad 60 zł i nawet nie pomogły. Nawet nie dowiedziałam sie od niej co to za infekcja. A wiec...raczej bym nie polecała....Teraz chciałabym ginekologa ktory mi po prostu pomoże, wtedy szukałam kogoś "miłego" ale to oczywiste ze dziewczyny boją się pierwszej wizyty...Ja kiedyś upierałam się żeby to była kobieta....teraz nawet to nie jest ważne. Wiem ze w tym wątku wciąż polecacie ginekologów...ale jeszcze raz zwracam się z prośbą- ginekolog który przyjmuje również na NFZ..."dobry ginekolog"
Pozdrawiam
kinga_friend jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-03, 13:09   #1155
stria
Raczkowanie

GG do stria

Cytat:
Napisane przez Gabrielka007 Pokaż wiadomość
A mozecie polecic kogos z Wrocławia? najlepiej z doświadczeniem w leczeniu niepłodności, braku miesiączki, PCO???

bardzo szukam....

pozdrówka,
gabrielka
o kurcze, moje imie i problemy takie same. i tez Wroclaw...
stria jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-03, 22:52   #1156
blistex
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez stria Pokaż wiadomość
o kurcze, moje imie i problemy takie same. i tez Wroclaw...
ija sie do tego watku dolanczam
kiedys w poczekalni u jednego ginka w swidnicy jedna z pacjentek podawala mi namiary na ginekologa we wroclawiu ktory pomogl jej corce zajsc w ciaze a miala podobne problemy jednak o ironio zgubila kartke z jego numerem telefonu jednak jelsi dobrze pamietam to to byl doktor jakis na E ale nie jestem pewna
sama wyczekuje tu na namiar na jakiegos dobrego ginka ktory bedzie w stanie mi pomoc moze nawet byc wroclaw wsumie 60 km to nie tak daleko byle by bylo warto
blistex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-04, 09:44   #1157
diana17
Przyczajenie

Ginekolog z Krakowa

witam
czy ktos zna pania doktor- ginekolog Bożene Jawień z Krakowa,dzis sie wybieram do niej na wizyte, aha no i ile kosztuje wizyta, wiem ze ponad rok temu kosztowała 40zł

z góry dziekuje z odpowiedzi
diana17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-04, 10:29   #1158
Migotka81
Zakorzenienie

Olsztyn

Cytat:
Napisane przez milkuu Pokaż wiadomość
Owszem miła kobieta,( byłam u niej 2 razy), jednak za kazdym razem miałam mieszane uczucia, zbadała , wypisała recepty wzieła kase i dowidzenia, sprawiała wrazenie jakby sie gdzies spieszyła, nic konkretnie mi nie powiedziała o wszytsko musiałam sie dopytywac. Jakos nie przekonałam się do niej.

Pozdrawiam

Wiem że jest to wątek w którym polecamy dobrych ginekologów ale jak napisała milkuu że nie jest przekonana do pani dr Romaszko to moim zdaniem do grona dobrych ginekologów ona nie należy może jest miła ale to na tyle bo jako lekarza nie polecam sama do niej chodziłam gdyż przyjmuje w mojej przychodni ale zmieniłam zdanie kiedy moja koleżanka poroniła u niej na stole w czasie badania i wcale nie była zbyt miło potraktowana cos na zasadzie prosze tu skierowanie do szpitala na zabieg i dowidzenia, sama u niej byłam na kontroli po porodzie bo nie miałam czasu kogoś szukać to powiedziała że wszytko jest ok z czego kiedy powiedziałam że juz badał mnie też inny lekarz i powiedział że mam nadżerkę to dopiero po moich słowach też to potwierdziła, pozatym tak jak napisała poprzedniczka przy wizycie często widać że się spieszy nic konkretnie nie wytłumaczy i samemu trzeba się dopytywać.
Osobiście nie polecam
Migotka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-04, 10:44   #1159
absiurek
Przyczajenie

Nowy Sącz

Polecam zdecydowanie doktor Annę Budzyńską
Bardzo miła, odpowiedziała na wszystkie pytania, zbadała dokładnie... POlecam szczególnie na pierwszą wizytę
absiurek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-05, 12:30   #1160
diana17
Przyczajenie

Dot.: Ginekolog z Krakowa

witam to znowu ja

byłam u dr Bożeny Jawoń, jak na pierwsza wizyte u niej to pani doktor dobre wrażenie na mnie wywarła, konkretna kobita, wizyta kosztuje u niej 40zł, przyjmuje w pn,wt i czw od 14-18, ma swoja str internetową
pozdrawiam
diana17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-05, 13:40   #1161
leila777
Przyczajenie

dziewczyny poleccie mi jakiegos dobrego gina z Krakowa zebym sie nie rozczarowala poraz setny..Zeby mial pojecie o nadzerce i nie byl uprzedzony do tabletek anty.czy ktos moze slyszal o doktorze Rafale Ufnalskim ktory przyjmuje na al.Pokoju?dzieki za wsz.info.
leila777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-06, 19:43   #1162
tancerka212
Zakorzenienie

LUBLIN
dziewczyny przeszukałam dokładnie wątek i znalazłam panie ginekolog w lublinie ale tylko na jedną jest jakis konkretny namiar więc proszę o napisanie mi czy ktoś ma jakies opinie o nich??
oto nazwiska z tego wątku:
Magdalena Tucewicz-Pasikowska
Bożena Michalak
Kondracka
Anna Pieprzowska-Białek
Halina ProllEwa BaszakFiliks-Gajewska
Przutyła-Piłat
niestety z nazwisk nic nie wyczytam więc proszę o wypowiedzenie sie którą panią poleciłybyście na pierwszą wizytę, gdzie one przyjmują, jakie ceny, ewentualnie jakie dni przyjęć i co tylko Wam przyjdzie do głowy by mi pomóc
Stary 2007-12-07, 09:01   #1163
Emi1234
Zadomowienie

GG do Emi1234
dobry ginekolog-Szczecin

jak w tytule
Emi1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 11:01   #1164
nekome
Zakorzenienie

Dot.: dobry ginekolog-Szczecin

w linku
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=80711
nekome jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-09, 18:34   #1165
agnees
Przyczajenie

Smile Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

WARSZAWA

Witam '
Czy któraś z Pań korzystała z usług Pani Kingi Ziółkowskiej z tego co jestem zorientowana przyjmuje na ulicy Waryńskiego i napewno gdzieś jeszcze ale nie znam konkretów??????????????
Z góry dziękuję za odpowiedź
agnees jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-11, 08:53   #1166
Agusia9
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez jagoda Pokaż wiadomość
Wrocław

Nawiązując do mojego wcześniejszego postu - naprawdę polecam dr Martę Górecką - Balcerek z Mediconceptu na Krzyckiej. Byłam u niej dwa razy i jest swietna - fachowa i delikatna, wytłumaczy wszystko o co się zapytasz. Można do niej dzwonić na komórkę i stwierdzi czy trzeba się pojawiać na wizycie, a jeśli tak to kiedy. Preferowałam lekarzy, ale tej lekarki nie zamieniłabym na nikogo innego
Bardzo mi przykro ale chodzilam do p. Balcerek. Wykryla u mnie miesniaki (mam 24 lata) ale zdjec nie dala. Naczytalam sie na necie ze moga byc problemy z ciaza. Plakalam bardzo ale poszlam do innych lekarzy i wykluczyli miesniaki. Wszystko jest w porzadku. Powiedzieli ze jak sie daje taka diagnoze to trzeba dac zdjecia jako dowod. Od tamtego czasu nie chodze to tej pani. Przemila byla naprawde, ale niestety to nie wszystko
Agusia9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-11, 21:24   #1167
kamkam
Rozeznanie

Dot.: LUBLIN

Hej

Czy któraś z Was była może u ginekologa w Top Medicalu?
Chodzi mi konkretnie o takie nazwiska: Dr Lipska-Ra(o)dziszewska, dr T. Mazurek, dr D. Morawska ?

Pozdrawiam
kamkam jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-12, 07:11   #1168
atenka2552
Przyczajenie

Iława

Szukam dobrego lekarza ginekologii w Iławie woj warm-mazurskie.Może być lekarz przyjmujący także w przychodni.Zależy mi na tym by ktoś mnie wreszcie kompetentnie zbadał,bo do tej pory lekarze u których byłam nie potrafią mi pomóc
atenka2552 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-12, 15:40   #1169
suziaa
Rozeznanie

GG do suziaa

wrocław

polecam Centrum Medyczne LIM za całokształt, jeśli chodzi o ginekologów to zdecydowanie dr.Agnieszka Pajtasz, na prawde rewelacyjna babka. chętnie wyjaśni, jest delikatna, kompetentna, wszystko co do tej pory mi zaleciła pomogło. jesli któraś z was spodziewa się dzidziusia tym bardziej poelcam właśnie ją.
glitteryourway-2785bb94.gif
suziaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-14, 13:50   #1170
Ćwirka
ćwir ćwir

To teraz WARSZAWA

Trzy bardzo wazne rzeczy- prywatnie, tanio i bardzo milo!

Cena za wizyte 65zl. Cytologia 35zl, wizyta+usg-100zl, jesli bylo sie juz u nich to koszt receoty bez wizyty 35zl.Robia na miejscu wszystkie badania.Praktycznie mozna tego samego dnia sie umowic i isc. Czynne codziennie, w pon, sr i pt od rana do poludnia a we wtorki i czwartki popoludniami,do 20. Nie wiem szczrze mowiac jak sie nazywala Pani doktor, ale przyjmuje w czwartki. Poprostu za***ista babeczka! Mila, taka kolo 40, smieszna, gada o dietach, wlosach i paznokciach, dokladnie tlumaczy co robi, po prostu cudna atmosfera pogaduszek przy kawie W gabinecie jest WC gdzie jest bidet, mozna sie podmyc, sa fajne fartuszki, nie trzeba paradowac z tylkiem na wierzchu i sa ciapki

Prychodnia( taka mini-tylko jeden gabinek ginekologiczny i jeden internistyczny) miesci sie na Ursynowie, metro Stoklosy.POLECAM z czystym sumieniem!

Nowe wątki na forum Ginekologia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości