![]() |
#1141 |
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
Jesli chodzi o Kraków to polecam dr. Urszule Sędzimir,przyjmuje ona prywatnie na ul.Sarego 12/10 od 16-18 ale czasami jest juz od 15-ej w pon i pt a jesli jest duzo pacjetek to nikogo nie odprawi z kwitkiem i przyjmuje do ostatniej osoby gdy mieszkanie i gabinet ma w tym samym miejscu .Super kobieta podchodzi do kazdego z pelnym profesionalizmem.Kazdemu poswieci tyle czasu ile trzeba.Sama do niej chodze i jestem zadowolona w 100000000000000%
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1142 |
BAN stały
|
Dziweczyny tworzą ranking najlepszych ginekologów
– Moja pierwsza wizyta u ginekologa była koszmarem. Zostałam skrzyczana, że przyszłam tylko po środki antykoncepcyjne....
Z powodu takich historii, która przydarzyła się też i mi, dziewczyny postanowiły stworzyć ranking najlepszych ginekologów. Artykuł o tej inicjatywie na ŻW Online: http://www.zw.com.pl/zw2/index.jsp?p...0514&page=text |
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dziweczyny tworzą ranking najlepszych ginekologów
juz byl podobny watek
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...pszy+ginekolog
#1144 |
Zakorzenienie
|
hej wybieram się na pierwszą wizyte do ginekologa czy ktoś mógłby mi powiedzieć gdzie najlepiej się wybrać w lublinie??? z racji tego ze to mój pierwszy raz zależy mi na tym aby była to kobieta... nie mam żadnych problemów więc szukam po prostu miłej delikatnej osoby która wykona to pierwsze badanie tak abym potem nie miała urazu wykonywac go regularnie... chyba wolę też prywatnie pójść na wizytę i być porządnie zbadana więc proszę też o ceny takich prywatnych wizyt! z góry dziękuję!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
BAN stały
|
tancerka212
ja bym Ci odradzała iść do kobiety bo wiem jakie one umią być nie przyjemne,ja byłam u kobiety ale to jeszcze jak byłam dziewicą,nie jestem juz dziewicą i chciałabym iśc do faceta ale nie mam pojęcia jaki jest odpowiedni w Bydgoszczy? |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 |
Zakorzenienie
|
moze kiedys pojde do faceta ale narazie na pierwszej wizycie w gre wchodzi tylko kobieta bo inaczej wcale nie pojde tak sie bede stresowac... dlatego jeszcze raz ponawiam pytanie: szukam miłej pani ginekolog w lublinie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Przyczajenie
|
Lublin
Czy ktoś słyszał coś o dr Magdalenie Tucewicz - Pasikowskiej? Przyjmuje w "Anagenesis" na Męczenników Majdanka |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1148 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry ginekolog-Piotrkow/Radomsko!Znacie?
Cześć!
Polecam dr Mirosława Kempę z Radomska. Nie wiem czy przyjmuje w przychodni, ale prywatnie ma gabinet na ul. Śląskiej 32 w Radomsku. |
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Raczkowanie
|
![]()
WARSZAWA
Przedwczoraj zachęcona tyloma dobrymi opiniami wizażanek, poszłam do dr Agnieszki Hoffman i jestem poprostu zachwycona. Jest strasznie miła, można pogadać z nią o wszystkim, jak trzeba to pociesza, delikatna i wogóle the Best. =) naprawde polecam. warto wydać te 50-70zł i znaleść się u niej. Ja miałam troszkę problemy z dojechaniem do niej na ul. Kuropatwy 7. Nikt tutaj nie pisał jak dojechać a więc ja napisze, może komuś się przyda. Wsiadasz w metro i wysiadasz na Wilanowskiej, z tamtąd idziesz na pętle autobusów i jedziesz: 319, 709 lub 727. Wysiadasz na ostatnim przystanku przed Mysiadłem (coś na B... nie pamiętam dokładnie) Co do ceny to ja zapłaciłam 70zł. Zrobiła mi też USG. Naprawde serdecznie Wam polecam. Buźka |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Rozeznanie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy (a kogo nie ;) )
poszukuje naprawde bardzo obrego ginekologa w okolicach WAŁBRZYCHA dodam ze mam dosc niedoswiadczonych lekarzy ktorzy mysla ze pozjadali rozumy konczac studia i ze znaja sie na wszystkim nie wazne ile mnie to bedzie kosztowalo interesuje mnie tylko jedno by potrafil mi pomoc bo jak narazie odwiedzilam kilku i za kazdym razem sama musialam sie prosic o skierowania na poszczegolne badania i w wiekszosci to ja zadawalam pytania zarazem udzielajac na nie odpowiedzi a oni tylko siedzieli jednym slowem szukam kogos kto mi pomoze
bardzo prosze o jakies namiary mam dosc wydawania pieniedzy w bloto ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
BAN stały
|
Dot.: Dobry ginekolog-Piotrkow/Radomsko!Znacie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1152 |
Raczkowanie
|
KRAKOW Poszukuje lekarki panstwowo z okolic Bronowic
|
![]() ![]() |
![]() |
#1153 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1154 |
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy Wrocław
Witam
Temat już wiele razy poruszany, sama przejrzałam dziesiątki stron u Was...Tak zresztą też znalazłam pierwszego swojego ginekologa we Wrocławiu. Była Nią Pani dr. Anna Roszyk. Pracuje w placówce prywatnej ale opłacającej składki NFZ więc ja nie płaciłam za wizyty. I to też było bardzo istotne dla mnie. Niestety Pani dr. choć bardzo miła zawsze kończyła wizyty w 5 minut. Nigdy mnie nie przebadała. Raczej aby jak najszybciej skończyć wizytę a przecież nie o to chodzi. Byłam u niej z infekcją przepisała mi globulki za które zapłaciłam ponad 60 zł i nawet nie pomogły. Nawet nie dowiedziałam sie od niej co to za infekcja. A wiec...raczej bym nie polecała....Teraz chciałabym ginekologa ktory mi po prostu pomoże, wtedy szukałam kogoś "miłego" ale to oczywiste ze dziewczyny boją się pierwszej wizyty...Ja kiedyś upierałam się żeby to była kobieta....teraz nawet to nie jest ważne. Wiem ze w tym wątku wciąż polecacie ginekologów...ale jeszcze raz zwracam się z prośbą- ginekolog który przyjmuje również na NFZ..."dobry ginekolog" Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1156 |
Rozeznanie
|
ija sie do tego watku dolanczam
kiedys w poczekalni u jednego ginka w swidnicy jedna z pacjentek podawala mi namiary na ginekologa we wroclawiu ktory pomogl jej corce zajsc w ciaze a miala podobne problemy jednak o ironio zgubila kartke z jego numerem telefonu jednak jelsi dobrze pamietam to to byl doktor jakis na E ale nie jestem pewna sama wyczekuje tu na namiar na jakiegos dobrego ginka ktory bedzie w stanie mi pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Przyczajenie
|
Ginekolog z Krakowa
witam
![]() czy ktos zna pania doktor- ginekolog Bożene Jawień z Krakowa,dzis sie wybieram do niej na wizyte, aha no i ile kosztuje wizyta, wiem ze ponad rok temu kosztowała 40zł z góry dziekuje z odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1158 | |
Zakorzenienie
|
Olsztyn
Cytat:
Wiem że jest to wątek w którym polecamy dobrych ginekologów ale jak napisała milkuu że nie jest przekonana do pani dr Romaszko to moim zdaniem do grona dobrych ginekologów ona nie należy może jest miła ale to na tyle bo jako lekarza nie polecam sama do niej chodziłam gdyż przyjmuje w mojej przychodni ale zmieniłam zdanie kiedy moja koleżanka poroniła u niej na stole w czasie badania i wcale nie była zbyt miło potraktowana cos na zasadzie prosze tu skierowanie do szpitala na zabieg i dowidzenia, sama u niej byłam na kontroli po porodzie bo nie miałam czasu kogoś szukać to powiedziała że wszytko jest ok z czego kiedy powiedziałam że juz badał mnie też inny lekarz i powiedział że mam nadżerkę to dopiero po moich słowach też to potwierdziła, pozatym tak jak napisała poprzedniczka przy wizycie często widać że się spieszy nic konkretnie nie wytłumaczy i samemu trzeba się dopytywać. Osobiście nie polecam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Przyczajenie
|
Nowy Sącz
Polecam zdecydowanie doktor Annę Budzyńską ![]() Bardzo miła, odpowiedziała na wszystkie pytania, zbadała dokładnie... POlecam szczególnie na pierwszą wizytę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1160 |
Przyczajenie
|
Dot.: Ginekolog z Krakowa
witam to znowu ja
![]() ![]() ![]() ![]() byłam u dr Bożeny Jawoń, jak na pierwsza wizyte u niej to pani doktor dobre wrażenie na mnie wywarła, konkretna kobita, wizyta kosztuje u niej 40zł, przyjmuje w pn,wt i czw od 14-18, ma swoja str internetową pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1161 |
Przyczajenie
|
dziewczyny poleccie mi jakiegos dobrego gina z Krakowa zebym sie nie rozczarowala poraz setny..Zeby mial pojecie o nadzerce i nie byl uprzedzony do tabletek anty.czy ktos moze slyszal o doktorze Rafale Ufnalskim ktory przyjmuje na al.Pokoju?dzieki za wsz.info.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Zakorzenienie
|
LUBLIN
dziewczyny przeszukałam dokładnie wątek i znalazłam panie ginekolog w lublinie ale tylko na jedną jest jakis konkretny namiar więc proszę o napisanie mi czy ktoś ma jakies opinie o nich?? oto nazwiska z tego wątku: Magdalena Tucewicz-Pasikowska Bożena Michalak Kondracka Anna Pieprzowska-Białek Halina ProllEwa BaszakFiliks-Gajewska Przutyła-Piłat niestety z nazwisk nic nie wyczytam więc proszę o wypowiedzenie sie którą panią poleciłybyście na pierwszą wizytę, gdzie one przyjmują, jakie ceny, ewentualnie jakie dni przyjęć i co tylko Wam przyjdzie do głowy by mi pomóc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Zadomowienie
|
dobry ginekolog-Szczecin
jak w tytule
|
![]() ![]() |
![]() |
#1164 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dobry ginekolog-Szczecin
|
![]() ![]() |
![]() |
#1165 |
Przyczajenie
|
![]()
WARSZAWA
Witam ' Czy któraś z Pań korzystała z usług Pani Kingi Ziółkowskiej z tego co jestem zorientowana przyjmuje na ulicy Waryńskiego i napewno gdzieś jeszcze ale nie znam konkretów?????????????? Z góry dziękuję za odpowiedź |
![]() ![]() |
![]() |
#1166 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Rozeznanie
|
Dot.: LUBLIN
Hej
Czy któraś z Was była może u ginekologa w Top Medicalu? Chodzi mi konkretnie o takie nazwiska: Dr Lipska-Ra(o)dziszewska, dr T. Mazurek, dr D. Morawska ? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1168 |
Przyczajenie
|
Iława
Szukam dobrego lekarza ginekologii w Iławie woj warm-mazurskie.Może być lekarz przyjmujący także w przychodni.Zależy mi na tym by ktoś mnie wreszcie kompetentnie zbadał,bo do tej pory lekarze u których byłam nie potrafią mi pomóc |
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
Rozeznanie
|
wrocław
polecam Centrum Medyczne LIM za całokształt, jeśli chodzi o ginekologów to zdecydowanie dr.Agnieszka Pajtasz, na prawde rewelacyjna babka. chętnie wyjaśni, jest delikatna, kompetentna, wszystko co do tej pory mi zaleciła pomogło. jesli któraś z was spodziewa się dzidziusia tym bardziej poelcam właśnie ją. glitteryourway-2785bb94.gif |
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
ćwir ćwir
|
To teraz WARSZAWA
Trzy bardzo wazne rzeczy- prywatnie, tanio i bardzo milo! Cena za wizyte 65zl. Cytologia 35zl, wizyta+usg-100zl, jesli bylo sie juz u nich to koszt receoty bez wizyty 35zl.Robia na miejscu wszystkie badania.Praktycznie mozna tego samego dnia sie umowic i isc. Czynne codziennie, w pon, sr i pt od rana do poludnia a we wtorki i czwartki popoludniami,do 20. Nie wiem szczrze mowiac jak sie nazywala Pani doktor, ale przyjmuje w czwartki. Poprostu za***ista babeczka! Mila, taka kolo 40, smieszna, gada o dietach, wlosach i paznokciach, dokladnie tlumaczy co robi, po prostu cudna atmosfera pogaduszek przy kawie ![]() ![]() Prychodnia( taka mini-tylko jeden gabinek ginekologiczny i jeden internistyczny) miesci sie na Ursynowie, metro Stoklosy.POLECAM z czystym sumieniem!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.