Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4 - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-13, 22:09   #1141
DomimaZet
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52073193]Uuu,to juz mi się rzes odechcialo,bo ja bym chciala na kilka miesiecy tylko,no i bez zniszczen. A i faktycznie jestes ladna,jak aniolek wygladasz,taka dobra duszyczka z twarzy jak dla mnie wygladasz . Wlosy masz super te kręcone,jak od fryzjera.
A Olafowi tez się chyba loki kręcą,co?[/QUOTE]
Dziękuję Kochana :-* - bardzo mi miło. Nie - Olafowi się nie kręcą póki co i mam nadzieje ze nie będą taka fotka -samo.je.b.ka -a włoski miał takie zmierzwione bo troszkę się upocilo dziecko )))- ja go głaszcze non stop to tej gloweczce i mu układam tak włoski na irokeza he he
Nie no wiadomo ze rzęsy niszczą naturalne rzęsy... na kilka miesięcy to nie ma sensu bo później długo dochodzą do siebie - tzn muszą się wymienić po prostu i wszystkie nowe miesza wyrosnąć a to trochę trwa :-(...

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość

I nie dociera ze prochnica, otyłość, zle nawyki zywieniowe?
No nie bo twierdzi ze wszystkie dzieci dawniej dostawały wodę z glukoza i nic się nie działo... :-/
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-13, 22:09   #1142
nancy822
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niunka2015 Pokaż wiadomość
Kosmetyki sama zuzyjesz, ale ten pajac to przegiecie.
Może zużyje. Sama stwierdziła, że nie wiedziala co kupić. Mogła zapytać

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Hehe. W Krakowie chyba moda na róż dla chłopców. Zabawki do piasku :banghead:
Co takiego Ty dostałaś?
Ten pajac przyjechał akurat z nad morza :p Ja dostałam jak to tż stwierdził- łańcuch na szyję :p nie brzydkie ale baaardzo nie w moim typie :/ Ale jak już pisałam- liczy się gest

Cytat:
Zavawki do piasku tez sie kiedys przydadza
Jasne, że się przydadzą ale teściówka dobrze wie, że w naszym mini mieszkanku nie mam miejsca na trzymanie zabawek na za rok :/ ale spoko, jedziemy nad morze to akurat siostrzeniec się tym pobawi

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
Generalnie zadowolona. Tyle, że przed porodem leżałam na patologii ciąży i tam opieka była super-zespol lekarski i pielęgniarki zawsze mieli dla mnie czas, odp na pytania, wszystko tłumaczyli. To samo na porodowce (a byłam tam 3 razy, z czego za 3 miałam cc). Ale położnictwo to już niestety inna historia. Położne zajęte sobą, lekarz lovelas-dupek. A jakie Ty masz odczucia?
Ja też leżałam na patologii i akurat tam czułam się olewana :/ pielęgniarki ok ale lekarze niee. Gdyby nie interwencja tż to bym tam cały dlugi weekend leżała a mały by dalej rósł w brzusiu... Porodówka ok, nie mam zastrzeżeń. A położnictwo tak sobie. Leżałam na tym samym piętrze co porodówka. Położne w większości były pomocne ale ten lekarz to faktycznie porażka :/ (Jordan sie nazywał czy jakoś tak- o tego Ci chodzi?) To ile w sumie leżalaś w szpitalu?

Edytowane przez nancy822
Czas edycji: 2015-07-13 o 22:12
nancy822 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-13, 22:12   #1143
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Dziękuję Kochana :-* - bardzo mi miło. Nie - Olafowi się nie kręcą póki co i mam nadzieje ze nie będą taka fotka -samo.je.b.ka -a włoski miał takie zmierzwione bo troszkę się upocilo dziecko )))- ja go głaszcze non stop to tej gloweczce i mu układam tak włoski na irokeza he he
Nie no wiadomo ze rzęsy niszczą naturalne rzęsy... na kilka miesięcy to nie ma sensu bo później długo dochodzą do siebie - tzn muszą się wymienić po prostu i wszystkie nowe miesza wyrosnąć a to trochę trwa :-(...

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

No nie bo twierdzi ze wszystkie dzieci dawniej dostawały wodę z glukoza i nic się nie działo... :-/
Kiedy ja będę mogła swojej pyzie włoski układać taką lysolinke mam no 😉
Stary 2015-07-13, 22:13   #1144
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52073193]Uuu,to juz mi się rzes odechcialo,bo ja bym chciala na kilka miesiecy tylko,no i bez zniszczen. A i faktycznie jestes ladna,jak aniolek wygladasz,taka dobra duszyczka z twarzy jak dla mnie wygladasz . Wlosy masz super te kręcone,jak od fryzjera.
A Olafowi tez się chyba loki kręcą,co?[/QUOTE]

Ja też mam rzęsy...robie od marca.. a planuje zakończyć po lecie i rzeczywiście wygoda niesamowita... później po prostu kupią jakąś odżywkę i jakoś to będzie
Stary 2015-07-13, 22:13   #1145
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Ej ale ja też tak mam 😓 odkąd zaszłam w ciążę w sumie zakupy ze mną to masakra 😂 jestem strasznie niezdecydowana, zanim coś kupię to najpierw układam sobie w głowie zestawy czy będę miała z czym to nosić 😂🙊

Nadia w dzień też mi mało śpi, taki typ po prostu 😉

Tak 😉

A mnie nie 😁 jakoś wydaje mi się ob bardziej odpowiedni dla noworodków 😉

Haha cześć i czołem 😃 odpowiadając na pytania, Nadia slini się aż bąbelki idą, przywraca co najwyżej na boczek za to siada prawie znakomicie 😁

Moja córa żeby zasnela w gondoli to musi być naprawdę bardzo śpiąca. Ogólnie to nie cierpi jej i szczerze ja już nas nie męczę, jak idę na niezadlugi spacer to fotelik wpinam w stelaż 😉

O widzę Twoje zdj 😃 fajne bluzy a psina śliczna ❤

A jadłas w końcu oreo? 😊
Taaaakkk )))- wlasnie miałam Ci wcześniej pisać i zapomniałam co i to właśnie było to - jadłam -pychotka -mogłabym je wpierdzielac tez caly dzień )) ależ się zrobilam lodziara ;-))) - przed ciążą w ogóle mnie lody nie krecily ...
Stary 2015-07-13, 22:14   #1146
nancy822
Zadomowienie

A co do glukozy- w szpitalu dzieciom podawali...
Stary 2015-07-13, 22:15   #1147
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czajelka Pokaż wiadomość
Wiecie co umowilam sie do dietetyka na przekór dla tz jemu sie to bardzo nie podoba u niego dietacto mniej jesc i tyle

a ja od bardzo dawna chcialam przejsc na diete i jutro mam pierwsza wizyte na 13 i jemu nic nie bede mowila Mam trochę swojej kasy więc mogę w siebie zainwestować
fantastycznie!! Ja bym za to "przez przypadek" zostawiła na wierzchu listę z dietą zamiast się kitrać
Cytat:
Napisane przez kar0ola Pokaż wiadomość
Wiedzialam ze sie pochwale ze mam zlote dziecko i sie kuzwa spitoli wiecej nic nie powiem ehh a bylo tak pieknie wydawala sie taka szczesliwa
pewnie to skok.

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
hej

Juz wiem czemu tyle nie wchodzilam na forum, chcialam schudnac, a pierwsze co po powrocie widze to pizza, skrzydelka, tortilla... mniam

Niunka dolaczam do wielbicielek magnum, jeden dziennie musi byc obecnie tiramisu magnum moj faworyt
Czołem kobieto!! Dobrze że zyjecie

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
Zaraz mnie cos tu trafi :/ tz pochwalil się ze jak się kapalam to babcia dala spróbować małemu miodu bo plakal ;/ nie zostawie juz dziecka jak nie będzie spalo w jej obecności.
oo znamt ten ból. Nie dość że bez Ciebie, to jeszcze za rpzyzwoleniem TŻ (który pewnie nie wiedział że to alergen) to jeszcze słodkie.. dżizas.. Trzymaj się tam dzielnie!!

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
Najlepsze ze tz nie widzi nic w tym złego bo przecież to była sladowa ilość. Może w ogóle przestane karmic niech juz mu kielbase daja :/ jeszcze jak szlam kapac się to tz ze da małemu butle. A w kąpieli mi z cyckow kapie ale lepiej dac mm bo maly kweka. Ale jestem zła :/
niech spada z tym mm.
Mój nawet nie proponuje bo wie że go zamroże wzrokiem. Nie po to się tyle męczyła z kp na początku i potem w tych kryzysach laktacyjnych żeby teraz dziecku mm wciskać.

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Kamilove, Sonia-jutro ciecie i farba leci nie moge sie doczekać ale pewnie z 5 cm Max zetnę jak zwykle

Karola-moja potrafi w wózku i 3h spac, jak jest tuż przed zaśnięciem to wystarczy, ze ja tam włożę i juz odlatuje a jak nie spi to po chwili jeżdżenia odlatuje..
Zwykle cały spacer przesypia a jak sie juz przebudzi to sie rozglada albo na zabawki patrzy
Ona ma to po mnie tak samo sprawa wyglada ze spaniem w aucie
No ale moja córka z tych śpiących bez problemow wiec bym sie zdziwiła jakby było inaczej

Domima -musze wejśc do klubu Cie zobaczyć

Rosi-ale straszna sytuacja z tym pępkiem, chyba bym zawału dostała

Belka-ja jem normalnie owsiankę od początku kp

Siempre-ale odwaliła Twoja tesciowa z tym miodem, ja nie wiem ze tak sobie pozwalają robić cos wbrew woli??
Ja raz opieprzyłam tesciowa jak wzięła mała na ręce to teraz np stoi nad mała i mówi 'babcia by wzięła Alunke na ręce ale mamusia mówi, ze nie '
i super teściowa musi znać swoje miejsce

Ja mam dziś dość wszystkiego bo mechanik zaśpiewał na naprawę kolejną kase -tym razem 1000zł, chyba go bog opuscil. Zrobilam afere ale nic nie dalo. SYn mnie dzis do szalu doprowdza ale tylko wteyd kiedy jest M. A ja wiem czemu. Bo M mu na duuużo więcej pozwala, (i co mnie wnerwia) czesto jak ja nakrzyczę na niego czy jestem ostrzejsza to zaraz do niego leci, a i jak nie wie co sie stalo to zawsze najpierw opiernicza mnie. Ja mu tłumaczyłam ale nie trafia. I zaczełam mieć to w d.upie. Sam zbiera już plony bo jego sie prawie nie słucha a mnie zazwyczaj tak i szlag go trafia A synek jak jest tylko ze mną to super grzeczny. Odwala mu jak jesteśmy oboje z M więc wtedy wsyłam go do M niech sobie sam z nim radzi:P

I pokłóciłam sie z M na sam wieczór. Kuźwa ja to muszę być zosia samosia bo telefon i leżenie ważniejsze niż pomoc w naprawieniu kółka w wózku. Mam se wziąć żeby mi ktoś naprawił, nosz ja pierd.ole.
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-07-13, 22:16   #1148
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Kiedy ja będę mogła swojej pyzie włoski układać taką lysolinke mam no 😉
Ano mój się urodził z włoskami i póki co jeszcze się nie wytarly tylko ma ich coraz więcej he he -no i niestety jasnieja póki co...
Stary 2015-07-13, 22:16   #1149
Koperco
Zakorzenienie

a i Domima jesteś śliczna a włosy masz przezaje.biste!!Zazdro 10000x
Stary 2015-07-13, 22:17   #1150
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość
Ja też mam rzęsy...robie od marca.. a planuje zakończyć po lecie i rzeczywiście wygoda niesamowita... później po prostu kupią jakąś odżywkę i jakoś to będzie
No pewnie. Trzeba tylko o nie zadbać no i poczekać jak wyrosną nowe -swiezynki
Jak tam-ćwiczysz?
Stary 2015-07-13, 22:18   #1151
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
U nas pokazaly się.szorstkie plamy na raczkach i brzuszku jak skonczyl mi sie oilatum i umylam pare razy plynem Nivea, bo czekalam ma dostawe, cos jak azs, walcze z tym, dwa dni myje w emoliencie i ladnie blednie
Jakie nivea,moze takie ? Moja cora tez od kilku dni ma szorstki brzuszek i ramionka,a od ok tygodnia ja myjemy tym,próbkę dostalismy od pielegniarki. Myslalam,ze to od przegrzania bo po chrzcinach i mega upale tak sie porobilo...
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-13, 22:18   #1152
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nancy822 Pokaż wiadomość
A co do glukozy- w szpitalu dzieciom podawali...
Cos Ty tak? Ale po co?
Stary 2015-07-13, 22:20   #1153
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Taaaakkk )))- wlasnie miałam Ci wcześniej pisać i zapomniałam co i to właśnie było to - jadłam -pychotka -mogłabym je wpierdzielac tez caly dzień )) ależ się zrobilam lodziara ;-))) - przed ciążą w ogóle mnie lody nie krecily ...
Lodziara powiadasz 😁😁😁

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
Kurde no mąż okupuje lapka 😒 jutro Cie Domimka obczaje 😁

Byłam dziś na małych zakupach, musiałam kupić w końcu jakieś pasujące na mnie dżinsy bo wszystko z tylka zjeżdża 😖 córeczka była grzeczniutka, ostatnio w ogóle w sklepach jakaś spokojna jest 😃
Stary 2015-07-13, 22:21   #1154
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
fantastycznie!! Ja bym za to "przez przypadek" zostawiła na wierzchu listę z dietą zamiast się kitrać

pewnie to skok.

oo znamt ten ból. Nie dość że bez Ciebie, to jeszcze za rpzyzwoleniem TŻ (który pewnie nie wiedział że to alergen) to jeszcze słodkie.. dżizas.. Trzymaj się tam dzielnie!!

niech spada z tym mm.
Mój nawet nie proponuje bo wie że go zamroże wzrokiem. Nie po to się tyle męczyła z kp na początku i potem w tych kryzysach laktacyjnych żeby teraz dziecku mm wciskać.

Ja mam dziś dość wszystkiego bo mechanik zaśpiewał na naprawę kolejną kase -tym razem 1000zł, chyba go bog opuscil. Zrobilam afere ale nic nie dalo. SYn mnie dzis do szalu doprowdza ale tylko wteyd kiedy jest M. A ja wiem czemu. Bo M mu na duuużo więcej pozwala, (i co mnie wnerwia) czesto jak ja nakrzyczę na niego czy jestem ostrzejsza to zaraz do niego leci, a i jak nie wie co sie stalo to zawsze najpierw opiernicza mnie. Ja mu tłumaczyłam ale nie trafia. I zaczełam mieć to w d.upie. Sam zbiera już plony bo jego sie prawie nie słucha a mnie zazwyczaj tak i szlag go trafia A synek jak jest tylko ze mną to super grzeczny. Odwala mu jak jesteśmy oboje z M więc wtedy wsyłam go do M niech sobie sam z nim radzi

I pokłóciłam sie z M na sam wieczór. Kuźwa ja to muszę być zosia samosia bo telefon i leżenie ważniejsze niż pomoc w naprawieniu kółka w wózku. Mam se wziąć żeby mi ktoś naprawił, nosz ja pierd.ole.
Oj :-( niefajnie :-(
Stary 2015-07-13, 22:22   #1155
kamilove
Zakorzenienie

Pije tego radlera ale mi nie pasi wcale smaku piwa nie ma... Wolę leszka 😉
Stary 2015-07-13, 22:22   #1156
Majka232
Zakorzenienie

Dobranoc
Stary 2015-07-13, 22:23   #1157
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
:-*- dziękuję -z ta slicznoscia to bym nie przesadzala bo ja tak nie sadze- ale miło mi bardzo:-*
Stary 2015-07-13, 22:24   #1158
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:

pewnie to skok.

niech spada z tym mm.

Ja mam dziś dość wszystkiego bo mechanik zaśpiewał na naprawę kolejną kase -tym razem 1000zł, chyba go bog opuscil. Zrobilam afere ale nic nie dalo. SYn mnie dzis do szalu doprowdza ale tylko wteyd kiedy jest M. A ja wiem czemu. Bo M mu na duuużo więcej pozwala, (i co mnie wnerwia) czesto jak ja nakrzyczę na niego czy jestem ostrzejsza to zaraz do niego leci, a i jak nie wie co sie stalo to zawsze najpierw opiernicza mnie. Ja mu tłumaczyłam ale nie trafia. I zaczełam mieć to w d.upie. Sam zbiera już plony bo jego sie prawie nie słucha a mnie zazwyczaj tak i szlag go trafia A synek jak jest tylko ze mną to super grzeczny. Odwala mu jak jesteśmy oboje z M więc wtedy wsyłam go do M niech sobie sam z nim radzi:P

Za ta klime tyle znow? Jak to? Zle naprawili i jeszcze tyle kasy chca?

Ja tez wkur.w. przyszło oc za samochod którego nie mamy. I to nie wiem jakim cudem. Kupiliśmy auto 3wrzesnia, oc mial do 27. Zapomnieliśmy wypowiedzieć i automatycznie wydluzyli o rok nie powiadamiajac nas, a powinni w ciągu 14dni nas powiadomić. I obudzili sie ze niby do 4 czerwca byl termin płatności. No ja nie wiem jakim cudem taka data. Ni w pięc ni w dziesięć. Wystosowałam juz maila zeby mi wysłali umowę na podstawie której niby mamy płacić i skad ta data w ogole. Masakra. Akurat jak z kasa krucho oczywiście... I tak ze tz jutro idzie do pracy ale zarobki takie sobie. A tu zus do opłacenia jeszcze... Biednemu to zawsze wiatr w oczy i ch.uj w dupe :-(
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-13, 22:25   #1159
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Belka15 Pokaż wiadomość
A co tam jest? Bo moja mi nie da włączyć tv.

Niunka2015 woda z cukrem jest po to ze uspakaja dziecko (jak to glukoza). I wtedy spi i w ogóle..
Dziwna ta teoria że slodkie uspokaja... raczej slodycze,
przynajmniej w pozniejszym wieku pobudzają,dzieci po czekoladkach,cukierkach zwklye szaleją,biegają... chyba że uspokajano tak płaczące z glodu dzieci,to bym "rozumiala" taką metode :/ bo wtedy cukier=kalorie
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-13, 22:26   #1160
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Lodziara powiadasz 😁😁😁

Kurde no mąż okupuje lapka 😒 jutro Cie Domimka obczaje 😁

Byłam dziś na małych zakupach, musiałam kupić w końcu jakieś pasujące na mnie dżinsy bo wszystko z tylka zjeżdża 😖 córeczka była grzeczniutka, ostatnio w ogóle w sklepach jakaś spokojna jest 😃
Zbok :-P
Jejku a są w ogóle na Ciebie rozmiary? Chyba w Bershce -tam są chyba takie male rozmiary ))
Stary 2015-07-13, 22:26   #1161
nancy822
Zadomowienie

Cytat:
Cos Ty tak? Ale po co?
Żeby spokojne były? Z dziewczynami z pokoju zastanawiałyśmy się co te dzieci takie rozanielone z kąpieli wracają. Dopiero ostatniego wieczoru zajarzyłam, że im glukozę podają :/
Stary 2015-07-13, 22:27   #1162
blackberry89
Zakorzenienie

Ide spac o ile zasne w ogole. Ehh...
Tyle czasu bylo fajnie, wszystko sie ukladalo, to teraz sie pierdzieli po całości :-(
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-07-13, 22:28   #1163
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Dobranoc
DObranoc Wam wszytskim. Ide spać bo jutro nie wstane..
Stary 2015-07-13, 22:29   #1164
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:

I wywarem z maku poili i tez sie nie działo. Niektórym. Dzizas, a ja zamiast spac na wizażu siedze
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-13, 22:29   #1165
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Za ta klime tyle znow? Jak to? Zle naprawili i jeszcze tyle kasy chca?

Ja tez wkur.w. przyszło oc za samochod którego nie mamy. I to nie wiem jakim cudem. Kupiliśmy auto 3wrzesnia, oc mial do 27. Zapomnieliśmy wypowiedzieć i automatycznie wydluzyli o rok nie powiadamiajac nas, a powinni w ciągu 14dni nas powiadomić. I obudzili sie ze niby do 4 czerwca byl termin płatności. No ja nie wiem jakim cudem taka data. Ni w pięc ni w dziesięć. Wystosowałam juz maila zeby mi wysłali umowę na podstawie której niby mamy płacić i skad ta data w ogole. Masakra. Akurat jak z kasa krucho oczywiście... I tak ze tz jutro idzie do pracy ale zarobki takie sobie. A tu zus do opłacenia jeszcze... Biednemu to zawsze wiatr w oczy i ch.uj w dupe :-(
Jak się pi.er.doli to wszystko naraz :-(- ale może juz wkrótce wyjdzie to upragnione słońce bo przecież nie może wiecznie padać... :-*
Stary 2015-07-13, 22:30   #1166
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
Krzesełko do karmienia zakupiłam, takie z regulowanym siedzeniem chicco polly magic
Ja zazwyczaj wpinam fotelik w stelaż jak muszę gdzieś szybko z samochodu smignac i Małej nie chce wybudzać przekladaniem np. do przychodni. Ale jeszcze chwila i nasze maluchy nauczą się siedzieć a wtedy pa pa gondolo! 😀
O! Jak to krzeselko,fajne?przemysla ny ten zakup tak mocniej,w sensie czytalad,sluchalad opinii,ogladalad inne modele? Ono sie rozkłada tak do pozycji mocno pollezacej ? Wczoraj o nim czytalam,ale tyle sie naczytalamze zgluplam 😒
Stary 2015-07-13, 22:30   #1167
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Jak się pi.er.doli to wszystko naraz :-(- ale może juz wkrótce wyjdzie to upragnione słońce bo przecież nie może wiecznie padać... :-*
Oby oby! :-(
Lece dobranoc :-*
Pawcio 13.04.2015

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-07-13, 22:36   #1168
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nancy822 Pokaż wiadomość
Żeby spokojne były? Z dziewczynami z pokoju zastanawiałyśmy się co te dzieci takie rozanielone z kąpieli wracają. Dopiero ostatniego wieczoru zajarzyłam, że im glukozę podają :/
No to faktycznie dziwna akcja. U nas w szpitalu to tylko kp-żadne inne używki - zcisnieniowani na kp wiec to by nie przeszło... moja mama jest przekonana ze cukier daje się po to żeby dziecku woda smakowała. .. ale przecież takie małe dziecko nie zna smaku słodyczy no...

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
I wywarem z maku poili i tez sie nie działo. Niektórym. Dzizas, a ja zamiast spac na wizażu siedze
Wywar z maku dobre dobre i dzieci takie od razu zadowolone i uśmiechnięte

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

Dobra. Maz wrócił wiec mogę się spokojnie położyć spać.
Dobranoc -słodkich snów -do jutra :-*
Stary 2015-07-13, 22:36   #1169
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

Cytat:
No pewnie. Trzeba tylko o nie zadbać no i poczekać jak wyrosną nowe -swiezynki
Jak tam-ćwiczysz?
Ćwicze Kochana, ale nie codziennie, staram się co dwa dni..wlaśnie leżę jak dętka bo robilam skalpel 40 min...a głodna się zrobilam po tym jak nie wiem co
Stary 2015-07-13, 22:37   #1170
nancy822
Zadomowienie

Cytat:
No to faktycznie dziwna akcja. U nas w szpitalu to tylko kp-żadne inne używki - zcisnieniowani na kp wiec to by nie przeszło... moja mama jest przekonana ze cukier daje się po to żeby dziecku woda smakowała. .. ale przecież takie małe dziecko nie zna smaku słodyczy no...

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Wywar z maku dobre dobre i dzieci takie od razu zadowolone i uśmiechnięte
Eee to tu były wszystkie używki na wstępie pytanie czy dzidzia ma własny smoczek... jak się zostawiało u położnych dziecko na chwile to byle smoczek miało ze sobą :/ Z kp zależnie od położnych, jedne naciskały inne wciskały buteleczki z mlekiem. No i ta glukoza...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości