Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 2 - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-25, 20:40   #1141
201710041131
Konto usunięte

Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 2

Masija doczytałam o Twojej rozmowie z Tz... Dobrze ze wszystko sobie wyjasnilisxie Dobrze tez ze rozumie Cie bo mi sie tez czasem wydaje ze mojemu Tz brakuje takiej wariatki która byłam wcześniej ale w środku nadal ona we mnie jest tylko to wszystko co sie wokół nas dzieje, macierzyństwo i wszystkie zmiany-musimy i my mamy i nasi Tzci do tego przywyknąć. Bedzie lepiej, trzeba w to wierzyć i zawalczyć o związek Pierwszy krok za wami

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
Tydzień

Sent from my WT19i using Wizaz Forum mobile app

Kutwa no u nas juz chyba 2 tyg i cisza, myślałam ze przysłali a to nie oni, od nich tylko decyzja o przyznaniu becikowego i rodzinnego

201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-25, 20:45   #1142
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Marei - już myślałam żeby sprzedać wózek i fajna chuste kupić. Jedyna nadzieja w spacerówce.
Ja tam na moje nie narzekam, ale marzy mi się jakaś piękna
Ostatnio noszę w jadeicie z little frog. 50% wełmy z merynosa. Chyba je wyprzedawali, bo kupiłam sporo taniej. I fajnie się nosi. Jest bardziej sprężysta przy dociąganiu, z początku nie mogłam się przyzwyczaić, teraz jest ok. I faktycznie w ciepły dzień mniej grzeje. W upał nie próbowałam jeszcze. Oprócz niej mam tą fidelle happy, kupiłam w ciąży, na limango była 50% taniej. Gdyby nie to pewnie nie zaczęłabym chustować a tak to miałam motywację, że chusta leży.

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Cytat:
Napisane przez sylwusiach Pokaż wiadomość
wlasnie zastanawialam sie nad nosidelkiem TZ nosilby mala
Ostatnio wklejałam linka. Na domowa.tv jest ładnie ujęty przegląd nosidełek.
Stary 2015-08-25, 20:46   #1143
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Ostatnio noszę w jadeicie z little frog. 50% wełmy z merynosa. Chyba je wyprzedawali, bo kupiłam sporo taniej. I fajnie się nosi. Jest bardziej sprężysta przy dociąganiu, z początku nie mogłam się przyzwyczaić, teraz jest ok. I faktycznie w ciepły dzień mniej grzeje. W upał nie próbowałam jeszcze. Oprócz niej mam tą fidelle happy, kupiłam w ciąży, na limango była 50% taniej. Gdyby nie to pewnie nie zaczęłabym chustować a tak to miałam motywację, że chusta leży.

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Ja mam zwykle lenny lamp i nie mam porównania z tymi lepszymi. Grunt ze działają.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-25, 20:48   #1144
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:

Ja umieram jak widzę ta Osche Starry Night Ale on po tysiaka chodzą także ten...

Oooo widziałam ta z wełna tańsza na stronie lf i wlasnie zastanawiałam sie nad kółkowa ale troche sie martwiłam ze przez wełnę bedzie sie gorzej dociągac, jak pracuje?

26 lipca - kolejny rok razem!

Julek - 10.05.2015r. 21:40

pierogowamama.com
pani_pierozkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-25, 20:51   #1145
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny sorki ze nie odpisywałam ale najpierw była u mnie mama a potem przyjechali znajomi ze swoją mała księżniczka i bylismy na długim spacerze- bez ryku

Dziekuje za wszystkie miłe słowa, mam nadzieje, ze takich dni jak dzis bedzie więcej Kupiłam sobie w biedrze deser z korona - taki czekoladowy pudding i bede sie nim delektować

Co do spin z rodzicami o grzanie dziecka to i my mamy. Masakra, moja mama niby kuma, nie przykrywa (w przeciwieństwie do taty) ale jak raz wysiadała z samochodu i jak otworzyłam drzwi w tym samym momencie to ofukala mnie Ale widzimy sie raz na kilka dni i tak mi pomaga, ze wybaczone

Moj tez sie od dwoch dni ślini strasznie i pcha piąstki do buzi, a czasem jak go biorę do odbicia to obslinia całe przedramię... Nie wiem co to jest, ale na zeby na sto procent za wcześnie wiec daje mu tylko smoka w zamian

Ooooo rany ten cewnik to musi byc jakis koszmar

Kurczę mi położna mowila zeby nie odsuwać skorki...

Nam lek też, że za wczas na odsuwanie... i że do następnego bilansu mamy czekać. A następny za 2 tyg. Ciekawe co powie.
Stary 2015-08-25, 20:52   #1146
Irmusia81
Zakorzenienie

Ja skórki nie ściągam - nie trzeba bo to nie ma żadnego znaczenia a może dziecku sprawiać ból - tak mówił pediatra jak Leoś się urodził i tego się trzymam 😉

Kejti- opróżnianie nocnika z kupą uważam za duuzo gorsze niż pampersa. Nienawidzę tego. A Leoś robi ze trzy kupy dziennie. Masakra!

Byliśmy dziś w pepco- fajne bodziaki z długim rękawem mają.

Zjadłam dziś pizzę i czekam na brak reakcji brzuszkowej😉
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-25, 20:54   #1147
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Ja mam zwykle lenny lamp i nie mam porównania z tymi lepszymi. Grunt ze działają.
Też nie mam porównania i dokładnie, grunt, że działają.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-08-25, 20:56   #1148
Princesika
Zakorzenienie

Irmusia a jakie bodziaki? U mnie nie bylo przedwczoraj nic nowego
Stary 2015-08-25, 21:00   #1149
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pani_pierozkowa Pokaż wiadomość
Ja umieram jak widzę ta Osche Starry Night Ale on po tysiaka chodzą także ten...

Oooo widziałam ta z wełna tańsza na stronie lf i wlasnie zastanawiałam sie nad kółkowa ale troche sie martwiłam ze przez wełnę bedzie sie gorzej dociągac, jak pracuje?

Ojjj ja umarłam jak zobaczylam lawilde bajara midnight... nie wiem jaka ta oscha zaraz zerkne. Miałam kupić oscha Roses vanille z dzikim jedwabiem, dziewczyna tanio bardzo wystawiła... już odżałowałam te pieniądze, ale dwa dni po wpłacie okazało się, że jest jakaś plama... sprzedająca chciała 100zl spuścić, ale wydaje mi się, że mogła się rozmyślić. Oczywiście nie kupiłam, nie wydam.tyle kasy na chustę z plamą, nawet jeśli słabo widać.

A LF dociaga się... hmm... inaczej. Jest bardziej sprężysta. Łatwiej złapać, ale ogólnie chyba trudniej... mam porównanie do zwykłej bawelny 200gsm i zwykłą trudniej mi czasem uszczypnąć ale jak dociągnę nie robi się wybrzuszenie gdzie już dosiąglam. Trudniej to opisać..

Edytowane przez Marei
Czas edycji: 2015-08-25 o 21:04
Marei jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-25, 21:08   #1150
201710041131
Konto usunięte

O to dobrze ze nie trzeba odciągać

Kejti doszła paczka
Stary 2015-08-25, 21:11   #1151
kaczuszka1986
Zadomowienie

Cytat:
Jak długo od decyzji czekaliście na becikowe?

Ja po miesiącu
kaczuszka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-25, 21:14   #1152
rybkaa90
Zakorzenienie

Mi położna mówiła, żeby odciągnąć i nawet pokazała jak to robić. Ale nie odciagalam, bo pediatra nie kazała. Bosz niech się zdecydują. Każdy mówi co innego.

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Chciałam porozmawiać z tz na temat chrzcin, a on zasnął w trakcie rozmowy

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-25, 21:18   #1153
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Masija doczytałam o Twojej rozmowie z Tz... Dobrze ze wszystko sobie wyjasnilisxie Dobrze tez ze rozumie Cie bo mi sie tez czasem wydaje ze mojemu Tz brakuje takiej wariatki która byłam wcześniej ale w środku nadal ona we mnie jest tylko to wszystko co sie wokół nas dzieje, macierzyństwo i wszystkie zmiany-musimy i my mamy i nasi Tzci do tego przywyknąć. Bedzie lepiej, trzeba w to wierzyć i zawalczyć o związek Pierwszy krok za wami

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Kutwa no u nas juz chyba 2 tyg i cisza, myślałam ze przysłali a to nie oni, od nich tylko decyzja o przyznaniu becikowego i rodzinnego

Bo to zależy kiedy się złożyło.. Babka mówiła że wypłacają na koniec miesiąca.. Ja złożyłam 23 bodajże a 30 miałam na koncie

Kurde, Was też boli podczas seksu..? Wogóle nie idzie, gorzej jak dziewica..

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-25, 21:19   #1154
kejtiCe
Zakorzenienie

Szuuu i jak bodziaki? Dobre są?

U nas z tym odciaganiem jest tak, że lekarz powiedział, że u Wojtka się da i mam to robić. Poza tym widzę, że nie sprawia mu to żadnego bólu. A odciagam, bo nie spotkałam się z żadna opinia, żeby tego nie robić.

Co do rozszerzania diety - było tam też napisane że najlepszy wiek to pomiędzy 4,5 a 6,5 miesiącem życia.
Ja nie wiem kiedy zacznę, nie zastanawiałam się nad tym jeszcze. Na samej butli jest wygodnie.
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-25, 21:21   #1155
industria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez groszkolino Pokaż wiadomość

Myje dżungle i to kilka razy dziennie

Cytat:

Moj tez sie od dwoch dni ślini strasznie i pcha piąstki do buzi, a czasem jak go biorę do odbicia to obslinia całe przedramię... Nie wiem co to jest, ale na zeby na sto procent za wcześnie wiec daje mu tylko smoka w zamian
ślinianki lepiej pracują a dziecko nie nadąża z łykaniem śliny, czasem może kaszleć śliną, bo zwyczajnie sie nią krztusi
to gdzieś dzisiaj wyczytałam

a piąstki- to już dziewczyny pisały- poznaje siebie

moja tez pcha paluchy do buzi. i nauczyła sie wywalać smoczek który wciskam jej zamiast paluszków. uderza w niego rączką i on odlatuje na 15 cm. komicznie to wygląda
Stary 2015-08-25, 21:22   #1156
kejtiCe
Zakorzenienie

U nas wywalanie tego smoczka też jest! W nocy po całym łóżeczku go szukam
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-25, 21:22   #1157
sylwusiach
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to sylwusiach

Ale klepiecie mala wykapana I spi. Sama z siebie trzyma glowke na wprost I tylko gdy zasypia przewraca na prawa strone dzis super trzymala glowke lezac na brzuszku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1440534128669.jpg (42,7 KB, 21 załadowań)
Stary 2015-08-25, 21:29   #1158
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość

ślinianki lepiej pracują a dziecko nie nadąża z łykaniem śliny, czasem może kaszleć śliną, bo zwyczajnie sie nią krztusi

moja tez pcha paluchy do buzi. i nauczyła sie wywalać smoczek który wciskam jej zamiast paluszków. uderza w niego rączką i on odlatuje na 15 cm. komicznie to wygląda
Mojej też ostatnio ruszyła produkcja śliny strzela bable i leci piana i bardzo często się ksztusi nią. U blanki zęby przyszły późno, ok 8-10 miesiąca i to w sumie niezauwazalnie, więc myślę ze u i Leny przyjdą później
Btw Lenka ma dziasla na wierzchu tak, ze wygląda jak by to zęby były

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-25, 21:33   #1159
mehja
Zakorzenienie

Kejti nawet jeśli nauczony byłby noszenia to nie jej sprawa. Ona nosić na co dzień nie będzie

Matko nie wiem co to dokładnie to cewnikowanie ale brzmi okropnie.

Kejti o widzisz a nas przy synku wszyscy uczyli że skórki nie wolni odciagac
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-25, 21:38   #1160
industria
Zakorzenienie

Cytat:
dzis super trzymala glowke lezac na brzuszku
uwielbiam te fałdki na pleckach
są mega słodkie
Stary 2015-08-25, 21:41   #1161
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Ojjj ja umarłam jak zobaczylam lawilde bajara midnight... nie wiem jaka ta oscha zaraz zerkne. Miałam kupić oscha Roses vanille z dzikim jedwabiem, dziewczyna tanio bardzo wystawiła... już odżałowałam te pieniądze, ale dwa dni po wpłacie okazało się, że jest jakaś plama... sprzedająca chciała 100zl spuścić, ale wydaje mi się, że mogła się rozmyślić. Oczywiście nie kupiłam, nie wydam.tyle kasy na chustę z plamą, nawet jeśli słabo widać.

A LF dociaga się... hmm... inaczej. Jest bardziej sprężysta. Łatwiej złapać, ale ogólnie chyba trudniej... mam porównanie do zwykłej bawelny 200gsm i zwykłą trudniej mi czasem uszczypnąć ale jak dociągnę nie robi się wybrzuszenie gdzie już dosiąglam. Trudniej to opisać..
Ja tą co teraz mam LF kupiłam o gramaturze 240, bałam się że 200 mi Julka nie poniesie i niby LF takie miękkie od nowości i oh i ah ale powiem szczerze że jak go kilka razy dzisiaj motałam to mnie bolą normalnie palce od dociągania, dociągałam i dociągałam a i tak luzy były. Teraz zaplotłam w warkocz i tak leży, może jutro zrobię hamak.

Ja chyba nie wpadnę w to aż tak żeby takie pieniądze na te chusty wydawać Na pewno będę chciała wypróbować tego didymosa no ale powiedzmy że 300 zł a po tyle chodzą używki to jeszcze nie taki dramat

Może bym kupiła w takim razie tą kółkową z merynosem? Będzie dobra na jesień... ehhhh miałam być rozsądna z pieniędzmi

26 lipca - kolejny rok razem!

Julek - 10.05.2015r. 21:40

pierogowamama.com
pani_pierozkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-25, 21:47   #1162
mehja
Zakorzenienie

Szuu my czekalismy na becikowe 3dni

Country a gdzie ty się podziewasz?

Sylwusiach ją kupowalam przeróżne gryzaczki i żadnych nie chciał. Najlepszy był smoczek (Jezu jakbym wtedy karmiła to by mi sutka chyba odgryzł), piąstku, twarde przedmioty (np. Klocek) i brzegi lozeczka (całe dookoła było poobgryzane)
Stary 2015-08-25, 21:50   #1163
Irmusia81
Zakorzenienie

Princesika- ja oglądałam chłopięce. I fajne są. Wszystko z długim rękawem. Kupiłam cztery rodzaje na 68 i 74. I spodenki dresowe.
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-25, 21:52   #1164
sylwka321
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
Mi położna mówiła, żeby odciągnąć i nawet pokazała jak to robić. Ale nie odciagalam, bo pediatra nie kazała. Bosz niech się zdecydują. Każdy mówi co innego.

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Hahaha mistrz

Cytat:

I mnie chyba nawet lepiej niż przed generalnie nic nie boli
sylwka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-25, 22:01   #1165
mehja
Zakorzenienie

Rybka haha, nieźle zmęczony musiał być. Czym go tak wymeczylas?

Kaja moja też ma tak białe dziąsła że wydaje się że to zęby

Jeśli chodzi o ból podczas sexu to u nas jeszcze nic nie było, tam mnie nastraszylyscie że bolalo że boje się jak nie wiem

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Ale jak badanie u giną nie będzie bolalo to moze się zdecyduje. O ile TŻ będzie grzeczny.

Czyli gin mnie pierwszy rozdziewiczy

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Wziernikiem oczywiście.

Żebyście sobie nie pomyślany, zboczuchy jedne
Stary 2015-08-25, 22:03   #1166
sylwusiach
Zakorzenienie

Cytat:
Bo to zależy kiedy się złożyło.. Babka mówiła że wypłacają na koniec miesiąca.. Ja złożyłam 23 bodajże a 30 miałam na koncie

u mnie nie boli ale jest ciasno

country dzis tu byla. czy mi sie zdawalo
Stary 2015-08-25, 22:09   #1167
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość

Ale z drugiej strony jakbyście mieli sie pokłócić tak jak my to by było gorzej :-*

Cytat:

Boli ;( ale ostatnio poszło. Tylko tz mnie wkurzył bo nie wyszedł na czas...

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
Szuuu i jak bodziaki? Dobre są?

U nas z tym odciaganiem jest tak, że lekarz powiedział, że u Wojtka się da i mam to robić. Poza tym widzę, że nie sprawia mu to żadnego bólu. A odciagam, bo nie spotkałam się z żadna opinia, żeby tego nie robić.

Co do rozszerzania diety - było tam też napisane że najlepszy wiek to pomiędzy 4,5 a 6,5 miesiącem życia.
Ja nie wiem kiedy zacznę, nie zastanawiałam się nad tym jeszcze. Na samej butli jest wygodnie.
Sa super, tz zakochany (nie widziałam tego napisu Daddy wcześniej) myśli ze z myślą o nim były kupowane

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość

No to zagadka wyjaśniona

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
U nas wywalanie tego smoczka też jest! W nocy po całym łóżeczku go szukam
Moj na razie kocha smoczka bardziej niz mnie

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Szuu my czekalismy na becikowe 3dni

Country a gdzie ty się podziewasz?

Sylwusiach ją kupowalam przeróżne gryzaczki i żadnych nie chciał. Najlepszy był smoczek (Jezu jakbym wtedy karmiła to by mi sutka chyba odgryzł), piąstku, twarde przedmioty (np. Klocek) i brzegi lozeczka (całe dookoła było poobgryzane)
O jeszcze lepiej

Dawać kasiurę bo stół musze kupić

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Rybka haha, nieźle zmęczony musiał być. Czym go tak wymeczylas?

Kaja moja też ma tak białe dziąsła że wydaje się że to zęby

Jeśli chodzi o ból podczas sexu to u nas jeszcze nic nie było, tam mnie nastraszylyscie że bolalo że boje się jak nie wiem

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Ale jak badanie u giną nie będzie bolalo to moze się zdecyduje. O ile TŻ będzie grzeczny.

Czyli gin mnie pierwszy rozdziewiczy

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Wziernikiem oczywiście.

Żebyście sobie nie pomyślany, zboczuchy jedne

No komu najpierw przyszło na myśl bo nam nie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-08-25, 23:28   #1168
haniula1803
Rozeznanie

Nadrabiam 2 cześć dnia starsza znowu nie chce zasnąć nie wiem już czy ja tulic czy wâ˜☠â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠*** Byłam dzisiaj na siłowni jutro pewnie będę umierać
Cytat:
moja jak juz jest bardzo spiaca to ssie paluszki prawej reki alewa po wloskach sie glaszcze a jak glodna to tez ssie paluchy..slini sie strasznie ostatnio myslalyscie o kupnie jakichs gryzakow maluchom?
Moja też ssie prawa a lewa się glaszcze lub ciągnie za włosy ze aż placze, a twoja ssie smoczek bo moja nie chce i myślę że sobie go tak zastępuje ale nie pozwalam jej na to za bardzo

Kaczuszka moja tez na amfie kilku dni śpi po 20-30 minut 3 razy dziennie potem robi oczy jak 5 zł jakby spala nie wiem ile ale przynajmniej nie placze trochę pogapi się na karuzele trochę w wózku i tak dzień mija w drugiej połowie dnia jest trochę bardziej moja jutro zaczyna 10 tydzień może to był skok i od jutra będzie pięknie spala tobie też tego życzę

Jeszcze tż zaczął chrapac tylko se w lep walnąć
Idę czytać dalej

Chciałbym wrzucić zdjęcia do klubu ale nie umiem :-(

Edytowane przez haniula1803
Czas edycji: 2015-08-25 o 23:29
haniula1803 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-26, 01:52   #1169
sylwusiach
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez haniula1803 Pokaż wiadomość
Nadrabiam 2 cześć dnia starsza znowu nie chce zasnąć nie wiem już czy ja tulic czy wâ˜☠â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠*** Byłam dzisiaj na siłowni jutro pewnie będę umierać
Moja też ssie prawa a lewa się glaszcze lub ciągnie za włosy ze aż placze, a twoja ssie smoczek bo moja nie chce i myślę że sobie go tak zastępuje ale nie pozwalam jej na to za bardzo

Kaczuszka moja tez na amfie kilku dni śpi po 20-30 minut 3 razy dziennie potem robi oczy jak 5 zł jakby spala nie wiem ile ale przynajmniej nie placze trochę pogapi się na karuzele trochę w wózku i tak dzień mija w drugiej połowie dnia jest trochę bardziej moja jutro zaczyna 10 tydzień może to był skok i od jutra będzie pięknie spala tobie też tego życzę

Jeszcze tż zaczął chrapac tylko se w lep walnąć
Idę czytać dalej

Chciałbym wrzucić zdjęcia do klubu ale nie umiem :-(
moja nigdy nie miala smoczka w buzi.nawet nie kupilam..poki co uspokaja sie bez niego
Stary 2015-08-26, 04:28   #1170
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
moja nigdy nie miala smoczka w buzi.nawet nie kupilam..poki co uspokaja sie bez niego

Moj ma od 2 dnia zycia, panie w szpitalu poprosiły o przywiezienie bo nie dawały sobie rady z nim na sali adaptacyjnej

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości