Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami- peemki 2016 cz.51! - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-06-17, 16:25   #1141
lolusl
Japońska rzepa

Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami- peemki 2016 cz.51!

Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość
ale cham, niech spada

Bo "ona za stara i jej za daleko" no spoko, ale do ojca mojego spokojnie na wizyty jeździ, a to taka sama odległość. Miałaby pokój na górze, mogłaby po obiedzie tak naprawdę pójść spać albo chociaż odpocząć. No ale trudno, nie przegadasz.

Cytat:
Napisane przez sensualna Pokaż wiadomość
Totalnie się nie zgodzę, uważam, że jest wręcz przeciwnie. Moim zdaniem fiolet i zieleń bardzo do siebie pasują, ale to zależy w jakim są te kolory odcieniu. Wg mnie bardzo do fioletu pasuje soczysta jasna zieleń np tak jak w tym bukiecie

wow prababcia? nieźle. Młodą musisz mieć mamę. Ja swoich pradziadków nie znałam. Zresztą została mi tylko jedna babcia, która ma 93 lata, więc niestety nawet na ślubie nie będzie zresztą babcia Tża też nie będzie.
No mi się absolutnie taki połączenie nie podoba, wiec kwestia gustu

Z prababcią niekoniecznie, ja znałam swoje 3 prababcie, 2 już zmarły a jedna ciągle żyje i ma się dobrze A zarówno one,jak i babcie, jak i ich dzieci rodzili normalnie, bez jakichś wpadek w stylu 16 lat i dziecko

Tak naprawdę wystarczy jak każde rodzi w wieku 25 lat, wtedy prababcia ma 75 lat jak rodzi się najmłodsze i 85 jak dziecko ma koło 10 i jest świadome już w 100 % obcowania

Jaki macie pomysł na filmik? My się musimy zebrać też,ale leje non stop
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-17, 16:34   #1142
Iskra14
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami- peemki 2016 cz.51!

Lolusl kupiłam na alie za 10zl i dzisiaj doszedł. Moim zdaniem boski do rzucania. Szkoda że już trochę późno :/
Iskra14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-17, 16:40   #1143
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Napisane przez Iskra14 Pokaż wiadomość
Lolusl kupiłam na alie za 10zl i dzisiaj doszedł. Moim zdaniem boski do rzucania. Szkoda że już trochę późno :/
To chyba do sensualnej
Ja też mam z ali, ale zrobiłam w nim dziurę i nie wiem co z tym fantem zrobić
It never fails.
Stary 2016-06-17, 16:46   #1144
sensualna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość

No mi się absolutnie taki połączenie nie podoba, wiec kwestia gustu

Z prababcią niekoniecznie, ja znałam swoje 3 prababcie, 2 już zmarły a jedna ciągle żyje i ma się dobrze A zarówno one,jak i babcie, jak i ich dzieci rodzili normalnie, bez jakichś wpadek w stylu 16 lat i dziecko

Tak naprawdę wystarczy jak każde rodzi w wieku 25 lat, wtedy prababcia ma 75 lat jak rodzi się najmłodsze i 85 jak dziecko ma koło 10 i jest świadome już w 100 % obcowania

Jaki macie pomysł na filmik? My się musimy zebrać też,ale leje non stop
Nie mówię, że wpadka, ale mama pewnie młoda. Ja akurat nie znałam, bo moja mama mnie trochę późno urodziła jak na tamte czasy, bo miała 32 lata (mam siostrę o 10 lat starszą), no i moi rodzice oboje są najmłodszymi dziećmi swoich rodziców, dlatego też ja nie miałam okazji poznać pradziadków, a i dziadkami długo się nie mogłam nacieszyć niestety.

Trudno określić jaki to pomysł. Ogólnie rzecz biorąc mamy przygotowane teksty swoich podziękowań i filmik ma się składać jakby z 3 części: 1. część to będzie nagrywana na żywo, będziemy mówić do kamery, taki wstęp, powitanie gości, potem będą scenki (2. część), gdzie nasze teksty będą podkładane już do obrazu. Nie będzie żadnych karteczek ani malowania na piasku czy kartce, ale to co będziemy mówić to będziemy pokazywać, w sensie takie symbole, nic takiego nadzwyczajnego, np dziękować będę za naukę oszczędzania i będę wrzucać pieniążka do skarbonki, no takie tam scenki, jeszcze nie wiem dokładnie jak tam tak fotografka chce pokazać, zdajemy się na nią. A na koniec 3. część gdzie też będzie mówić do kamery. Zdolności aktorskich ani obycia z kamerą mam zerowe więc boję się żeby sztywniacko to nie wyszło...

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

Cytat:
To chyba do sensualnej
Też tak właśnie pomyślałam
A jak myślicie, taki będzie w porządku?
http://allegro.pl/welon-slubny-zwiew...077458340.html
Stary 2016-06-17, 16:49   #1145
lolusl
Japońska rzepa

Sensualna, zażartowałam z tą wpadką Myślę,że to może być właśnie kwestia tego -najstarsze vs najmłodsze dziecko Moja mama jest jedynaczką, tata drugi pod względem kolejności, urodzeni przez babcie w wieku 22 lat,wiec w sumie sklada się tak

Pomysł na filmik fajowy Mam nadzieje,że się pochwalisz efektami

A welon sie nada,każdy sie nada
It never fails.
Stary 2016-06-17, 16:51   #1146
Iskra14
Zakorzenienie

Cytat:
To chyba do sensualnej
Coś źle popatrzyłam wysoko ta dziura?
Iskra14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-17, 16:55   #1147
ann2016
Zakorzenienie

Cytat:
Prowadzę dzisiaj o 19:00 wykład na uczelni,trzymajcie kciuki, stresuję się

Cytat:
Napisane przez CrayOn Pokaż wiadomość
Ej a ja nigdy nie jadłam sushi
ja też nie i nie zamierzam

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
To się już zaczyna robić wkurzające! Mój brat rozmawia właśnie z moim kuzynem a ten do niego że przyjdzie ale na 3 h bo później ma 18 nastke kolegi
o matko
ann2016 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-17, 17:05   #1148
Madzialena7
zniemczona peema

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
To się już zaczyna robić wkurzające! Mój brat rozmawia właśnie z moim kuzynem a ten do niego że przyjdzie ale na 3 h bo później ma 18 nastke kolegi
ludzie naprawde są niepoważni!. Skoro tak traktuje Wasz ślub to naprawdę lepiej żeby wcale nie przychodził..

Cytat:
O kurcze i to z tych internetów Wam tak idzie fajnie?
Powiem Ci szczerze, że tak aż sama zaskoczona jestem. Co więcej- mój M. nie tańczy jakoś dobrze, nigdy mu to jakoś nie wychodziło najlepiej, a teraz jak uczymy się tego tańca to on szybciej łapie ode mnie i naprawdę jestem z niego dumna . Wszystko jest dokładnie opisane, pokazane na filmikach, więc łatwo się jest nauczyć. Pewnie robimy jeszcze masę błędów, ale jak już będziemy umieć całość z muzyką, to chcemy iść do znajomej która uczy tańczyć i ona nam wyłapie błędy i skoryguje .

Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość
ale cham, niech spada

Bo "ona za stara i jej za daleko" no spoko, ale do ojca mojego spokojnie na wizyty jeździ, a to taka sama odległość. Miałaby pokój na górze, mogłaby po obiedzie tak naprawdę pójść spać albo chociaż odpocząć. No ale trudno, nie przegadasz.
O jej trochę niefajne zachowanie z jej strony, w końcu to ślub jej wnuczki. Dziadkowie ze strony M. też są schorowani i w ogóle, ale cieszą się na nasze wesele i napewno przyjdą, u brata M. na weselu siedzieli nawet do północy. Cieszę się, że będą obecni bo traktuje ich trochę jak moich dziadków, bo moich własnych już dawno nie ma..

Też nigdy nie jadłam sushi ale chętnie bym spróbowała, tyle że w naszej okolicy w ogóle nie ma takich knajpek, a tu w DE to już w ogóle. Właściwie czemu?

"..i że Cię nie opuszczę aż do śmierci.."-> 27.08.2016
,,Bo magia jest wtedy gdy splatamy dłonie,
a nasze spojrzenia mówią więcej niż słowa"

Edytowane przez Madzialena7
Czas edycji: 2016-06-17 o 17:07
Madzialena7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-17, 17:05   #1149
tetrikk
Zakorzenienie

Piątek, a ja zamiast się cieszyć to siedzę wkurzona. Nic się niby nie stało, jestem tylko przytloczona ilością pracy a i @ się zbliza, więc jestem usprawiedliwiona

Cytat:
Napisane przez wildDaisy Pokaż wiadomość
Dodam, że adresu dalej nie podał, na fejsie mi nie odpisał, zaproszenia nie mam jak wysłać, nie wiem co mam robić, skoro on się szykuje, żeby przyjść
O matko, wygralas ludzie są naprawdę niepowazni

Magda - wszystkiego najlepszego, pociechy z męża i Bartusia, żebyś się nie stresowala a ślub i wesele wyszły fantastycznie
Stary 2016-06-17, 17:06   #1150
sensualna
Zadomowienie

Cytat:
Sensualna, zażartowałam z tą wpadką Myślę,że to może być właśnie kwestia tego -najstarsze vs najmłodsze dziecko Moja mama jest jedynaczką, tata drugi pod względem kolejności, urodzeni przez babcie w wieku 22 lat,wiec w sumie sklada się tak

Pomysł na filmik fajowy Mam nadzieje,że się pochwalisz efektami

A welon sie nada,każdy sie nada
Jak się Tż zgodzi na pokazanie to tak no i ile będę w stanie w ogóle na siebie patrzeć, bo jak stwierdzę, że głupio wyszłam to się będę wstydziła pokazać

Kurczę, tylko nie wiem jaki wziąć, bo mają w kolorze białym, ecru i opalizującym ivory.
Suknię mam ivory, przynajmniej tak umowa mówi, ale opalizujący chyba może tandetnie wyglądać jak uważacie? To może ecru, tylko to z kolei żeby mi zżółknięty nie przyszedł... ale ja mam dylematy
Cytat:
Napisane przez ann2016 Pokaż wiadomość
ja też nie i nie zamierzam
Ja raz jadłam z lokalu, to były pyszne, aczkolwiek nie wiem czy wtedy nie wzięliśmy niesurowe mięso, bo tego dnia źle się czułam, dzień wcześniej piłam wino domowej roboty, a tego dnia był mega upał, rozbolała mnie głowa i wylądowałam głową w kiblu i chyba z tego powodu nie braliśmy surowego. W każdym razie pychota
Natomiast raz jedliśmy u znajomych, sami robili i niestety, ale nie było zbyt dobre, te ciemne dookoła (nie wiem jak to się nazywa) śmierdziało wodorostami
Stary 2016-06-17, 17:16   #1151
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Totalnie się nie zgodzę, uważam, że jest wręcz przeciwnie. Moim zdaniem fiolet i zieleń bardzo do siebie pasują, ale to zależy w jakim są te kolory odcieniu. Wg mnie bardzo do fioletu pasuje soczysta jasna zieleń np tak jak w tym bukiecie

wow prababcia? nieźle. Młodą musisz mieć mamę. Ja swoich pradziadków nie znałam. Zresztą została mi tylko jedna babcia, która ma 93 lata, więc niestety nawet na ślubie nie będzie zresztą babcia Tża też nie będzie.

o rany... to już by sobie darował i nie przychodził i nie był bezczelny
Takiego to tylko

A ja właśnie siedzę z farbą na głowie, jutro mam fryzurę próbną, a w niedziele kręcimy film dla rodziców, więc muszę jakoś wyglądać, a już strasznie wyglądałam. Chciałam wcześniej się farbnąć żeby tuż przed ślubem jeszcze raz ale jakoś nie mogłam tej farby kupić i dopiero w tym tygodniu kupiłam. Mam nadzieję, że będzie dobrze kolor wyglądał za dwa tygodnie i nie będę musiała jeszcze raz farbować...

A właśnie! dzisiaj sobie przypomniałam że muszę jakiś welon kliknąć na allegro bo w sumie to nie będę czym miała rzucać na oczepiach Czy któraś z Was kupowała taki zwykł taniutki welon właśnie do tego celu? Jak one wyglądają w rzeczywistości?
Moja prababcia ma 91 lat a babcia 61 a druga prababcia miała 90ale zmarla niespodziewanie 6 miesięcy temu.No i rodziców mam dość młodych 41 i 43 lata

Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez xXBlankaXx
Czas edycji: 2016-06-17 o 17:19
xXBlankaXx jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-06-17, 17:36   #1152
wildDaisy
żona bez ogona

Cytat:
A jak myślicie, taki będzie w porządku?
http://allegro.pl/welon-slubny-zwiew...077458340.html
Fajny ten welon!

Cytat:
Napisane przez tetrikk Pokaż wiadomość
Piątek, a ja zamiast się cieszyć to siedzę wkurzona. Nic się niby nie stało, jestem tylko przytloczona ilością pracy a i @ się zbliza, więc jestem usprawiedliwiona

O matko, wygralas ludzie są naprawdę niepowazni

Do mnie dzisiaj małpa przyszła

Mam taką chcicę na wszystko co słodkie przez nią Śniadanie i obiad zapijałam maślanką truskawkową, teraz piję pieczone jabłko z Biedry Mniaaam! Dostałam karpatkę od chłopa do kawy, bo wie, że mi teraz ciężko i tylko ciacho złagodzi mój ból Ale zapomniał o mleczku w tubce

Edytowane przez wildDaisy
Czas edycji: 2016-06-17 o 17:37
wildDaisy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-17, 17:44   #1153
sensualna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Moja prababcia ma 91 lat a babcia 61 a druga prababcia miała 90ale zmarla niespodziewanie 6 miesięcy temu.No i rodziców mam dość młodych 41 i 43 lata

To czuje się jakbym była pokolenie wyżej a ile Ty masz lat jak masz tak młodych rodziców? Masz rodziców w wieku niemal mojej siostry to moja mama i mama Tż mają 60 lat
Cytat:
Fajny ten welon!

Do mnie dzisiaj małpa przyszła

Mam taką chcicę na wszystko co słodkie przez nią Śniadanie i obiad zapijałam maślanką truskawkową, teraz piję pieczone jabłko z Biedry Mniaaam! Dostałam karpatkę od chłopa do kawy, bo wie, że mi teraz ciężko i tylko ciacho złagodzi mój ból Ale zapomniał o mleczku w tubce
No tylko jaki ja mam wziąć kolor jaki to może w ogóle być ten opalizujący ivory?

ohoho ale masz zachcianki nie za dużo tego słodkiego?
Stary 2016-06-17, 17:46   #1154
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
To czuje się jakbym była pokolenie wyżej a ile Ty masz lat jak masz tak młodych rodziców? Masz rodziców w wieku niemal mojej siostry to moja mama i mama Tż mają 60 lat

No tylko jaki ja mam wziąć kolor jaki to może w ogóle być ten opalizujący ivory?

ohoho ale masz zachcianki nie za dużo tego słodkiego?
Ja mam 22lata, mama urodziła mnie młodo ale wpadka nie byłam podobno

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Rodzice M. Też są w tym samym wieku

Stary 2016-06-17, 17:46   #1155
wildDaisy
żona bez ogona

A jaki masz kolor sukni biel czy ivory? Ecri bym nie brala, bo on juz taki ciemniejszy, ivory to taka typowa smietanka. Zamawialam kiedys chyba od nich probki materialow
Stary 2016-06-17, 17:47   #1156
JaKate
Rozeznanie

co do polaczenia fioletu i zieleni oki moze sie nie podobac,
ale to co jest w naturze polaczone ( np lodyga kwiata i kwiat) zawsze ze soba gra. wiec zielen do wielu kolorow pasuje...

wybralam taki kolor bo bardzo lubie fiolet, a zielen w bieli wg mnie pasuje, poza tym jest to cos innego niz pastele, tre sa od wiekow na weselach, czy zlote barwy itp. kazdy robi jak uwaza, ja nikogo nie krytykuje, wiec o ile ktos ma tyle dobrej woli, moze cos podpowiedziec, doradzic lub przemilczec bo na tym etapie nie ma opcji zmian, od dwoch lat chce te kolory, wiec jedynie moge wziasc pod uwage rady, nie krytyke-bo juz mi do niczego sie nie przyda, chyba ze tylko w popsuciu humoru, heh...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4056.jpg (180,9 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 156148312051003328_dug5UHw1_c.jpg (80,7 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg c1dafaada3bf0924c4a1e230fcbcf928b6dda08e.jpeg (60,2 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg images.jpg (12,6 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mardi-gras3.jpg (159,3 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg t_8801green_purple_flowers_20100626_wiese_10jpgresize_197.jpg (30,2 KB, 1 załadowań)

JaKate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-17, 17:48   #1157
lolusl
Japońska rzepa

Ja mam 24 lata,mój tata miał 25 jak się urodziłam i też mam prababcie Ma 97 lat Chyba bo ona sama nie wie xd
It never fails.
Stary 2016-06-17, 17:50   #1158
sensualna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Ja mam 22lata, mama urodziła mnie młodo ale wpadka nie byłam podobno

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Rodzice M. Też są w tym samym wieku

No bardzo młodo
Ciekawe czy ja nie byłam wpadką
A mój przyszły teść jest młodszy od swojej żony o 7 lat, no i stety niestety to widać
Stary 2016-06-17, 17:51   #1159
JaKate
Rozeznanie

a w ogole mam takie pytanie, wodke gdzie kupowaliscie?
bo niedlugo musimy ogarnac ten temat...
a jednak 2zl na butelce to na ilus tam sztukach robi roznice??

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-06-17, 17:51   #1160
wildDaisy
żona bez ogona

Moja mama miala 35 lat jak sie urodzilam, tato rok starszy Mowia, ze nie bylam wpadka, ale jasneeee, ja wiem swoje Babcia od strony mamy tez urodzila pozno moja mame, jakos przed 40. Nie poznalam ani babci, ani dziadka od strony mamy. Od taty dziadkowie juz tez nie zyja.
Stary 2016-06-17, 17:52   #1161
JaKate
Rozeznanie

http://www.mojito.info.pl/wodka-oferta-1-3.html

nie wiem czy to bylby dobry pomysl?

Stary 2016-06-17, 17:52   #1162
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
No bardzo młodo
Ciekawe czy ja nie byłam wpadką
A mój przyszły teść jest młodszy od swojej żony o 7 lat, no i stety niestety to widać
Rodzice zaraz po szkole mamy chcieli mieć dziecko między mną i M. Jest rok i trzy miesiące różnicy, ale to ja wyglądam na młodsza a nie on

Stary 2016-06-17, 17:55   #1163
wildDaisy
żona bez ogona

Moi rodzice sa razem od podstawowki, od razu po szkole chcieli sie pobrac, dzieci mieli pozniej. Pisalam tu kiedys jakie mieli przeboje, bo na slub musieli miec zgode sadu Mama miala 18 lat, tato 19.
Stary 2016-06-17, 17:58   #1164
sensualna
Zadomowienie

Cytat:
A jaki masz kolor sukni biel czy ivory? Ecri bym nie brala, bo on juz taki ciemniejszy, ivory to taka typowa smietanka. Zamawialam kiedys chyba od nich probki materialow
Bieli to nie biorę pod uwagę, tylko właśnie te ecru i ivory. Suknię właśnie mam ivory, tylko ten "opalizujący" mnie zastanawia.
Cytat:
Napisane przez JaKate Pokaż wiadomość
co do polaczenia fioletu i zieleni oki moze sie nie podobac,
ale to co jest w naturze polaczone ( np lodyga kwiata i kwiat) zawsze ze soba gra. wiec zielen do wielu kolorow pasuje...

wybralam taki kolor bo bardzo lubie fiolet, a zielen w bieli wg mnie pasuje, poza tym jest to cos innego niz pastele, tre sa od wiekow na weselach, czy zlote barwy itp. kazdy robi jak uwaza, ja nikogo nie krytykuje, wiec o ile ktos ma tyle dobrej woli, moze cos podpowiedziec, doradzic lub przemilczec bo na tym etapie nie ma opcji zmian, od dwoch lat chce te kolory, wiec jedynie moge wziasc pod uwage rady, nie krytyke-bo juz mi do niczego sie nie przyda, chyba ze tylko w popsuciu humoru, heh...
Ja uważam, że bardzo ładnie to wygląda i tak jak mówiłam, moim zdaniem pasują do siebie te kolory. Zresztą wstawiałam właśnie te drugie zdjęcie bukietu jako przykład. No ale jeśli Tobie się podoba i tak już chcesz od iluś tam lat to w czym problem? Zrób tak i już.
Ale pasteli bym tak nie krytykowała, może i są od lat (nie wiem, na wesela nie chodzę), ale nie ma co się dziwić, są po prostu ładne. Ja wybrałam na swój przewodni kolor łososiowy czy brzoskwiniowy (jak zwał tak zwał) i są to pastelowe kolory, ale co z tego jeśli takie są na weselach od lat? Mają one przede wszystkim pasować młodym i się podobać. Ja akurat jestem dość delikatnej urody i mi takie kolory pasują i dobrze się czuję w takich, więc to było naturalne, Tżowi się pomysł spodobał i nie oponował. To się liczy przede wszystkim, a nie to co jest u kogoś.
Cytat:
Ja mam 24 lata,mój tata miał 25 jak się urodziłam i też mam prababcie Ma 97 lat Chyba bo ona sama nie wie xd
Co za wiek! wow! Pozazdrościć!

Edytowane przez sensualna
Czas edycji: 2016-06-17 o 18:01
sensualna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-17, 18:00   #1165
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Bieli to nie biorę pod uwagę, tylko właśnie te ecru i ivory. Suknię właśnie mam ivory, tylko ten "opalizujący" mnie zastanawia.

Ja uważam, że bardzo ładnie to wygląda i tak jak mówiłam, moim zdaniem pasują do siebie te kolory. Zresztą wstawiałam właśnie te drugie zdjęcie bukietu jako przykład. No ale jeśli Tobie się podoba i tak już chcesz od iluś tam lat to w czym problem? Zrób tak i już.
Ale pasteli bym tak nie krytykowała, może i są od lat (nie wiem, na wesela nie chodzę), ale nie ma co się dziwić, są po prostu ładne. Ja wybrałam na swój przewodni kolor łososiowy czy brzoskwiniowy (jak zwał tak zwał) i są to pastelowe kolory, ale co z tego jeśli takie są na weselach od lat? Mają one przede wszystkim pasować młody i się podobać. Ja akurat jestem dość delikatnej urody i mi takie kolory pasują i dobrze się czuję w takich, więc to było naturalne, Tżowi się pomysł spodobał i nie oponował. To się liczy przede wszystkim, a nie to co jest u kogoś.

Co za wiek! wow! Pozazdrościć!
Kobieta u mnie w rodzinie ma 107lat,do dziś gotuje i kłóci się o mycie okien bo już jej nie pozwalają,żeby sąsiedzi nie gadali,że ja wykorzystują ha ha

Stary 2016-06-17, 18:03   #1166
fioleciasto
Zakorzenienie

Mój tata ma za miesiąc 60 urodziny, a mama za rok. Mam już tylko jedną babcie.

Rodzice tżta maja 45 lat więc spora różnica.

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-17, 18:06   #1167
kotzdzisiu
Wtajemniczenie

Wstawiłam do klubu zdjęcia butów i obrączek .

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

Mój dziadek ma 98 lat, są z babcią 66 lat po ślubie
kotzdzisiu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-17, 18:19   #1168
sensualna
Zadomowienie

Do dziewczyn które mają już welon na ślub (teraz już pytanie o ten właściwy, nie do rzucania). Ile za niego płaciłyście i gdzie kupowałyście? Mi się marzy taki długi ciągnący się po ziemi bez żadnych aplikacji czy czegokolwiek, sam tiul. I zastanawiam się ile mnie może kosztować. Dodam że będę kupowała welon na ostatniej przymiarce. Mają mieć wtedy duży wybór, ciekawe tylko ile mnie kawałek tego tiulu w salonie może kosztować.

Edytowane przez sensualna
Czas edycji: 2016-06-17 o 18:20
sensualna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-17, 18:31   #1169
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

U nas jest tak ze ja jestem najstarsza, mama ma 43 lata, a tata 49. Mama mnie urodziła jak.miała 21, ja niewiele starsza zostałam mama bo mam 22. Ale u tz znowu jest inaczej, bo jest najmłodszy, wpadka był jak tesciowa miała 42 lata. Tesciowie są z wieku mojej babci. Więc pewnie Bartek długo się nie nacieszy nimi. Ja miałam pradziadka, ale zmarł jakoś 5 lat temu chyba. Bartek ma prababcie i pradziadka i na chrzcinach chce zrobić mu zdjęcie z nimi żeby miał na pamiątkę no tacy starsi ludzie to zazwyczaj unikają zdjęć
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-17, 18:42   #1170
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Sophie, dentystka mi powiedziała, że mam pić wapno i płukać usta olejem kokosowym. Próchnicy nie mam w ogóle, mam zdrowe zęby, chodzę co pół roku na przegląd i usuwanie kamienia. Muszę wrócić do elmexu, bo kiedy go używałam żadne cuda się nie działy z zębami.

Magda, spełnienia marzeń
Też próbuje płukać buzię olejek kokosowym ale czytałam, że warto na to przeznaczyć 15 minut - nie jestem w stanie:P

[1=3bab1895ed7a4a0113eb29e 79654b8b86ef03e4e_657f8b8 281285;61884321]Czyli nie będziesz musiała nic płacić?

Po co chcesz dzwonić jak już potwierdzili znajomym zawsze przy zaproszeniach potwierdzamy i bym się dziwnie czuła, gdyby potem dzwonili [/QUOTE]
Mi wujek potwierdził przy dawaniu zaproszenia a potem jednak odmówił (po moim upomnieniu by się dopytać jednak). Lepiej się upewnić

Kiepsko z tymi odmowami... Powody dziwaczne albo jakieś sytuacje z tyłka:/ Przyjście bez zaproszenia znowu przebija chyba wszystko...

Ustaliliśmy ciasta i wybraliśmy opcję słodkiego stołu z cukierni i dodatkowo kilka blaszek ciasta z sali. Tak mniej więcej pół z na pół z ilością. Muszę teraz napisać do cukierni by zrobili wycenę i ogólnie co i ile czego.
Mamy też plan co kiedy musimy zrobić w ostatnich dwóch dniach. Muszę przełożyć manicure na wcześniejszą godzinę.
Sophie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości