|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#11941 |
Przyczajenie
|
Dot.: powiększenie piersi
Czy aby nie przesadzasz
![]() ![]() Wiadomo ze faceci zawsze na cycki patrza, ale czasem sie zdarzy wyjatek, ze sie spodobasz "temu jedynemu" wlasnie taka jaka jestes i wtedy nie bedziesz sie zamartwiac i poczujesz sie kobieco ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11942 |
Raczkowanie
|
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Witajcie dziewczyny! Sorry, ze sie nie odzywam, ale moje dziecie bywa absorbujace
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#11943 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
ale mam problem.niedlugo beda 2 miesiace a moje szwy zrobily sie czerwone ,i sie jakby rozeszly w szerokosci.Zaraz wloze zdjecia.Czy to znaczy ze cos jest nie tak?jak masuje palcem to czuje szew wew ,boje sie ze wyjdzie na zew i bedzie dziura a i tak mam paskudne blizny.umowilam sie z lekarzem na wizyte w poniedzialek az sie boje ze cos jest nie tak.Prosze o opinie ,co sadzicie o tych szwach.Cycuchy zrobily sie miekciejsze ale jeden jest duzo mniejszy,czy to sie wyrowna czy juz tak zostanie? ![]()
![]() |
#11944 |
Zakorzenienie
|
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Wstaw zdjecia cycorkow
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#11945 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
![]()
![]() |
#11946 |
Przyczajenie
|
wstawilam zdjecia.Zapraszam i prosze o opinie
#11947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekam po weekendzie na telefon od doktorka,żeby potwierdził, że to nie jest przeciwwskazanie do operacji. Właśnie robie przelew na rezerwację terminu ![]() zrobione ! jeszcze do zapłacenia w dniu operacji zostało mi 10 200 . W ogóle mam w "instrukcji" napisane ,że do 9 rano mogę pić i zjeść lekkie śniadanie. Także nie będę na głodzie po nocy . ![]()
http://instagram.com/ccamillac Edytowane przez Star90 Czas edycji: 2013-09-07 o 15:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11948 |
Raczkowanie
|
UWAGA !!!
W związku z dojściem do 400str. założyłam nowy wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=42683588 #post42683588 Nie pisałam w tytule Myi, jej tu z nami nie ma, a ja nie chcę się posługiwać jej nickiem ![]() ![]() Zapraszam ![]()
#11949 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bylam u Ciebie i jak dla mnie to lekarz dobrze mowi ze chce Cie za jakis czas zobaczyc. Teraz za wczesnie by cokolwiek stwierdzic. One musza sie ulozyc.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:17.