|
|
#91 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Różne różności
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
Flofferku, u Ciebie podoba mi się:
# GRANATOWY KOMPLECIK - MINI + ŻAKIECIK Z KRÓTKIM RĘKAWKIEM (NA EGZAMIN ETC) -> proszę o wymiary # KOSZULA JASNA KREMOWA Z KRÓTKIM RĘKAWKIEM -> ta długość to od ramienia czy kołnieżyka? # DŁUGIE PODKOLANKA GRUBE NA ZIMĘ BARDZO FAJNE i ew.: # CZARNA SPÓDNICZKA MINI (możesz podać wymiary?) |
|
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
Hm... trudno mi dobrać w takim razie coś do tych szortów... nie masz jeszcze czegoś w zanadrzu
? Bo w sumie dostaniesz 3 kolczyki, które też takie takie nie były
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to moze zostaniemy przy dwoch parach szortow za kolczyk?
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
sluchaj bede mogla podac ci wymiarki gdzies w czwartek/piatek, bo mam od cholery nauki i nie dam rady raczej wczesniej... ale podam
ja teraz mam prosbe: napisz mi cos o tych rzeczach, jakie materialy, czy cienklie czy grube, klujace etc.. aa i kolczyki jaka to dlugosc i czy to plastik?? jescze co do ubranek czy jak nosze xs to beda dobre?? aaa i czy moglabys zrobic fotki na kims w ubrankach?? dziekuje slicznie buziak
|
|
|
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
Flofferku, nie ma problemu
![]() Ja sama noszę S, czasem XS (na górze, dół to inna bajka ), więc myślę, że będą ok Pędzę robić zdjęcia na sobie ![]() A kolczyki są plastikowe, połączenie kółek i wkręt są metalowe(ale raczej bez niklu, bo jestem uczuleniowcem strasznym, a po nich mi nic nie było ). Koło ma średnicę 3 cm, całe w "zwisie" mają długość 4,5 cm
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
Baby, wysłałam PW
![]() Flofferku, masz tu fotki, przepraszam, że takie badziewne, ale na lepsze nie mam już dziś siły...Ja to żółte wywinęłam maksymalnie, ale można mniej...W golfie rękawek może być normalny albo 3/4, nic nie gryzie, materiały milutkie (golf to bawełna z domieszką czegoś elastycznego, bluzka to mięciutkie 90%wiskozy+10 lycry). Miłego kucia, ja wracam do łaciny
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#102 |
|
Rozeznanie
|
Mada faka ... oszolomem juz jestem... okej...aplikatory zamowilam
beda na jutro, jeszcze nie wiem ile kazalam im przynies ile maja ja wybiore najfajniejsze. Teraz konkrety... ze wzgledow technicznych, mam na mysli moj umarnięty (polszczyzna) aparat nie mam jak do szita zrobic fotek tych aplikatorow.. czy jak to sie nazywa (ja mowie na to pedzelki do cieni) nie znam sie na fachowych nazwach tak czy owak jak mowilam.. ja bym ciala zegarek, ale czy bluzeczka z aplikatorami za sam zegarek :P?? czy moglabym cos sobie np dobrac... cos malego np. pasek ?? ale to zalezy od Ciebie chyba, ze masz jakiegos zboczonego miśka z nici, ostatnio oszalałam , i potrzebuje portwela:/ malego na dowod tzn z taka pipcona szybka na dowod. albo jakies nie wiem cos.. a nie wiem ![]() ![]() cos dobra ja uciekam spac bo czuje się jak wysmarkana. Jeszcze jestem chora:/ ah.. zycie nie jest nowela. Tak czy siak bede jutro ok. 17 jak oczywiscie moj internet nie stwierdzi, ze czas sie nie waczyc, ale pewnie po ciekawych rekolekcjach 2godzinnym przesluchaniu w poradni lekarskiej i godzinie u kogos kto szyje spodnie mnie nie zabije wejde z uśmiechem na kompa pozdrawiam i żecze mniej barwnego zycia odemnie to serio meczy pozdrawiam papa ANia
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
Cinko, widzę że jesteśmy imienniczkami
![]() A bluzka brązowa u Ciebie jest już wolna ?Nie wiedziałam, myślałam że wymieniamy tylko aplikatory za zegarek... jeśli bluzka wolna, to zaraz coś wyszperam dla Ciebie I w miarę możliwości proszę o inny kolor, niż różowy tych aplikatorów, ale nie jest to aż tak ważne ![]() Mnie dzisiaj czeka rozmowa o pracę, więc trzymajcie kciuki Flofferku, czekam więc na wymiarki Edytowane przez Ratata Czas edycji: 2006-03-08 o 08:06 |
|
|
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
Re: Różne różności
wiec staniczek narazie w rezerwacji jak sie zwolni dam znac ale chyba raczej dojdzie do wymianki
pozdarwiam
|
|
#106 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Re: Różne różności
oczywiscie ze bede 3mac kciuki
ja nie wiem czy dam rade byc na wizazu, jestem wyczerpana! do roboty Cie wezma bo masz na imie Ania to krolewskie imie niom bluzeczke chcialam wymienic za cos w czym bede czesto chodzic. ![]() ;D szukam z okropnym zapalem janych dzinsow biodrowek. Nik nie ma hehehe zreszta cokolwiek co wpadnie w oko ja Cie serdecznie pozdrawiam i jeszcze raz powtarzam 3mam kciuki! papapapa
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Różne różności
hej
udalo mi sie dzisiaj zmierzyc, podaje wymiarki:- komplecik: gora (bluzeczka): szerokosc pd pachy do pachy 39cm dlugosc od ramienia (w dol) 50cm dlugosc rekawka wew 6cm, zew 20cm szerokosc na dole 40cm spodniczka: szerokosc pas 34cm szerokosc dol 45cm dlugosc 42cm -dlugie podkolanka dlugosc mierzona od piety 63,5cm dlugosc stopy jakos ok 21cm, ja nosze rozmiar buta 37 i sa dobre, wiadomo jak to skarpetki moga sie troszke rozciagnac -czarna mini szerokosc pas 34cm szerokosc dol 38cm dlugosc 34,5cm -koszula jasna tak dlugosc od ramienia mierzylam ![]() buzka pozdrawiam aaaa daj znac czy cos bedzie na ciebie pasowac
|
|
|
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
Flofferku, jestem jak najbardziej zainteresowana tym komplecikiem
![]() I ew. białą bluzeczką, za resztę podziękuję To jak, wymieniamy się jakoś? A pracę dostałam Puniax, to jak w końcu będzie z tą naszą wymianą? |
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
hej
a wiec tak: ja bym chciala ta bluzeczke:http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1141661111 tylko napisz jeszcze prosze w jakim jest stanie i jesli sie nie pytalam takze co to zazy gruby czy cieniutki (wiem ze o golfiku pisalas a o tym nie pamietam ale zaraz lukne) http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1141582146 te kolczyki ale moze cusik do kolczykow bym mogla wybrac... np ten do nosa??![]() i np golfik ale czy nie jet zmechacony??? i moze podaj jeszcze prosze wymiarki tej bluzeczki http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1141661126 dzieki buzka
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
Czarno-żółta bluzka jest w stanie idealnym, bo może ze 3 razy ją miałam na sobie... materiał we wcześniejszym poście jest opisany.
Golfik nie zmechacony, tylko kot go trochę zakłaczył, ale to w praniu zejdzie. Szara bluzka: od pachy do pachy 45 cm, długość: 50, rękaw wewnętrzny: 49 cm. To ja proponuję taką wymiankę: Twój komplet i biała bluzka za mój golf, te dwie bluzki i kolczyk do nosa gratis Co Ty na to?
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
hej
a wiec tak: ja bym chciala ta zokto-czarna, golfik te kolczyki czarno-biale i ew. kolczyk do noska za to co ty chcesz... bluzka szara niestety jest za duza napisz teraz co ty na to powiesz..
|
|
|
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
Hej, przepraszam Was bardzo, ale jestem właśnie w środku zjazdu na uczelni i zwyczajnie nie mam czasu przesiadywać na Wizażu.
Flofferku, co prawda nie jestes jedyną osobą zainteresowaną kolczykami, ale myślę że taka wymianka byłaby ok... to co, PW? Jestem jeszcze 15 min, jutro będę wieczorem. Daireczko, no mnie najbardziej stanik interesował właśnie, może innym razem... |
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
hej ja tez akurat jestem, a jutro tez mam zajecia caly dzien wiec jakby co mozemy sie dzisiaj dogadac
to napisz jeszcze raz konkretnie coz ty bys chciala...
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
to tak, ja tez ju zmykam, napisz mi pw adresik swoj jak bedziesz miala czasik, oki?? a dostane 1 kolczyki czy i ten do kinola??
![]() buziak ps. powodzenia na egzaminie |
|
|
|
|
#120 |
|
Rozeznanie
|
KOchaniusia ja najmocniej przepraszam, ze tak dlugo nieodpisywalam ja jak najbardziej na zegareczek chetniusia jestem :P chcialam sie tylko zapytac czy nie uzbieralybysmy czegos, zeby ta paczucha byla troszke wieksza i pelniejsza
szkoda tych 4 zł na 1 rzecz pozdrawiam! i co o tym myslisz?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:26.

? Bo w sumie dostaniesz 3 kolczyki, które też takie takie nie były

?

napisz teraz co ty na to powiesz..