![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: [b]***ciuszki O Misi*** Wymiana!!!![/b]
skoro bluzeczka ma 41cm pod paszkami to ja bym poprosila o rezerwacje jesli moge of course...powiedz jeszcze,czy ona jest dosc rozciagliwa?
a o zdjecia dokladniejsze moich blzueczek postaram sie dzis wieczorem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
halo??? aja?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Fotka:
![]() |
#94 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ***ciuszki O Misi*** Wymiana!!!!
wymiary polaru:
szerokość 50 cm długość 59 cm dług rękawa od pachy 50 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
zalaczam troche dokaldniejsze zdjecia moich ciuszkow,ktorymi bylas zainteresowana...mam nadzieje,ze teraz uda ci sie cos dojrzec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
![]()
przepraszam ze sie nie odzywalam ale jestem chora i ledwo zyje jutro juz ostatecznie odpowiem na wasze propozycje jak tylko dojde do siebie
jakbym mogla prosi o dokladne wymiary bluzeczek od aniser ![]()
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
![]()
aniser ata bluzeczka jest brazowa czy jaki ma kolor bo slabo wiadc na tych fotkach http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1142800699
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
no ok. to jak juz bedziesz czula sie na silach to daj znac co z torebka terranovy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
oj bidulka jestes z tym chorubskiem...przekopiowu je z mojego watku wymiary blzueczek:
-pomaranczowa Castro:39cm *2 to szerokosc pod pachami,dlugosc 57cm, ma leciutkie pionowe przetarcia <?>w bialych napisach,ale po zalozeniu sa one kompletnie niewidoczne. -jasnopomaranczowa ze smokiem, troll,z metki L,ale jak na moj gust to rozmiar z metki jest przeklamany wymiary40cm*2 najszersze miejsce pod pachami,51cm dlugosc. wydaje mi sie ze najlepiej bedzie wygladala na kims kto nosi rozmiar M bo wowczas smok bedzie sie ladnie prezentowal. -bluzeczka w kwatki: jest dwu warstwowa.Dolna warstwa to polyester, gorna wiskoza. Podszewka dopasowuje sie do ciala,ale dzieki gornej warstwie bluzeczka sprawia wrazenie leciutkiej i zwiewnej. Jej dlugosc w najszerszym miejscu pod pachami to40cm*2, dlugosc plecow <sa krotsze niz przod bo ciete u gory poziomo>to 36cm+ramiaczka, przod w najdluzszym miejscu lacznie z ramiaczkami to 53cm,a w najkrotszym <od wciecia w dekolcie do dolu>to39cm. I ta z ostatniego zdjecia,ona nie jest brazowa<to wina aparatu>a ma kolor kawowo-karmelowy, jedynie z brazowym napisem Stars league i malymi gwazdkami nad nim.Bluzka tylko kilka razy zalozona,napisz zupelnie nie zniszczony, jedyny jej mankament to brak metki z firma. Jej wymairy to 43cm*2 pod pachami i 47cm dlugosc od dekoltu,lub51cm plecy,rekawek krotki. kuruj sie i czekam na odpowiedz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
![]()
podobaja mi sie twoje bluzki ale ztego co mierze wszytkei sa za duze
![]() ![]() wymierze jecsez jakie sinne moje koszulki a ty ogolnie jaki rozimar nosisz?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
![]()
to jakbys chciala sie wymienic moja bluzeczka z serduszkiem moze jescze cos sobie dobierzesz jak juz bede wysylac paczke
![]() Wiec ile za ile ![]()
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
odpowiesz na moje pytanie czy nie??czy brak to odpowedzi to odpowiedz negatywna?>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
misia a jakiego rozmiaru tka z metki jest ta twoja z serduszkiem? hmm no wiesz,mozliwe ze te blzueczki sa na ciebie przyduze jesli nosisz np.eSki,bo to w wiekszosci takie eMki.gdyz ja niestety do patyczkow nie naleze
![]() brazowa bluzeczka jest wolna,wiec jakbys byla na nia chetna to nie ma sprawy,a moze potrzebujesz np jakiegos paska? mam kilka parcianych:bezowy cienki,bezowy gruby,czerwony z watku i chyba jeszcze blekitny, albo jakis kosmetykow?moglabym cos dorzucic do mojej bluzeczki... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
![]()
aniser amoglabys zamiescic zdjecia tych paskow bo nie umiem znalezc i kosmetyki jakie masz czekam
![]()
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
hmm postaram sie o zdjecia paskow,ale to dopiero pod wieczor,bo musze poczekac na tate i jego aparat...co do kosmetykow,to nie mam osobnego watku,wiec mzoe powiedz ogolnie co by cie interesowalo i wtedy postaram sie przeslac ci jakies propozycje tego co mam i moge sie podzielic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
![]()
jakies lakiery do paznokci moze a juz korzystajac z okazji ze bedziesz maila aparat to zrob dokladnijsze zdjecia tej bluzeczki karmelowej anajlepiej na sobie bo chcialam zobaczyc jak sie przeentuje i tej zoltej i pomaranczowej tez jakbys mogla bylo by super pozdrawiam
![]()
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
oj przepraszam,ale ani dzis ani jutro nie bede miala mozliwosci zrobienia tych zdjec,bo do aparatu mialam dostep tylko przez chwilke i nie bede miala do niego dojsca do srody napewno,bo albo mnie nie ma w domku,albo taty,albo jedno i drugie:/a zdjeciia karmelkowej bluzeczki sa dwa u mnie w watku,oba na 2 stronie,wiec moze wejdz jeszcze raz i obejrzyj,bo watpie zebym aparatem w komorce wyciagnela lepsza jeszcze jakosc...
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
![]()
aniser teraz musze leciec i wroce kolo 17 bo mam bardzo pilna sprawe musze wymierzyc jeszcze ta bluzeczke do inej bo wiesz jak pislam ci nosze S ale bardzo mis ei pdoba choc zmienilam kolor wlosow i neiw iem czy bedzie mi pasowac teraz
![]() ![]() ps.a kiedy bedziesz miec jakas dokladeczke???
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
![]()
a cod o jagabrz jednak zrezygnuje z tego golfu bo sadzez e bedzie na mnie za duzy jakbys miala jakas dokladke daj znac
![]()
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
![]()
a oto rozmiary torby tzn jej pakownosc jak dla mnie mimo ze nie jest duza jest bardzo pakowna
![]() ps.zeby nie bylo watpliwosci ze misiek jest w srodku wystaje mu łapka ![]()
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ***ciuszki Od Misi*** Wymiana!!!!
ok troche sie tam tego zmiesci choc myslalam ze jest wieksza, a mozna ja nosic na ramieniu? a reszta dokladki bedzie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:31.