|
|
#91 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Etro Messe - trauma to delikatnie powiedziane
Jesebel, koniecznie dalszy ciąg, koniecznie!!!
Zapach, który wzbudza tak skrajne odczucia... Wczoraj o nim myślałam. Opowiedziałam M., ale mnie wyśmiał. Trochę się obawiam jak ja go odbiorę, ale bardzo chciałabym móc go poznać! |
|
|
|
|
#92 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chciałabym zobaczyć minkę E po przeczytaniu tych postów Mnie przypomniał się a'propos tych bobrowych wymion, końskiego potu i innych zwierzęcych wspaniałości opis z jakiejś książki podróżniczej dotyczący silnego fetorku, jaki zostaje w niedźwiedziej jamie po opuszczeniu jej przez gospodarza po 4 miesięcznym okresie snu zimowego ![]() Oby ten wątek nie był natchnieniem dla desinerów
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co dziewczyny?
Chyba nie ma lepszego lekarstwa niż Wy. Miałam koszmarny poranek: zaspałam, spóźniłam sie na pociąg, dostałam op...rz za spóźnienie, ogólnie masakra. Wlazłam i sobie czytam co tu wypisujecie i dobrze ze nic nie piłam bo bym musiała jeszcze czyścić monitor. Ale pecherz to mnie boli od latania do toalety bo co minutke myslałam ze sie posiusiam ze smiechu. No i humor mam teraz zaje...ty. A swoją drogą że psikam się gruczołami kozy to spoko, ze doprawiam sie czasem łojem bob(e)ra zdzieżę ale ten produkt zaparcia kaszalota to mnie rozwalił. Jeszcze chwilę temu pomyslałam o zapisaniu sie do GrinPisu by ratowac kaszaloty karmiać je XENNĄ EXTRA, ale otrzezwiałam na myśl ze mogłabym pozbawić Nas nietórych ukochanych naszych zapachów. Wiec teraz w zaparte walcze z sobą by jednak nie przyszło mi do głowy karmienie kaszalotów XENNĄ. |
|
|
|
|
#94 |
|
Wtajemniczenie
|
widze, ze nie ma to jak kontrowersje wokol zapachu
i watek sie nadzwyczaj dobrze rozwinal i niektore wizazanki zapragnely jednak zaryzykowac przetestowanie jak pachnie msza ![]() a i usmialam sie dzisiaj jak przeczytalam niektore posty Jesebel- widzisz co rozpetalas? bo to wszystko za sprawa Twojej probeczki ktora najpierw mnie "oszołomiła" a potem czesc polecialo do E.pozdrawiam Cie cieplo
|
|
|
|
|
#95 |
|
Wtajemniczenie
|
BTW, przegladając subskrycję, przeczytałam tytuł tego wątku:
"Etro mess- trumna to delikatnie powiedziane" Tylko czekać, kiedy pojawią się pierwsze aukcje pt " Zapach śmierci- rarytas" ja przyznaję, już skorzystałam z wyszukiwarki allegro
|
|
|
#96 |
|
Wtajemniczenie
|
Marigo- jesli juz to krypta
ale trumna tez dobre |
|
|
|
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
No taaaak
![]() Zapach mokrej sierści psa ma ponoć przywoływać Mechant Loup. Nie mogę tego potwierdzić, bo wąchałam jedynie mokre futro kota , zatem podobnie jak Mad kojarzę tę niezapomnianą kreację z niemytą lodówką ![]() Eh, jakbyście widziały minę kobiety, która siedziała obok mnie w autobusie ![]() I tak cieszę się, że nie był to Khoubilai SL
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no teraz to ja już rycze ze śmiechu. Już mam na dokumentach połowe swojej tapety która spłynała z "łzami śmiechu".
Co wy jeszcze wymyślicie? Zapachy krypty, wymiom w krowich plackach, mokrej siersci, menel z dworca C a teraz jeszcze nie myta lodówka. Z niecierpliwościa czekam az któraś z Was odkryje zapach starej "latryny". Codziennie wracajac z pracy przechodze obok posesji na której jest drewniany wychodek i przezywam "odurzenie" tym zapachem. Polecam przy zaleganiu czegoś na zołądku torsje gwarantowane. Ja już chodze drugą stroną ulicy i wystarczajaco wczesnie przykładam do nosa uperfumowana chusteczkę. |
|
|
|
|
#99 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kto wie, jaki efekt dałoby rozwolnienie kaszalota przepraszam co wrażliwsze dziewczyny - zdaje się, że dziś głupawki ciąg dalszy
|
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Wątek rozrósł się i na dodatek w całkiem nieoczekiwanym kierunku
Jesabel, nie wiem, jak możliwe, abyś tym pachniała i na dodatek była z tego zadowolona??????? Nie mówię tego złośliwie, czy w pejoratywnym sensie - ale dla mnie to po prostu szok!!! Sama nie wiem, może zapach inaczej rozwija się w cieple? Może kompletnie odmiennie "brzmi" z Twoją skórą??? A może po prostu nie miałaś traumatycznych przeżyc związanych ze śmiercią kogoś bliskiego? To zaiste oryginalny zapach ale ja wolę od niego trzymać się jak najdalej ![]() Chociaż przyznam, że nie mogę zrozumieć, jak może tak pachnieć coś, co w swoim składzie ma miód i cynamon, które wprost uwielbiam!!! A jeśli chodzi o "zwierzęce" aromaty - dla mnie akurat nie jest to zaskoczenie Tyle, że obecnie wytwarza się je syntetycznie Proszę się więc nie martić, że pachniemy "zatwardzeniem wieloryba" (matko, jak to brzmi!)Ale czytając wątek też nieźle się uśmiałam |
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Rycyną lepiej nie
Jeszcze by te szaro-bure cenne zbite "gluty" rozpuściła.Tez z góry przepraszam ale to napad osławionej głupawki (jak to mech nazwała). Ja już niemogę musze sprzatac co chwila sprzety wokoło: na monitor prychnełam sokiem marchewkowym, na biurku mam okruszki po pieczywie chrupkim, nie wiem jak bedzie dalej bo jeszcze została mi WZ-tka do jedzenia.A tymczasem ide sprzatac zerkając zachłannie okiem na monitor czy ktoś coś nowego napisał. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny, jestescie cudowne Monitor mokry, okulary mokre, nos zasmarkany, papiery leza odlogiem Ide do lazienki sie uspokoic, bo mnie z roboty pogonia
|
|
|
|
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W zasadzie to przez nią tak bardzo zainteresowałam się perfumami. Szkoda że tak późno weszłam na forum Perfumy. Ale z drugiej strony - tyle pokus... Choćby ten wątek taki magiczny
|
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i niecierpliwie czekam na premierę filmu .
|
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() P.S. Demoniku, piękna Karma
|
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet probowalam przygotowac wlasnoreczna kompozycje zapachowa na bazie opisu kolejnych czynnosci z tej ksiazki |
|
|
|
|
|
#107 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie byłam.Jest mi niesamowicie miło, gdy czytam komentarze do przyznanej mi "karmy" - jedne są śmieszne, inne wzruszające, wszystkie wywołują ogromniasty uśmiech . Tym bardziej, że początkowo chciałam się tu tylko po cichu przemykać i pozostać w wizażowym cieniu . Jednakże wolałabym, by "karma" została zniesiona... Niewygodnie mi z tym podziałem .
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
a widzialyscie, ile ten truposzczak kosztuje
![]() to jest aukcja 100ml wody KOLONSKIEJ http://cgi.ebay.com/ETRO-Messe-de-Mi...QQcmdZViewItem |
|
|
|
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kto zagra główną rolę??? To musi być ktoś nieprzystojny, Demoniku a Ty wiesz??
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#112 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I chciałabym i boję się poznać bliżej tak kontrowersyjne połączenie nut zapachowych... A boberki mi nie straszne Wątek jest niesamowity, dziewczyny
|
|
|
#113 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Matko , bo padnę! ![]() A to wszystko w takich cudnych flakonikach . .
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
O kurka już nie moge doczekac się "Pachnidła".
Ha moj jeden z ulubionych aktorów tam gra
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba sobie jednak powinnam trochę tego Etro zostawić - wszak to najlepsza dieta odchudzająca
Zaraz tłumaczę, co mam na myśli ![]() Otóż rozlewałam dzisiaj tę nieszczęsną Etrę i i maciupka kropla dostała się na moje palce Te nieszczęsną Etrę powąchała też moje koleżanka i stwierdziła, że zapach paskudny, ale nie miała takich sensacji żołądkowych jak ja. Może więc w dużej mierze za tę traumę zapachową "odpowiedzialna" jest trauma życiowa??? |
|
|
|
|
#116 |
|
Wtajemniczenie
|
hmm E - nie wiem, ale moj TZ tez wachal Messe i nic mu nie bylo
![]() Chociaz zadnych traum nie mam, az nieprzyzwoicie dobrze wszystko ukladalo sie moim zyciu.. jesli dojdzie do skutku wizyta warszawskich wizazanek w Quality- napewno napisza swoje odczucia.. mam nadzieje,ze obejdzie sie bez reakcji ktorych my bylysmy uczestniczkami |
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Ta trauma to śmierć bliskiej osoby
i - niestety - ten "zapach" bardzo mi się z tym kojarzy Biorąc to pod uwagę, to może faktycznie przesadzam z reakcją, ale też nie jestem w stanie reagować inaczej
|
|
|
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję Ci Ewciu, ta trauma życiowa ma z tym chyba duży związek .
|
|
|
#119 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jowisiu, poczytaj wątek nt. Angel
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:27.

opis z jakiejś książki podróżniczej dotyczący silnego fetorku, jaki zostaje w niedźwiedziej jamie po opuszczeniu jej przez gospodarza po 4 miesięcznym okresie snu zimowego 

nie byłam.
.
Demoniku a Ty wiesz??