![]() |
#91 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Dot.: Post pod postem..?!
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Konto usunięte
|
Wiem, u mnie też tak się zdażyło
![]() Ja nie podejrzewam przecież, żeby użytkowniczka specjalnie to robiła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Rozeznanie
|
no a ja mam problem z tym,nie wiem jak sie cytuje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Funkcja multicytowania Przy każdym napisanym poście, w dolnym prawym rogu masz do wyboru: Edytuj / Cytuj / Wielo cytuj ten post / Odp Przy każdym poście, który chcesz zacytować wybierz tę 3 funkcję (kliknij na "plusik"), wówczas zamieni się on na "minus". /jeśli się pomylisz lub zrezygnujesz z już zaznaczonego posta-kliknij na "minus" a powróci stan pierwotny "plus"/ Ostatnim krokiem jest wciśnięcie przy ostatnim minusie dodatkowo Cytuj. Otworzy się wtedy nowe okno z zacytowanymi wszystkimi postami i pomiędzy nimi możesz dodawać swoją wypowiedź. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Konto usunięte
|
mozecie mi urwać głowe za to pytanie, bo pewnie sie powtarzam, ale jszcze nie do końca ogarnęłam reguły wizażu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | ||
Zakorzenienie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;8623331]mozecie mi urwać głowe za to pytanie, bo pewnie sie powtarzam, ale jszcze nie do końca ogarnęłam reguły wizażu
![]() Ja bym nie edytowal: Cytat:
https://wizaz.pl/forum/announcement.php?f=14 Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;8623331]mozecie mi urwać głowe za to pytanie, bo pewnie sie powtarzam, ale jszcze nie do końca ogarnęłam reguły wizażu
![]() Połączyć posty może tylko moderator danego forum. Funkcja "edytuj": w polu, gdzie widnieje napisany przez Ciebie post, na dole po prawej stronie masz do wyboru opcje Edytuj Cytuj + Odp, kliknij w pierwszą ikonkę a po chwili otworzy się okno z Twoją wypowiedzią. ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Co jeśli edycja postów grozi banem?
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Grozi banem wtedy, jeśli tak edytowałaś posty, że zniszczyłaś treść wątku (np. wykasowałać treść postów), albo najpierw komus nawymyslałaś, a potem zedytowałaś posty na cacy (dlatego moderatorzy maja teraz mozliwość przywrócenia dawnego postu mimo edycji). Jeśli edytujesz, bo zapomniałaś coś dopisać albo zrobiłaś literówkę to możesz spokojnie edytować
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:10.