|
|
#91 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Kosmetyki do wymiany 29.04
Cytat:
facelinity, clinique i rimmelem ta moja szminka diora ma sciety lekko czubeczek- dziecko dorwalo, dobrze ze teraz spojrzalam, wystaje jej 2,5 cm |
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i czy clinique nadaje sie do bardzo a przynajmniej dosc bladej cery? kosmetyki ktore wymienilas wciaz sa u mnie wolne i chetnie oddam
|
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Raczkowanie
Przekupka: 26 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#94 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
kredka Diora, cien granatowy sephora i puder maybelline jak widzisz nasza wymiane? moz cos jeszcze ci sie spodobalo? |
|
|
|
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Podoba mi sie u Ciebie jeszcze Magic Mix lub miniaturka błyszczyku - tylko nie wiem jaki on ma odcien ? Aha musze jeszcze powiedziec dzis się przyjzałam kredce, ze opakwoanie jest troche porysowane bo lezalo z innymi krdkami i zatyczka jest przeźroczysta a nie złota, bo złotą zgubiłam Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
Hej;
zerknij raz jeszcze - moze po dokladkach wybierzesz cos za ten blyszczyk? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=115500 |
|
|
|
|
#98 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
tak, napisalam ze jestem zainteresowana
|
|
|
|
|
|
#99 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
to ze kredka porysowana i ze zakretka inna mi nie przeszkadza |
|
|
|
|
|
#100 |
|
BAN stały
|
hej znajdziesz cos za:
Clinique Perfectly Real Make Up nr 12 (G). Jasny bezyk. odklad o poejmnosci 30 ml zostal uzyty przeze mnie doslownie dwa razy. Jest dla mnie za jasny. szukasz rozswietlacza w plynie, mam w swoim watku z Avonu tylko kilka razy użyty |
|
|
|
|
#101 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
przejzalam jeszcze raz i wynalazlam blyszczyk do powiek Revlon kolor 03 peach light masz fotke? próbka compaktu Chanel kolor 50 natural - w tekturce firmowej, z gabeczka, 2g, raz mazniety zel normalizujacy Clarinsa na noc - 2x 5 ml. (w katonikach, z ulotkami) probka perfum Jenifer Loper Live - zostalo 3/4 (w kartoniku) |
|
|
|
|
|
#102 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zadomowienie
|
[quote=Marsiglia]caly zcas bylabym zainteresowana candy, ale to niekatualne prawda? bo widze ze ciagle jest w twoi watku.
przejzalam jeszcze raz i wynalazlam blyszczyk do powiek Revlon kolor 03 peach light masz fotke? próbka compaktu Chanel kolor 50 natural - w tekturce firmowej, z gabeczka, 2g, raz mazniety zel normalizujacy Clarinsa na noc - 2x 5 ml. (w katonikach, z ulotkami) probka perfum Jenifer Loper Live - zostalo 3/4 (w kartoniku) /quote] matko, ciagle zapominam wykreslic tego Candy;ale cala reszta jak najbardziej fotki Revlona nie mam, ale zaraz poszukam w sieci, cobys mogla zerknac |
|
|
|
|
#105 |
|
Zadomowienie
|
tu jest:
http://www.fragrancedirect.co.uk/cus...partner=kelkoo to jest cieply kolor, brzoskwiniowy, ze zlotym blyskiem |
|
|
|
|
#106 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
szkoda bo lubie takie blyszczyki do oczu |
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kurcze, czym by Cie tu jeszcze skusic ?? zalezaloby mi na tym blyszczyku moze odsypka sypkiego pudru?
|
|
|
|
|
|
#110 |
|
Rozeznanie
|
Marsiglia, baza pod makijaż już do Ciebie leci
|
|
|
|
|
#112 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#113 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Więc chyba bardziej by mnie ten magic interesuje, tylko nie wiem czy Twoje dwie rzeczy dobrze wyjda cenowo z moimi 3 ? Pozdrawiam
|
|
|
#114 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
tz co bys wkoncu chciala za kredeczke cien i puder? |
|
|
|
|
|
#115 |
|
Raczkowanie
|
chcialam ten puder Angel innocent i ewentualnie ten mix biothermu, tylko nie wiem jak to wartosciowo wyszło by
Pozdrawiam
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.

Pozdrawiam

tego Candy;